4. juni 2019

Folketingsvalget 2019: Stem dansk! (Nye Borgerlige, Stram Kurs… Dansk Folkeparti)

Selvom man som nationalsindet borgerlig godt kan blive trist over meningsmålingerne, så må man huske på, at den borgerlighed der står til at tabe stort, er den pæne undskyldende borgerlighed. Den nationale højrefløj opsplittes nu i flere partier, nøjagtig som det er sket for venstrefløjen, liberalismen og kulturradikalismen. Det vil på sigt være en stor fordel.

De demokratiske socialister kan stemme på Dansk Folkeparti, de konservative/liberale kan stemme på Nye borgerlige, og resten,’disrupt’-segmentet kan søge mod Stram Kurs. Jo hårdere Paludan taler konsensus midt imod, jo mere plads bliver der Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Win-win.

Jeg vil ikke lave en guide til de forskellige partier, blot opfordre højrefløjen til ikke at forfalde til partipolitisk kannibalisme. Ideologiske uoverensstemmelser kan og skal italesættes, men kampen for Danmark er altså vigtigere end Thulesen-Dahls fremtoning, Vermunds ægtefælle eller Paludans fortid.

Denne gang får Dansk Folkeparti ikke min stemme, og de vil jo nok blive valgets store taber. Det vigtigste set herfra, er at både Nye Borgerlige og Stram Kurs kommer ind. I Berlingskes vægtede gennemsnit står Nye Borgerlige til 3,0 procent, og Stram Kurs til 2,5. Det er formentligt undervurderet, særligt i forhold til sidstnævnte, og jeg spår at begge kommer ind med samme mandattal. Måske ender Nye Borgerlige lidt højere. Godt for Danmark!

Jeg kender adskillige kandidater for de tre partier, og der er masse af gode alternativer. Personligt har jeg borgerlige præferencer, men vigtigst er nu engang at Danmark forbliver dansk. Tre anbefalelsesværdige kandidater kunne være Claus Kvist Hansen (DF) i Østjyllands Storkreds, Jeppe Juhl (NB) i København og Omegns Storkreds og Uwe Max Jensen (SK) i Nordjyllands Storkreds.

(Anti-demokratisk hærværk mod Nye Borgerlige-plakater, Helsingør Station, 216. maj 2019; Foto: Tilsendt)

Oploadet Kl. 20:44 af Kim Møller — Direkte link112 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101853/trackback

112 Comments »

 1. Kommer Dan Parks valgplakat ikke i handelen?

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 4. juni 2019 @ 21:06

 2. Tak, Kim! 😊

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 4. juni 2019 @ 21:10

 3. Ville det helt ærligt ikke være bedre at stemme RV ? Det ville speede hele processen op så vi hurtigere kan starte forfra.

  Kommentar by stopdog — 4. juni 2019 @ 21:25

 4. Lars Løkke er jo som I ved, en stor løgnhals. Han vil EU, han vil ikke danskerne. Der kommer bare flere og flere muslimer til Danmark, selvom advarselslamperne nu har blinket i 40 år.
  Et lands velfærd, de goder vi alle sætter pris på, det kommer ikke af sig selv. Det kræver, at der bliver produceret og skabt, og det er jo ikke ligefrem det der sker, når der til stadighed kommer en byrde af muslimer til landet, der bare vil nyde.

  Pengene kommer ikke af sig selv. Men det vi ser er, at mennesker der i 40-50 år har været på arbejdsmarkedet, og nu skulle nyde frugterne af deres indsats, de skal tåle den ene nedskæring efter den anden. Det kan aldrig være rigtigt, at man favoriserer udefra kommende mere, end man gør med egne etniske medborgere.

  Da velfærdskommissionen i 2006 barslede med sine resultater, så blev der slået ned på den uvilje til at arbejde fra muslimsk side, dem som Løkke så gladeligt tog imod i 2015, og som DF ikke krævede noget for.

  Derfor, jeg er færdig med DF, det bliver NB eller SK. God valgdag, jeg har bare mine bange anelser.

  Kommentar by der Adler — 4. juni 2019 @ 21:38

 5. Det er dybt deprimerende at se debatten på TV2. Det er en samling dummernikser, undtagen DF, NB og SK. Jeg kan konstatere, at Morten Østergaard med det kuglerunde hoved stadig har sine mælketænder. . Ellers sidder jeg og tænker over, hvilket land jeg kan flytte til. Venstrefløjen må sidde med et NWO White paper, for de rabler flere af målene i agenda 2030 (en farlig og ond agenda) af sig; fx rejsning af vild natur og nedlæggelse af landbrug . Meningen med NWO er at få statskontrollerede landbrug og flytte befolkninger ind i højhuse i storbyer. Overvåget af 5G . . Så er der fuld kontrol over slaverne, som pga teknologisk inducerede sygdomme og stress og forgiftet mad, vil blive de rene zombier, som nemt lader sig manipulere. Vi ser hjernevask og manipulation på et uhørt niveau nu, fx hvad angår det falske billede af klimaet, og fortielser og løgne om islam og indvandring. Vi står over for et gedigent ragnarok. By the Way: look up! De sidste dages dis og sære, gulligt-hvide lag, hele dagen i dag og igår, er ikke naturligt. Det er kemi, som vi indånder. Nanopartikler. Se Hacking the planet med Dane Wiggington . De er ved at slå alt liv på kloden ihjel. Måske går det op for dem en dag, at det her eksperiment gik over gevind og forårsagede en domino-effekt – en implosion, som Dane Wiggington kalder det. 200 plante, dyre- og insektarter udryddes nu HVER UGE!! Folk er pisseligeglade, bare de kan få deres bajer . 🤪

  Kommentar by Kuffar — 4. juni 2019 @ 21:49

 6. Paludan er jo faktisk i stand til at argumentere fornuftigt, men han sætter tingene på spidsen. Det kombineret med hans mani gør at jeg ikke betror ham min stemme. Det bliver i stedet NB fordi de også har en fornuftig økonomisk politik. Ville de dog bare droppe deres idé om borgerløn. Højere skattefri bundgrænse ville være bedre borgerlig politik.

  Kommentar by Michael — 4. juni 2019 @ 21:49

 7. Lidt mere islamisk berigelse. På Nørrebro. https://ekstrabladet.dk/112/mand-stukket-med-kniv-og-fraroevet-penge/7660204 Ja, det bliver NB eller SK i morgen.

  Kommentar by Kuffar — 4. juni 2019 @ 21:58

 8. SK i morgen.

  Kommentar by Ewing — 4. juni 2019 @ 22:00

 9. De advarer imod mistede stemmer på partier der ikke kommer ind. Kunne reelt bruges på andre og bla bla.

  Kommentar by Anonym — 4. juni 2019 @ 22:02

 10. Danmark er underlagt DJØF vældet som er hjerneskadet af RUC indoktrinering hvilket har gjort Danmark fattigere økonomisk og intellektuelt, når man observerer klovnene bliver man stødt over udueligheden i det offentlige system, skat, politi, sundhedsvæsenet samt ikke ønskede immigranter fra verdens største sandkasse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. juni 2019 @ 22:03

 11. Hver mand sin stemme, Michael.
  Men alle normalt tænkende kan jo godt se, at DK styrer mod et flertal af muslimer. Så lige nu diskuterer vi kun datoen for katastrofen. Der er ikke rigtig tid til at fedte med at udvise 40-50 kriminelle. Det ændrer ikke engang datoen for katastrofen, højest hvad tid på dagen den indtræffer.
  Rasmus forsøger manisk at redde landet, jeg har noteret det som værende positivt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 4. juni 2019 @ 22:07

 12. Hvordan nogen kan tro, at en borgerlig skulle kunne få sig selv til at stemme på Uwe Max Jensen, ligger udenfor min forestillingsverden. Hans “kunst” har jo i ét og alt været at genere borgerligheden.

  Men jeg håber virkelig, at Rasmus Paludan og også gerne Helmuth Nyborg bliver medlemmer af Folketinget. Paludan har allerede fået skabt så meget ravage, at det bliver svært at undvære alle hans skånselsløse replikker. Så selv om han som evt. folketingsmemdlem ikke får direkte magt, kan han indirekte få en løbende indflydelse qua sin rapkæftede og højst nødvendige kritik.

  Ved næste valg kan vi forhåbentlig få Generation Identitær eller et aflæggerparti af Venstre på banen.

  Kommentar by Peter D. — 4. juni 2019 @ 22:13

 13. Har brevstemt på Stram Kurs.
  Danmarks absolut sidste chance for at undgå borgerkrig.
  Jeg tror at tingene er orkestreret og mennesker er gjort apatiske og forskruede igennem de sidste 50 år eller mere. Så inderst ind tror jeg at projektet er tabt.
  Det forhindre mig dog ikke i at ville gøre hvad der står i min magt for at afværge katastrofen. Så min stemme til Paludan svarer til at anvende alle midler for at forsvare mine kære og min person.

  Kommentar by River — 4. juni 2019 @ 22:30

 14. Nogle er heldige at stemme på UWE MAX JENSEN! Afvisningen af sharia og for den frie kunst og selvstændig tænkning!
  PS: er det nogle der har set autismeforeningens hjemmeside der siger direkte at man ikke skal stemme på Stram Kurs; de ved intet om bl.a Uwe Max Jensen der selv har en autistisk datter og derudover alle ved nu snart at man ville give et løft til handikapområdet. Pas på, vig om løgnepressen!

  Kommentar by Moth — 4. juni 2019 @ 22:30

 15. SK!

  Kommentar by Winged Hussar — 4. juni 2019 @ 22:45

 16. Jeg tror det vil være klogt at betragte de gamle partier som DJÆVELSKE, KORRUPTE, FORRÆDERISKE og DØDBRINGENDE PARTIER.

  Sikke en hystade eller landsbytosse vil nogen nok tænke, fordi jeg dømmer de gamle partier så hårdt. Men sandheden er at de lægger planer for et folkemord på danskerne.

  Det fremgår af deres politik som allerede har smadret store dele af vores velfærds- og sundhedsordninger, og som har sendt tab, tvang, sorg og død ind i tusinder af hjem.

  Det ses af den invasion og besættelse af Danmark som alle de gamle partier har iværksat og er tilhængere af, (minus DF), selvom den har flerdoblet mængden af overfald, røverier og mord osv. Det fremgår af deres ondskab og kynisme overfor almindelige danskere og alle svage og udsatte grupper. Det ses af deres løgnagtighed, hykleri, pengesvineri, klimasvindel og andre svindelnumre overfor vælgerne.

  Og endelig ses det af det fantastiske forræderi overfor hele det danske folk, hvor de med V og S i spidsen har tilsluttet sig Kalergi- og Marokko-planerne, som er planer for hvordan nationalstaterne, demokratierne og de oprindelige befolkninger kan nedtromles, som et led i opbygningen af den tyske kanslers fjerde rige. Bl.a. vil Merkel, Juncker, Mogherini og Macron have at Europa skal modtage yderligere 2-3-5OO millioner arabere og negre.

  Læs på nettet om det skrækkelige der er ved at ske med Europa og Danmark pga. politisk idioti og råddenskab. Læs om Kalergi-planen hos Black Pigeon. Læs om nazisternes og kommunisternes utrolige vanvid og ondskab. Læs om hvordan islamister i disse dage myrder tusindvis af kristne. Se dokumentarfilm om uroligheder og terror i Libanon, Sverige og hele Vesteuropa osv. Læs om hvordan V og S har smadret løs på vores sundhedsvæsen de sidste 12 år.

  De gamle partier er ved at forære Danmark væk til utaknemmelige, krævende, voldelige og fanatiske fremmede. Deres politik er folkefjendsk og altødelæggende.

  Stem på STRAM KURS, NB eller DF.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. juni 2019 @ 22:48

 17. Jeg anser det danske demokrati som ikke eksisterende mere…Alt bliver manipuleret og løgn og bedrag afgør fremtiden…vi ser allerede nu at trusler, vold og terror kan betale sig på mange af samfundets vigtige områder.

  Jeg stemmer på RP for i det mindste at kunne se mig selv i spejlet på torsdag…uanset resultat.

  Jeg er komplet ligeglad med det hele…de kan gøre lige hvad de vil…for der er ingen redning og alt er nu for sent til at blive ændret!

  Min stemme er min kalashnikov AK47 og burde være det alle røvhullerne blev ramt af…demokrati rammer intet i disse tider…!

  Kommentar by Black Watch — 4. juni 2019 @ 22:52

 18. Det fordelingspolitiske er ligegyldigt, for al fordelingspolitik er på sigt dansk. Så ja – stem dansk.

  Tak fordi flere og flere får øjnene op for, at “de borgerlige partier” i virkeligheden er føderalistiske partier, der kun har Det Europæiske Projekt for øje. Vi fik EUROen i morgen, hvis “de borgerlige” kunne gennemtvinge det. Og de vil agitere indædt for et endnu Ja, næste gang vi skal bondefanges længere ind i regnbuerepublikken. De vil ikke engang overveje, om det er til Danmarks fordel. Danmark er ikke vigtigt. EU er vigtigt. For “de borgerlige”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. juni 2019 @ 22:58

 19. Hvis vi taler om mest mulig succes så har Paludan ikke skabt platformen for det. Han har skrevet sig selv helt ud af samarbejde med de andre, ved at vælge koranafbrænding og ALLE muslimer ud af Danmark(med meget få forbehold).
  Jeg har næsten hele tiden sagt til mig selv, at han skulle snige det ind af bagvejen, at få reduceret kraftigt i antal muslimer i Danmark.
  I et socialistisk land som Danmark kommer man INGEN vegne med den hårde alle muslimer ud retorik.

  Hvis man gerne vil se en reducering af dem, så skal man møde dem åbent, med en hård og saglig anti-islamisk retorik og dagsorden, men for guds skyld den der ALLE muslimer ud og brænde koran og skænde den på alle leder og kanter isolerer Paludan rigtigt meget.

  De andre partier har i ÅRTIER brugt alle mulige kodeord og begreber om muslimer, for ikke at skille dem ud men samtidig sådan insinuere at det er dem der er tale om. Feks af anden etnisk herkomst, udlændinge, indvandrere og så videre. Så nytter det jo ikke noget at man går fuldstændigt i den anden grøft og siger alle muslimer skal ud. Det glider jo aldrig ned. Paludan er meget klog og skarp retorisk, det kunne man se i aften, han udstillede de andre politikeres egoisme og hykleri og dobbeltmoral.

  Dem som ALTID fortælller danskerne at mere stat er bedre og flere skatter og afgifter er nødvendige, og som rager til sig og sikrer sig diverse lukrative pensioner og hvor man kan få FULD løn uden mødepligt, det er dem han skulle gå i flæsket på, men på en måde folk forstår. Jeg så LANGT hellere Pernille løfte opgaven men hun adresserer jo slet ikke dem der allerede er her i landet, den virkelig store etniske bombe nemlig antallet af herboende muslimer. Dem udefra udgør et mikroskopisk problem, Islam i Danmark og ALLE muslimer er problemstillingen, og den løfter NB og DF slet ikke. Til gengæld så er SK alt for ekstreme for mig.

  Havde håbet på en mellemting mellem NB og SK uden alle muslimer ud men en kraftig reducering, og uden koranafbrænding og skænding men med skarp islamkritik som over tid skal blive hårdere og hårdere indtil vi slipper helt for Islam i kristne Danmark.

  I øvrigt hvor var KRISTEN-demokraternes kristne budskab? Er de et kristent Danmarks beskytter, fokuserer de på kristne danskere fremfor muslimer? Og hvorfor pointerer de ikke at jo bedre muslimer har det religiøst jo værre har kristne og alle andre ikke-muslimer det? Islam levner meget lidt plads til ikke-muslimer, det kunne de sgu godt have pointeret.

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. juni 2019 @ 23:04

 20. En anden ting hvad blev der af ydmygheden fra politikere? De er trods alt KUN repræsentanter for dem der stemmer på dem(og listestemmerne på partiet) og intet andet.
  Men vi ved godt at de kun går op i vælgerne hvert 4. år, vælgerne der stemmer på dem er kun nyttige og nødvendige når de skal vælges ind på deres arbejdsplads.
  Jeg har hørt SÅ mange gange at politikere ikke har den mindste føling med borgerne og arbejdspladserne. Feks de offentlige arbejdspladser.

  Jeg er sådan set ligeglad med at se politikerne kaste mudder i hovedet på hinanden, det er dem deres politik omfatter og “går ud over” som jeg er mere interesseret i.
  Forstår heller ikke hvorfor det skulle være lykken at tage folks penge i form af skat. Tror helt sikkert at pengene MEGET bedre ville gøre gavn i arbejdernes lommer, også de riges lommer for den sags skyld. De snakker hele tiden om mere velfærd og ditten og datten, men faktum er at de IKKE giver folk mulighed for selv at vælge hvor deres penge skal gå hen til, men tyvstjæler dem og beskatter alle forbrugsvarer så højt, at danskerne reelt set kun har det offentlige at vælge imellem på mange områder.

  Lad dog folk beholde så mange penge som muligt, så kan man SELV vælge hvad man vil bruge dem på. Staten er historisk horribel til at formidle folks penge og alle andre indtægter de napper fra feks undergrunden og virksomheders overskud.

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. juni 2019 @ 23:10

 21. Folk der overmaler valgplakater uden at kende kandidaten er tåber, de ødelægger for at ødelægge, og er man ikke venstreorienteret så er man per automatik en nazi. Dogmatikken og idiotien lyser tværs igennem ethvert af deres handlinger. De er galninge og den eneste måde vi bliver af med dem på, er hvis vi står sammen om at nedbryde deres monopol på virkeligheden.

  De kan stoppes koldt i sporet ved at bruge den samme retorik som de selv bruger. Kald dem nazier, fascister og landsforrædere, nægt dem at diktere samtalen, fæld dem hver gang de kommer med tåbelige argumenter om indvandringen, sig dem midt imod hver gang!

  Stram Kurs fra i morgen af!

  Kommentar by Santor — 4. juni 2019 @ 23:17

 22. Kuffar, 21.49 ___ har selv været inde at se nogle af de netsider som handler om konspiration og sære fænomener m.m. Men jeg tror at man skal huske på at mange af de teorier som lanceres, ikke er andet end fantasier og science-fiction. Det er rigtigt at der foregår mærkelige, skøre, onde og totalitære ting, men lige det med chem-trails og 2OO insektarter hver dag er nok mest fantasi. Vi er da mange som stadig har et godt helbred og ikke har ladet os indoktrinere, så tag det nu bare roligt. Jorden går ikke under i morgen eller overmorgen, selvom nogen vil have os til at tro det. Indvandringen er en langt større trussel end de påståede miljø- og klimaproblemer.

  Kommentar by tp — 4. juni 2019 @ 23:18

 23. Jeg er sgu stadig i tvivl…. er NB medlem men synes Pernille & Co totalt blegner i forhold til Rasmus Paludan. Som om hun pludselig er blevet en yngre og mere yppig udgave af Pia Kjærsgaard og Paludan er den genopståede Glistrup. Omvendt er Paludan’s parti et sært sammenrend af provoer og anarkister der sandsynligvis har meget lidt til fælles udover ønsket om fest i gaden.

  På sin vis er det nok ligemeget, Lars Ulykke skal nok redde sig endnu en valgperiode, eller også er det endnu en uduelig kvindelig statsminister fra Socialdemokratiet der fortsætter slingrekursen. Main stream politikerne er ligeglade, når blot SK og NB bliver holdt udenfor.

  Min valgnatsdrøm er en øde tropeø, 30 grader midt om natten i palmehytten og 2xPernille (skipper og vermund) iført bastskørt imens de danser tættere og tættere i konkurrence om endnu en slurk af min Bacardi flaske…..

  Kommentar by redneck — 4. juni 2019 @ 23:18

 24. NB . Ingen tvivl overhovedet. Men håber da at SK også kommer ind.

  Kommentar by Gregers — 4. juni 2019 @ 23:24

 25. ALLE de partier der genopstiller fra sidste valg er skyldige i, at Lars Løkke Landsforræder underskrev FNs Migrant Pagt, der giver fri livsforsørgelse til ALLE flygtninge og migranter der kommer til Danmark. Allerede nu står flere milliarder klar til afrejse fra de afrikanske/muslimske lande!!!
  Samtid står alle de nævnte partier og lover vælgerne skattelettelser og velfærd for millarder, velvidende, at det højest vil dække en del af det, som de allerede tilvandrende årligt tærer på vore fælles velfærd, blot for at sikre sig fire år mere på de lukrative taburetter!
  Det er IKKE politik de fører, det er egocentrisk løgn og fortielse, for endnu engang, at få vælgerne til, at hoppe på limpinden; den limpind som de lever luksuslivet på, men som år for år, i nu årtier, har udhulet vor velfærd med manglende ressourcer, over alt i vore offentlige institutioner, hele kernevelfærden, og tryghedsydende indretninger.

  ALLE (KD inkl) har glemt, at de er valgt til, at tjene DANSKERNE, frem for andre og ALLE underminerer de den danske velfærdsmodel, som er betalt af vores skattepenge og er VORES livsforsikring.

  – det er den aftale VI har indgået med og for hinanden!
  – den skal ikke dække livsforsørgelse til nytilkomne!!
  – den skal sikre os og vores værdier!!!

  Det har NB og SK, som de eneste, lovet at kæmpe for. Derfor bør alle, unge som gamle, studerende som ældre, syge og handicappede som forældre og pårørende, fattig som rig, sætte krydset ved liste P eller D hvis de ikke vil snydes og gøres til grin for egen penge.

  Min genbo stemmer P for Stram Kurs, jeg stemmer D for Nye Borgerlige, for vi vil ikke være til grin for vore egne penge.

  Selv børn ved det: Gå aldrig tilbage til en fuser!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. juni 2019 @ 23:26

 26. Stram kurs er på høje tide. Nye Borgerlige vil først være aktuelle, når der er styr på galehuset Danmark.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 4. juni 2019 @ 23:27

 27. Jeg frygter at medierne får deres ønskede sejr til rød blok, men håber til det sidste at der er et mørketal meningsmålingerne ikke har kunne tage højde for, selv om DF blev overvurderet med 1,5 % til Europa-Parlamentsvalget.
  Hvor er det i øvrigt absurd at pressen har formået at gøre folketingsvalget, til et klimavalg på trods af at Danmark er foregangsland på klimapoltik, og at der er bred konsensus og brede forlig om klimaet i folketinget. Havde det ikke været for Paludan, ville det nok være lykkedes for pressen helt at undgå at tale udlændinge.

  DFs dødedans med Socialdemokratiet kombineret med nogle forfærdelige folketingsmedlemmer, ser ud til at komme til at koste DF meget dyrt.
  Der vil fortsat efter et folketingsvalg være flertal i befolkningen for en yderst stram udlændingepolitik, den del af det flertal der tror de kan få det med socialdemokratiet, tror jeg vil blive meget skuffet, Mette Frederiksen er allerede begyndt at åbne op for adskillige lempelser, selv om pressen ikke har fokuseret på det, da de ikke ønsker at rokke ved båden.

  Mit valg står mellem Messerschmidt eller Nye Borgerlige, jeg havde gerne set at det kom ud på et, men Messerschmidt er nok for konservativ til Nye Borgerliges økonomiske poltik.

  Jeg kommer ikke til at stemme på Kristendemokraterne, men hvor er det besynderligt at regeringspartierne ikke har forsøgt at hjælpe dem med at komme over 2%, har regeringspartierne givet op allerede, siden de accepterer stemmespild på 1,5%

  Kommentar by Jens — 4. juni 2019 @ 23:28

 28. Isabella Arendt er pladderhumanist, og går ind for mere indvandring

  Pernille Weiss er ditto

  Stine Bosse er ditto

  Ida Auken er ditto

  Pernille Skipper er ditto

  Lars Luskebuks er ditto

  Mette Valgflæsk er ditto

  Uffe Elbæk er ditto

  Papkassen fra K er ditto

  Østergaard fra R er ditto

  Pia Dyhr fra SF er ditto

  Carolina Magdalena Meier er ditto

  So-fie Carsten-Nielsen er ditto

  Johanne “Stalin” S-N er ditto

  Pernille Rosenkrantz-Theil fra S er ditto

  Helle Degn fra feministisk initiativ er ditto

  Marianne Helved er ditto

  Zenia Stampe er ditto

  Osv., osv., osv.

  Kommentar by tp — 4. juni 2019 @ 23:43

 29. Husk at 19 af 2O politik-kvinder er gak-gak humanister som har det hele i munden. De siger at de vil gøre alting bedre, eller “at vi skal blive meget bedre til at sikre dit og dat”. Men de aner ikke HVORDAN.

  Se Merkels migrants crisis – one year on – what next, se Notre Dame katedralen brænde i Paris (en påsat brand), se Snaphanen.

  Kommentar by tp — 5. juni 2019 @ 00:06

 30. 27/Jens

  “håber til det sidste at der er et mørketal meningsmålingerne ikke har kunne tage højde for”

  Det gør jeg også, og det kan der meget vel være, for med 13 partier er det vanskeligt at finde et panel af den gængse størrelse, hvor repræsentationen er fair mod de mange småpartier.

  DF satte det borgerlige flertal over styr med sit tåbelige flirteri med Socialdemokratiet. Men problemet ligger vel i, at det altid var en fed løgn, at DF er et blåt parti.

  Det er nok det, der har narret alle jer sortseere. I brød jer ikke om dem, som I politisk var allieret med, I bekæmpede dem år ud og ind på livet løs, og nu er I slået tilbage til START.

  Som Søren Pind skriver, kan det vare ti år, førend vi igen får en borgerlig regering. Hvis det sker, for det er jo ikke en naturlov, at det politiske spektrum er delt op i rødt og blåt. Valget kan komme til at stå mellem røde og sorte og sortgrå partier samt nogle ubetydelige små blå.

  Som bl.a. Uffe Ellemann har skrevet, er danskerne et stærkt forkælet folk. Økonomen Michael Thestrup skrev om det samme i den JP-artikel, som Uriasposten netop har bragt et uddrag af. Han er ikke i tvivl om, at vi er på vej til at miste velfærdssamfundet.

  Kommentar by Peter D. — 5. juni 2019 @ 00:08

 31. Sådan ligger landet lige op til Folketingsvalget 2019.
  https://youtu.be/fDlVmVW9i_A

  Her kommer det vigtigste budskab i hele valgkampen. Kan du gætte hvad det er? ;-)

  Del for satan, det er på høje tid.

  Kommentar by Charles Nielsen — 5. juni 2019 @ 00:12

 32. Rettelse

  Der skulle selvfølgelig have stået: flere millioner står allerede klar, til afrejse fra de afrikanske/muslimske lande!!!

  Ja, mere præcis:

  https://hodjasblog.one/skraemmende-oplysninger-fn-og-eu-planlaegger-lovlig-migration-af-244-millioner-fortrinsvis-til-europa-befolkningerne-skal-ikke-spoerges/

  Det understreger tillige min påstand om, at alle de gamle partier MÅ have vidst det, da de lod Løkke underskrive Pagten og det viser også, at de selv nu, for egen vindings skyld (taburetterne), holder det skjult for vælgerne.
  Det er sikkert også derfor, at både de og MSM gør ALT, for at lukke munden på Paludan. ALLE de 2015-valgte partiformænd (+KD) stod rystende af angst på tv, med forargelsens skalkeskjul malet i ansigtet, HVER gang Paludan havde ordet, for de VED, at han hvert sekund kan afsløre dem, med de her nævnte fakta.

  Alternativ valgtest:
  Fik du hvad du ønskede, af det parti som du stemte på sidst?
  Fik dem du kender det de ønskede, af de partier som de ønskede?
  Har nogen fået det de sidste 20 år?
  Hvis svaret er nej:

  Stem nyt, stem Danmark, stem ærligheden på tinge, stem P for Stram Kurs eller D for nye Borgerlig.

  Gå ALDRIG tilbage til en fuser!

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. juni 2019 @ 00:32

 33. @ 19 godt skrevet! Kristendemokraterne har ikke noget Kristeligt i deres budskab, og de har ligefrem sagt, at abort ikke er på deres dagsorden, så jeg ved ikke, hvad det er, de stiller med? Hende den lille pige, Isabella, sagde: “vi har mennesket i centrum.” Øhh, what? Er det et budskab? Det er en Tom floskel. Jeg ved, at løbet er kørt. Tyskland råder i virkeligheden over Europa.

  Kommentar by Kuffar — 5. juni 2019 @ 00:34

 34. 29 tp

  Hvilken kvindelig politiker var det, der satte ild tl Vor Frues domkirke i Paris? Den historie er sjovt nok gået min næse forbi.

  Kommentar by Sådan er det jo — 5. juni 2019 @ 00:37

 35. @ 23 – tp – grunden til, at jeg skriver om det herinde, er, at jeg altid har anset UP læsere for at være mere årvågne end de almindelige danskere. Det er et større billede, og jeg må sige, at jeg ikke decideret anser indvandringen for at være den allerstørste trussel længere. Det er NWO! Det er også den, som ønsker og faciliterer indvandring og kollaps af nationale stater (ingen grænser), og det er den, som står bag et farligt klimavanvid. Klimaet er manipuleret. Punktum! Dane Wiggington er ikke hvem som helst, og jeg vil stadig opfordre folk til at begynde at søge på dette emne. Faktum er, at cancer er eksploderet , og i USA dør hver tredje nu med alzheimers! I 1970 var eet ud af 500.000 børn født med aspergers eller ADHD. Nu er det eet barn ud af 47. Du kan også se denne. https://youtu.be/DPnWaBsMYnY – dette er piloter, læger, biologer og militærfolk, som taler om – det forbudte ord. Hvorfor tror du, at flere af disse truth tellers får deres kanaler lukket pludseligt ned af tuben? Dane W er for stort et navn til at de kan gøre det mod ham. Endnu. Nå, men hvorom alt er, så stemmer jeg i morgen, selvom jeg hellere vil tørre RØV med den latterlige stemmeseddel! Det nytter intet! Vi så en samling åndsmongoler på debatten i aften på news, undtagen sk og NB. Lorteland

  Kommentar by Kuffar — 5. juni 2019 @ 00:52

 36. Hverken Stram Kurs eller Nye Borgerlige får megen indflydelse på den førte politik som parti; men en stemme på Stram Kurs sender det klarest mulige budskab til alle de øvrige politikere fra befolkningens side om, at folk har fået NOK.

  Det kunne godt forskrække politikerne vågne (de er jo bange for Paludan), så de føler sig drevet til at gøre noget reelt ved landets reelle problemer. Forskrækkelsen kunne flytte “midten” af dansk politik et andet sted hen – tættere på virkeligheden. Det ville være værdifuldt i sig selv.

  Kommentar by Sådan er det jo — 5. juni 2019 @ 01:00

 37. Iøvrigt: DR kalder folk, som advarer mod 5G, for ‘russiske trolle’. Fx Lars Muhl her, som jeg ikke kender. Når fake news kalder folk ‘russiske trolle’, så ved man, at de røde alarmklokker bør ringe. Det er egentligt sært, at ingen har givet Løkke hug for, at han lader Dk, især Kbh, være testområde for EU, som selv advarer mod 5G. Se Muhls video her, om DR, og evt sagsanlæg mod DR. https://www.larsmuhl.dk/lars-muhl-dr-manipulerer-information-om-5g/?fbclid=IwAR1txULplrXw60NwliBjOeKvC-yzU0vY4DERx93VG-faL6fMn7gkhSr5sVc

  Kommentar by Kuffar — 5. juni 2019 @ 01:02

 38. Personligt har jeg borgerlige præferencer, men vigtigst er nu engang at Danmark forbliver dansk.

  Enig. Det der er sket er at der økonomisk er noget for alle smag, i to forskellige politiske ‘universer’ (paradigmer), på hver side af den vigtigste skillelinien, den kulturmarxistiske. Økonomisk liberale kulturmarxister kan vælge LA, konservative (kulturmarxister) og måske radikale. Kulturmarxistiske socialdemokrater og socialister kan vælge resten af de gamle partier minus DF.

  Er man ikke kulturmarxistisk psykopat, kan man så vælge mellem økonomisk socialdemokratisme (DF), liberalisme (NB). Og hvis man synes demografisk udskiftning overskygger ALT andet er der en halv magnum mulighed, SK. Jeg tror jeg vælger semi-magnummen. Godt valg til alle ikke-kulturmarxister :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. juni 2019 @ 01:05

 39. Sådan er det jo — 5. juni 2019 @ 01:00

  Hverken Stram Kurs eller Nye Borgerlige får megen indflydelse på den førte politik som parti; men en stemme på Stram Kurs sender det klarest mulige budskab til alle de øvrige politikere fra befolkningens side om, at folk har fået NOK.

  SK får ingen indflydelse på lovgivning i den her folketingsperiode. Det er ikke det vigtige. SK får trukket linierne hårdt op og tvinger NB og DF til at afsløre hvor meget rygrad der er i spaghettien. Og Paludan kan ikke nægtes medieadgang som MFer. Det er det vigtige.

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. juni 2019 @ 01:14

 40. 32. Carstens

  NB Kan man ikke stole på.
  https://youtu.be/EnIH-OadKXQ
  Hvorfor Paludan blev Hevet ud af NB, er pga en løgn, (02.06.2019)

  Kommentar by Charles Nielsen — 5. juni 2019 @ 01:37

 41. Pernille Vermund gør lige som en Socialdemokrat. Der skal lige skores nogle billige points op til valget.

  Sådan siger Paludan ikke som Pernille Vermund siger. !

  (( Denne video er optaget på min Iphone, Derefter vil den blive konverteret og til sidst lagt på youtube. Linket der til vil blive sendt så snart den er på tuben))

  —————————————-
  Det drejer sig om denne demo for frihed:
  https://www.youtube.com/watch?v=jAkUoyo7mww
  Paludan, Floder af Blod-talen (København, 01.10.2016)
  Offentliggjort den 1. jan. 2019
  Den 1. oktober 2016 holdt Rasmus Paludan, sammen med “For Frihed” ved Mindeankeret i Nyhavn den berømte Floder af Blod-tale, hvor han advarede mod borgerkrig.

  Det er jo løgn det Pernille Vermuns siger: Når hun sige at det KUN er Muslimernes blod der vil flyde. BT svælger i løgnen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 5. juni 2019 @ 01:38

 42. Stemmer Sikandar Siddique personligt som imamen og det pakistanske ældsteråd har sagt til fredagsbønnen. En stemme på sharia ved dette valg bliver vekslet til 1000 stemmer til Stram Kurs ved næste valg.

  Kommentar by Fascist — 5. juni 2019 @ 02:47

 43. Forudsigelse: Vi får en SVR-regering.

  Lige nu spiller Mette Frederiksen kostbar, for det giver flest mandater, men efter valget vil der “pludseligt” opstå en situation, hvor partierne hugger en hæl og klipper en tå, for at få tingene til at lykkes. De vil alle føre stort set den samme økonomiske politik, som er maskinrummet for alle de øvrige politiske tiltag. På klimaet og velfærden er de ikke langt fra hinanden og Løkke er parat til at give indrømmelser til både S og på udlændingeområdet.

  En socialdemokratisk mindretalsregering har ingen gang på jord, når man ser på det parlamentariske grundlag. De 69 opsparede milliarder vil blive brugt på en “forbedring” af de klimaløsninger V allerede har fremlagt, et kompromis vedrørende en tilbagetrækningsreform, flere hænder i ældreomsorgen, flere pædagoger, mere politi og flere kvoteflygtninge (gætter selv på, at tallet ender på 2.000, som et komprimis for den stramme udlændingepolitik). Skatten vil stige en smule i toppen og på udvalgte forbrugsvarer.

  I læste det her først!

  Kommentar by Larsen — 5. juni 2019 @ 03:18

 44. Den danske flok psykopatlommediktatorer, som mener deres job er at lyve og manipulere danskerne til helvede til verdens ende, imens de vælter sig i stjålne penge (forleden stjal de et 2-cifret milliardbeløb direkte fra skattebetalingerne og direkte ned til deres stråmand i Saudi Arabien) skal bare henrettes langsomt, en passende straf kunne være korstfæstning over sagte ild, det er alt, hvad jeg lige kan komme på ..

  De satte vores første store profet Sankt Mogens Glistrup (PBUH) i spjældet på ikke-eksisterende grundlag, dvs de begik et simpelt diktatorisk justitsmord og stjal så vores profets parti via psyko-Pia, imens han sad inde, så hun kunne danne en ny aflægger af social akrobaterne og de radigale svinehunde, kaldes Dannede Folkeforrædere eller DF, syge svindlere af den værste slags. DF’s forræderi er så stort, så de skal ikke slippe med dødsstraf

  Kommentar by Cat Girl — 5. juni 2019 @ 05:37

 45. Vores slanke justitshomo klarede sig bedst i aftes hævdes det . Og udråbes (sammen med Mætte Skideriksen), som den sidste partilederdebats vindere inden FV i dag.
  Hvad med, om bøssen havde været bedst de seneste 4 år i stedet for? Var det ikke mere relevant?
  Hér har sugerdaddy fejlet fælt.
  Apropos slank, er det vel med ovenstående ligesom med:
  “Det er ikke det du spiser mellem Jul og Nytår.
  Det er hvad du spiser mellem Nytår og Jul”
  Fez den ind under latexhætten Pape?

  Kommentar by White knight — 5. juni 2019 @ 05:48

 46. At danskerne stadig har den mindste tillid til et eneste af de nuværende folketingsmedlemmer, vil bevise, på sigt, at jeg har 100% ret i, at hele Danmarks befolkning er totale idioter, og at kun ganske få af dem har en enkelt selvstændigt fungerende hjernecelle

  Kommentar by Cat Girl — 5. juni 2019 @ 05:51

 47. Det ser ud som om samtlige meningsmålinger er “doctored”.
  S (og øvrige på det røde overdrev) står til mere, end der er dækning for. I et forsøg på at skabe en medløbereffekt.
  Omvendt er specielt SK liste P konsekvent talt-ned, i et forsøg på at skræmme evt SK-vælgere med at deres stemme vil være spildt på et parti, der ikke klarer cut’et.
  Håber dagen i dag vil vise, meningsmålingsinstitutterne har gjort regning uden vært.
  Uanset hvordan det går Rasmus i aften, vil jeg ikke kunne leve med ikke, at have gjort min del:
  Og sætter derfor – sammen med forhåbentlig rigtig mange meningsfæller – mit kryds ved liste P senere i dag.

  Kommentar by White knight — 5. juni 2019 @ 06:06

 48. Enig med 47). Der er ikke så meget andet at sige, som jeg ikke har skrevet/sagt før. Islam er i sin grundkonstruktion en – usekulær diktatorreligion (med et Førerprofet ideal). Virkeligheden vidner om dens årsag til undertrykkelse, terror, og krig fordummelse etc-. Det er nu eller aldrig, hvis vi skal vende udviklingen af Demokratisk vej. Stem DF, Nye Borgerlige, eller Stram Kurs. Det sidste det bedste ud fra mit synspunkt, men kan I ikke det af den ene eller anden årsag, så de andre. Alt andet vil være spilt. Det er nu eller aldrig af Demokratisk vej. God grundlovsdag. Held og lykke til de 3 partier med valget. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. juni 2019 @ 06:12

 49. Skal man i det hele taget kæmpe mod strømmen. Skal man ikke blot resignere og acceptere at et folk fortjener den skæbne det selv vælger. Dumhed er skæbne. Og så ellers hygge sig i sit eget lille afskærmede univers mens tid er. Europæernes flertal ønsker det kollektive selvmord, så lad dem dog få det. Men de kan ikke,når det kommer, så vidt sige at de ikke blev advaret.

  Kommentar by JC — 5. juni 2019 @ 06:12

 50. >13 River
  Helt enig med dig. Jeg brevstemte også på Stram Kurs.

  Kommentar by Nielsen — 5. juni 2019 @ 06:21

 51. De fleste mennesker lever i nuet og magter ikke tænke i et længere tidsperspektiv. Det går jo godt her og nu, så hvorfor bekymre sig? De er ikke i stand til at tænke selvstændigt og kan ikke overskue konsekvenser af den nuværende retning ud i en fjernere fremtid. Derfor forudsætter et succesfuldt demokrati nogle tænkende, ansvarlige, fremsynede foregangsmænd der sætter kursen, samt en ærlig og objektiv presse der kan informere befolkningen på redelig vis.

  Vi har ingen af delene. Uansvarlige, kortsynede, tanketomme levebrødspolitikere og en presse befolket med en kaste af hjernevaskede propagandarobotter, udspyet fra journalistskolernes pølsefabrikker. Måske er det en naturlov, at ethvert demokrati med tiden vil forgifte sig selv og gå til grunde.

  Kommentar by JC — 5. juni 2019 @ 06:38

 52. Lyt til fornuftens stemme. Fundet på snaphanen https://www.youtube.com/watch?time_continue=348&v=2dN-tNK2CwA

  Kommentar by Nielsen — 5. juni 2019 @ 06:39

 53. Så er det i dag. Stem SK NB eller DF.

  Kommentar by PiusXll — 5. juni 2019 @ 07:00

 54. >5 Kuffar 21:49
  Helt rigtigt. Men når vi gør opmærksom på det,bliver vi straks kaldt konspirationsteoretikere.

  Kommentar by Nielsen — 5. juni 2019 @ 07:27

 55. Skide være med om Rasmus Paludan har en idé om vuggestuer, kollektiv trafik, vindmøller, fredning af sårbar natur, o.s.v.

  Islam trækker alting ned, derfor skal der først styr på muslimsk indvandring.

  Kommentar by k.m. — 5. juni 2019 @ 08:11

 56. # Sådan – kl. oo.37 … DEN KVINDELIGE POLITIKER som tilrettelagde brandattentatet mod Notre Dame katedralen i Paris, og angrebene på 8OO andre kirker i Frankrig, var da frau Merkel. Det var hende der som tysk kansler importerede de ekstra hundredtusindvis af kulturfremmede fra Afrika, som siden har hærget i Paris, Berlin og Bruxelles og mange andre byer. Se uroligheder i Paris, Chemnitz, Berlin og Bruxelles osv. Det er også EU og Merkel som står bag Kalergi- og Marokko-planerne som skarpt tænkende iagttagere betegner som sociale og kulturelle atombomber under Europa. Planerne går bl.a. ud på censur og på at importere millioner og atter millioner af afrikanere og arabere. Noget som vil føre til sammenbrud af alt med velfærd, sundhed, lov og orden.

  Se hvad der foregår i Sverige og Libanon.

  Kommentar by tp — 5. juni 2019 @ 08:13

 57. Det er ikke et let valg, da både SK og NB’ s program appellerer til mig, da jeg også vil have mindre stat, men til gengæld en hårdere beskyttelse rundt om. Forskellen mellem SK og NB er, at Stram Kurs giver de mest marginaliserede danskere den bedste mulighed for at få en no-shit- tale. Problemet er, at de har en del kandidater, der har hjertet på rette sted, og sikkert også yderst tæt på islammets konsekvens for det danske samfund, men uvante med at samle fakta og argumentation sammen(et produkt af det danske svigt af egen folkelige oplysningskultur). Der kan gå ufattelig meget tid og kræfter med at dementere og rede ud, når der kommer svipsere, hvor NB har brugt snart 4 år på at strømline partiet. Det vigtigste er den nationalsinde dagsorden, ikke om det er DF, NB eller SK.

  Kommentar by Uno — 5. juni 2019 @ 08:29

 58. Ps: Alle de gamle partier, går ind for meget mere indvandring, MEGET MERE!!! Venstre, S, R, K, SF, R og Uffe Elbæk er vilde med multi-kulti, afrikanisering og islamisering. DFs modstand er mest på skrømt. Tulle er en levebrødspolitiker. Skal man endelig stemme på DF er det nok bedst at sætte kryds ved Messerschmidt eller Marie Krarup.

  Men ellers er STRAM KURS eller NB de eneste partier som giver en chance for at Danmark ikke bliver totalt oversvømmet af kulturfremmede.

  Kommentar by tp — 5. juni 2019 @ 08:30

 59. SE INDSLAGET PÅ EN HALVTIME MED UWE MAX JENSEN PÅ TV MIDTVEST!!!!!!!!!!

  Kommentar by Moth — 5. juni 2019 @ 08:38

 60. Ps: De gamle partier har allerede sagt jatak til EU til at over en million EKSTRA evighedsturister må slå sig ned i Danmark. Det vil føre til endnu mere kriminalitet……. og et endnu højere skattetryk plus en syndflod af nedskæringer, forringelser og lukninger…… samt endnu flere sundhedsskandaler, unødvendige lidelser og dødsfald.

  Stem STRAM KURS som et selvforsvar mod de gamle partiers ondskab.

  Kommentar by tp — 5. juni 2019 @ 08:38

 61. 55. k.m. Enig vuggestuer, klima osv er ligegyldige, hvis den destruktive mellemøstlige kultur og religion overtager. Som Søren Grinderslev så rigtigt svarede på en sjællandsk tv debat igår, er der kommet mange uintegrerbare voldelige små børn ind fra underudviklede lande, som belaster vuggestuerne, børnehaverne og skolerne. Han fik da også straks et rap over nallerne af den kvindelige vært om tonen. De første leveår er meget vigtige for at forme mennesket, og mange muslimske landes befolkninger er vant til en helt anden metode med strenge hierakier, uden individuelle hensyn og den stimulation, som danske forældre giver deres børn. Så selv vuggestuerne kan ikke løse deres krise, før Danmark kan komme til sig selv.

  Kommentar by Uno — 5. juni 2019 @ 08:46

 62. Så har vi stemt. For mit vedkommende blev det Stram Kurs, nok mest på grund af mediernes behandling af Rasmus Paludan. Jeg er feks ikke enig i alle skal kyles ud. Mange skal ud, men dem der fungere godt og ikke er kriminelle/meget religiøse må for min skyld gerne være her.

  Kommentar by Martin — 5. juni 2019 @ 09:49

 63. Så er jeg er lige blevet inviteret til at deltage i YouGov’s exitpoll som jeg nu vil gå ind og sabotere. Exitpoll’s kan påvirke valgresultatet og burde være forbudt.

  Kommentar by Martin — 5. juni 2019 @ 09:52

 64. Stemmen er afgivet, og krydset sat ved SK

  Kommentar by PiusXll — 5. juni 2019 @ 10:14

 65. Så har Helmuth Nyborg fået min stemme, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. juni 2019 @ 10:15

 66. Hvorfor er der egentligt en unik stregkode og korresponderende vælgernummer på hvert valgkort?

  Bliver vi registreret? Og af hvem? Og hvorfor? Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. juni 2019 @ 10:39

 67. Græsset er slået, hækken er klippet og der er afgivet en stemme til Helmuth Nyborg. Nu skal resten af dagen gå med, at dase i haven.
  Senere i aften står den på store røde bøffer (de stribede flæsk var udsolgt…), frisk pastasalat og kolde øl til at skylle det hele ned med.

  Kommentar by O — 5. juni 2019 @ 10:46

 68. En stemme på Lille Lars er en stemme på Stormufti Østergaard!

  Kommentar by Revisoren — 5. juni 2019 @ 10:50

 69. Fuck klimaet, og Nobelmaterial mongolen.
  Hvad nytter det luften er minty freeesh, hvis vi alle alligevel “går” hovedløse rundt i kalifatet?

  Kommentar by White knight — 5. juni 2019 @ 11:13

 70. Det var nok mere klimaDEBATTEN jeg refererede til.
  Jeg ønsker ej heller, at bebo en losseplads.
  But first things first

  Kommentar by White knight — 5. juni 2019 @ 11:17

 71. Så fik jeg stemt personligt på Rasmus Paludan (de øvrige Stram Kurs kandidater var på min stemmeseddel Søren Grinderslev, Pernille Pedersen og Chang Claus Lembirk).

  Jeg spurgte den valgforordnede, om jeg måtte sætte to kryds: Et på partiet og et på den enkelte kandidat på samme liste, men fik at vide: KUN ET KRYDS, husk det nu, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. juni 2019 @ 11:42

 72. Jeg melder mig frivilligt til at tage mødommen på den rødhårede Isabella fra de kristelige…

  Kommentar by Revisoren — 5. juni 2019 @ 12:06

 73. Iben Thranholm stiller op for SK i min kreds, hun kan argumentere og får min stemme

  Kommentar by Træt — 5. juni 2019 @ 12:12

 74. Har lige set interview med den ekstremistiske, kontroversielle KOMMUNIST fra Enhedslisten Johanne Schmidt-Nielsen på DDR.(læs Enhedslistens principprogram: de vil afskaffe kapitalismen, nationalisere alt og også alle virksomheder og indføre “socialistisk” demokrati”: uden de vil uddybe, hvad det er) Hun bliver fremstillet som en UFARLIG GODGØRENDE person !!.Hun er allerede begyndt at bruge Red Barnet i politisk øjemed. Mandag morgen på DDR´s P1 kunne man høre Red Barnet udtale sig om, hvor hårdt det var for Myanmars muslimer Rohingaer, der har måttet flygte pga de mest venlige mennesker i verden buddisterne i Myanmar ikke ville finde sig i vold, terror og sharia. Det faldt ikke Red Barnet ind, at muslimerne ikke er ofrene !!!!!!!!

  Kommentar by H.nielsen — 5. juni 2019 @ 13:18

 75. Terrororganisationen Red Barnet er en filial af Enhedslisten med kommunisten Johanne Stalin Nielsen som filialbestyrer.

  Kommentar by Revisoren — 5. juni 2019 @ 13:25

 76. Mette Frederiksens hemmelige plan: Vil hæve ydelserne for muslimske indvandrere.
  https://ksdha.wordpress.com/2019/06/01/mette-frederiksens-hemmelige-plan-vil-haeve-ydelserne-for-muslimske-indvandrere/

  Kommentar by Kimski — 5. juni 2019 @ 13:37

 77. Så har jeg lige stemt på et parti grundlagt af en mand jeg engang har kaldt ‘ubehøvlet stodder’, begge dele, stemmen og betegnelsen, fuldt fortjent iøvrigt haha

  Der kommer ikke nogen parlamentarisk løsning. Men tror det er godt at få lavet lidt rav i den og trukket linier op.

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. juni 2019 @ 15:15

 78. >>> 49

  Nej, vi skal ikke give op. Vi skal organisere os, og tage handling. Når tiden er rigtig til det.. Lad “demokratiet” udspille sig selv – og så tager vi handling.

  Kommentar by Morten/Realisten — 5. juni 2019 @ 15:23

 79. Jeg så en indvandrermand udpege radikale kandidater til sin hijabklædte kone, mens de talte deres eget sprog indbyrdes.. Listen var hængt op udenfor lokalet, så man lige kunne checke op. Det var som at se Danmark forsvinde. No problem sagde Marianne Helved, Danmark bliver da bare muslimsk, da hun blev spurgt om den demografiske fremskrivning. Jeg tror de radikale er det mest ekstreme parti, vi har haft siden 1980’ erne.

  Kommentar by Uno — 5. juni 2019 @ 15:24

 80. Fra TV2: Vejledninger på tyrkisk, arabisk og urdu hænger ved valgsteder i Odense Kommune.

  Kommentar by Fascist — 5. juni 2019 @ 15:33

 81. Tror, det er dét NEMMESTE kryds, jeg nogen-sinde har skullet sætte.
  For når den radikale Imam Moammar Fjernøstergaard agiterer og advarer mod noget. SÅ véd jeg SK, er det HELT rigtige at gå med.
  Paludan burde sgu sende dig en STOR buket GULE roser med et takkekort med masser af Dannebrogsflag og guldsegl.

  Kommentar by White knight — 5. juni 2019 @ 16:20

 82. “V” for sejr!

  Kommentar by Svend Andersen — 5. juni 2019 @ 16:22

 83. Carlo Di Napoli 11:42
  Suk, hvor vanskeligt kan det være at begribe afstemingsreglerne??

  Bortset fra det, god valgdag samt Grundlovsdag. Jeg stemte personligt Martin Henriksen, men da DF har partilisteopstilling, går mandatet, om der kun bliver ét i Københavns Storkreds, nok til Peter Skaarup, medmindre Henriksen sprænger med flere personlige stemmer.

  SK har ingen gang på jord, men et par tossepartier som SK og eventuelt KD er inderligt ligegyldige. Kommer SK ikke ind, jeg gætter not, er tosserne vel forhåbentlig snart glemt?

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. juni 2019 @ 16:50

 84. >59 Moth 08:38
  Har du et link til indslaget,jeg kunne ikke finde det på deres hjemmeside.

  Kommentar by Nielsen — 5. juni 2019 @ 17:05

 85. Jeg stregede alle kandidaternes navne over, et efter et, og skrev: Fuck jer bøsserøve. Ned med islam og EU!

  Så satte jeg flueben ved Alexander Beaumont og hans utallige tvillingebrødre.

  Det er selvfølgelig også forkert i følge eliten i Danmark. Velkommen til det Karmoisinrøde Danmark 06.06.2019!

  (Ironisk kommentar).

  Kommentar by np — 5. juni 2019 @ 17:19

 86. Hvor er Lars Trier Mogensen blevet fed! Han må gå til læge med sit forhøjede kolesteroltal. Hvorfor kommenterer han både på Information, BT og Berlingske Tidende?

  Man må da kunne finde en mindre rød og fed bøsserøv til jobbet.

  Kommentar by np — 5. juni 2019 @ 17:46

 87. Hvor Helle Thorning-Schmidt grim med sit botox-look. Se på halsen, så ser man hendes sande alder.

  Og så er det igen hestemanden, som står for valgaftenen på DR.

  “Er det nu, vi skal være heste?”

  Det er det, hvis man er rød og lever af andres penge.

  Kommentar by np — 5. juni 2019 @ 17:54

 88. Det er vist kun valgforskere (hvad det så end indebærer), der mener, det gør en forskel, hvis diverse valgplakater bliver svinet til. Og som mener, valgplakater i sig selv gør en forskel. Lad mig afsløre, at det gør de ikke.

  Langt de fleste nogenlunde velforvarede vælgere har forlængst truffet deres valg og flytter sig ikke som følge af en flok ligegyldige ansigter på en ufattelig mængde ligegyldige plakater.

  Valgplakater er svineri uden lige, de ødelægger træer, efterlader utallige plasticstrips og bliver på ingen måde pillet ned med samme hast, som de bliver hængt op af partifrivillige idioter.

  Forbyd svineriet. Det må være rigeligt, at vi skal plages med tosserne i to uendeligt lange valgkampe.

  Derudover bliver det uendeligt vanskeligt at danne regering, så mon ikke der bliver udskrevet nyvalg om nogle måneder? Både Norge og Sverige har været nødt til det efter flere måneder.
  Muligvis husker jeg skævbideren i morgen tidlig ;)

  > np 17:19
  Dén var god!

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. juni 2019 @ 18:36

 89. Hvis nogen mangler at stemme er der nu lidt over 1 time til valgstederne lukker. Den første valgstedsstikprøve viser at Stram Kurs ikke kan være helt sikker på at komme ind, så måske kommer flosklen om at hver stemme tæller til at blive mere virkelighedsnær end ellers:

  Nej, kl. 12.21 havde kun Troels stemt, og han stemte nøjagtigt som dig på den øverste kandidat på stemmesedlen.

  Jeg stemte kl. 16.45 og fik mig en slem overraskelse ved at se stemmesedlen. Alle steder på nettet jeg havde søgt var kun opført Martin Christensen som kandidat for Stram Kurs, men også en 18-årig studerende Mikkel Brinck Søberg var en valgmulighed. I Københavns Omegns Storkreds ville det have været let at vælge, fordi den tidligere politiske leder i Fremskridtspartiet, Henrik Søndergård er kandidat for Stram Kurs der,

  Her er det foreløbige stikprøveresultat af valget:

  Exitpoll

  Socialdemokratiet: 25,7 procent

  Radikale Venstre: 6,9 procent

  Konservative: 6,3 procent

  Nye Borgerlige: 3,6 procent

  Klaus Riskær Pedersen: 0,4 procent

  SF: 7,4 procent

  Liberal Alliance: 3,5 procent

  Kristendemokraterne: 2,0 procent

  Dansk Folkeparti: 11,0 procent

  Stram Kurs: 2,1 procent

  Venstre: 19,3 procent

  Enhedslisten: 7,9 procent

  Alternativet: 3,7 procent

  Kommentar by perhag — 5. juni 2019 @ 18:54

 90. Hvis Botox Helle har taget sin gay-mand Stephen med i studiet, får Fogh stiv pjovert…

  Kommentar by Revisoren — 5. juni 2019 @ 19:00

 91. Fy for helvede et rød-grønt idiotisk valg.

  Er danskerne virkelig så dumme?

  Farvel mit fædreland

  Allahu Akbar Mette!

  Kommentar by redneck — 5. juni 2019 @ 22:38

 92. Jeg tror det er meget vigtigt at man tager sin egen kuglepen med og sætter krydset med.

  Kommentar by Winged Hussar — 5. juni 2019 @ 22:43

 93. Ja så betalte det borgerlige DK prisen for Tulles fuldstændige uforståelige flirt med Mette. Sørgeligt valg men hvor får socialdemokraterne det svært.

  Kommentar by PiusXll — 5. juni 2019 @ 23:00

 94. Kalifatet venter lige om hjørnet.

  Sidste mand lukker og slukker…

  Kommentar by Revisoren — 5. juni 2019 @ 23:20

 95. Hr.og fru Danmark har åbenbart ikke lidt nok endnu, men der står Islam jo altid klar med en hjælpende hånd, og vil helt sikkert fortsætte med at gøre det fremover. De kan slet ikke lade være..

  Men indtil da kan vi så få fornøjelsen af at se Skrigeskinken, Dyhret og Klimatossen skamride Danmark direkte ud i svenske tilstande, under parolen ‘mere velstand’…Noget der som regel ikke varer længere end til april måned i nabolandet mod øst, så må de ud og låne flere penge udefra.

  Kommentar by Kimski — 5. juni 2019 @ 23:41

 96. Et skridt frem og to tilbage… Aldrig kan et folk bestå, som ikke vil det selv.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 5. juni 2019 @ 23:52

 97. Lorteland!! 2 mio afrikanere/araberpak ind de næste 4 år! Goodbeirut Denmark! Her er noget, som både er lidt sjovt, fedt og foruroligende. Lidt afledning fra denne sørgelige dag. . En britisk kvinde punkterer Trump ballonen, men så kommer Sharia-panserne efter hende! https://barenakedislam.com/2019/06/04/must-see-gutsy-british-woman-popped-the-big-disgusting-donald-trump-baby-balloon-in-london-today-calling-it-a-national-disgrace/

  Kommentar by Kuffar — 6. juni 2019 @ 00:10

 98. Jeg er valgfestfuld, mine trusser irriterer. Freden er forbi, paladinen outet, dk er enten tabt eller i krig. Demokratiet kunne ikke, nu er der kun de få tilbage.. Mod invasionen.. Men skal man slås for et land som bare pisser alt væk i røddum? Næppe..

  Kommentar by Gaflen — 6. juni 2019 @ 02:03

 99. I guder jeg er fuld.. Demokrstiets gravøl i form af johnny w, straight. Mette vælger nok en sverigemodel.. Bwadr.. Klamkælling-ballonkind. Sov godt, I morgen ruller vores livs mareridt sig ud.. Invasionens frie tøjler.. This is london, over out…tzz

  Kommentar by Gaflen — 6. juni 2019 @ 02:16

 100. Wow, mullah østergård(R) er virkeligt en ungdomsforfører, en ægte AH,er (hitlerman)..

  Kommentar by Gaflen — 6. juni 2019 @ 02:47

 101. Gaflen, dine kommentarer passer godt til min holdning. WHAT THE FUCK??!!!! Det danske folk er jo idioter. Trist men de har jo lige stemt for nationalt selvmord…. what the goddamn holy fuck??!!!

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 02:57

 102. Tak for kamellort dumme dumme dänen.
  Hyp hyp Lorten Østergaard og dit slæng af radigale bladsmører der kvalte SK i fødslen.
  Fuld fart frem mod kalifatet!!
  White Knight signing over ‘n’ out.
  Gud bevare Danmark

  Kommentar by White knight — 6. juni 2019 @ 04:36

 103. Hør nu her gode mænd: Jeg har sagt det en million gange før igennem de sidste over 5 år.

  En gruppe af syge kriminelle gangstere organiseret i en mafia har besat Christiansborg for 150 år siden. De er alle lige syge psykopater og forleden stjal de over 12 milliarder fra vores allesammens skattebetalnger: Det betyder: AT DE ER TYVE OG DET BETYDER AT DE OGSÅ STJÆLER VALGENE, HVER ENESTE STEMME – LAD NU VÆRE MED AT TRO PÅ VALGENE FOR HELVEDE, DET ER ALTSAMMEN EN KÆMPE STOR LØGN, LIGESOM ALT ANDET I DANSK POLITIK OG DANSKE MEDIER

  Kommentar by Cat Girl — 6. juni 2019 @ 04:58

 104. OT
  #539 Tesla Vs Edison

  Owen Benjamin
  Blev streamet live for 4 timer siden

  Kommentar by Cat Girl — 6. juni 2019 @ 05:04

 105. Rasmus Paludan blev for defensiv og skinger, så opbakningen fordampede igen, trods rekordopbakning til underskriftsindsamlingen. Desuden tænder hans højreliberale holdninger nok arbejderklassen af.

  Kommentar by Zatopek — 6. juni 2019 @ 07:32

 106. 103 Arbejderklassen, hvem fanden er det? I er bare alle en flok hjernedøde nikkedukker, mere er der såmænd ikke i det

  Kommentar by Cat Girl — 6. juni 2019 @ 08:24

 107. Gad vide hvem, der bliver neger minister denne gang? Støjbergs stramninger bliver oprulninger.
  Kalifat ramaDANMARK er født.

  Kommentar by Anonym — 6. juni 2019 @ 08:31

 108. Paludan skulle bare ikke have åbnet munden om økonomiske emner.
  Med arbejderklassen mener jeg lønmodtagere/pensionister/ledige i den lavere halvdel af indkomstskalaen

  Kommentar by Zatopek — 6. juni 2019 @ 09:30

 109. Paludan burde heller ikke have deltaget i radioprogrammer, der åbenlyst ville latterliggøre ham. Som hans deltagelse i Radio 24/7 med Kirsten Birgit.

  Kommentar by Martin — 6. juni 2019 @ 09:37

 110. Medierne jubler. De islam elskende klimatosser er gået frem.
  TV2News laver noget der ligner Breaking News og stiller om til den udsatte reporter ved Amalienborg.
  Han fortæller den meget presserende nyhed at, sagt på dansk, her kommer Lars Løkke kørende forbi om 2 timer på vej til dronningen.
  Tak TV2

  Kommentar by Erik — 6. juni 2019 @ 10:10

 111. Røde kuglepenne? WTF???

  https://kmdvalg.dk/Main/Home/FV

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 10:28

 112. Så er der kun tilbage at sige “du fik hvad du stemte på”, HVER ENESTE gang en SK/NB-foragtende borger klager over nedskæringer, skattetryg, stigende kriminalitet, voldeligt adfærd fra indskolingsalderen, nye strømme af uønskede tilvandrende med FN Pagten som fribillet til livstidsforsørgelse osv.

  Tillykke til de som kom ind fra NB. Det er fantastisk flot, at nå over spærregrænsen allerede ved første valg.
  Må NB nu kæmpe en brav kamp på Borgen for os alle, mens forhåbentlig flere og flere støtter op om partiet under vejs.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. juni 2019 @ 22:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper