7. juni 2019

Vesterbro: 62-årig skolelærer hev bukserne ned og vendte ’sin bare bagdel’ mod Rasmus Paludan

For nogle uger siden demonstrerede Stram Kurs i Lyngby, og Ekstra Bladet skrev om Lars Aunbirk, en 53-årig skolelærer, der konfronterede Rasmus Paludan. Det hele er ‘én stor provokation’, og han kender ikke til ‘god opdragelse og opførsel’, lød det aggressivt fra skolelæreren.

Herunder lidt fra en relateret historie, denne gang omhandlende en 62-årig skolelærer. Fra EB.dk – Lars moonede Paludan: – Det mindste jeg kan gøre.

“Foran valgstedet ved Vesterbros kulturhus stod Stram Kurs’ partileder, Rasmus Paludan, omringet af journalister.

Mens Paludan talte med journalisterne, så den 62-årige skolelærer Lars Peter Nielsen, der tilfældigvis kom forbi, sit snit til spontant at moone, altså at hive bukserne ned og vende sin bare bagdel mod det måske kommende folketingsmedlem.

– Manden er antidemokratisk, hans mål er borgerkrig. Jeg kan godt se, at det er en provokation, men at moone ham, det er det mindste, jeg kan gøre, lød det efterfølgende fra Lars Peter Nielsen til Ekstra Bladet.”

(Skolelærer Lars Peter Nielsen på linkedin, 2019)

Oploadet Kl. 23:34 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101943/trackback

49 Comments »

 1. Når Paludan lukker lort ud er det vel et passende svar.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. juni 2019 @ 23:43

 2. Tja, denne skolelærer havde vel et metangasindhold, der måtte ud. Dér missede Danmark lige klimamålene. Bøvs…

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 23:46

 3. Skolelærer – min bare røv.

  Kommentar by Iznogut — 7. juni 2019 @ 23:52

 4. Han kan self. beholde sit rollemodel job i det off. hvor børn omgåes ham.
  Se børn, sådan gør vi.

  Kommentar by Iznogut — 7. juni 2019 @ 23:54

 5. Han har alderen til at være tjenestemandsansat – mon han her har brudt værdighedskravet?

  Kommentar by Serberen — 7. juni 2019 @ 23:55

 6. Lars Peter forstår ikke Paludan vil hindre en borgerkrig. Lars Peter må læse sine lektier. Bare igang med Koranen. Mon han vil være glad for sharia, drab på jøder, homoer og små røde skolelærere , der ikke bøjer sig for Allaahhh. Lars Peter er ikke en viking, men en god rød som forstår en anden totalitær ideologi

  Kommentar by H. Nielsen — 7. juni 2019 @ 23:55

 7. Burde han ikke indkaldes til en bekymringssamtale hos politiet? Lyder ikke som om han er moden til at omgås børn? Men han er jo nok pensioneret lærer med den alder… det slider jo på dem sådan at arbejde 20 timer om ugen 200 dage om året….

  Kommentar by redneck — 7. juni 2019 @ 23:57

 8. ..Paludan tænker med hjernen og kæmper med oprejst pande og Lars Peter tænker med røven og kæmper med oprejst røv:)

  Kommentar by H. Nielsen — 8. juni 2019 @ 00:01

 9. Gamle idiot.

  Kommentar by Ewing — 8. juni 2019 @ 00:03

 10. Lars Peter Nielsen føler sig helt tryg og søger ikke beskyttelse, når han skal provokere. Hvilket på en måde understreger Paludans pointe om, hvilke problemer vi allerede nu har med islam på dansk jord.

  Men Lars Peter Nielsen kan tage det helt roligt. På et tidspunkt vil der ikke længere komme flere provokationer rettet mod muslimer og islam på åben gade. Det holder op helt af sig selv. Jeg vil sige om 20 år.

  Kommentar by BE — 8. juni 2019 @ 00:05

 11. Det er de røde galninge og fantaster som er på vej til at slippe svenske og libanesiske tilstande og folkemord/borgerkrig løs på danskerne. Læreren her er måske ramt af tidlig demens som følge af mange års alkoholisme. (siden han ikke forstår at invasionen og besættelsen kan ende som en total katastrofe)

  Kommentar by tp — 8. juni 2019 @ 00:05

 12. De fleste af os har jo gået i skole – eller haft børn, som har gået i skole. Skolelærere kan efter min erfaring opdeles i 3 kategorier:

  Fremragende lærere – udgør ca. 20 %. Interesserer sig brændende for at lære fra sig, og for udviklingen af eleverne. Dem man husker med taknemmelighed, fordi de udgjorde en positiv indvirkning på ens liv.

  Almindelige lærere – udgør ca. 50%. Gør intet mere end, hvad læseplaner og deres tilsvarende lærerkolleger gider. Har sjældent ambitioner på deres elevers vegne, er middelmådigt begavede og går mere op i deres fritidsinteresser end deres arbejde. Er tit udbrændte og dovne. Kan tit være skyld i, at nogle elever får afsky over det fag, disse lærertyper ikke gider undervise ordentligt i.

  Restgruppen af lærere – udgør ca 30 %. Gennemgående dårligt begavede, dovne og mere optagede af at være venner med eleverne end at opretholde ro, orden og være godt forberedte/ sørge for fagligheden. Formår ikke at opretholde bare et rimeligt fagligt niveau og kommer jævnligt dryssende for sent til lektionens begyndelse. Misbrugere af alkohol og ikke mindst hash. Kaotisk tøjstil og hår og skæg. Skulle ALDRIG nogensinde have haft lov til at mishandle undervisning og børn og burde sparkes ud så snart som muligt.

  At de uduelige lærere også tit er røde er ingen overraskelse, men der kan være hæderlige undtagelser iblandt denne politiske overbevisning.

  Kommentar by MKM — 8. juni 2019 @ 00:30

 13. Skolelærere ved sååååååå meget, at det er blevet et handikap.!

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. juni 2019 @ 00:46

 14. Skolelærere som Lars Peter Nielsen og alle de andre på venstrefløjen kæmper, for at beholde deres skattebetalte position, til fortsat ideologisk krigsførelse.
  – ja endda om så de skal omgås deres falske korrekthed, ved at vise, hvad de vitterligt har at tænke med. Elitens LAV-IQ lader sig ikke fornægte.
  Grund til angst har de da også, for hvis de uønskede sendes ud af landet, må mange fra venstrefløjen på jobcenteret, med alt hvad det indebærer. En del omskolinger vil blive nødvendige. Det siges, at der bliver stor mangel på sosuer, lager- og transportarbejdere samt køkkenpersonale.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2019 @ 00:48

 15. Hvorfor er hans titel så vigtig? Det er meget vigtigt, at han er skolelæreren, ikke lømlen, blotteren, drengerøven, landsbytossen eller hvad man rationelt og helt naturligt ville tænke, om en mand der viser sin røv på åben gade. Nej, det er skolelæreren.

  Men når advokaten ytrer sig, så er det den racismedømte landsbytosse.

  Kommentar by Fascist — 8. juni 2019 @ 00:48

 16. Glemte at tilføje, at Lars Peter Nielsen formentlig tilhører restgruppen af komplet uduelige skolelærere, som burde være sparket ud for længst. Ligner en mangeårig druksut og hashmisbruger, som stadig befinder sig åndeligt i 1970érne. Har saboteret enhver antydning af faglighed altid – Hvem fanden gider se på hans fede asociale røv – han burde befinde sig i en Nordvietnamesisk arbejdslejr!

  Kommentar by MKM — 8. juni 2019 @ 00:48

 17. Går han rundt med sin livrem over hovedet? For mig synes hans røv at være afbildet på hans profilbillede.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2019 @ 00:48

 18. @Kommentar by redneck — 7. juni 2019 @ 23:57
  Hvis du mener at Paludan skal betragtes som et barn du ikke kan nå så ja men mon ikke der skulle kunne afsættes midler i det i forvejen alt for store budget Paludan lægger beslag på ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. juni 2019 @ 00:50

 19. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. juni 2019 @ 00:50.

  Er du virkeligt så hjernedød, at du ikke fatter at de penge der bruges på at beskytte Paludan’s ytringsfrihed, også samtidigt beskytter DIN ret til at ytre sig?

  I stedet for at luske rundt om den varme grød, hvorfor melder du så ikke bare klart ud, at DU vil bestemme hvem der har lov til at ytre sig?

  Det er jo fuldstændigt latterligt, at du hæfter dig ved et så relativt lille beløb, der bruges til sikringen af noget så vigtigt som ytringsfriheden i Danmark, mens folketinget samtidigt kaster om sig med hundredevis af milliarder, til sindssyge klimatiltag uden virkning, og følgerne af invasionen fra syd.

  Få dog dine prioriteringer i orden, menneske!

  Kommentar by Kimski — 8. juni 2019 @ 03:22

 20. Kimski du er en nulbon der ikke er værd at spilde sin tid på så farvel herfra.Klump.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. juni 2019 @ 03:30

 21. Hvor “progressivt”! Godt Uffe Elbæk ikke var der og fylde tomrummet ud. At sige fra villle jo være en form for “facisme”.

  Kommentar by CCC — 8. juni 2019 @ 03:35

 22. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. juni 2019 @ 03:30.

  Dermed understregede du så lige, at jeg ramte en nerve med min antagelse i spørgsmål nummer to. Godt gået, klaphat.

  Kommentar by Kimski — 8. juni 2019 @ 04:05

 23. Med det fjæs Lars Peter Nielsen har så mooner han jo konstant.

  Kommentar by Piphans — 8. juni 2019 @ 06:48

 24. Se hvad KOMMUNISTERNE, FEMINISTERNE OG PLADDER-HUMANISTERNE har gang i ovre i Sverige. Nemlig en stedfortræderkrig mod de almindelige svenskere. Et langsomt folkemord med plyndring, hverdagsterror og fordrivelse.

  Hvad mon kommunisterne, feministerne og pladder-humanisterne her i landet har gang i? Hvad mon de radikale, de falske borgerlige og de falske folkevenner er ved at gøre ved Danmark?

  Iøvrigt, kan det tænkes at Tullesen er en rød socialist som har infiltreret DF…. eller er han bare evnesvag?

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 06:56

 25. Kimski 4:05
  Du finder ingen rationel argumentation hos Per Henrik Rasmussen. Bare glem det, det er en tom troll.

  Kommentar by Lider af danskhed — 8. juni 2019 @ 07:14

 26. Går ud fra, der var børn ved valgstedet. Så hans arbejdsgiver burde nok forlange en samtykkeerklæring fra ham, så arbejdsgiveren kan indhente en plettet børneattest. Hvilket igen ville betyde, at han ikke må arbejde med børn.
  Medmindre han er så retarderet, at han selv kan betragtes som et barn..

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. juni 2019 @ 07:38

 27. Sjovt som TV2 News kører lange indslag om partistøttemidlerne, nu hvor Stram Kurs kommer til at modtage millioner over de næste 4 år. Det har ellers aldrig været et stort emne i dansk politik og de glemmer belejligt st nævne, hvor mange millioner de etablerede partiet får.

  Klaus Riskær opløste opgivende sit parti på valgnatten, men han havde vist glemt alt om de ventende millioner, for han fik vist senere kolde fødder og nu skal hans parti i stedet være en græsrodsbevægelse. Han udtalte, at han ville bruge pengene på Sjælsmark-børnene, men lad os nu se, hvor meget der sker på den front i fremtiden.

  Kommentar by Larsen — 8. juni 2019 @ 07:55

 28. Højdevangens skole. Et multikulti helvedeshul som alle på Amager gør alt for at deres børn ikke skal på. Da jeg kørte forbi i går var de sorte ved at genere en bus.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. juni 2019 @ 08:30

 29. Danernes lys?

  “Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, vil udbetale løn til sig selv fra de partistøttekroner, han årligt vil modtage til trods for, at han og partiet ikke opnåede valg til Folketinget.

  Over for tv2.dk fortæller han, at han agter at give sig selv 56.000 kroner om måneden brutto. Det er penge taget fra det beløb på godt to millioner kroner årligt, som de 63.000 stemmer berettiger.”

  Hver stemme udløser et beløb på 33 kroner ifølge reglerne om partistøtte.

  https://www.bt.dk/politik/live-foelg-folketingsvalget-time-for-time

  Kommentar by np — 8. juni 2019 @ 08:37

 30. Valgresultatet viste at flertallet af danskere er politiske røvhuller.
  Derfor bliver Folketinget besat af de samme politiske røvhuller, men det passer sikkert Per Henrik Rasmussen rigtig fint.

  Man skulle give muslimer og Per Henrik Rasmussen en planet for sig selv, med de samme forhold som her, og se hvor langt de kommer med det.

  Kommentar by k.m. — 8. juni 2019 @ 08:46

 31. Lilletisserskæg er 100% identifikation på en pissevisker.
  Og ja, højdevangen er et sted alle flygter fra. De ansatte er dem andre skoler ikke gider at have..

  For øvrigt fik Rasmus flere personlige stemmer end Zenia.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2019 @ 08:47

 32. Arse Peter Nielsen ligner sgu fuldkommen den gl. Miljø&Teknik dildo Kabell.
  Begge har røv i begge ender.
  Til lykke børn!

  Kommentar by White knight — 8. juni 2019 @ 09:23

 33. De skolebørn må forbande den dag, man satte pensionsalderen op.

  Kommentar by White knight — 8. juni 2019 @ 09:26

 34. > Larsen 07:55

  Uh ja, der skulle nok kunne blive lidt til broccoli og kartofler, endog kogte, til de stakkels børn, som deres udrejseresistente forældre skubber foran sig i deres forsøg på at tiltvinge sig asyl.

  Man ser det for sig: Klaus Riskær Pedersens rullende Christianiacykel med Streetfood ved Sjælsmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. juni 2019 @ 09:27

 35. De Radikale og deres ghetto-medløbere tier om det her
  https://www.aftenposten.no/verden/i/e8kx5y/Han-var-13-ar-da-han-ble-fengslet-Na-vil-Saudi-Arabia-henrette-ham-for-oppvigleri

  Kommentar by k.m. — 8. juni 2019 @ 09:32

 36. Kort tid før sin 18-årsdag fikk Murtaja vite at påtalemyndigheten har lagt ned påstand om at han blir ilagt den strengeste formen for dødsstraff.

  Ifølge sharialov kan dette innebære korsfestelse eller partering etter henrettelsen.

  Saudi-Arabia praktiserer en av verdens aller mest nådeløse regimer for dødsstraff. I april kunngjorde myndighetene at de har henrettet 37 menn. De fleste tilhørte den sjiamuslimske minoriteten i landet.

  Kommentar by k.m. — 8. juni 2019 @ 09:34

 37. Siger alt om den gennemsnitlige dansker og deres åndelige habitus, ikke at jeg har noget bedre svar til dem. Jeg ønsker blot danskerne den værst tænkelige fremtid, og har jeg fingrene i aftrækkeren, så sender jeg en brintbombe, som tak for at smadre mit land

  Kommentar by Cat Girl — 8. juni 2019 @ 10:03

 38. Stakkels børn.

  Kommentar by Bastardo — 8. juni 2019 @ 10:45

 39. Paludan er aldeles ikke antidemokratisk. Det Lars Petersen måske, hvis hoved indeholder det samme som det han lukker ud med den ende han fremviser offentligt. Rasmus Paludan er en helt for ytringsfriheden og Demokratiet. Fuldstændig idiotlære som er for dum til at undervise i noget som helst rimeligt demokratisk.

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2019 @ 10:54

 40. Klassisk venstrefløjen: røv, pik, fuck, lort!

  Kommentar by Kristoffer — 8. juni 2019 @ 11:00

 41. Cat Girl. Husk nu at der trods alt også findes fornuftige, gode og ordentlige danskere som er helt uden skyld i at en masse idioter, løgnere og korrupte banditter er ved at smadre Danmarks fremtid. Dem vil det jo være uretfærdigt at bombardere. Kan du ikke finde på noget knap så drastisk? Hvad med at stifte et nyt parti? :) Men du har ret i at det er utroligt at nogen danskere stadig har tillid til de gamle partier.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 11:08

 42. 11:08 Enhver kan sige sig selv, at langt de fleste danskere med en hjerne forlængst har forladt de syge massemedier i landet. Dem der ikke har er uden for rækkevidde eller har aldrig rigtig deltaget i at følge med. Enhver kan også sige sig selv, at langt de fleste danskere hader perkerne, og alt hvad de står for. Det kræver ikke meget kontakt til den almindelige befolkning, at kende den etniske danskers holdning til perkerne, og de fleste danskere har også hjerne nok til at kende den internationale stilling vedrørende langt de fleste emner til at dettte valgresultat skulle være teoretisk muligt.

  Men hvis danskerne ikke kan se, at de er blevet snydt når Rasmus kommer under spærregrænsen, så er de alligevel så snotdumme, så de ikke står til at redde

  Kommentar by Cat Girl — 8. juni 2019 @ 11:17

 43. Det er vel hans måde at vise respekt for muslimernes fredagsbøn på. I stedet for numsen i vejret viser han den bar. Deres underkastelsesstilling under bønnen, er en illustration af deres grundlæggende menneskesyn: Hovedet nederst og røven øverst. Mennesket er et umælende biologisk væsen, der ikke har retten til at tænke selv.

  Kommentar by JC — 8. juni 2019 @ 11:38

 44. Hvis ellers danske skoleelever havde røv i bukserne, skulle de nok vide af, hvad de skulle gøre overfor ham. Det vil sætte ham i en pinlig situation rent moralsk. Han har selv sat standarden for, hvordan man må vise sin utilfredshed med noget.

  Kommentar by Arne Torp — 8. juni 2019 @ 12:05

 45. Det er vel også muligt, at han så een fra herrefolket, og lige tænkte at han hellere måtte byde sig til…

  Kommentar by Lider af danskhed — 8. juni 2019 @ 13:29

 46. Det er morsomt at høre skolelærer Lars Peter Nielsen (LPN) udtale at:
  “Manden(Paludan) er antidemokratisk, hans mål er borgerkrig”
  For det er jo netop det omventede af sandheden. Og da LPN er 62 år gammel så ved han at Nazisterne var venstreorienterede og at de gamle partier direkte samarbejdede med nazisterne. I øvrigt var Adolf Hitler meget interesseret i at hans herrefolk skulle inkorporere muslimer. Og Hitlers National Socialisme er jo ikke andet end Marxisme+Islam. Og Islams mål ER total krig for Kaliffen (Islams Führer). Det er naturligvis folk som LPN der ønsker en befolknings udskifting og den tilhørende borgerkrig som er ansvarlig. Men ligesom en muslim vil han ikke indrømme at hans totalitære sindelag og forsøger at gør andre, som Paludan, til syndebukke.

  Kommentar by Hvideplov — 8. juni 2019 @ 14:24

 47. Verdens ældste teenager er fundet!

  Fristes man til at henvise til lolleren lærer?

  https://www.youtube.com/watch?v=vQT7S3jeaoI

  Kommentar by realist — 8. juni 2019 @ 14:37

 48. Skolelærer indtræder frivilligt i det cirkus, som Paludan så dygtigt styrer, til stor fornøjelse for skolelæreren selv, som på en virkelig moden måde går op imod politiske modstandere. Det er da bare også om at nyde friheden til at udtrykke sig på vidtløftige måder, inden kalifatet endelig får styr på ham, hans elever og hans skole. Tak, du multikulturelle fjollemikkel, for din indsats ud i at gøre dit land, dit samfund, din kultur, din historie til en gang småt brændbart på historiens losseplads.

  Kommentar by Uno — 8. juni 2019 @ 23:21

 49. Danmark har officielt den mest hjerneblæste venstrefløj i verden, tillykke med det. Selv mere end i Sverige, hvor det forræderiske parnas udmærket er klar over destruktionen man har gang i, herhjemme tror man derimod vitterligt på det nedbrydende fis man siger.

  Kommentar by LarsB — 9. juni 2019 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper