8. juni 2019

‘Eid Mubarak’, sagde kommunisten: Revolutionær førte valgkamp ‘ved moskeen efter fredagsbønnen’

Det blev De Radikale, der vandt kampen om de muslimske stemmer i landets mange islamiserede boliområder, formentligt fordi partiet har ført en veltilrettelagt kampagne. Spurgte man den gennemsnitlige muslim konkret om holdningen til velfærdsydelser, så ville Enhedslisten uden tvivl være det foretrukne alternativ. Klassekamp 2.0.

(‘Almen Modstand’ hærger valgplakat for liberale Jan E. Jørgensen, Nørrebro St., 4. juni 2019; Foto: Tilsendt)

Det var nu ikke fordi, at Enhedslisten ikke gjorde forsøget. I Århus involverede folketingskandidat Anne Hegelund (Socialistisk Ungdomsfront, se evt. FV2015-dokumentation) sig i ‘Almen Modstand’, der kæmper imod de i ghettoerne forhadte nedrivninger. Og så kan man jo passende dele brochurer ud efter fredagsbønnen…

“Kom forbi og giv en hånd med at dele vores “Stop statsracismen – Forsvar vores Almene Boliger” folder ud ved moskeen efter fredagsbønnen om en lille halv time (Anne Hegelund, Enhedslisten, Facebook, 24. maj 2019)

(Hegelund foran ‘Fredens Moské’, agiterer for ‘Almen Modstand, FV2019; Fotos: Facebook)>/p>

Anne Hegelund blev ikke valgt, men det gjorde derimod Victoria Velásquez, en SUF’er, der for år tilbage blev foreviget iført en bjørneskindshue med Sovjetstatens officielle logo. ‘Eid Mubarak’, lød det fra kommunisten…

Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez, 4. juni 2019; Foto: Facebook)

(Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez, ca. 2011; Foto: Facebook, udsnit)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/101949/trackback

24 Comments »

 1. Undtagelsesvis enig med kommunisterne og negrene: Hvorfor rive ghettoen ned? Så længe, vi ved, hvor vi har dem, nemlig i reservatet, er det til at håndtere.
  En stor god mur eller i det mindste et overdækket pigtrådshegn rundt om reservatet.
  Så kan venligboerne og andre købe en safaribillet ind i området i en pansret Hummer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. juni 2019 @ 11:27

 2. Bær over med dem. De ved ikke bedre, men når deres politik er gennemført og de ser resultatet, så vil de ønske, at de havde lyttet til de nationalkonservative. Indtil videre fortjener de venstreradikale ledere som Pernille Skipper og Morten Østergaard.

  Da min russiske hustru var højgravid med vores første barn, lagde vi et europakort ud på spisebordet for at beslutte, hvor vores familie ville have den største frihed og sikkerhed i fremtiden. Det blev hverken til Danmark eller Rusland. Så meget kan jeg godt afsløre.

  Apropos sikkerhed: https://stiften.dk/aarhus/Fire-maend-sigtet-for-gruppevoldtaegt-ved-Brabrandsoeen/artikel/582936

  Kommentar by Larsen — 8. juni 2019 @ 11:33

 3. Har aldrig set en bjørn i de farver. Mon ikke det er en kanin eller en hund, hun har på hovedet sammen med gulag-reklamen.

  Kommentar by Sådan er det jo — 8. juni 2019 @ 11:44

 4. De radikale har aldrig set en besættelsesmagt, som de ikke kunne lide.

  Kommentar by Lider af danskhed — 8. juni 2019 @ 11:46

 5. stakkels historieløse væsener. De røde globalister vil med invasionen og klimadebatten have skatten til at stige på deres vej mod plan-økonomien,hvor de røde globalister styrer mest muligt af borgernes penge. De røde globalister er eksperter i self-bashing, selvhad og selvdestruktion. De hader VESTEN og den vestlige kultur. De drømmer om et totalitært styre, hvor staten som nævnt styrer alle midler i samfundet og at nationalisere alle firmaer i landet og indføre “socialistisk demokrati” (og det lyder ikke som det nuværende demokrati, men som i Cuba, Nordvietnam osv). For de tror, at de ved bedst vedrørende alt. Læs Enhedslistens partiprogram. Men ikke mærkeligt de går ind for Enhedslisten, sådan som medierne fremstiller Enhedslisten: som totalt harmløse godgørere og venligboere, men det er det mest ekstreme parti i Danmark

  Kommentar by H.nielsen — 8. juni 2019 @ 11:51

 6. Det er svært at være uenig med hende ang. nedrivningen. Nedrivning løser ingen problemer, det spreder dem tværtimod.

  Kommentar by M.P. — 8. juni 2019 @ 12:06

 7. Muslimer har det ikke helt så nemt med venstrefløjen, som venstrefløjen ellers drømmer om, når de kæmper aktivistisk for at importere stemmekvæg til sig selv.

  Muslimer har aldrig kommet sig over den hårde medfart, som Asmaa oplevede, da hun stillede op for Enhedslisten.

  SF har lidt for meget duft af knuselskende verdensfrelsere og drømmer om at stifte en særlig tandløs “dansk islam”

  Alternativet er lidt for bøsset selvom Uffe har aktivt inviterer religiøst fundamentalistiske kandidater

  Socialdemokratiet er blevet for DF-agtige.

  Så er der kun de Radikale tilbage. De Radikale i København afviste for 18 år siden at opstille Mona Sheikh fra det pakistanske islamiske miljø til Folketinget, men det er tilsyneladende glemt, for de Radikale danske politikere er så ivrige efter at islamisere og opløse Danmark, at de slet ikke behøver muslimske kandidater til at fremme målet.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2019 @ 12:36

 8. Hvorfor kører de radikaliserede ikke linen ud?
  Jeg så Morten Mellemøsten på news i dag. Han var flankeret af Carsten So fie. En sæk over hovedet på sækken ville pynte. Hun er dæleme grim.

  Kommentar by Erik — 8. juni 2019 @ 12:44

 9. […] Se også ‘Eid Mubarak’, sagde kommunisten Victoria Velásquez: Revolutionær førte valgkamp ‘ved moske… […]

  Pingback by Muhamedanerne og den islamofile dialogbetjent Jeppe Nyboe Jensen fryder sig over Stram Kurs’ valgresultat – Free Speech Blog — 8. juni 2019 @ 13:01

 10. DISKRIMINATION AF DANSKERE!! Det er jo V og Lars Ulykke som vil bruge hundredvis af millioner af kroner på nedrivning af tusindvis af boliger, så de kulturfremmede kan blive spredt ud til enhver afkrog af Danmark, hvor V og S så vil tilbyde dem nybyggede boliger hvor hele huslejen m.m.m. betales af skatteyderne. De danske boligsøgende må om bag i køen, de har ikke retskrav på tag over hovedet.

  Hvorfor er der stadig mange danskere som stemmer på forræderiske og sindssyge partier??

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 13:16

 11. PS: DF-agtige? Altså som udkogte asparges. Er Tullesen andet end en rød femte-kolonne agent som har sneget sig ind i DF, for at ødelægge partiet indefra? Er han omgivet af andre usle levebrødsspolitikere?

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 13:20

 12. Brug pengene på at indhegne ghettoerne i stedet for at rive boliger ned.

  Kommentar by Træt — 8. juni 2019 @ 13:34

 13. Udvisning til hende, tak.

  Kommentar by Morten/Realisten — 8. juni 2019 @ 14:08

 14. https://www.nytimes.com/2019/06/07/world/europe/lesbian-couple-london-bus-attack.html
  Lyder fælt meget og påfaldende som en bestemt befolkningsgruppe. Kan nogle finde nyhed, hvor gerningsmændene etnicitet er nævnt ?( overfald og røveri på 2 unge kvinder , 4 “mænd” mod to kvinder)

  Kommentar by H. Nielsen — 8. juni 2019 @ 14:17

 15. Jeg hørte om en amerikansk undersøgelse fornyeligt om etnocentrisme hos etniske mindretal, hvide konservative og venstrefløjen.

  Undersøgelsen vidste, at alle ikke-europæiske mindretal var meget etnocentristiske mens hvide konservative også udviste en etnocentrisme som dog var lidt svagere end den man fandt hos de etniske grupper.

  Venstrefløjen udviste derimod en stærk negativ etnocentrisme. De havde faktisk en markant præference for folk som var fremmede for deres egen gruppe og gik imod værdierne for deres egen gruppe. Jeg tror godt disse data kan overføres til danske forhold.

  Kommentar by CCC — 8. juni 2019 @ 15:05

 16. #CCC
  Spændende. Er der et navn eller link?

  Kommentar by H. Nielsen — 8. juni 2019 @ 15:07

 17. Faren er dansker. Klaus Risbjerg Jensen, gammel trotskistrotte fra VS/SAP-miljøet, der mødte den nicaraguanske mor hos sandinisterne i Nicaragua. Victoria har altså allerede et kommunistisk land, men har alligevel valgt det onde højreorienterede fascistDanmark, hvor hun altså nu tilmed er blevet MF efter en eller anden pladderhumanistisk kandidat. En ægte levebrødsrebel, der uden tvivl har gjort far stolt. Moren er i øvrigt lesbisk og har også fået importeret sin nicaraguanske kæreste til det onde højrefascistiske Danmark – der var åbenbart alligevel grænser for sandinisternes mangfoldighed.

  Kommentar by Fascist — 8. juni 2019 @ 15:27

 18. “De nyttige idioter” Svarer nok ikke til de Radikales selvopfattelse. Bedst at give dem lidt tid, til at begribe, hvor dyrt det bliver med alle de ekstra stemmer; den formentligt vundne kamps virkelige sejrherrer sidder ingenlunde i Folketinget …

  Kommentar by krassisten — 8. juni 2019 @ 15:37

 19. @15 H. Nielsen

  Studiet er her. https://www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/284875/americas-white-saviors

  Kommentar by CCC — 8. juni 2019 @ 17:15

 20. Er så glad for, at jeg forlod Danmark. Læser denne slags nyheder hver eneste dag.

  “Mørkebrun i huden”. Hvorfor ikke bare kalde ham afrikansk?

  https://www.berlingske.dk/nyheder/haendelse-i-koebenhavns-lufthavn-er-voldtaegtsforsoeg-politiet-beder-om

  Kommentar by Larsen — 8. juni 2019 @ 17:16

 21. …og mere endnu.

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-fire-overfaldsmaend-i-randers

  Kommentar by Larsen — 8. juni 2019 @ 17:20

 22. https://www.fyens.dk/bagsiden/Broken-News-Mette-F-henter-Rasmus-Paludan-ind-som-boerne-og-socialminister/artikel/3356811

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2019 @ 17:29

 23. Hvem fik 3 gange så mange personlige stemmer som NaziZenia?
  Ja, rigtigt; det gjorde Rasmus Paludan.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2019 @ 18:16

 24. Der var mange danske kommunistsympatisører der valfartede til Nicaragua og troede at det skulle blive det nye paradis på jorden under sandiniststyret. Idag er det forudsigeligt nok et forsumpet, korrupt despoti, hvis befolkning forsøger at flygte til USA. De danske kommunisttosser og deres inddoktrinerede afkom, tror stadigvæk på den samme sag, nu i Enhedslistens regi. Mærkeligt at visse typer aldrig lærer af virkeligheden.

  Kommentar by JC — 9. juni 2019 @ 01:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper