6. juni 2019

Berlingske angriber prof. emeritus: Politiken trykker 174 forskeres støttebrev til ‘Extinction Rebellion’

Stram Kurs’ spidskandidat i Østjylland professor emeritus Helmuth Nyborg, blev dagen før valget hængt ud i Berlingske, fordi han som forsker ‘ved mindst to lejligheder har holdt foredrag ved arrangementer med nynazister, antisemitter og ideologer, der har været med til at tegne den ekstreme højrefløj’. Nyborg pointerer, at han ikke sympatiserer med deres politik: “Jeg lægger bare data frem.” Han kritiseres ikke desto mindre af postdoc Matthew Fallon Hinds (DIIS), lektor Jean-Francois Drolet (DIIS) med flere.

Med sin tilstedeværelse knytter Helmuth Nyborg sin videnskab direkte til deres politik, ligesom han er med til at legitimere deres politik ved at give den videnskabelig glans. Enten er han naiv, eller også taler han usandt, hvis han siger, at han ikke bidrager til deres politiske agenda.” (lektor Jean-Francois Drolet, DIIS)

Et par uger forinden bragte Politiken et ’støttebrev’ til klimastrejkende med overskriften: 174 forskere støtter klimastrejker: Vi opfordrer til ikkevoldelig civil ulydighed i Danmark.

En af initiativtagerne til opråbet er Jens-André P. Herbener, tidl. redaktør af Faklen. Herbener er cand.mag. i religionsstudier og semitiske sprog, og forsker i lighed med de fleste af underskriverne i alt andet end klimaet. To af de ukendte på listen er eksempelvis ansat på Det Kongelige Danske Kunstakademi, en enkelt på Moderna Museet i Stockholm. Politisk ventreorienterede, såsom den missionerende veganer-sociolog Rasmus Willig.

Tendensen er klar: Forskeraktivisme er kun problematisk, i det omfang det ikke understøtter venstrefløjens dagsorden. Omtale af opråbet set hos Videnskab.dk – 174 forskere i opråb for klimaet: ‘Det er ikke blot vores ret, men pligt at opfordre til ikke-voldeligt oprør’.

De 174 forskere giver i brevet deres støtte til den aktivstiske miljøbevægelse Extinction Rebellion, der opfordrer til strejke og et ikke-voldeligt oprør i kampen for klimaet.

‘Videnskaben har talt,’ skriver forskerne.

‘Hvis ikke vi handler nu, er der reel risiko for at dømme vores børn og børnebørn til en global katastrofe af hidtil usete dimensioner. En katastrofe, som vi kan takke os selv for,’ skriver de desuden.

Klimakrisen vil resultere i stigende havvandstand, hyppige oversvømmelser, værre uvejr, superhedebølger, tørker, en undergravelse af fødevaresikkerheden og vandforsyningen, der kan kan forårsage omfattende ressourcekonflikter, og en eksplosion i antallet af klimaflygtninge, advarer forskerne. …

Underskriverne består af vidt forskellige fagdiscipliner. …

Afslutningvis kalder forskerne det nuværende scenarie for ‘forventeligt’, og de kritiserer de danske politikere, der ifølge forskerne ‘i årtier har underspillet klimakrisens alvor og overspillet den danske klimaindsats for derved at retfærdiggøre deres uambitiøse og ofte direkte skadelige klimapolitik.'”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101900/trackback

14 Comments »

 1. Lad os alle dø af skræk i forbindelse med klimaangsten, sådan i konkurrence med småretarderede skoleelever.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 19:36

 2. Alle bør have ret til at lære mere, også nynazister, antisemitter og ekstremt højreorienterede. Hvordan kan de omtalte DIIS-“forskere” dog mene det modsatte?
  Helmuth Nyborg skulle vel nok være mand for at bibringe dette brede politiske segment noget fagkyndig balast? Ifølge forskeren Nyborg kommer de masseindvandrede negre og arabere fra lav-iq-lande. Nyborg vil i sin egenskab af politiker nok drage sine slutninger vedrørende det hensigtsmæssige i at udskifte den danske befolkning med lav-iq-mennesker.
  Vi andre har til vor rædsel (eller med glæde?) kunnet konstatere, at de tilstrømmende er klogere end os, siden det er dem, der snylter på os. “Den mere kloge narrer den mindre kloge”.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 6. juni 2019 @ 20:32

 3. Videnskab er fakta.
  Politik er meninger, som kan opfattes på mange forskellige måder.
  Det er 2 forskellige ting.
  Eksempel.
  Fakta 2 + 2 = 4.
  Politik 2 + 2 = 3 eller 5.
  Der er intet forkert i ,at undervise andre eller at blive klogere.

  Et af de rødes gamle trick. Man blander pære og bananer.

  Kommentar by XXXXX — 6. juni 2019 @ 21:00

 4. Pærer. Hovsa.

  Kommentar by XXXXX — 6. juni 2019 @ 21:01

 5. HVORFOR OPRUSTER vi ikke mod vind og vejr, regn og sne, dag og nat, mod solen, skyerne og atmosfæren i almindelighed?!!! Man kunne f.eks. sætte militæret ind med nogle særlig store kanoner, eller man kan udstyre politiet med fly, så de kan flyve op og komprimere eller arrestere skyerne, især skyer der truer os med torden eller skygge. Blæsten kan stoppes med mega høje plader eller kunstige bjerge. Regnen og sneen kan indfanges med gigantiske støvsugere. Og solen kan vi vel også gøre noget ved, hvis vi sender nogle store raketter derop, med noget pulver som kan svække eller forstærke sollyset. Det vil kun koste 1OO.OOO TRILLIONER kr.efter mine beregninger, og de kan skaffes ved at alle folk i hele verden sælger deres biler, cykler, ejerlejligheder, sommerhuse og møbler, og det er vel en lille pris at betale for at redde klimaet?

  Kommentar by tp — 6. juni 2019 @ 22:39

 6. “hvis vi ikke handler nu”…
  Jeg har set og hørt denne sætning igen og igen. Der står aldrig, hvad det er, der skal gøres. Men det er åbenlyst ikke blevet gjort. Hvad kan vi vente os?
  Betalingsringen genoplivet? Højere grundskyld?
  En ting er sikkert. Næste år er udledningen af CO2 steget med mindst 2,7 %. Det vil komme som et chok. For sådan var det i 2018. Det var et chok.
  Forslag: Bilfri hverdage? Kollektivt selvmord som i Guyana?
  Danmarks rolle som foregangsland?
  Det kan jo ikke lade sig gøre.
  Erkend at afstemnings- og bestikkelses-demokratiet er en illusion.
  Vort land går tabt, hvis ikke et dueligt selvforsvar etableres. Det, vi ser nu, er en pervers variation af den stærkeres ret: dem der er flest. Lad os kæmpe og se, om de fleste nu også er de stærkeste.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 6. juni 2019 @ 22:55

 7. I forhold til hvor meget klima omtales i medierne burde det snart nævnes at Christopher Monckton og andre matematikere har fundet en beregningsfejl i klimamodellerne brugt i Vesten, sådan at drivhusgasserne kun vil kunne skabe en temperaturstigning på max. 2 grader i fremtiden under de forudsætninger klimamodellerne bygger på.

  Problemopfinderne har så fundet på at CO2 ved en usandsynlig mekanisme skulle kunne få temperaturen til at løbe løbsk på andre måder end drivhusvirkningen. Mennesket kan dog godt påvirke klimaet ved brug af det som på amerikansk hedder geoengeneering.

  Valget bragte i det mindste den ændring at Alternativet i Folketinget er reduceret til klimatosserne Uffe Elbæk, Rasmus Nordqvist, Torsten Gejl, Susanne Zimmer og den muhamedanske fundamentalist Sikandar Siddique. Sidstnævnte må antages at være helt ligeglad med klimaspørgsmål.

  Kommentar by perhag — 7. juni 2019 @ 01:49

 8. Tommy kl. 22.55: hvorfra véd du at det er sikkert at udledningen af co2 er steget med 2.7%? Hvor var det den steg? Jeg tror det er løgn. Hvem mener du fik et chok pga. denne løgn? Jeg fik intet chok, for jeg har forlængst gennemskuet klima-hysteriet. Og iøvrigt er co2 uden betydning for klimaet. Undtagen i uvidende hoveder.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 07:20

 9. Når vi indånder, indeholder luften 0,036 pct CO2.
  Når vi udånder, indeholder luften 3-4 pct CO2.
  Mennesket er altså en CO2-maskine, så hvorfor tager klimatosserne ikke bare livet af sig selv? De ville jo gavne klimaet derved!

  Kommentar by ino — 7. juni 2019 @ 09:01

 10. Det her burde være en bombe under den globale, skabte klimapsykose: John L. Casey er tidl Space Program advisor to the White House, og tidl rådgivende konsulent for NASA. Han har skrevet bogen The Cold Sun, hvor han forklarer, at solen – og det er dokumenteret igennem historien – går i en form for dvale hvert 206. år. Han siger, at klimahysteriet er århundredets HOAX! Han henviser til Maurice Strong, som har været en af mændene bag denne agenda, og han kalder ham ‘the most rotten Apple in the barrel’ og rent ud ond! Han står bag mange grimme ting i forb m FN s klimaagendaer. Casey forklarer, at dette ER en agenda, og han nævner også Agenda 21. Dane Wiggington siger i sin video, Hacking the Planet, at der er sket en reduktion på 2 grader, på globalt plan, siden 2011. Men hører vi om dette på msm? Nej, for det passer ikke ind i det narrativ, som skal drive de dumme masser ind i slave-folden! John L Casey er en god taler, og hans bog har modtaget flotte udtalelser fra mange forskere. Så FN står altså bag en ondskabsfuld løgne agenda, som skal skræmme folk til vanvid! De har selvfølgelig en plan, og den kan man regne med er ond. https://youtu.be/miIEAOAOgyI

  Kommentar by Kuffar — 7. juni 2019 @ 11:51

 11. Den globalistiske avis Belgiske Tidende har haft yderst travlt med at angribe nationalt orienterede kandidater. Forpulede forrædere.

  Kommentar by Jake Sorensen — 7. juni 2019 @ 12:38

 12. kl. 11.o8 Piet: “Derudover er det velkendt at Skandar S. sympatiserer med Hizb ut Tahrir”.

  Ja, Uffe Elbæks støtte til invasion og besættelse viser jo klart hvilken slyngel og nyttig idiot Elbæk er.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 13:05

 13. > tp 13:05

  Uffe Elbæk er ikke dygtig nok til være slyngel og for dum til at være nyttig. Idiot rækker.

  I øvrigt en sjov historie, hvor to af hans kæleperkere, herunder Sikkar Sikhanda eller noget røg i totterne på hinanden om, hvem der er mest muslim på den korrekte måde.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11421488/alternativet-er-ramt-af-intern-islamkonflikt/

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 13:33

 14. >10 Kuffar
  Og filmen UN and I fortæller om Forenede Nationers artigheder. Den er lavet af en israeler,og dermed underbygger den min pointe,at konspirationen om verdensordenen ikke er et jødisk fænomen. Den er banksternes projekt.

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2019 @ 15:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper