4. juni 2019

Islamiske fløjkampe i Alternativet: “Der bliver spredt den misforståelse blandt folk, at han er muslim.”

Tidligere havde man islamiske fløjkampe i flere partier, men i dag ser de ud til at have samlet sig i Alternativet. Fra Jyllands-Posten – Video fra pakistansk møde advarer: Muslimsk kandidat er ‘ikke muslim’.

“Det er Pakistani Society in Denmark, der afholder arrangementet, hvor flere pakistanske folketingskandidater er inviteret som talere. Mobiloptagelsen viser, at både De Radikales kandidat Abbas Razvi og Alternativets pakistanske kandidat fra Storkreds København, Shahzad Riaz, sidder i panelet, da en mand rejser sig og tager ordet.

Der bliver spredt den misforståelse blandt folk, at han er muslim. Det er alles ansvar at bringe dette videre; Kashif Ahmad er ikke muslim,’ siger taleren så.

Optagelsen viser, at Shahzad Riaz fra Alternativet lytter stiltiende. … Han tilhører den muslimske trosretning ahmadiyya, der ligesom sunni og shia er en retning inden for islam.

… Det er ikke kun ved dette møde, at Kashif Ahmad er udsat for kritik på baggrund af sin tro. Advarslerne om hans religion går igen i tråde på sociale medier. Blandt andet kritiseres ahmadiyya-muslimerne på Facebook i gruppen Muslimer til Stemmeboksene. Og på en løbeseddel, som er blevet delt i det dansk-pakistanske miljø, spredes en advarsel på urdu, som også støtter den anden muslimske kandidat, mens der advares imod Kashif Ahmad. …

Alternativets pakistanske kandidat i Københavns Omegn, Sikandar Siddique, , som er en del af samme pakistanske netværk, er heller ikke vendt tilbage på Jyllands-Postens henvendelser.

(Løbeseddel mod Kashif Ahmad; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 07:58 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101839/trackback

39 Comments »

 1. Godt at JP tager det op, jeg tror slet ikke danskerne aner hvad der i virkeligheden foregår i det parti bag klima facaden.

  Kommentar by Per — 4. juni 2019 @ 08:08

 2. Hvorfor skal integrerede pakistantere stemme muslimsk? Er det mig der har misforstået noget?

  Kommentar by redneck — 4. juni 2019 @ 08:35

 3. Tidligere bestod den Danske befolkning af vidende, intelligente og iderige mennesker der ville Danmark det bedste, med den uhæmmede import af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister er IQ faldet drastisk, husk det grundlovsdag, red Danmark fra æresdrab og kriminalitet mens der er tid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. juni 2019 @ 08:55

 4. Man kan da altid håbe på, at det lykkedes de forskellige fraktioner af verdensrekord-holdere i indavl, at rive Alternativet i småstykker indefra. Jeg ville elske at se Uffe Elbæk snakke sig ud af den omgang “middelalder mangfoldighed”, mens hele hans politiske fundamentet forsvinder under fødderne på ham, i et internt jihad scenarie.

  Kommentar by Kimski — 4. juni 2019 @ 09:26

 5. Lad os gætte: Postkommunistiske bøsse-Uffe hører her ordet ‘ahmadiyya’ for første gang.

  Kommentar by BB — 4. juni 2019 @ 09:40

 6. Jeg har på fornemmelsen at Alternativet i øjeblikket er i “frit fald”
  https://www.irishmirror.ie/news/world-news/isis-release-sick-video-gay-8607989

  https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article8608407.ece/ALTERNATES/s615b/ISIS-brutally-throw-homosexuals-from-the-roof-of-buildings.png

  Kommentar by redneck — 4. juni 2019 @ 09:50

 7. Det er ikke let at hedde Uffe Elbæk. Gid Han havde heft fornuft nok,til ikke at entrere den politiske scene.

  Kommentar by Nielsen — 4. juni 2019 @ 09:54

 8. Uffe og alternative deltager i ramadan eid slut i en park. Spændende om de kan få muslimerne til urnen.

  Kommentar by Anonym — 4. juni 2019 @ 10:00

 9. Bøsse-partiet og Uffe Elbæk går nu med fuld musik ind for at omdanne Danmark til et kalifat, til et islamiseret og afrikaniseret land.

  DANSKE KVINDER, husk at hvis I stemmer på Elbæks parti eller de andre gamle partier, stemmer I for at Danmark og danskheden forsvinder, mens I selv vil blive foragtede, nedværdigede og retsløse borgere i et fanatisk samfund, hvor kvinder kan få tæsk, blive tyranniseret eller risikere tortur og henrettelse for småting eller ingenting.

  I lande hvor sharialoven hersker, er hundredtusindvis af kvinder blevet ofre for mishandling, tortur og dødsstraf. Stemmer I kvinder kortsynet, skader I jeres land og jer selv, og børnenes fremtid bliver dyster. For islamisterne er de danske kvinder urene, vantro ludere, som fortjener at blive holdt nede eller brutalt afstraffet.

  Stemmer man som kvinde på Elbæks bøsse-parti, på enhedslisten, på de radikale, medvirker man til at skade sig selv og sin familie meget alvorligt. Og husk at de øvrige gamle partier også har accepteret Marokko-traktaten, og dermed meget mere masseindvandring fra Afrika af utaknemmelige, krævende, voldelige og fanatiske migranter.

  Stem Stram Kurs, NB eller DF, hvis I vil undgå at Titanic-Danmark synker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. juni 2019 @ 10:04

 10. Pakistanske Abdus Salam modtog i 1979 Nobelprisen i fysik.
  På hans gravsten stod der:

  “Første muslimske Nobelprismodtager i fysik”

  Men da de pakistanske myndigheder fandt ud af, at han var ahmadiyya, fik man slettet ordet “muslim”, så der nu står:

  “Første Nobelprismodtager i fysik” … Dohh!!!

  -Paludan har ret! – hjemsend HELE BANDEN!!!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Abdus_Salam#/media/File:Grave_of_Abdus_Salam.jpg

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. juni 2019 @ 10:04

 11. Hvis bare historien var blevet dækket ordentligt i pressen og var kommet frem et par dage får, var det muligt at Alternativet var røget under spærregrænsen.

  Kommentar by Jens — 4. juni 2019 @ 10:17

 12. Uddelingen af Nobel-priser har været en sand parodi i de senere år. Komiteen der uddeler, består af politisk overkorrekte hel- og halvkommunister. Den næste som modtager Nobel-prisen kan blive Greta Thunberg.

  Kommentar by tp — 4. juni 2019 @ 10:19

 13. Ha ha, grineren – Jørgen N. kl. 10:04

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. juni 2019 @ 10:19

 14. PS. til A-mad — 30. maj 2019 @ 17:25.
  Jeg har betalt entré til Mosbjerg Folkefest og nu har jeg også betalt biletten til Trykke Friheds Selskabets bus frem og tilbage med afgang fra Kbh Hovedbanegård (Hotel Plaza)lørdag den 22.juni kl 8.30. Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!
  (Håber politiets bombehund sniffer TFS-bussen igennem inden afgang? :-)

  Kommentar by A-mad — 4. juni 2019 @ 10:23

 15. Selvfølgelig giver Alternativet plads til folk, der går mere op i tolkningen af den rette islamtro end Danmarks fremtid. Alternativet tror, at de kan gå på vandet som en anden Jesus i forhold til muslimer. Uffe Elbæk var tidligere meget vigtig for Kaospilotuddannelsen, hvis filosofi er, at der vil blive mere kaos i fremtiden, så derfor skulle der navigeres smart i forhold til dette. I bund og grund er det en passiv forholden til et overindividualiseret samfund, hvor alle skal have deres behov dækket, samtidig med, at man vil bruge sit grønne image til indkrævning af endnu flere skattekroner til mere eller mindre fornuftige grønne projekter.

  Kommentar by Uno — 4. juni 2019 @ 10:40

 16. Jamen, er det ikke vidunderligt at pakkierne har taget alt deres bæ med sig til DK.
  Stort til lykke til Alternaivet med spidskandidaten Sikkedaen Skiderik!
  Rushy Rashit må også være drivvåd i silkebukserne. Beskidte lille karryhørmende løgnerske.
  Ka’ du se din modpart Glistrup, i DdR-TV for 35 år siden, endte med at være dén af Jer, der talte sandt.
  Men det havde vi allerede på fornemmelsen dengang.
  Du har selv så rigeligt bidraget til, at føre hans profeti ud i livet.
  I taler hele tiden om profeten.
  Ingen profet over eller ved siden af Mogens G.
  I udtaler det helt forkert:
  Det udtales ikke Muhammed –
  Det udtales M O G E N S, ja Mo-gens!

  Kommentar by White knight — 4. juni 2019 @ 10:40

 17. Ellers må Shuab Khan og hans jihadistiske eksekutionspeloton vel bare rydde lidt op på gaden som de plejer, hvis der er nogen, der ikke er rigtige pakistanere og muslimer, som de ældste i shariarådet synes.

  Stem LTF

  Kommentar by Fascist — 4. juni 2019 @ 10:49

 18. I gamle dage kunne man regne med at Hizb-ut-Tahrir og mange andre rettroende fortalte sandheden lige ud, men efter deres talsmand Fadi Abdul Latif i 2003 blev dømt efter §266b for at bruge et korancitat om jøder i deres oplysningsmateriale bruger HuT nu også vildledningspraksis.

  I går hørte jeg Alternativ-kandidaten Sikander Siddique klare det elegant uden direkte at lyve ved at sige han kæmper for et mere grønt Danmark. Mange danskere er nok ikke klar over at grøn er Islams farve.

  Kommentar by Anonym — 4. juni 2019 @ 10:59

 19. I gamle dage kunne man regne med at Hizb-ut-Tahrir og mange andre rettroende fortalte sandheden lige ud, men efter deres talsmand Fadi Abdul Latif i 2003 blev dømt efter §266b for at bruge et korancitat om jøder i deres oplysningsmateriale bruger HuT nu også vildledningspraksis.

  I går hørte jeg Alternativ-kandidaten Sikander Siddique klare det elegant uden direkte at lyve ved at sige han kæmper for et mere grønt Danmark. Mange danskere er nok ikke klar over at grøn er Islams farve.

  Kommentar by perhag — 4. juni 2019 @ 11:00

 20. Hvem fanden skal så gøre rent på Rådhuspladsen efter nytårsaften, hvis alle de falske muhammedanere fra Ahmadiyya-sekten bliver henrettet af sharia-domstolen i Gøglerpartiet?

  Kommentar by Revisoren — 4. juni 2019 @ 11:18

 21. Kashif Ahmad har altid været en klam type, så herfra får han ingen sympati. Så vidt jeg husker, har han haft en grumset forretningkarriere, og så er der det med hans “nationale” parti.

  Det væsentlige i den sag er, som jeg ser det, at med importen af islam, får vi også de indbyrdes kampe til landet. Dvs. en grusom kynisk tradition, som vi ikke har en chance for at tackle.

  Kommentar by Peter D. — 4. juni 2019 @ 11:54

 22. Caroline Magdalene Meyer er til muhamedansk fastelavnsfest på Nørrebro og den sidste Helveg til et tilsvarende i Odense.
  De landsskadelige ekstremister i fuldt dagslys.

  Kommentar by Erik — 4. juni 2019 @ 12:06

 23. Især til nye læsere af Uriasposten:

  Noget som alle danskere bør tage i betragtning: Der er allerede brugt så astronomiske beløb på indvandring, at det har været “nødvendigt” at udhule alt med velfærd og sundhed. Noget som har ført til store lidelser, ulykker og ubehageligheder for store dele af den danske befolkning. Mere end 3OOO MILLIARDER kroner er siden 198O-83 flyttet væk fra velfærd og sundhed, kun for at blive overført til indvandringsindustrien og “integrationen” m.m. Resultatet er kraftigt forringet social velfærd overfor vanskeligt stillede danskere, og lukning af stribevis af hospitaler og skadestuer. Oveni kommer at indvandrer-kriminalitet er blevet en reel trussel mod danskere overalt i landet.

  Stemmer man på de partier som har ansvaret for den for danskerne ulykkelige udvikling, får man et Danmark hvor ingen danskere længere kan føle sig trygge, hverken hjemme, i gaderne eller i sundheds-systemet. Det er især S, V og R som har været de førende partier mht. løssluppen og overdreven indvandring. Men også SF, K, EL og diverse pladderhumanistiske kvindegrupper er medskyldige.

  De gamle partier har svigtet danskerne. Og nu vil de endda flerdoble indstrømningen af kulturfremmede. Derfor stem for en ny politik mht. indvandring, for ellers ender Danmark lige som Libanon og Sverige.

  Kommentar by tp — 4. juni 2019 @ 12:08

 24. Nu mangler vi bare, at den psykotiske narkoman Yahya Hassan også melder sin ankomst i Gøglerpartiet, så er hele kolbøttefabrikken samlet ét sted…

  Kommentar by Revisoren — 4. juni 2019 @ 12:21

 25. Det beviser bare igen igen, at Paludan har ret, når han siger, at “almindelige” rettroende muslimer ikke anerkender Ahmadiyya-muslimerne for værende rigtige muslimer. Som Paludan også siger, er det Ahmadiyya-muslimerne, der f.eks. rydder op på Rådhuspladsen hver nytårs morgen. De virker som gode, fredelige og integrerbare muslimer, hvorimod de 99% andre blot viser deres sande ansigt, når de hetzer ahmadiyya’erne.

  Med dét sagt, jeg håber fandeme at denne nyhed får grobund nok de næste 24 timer til, at Alternativet ryger ned under spærregrænsen. Det er seriøst ved at udvikle sig til et Islamist-parti, og så med en lalleglad og komplet naiv, intetanende jubelidiot ved roret (Uffe Elbæk, hvis nogen skulle være i tvivl).

  Kommentar by Voltzejn — 4. juni 2019 @ 12:36

 26. Muslimerne har ingen problemer med at stemme på en kandidat alene FORDI han er muslim, altså ren “identitets-politik”, de står op for deres gruppe.

  Derfor er vi andre nødt til at tænke tilsvarende “identitets-politisk” og stå op for vores gruppe.

  Kommentar by HN3 — 4. juni 2019 @ 12:39

 27. Det er egentlig interessant at se, hvad der sker med Alternativet for tiden. Resultaterne af deres egen politik/naive tilgang illustreres til fulde i og med, at partiet er ved at blive overtaget af muslimer.

  Det der sker med Alternativet i øjeblikket, er præcis det samme, der ville ske med hele Danmark, hvis de fik magt, som de har agt.

  Kommentar by Voltzejn — 4. juni 2019 @ 12:42

 28. Voltzejn skrev: “De virker som gode, fredelige og integrerbare muslimer …”

  Måske rigtigt, men spørgsmålet er: Ønsker vi at (etniske) danskere skal udskiftes med “gode, fredelige og integrerbare muslimer”?

  Kommentar by HN3 — 4. juni 2019 @ 12:43

 29. Kommentar by HN3

  Det ønsker jeg eller vi skam på ingen måde. Men fordi der er 5.000 fredelige kultur-muslimer i Danmark, det gør mig sgu ikke noget. Men 99% eller mere skal ud. De hører ikke til her. Det gælder desuden også mange ikke-muslimer. Mange kriste afrikanere, er også helt blæst i bøtten. Så det handler selvfølgelig ikke kun om islam, selvom islam er langt størstedelen af problemet.

  Kommentar by Voltzejn — 4. juni 2019 @ 12:46

 30. Hvilken garanti har vi for at en særlig muslimsk sekt kun består af gode og fredelige muslimer, som ikke er en økonomisk, kriminel eller social belastning for Danmark?

  Kommentar by tp — 4. juni 2019 @ 13:07

 31. Bring The War Home

  Kommentar by BeCool — 4. juni 2019 @ 13:21

 32. Det har stået på i 40 år og alligevel har landsforræderne stemt på venstre og de konservative bøsser og det lort der er værre.
  Danmark er færdigt, Allahu-akbar dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 4. juni 2019 @ 13:32

 33. Der har lige været en masse snak om SUNDHEDSVÆSNET og især psykiatrien i P1. I de sidste 8-12 år har psykiatrien været voldsomt forsømt af regeringerne. Hundredvis af sparekrav, hundredvis af nedlagte sengepladser, ustandselige omrokeringer, kaos i sundhedsstyrelsen, skandaløse forhold i “Patientsikkerhed”, afskaffelse af patienters og pårørendes retssikkerhed osv. har efterladt psykiatrien i en miserabel tilstand.

  Siden 2o11 er det hele kun blevet ringere og ringere. Det var derfor kvalmende at høre på Astrid Krag fra S og Jane Heitmann fra V som talte op ad stolper og ned ad vægge om at de fra nu af skulle være meget bedre til at skabe gode rammer for de syge. Fra nu af ville de “sikre” dit og dat, gøre alting meget mere målrettet, og de ville tage alle “udfordringer” op konstruktivt. (ordet “problemer” er vist forsvundet fra politiker-sproget). Og så var de VÆLDIG STOLTE af de planer som S og V havde lagt for FREMTIDIGE reformer og forbedringer.

  Men hvorfor i helvede har de ikke forlængst foretaget sig noget effektivt for at hjælpe? Hvorfor er det først nu op til valget at de pludselig bliver fulde af ansvarlighed, omsorg og god vilje?? Hvorfor er der blevet brugt flere og flere resourcer på administration, og færre og færre penge på sengepladser, lægeuddannelse og varme hænder gennem 12-16 år?

  Politikerne flest er så fulde af floskler, udenomssnak og valgflæsk, at man igen og igen har brug for en brækspand.

  Læs “Mordet på psykiatrien”. Læs om talrige unødvendige lidelser og dødsfald i psykiatrien. Læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”.
  Læs overlæge Niels Høibys og andre overlægers bidende kritik af diverse “reformer”. Læs om hvordan kræft- og hjertepatienter osv. kan blive svigtet og mishandlet af både hospitals- og velfærds-systemerne.

  Både V og S har i mange år pisset på utallige syge eller tilskadekomne
  danskere. Men op til valgene er der ingen grænser for hvad de vil til at gøre “meget bedre”.

  Tro dem ikke over en dørtærskel. Alt hvad der er af “råderum” og overskud, er allerede reserveret til endnu mere indvandring.

  Kommentar by tp — 4. juni 2019 @ 13:52

 34. OT
  Donald Trump Visit to the UK Day 1 – Donald Trump is the Son of God!

  Liam Galvin
  Offentliggjort den 4. jun. 2019
  YT-Hash: hAoZ4b0nwBM

  Kommentar by Cat Girl — 4. juni 2019 @ 13:58

 35. Vantro imod de vantro, Det er Alternativet….bortset fra drømmerimoral :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2019 @ 14:53

 36. Ser ikke Thulesen Dahl mere og mere ud som Frankenstein? Se https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/06/04/13/14351708-7102885-image-a-75_1559650182208.jpg fra https://www.dailymail.co.uk/news/article-7102885/Left-wing-leader-set-Denmarks-new-prime-minister-adopting-RIGHT-WING-policies.html
  Er det sådan et hederligt menneske ser ud?

  Kommentar by Michael Laudahn — 4. juni 2019 @ 15:17

 37. De bliver ikke opfordret til, de bliver bedt om.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. juni 2019 @ 15:36

 38. Ifølge Alternativet må muslimer så ikke stemme på kristne danske kandidater – de er jo heller ikke muslimer …
  Racisme?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. juni 2019 @ 18:22

 39. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb ut Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

  Kommentar by Piet — 7. juni 2019 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper