7. juni 2019

“Alternativet er det eneste af de røde partier, der står til at få færre lærer-stemmer end et blåt parti.”

Man fornemmer at Fagbladet Folkeskolen ikke er ellevild med resultatet af den meningsmåling, de selv har bestilt og betalt. Det er ikke så meget det, at der er rødt flertal – det er dominansen. Hvis skolelærerne bestemte, så kunne der dannes regeringsflertal til venstre for landets tre største partier, identisk med partierne der garanterer ‘en stram udlændingepolitik’. Velfærdsdyrkelsen og klimahysteriet starter lige her.

Citeret fra Folkeskolen.dk – Socialdemokratiet er mest populær blandt lærerne.

“Mange har nok hørt fordommen om, at lærerne er placeret til venstre for midten på den politiske skala. Og det er en fordom, der i dén grad ser ud til at have hold i virkeligheden.

Index Danmark/Gallup gennemfører hvert år en stor meningsmåling blandt danskerne, og den viser, at langt hovedparten af fagbladet Folkeskolens læsere i dag vil sætte sit kryds ud for et rødt parti. …

Analyseinstituttet spurgte senest læserne sidste år, og her svarede 8 ud af 10 – af de lærere, der på dét tidspunkt kunne pege på et parti – at de ville placere deres stemme ved et af de røde partier. …

Tager vi målingen for gode varer, får Socialdemokratiet i dag flest lærer-stemmer. …. Enhedslisten står til at få næstflest lærerstemmer i dag.

De røde partier er så populære blandt lærerne, at man skal helt ned på en femteplads på listen over lærernes yndlingspartier for at finde et blåt parti. … Alternativet er det eneste af de røde partier, der står til at få færre lærer-stemmer end et blåt parti.

(Index Danmark/Gallup for Folkeskolen, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101944/trackback

16 Comments »

 1. OT
  Advarsel.
  Alle der har tænkt sig at deltage ved Mosbjerg “folkefest”
  Husk tandbeskytter hvis ikke voldspsykopaten til den tid endnu engang rusker tremmer.
  https://ekstrabladet.dk/112/her-slaar-englands-paludan-fodboldfan-i-jorden/7665220

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. juni 2019 @ 22:14

 2. Men husk nu: de misbruger med garanti ikke deres magt over eleverne til politisk propaganda.

  Kommentar by Gandalf — 7. juni 2019 @ 22:26

 3. Venstrefløjen har institutionerne, og derfor vores børn. Det forstår vi.

  Men grunden til, at vi ikke får et opgør med den kultur, der hersker på institutionerne (og som gjorde, at københavnske skolebørn troede, at der kom atomkrig, da Trump blev valgt) er, at opportunistiske føderalister i de “borgerlige” partier kun alt for godt kan se deres fordel i, at vores børn vokser op til rodløshed. Det er der mange, der endnu ikke forstår.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. juni 2019 @ 22:39

 4. Folk på venstrefløjen har egalitære og universelle moralske anskuelser. Dette medfører også, at forskelle mellem mennsker i køn, intelligens mm kan være medfødte ikke kan accepteres. Forskelle er lærte og skabt af miljøet bliver derfor en central antagelse hos “progressive”. Så, der er nok ikke noget, at sige til, at lærestanden er præget af progressive holdninger hvor de tror de kan forme mennesker. De ender dog med blot, at blive moralister for deres anskuelser og udskamme folk, der ikke deler dem.

  Kommentar by CCC — 7. juni 2019 @ 22:43

 5. “Andre partier” = Stram Kurs?

  Kommentar by Winged Hussar — 7. juni 2019 @ 23:08

 6. @ Winged Husar – 23:08

  “Andre partier” = SK og Riskær (tænker jeg)

  Og så kunne man jo forestille sig, at SK har fået 0,3%, og det havde man ikke lyst til at tydeliggøre, og så kom et rødt hoved på idéen med “Andre partier”.;)

  Kommentar by R. W. Emerson — 7. juni 2019 @ 23:20

 7. Det er jo alt sammen ligemeget, da de traumatiserede klimaangste skoleelever med PTSD, ADHD, OCD, Borderline osv.-osv. har lært hjemmefra og i skolen, at klodens befolkning uddør om nøjagtig 11 år.
  Medmindre vi alle, som den svenske klimamongol prædiker, bør gå i panik nu og som lemminger kaste os i Skærgården, så vores CO2-udslip forsvinder.

  Ikke 10, ikke 12, men præcis 11 år. Som en eller anden hysterisk skrigeskinke-skoleelev skreg flere gange for nogle uger siden i Debatten. Jeg har lykkeligt glemt hendes navn, men christ….

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 23:21

 8. Man skal være opmærksom på, at mennesker er socialt konforme. De har holdninger med flokken har, som man ikke afviger fra af frygt for social udstødelse. Mange politiske holdninger er ligeså svære, at ændre som en religiøs tro. Jeg har mødt folk som i det daglige stemte på enhedslisten og arbejdede hvor der kom mange indvandrer. Når de får lidt, at drikke lyder de som om de stemmer DF.
  Der er sikkert en masse kognitiv dissonans som de dagligt kæmper med med de holdninger. Vi skal længere ud før denne sociale konformisme vil blive brudt. Måske et sammenbrud eller krig i et europæisk land kan få folk til, at blive mindre konforme.

  Kommentar by CCC — 7. juni 2019 @ 23:39

 9. Hvis der ikke skaffes flere læsere til netaviserne, er Danmark fortabt!!

  Kommentar by tp — 8. juni 2019 @ 00:30

 10. Vi ved at venstrefløjen henter sine stemmer fra (dis-)integrations-industrien, skolevæsenet, de humanistiske fakulteter og MSM. Ingen overraskelse, at det første venstrefløjen kan blive enige om efter valget, er, at nu skal DR igen tilføres uanede milliarder til venstrefløjspropaganda.

  Det interessante ved valget er:
  – Den værdimæssige højrefløj er gået i spåner, for man har opgivet troen på, at DF kunne dæmme op for den stadig accelererende befolkningsudskiftning. Tværtimod er det gået i uhyggelig grad den anden vej, hvilket har ført til at opgive DF og skifte tilbage til Socialdemokratiet eller blive desperadoer over det ubærlige og meningsløse ved at smadre danskernes hjemland og derfor vælge Stram Kurs og NB.
  – Den værdimæssige venstrefløj har fået fat i et helt nyt vælgersegment. Som nu for første gang slår massivt igennem på valgresultatet – nemlig MENAP-migranterne. De er strømmet til det radikale venstre pga. Rasmus Paludan, og det er den egentlige Rasmus Paludan-effekt. Desværre er de Radikale for ideologisk blinde og for stålsatte i deres selvovervurdering til at fatte konsekvenserne af, at de nu er det førende parti i islamisering af Danmark.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2019 @ 08:17

 11. #1 – man stoler ikke på løgnepressen.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. juni 2019 @ 09:11

 12. Så ser man gud hjælpe mig i JP ros stømme ind til venstrefløjen fra nær og fjern: Tysk valgobservatør: “De danske partier synes endelig befriet for populisternes omklamring”

  Sandheden er, at ved at gribe klimahysteriet og gøre det til politik, er de danske partier for alvor blevet rablende populister. De danske partier kan gøre absolut nul for klimaet, og klimaet har heller ikke brug for danske politikere. Mere gennemført populisme skal man lede længe efter.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2019 @ 09:16

 13. Det er interessante tal. Det bekræfter jo blot fordommene. 82,4 % af lærerne er på venstrefløjen. Det er med til at forklare hvorfor danskerne finder sig i den ekstreme politik, der favoriserer den islamiske besættelse af vores land. Med tilsvarende statistik for journaliststanden, har venstrefløjen alle muligheder for at holdningsmanipulere de brede masser, der ikke kan tænke selv. Som dumme får lader de sig drive hen til slagtebænken hvor de skal hallalofres.

  Den marxistiske kulturrevolution, der som en pest hærgede landet i 70-erne, har trukket spor helt op til vor tid. Marxisterne satte sig effektivt på undervisningssektoren og medierne, og har stadigvæk magten til at inddoktrinere generation efter generation.

  Kommentar by JC — 8. juni 2019 @ 09:37

 14. Luk de såkaldte læreruddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 8. juni 2019 @ 10:51

 15. På det lærerværelse jeg dagligt frekventerer stemmes der massivt til venstre i form af Enhedslisten og SF. Så jeg går meget stille med mine meget blå holdninger…

  Kommentar by na — 9. juni 2019 @ 07:51

 16. De røde partier er garant for en evig vækst i den offentlige sektor.
  Skolelærere er offentligt ansatte – i verdens dyreste folkeskole. Det samme er pædagogerne i de dysfunktionelle daginstitutioner, som nu skal have “minimumsnormeringer” (læs: flere inkompetente tilskuere til junglelovens frie udfoldelse i vuggestuer og børnehaver).
  Så selvfølgelig stemmer skolelærere og pædagoger på de røde partier. Som lover at straffe de frie og private skoler, som for 76% af udgifterne til en folkeskoleelev skaber langt bedre resultater. Det må naturligvis bringes til ophør uder en rød regering.
  Tingene hænger sammen. Og folk stemmer på det der gavner dem selv. Dine børn er de fløjtende ligeglade med.

  Kommentar by Thomas — 9. juni 2019 @ 08:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper