10. juni 2019

Lektor, KU: Vælgerne skal kunne spejle sig i kandidaterne, problematisk med partistøtte til Stram Kurs

Lektor Karina Kosiara-Pedersen fra Københavns Universitet er ‘partiforsker’, og problematiserede før valget, at der var for få kandidater med indvandrerbaggrund. Vælgere skulle kunne spejle sig i kandidaterne, og ‘vi skal dele os efter anskuelser’. Efter valget fandt hun et nyt rationale. Nu var anken, at loven om partistøtte er utidssvarende, da den medfører støtte til ‘enkeltpersonbårne partier’ såsom Rasmus Paludans Stram Kurs. Set på TV2.dk – Partier under spærregrænsen får 25 millioner – det vil Paludan og Riskær bruge pengene på.

Hun mener, at loven er problematisk i forhold til partier, der i høj grad er båret af enkeltpersoner, fordi de ikke har organiseret sig i hele landet, som traditionelle partier har.

– Hvis vi gerne vil bruge de her offentlige kroner til at understøtte, at der er mulighed for at deltage i et politisk parti, og at der er nogle lokalforeninger, som opstiller kandidater, så hjælper de her enkeltpersonbårne partier jo ikke på det, siger Karina Kosiara-Pedersen.

Hun mener, at virkeligheden er løbet fra den tid, hvor loven oprindeligt blev indført.

– Siden loven blev lavet, har vi set opblomstringen af flere forskellige partier, der alle har haft en organisering i en eller anden grad. Men de partier, vi nu ser, som er enkeltmandsbårne, er en helt anden type, og derfor kan det godt være, at man skal se på, om loven er hensigtsmæssig, som den er nu, siger Karina Kosiara-Pedersen.

(Karina Kosiara-Pedersen, lektor, Københavns Universitet; Foto: KU.dk)

“Ifølge en valgforsker på Københavns Universitet kan det være et problem, hvis der er få folketingskandidater med indvandrerbaggrund.

Vi skal dele os efter anskuelser, og det er det, det først og fremmest handler om, men hvis vi også gerne vil stemme på nogen, der ligner os selv, så er det et problem, at det ikke er alle, der kan se sig spejlet på stemmesedlen, siger Karina Kosiara-Pedersen, lektor ved Institut for Statskundskab.” (TV MidtVest, 3. juni 2019)

Oploadet Kl. 11:21 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102034/trackback

59 Comments »

 1. Alle “partiforskere” er tilsyneladende partiske forskere.

  Kommentar by barfbag — 10. juni 2019 @ 11:23

 2. Jeg tror ikke, at hun skal tale om offentlig støtte.
  Institut for Statskundskab aka. Luksuskontanthjælp+

  Kommentar by Fascist — 10. juni 2019 @ 11:25

 3. Endnu en gang viser det sig, at man skulle have lyttet til endnu et fornuftigt forslag fra Fremskridtspartiet:

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2011/01/19/forslag-om-afskaffelse-af-offentlig-partistotte/

  Kommentar by Karsten Lund — 10. juni 2019 @ 11:31

 4. Den er jeg med på ….Det skal være sådan alle racer af mennesker skal kunne finde sig den samme menneskerace udseendesmæssigt på stemmesedlen. Så skide være med hvad de siger eller står for…..:-) :-) :-)…..og så har hun ikke engang selvironi nok til at fatte, hvad hun har sagt. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2019 @ 11:37

 5. Det er et helt sindssygt kriterium, at man skulle stemme på nogen, der “ligner en selv”. Marxismens gruppetænkning er noget af det sygeste, menneskeheden har opfundet. Den er næsten (men også kun næsten) lige så genial som islam, når det kommer til at degradere mennesket til et intellektuelt og moralsk stade, der ligger lavere end det medfødte.

  At kræve, at hele verden skal afspejle en selv = narcissicisme.

  Se Ann Barnhardts analyse af diabolsk narcicissme som en global sygelighed, der inficerer alle elementer i samfundet. Fra 01:54:14 taler hun om uddannelsessystemet:

  https://www.youtube.com/watch?v=X4dtcwv5dPM&t=6854s

  Kommentar by Sådan er det jo — 10. juni 2019 @ 11:41

 6. Det er mere meningsløst at støtte de partiske professorer, lektorer og eksperter der opfinder og lever af varm luft, lektor Karina er en hån mod studenter der skal rustes til et arbejdsliv i privat regi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. juni 2019 @ 11:44

 7. Sådan set enig med hende partifuskeren: Dog skal partistøtten i det hele taget afskaffes. De valgte partiers folketingsmedlemmer får jo så formidabel en hyre, at de nok skulle have råd til et par studentermedhjælpere.

  Stram Kurs vil anvende partistøtten – så langt den nu rækker – til en månedelig aflønning på kr. 65.000 til lederen.

  Partiet Klaus Riskær Pedersen vil bruge partistøtten til kogte kartofler og broccoli til børnene af de udrejsenægtende forældre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 11:45

 8. Man gør meget for at få skovlen under RP. Når det er en halvstuderet universitetsansat der siger det er det nok rigtigt. Tryk avler modtryk.

  Kommentar by Popeye — 10. juni 2019 @ 11:46

 9. “Partiforsker”…er det een af den type jobs man opretter for SU studenter for at de ikke skal ende i arbejdsløshed?..og samtidig beretige en lang værdi uddannelse
  ??..

  Kommentar by Jp — 10. juni 2019 @ 11:54

 10. #8 rettelse

  Partiforsker”…er det een af den type jobs man opretter for SU studenter for at de ikke skal ende i arbejdsløshed?..og samtidig beretige en lang værdiløs uddannelse
  ??..

  Kommentar by Jp — 10. juni 2019 @ 11:56

 11. Karina Kosiara-Pedersen tilhører et korrupt parasitisk lag. At partierne overhoved får støtte er helt forkert! Både fordi det er midler tildelt af de samme som forbruger dem. Men også fordi det bliver brugt som falsk retur kommission til vælgerne der betaler støtten. Jeg så klart eksempel på dette under valgkampen da jeg gik tur i København. Her kom ingen ringere end Ida Auken (B) og delte is ud til folk for at “købe” sig til deres sympati. Da jeg gik fordi hende var hun i gang med at give is til en børnefamilie. Og til min væmmelse sagde de alle tak til hende, for at have fået en is købt på skatteborgerne regning:(

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 11:59

 12. Rettelse til #11

  “Da jeg gik fordi hende” = “Da jeg gik forbi hende”

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 12:00

 13. En parasit på off. forsørgelse ved navn Karina Kosiara-Pedersen.

  Kommentar by Iznogut — 10. juni 2019 @ 12:01

 14. OT
  Det her er bare så god en video til at påpege mekanismerne i mediernes vinkling af deres subtile propaganda.

  In the mainstream media, women on the left are almost always portrayed as paragons of compassion and virtue. But when it comes to conservative women, it’s a different story. Why is this? Heather Higgins, chairman of the Independent Women’s Forum, explains the reasons behind the double standard.

  Who Does the Media Most Want to Silence?
  PragerU
  2.1 mio subscribers
  YT-Hash: BP1akIYj_FM

  Kommentar by Cat Girl — 10. juni 2019 @ 12:02

 15. Den muslimske kreds af borgere her i Danmark har da kunnet spejle sig i deres nye stormufti, Morten Ali Østergaard. Han har da ivrigt rejst rundt til alle ghettoerne og besøgt sine vælgere. Han er muslimernes overhoved lige p.t., indtil muslimerne er blevet lidt flere. Om 2-3 valg vil man se at imamerne i moskeerne anbefaler muslimerne at stemme på egne partier og dermed støde både De Radikale Venstre og Enhedslisten fra sig.

  Om ca. 50 år vil muslimske borgere være i flertal i Danmark. Tænk dette godt igennem og forestil dig det scenarie der vil udspille sig på dette tidspunkt. Desværre er dette tema helt holdt ude i den nu afviklede valgkamp, dygtig gjort af den statsstøttede danske presse. Må vores egen gud bevare Danmark.

  Kommentar by Erik Skifter — 10. juni 2019 @ 12:03

 16. Til #13
  Og hvorfor skal vi egentligt betale løn til hende når hun selv mener at vi ikke skal betale noget der afspejler enkelt personers holdning? Har der måske været bred opbakning i befolkningen til hendes politiske ansættelse? Næppe!

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 12:16

 17. Til #13
  Og hvorfor skal vi egentligt betale løn til hende når hun selv mener at vi ikke skal betale til noget der afspejler enkelt personers holdning? Har der måske været bred opbakning i befolkningen til hendes politiske ansættelse? Næppe!

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 12:17

 18. Hvad vil Kristendemokraterne bruge pengene på. ??
  Det bliver der ikke talt om, men KD vil da også gerne have flere vandaler her op.

  Demokratiet er ved / meget snart gået i fløjten.

  Kommentar by Charles Nielsen — 10. juni 2019 @ 12:28

 19. > Hvideplov 11:59

  Dén oplevede jeg op til ft-valget i 2011: Ved Nordhavn Station stod en socialdemokratisk hipster, lidt oppe i årene, med brune papirsposer indeholdende to croissanter, som han rakte frem til menneskemylderet med ordene ‘helle for Helle’, imponerende kreativt.

  Ud over den overflødige partistøtte så jeg i øvrigt også gerne mediestøtten til MSM samt momsfritagelsen til deres stadigt faldende fysiske avisoplag afskaffet.

  Tvangsmedielicensen har jeg selv afskaffet….

  Sådan OT: Henrik Sass Larsen, blandt de mere fornuftige socialdemokrater, har sygemeldt sig, vil ikke være finansminister og stiller ikke op til næste valg.

  Om han er blevet gået af M. Frederiksen eller selv har taget valget, er nok vanskeligt at vide.
  Han vil åbenbart opdatere på noget, der hedder Facebook, senere på dagen. Heldigvis skyr jeg disse SoMe’s som pesten.

  Regeringsdannelsen bliver ikke lettere, men jeg frygter, at Stormuftien nu kommer til at svinge taktstokken.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 12:31

 20. #10 Partiforskning er et centralt politologisk emne, og statskundskab er ikke et værdløst studie, det er det primære studium for embedsmænd og organisationfolk med en bred introduktion til en lang række emner. Hvad pokker er en “SU student”?, alle uddannelsessøgende får jo SU.

  Kommentar by Odo — 10. juni 2019 @ 12:47

 21. For meget Kosiara og for lidt Pedersen over den udtalelse (frit efter Døgnbrænderens karakterstik af sin søn Uffe).

  Kommentar by Odo — 10. juni 2019 @ 12:49

 22. En afhoppet KGB officer forklarer (5 min. video), hvordan hjernevask af fjenden fungerer. Erstat amerikanere og Amerika med danskere og Danmark.

  De sidder overalt i system-Danmark.

  https://www.youtube.com/watch?v=QJ2fMeer5Mw

  Kommentar by Iznogut — 10. juni 2019 @ 12:56

 23. JuubBiiiieeeee! for forskerne på KU!
  Tak for LORT! tænk bare på MarleneOvergevind!

  Uden forskerne på KU var vi døde for længst!
  Nu må vi blot vente 15 år mere, på at Islam tager magten fra de RØDE på hoppeBorgen og sætter den etniske udrensning i system!

  Således som vort nuværende kommunistiske Regime Ønsker, OG er
  blevet bekræftet i af vælgerne d.5 Juni.

  15 år mere og det slut med den Oprindelige befolkning i DK!
  ET flertal i denne “demokratiske” befolkning er Fakta/-Virkeligheds- Resistente! derfor accepteres denne etniske udryddelse uden at stille spørgsmål!

  StorMuftien? er det MortenMohammed?

  Socialist-Sasss! for syg til at passe sit arbejde, men frisk nok til TV2 (frisk!haha) se hvor pænt de alle skriver om ham på FB.
  Jeg brækker mig! tænk hvilken byrde han har påført danske borgere. Snup en TudeKiks! og forsvind, TAK!

  P.

  Kommentar by Piotr — 10. juni 2019 @ 13:14

 24. I sin tid vakte det forargelse, at Venstre finansierede Løkkes underbukser. Rasmus Paludan bevilger sig selv en månedsløn på 56.000 kr. Han skal ikke redegøre for, hvad han bruger pengene til. Han kan købe luksus i stride strømme. Det var ikke det, partistøtten var tiltænkt til. Det er naturligvis et demokratisk problem.

  Kommentar by np — 10. juni 2019 @ 13:23

 25. Selvfølgelig skal partierne være selvfinansierende, altså ingen partistøtte fra staten, men venstrefløjen ved godt at deres “politiske” støtter ikke er villige til at støtte deres politiske synspunkt med deres egne penge, så derfor SKAL staten ( igen ) betale for deres politiske holdninger.

  Sjovt nok bliver det så et problem når andre ( Paludan og Riskær ) end dem selv drager nytte af deres egen politik.

  Enten eller, make up your mind, Bitch!

  Kommentar by Santor — 10. juni 2019 @ 13:30

 26. > Piotr 13:14

  Ja, Stormuftien er Morten Østergaard, der slet ikke kan få nok af muslimsk indvandring.

  Sass var nu ikke hovedarkitekten bag nogle af de stramninger, der ramte under Margrethe Vestager-regeringen 2011-2015 (det er med vilje, jeg ikke skriver HTS-regeringen). Dagpengehalveringen, kontanthjælpsloft osv. kan tilskrives Radikale.

  Med Stormuftien på broen og M. Frederiksen som lydig søkadet kan vi se frem til pivåbne grænser for muslimer, minaretter med muslimsk skønsang fem gange dagligt gennem Roskildefestivalslydanlæg, afskaffelse af danske helligdage som fx Store Bededag, helligholdelse af ramadan, halalslagtning af alt bortset fra svinekød, der vel bliver forbudt, kvinder i niqab, burka eller som minimum tørklud, forbud mod homoseksualitet osv.

  Vi lever i interessante tider.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 13:35

 27. Tja umiddelbart så kunne 1.8% af stemmerne spejle sig i Paludan – så hvad er problemet? Dertil, så når man tager den liden store græsrodsbevægelse samme persons parti har i betragtning, og at det stort set blot er en person der er primus-motor for at opbygge samme – ja så er 65.000kr om måneden vel ikke for meget. Det er jo så at sige – partiarbejde……

  Kommentar by Erik Øhle — 10. juni 2019 @ 13:42

 28. Paludan er selvstændig erhvervsdrivende (advokat) og har sandsynligvis måttet lukke sin forretning/ sætte den på vågeblus, medens han har opstartet Stram Kurs og ført valgkamp. Det samme gælder Pernille Vermund fra Nye Borgerlige.

  De har dermed mistet deres levebrød for Danmarks skyld og gjort sig udsatte for forfølgelse og udskamning. Dette har også umuliggjort, at de kan vende tilbage til en normal tilværelse og dermed indtjening. Derfor er denne økonomisk støtte til Paludan nødvendig.

  Det fatter en svagt, begavet cand.scient.pol selvfølgelig ikke. Som lektor er hun vant til, at man da bare kan tage “orlov eller noget” og vende tilbage til sin sikre, fastansatte stilling.

  I øvrigt bor hun i reservat i Greve i et pænt stort (188 m2) sammen med Robert. Ingen perkere som naboer, heldigvis.

  Hendes største problemer i tilværelsen er sikkert at finde på undskyldninger for at ikke at have coitus med Robert, som jævnligt vil bestige hende på uhensigtsmæssige tidspunkter – og hvordan hun som “partiforsker” overhovedet kan skabe mening i hendes job.

  Kommentar by MKM — 10. juni 2019 @ 14:24

 29. Karsten Lund 11:31
  Ja, Fremskridtspartiet var også der først.

  Forbyd partier.
  Forbyd statsstøtte.

  Kommentar by Peter Buch — 10. juni 2019 @ 14:33

 30. Da jeg ikke forstår, hvorfor offentlig tilgængeligt arbejds-mail og -telefonnr. skal være (dårligt) sløret, kan de findes her:
  http://polsci.ku.dk/ansatte/vip/?pure=da/persons/98886

  Kommentar by Hertz — 10. juni 2019 @ 14:43

 31. Til #24
  LLR fik allerede en kæmpe offentlig løn, hvorfor kunne han ikke selv betale for sit eget private tøj? Med hensyn til Paludan og hans løn, så kan sige at han i det mindste ikke arbejderfor at sammen styrte den civilisation pengene kommer fra! Hvis partistøtten skal laves om så han ikke skal have løn, så burde det også overvejes om folketings politikere generelt skal have løn. Ud over at underskrive det som anonyme embedsmænd fremsender til folketings politikerne, laver de jo ingen ting. Og hvad med alle de fremmede der får bistandshjælp i Danmark? Det var jo heller ikke det bistandslovende var tiltænkt.

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 14:51

 32. Til #19
  Ak ja, det er nok ikke første gang at vælger hunden fodres med sin egen hale af de parasitiske politikere. Naturligvis først efter at benævnte politikere har ædt det meste af halen først. At vælgerne ikke kan se hvad der sker lige ind i fjæset på dem er ufatteligt.

  Kommentar by Hvideplov — 10. juni 2019 @ 14:57

 33. Henrik Petersen – 12.31

  “Tvangslicensen har jeg selv afskaffet….” LOL. Min respekt udtrykkes herved!

  Det samme har jeg nu gjort i 10 år . siden Frigidia (mine elskede børns moder) skred og tog TV ét med. Heldigvis lod hun øloplukkeren forblive tilbage…. (frit efter Osvald Helmuth -Kom hjem, Kom hjem)

  Engang imellem får jeg et brev fra DDR´s licenskontor, men jeg plejer at ignorere dem eller returnere det med “adressat ubekendt” Så får bureaukraterne også lidt mere arbejde, så de ikke driver den af.

  Ja, og vi mangler stadig at de løgnagtige, smuds bærende MSM fratages økonomisk støtte og deres forbandede momsfritagelse. Men jeg forventer desværre ikke det store fra politikernes side.

  Kommentar by MKM — 10. juni 2019 @ 14:57

 34. >KMK kl. 14:24
  Ja, men der er ikke langt til Greves rådne områder, så måske derfor er indbrudsrisikoen også høj. Det kan jo være at Karina ad den vej bliver klogere ;-)

  Kommentar by Hertz — 10. juni 2019 @ 14:57

 35. Det ene øjeblik mener geniet det er godt når vælgerne kan spejle sig selv i politikkerne. Kort efter mener hun det modsatte. Nu har hun sikret sig nogle millioner til at forsk…. Til at gætte på om en af delene er rigtig.
  Kan hun ikke omskoles til noget ufaglært så vi får lidt gavn af hende.

  Kommentar by Erik — 10. juni 2019 @ 15:16

 36. > MKM 14:57

  Ha ha, godt at dele humor. På den forkerte side af 50 år har jeg aldrig betalt licens og kommer aldrig til det.

  Næ, fodpostbrevene hvert kvartal holdt DR op med for ca. 5 år siden for mit vedkommende, de kom ulæst i skraldespanden, men for nogle måneder siden landede en mail i min og sandsynligvis alle andre ikke-betaleres e-boks, om de/vi mon ikke skulle melde os ind i klubben? Den blev sjovt nok blot ignoreret.

  Undtagelsesvist bliver jeg ringet op af en venlig studentermedhjælper, som forsøger at oplyse mig om reglerne, som jeg udmærket kender.
  Jeg afbryder straks og fortæller, at jeg ikke har tv (hvilket er korrekt), at jeg ikke ejer en computer men går på biblioteket og låner en til fx e-boks (hvilket er løgn), og at min Nokia 3310 ikke er i stand til at tilgå internettet.
  Problem solved, hun undskylder og jeg ønsker hende en god dag.

  Så går der nok et års tid, før en ny forsøger og jeg i mit muntre hjørne gentager løjerne.

  MSM, momsfritagelse og statsstøtte: Sidst jeg checkede, kostede Weekendavisen kr. 59 som papiravis. Glem det, Krasnik. Forretningsmodellen er en dinosaur. Og dermed uddøende.

  jp.dk koster – alene digitalt – kr. 67,25/uge. Hertil den indirekte statsstøtte. Bimlende vanvid.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. juni 2019 @ 15:25

 37. Nu skal en forsker fortælle os, hvordan partier skal og bør organiseres. Det er demokrati, man skal være lettere stalinistisk for at kunne forstå. Hvis ikke der var en overvældende majoritet inden for den akademiske verden med samme totalitære venstreorienterede meninger, så ville hun blive stemplet som misbruger af stilling og offentlige midler. Nu får hun klap på skulderen af alle kammeraterne og står sig noget bedre ved næste mulighed for forfremmelse.

  Kommentar by PiusXll — 10. juni 2019 @ 15:27

 38. Skoene trykker vist voldsomt, naar partierne ikke er blandt de rigtige.
  Der er brug for mere forskning i forlorne forskere…

  Kommentar by krassisten — 10. juni 2019 @ 15:43

 39. Spejle sig i! Hvad er det for en racistisk tankegang? Det er lykkedes at kombinere infantilisering af mennesket med et fascistisk styringsrationale!

  Kommentar by Uno — 10. juni 2019 @ 16:41

 40. Når sådan en hjerneblæst heks kan være lektor ved institut for statskundskab,er det ikke så mærkeligt at uddannelsesniveauet i Danmark styrtdykker.
  Hvem tror du betaler din løn Karina Kosiara-Pedersen???

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2019 @ 16:43

 41. Venstrefløjens nye mantra:

  Det betyder noget hvilken farve du har.

  Kommentar by Quark — 10. juni 2019 @ 16:46

 42. Swedish Police Shoot Bomb Threat Man at Malmo Railway Station.
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/10/swedish-police-shoot-bomb-threat-man-at-malmo-railway-station/

  Kommentar by Kimski — 10. juni 2019 @ 17:14

 43. Kender vi en dybt kriminel familie fra Arkansas?

  https://en.wikipedia.org/wiki/J._William_Fulbright
  https://fulbrightcenter.dk/

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 10. juni 2019 @ 17:16

 44. “Hun mener, at virkeligheden er løbet fra den tid, hvor loven oprindeligt blev indført.”

  Helt ligesom med elementer i grundloven og de internationale konventioner, men de love vil hun nok ikke ændre på.

  Kommentar by R. W. Emerson — 10. juni 2019 @ 17:30

 45. Karina Pisoara Kedersen:
  Du er lige til at lukke op…
  “Enkeltmandsdreven” huh?
  Hvor var du (med ligesindede) med disse fikse ideer, da enkeltmands”hæren” Jacob Haugaard stillede op – igen og igen. Og hvergang modtog støtte til uddeling af røde pølser og fadøl i Smilets By?
  Du lugter Pisoara. Af RP bashing.

  Kommentar by White knight — 10. juni 2019 @ 17:37

 46. Se artikel om samme emne fra BT: billedet nede i artiklen af stampe er nok ikk lige photoshoppet. Sådan ser hun ud. https://www.bt.dk/politik/efter-radikales-stemmehoest-i-ghettoer-det-her-er-uhyggeligt

  Kommentar by Kuffar — 10. juni 2019 @ 19:47

 47. Nå, jeg gik ind under forkert emne. Men relevant uanset.

  Kommentar by Kuffar — 10. juni 2019 @ 19:49

 48. Frit fra hukommelsen Glistrup citat:
  “Hvad skal vi med folk, som læser statskundskab? Det kommer der bare sådan nogle som Svend Auken ud af!”

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. juni 2019 @ 20:06

 49. Min økonomi var altid for solid til, at jeg kunne spejle mig i Nicolai Wammen, der efterlod Aarhus’ finanser i en ringe forfatning. Nu får han chancen for at gentage det nummer på landsplan.

  Min fortid spejler også noget ganske andet end Henrik Sass’, heldigvis.

  Forstår godt depressionen, den har varet længe. Som om nogen drejer kniven rundt i det samme sår, der aldrig kan læges

  Men det er da sikkert rigtigt, når pressen mener, at ingen er blevet taget så nænsomt på med fløjlshandsker, som Sass er. Spørgsmålet er blot, hvad der var indeni dem? Parate til det rette øjeblik. Og hvor mange vidste det?

  Corydon er et godt bud, men Mette F. kan vel ikke udelukkes? Thorning var klar i spyttet og sendte ham til Sibirien.

  Kommentar by Peter D. — 10. juni 2019 @ 20:27

 50. P.S.

  Mine “liberale” betragtninger er et forsvar for ejendomsretten og altoverskyggende nationale intereser.

  DF og de andre miniputter har aldrig forstået. at man ikke behøver at være stor i kæften og udnævne sig selv og vennerne til helte. Der kan arbejdes nok så effektivt på en mere stilfærdig måde.

  Kommentar by Peter D. — 10. juni 2019 @ 20:38

 51. MKM: “De har dermed mistet deres levebrød for Danmarks skyld og gjort sig udsatte for forfølgelse og udskamning. Dette har også umuliggjort, at de kan vende tilbage til en normal tilværelse og dermed indtjening. Derfor er denne økonomisk støtte til Paludan nødvendig”.

  Helt enig! Ellers er det vel stort set kun folk, som er i lommen på meget velhavende mennesker/interesse-organisationer, som kan stille op.

  Kommentar by HN3 — 10. juni 2019 @ 20:38

 52. “Lider af danskhed” skrev: “Frit fra hukommelsen Glistrup citat:
  “Hvad skal vi med folk, som læser statskundskab? Det kommer der bare sådan nogle som Svend Auken ud af!””

  Glistrup læste selv jura …og det kommer der også sådan nogle som Pernille Skipper, Bjørn Elmquist og Preben Wilhjelm ud af!

  Kommentar by HN3 — 10. juni 2019 @ 20:42

 53. Den eneste anden baggrund end dansk, jeg så til valget, var muslimsk. Damen lagde garanteret slet ikke mærke til, at udelukkende den danske og diverse etniciteter, hvis markør er Islam, var repræsenteret. Fordi hun ikke er sensitiv overfor det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. juni 2019 @ 21:08

 54. Bare endnu en lakaj for fordummelsesbrigaderne og storkapitalen. En spytslikker, rygklapper og øjentjener af en enhver forsamling af rotter på mere end tolv individer. Hun har formodentlig været en af Penkowas yndlingsforsøgsrotter, skal bare have de rette stimuli, og straks slikker hun hånden på den rottekonge, der for tiden fodrer hende med ådslerne af mere frihedtørstende mennesker, der satte mere på spil end hun selv nogensinde vil.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juni 2019 @ 21:11

 55. “Hun (Karina Kosiara-Pedersen) mener, at virkeligheden er løbet fra den tid, hvor loven oprindeligt blev indført.”

  Karina din skide heks – Det er konventionerne også!!

  Kommentar by LLL — 11. juni 2019 @ 07:36

 56. https://www.bt.dk/politik/valgforsker-om-mobilisering-af-indvandrere-til-valget-ikke-noget-odioest-i-det

  Kommentar by Anonym — 12. juni 2019 @ 06:53

 57. De er bange de gamle partier.
  Nu skal antallet af laves om.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/kraever-strammere-regler-for-nemt-at-komme-i-folketinget/7669630

  Kommentar by Anonym — 12. juni 2019 @ 11:19

 58. https://www.dr.dk/nyheder/indland/naser-khader-paludan-skal-komme-videre-vi-har-forstaaet-pointen

  Kommentar by Anonym — 12. juni 2019 @ 15:08

 59. […] Ifølge medierne er det Rasmus Paludan, der koster samfundet 100 millioner kroner i beskyttelse. Ikke disse hadefulde muslimske migranter, der bor på Nørrebro. Se også Lektor Karina Kosiara-Pedersen , KU: Vælgerne skal kunne spejle sig i kandidaterne, problematisk me… […]

  Pingback by Løgnepressen fortsætter hetzen mod Rasmus Paludan – Free Speech Blog — 12. juni 2019 @ 19:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper