12. juni 2019

Fagforeningsejet bank neddrosler forventningerne til S: “Nye beregninger fra Lån & Spar Bank viser…”

Først førte Mette Frederiksen valgkamp for fagbevægelsens midler. Der skulle investeres i det offentlige, for der var økonomisk råderum. Hun vandt valget på mere velfærd, og risikerer nemt at ryge ind i en løftebrudsdiskussion. Den flanke dækkede vennerne i den fagforeningsejede Lån & Spar Bank, som TV2 i går gav en ekspertrolle.

Set på TV2.dk – Den kommende regering får færre penge at gøre godt med end hidtil beregnet.

“Hvis det lykkes Mette Frederiksen at danne regering og flytte ind i Statsministeriet, vil der være færre penge at føre politik for end hidtil antaget.

Nye beregninger fra Lån & Spar Bank viser, at der faktisk vil være 22 milliarder kroner mindre i statens pengekassen end forventet. Det svarer til hele det offentlige forskningsbudget.

Staten havde budgetteret med et overskud på ti milliarder kroner, men ifølge Lån & Spar Bank bliver det i stedet et underskud på 12 milliarder.

For de første fem måneder af 2019, hvor man havde regnet med et plus på den offentlige konto på 13 milliarder kroner, ender det i stedet med et minus på tre milliarder.”

(Collage: LSB.dk)

Lån & Spar Banks samarbejdspartnere (udvalg)

Danmarks Jurist- og Økonomforbund, Danmarks Lærerforening, Dansk Jernbaneforbund, Dansk Sygeplejeråd, Dansk Told & Skatteforbund, Dansk Magisterforening, Forbundet Arkitekter og Designere, Gymnasieskolernes Lærerforening, Københavns Lærerforening, PROSA, Skolelederforeningen…

Oploadet Kl. 10:14 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102078/trackback

34 Comments »

 1. Hvis der mangler økonomi til dækning af underskud, undgå at fyre f.eks. sygeplejersker o.lign. kunne jeg foreslå at der “lånes” nogle af de 70 – 80 milliarder der ÅRLIGT bruges til flygtninge, indvandrere og u-lands bistand.
  Rådet er gratis.

  Kommentar by frank mathiesen — 12. juni 2019 @ 10:22

 2. 1. frank mathiesen
  Ja og det er det Stram Kurs vil, Rasmus Paludan vil spare de angivne Mia. Kr. ved at sende lortet hjem.

  Stem derfor Stram Kurs.
  Så er der penge nok. ☺☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. juni 2019 @ 10:35

 3. ……så er der ikke bare penge nok, så er der også fred og ro!

  Kommentar by Va Sawva — 12. juni 2019 @ 10:54

 4. “End hidtil antaget”. Af hvem? “Nye beregninger”. Foretaget af hvem? “Andre tal end forventet”? Ja, den er god med jer. Det vrimler jo med dødssyge “gummielastik” påstande. Som bygger på hvad “nogen” finder opportunt. Disse politiske udmeldinger er ofte bluff og humbug.

  “Staten havde bugetteret med ti milliarder”. Mon ikke det er Lars Luskebuks som har opfundet tallet, han har jo pralet med at Danmark har en “bomstærk økonomi”.

  Læg iøvrigt mærke til at DANSKERNES generelle privat-økonomi, sundhedsvæsen og sociale velfærd er blevet kraftigt forringet i de sidste 3×4 år, i takt med at flere og flere milliarder af kroner er blevet flyttet fra danskernes trivsel til indvandrernes trivsel. Så grotesk er det blevet at arabere og afrikanere nu har større borger- og menneskerettigheder end vi danskere.

  Det næste kan blive fordrivelse, udskiftning og etnisk udrensning.

  Visse politikeres frækhed og ondskab er uden grænser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. juni 2019 @ 10:58

 5. PS: De samlede udgifter til indvandring, integration, gratis boliger og fængselsvæsen osv., løber altså op i noget med 15O-2OO milliarder kr. Det officielle tal på 36 milliarder er løgn og svindel.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. juni 2019 @ 11:05

 6. https://www.fyens.dk/debatfaa/Debat-Jeg-orker-ikke-mere/artikel/3357759

  En læser mener fyens.dk = socialdemokratisk propaganda avis

  Kommentar by k. m. — 12. juni 2019 @ 11:13

 7. PS: Er det ikke næsten utroligt? De anti-danske radikale som aldrig har gidet forsvare Danmark, er helt syge efter at sende danske soldater til Afrika og andre fjerne lande, selvom det har ført til at hundredvis af kvæstede og invaliderede soldater, samt over 5O dræbte. Nu vil man sende 7O-8O soldater til Mali, hvor de kan komme i regulær krig eller blive ramt af tropesygdomme. Det er OK at soldater løber en risiko ved at forsvare fædrelandet, men at presse danske soldater til at deltage i krige tusindvis af kilometer fra Danmark er noget FORBANDET SVINERI overfor soldaterne og deres familier. De radikale er en samling idioter, fascister og forbrydere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. juni 2019 @ 11:32

 8. Jeg har ikke rigtig forstået, hvorfra LLR’s 65velfærdsmilliarder kom fra, sådan lige pludselig ud af luften?
  Den fidus ville jeg da egentlig også godt kende, så jeg kunne strække min fede folkepension.
  Det var til at få pip af at høre om velfærd og miljø i afvigte valgkamp samt om små retarderede børn fra Sverigstan, men heldigvis kom den gode Rasmus Paludan på banen med de blodtørstige muhamedanere og vilde negre.

  Kommentar by Knud Madsen — 12. juni 2019 @ 12:00

 9. alle valghnadlinger og alt andet i kommunistsvindelstaten Danmark, er svindel. Det eneste der hjælper er at henrette den offentlige sektor

  Kommentar by Cat Girl — 12. juni 2019 @ 12:19

 10. Der er tegn på, at en økonomisk recession er ved, at starte globalt. Det er primært bilslaget som falder i USA, Kina og Europa. Der er også et fald i salget af lastbiler og andre industri relateret kørertøjer. Så, det er sikkert officielt når vi kommer imod slutningen af året og det er mere omfattede.

  Kommentar by CCC — 12. juni 2019 @ 12:27

 11. Det er sædvanligt, at oppositionen kommer i regering nedjusterer den slagne regerings budgetoverskud og giver den et et underskud i nakken for at nedgøre forgængeren. Og så gøre det nemmere at få det til at se ud som om landets økonomi er i bedring. Det trick står på første side i spindoktor håndbogen-:)

  Og alle ved jo, at Lars Løkke bruger alle de penge, han kan komme i nærheden af på fadøl, tøj og flyrejser på 1.klasse på statens regning? Og hvad med hans mad og fadølsbudget på Marienborg. Bør det ikke til en start undersøges grundigt?

  “Hvis det lykkes Mette Frederiksen at danne regering og flytte ind i Statsministeriet…” står der.

  Men ro på! Det forlyder fra sævanligvis pålidelige kilder, at regeringsforhandlingerne er brudt sammen, fordi de Radikale har stillet som ultimativt krav, at korset skal fjernes fra Dannebrog.

  Det var det ultimative krav imamerne stillede under forhandlingerne med de Radikale for at de i moské’erne ville påbyde muslimer at stemme på det Radikale Venstre! :-)

  Waffen SF og Enheitslisten er med på den. De vil også gerne have et helt rødt Dannebrog:-)

  Kommentar by A-mad — 12. juni 2019 @ 12:51

 12. Mette Frederiksen troede nok det ville blive let at tage over efter Lars Løkke Rasmussen, men hun er allerede godt på vej til at begå løftebrud på sin egen politik, for at skabe en levedygtig regering.

  Lad os se om De Radikale og Enhedslisten er kravlet lige så langt op i træerne som Liberal Alliance? det gik jo ikke godt.

  Kommentar by k.m. — 12. juni 2019 @ 13:10

 13. Jeg forstår ikke hvorfor i spilder tid på at diskutere, når i nu ingen kritisk sans har. I har taget fejl af alt ifølge flertallet de sidste mindst 10 folketingsvalg, så i kan aldrig nogensinde vinde et valg, hvad i da tydeligvis heller aldrig har

  Kommentar by Cat Girl — 12. juni 2019 @ 13:46

 14. OT
  Nick Fuentes: “Generation Z: The Answer to the Boomer Problem”
  American Renaissance
  Offentliggjort den 17. maj 2018
  YT-Hash: YWqTAmU1fHQ

  Kommentar by Cat Girl — 12. juni 2019 @ 14:20

 15. Cat Girl
  Hvad har du selv stemt ved de sidste 10 valg?

  Hvis du er så klog så del gerne din viden med os andre, eller er det bare brok?

  Kommentar by k.m. — 12. juni 2019 @ 15:12

 16. Nu hvor klimatosserne er kommet til magten her i andedammen,fandt jeg en rundbordssamtale som jeg fandt interessant: https://www.bitchute.com/video/SykwLpCpo7A/
  >Cat Girl
  Lad ham være,han har været hovski-snovski siden han begyndte at kommentere her.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2019 @ 15:21

 17. Cat Girl har på en måde ret. Vi diskuterer her, men kommer ligesom ingen vegne. Det skyldes især at alt, alt for få danskere læser URIASPOSTEN og de andre net-aviser. Derfor véd den almindelige vælger alt for lidt om partierne og Danmarks virkelige situation. Ikke mange vælgere ville være så letsindige og selvmorderiske at stemme på V, K, S og SF mv. hvis de vidste at det er partier, som er ved at afrikanisere og islamisere vores land med en sådan fart og kraft, at Danmark allerede om 3-5 år kan være i kaos og frit fald, ned i en mørk afgrund af rædselsfulde tilstande med kaos, velfærdskollaps, gangstervælde og mange andre uhyggelige og dødbringende fænomener.

  Men hvordan får vi flere til at læse Uriasposten osv.?

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 15:45

 18. Allerede nu bor vi jo i et land hvor ONDSKABEN OG FORBRYDELSEN ligger på lur næsten overalt. Folk overfaldes i gaderne, eller får besøg af en hjemmerøver. Folk skubbes ned på skinnerne når de venter på tog. Folk overfaldes i busser og S-tog. Der er daglige knivstik og skyderier i byerne. På Østerbro og andre steder har arabiske og bestialske hjemmerøvere og en afrikansk seriemorder været på spil. Tyverier, indbrud, svindelsager, påsatte brande, stenkast på motorvejene, stenkast mod ambulancer, brandmænd og politi, landevejsrøvere, overfald på og mishandling af kvinder når de alene er på vej hjem, vanvidskørsler som dræber danskere…… det er blot noget af hvad indvandringen har medført.

  Hertil kommer enorme nedskæringer af velfærd og sundhed m.m.m. til danskerne. Med mere sygdom og forværret elendighed til følge.

  Men da de fleste nøjes med DR, TV og papiraviserne forstår de ikke at Christiansborgs samlede politik har kurs mod Danmarks TOTALE ØDELÆGGELSE og DET DANSKE FOLKS UDRYDDELSE.

  Læs Nordisk kriminalreportage og Snaphanen/den korte avis/24nyt.dk og JP-Jalving. Se dokumentarfilm om den voksende terror-trussel osv.

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 16:11

 19. Ps: Uriasposten har fortalt om en lystfisker der i Århus havn fra tre meters højde blev skubbet ned i iskoldt vand, hvor han var tæt på at drukne. Det var 4-5 “berigere” i bil som fandt det morsomt at skubbe folk i vandet. (Fanger man dem, slipper de vel fra dette mordforsøg med en lillebitte straf)

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 16:17

 20. Økonomi.– Den danske vækst er drevet af ekstrem privat, kommunal,region og virksomheds gældsætning. Den danske private gæld/person er 2019 verdens højeste. Statens gæld er c33% af bnp. Erhvers og boligbyggeriet er drivkraften bag gældsætningen. Altså et byggeboom uden økonomistyring. Den ” liden tue” er ,at produktiviteten siden 2015 har været negativ og før det liniær.(Nationalbanken) – Samtidig er de reelle produktionsarbejdspladser mere eller mindre blevet opgivet i stedet for lokaliseret.- Løsning: Den faste kronekurs annuleres.Men politikerne indser det først , når følgerne af et økonomisk kollaps og kaos er uoverskuelige.Lappeløsningen er kildeskat af indbetalte arbejdsmarkedspensioner.

  Kommentar by dansker — 12. juni 2019 @ 17:27

 21. de 8 forgående valg stemte jeg ikke noget, da jeg anså det for svindel at stemme. I 2015 stmte jeg DF og endelig her denne gang stemte jeg naturligvis på Rasmus, selvom jeg godt vidste det hele var svindel, det er jo en relativt kort gåtur ned til valglokalet

  Kommentar by Cat Girl — 12. juni 2019 @ 17:51

 22. Cat Girl
  Det er for billigt at sige det hele er svindel, når du det meste af tiden er sofavælger. Så er du da sikker på, at du ikke påvirker noget som helst

  Kommentar by k. m. — 12. juni 2019 @ 18:16

 23. 18:16 Jeg er sofavælger fordi begge sider er nøjagtigt ens og er svindlere hele banden, så valget er mellem svindel og svindel

  Kommentar by Cat Girl — 12. juni 2019 @ 18:19

 24. du har også misforstået noget, hvis du mener at jeg anser valg, som et valg der giver mig indflydelse. Den samlede indflydelse af alle stemmer ved et “valg” = ingenting k.m., det må du da snart have fattet (at jeg mener)

  Kommentar by Cat Girl — 12. juni 2019 @ 18:20

 25. For noget andet.
  Danmark henter isis børn hjem sammen med Frankrig. Og med børn følger forældrene. Takket være Johanne Schmidts nye job i Red ungerne.

  Kommentar by Anonym — 12. juni 2019 @ 18:47

 26. Cat Girl
  Det er dit valg, jeg behøver ikke være enig

  Kommentar by k. m. — 12. juni 2019 @ 19:09

 27. Sverige er ramt af over 4OO BOMBE-EKSPLOSIONER på mindre end 2 år. Se Snaphanen, hvor man også kan læse om hvordan Tyskland lider under Merkels politik.

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 19:59

 28. I Sverige har migranterne nedbrændt tusindvis af skoler, børnehaver, lejligheder, villaer, butikker, togvogne, busser og biler. Svenskere er blevet truet eller mishandlet til at forlade deres boliger. Og en tsunami af overfald og mord har hærget Malmø, Gøteborg, Stockholm og andre byer.

  Den samme terror venter danskerne hvis de radikale og pladderhumanisterne får deres vilje.

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 21:17

 29. @Cat Girl: Den tale med Nick Fuentes, som du henviser til (“Generation Z: The Answer to the Boomer Problem”) er glimrende, men Nick tror tilsyneladende stadig på en POLITISK LØSNING – gør du også det?

  Kommentar by HN3 — 12. juni 2019 @ 21:27

 30. @tp: Jeg holder meget af Sverige, men en del af mig håber næsten på, at det bliver MEGET værre i Sverige MEGET snart, så mange flere danskere for øje på, hvad der venter os med den nuværende udvikling …

  Kommentar by HN3 — 12. juni 2019 @ 21:30

 31. Lemmingerne har stemt for:

  – højere skatter og afgifter.
  – mere EU.
  – flere negere og perkere til landet.
  – mere kriminalitet.
  – mere kommunisme og kulturradikalisme.

  Kommentar by MODSTAND — 12. juni 2019 @ 21:46

 32. Hvor kommer pengene og ressourcerne til det her fra?

  https://hodjasblog.one/ledende-videnskabsmaend-har-beregnet-raastof-og-energibehovet-for-at-uk-kan-vaere-co2-neutralt-i-2050/

  Kommentar by Hodja — 13. juni 2019 @ 00:21

 33. 21:27 Jeg ved det ikke, men hvordan kan der ske en politisk løsning, når vi ikke har et politisk system? Jeg nægter at tro på folketingsvalgene, min indbyggede kritiske sans mht tal kigger på resultaterne og forudsætningerne og så VED jeg, at danske folketingsvalg ikke er andet end svindel fra a til Å. Vi kan ikke ændre på tingene, når hele folketinget kun repræsenterer fremmede fjendtlige magter, og jeg fatter ikke, at der er en eneste dansker, som finder sig i det, men de ser åbenbart ikke problemet, det tror jeg nu ikke på .. jeg tror de er hypnotiseret af ideeen om “demokrati”, som ikke er andet end en teaterforestilling til ære for idioter

  Grunden til at jeg linkede til videoen var, at den unge taler er fantastisk velformuleret og fordi han siger noget om, hvad der sker i USA, som er så meget længere nede i multikulturhullet

  Jeg mener kun at krig vil løse det, og at krig er en naturlig konsekvens af den førte politik siden 1965

  Kommentar by Cat Girl — 13. juni 2019 @ 12:04

 34. Det er det kendte omkvæd, når de røde har vundet magten: Vi har desværre overtaget et fallitbo, så den gavebod, som vi førte valgkamp, er aflyst.

  Kommentar by Jern Henrik — 13. juni 2019 @ 12:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper