7. juni 2019

Flere imamer anbefaler ‘De Radikale og Enhedslisten’, “… to partier, der kan støtte op om os muslimer”

På valgdagen hørte jeg Radio24syv, der talte med et ældre udenlandske ægtepar angående valget. Jeg fik ikke lige konteksten med, men værten nævnte, at de jo kunne stemme på Naser Khader. Manden svarede spontant, ‘Nej – vi er pakistanere!’ (sic). Han fortalte så, at han ville stemme i morgen, hvad fik konen til at påpege det indlysende.

Jyllands-Posten fortæller, at Rasmus Paludan har været med til at mobilisere herboende muslimer. Flere har stemt end nogensinde tidligere, og det har givet stor fremgang for særligt De Radikale. Jeg har fulgt debatten i et par relaterede grupper på Facebook, og man skal nok været radikal for at tro demokratiet har vundet noget her.

“Radikale Venstre er gået frem med 29,1 procentpoint i Gellerup. På valgstedet Camp U i Vollsmose i Odense er de radikale gået fra 3,9 procent af stemmerne i 2015 til 33,6 procent i år – en 8-dobling.” (Politiken, 6. juni 2019)

Det gør på sin intet at Sikandar Siddique nu er folketingsmedlem for Alternativet, efter han mobiliserede herboende pakistanere, men alt har en pris. Siddique, der er tidligere medlem af Hizb ut-tahrir, og nu henter støtte fra Islamisk Trossamfund, klarer næppe de mest simple spørgsmål relateret til demokrati, integration og Islam uden at trække saftige overskrifter. I den henseende har jeg stor tiltro til muslimerne.

Afslørende artikel set på JP.dk – De Radikale støvsugede stemmer i bydele på ghetto-listen.

“‘Folk har indset, at de skal bruge deres stemme, og det har vi hjulpet på vej. Vi er mange foreninger, der har talt om, at vi skal satse på De Radikale og på Enhedslisten,’ forklarer Chadi Ali Kayed. ..

Budskabet fra valgudvalget er spredt gennem de sociale medier, ved møder i de flere end 70 kulturforeninger i Gellerup, ved at stemme dørklokker og ved fredagsbøn og fællesspisninger. Valgudvalget har samarbejdet med bl.a. Fredens Moske, der hører under Den Arabiske Kulturforening. Senest blev budskabet formidlet dagen før valget i forbindelse med eid – afslutningen af muslimernes faste.

‘Imamen har stået og sagt, at man skal huske at komme ud og stemme dagen efter, og specifikt sagt, at vi kan stemme på De Radikale og Enhedslisten, for det er de to partier, der kan støtte op om os muslimer i Danmark,’ forklarer Chadi Ali Kayed.

Valgkomiteen i Gellerup har været i kontakt med muslimske foreninger i hele landet, og på Nørrebro har anbefalingen fra Islamisk Trossamfund samt andre foreninger været at stemme på tre navngivne kandidater fra Enhedslisten, De Radikale og Alternativet. I Nørrebrohallen, der er et nyt stemmested, blev Enhedslisten det største parti, mens De Radikale blev næststørst.

‘Forskellige foreninger er gået sammen. Pakistanere, arabere og tyrkere. Heldigvis har det været Ramadan, så vi mødes i moskeerne hver eneste dag. Til det sidste har vi arbejdet på at få mobiliseret folk til at stemme på bestemte kandidater. Det er lykkedes,’ siger Kasim Ahmad, som er tidligere talsperson for Det Islamiske Trossamfund.”

Målrettet radikal kampagne blandt Koran-tro. For multikulturen, forstås.

(Radikale spidskandidater fisker vælgere i muslimsk gruppe, 4. juni 2019)

Dette folketingsvalg er en jordskredssejr for dem som ønsker et bedre Danmark. Sejren viser at mange borgere har tydeligvis fået nok af den islamofobiske og racistiske regering og politikere, der i årevis har skabt frygt og splid i vores samfund. Borgerne viste, at de ønsker en anstændig behandling af flygtninge, indvandrere og en ligeværdig tone til muslimske medborgere.

Jeg vil gerne bruge denne lejlighed til at takke og rose de rationelle muslimer i dette land. For der har været en stor valgdeltagelse i valgkredse, som man kalder for ‘ghettoer’, og i nogle steder har stemmeprocenten været helt oppe på 80-90%. Det er vellykket integration og engagement, der vil noget. Jeg vil især rose de muslimske Facebook-grupper, sider, medier, foreninger og moskéer, der har brugt unægtelig meget tid på at lave videoer, plakater, tekster og opfordret andre til at stemme. Det har hjulpet på alle parametre!” (Saif Shah Muhammed, Khomeini-fan og shia-islmaist, 6. juni 2019)

(Sofie Carsten Nielsen på Facebook, 4. juni 2019)

(Morten Østergaard på Facebook, 4. juni 2019)

(Zenia Stampe på Facebook, 4. juni 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101920/trackback

47 Comments »

 1. Socialdemokraterne har hjulpet skadedyrene gennem de sidste 50 år.

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2019 @ 15:31

 2. De Radikale véd man, hvor man har. Tillykke til tosserne. Stormuftien og Olgas mor (nå nej, hun er jo – en slags – kvinde) får vel lov til at ærestale i en eller anden moské. Husk at smide skoene, Østergaard.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 15:39

 3. Nogle, der vil være med til at sponsorere et bedetæppe til Stormuftien? Det må kunne laves med solceller, så det også bliver flyvende. Dermed slipper han også for at svømme frem og tilbage mellem Lindholm og Kalvehale med kogt broccoli og kogte kartofler til staklerne, der ikke kan finde tilbage til Syrien, Irak, Somalia osv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 15:42

 4. Chadi Ali Kayed.

  Han er også kasserer i Den Integrerede Klub, hvis formål er at imødegå radikalisering og ekstremisme.
  “Vi vil ikke have sådan nogen som ham(Paludan) i Folketinget”
  Det bestemmer vælgerne, men muslimer har deres egen opgattelse af demokrati

  Kommentar by k. m. — 7. juni 2019 @ 16:00

 5. Det er fandme klamt.

  Kommentar by Søren — 7. juni 2019 @ 16:10

 6. Landsforræder. Retsopgør og i spjældet med ham.

  Kommentar by Jake Sorensen — 7. juni 2019 @ 16:15

 7. Kalifat ramaDANMARK
  Ja det lykkedes at slæbe stemme kvæget til truget. Nu kan de gå i fred til næste gang betalt af staten.

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 16:20

 8. https://www.facebook.com/groups/206397519446606/permalink/2299855573434113/?sfnsn=mo

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 16:24

 9. Efterlyses
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2788406324507901&id=395737777108113

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 16:25

 10. Øh, danske muslimer????

  Noget af en ’social konstruktion’, som det vel hedder hos Stormuftiens parti, nu med harem: Zenia Stampe og Sofie Carsten Nielsen Olsen Jensen samt en eunuk. Eller noget….

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 16:35

 11. Det er nogle af de værste landsforrædere, vi har! Muhammedanere foragter i virkeligheden den slags tosser, og de to kællinger, som sidder med korte kjoler og viser ret kraftige lår – på muslim tv – dem ved vi godt, hvad mændene vil gøre med, når kalifatet kommer! Ved de ikke, at muhammedanere foragter tøjter, der udstiller sig selv? I saudi ville de blive pisket offentligt for at vise sig med sådan noget tøj. Det har betalt sig for venstrefløjen, at deres familiemedlemmer og nære venner på DR og mohammads talerør i kalifat-Danmark, TV2 news, har været så dygtige til at skjule både: 1 Grusomhederne, der dagligt begås mod kristne og andre mange steder i den muhammedanske verden 2 overfaldene, røverierne og mordene , der begås dagligt overalt i Europa, også i Dk. Merkel siges også at stå bag en del af denne censur. EU vil partout overtages af perkere!!! Det er jo perverst!

  Kommentar by Kuffar — 7. juni 2019 @ 16:49

 12. […] Se også Rasmus Paludan fik flere personlige stemmer end Zenia Stampe og Søren Espersen og Flere imamer anbefaler ‘De Radikale og Enhedslisten’, “… to partier, der ka…. […]

  Pingback by Løgnen vandt valget « Snaphanen.dk — 7. juni 2019 @ 17:05

 13. Her en video, hvor den knivstukne hund dræbes af en uduelig panser, som må skyde to gange!! Hvem var ‘de unge’, der var oppe at slås i Bispehaven?? Var det her en kamphund? Men perkerne er vel alle løsladt igen, så de kan plyndre, banke, voldtage og stikke folk ned. I den rækkefølge, ja . . https://ekstrabladet.dk/112/voldsom-video-hund-aflivet-af-politiet-efter-knivstik/7662284

  Kommentar by Kuffar — 7. juni 2019 @ 17:06

 14. Valgets resultater viser, at årelang propaganda har gjort danskerne så sindsforvirrede, at de gladeligt stemmer for både deres egen og deres børns ødelæggelse. (se på nettet hvordan “urene”, “vantro” og kristne terroriseres, nedslagtes og udryddes i en række islamiske lande)

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 17:38

 15. >13 Kuffar 17:06
  Han skulle have skudt den “25-årige” knivstikker og kørt hunden på hospitalet.

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2019 @ 17:50

 16. Operationen lykkedes, patienten døde.
  Stram kurs fik opstilling. Mislykkedes at komme ind i Folketinget.
  Men var hans opstilling den egentlige grund til muslimske stemmer og folkets træthed af indvandring debatten over mange år uden resultat.

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 17:53

 17. Operationen lykkedes, patienten døde.
  Stram kurs fik opstilling. Mislykkedes at komme ind i Folketinget.
  Men var hans opstilling den egentlige grund til muslimske stemmer og folkets træthed af indvandring debatten over mange år uden resultat.
  https://ekstrabladet.dk/opinionen/leifdonbaek/paludan-helten-vi-behoevede-men-ikke-oenskede/7664720

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 17:53

 18. Det var klanafstemning. Klanen er Ummah, den muslimske klan, som findes overalt hvor der er muslimer. Lederen, imamen, bestemmer hvad folk skal stemme på. Dermed er demokratiets æra over i Danmark.

  Kommentar by Jørgen — 7. juni 2019 @ 18:44

 19. Glem ikke at de Radikales med landsforræder Erik Scavenius hjalp nazisterne i Danmark.

  Kommentar by Hvideplov — 7. juni 2019 @ 19:08

 20. Kvalmende landsforædere.
  Gid de en dag bliver straffet hårdt.

  Kommentar by XXXXX — 7. juni 2019 @ 19:10

 21. Er der nogen, der ved om det ikke kræves en fatwa som tillader det, for at en muslim må deltage i valg?

  Jeg husker at den kommunale politiker, Hamid el Musti i sin tid udstedte en fatwa, der gav en sådan tilladelse.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. juni 2019 @ 19:18

 22. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/radikale-har-faaet-kaempe-fremgang-i-ghettoer/7665288

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 19:23

 23. Det er meget bekymrende, især fordi det virkede for liste B at slikke r.v:
  http://jp.dk/politik/ECE11430407/de-radikale-stoevsugede-stemmer-i-bydele-paa-ghettolisten/

  Kommentar by Hertz — 7. juni 2019 @ 19:42

 24. Muslimerne kommer til at æde os, som en softice på en varm sommerdag, gennem klovnepartier som Alternativet, Radigale, Enhedslisten og SF (samt gennem Sosserne, LA, K, V, DF (og NB?)

  Vi skal have en politik implementeret omkring hjemsendelse af de muslimske besættelsestropper (med eller uden rødbedefarvet pas).

  Kommentar by Polka — 7. juni 2019 @ 19:52

 25. Nemlig Hvideplov 19:08. De Radikale støtter altid, de fremmede, der vil erobre Danmark. Under 1.verdenskrig, hvor vi ikke deltog, støttede de tyskerne og de afrustede i 30-erne Danmark, så den tyske fredsbesættelse gik gnidningsløst (måske skete besættelsen af Danmark efter forudgående hemmelig aftale i Berlin mellem en de radikal minister og den tyske regering. Papirerne er hemmeligt stemplede i 100 år.
  En sjov detalje. Zenia Stampes farmor var nazifrivillig Blitzmädel i Hamburg, men blev ‘reddet’ da ‘lokummet brændte’ af en dansk mand, der “tilfældigvis”(?) var i Tyskland under krigen og det var ikke Poul Nyrup Rasmussens far, som rent faktisk var medlem af DNSAP og arbejdede som tysklandsarbejder under krigen.

  Kommentar by A-mad — 7. juni 2019 @ 20:03

 26. Zenia Stampes tyske farmor var nazifrivillig Blitzmädel i Hamburg, men blev ‘reddet’ da ‘lokummet brændte’ af en dansk mand, der “tilfældigvis”(?) var i Tyskland og tilbød at gifte sig med hende og tage hende med til Danmark. De blev så gift og slog sig ned i Danmark og fik børn, der selv fik et barn, den senere Radikale ‘helgeninde’ Zenia Stampe.

  Kommentar by A-mad — 7. juni 2019 @ 20:08

 27. @ 15 – haha! Ja, det har du ret i!

  Kommentar by Kuffar — 7. juni 2019 @ 20:39

 28. Der ikke meget at glæde sig over på den korte bane, men hvis jeg forsøger at lade tålmodigheden tage over og spejder mod horisonten, så er der måske alligevel nogle ting, som kan tænde et lille fyrfadslys i mørket og et spinkelt håb for fremtiden.

  Lad mig allerførst konstatere, at DR fortsætter sin røde propaganda i stor stil. TV2 er derimod lidt mindre røde – ikke meget, men alligevel nok til at visse informationer bliver bragt videre til den brede, hjernevaskede befolkning. Både DR1 TV-Avisen (18:30) og TV2-Nyhederne (19:00) havde et indslag om stemmeafgivningen i ghettoerne. Førstnævnte havde dog vinklet indslaget til udelukkende at handle om en forøget valgdeltagelse, hvor også den røde valgforsker Kasper Møller Hansen med glad stemme proklamerede, at det var et tegn på, at nydanskerne var begyndt at tage demokratiet til sig (sic og suk!). Ikke ét ord om de Radikales store fremgang i ghettoerne! Indslaget i TV2-Nyhederne handlede derimod netop om, hvordan de Radikale var gået voldsomt frem i ghettoerne, og de havde tilmed interviewet nogle muslimer, som på forskellig vis afslørede, at det udelukkende drejede sig om at stemme på partier, der hjalp muslimerne, og intet andet havde betydning. Jeg tillader mig at finde lidt glæde i, at dette vigtige element rent faktisk nåede ud til befolkningen – også selvom TV2 ikke forholdt sig specielt kritisk til sagen. De bragte den dog i det mindste frem i lyset.

  Rasmus Paludans ankomst i det politiske landskab har fået muslimerne til at komme frem fra deres skjul og tone rent flag (sådan da). Når de virkelig bliver angrebet, mobiliserer de sig, og de gør det udelukkende for egen vindings skyld. Hvor den hjernevaskede befolkning hidtil har været af den opfattelse, at muslimer blot havde en anden religion end kristne, så har muslimerne nu forholdsvis tydeligt vist, at de kun interesserer sig for islams interesser og har tænkt sig udelukkende at bruge demokratiet til at fremme islams og muslimers sag. Ikke alene har befolkningen nu kunnet se dette, men det giver også NB og DF muligheden for at spille dette kort ud i relevante debatter i medierne, ligesom det altid vil kunne bruges mod de Radikale, at de er muslimernes parti.

  Og så vil jeg mene, at noget af det bedste, der kan ske, er, at Frederiksen danner en S-regering støttet af venstrefløjen. Det vil i så fald give Lars Løkke muligheden for at tvinge Frederiksen til at finde stemmer i alle udlændingespørgsmål ovre på venstrefløjen. Resultatet vil så blive, at enten kommer der et valg igen meget snart, eller også kommer der så mange lempelser, at alle tumperne, der troede på S’s løfte om en stram udlændingepolitik, vil rende tilbage mod højre og give DF, NB og SK nogle gevaldige løft til næste valg. En SSF/SR/SSFR-regering vil nærmest garantere, at dette vil ske, men S-regeringen vil være sjovere at følge! Den eneste hage ved det hele: er Løkke klar til at trænge Frederiksen op i en krog, eller vil han bare være glad for at få noget indflydelse? Det sidste vil føre til status quo.

  SK kom ikke ind, men stemmerne var ikke spildte. For det første blev det vist, at 1,8% bakker op om SK, og for det andet er der nu en årlig indtægt til partiet, så Rasmus Paludan får mulighed for at få det endnu bedre etableret. Til næste valg er der sandsynligvis en endnu større tilslutning til partiet, hvis altså ovenstående vurdering om Frederiksens statsministertid kommer til at holde nogenlunde stik.

  Og sidst, men absolut ikke mindst: De Radikale eksisterer muligvis ikke længere som parti om 10-20 år. Når muslimerne er mange nok til at danne deres eget islamistiske parti, forsvinder det meste af de Radikales eksistensgrundlag. Af de etnisk danske landsforrædere, der endnu er at finde i og omkring partiet, vil en betragtelig del nok begynde så småt at forstå, at man ikke skal blive ved med at være muslimernes nærmeste venner. Og så begynder spærregrænsen at lure, og er de først ude, kommer de ikke ind igen.

  Der er muligvis også nogle elementer af ønsketænkning i ovenstående, men der burde også være nok af realistiske betragtninger til, at man bare kan finde en smule ro i sjælen i denne sorte periode i Danmarks historie. Jeg prøver i hvert fald!:)

  Kommentar by R. W. Emerson — 7. juni 2019 @ 20:43

 29. Der vil ikke gå 4 år før et nyt folketingsvalg. Måske 2-2,5 år.
  Og islamisterne vil myldre frem og blive frække igen, snart vil Grimshøj- og de andre islamistborge og hjernevaskcentraler begynde at bræge igen.
  Radikale vil vikle sig ind i islamistvrøvl, pengemangel og multikarseævl.
  Enhedslisten vil simulere arbejderparti med palæpamperne i spidsen, Ålternativet vil tåge rundt i pakisvindel, de kan ikke lade være.
  DF vil gennemgå en tiltrængt foryngring og fokusering på den virkelige verden.
  I Venstre vil Kristian Ali Muhammed Jensen blive kørt på sidesporet og andre vil også måtte flytte sig for ungdommen.
  Nye Borgerlige vil vise at Peter Seier er en storsnudet mordreng.
  Ved det nye folketingsvalg, måtte det snart komme, vil Stram Kurs og KristenDemokraterne komme ind- KD pga deres gode familiepolitik og samfundssind og Stram Kurs pga flere frække , kriminelle nassende islamister og især fordi SK har en stor kommende vælgerbase i de unge, der snart bliver stemmeberettiged- det er dem der bliver chikaneret i skolerne af uopdragne islamistunger, det er dem der får røvet deres jakker, dem dem får stjålet deres telefoner, dem der må gå omveje hjem, for ikke at blive banket af islamistbøller, dem der bliver kaldt luder og andre grimme ord, dem der bliver pisset på, løjet for og snydt for en ordentlig undervisning pga alt for mange 0bonner fra Mekka og shitholes all over-
  Der vil komme ændringer! Jeg glæder mig allerede- og 1.8% er bare så godt for et nyt parti, der er blevet i den grad udsat for ddrpropaganda og offentlige nazibeskyldninger fra hele det rødfascistiske nasserteam.
  Polariseringen er begyndt og jo mere polarisering, jo mere modstand..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juni 2019 @ 21:07

 30. Til #25&#26 A-mad. Ja både både Social demokratiet og de Radikale støttede og samarbejdede med nazisterne før og under krigen. Der er mange rygter om hvilke aftaler de havde med Hitler og hvad de indeholdte. Som jeg husker det skulle den hemmelige aftale imellem dem og Hitler skulle efter sigende være indgået i Hamburg, hvor Scavenius solgte os. Det er påstået også i den forbindelse at Nazisterne havde noget på ham privat. Ydeligere skulle der have været en periode op til Stalingrad slaget hvor begge partier mente en Nazi sejr så sikker, at de begge sendte repræsentanter til Hitler for at bejle til at blive det regerende Nazi-parti, når Hitler havde vundet naturligvis. Og i dag står disse gammel-Nazister og kalder alle, der kritisere Kalifatet som Adolf Hitler blev så inspireret af til sin Führer idelogi, for Nazister!?! At der i Danmark stadig er folk der stemmer og tror på disse gammel Nazistiske partier og deres løgne medier er utroligt.

  Kommentar by Hvideplov — 7. juni 2019 @ 21:18

 31. Liberal Aliance der der også håb for efter at familiemafiaen er effektivt ude (også i EU- hahaha får GrådigMette) Den lille hysteriske radikale bøssehvisker er færdig, Alex er for ung- det kan næsten kun Blive Henrik Dahl, måske kan han sammen m Ole og Alex få skuden på en agtværdig kurs.
  Ålternativets pakimafia vil formodentlig gennemgå den traditionelle pakiskandale, først storsnudethed, derefter afsløring af alle snyderierne, derefter interne beskyldninger i pakimafiaen, derefter div. domme og fængselsophold- bare se den københavnske pakifarce, der udspillede sig i årevis im deltagelse af Lubna Elahi, svindlerlægen, hans svindlersøn, ali mugbager og britta nielsenpakierne, pizzapakierne, taxapakierne og alle de brandforsikringssvindlere der vælter rundt- ham nazisiddinq skal vi holde øje med.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juni 2019 @ 21:21

 32. De er virkelig en flok fuldstændlig faktaresistente fjolser
  Men fint nok at de får en kort periode ved magten. Siden de sad der sidst er verden forandret og de radikale kommer sådan til at brænde nallerne. NB og Rasmus Paludan kommer til at hænge i knæhaserne på dem hele tiden. Og alle vi andre må være med til at finde historier, episoder, statistikker osv osv som nagler de radikale til korset.

  Kommentar by Gregers — 7. juni 2019 @ 21:49

 33. Dette er en glimrende start for Stram Kurs. Ingen troede de overhovedet ville nå at stille op til valget, det kan kun gå fremad nu, hvilket hverken muslimer eller røde sikkert vil fatte en dyt af. De grupper er så overfladiske, de læser kun overskrifter og med pressens hjælpende propaganda formåede at mobilisere fjenden tilstrækkeligt nok. Der kan ikke herske tvivl om, landet igen er besat og hvem hjælper som altid fjenden, det gør naturligvis især De Radikale. Hvorfor ser man mon denne tydelige lighed mellem islam og nazisme, den understreges bl.a. af De Radikales egen politiske historie som nazi-støtteparti og i dag islam-støtte. Den aggressive invaderende part kan altid regne med De Radikales frivillige støtte, mottoet lyder: Die Radikalen – Wir kapitulieren (sehr gerne, sogar)!

  Kommentar by LarsB — 7. juni 2019 @ 21:51

 34. (Ja….som de sagde i TV2. Morten Østergaard blev feteret som en rockstjerne i Vollsmose……)

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2019 @ 22:25

 35. Opslag nr 28 : der går hverken 10 eller 20 år, før de radikale er mer eller mindre udslettet. Lidt noget med at når bolden først begynder at rulle, så går det altså rimeligt hurtigt. Mit personlige gæt er max. 6 år.

  Kommentar by Jsch. — 7. juni 2019 @ 22:54

 36. @ Jsch. – 22:54

  Jeg håber bestemt, at du får ret.:) De min. 10 år var bygget på flg. tanke:

  Til næste valg får de Radikale endnu flere stemmer. Til valg nummer 2 stiller muslimerne op med deres eget parti og kommer ind, mens de Radikale ryger ned på 3-4%. Og til valg nummer 3 kommer de ikke over spærregrænsen.

  Men hvis der kun kommer til at gå 2 år mellem hvert af de kommende tre folketingsvalg, så vil det jo passe perfekt med de 6 år kombineret med mit “skema” ovenfor.;)

  Kommentar by R. W. Emerson — 7. juni 2019 @ 23:25

 37. Til #35 Jsch
  Desværre overlevede de Radikale og Social Demokratiet krigen uden mange skrammer på trods af deres ufattelige landsforræderi og samarbejde med Hitler. Så de kommer nok til at overleve meget, lidt ligesom kakerlakker der kan overleve atomkrig. Dog er de ikke så nyttige eller behagelige som kakerlakker og kakerlakker lyver heller ikke så meget som dem.

  Kommentar by Hvideplov — 7. juni 2019 @ 23:25

 38. @ 37

  Det er jo et godt sted at starte. Konfronter de radikale med deres nazi samarbejde og spørg om de selv ser ligheder i forhold til deres nuværende arbejde. Og når de benægter, så klask 3-4 sammenlignelige historier i smasken på dem. Overdriv bare, og tag også gerne lidt groft ved i sammenligningerne. Folk kommer kun til at huske at Morten Østergaard og blanke Zenia gik op i limningen og ikke rigtig kunne tage afstand til beskyldninger om nazi samarbejdet.

  Kommentar by Gregers — 8. juni 2019 @ 01:01

 39. This is Just the Beginning.

  Kommentar by Piphans — 8. juni 2019 @ 07:00

 40. De Radikale gjorde det! De fik et bragende come-back, takket være deres nye strategi: At blive Danmarks største ghetto-parti. At det lykkedes ham at mobilisere muslimerne til fordel for sit parti, er en succeshistorie. Den storskrydende Morten Østergaard er simpelthen danmarks Ghettokonge.

  På langt sigt tror jeg dog det vil give bagslag. For hvordan kan de Radikales højt besungne frisind og tolerance og dets holdning til demokrati og ligeværd kombineres med islams intolerance og fjendtlighed mod pluralisme og selvstændig tænkning. Når klimapanikken engang er fordampet og rationaliteten igen har indfundet sig, vil fornuftige danskere ikke stemme på et så hyklerisk parti.

  Kommentar by JC — 8. juni 2019 @ 08:45

 41. NaziZenia fik færre personlige stemmer end FrihedsRasmus…

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2019 @ 08:54

 42. https://www.facebook.com/groups/206397519446606/permalink/2300086483411022/?sfnsn=mo

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2019 @ 08:57

 43. Jeg undrede mig lidt over at medierne i starten af valgkampen gav Rasmus Paludan så meget taletid og meget overraskende behandlede ham med fløjshandsker. Jeg tror det var et led i deres strategi. De håbede på borgerligt stemmespild som ville ramme deres ærkefjende nr. 1, Dansk Folkeparti, hårdt. I valgkampens slutning satte de turbo på en tilsviningskampagne, for at få ham ned under spærregrænsen. Jeg tror de lærer den slags på den journalistiske partiskole.

  Kommentar by JC — 8. juni 2019 @ 09:01

 44. Man må håbe (for os danskere) at Socialdemokratiet står fast på sine valgløfter om at fastholde den såkaldt stramme udlændingepolitik (som dog ikke er særlig stram men bedre end ingenting). De Radikale forræddere og ekstremistiske islamforkæmpere bør for landets og Socialdemokratiets egen skyld holdes uden for indflydelse. I modsat fald vil det gå S som i Frankrig, Italien og Tyskland.

  Kommentar by JC — 8. juni 2019 @ 09:21

 45. I er så sygeligt latterlige, der er sgu noget galt med danskerne, mit bud er, at i alle har fået det hvide snit ved fødslen

  Kommentar by Cat Girl — 8. juni 2019 @ 09:43

 46. RV kan nemt blive kuppet af Fandens Tilbedere inden for en 4 årig valgperiode:
  Husk hvordan det gik Socialdemokratisk Ungdom Malmø:
  https://denkorteavis.dk/2018/islamister-har-overtaget-socialdemokratisk-ungdom-i-malmoe/
  Jeg mener også, at de kuppede socialdemokraterne i en svensk kommune, hvilket gav markant muslimsk fremgang ved kommunalvalget?

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2019 @ 16:12

 47. Det blev sgu Alex Vanophslagh der blev den nye leder af LA. Der kan man bare se, vi vil se..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2019 @ 18:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper