10. juni 2019

Moskéer mobiliserer for De Radikale & Enhedslisten: Pernille Skipper poserer med imam Kasim Ahmad

De Radikale blev med 33,6 og 34,2 procent største parti i Vollsmose og Gellerup, og det skete blandt andet på Socialdemokratiets bekostning. At en kendt ekstremistisk imam offentligt anbefaler Zenia Stampe og De Radikale, og lader sig posere med Enhedslistens Pernille Skipper, indikerer et paradigmeskifte i dansk politik. Der blevet så mange muslimer herhjemme, at de søger politisk indflydelse – en ideologisk push/pull-effekt.

En opfølgning relateret til en historie, jeg tidligere har omtalt her på siden. Sakset fra JP.dk – Skaber muslimsk mobilisering øget polarisering – eller et bedre demokrati?

“I Jyllands-Posten fredag fortalte også Kasim Ahmad, tidligere talsperson for Det Islamiske Trossamfund, hvordan forskellige pakistanske, arabiske og tyrkiske foreninger i København er gået sammen, og at ramadanen har gjort det lettere hver dag at møde folk i moskéerne og derigennem – samt f.eks. også på sociale medier – at øge tilslutningen til bestemte kandidater. Han oplyser, at mobiliseringen om to år til kommunalvalget vil blive endnu mere effektiv, og at formålet er at give et ‘ordentligt smæk’ til Socialdemokratiet.

Det fik partiet dog allerede ved dette valg i flere af de udsatte boligområder, hvor tilslutningen til Socialdemokratiet gik markant tilbage. I Gellerup faldt den f.eks. fra 30,5 pct. til 16,1 pct. I Nørrebrohallen blev tilslutningen til Socialdemokratiet markant mindre end til De Radikale og Enhedslisten.

Mobiliseringen havde også den effekt, at stemmeprocenten gik op i flere af boligområderne. F.eks. steg den på stemmestedet Globus 1 i Gellerup fra 64 pct. i 2015 til 71,46 pct. i 2019. I Camp U i Vollsmose i Odense steg den fra 67,19 pct. til 70,44 pct.”

(Enhedslistens Pernille Skipper med Kasim Said Ahmed, imam for Islamisk Trossamfund, 2019; Foto: FB)

“I et demokrati er det et legalt argument, som de har anvendt, og i det perspektiv synes jeg ikke, at det er et problem, at de har mobiliseret på baggrund af nogle bestemte interesser. Det er der også andre samfundsgrupper, der gør.” (Brian Arly Jacobsen, religionssociolog)

“Det nye er, at der her er en gruppe, der tidligere følte, at politik ikke vedkom dem så meget, men som er blevet bevidst om, at det gør det faktisk. At det bliver rettet meget personligt mod dem og deres børn, som er blevet meget hårdt ramt af denne valgkamp. Det er meget positivt, at de bruger deres demokratiske ret.” (Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Venligboerne)

(Imam Kasim Said Ahmed anbefaler radikale Zenia Stampe, 3. juni 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102021/trackback

57 Comments »

 1. Sig mig, hvem dine venner er, så skal jeg sige dig, hvem du er.
  (Gammel folkevisdom)

  Kommentar by Crass Børsting — 10. juni 2019 @ 10:04

 2. Frem med saksene!!!

  Kommentar by Black Watch — 10. juni 2019 @ 10:06

 3. “Demokrati er som en sporvogn – man kører med indtil man når sit mål, og så stiger man af.”

  Erdogan

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. juni 2019 @ 10:08

 4. Ja, nu kan muslimerne ordenlig give os igen for al vores ondskab.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. juni 2019 @ 10:09

 5. Nazisterne grupperer sig altid sammen

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 10:14

 6. Femte kolonne staves: “RØv”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. juni 2019 @ 10:21

 7. Rasmus Paludan fik tre gange så mange personlige stemmer som sharialuderen-

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juni 2019 @ 10:38

 8. “Det nye er, at der her er en gruppe, der tidligere følte, at politik ikke vedkom dem så meget, men som er blevet bevidst om, at det gør det faktisk.”
  ~ Anne Marie Marstrand-Jørgensen.

  Prøv at tage et kig over på nabolandet England, og se på deres Labour Party i dag, Anne Marie. Du er enten så politisk uvidende om Islam’s overtagelsesstrategi, at det grænser til det kriminelle, eller også er du en patetisk lystløgner. Der er kun de to muligheder.

  Kommentar by Kimski — 10. juni 2019 @ 10:44

 9. I England får Labour hjælp af dømt muslimsk valgsvindler, Tariq Mahmood.

  Tariq Mahmood fik 15 måneders fængselsstraf for valgfusk i 2004. Ved dette suppleringsvalget vandt Labour med stor hjælp fra brevstemmer. Avislæsere har kynisk kommenteret disse som «10-12 fra samme husstand». På engelsk også kaldt «paki-politics» hvor hele det muslimske samfund stemmer i flok. Det er ingen hemmelighed i Storbritannien at muslimer stemmer på Labour.

  https://www.document.no/2019/06/09/the-muslim-vote/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. juni 2019 @ 10:50

 10. Som sagt tidligere: Al denne valgpropaganda, før under og efter, alle meningsmålinger, alle slutresultater er altsammen produceret af psykopaterne i statsadmninistrationen. Alle deres instrukser kommer fra Pentagon. Alle medierne har fra morgenstunden den samme liste med de daglige “talkingpoints”, som de alle forholder sig til og bringer til torvs den forløbne dag gennem deres artikler og tv-broadcasting etc .. Alle pointer er koordinerede og understøtter dermed alle unisont det påtrykte narrativ. At der pga statspropagandaen og Pentagons MK-Ultra hjernevask, og pga populationens sammensætning findes en logisk forklaring på valgresultatet, til trods for at den danske befolknings samlede hodning til den danske stat og dens handlinger de seneste 4 år, og ikke mindst deres rolle i ISIS-Syrien osv Marrakesh og Trump og Brexit osv osv, kan summeres op i et udtalt ønske om at henrette hele flokken af statsansatte psykoer

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 11:08

 11. Min fjendes fjende er min ven. Ulykken står tilbage og tiden arbejder for at Danmark har indført folk som ikke køber ind på store dele af vores kultur, værdier og afskriver alle gammeldanskerne som kritisere alle modborgerne. Det skal åbentbart blive værre…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 10. juni 2019 @ 11:14

 12. Nu har muslimerne stemt – så nu skal der betales tilbage. Partierne Det Radikale Venstre og Enhedslisten har begge deres glorværdige fortid i orden – med støtte til Hitler og nazismen (Scavenius – radikal udenrigsminister), til DDR (både de Radikale og kommunisterne (nu Enhedslisten):

  “Værre var det, at kredse i Danmark gav det østtyske regime legitimitet. Det var selvfølgelig ikke mindst medlemmer af Danmarks Kommunistiske Parti, der var de ivrigste efter i ikke blot overført betydning at kysse regimets ledere, men medløberiet over for DDR gik videre. Det Radikale Venstre dyrkede tætte forbindelser til det østtyske Bondeparti, som blot var et fupparti, som regimet og Stasi stod bag. DDR opnåede, hvad man ønskede, for der var ingen kritik af forholdene fra de Radikales side.” Bent Blüdnikow https://www.berlingske.dk/kultur/ddr-loegnen

  Og selvfølgelig støtten til Sovjetunionen og “fredsbevægelserne”.

  Om de Radikale hedder det:

  “Landsretssagfører Hermod Lannung (1895-1996) var indbegrebet af den radikale tro på internationalt samarbejde og fred. Han var medlem af Københavns Borgerrepræsentation, Landstinget og Folketinget, men det var det internationale arbejde, der optog ham. Han var fra starten medlem af den danske FN-delegation og af Europarådet. Han var en ivrig fortaler for ideen om en verdensregering, som vandt en del udbredelse efter 2. verdenskrigs ødelæggelser, og han var formand for landsorganisationen Én Verden og præsident for den verdensomspændende World Federalist Movement. Som ung sekretær ved det danske gesandtskab i Petrograd oplevede han på nærmeste hold den russiske revolution i 1917, og han bevarede tætte forbindelser til Sovjetunionen. Han blev russisk gift, deltog i Fritjof Nansens nødarbejde i Sovjetunionen i 1924, og han var formand for Landsforeningen til Samvirke mellem Danmark og Sovjetunionen fra 1974 til 1996. Mens hans tilhængere priste hans kamp for en fredelig verden (han var æresmedlem af såvel Det Radikale Venstre som FN-forbundet), anklagede hans kritikere ham for at være naiv og lade sig udnytte af Sovjetunionen. De pegede således på, at han var præsident for Verdensfredskonferencen i København i 1986, som var stærkt kommunistisk influeret.[442]” http://jm.schultzboghandel.dk/upload/microsites/jm/ebooks/pet/pet_bind7/ber/kap03.html

  De Radikales støtte til indvandring, islam og senere også til EU er legendarisk. Kommunisternes støtte til alskens totalitære regimer i Sovjetunionen, Kina, Nordkorea, Albanien, hele østblokken er velkendt.

  Hvordan kan det være, at disse partier ikke forbydes? Eller straffes? Hvem har en interesse i at holde venstrefløjen og de Radikale kørende? Hvordan kan det være, at mange af de fremtrædende radikale (og venstrefolk) i årtier har fået støtte fra amerikanske Fulbright Foundation. Tænk lidt over det.

  Kommentar by tilfældig — 10. juni 2019 @ 11:24

 13. Levebrødspolitikere hos S og V må hellere planlægge at sende Zinkens “vælgere” hjem. Ellers går Erdogans profeti i opfyldelse.

  “Demokrati er det tog vi kører til vores endestation” – islams overtagelse. (kalifatet).

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 10. juni 2019 @ 11:39

 14. Jeg må indrømme at Zenile Stampes valgbillede er overaskende “Photoshop” manipuleret. Hun er jo en gammel kone i dag, hvem tror hun kan narre med dette? Når man troede at venstrefløjens ynkelighed ikke kunne synke dybere, så finder de alligevel altid en ny vej :D

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 11:41

 15. Så, de Radikale og Enhedslisten er blevet til partier for muslimsk identitetspolitik og interesser.

  Kommentar by CCC — 10. juni 2019 @ 11:45

 16. 13 Hvideplov

  Sludder, det er da standard for alle politikerne. Paludan er photoshoppet på SKs hjemmeside, og Løkke på sine smileplakater. Who cares?

  Kommentar by Sådan er det jo — 10. juni 2019 @ 11:48

 17. Når jeg ser billedet af de to sammen, Skipper og Ahmed, tænker jeg på at hvis de var i Syrien, kunne han sælge eller købe hende på markedet for en pris mellem 50 og 100 kr., jævnfør IS’ aldersbaserede slave-prislister.

  Få ting i denne verden er mere absurde end det arabiske tørklæde om Skippers hals og det strålende smil, hun sender til kameraet. Hvad tror hun, Ahmed drømmer om om natten?

  Get real.

  Efter kommunisternes skæbne i Iran er det mere end utroligt, at nogen kommunist håber på at kunne støtte sig til islam. Og muslimernes skæbne i Sovjet og Kina viser at hvis Skippers drøm blev virkelighed, og Danmark blev en ægte kommuniststat, ville de militante ateister ingen tid spilde med at få sendt Ahmed i genopdragelseslejr eller stille ham op ad muren sammen med de kristne og jøderne.

  A match made in Hell for the misery of all mankind.

  Kommentar by Sådan er det jo — 10. juni 2019 @ 11:59

 18. De venstreradikale er Islams trojanske hest og de vil til enhver tid bortforklare fremtidens negative samfundsudvikling med andre faktorer, såsom tonen i debatten, diskrimination og en forfejlet integration fra danskernes side.

  Kommentar by Larsen — 10. juni 2019 @ 12:10

 19. De Radikale og Einheitslisten er kroniske landsforrædere.
  De er altid villige feltmadresser for de ‘invasives’ tropper.
  Hvis man ikke ved det, skal man have sine skolepenge tilbage.
  (Når de bliver klippet skaldede, beholder vi deres hår som sounenir! OK:-)

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2019 @ 12:12

 20. Ved det kommende kommunalvalg om 2. år, vil vi se et borgmesterskifte i København, hvor det vil blive en borgmester fra Enhedslisten for første gang i historien. Dette hjulpet af de mange muslimske stemmer.

  Muslimernes nye stormufti, Morten Ali Østergaard, er muslimernes nye håb om en sikker og tryg fremtid i Danmark.

  Kommentar by Erik Skifter — 10. juni 2019 @ 12:13

 21. @ 16 Det er nok hende, der har fantasier om gangbanging i moskeen. Billedet får mig til at tænke på de lede kællinger, der kastede roser op på Hitler, når han kørte i optog. Rent forræderi, det der!

  Kommentar by Kuffar — 10. juni 2019 @ 12:14

 22. Zenia Stampe kunne have fået flere stemmer hvis hun havde taget tørkæde på….

  Kommentar by Axl — 10. juni 2019 @ 12:21

 23. #15 Sådan er det jo
  Nej, hun ligner jo ikke sig selv. Hun ligner mere Venus fra Milo på den plakat! Kilde:

  https://mymodernmet.com/wp/wp-content/uploads/2018/02/venus-de-milo-statue-6.jpg

  Paudan ligner da en fed mand på Stram Kurs hjemmeside. Lars Ulykke ligner da heller ikke en ung adonis på sine smileplakater.

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 12:29

 24. Sådan er det jo — 10. juni 2019 @ 11:59

  Mon ikke de allerede har delt krigsbyttet imellem sig, sådan indforstået. Der er vel en grund til hun er med på billedet!

  Kommentar by Jan huus — 10. juni 2019 @ 12:41

 25. > Erik Skifter 12:13
  Det har vi da haft i årevis, primært i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor det tidligere var Morten Kabell, nu en eller anden sygemeldt med substitut af en anden. Alle fra Enhedslisten.

  Tilbage i 80’erne var der en borgmester fra daværende VS, som nu er en del af Enhedslisten. Villo Sigurdson, som med sin banjobande smadrede alt, han kunne komme i nærheden af.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 12:48

 26. Såkaldte ansvarlige politikere oplyser at Den Kolde Krig er bragt til ophør, oven i købet oplyser nogle af disse at WAPA (især Sovjet) er blevet demokratier pga. vore egne´s FT medlemmers ihærdige fodnoter hhv. fredssammenslutninger, disse i øvrigt altid med focus på onde NATO. Nu kaster samme politikere sig over de såkaldte racister der ikke ser samme potentiale i kulturberigere som de selv, det viste foto af Skipper med kulturberiger ved sin side er et fint eksempel. Alt bliver godt når integrationen er fuldbragt, det er den også i hvert fald hvad angår køen ved pengekassen. Det mest utrolige/ubærlige, skønner jeg er de der stemmer på de politikere der udskammer danskere der ikke deler pågældende politikeres positive syn på berigelsen.

  Kommentar by Og det VAR ENGANG DET Danmark du kendte.. — 10. juni 2019 @ 12:51

 27. > Axl 12:21

  Mere sandsynligt med burka. Arh, den var under bæltestedet….

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 12:51

 28. > Erik Skifter 12:13

  ….fortsat: Sigurdsson efterfulgtes af Gunna Starck, også VS. Rotationsprincippet som bekendt.

  Medmindre du mente Overborgmester fortsætter jeg gerne rækkefølgen af borgmestre fra venstrefløjen:

  Klaus Bondam, Radikale, Teknik- og Miljøforvaltningen (vist nok ham med dialogbænkene).

  Anna Mee Allerslev, Radikale, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, religiøs racist, da hun ikke ønskede jøder med til en Mangfoldighedsfest på Nørrebro. Korsgadehallen, om jeg husker rigtigt?

  Kendt for adskillige vennetjenester, også kaldet korruption, gennem aftaler med Øens Murerfirma, som fik entrepriser uden udbud i Københavns kommune og til gengæld renoverede Allerslevs herskabslejlighed på Østerbrogade med udsigt til Sortedamsøen. Til vennepris, naturligvis.

  Niko Grünfeld, Gak-gakpartiet, der lige udskiftede inventaret på sit borgmesterkontor, Borgmester for Gøgl og Ligegyldighed. Ommøbleringen kostede ca. kr. 130.000 og inkluderede en megastor hæklet gokkesok. Måtte gå og overlade kontoret til Franciska Rosenkilde fra samme parti, som på ingen måde har gjort væsen af sig.

  Det ovennævnte kan man ikke beskylde muslimerne for, det skyldes primært et svært venstreorienteret segment blandt københavnske vælgere, selv her på det kridhvide Østerbro.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 13:15

 29. Om ganske få år er det en overflødig diskussion, fordi så danne muslimerne deres egne partier. Vel at mærke FLERE forskellige partier. De kan jo ikke engang samarbejde med andre muslimer, hvilket i sig selv bliver endnu en pind til Danmarks ligkiste eftersom de normalt åbenbare deres uenighed med bomber og mord.

  Se blot den seneste eksplosion i Sverige. Mit bud er bandekrig eller “familiestridigheder”.

  Der er derfor overhovedet ingen tvivl om hvordan de arte sig overfor en Dansker parti der er modstander af deres politik. Hvilket i følge deres principper er ALLE andre partier!

  Kommentar by Santor — 10. juni 2019 @ 13:42

 30. Zenia må ha’ brugt utrolig mange timer på at photoshoppe det profilbillede…..

  Kommentar by kent — 10. juni 2019 @ 13:51

 31. Til #27
  Desværre er det en professionel kunstner der har udført det arbejde, på vores regning naturligvis.

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 15:01

 32. Er der nogen der sammenlignet seneste valgresultat med det forrige mht fremgangen for EL og RAD i de pågældende områder?
  Og hvad betyder resultatet i de udsatte områder for EL og RADs samlede resultat?

  Kommentar by Mst — 10. juni 2019 @ 15:17

 33. Hvilket ulækkert samarbejde.

  Kommentar by Multikulti ist tot — 10. juni 2019 @ 16:47

 34. Religiøse fanatikere er ultra-konservative og ønsker generelt ikke den mindste form for forandring. I et klassisk politisk spektrum set i et muslimsk perspektiv ville de være at finde yderst til højre. I det danske demokrati omfavnes de dog af venstrefløjen, som sjovt nok vil bekæmpe alt, hvad der i forhold til danske forhold betegnes som konservativt eller “langt ude til højre”. I det øjeblik muslimerne har fået kontrollen, ryger socialisterne dog som nogen af de allerførste.

  Anne Lise Marstrand-Jørgensen er i øvrigt noget af det mest forfærdelige, der findes. Slår man ordet “feltmadras” op, vil man kunne se hendes ansigt som illustration.

  Kommentar by R. W. Emerson — 10. juni 2019 @ 17:56

 35. Nu er det ganske vist et betændt emne at bringe op, men når jeg ser på tallene fra de tre danske ghettoer, så er de radikales fremgang helt enestående. Der er tale om at man går fra 3-5 % til 26-34 %. Der er tale om en seks- til ottedobling af de radikales andel.

  Jeg mener at sådan en isoleret tendens som ikke genfindes i hele landet, men kun på få valgsteder, altid bør give anledning til at man undersøger resultet særlig nøje. For valgsvindel er jo ikke umulig, selv om den er sjælden og vanskelig at gennemføre i Danmark.

  Ved valget i 2015 fik DF en jordskredssejr, men det er ikke mistænkeligt på samme måde, da samme tendens kunne ses ved flere hundrede valgsteder.

  Ved det nylige valg gik de radikale ganske vist frem overalt, men ikke med 600-800 procent.

  Da man kan se samme tendens på de tre danske valgsteder som har den højeste andel af indvandrere eller muslimer, så kan man måske sige at det er sandsynliggjort at der er tale om en ægte tendens blandt indvandere.

  Men jeg mener nu at valgbogen for de tre valgsteder bør granskes, og jeg håber også at nogen vil undersøge hvem der har været valgstyrere og tilforordnede på de tre valgsteder, og hvilken baggrund de har.

  Det vil være uheldigt hvis et valgsted f.eks. udelukkende er styret af folk fra en bestemt gren af en religion eller en bestemt etnisk baggrund (f.eks. hvis der kun er pakistanske sunnimuslimer, eller lignende).

  Jeg har set at nogle skuffede Stram Kurs-vælgere snakker om valgsvindel, men de har ikke meget at have det i – da alle valgstederne følger samme mønster, dvs. Stram Kurs er stort set under spærregrænsen, men klarer sig bedre i Region Sjælland, hvor Paludan var opstillet. Det er et helt forventeligt resultat og stemmer også overens med meningsmålinger.

  Kommentar by Casper — 10. juni 2019 @ 18:34

 36. P.S. Der er tale om følgende valgsteder:

  Gjellerup: Globus 1, Århus Vest-kredsen. Radikale 2015: 5,1 %, 2019: 34,2 %
  Vollsmose: Camp U, Odense Øst-kredsen. Radikale 2015: 4,6 %, 2019: 33,6 %
  Tingbjerg: Københavns 7. kreds nord. Radikale 2015: 3,2 %, 2019: 26,2 %

  Se resultaterne på kmdvalg.dk

  Kommentar by Casper — 10. juni 2019 @ 18:37

 37. @ 36 – ja, det ser meget galt ud, det der! Mon der er halalpenge under bordet til Morten Østergaard, for så til gengæld at få en muhammedansk borgmester i Kbh? Østergaards parti er muhammedanernes parti. De burde overhovedet ikke have stemmeret, medmindre de har været her i nogle årtier , går uden tørklæde og er blevet demokratiske af sind! Og det er man IKKE, hvis man kommer i en moske. Fact!

  Kommentar by Kuffar — 10. juni 2019 @ 18:43

 38. 18:34 Det er helt forventeligt, at meningsmålinger om et svindelresultat også selv er svindel

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 19:00

 39. De røde og de radikale har gjort regning uden vært. Politikere er så vant til at love til højre og venstre under valgkampen, og efter valget kører alt videre som normalt.

  Men har du først, som vantro, lovet muslimer noget, så kommer du til at holde det. Så fint nok, at både de røde og radikale har lovet til højre og venstre blandt muslimer. Det skal nok give bagslag, for ophidsede muslimer er jo ikke ligefrem kendt for at følge jens betjents anvisninger om at passere gaden. Åh Gud hvor det morer mig :-)

  Kommentar by Gregers — 10. juni 2019 @ 19:02

 40. Skarp kommentar fra Marie Krarup. Bemærk billedet af Stampe 🤮https://www.bt.dk/politik/efter-radikales-stemmehoest-i-ghettoer-det-her-er-uhyggeligt

  Kommentar by Kuffar — 10. juni 2019 @ 19:51

 41. De radikale er bare rendyrkede nyttige idioter. Men de kan selvfølgelig ikke selv se det.

  Kommentar by Gregers — 10. juni 2019 @ 19:55

 42. Muslimerne har forstået at såkaldt “identitets-politik”, hvor man stemmer som en etnisk blok er den mest effektive måde at fremme sin egen gruppes indflydelse.

  Ville ønske at flere (etniske) danskere gjorde det samme.

  Kommentar by HN3 — 10. juni 2019 @ 20:15

 43. CCC skrev: “Så, de Radikale og Enhedslisten er blevet til partier for muslimsk identitetspolitik og interesser”.

  Ja, og jeg ville ønske at flere af de andre partier blev til partier for dansk identitetspolitik og interesser.

  Kommentar by HN3 — 10. juni 2019 @ 20:20

 44. Det er lige meget hvem der sidder i Folketinget eller vinder valget, dagsorden er stadig den samme – Kill The White Man.

  Kommentar by Jan huus — 10. juni 2019 @ 20:35

 45. Et tragisk valgs vigtigste historie

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. juni 2019 @ 21:27

 46. https://www.bt.dk/politik/efter-radikales-stemmehoest-i-ghettoer-det-her-er-uhyggeligt

  Kommentar by Anonym — 10. juni 2019 @ 21:31

 47. Casper — 10. juni 2019 @ 18:34

  Rigtig god kommentar. Jeg tror personligt ikke der er tale om valgsvindel. Men om muslimsk politisk organisering. Og det kan nærmest være endnu værre.

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. juni 2019 @ 21:35

 48. 21:35 Selve opbygningen af narrativet om de specielle muslimske valgsteder er en del af propagandaen for at få folk til at tro på valgene. Det er klart, at alle kan sige sig selv, efter atter at have været udsat for totale og fatale landsforræderiske mandatsvig, at der må være en del danskere, som har opdaget sandheden om den internationale mafia af regeringer og al deres kriminalitet og hvor lidt de kan brug psykopaterne til og hvor meget de bliver svindlet af en direkte satanisk agenda, som kræver en total reorganisering af ikke mindst Danmarks korrupte statsinstitutioner og ministerier – ikke mindst da hele internettets politiske brændpunkter har drejet sig om konstant i 4 år – come on, hvis der er sket et vælgerskred i Danmark, så er det mod oprørspartier som Stram Kurs, og mod højrekonservative, nationalkonservative – alt andet står kun til at tabe. Stram Kurs kan have fået alt mellem hver femte og 2/3 af stemmerne. Det er jo lidt svært at sige, når man ikke tror på folketingsvalg overhovedet, men en ud af 50 danskere, den køber jeg bare ikke

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 21:51

 49. “har drejet sig om disse ting ..” eller sådan noget. Jeg mener da alle vigtige udviklinger er gået lodret vores sindssyge folketing imod, da de er blevet eksponeret mere end nogensinde, da maskerne så at sige er faldet for vores egne folketingspartier, så er der ikke en drejning mod højere stemmeprocent og en normal fordeling af stemmerne til psykoaberne inde på sindssygborgen

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 21:55

 50. Alle de der sandsynliggørelser er blot der for at give jer en undskyldning for ikke at tænke selv. Det er bare en form for hjernevask, hvor i tydeligt burde kunne se, at det er snyd, der ser i kun sludder og sladder

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 22:04

 51. Cat Girl — 10. juni 2019 @ 22:04

  Jeg er sikker på Kim ville modtage BEVIS for svindel med glæde.

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. juni 2019 @ 22:24

 52. 22:24 Man kan ikke bevise det, da det sikkert er godt skjult :), men hvis man kan sandsynliggøre det, så kan man måske få folk til at overveje en form for kontrol, som kan give sikkerhed

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 22:31

 53. Det jeg ikke forstår er, at når i nu ved at politikerne lyver om alt andet, hvad får jer så til at tro, at de afholder sande valg?

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 22:34

 54. Cat Girl — 10. juni 2019 @ 22:31

  Jamen hvis du foreslår at DFere mv, under politibeskyttelse, er med til optællingen i Gellerup, Vollsmose osv. så synes jeg det er en fin ide.

  Måske har du ret. Men forklaringen om at centrale imamer har beordret deres stemmeberettigede horder til at stemme på det førende kapitulationsparti forekommer ikke mig usandsynlig.

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. juni 2019 @ 22:36

 55. 22:36 Jeg hæfter mig blot ved det faktum, at jeg kender 3 menneskers stemme, indtil videre – inklusiv min egen, den statistik giver Rasmus 2/3 af stemmerne, tæt på 3/3 vil jeg sige :) Det er mennesker som ellers stemmer på folketingspartier, og vi er ikke en særlig udgave af danskerne, så vidt jeg kan skønne .. Jeg har igen og igen hæftet mig ved usandsynlige folketingsvalgsresultater igennem hele mit liv, men ja .. danskerne er da sikkert kollektivt bare binomialt sindssygt-fordelt

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 22:45

 56. …..de magtesløses magt er den totalitære nerve!

  Kommentar by Moth — 11. juni 2019 @ 09:47

 57. Tja, man kan jo nok ikke tillade sig at kalde de metoder som De Radikale og Enhedslisten har benyttet sig af for korruption, men de kan heller ikke kaldes fine.
  Demokratiet bruges til at nedbryde Danmark. Det er hvad det gør.
  Jeg synes at det er moralsk forkasteligt, hvad de to partier har gang i.
  Jeg håber sandeligt at det må hævne sig ved næste valg, men jeg tvivler.
  Hvis Mette Frederiksen, S bliver statsminister er jeg alvorligt bange for at De Radikale med Morten Østergaard i spidsen, vil indtage rollen som skyggekabinet, men jeg håber sandeligt at MF vil være i stand til at indse i tide hvad der vil kunne ske, og dermed alliere sig med de borgerlige, for at forhindre katastrofen i at ske.
  Hvis ikke, må der nyvalg til.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juni 2019 @ 19:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper