14. juni 2019

Åben tråd…

Det har været et par vilde dage, og i dag tager jeg det mere afslappet. Først en tur i den klippede natur, herefter lidt folkemøde i Allinge, og i aften bliver der måske tid til lidt blogning. Åben tråd…

(Lidt nord for Gudhjem, Gudernes hjem)

Oploadet Kl. 11:43 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102095/trackback

60 Comments »

 1. Må Thors Hammer banke løs på satanisterne og Co. forsamlet på The Rock.
  Har det godt, send flere penge. Fed ferie – waauuuuhh.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 14. juni 2019 @ 12:08

 2. Vilde dage? har du dusket Pernille Skipper?

  Kommentar by redneck — 14. juni 2019 @ 12:13

 3. DET BLIVER SVÆRERE og sværere at forstå de typiske vælgere. De burde da næsten alle sammen have opdaget at man ikke kan stole på Lars Luskebuks. Løftet om STRAKS STOP var en hyklerisk løgn, en gang fordærvet valgflæsk, som hurtigt blev afløst af import af yderligere mindst 6O.OOO migranter fra Afrika. Hertil kommer Venstres smadren løs på sygdomsvæsnet. Stribevis af IT-skandaler, plus at snesevis af hospitaler og skadestuer er blevet nedlagt, med massefyringer og en stor mangel på sengepladser m.m. som resultat.

  Iflg. flere overlæger er sygdomsvæsnets kvalitet forringet meget alvorligt. Nogle læger har sagt op i protest. Og mængden af unødvendige lidelser og dødsfald er steget dramatisk. Samtidig er sundheds-styrelsen og patient-sikkerhed blevet til en slags narresutter overfor patienterne og deres pårørende. Der er også andre ting som truer sikkerheden på hospitalerne.

  Yderligere er der sket store forringelser af den sociale velfærd. Og tusinder af arbejdspladser er blevet flyttet til udlandet. Plus at behandlingen af de arbejdsløse, hjemløse og de gamle er blevet ussel eller direkte ondskabsfuld. (Ganske vist har R, S, DF og SF mv. en meget stor medskyld i den voksende elendighed og kriminalitet, men V har intet gjort for at rette op på de rødes overgreb og dumheder)

  Oveni MAROKKO-TRAKTATEN som lægger op til statsCENSUR, afskaffelse af de nationale og lokale demokratier, plus FLERDOBLET indvandring!!!!!!!

  Alligevel gik Venstre frem. Er vælgerne virkelig så glemsomme? Eller er de hjernevaskede til at være en slags hjernedøde zombier?

  Hvorfor kom Stram Kurs ikke ind? Meget tyder på et manipuleret valg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. juni 2019 @ 12:46

 4. Den psykopatiske, kvasi-demokratiske stat, som vi bebor, er forlængst gledet ind i noget infamt fascistoidt og den politiske scene er et forlorent narreværk, uden egentlig at handle om noget. Alle beslutningers tages helt andre steder end i den lokale andedamsborg, hvilket ikke burde være, men .. det er jo svært at sætte fingeren på andet end det totale billede, som summerer op til at magten i Danmark er frarøvet folket og dets tarv. Gøgl og gejl og gak holder dem i ave og de ser ikke at de snydes så vandet driver af en bande sindssyge psykopater, som altid i verdenshistorien igennem de seneste 5000 år. Det er ikke værdigt at blive regeret på denne måde, med skattetræk over 3/4 af indkomsten. Det er jo langt værre end hoveri

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 13:07

 5. Hele Europa oversvømmes af migranter netop nu, der er intet nyt under solen, de shipper dem ind overalt, vi er snart erobret, og ingen løftede en finger

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 13:10

 6. Hvis nu der bor 500 mio pakistanere og 300 mio arabere og 50 mio tyrkere og 20 mio somaliere osv osv osv i Europa, hvordan er det vi skal få dem ud? Hvordan er det vi overlever, når de angriber os?

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 13:15

 7. Jeg TROR valgsnyd kun forekommer i ubetydelig omfang. Når jeg rundt omkring lytter på folk, står det mig klart, at folk i stort omfang stadig er påvirket af hjernevasken. De tør simpelthen ikke stole på egen dømmekraft. De er helt overbeviste om, at de ikke har ret til det her lille land, og at man kan blive rig af at stemme sig til andre folks penge. Derfor tænker jeg at valgresultatet er reelt nok. Om folk så skal helt frem til krumsablen for struben, inden de vågner, har jeg ikke noget bud på. Men at muslimer overtager ved pludselig at være i flertal ved et valg, tror jeg ikke på. Landet går på røven lang tid før det. Og så vil der komme et endeligt opgør med godhedscirkusset.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. juni 2019 @ 13:18

 8. 13:18 Valgene er under alle omstændigheder helt betydningsløse, når beslutningerne tages andre steder

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 13:26

 9. DET ALLERSTØRSTE EMNE på denne åbne tråd bør nok være at vi hastigt er på vej mod samme tilstande som i Sverige og Libanon. Den største katastrofe i Danmarks over 1OOO-årige historie kan være på vej! En katastrofe langt værre end den tyske besættelse 194O-45.

  For den ny invasion, BESÆTTELSE og AFRIKANISERING som er i gang, godt hjulpet af medierne og de gamle partier, kan ende i at vi danskere bliver undermennesker og 5. klasses borgere i vores eget land. Det danske folk kan blive hjemløst og retsløst i Danmark. Fædrelandet og folkehjemmet – hjemstavnen kan blive taget fra os.

  Og fremtiden kan blive et mareridt fyldt med røverier, skuddrab, knivdrab, eksplosioner og bombetrusler. Som Berlingske skrev om i går, i en beskrivelse af nutidens Sverige. Adskellige svenske byer hærges nu af skyderier og voldsomheder. Og af bombesprængninger så kraftige, at op til 2OO boliger er blevet skadet ved en enkelt eksplosion.

  Som bekendt STJÆLER Chrborgs røde og falske borgerlige partier løs af vores MR, velfærd, frihed og tryghed. De stjæler vores privatliv, tid, penge og familieliv. Og ikke mindst stjæler de vores børn, og børnenes barndom og fremtid. Og de er ved at forære vores land, byer, boliger, kvinder, jobs, skoler, pensioner og hospitaler m.m. væk til migranter og asylanter. Kan det blive værre?

  Læs om de skrækkelige tilstande i Sverige og Libanon/ om de frygtelige forhold i Malmø, Paris, London, Bruxelles og Berlin osv. Læs Snaphanen om hvordan EU, Merkel, Mogherini og Macron mfl. er ved at ruinere og destabilisere hele Europa. Se Black Pigeon om Merkels migrant crisis, one year on og what next. Se den korte og 24nyt.dk om vold og mord i Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. juni 2019 @ 13:29

 10. Grunden til at de ikke vil have Rasmus ind er ikke at han kan ændre på noget, men han kan vise befolkningen,at deres stemme intet er værd (igen igen) og at den aldrig kan blive noget værd (igen)

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 13:29

 11. PS: Cat Girl skriver om 5OO millioner afrikanere, 3OO millioner arabere og 5O millioner tyrkere osv. i Europa. De tal er vi jo slet, slet ikke nået op på endnu. Men det er hvad Merkel og EU tilstræber. Og lykkes det for dem, vil vi stå med blodbade og rædsler værre end under 1. og 2. verdenskrig tilsammen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. juni 2019 @ 13:40

 12. Klovnene på hoppeborgen vil stramme reglerne for at nye partier kan stille op til folketingsvalget, hvad sker der med demokratiet og skal grundloven ikke overholdes, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. juni 2019 @ 13:42

 13. Paludan vil servere flæskesteg tilberedt over koran. Moske en af de sidste offentlig. Politiet vil ikke mere lægge timer til beskyttelse. Folketinget vil inddrage ytringsfriheden ved at forbyde forsamling. Ja besættelse årenes tid gentager sig.

  Kommentar by Anonym — 14. juni 2019 @ 13:50

 14. Mht valgfusk, jeg nægter bare at tro på, at kun en ud af 50 danskere ønsker muslimerne ud af Danmark. Det er en lodret løgn, og det er sikkert derfor, at Rasmus er der overhovedet. Ellers havde han aldrig fået politibeskyttelse, hvis han ikke kunne bruges til at fremføre løgnen om, at kun en ud af halvtreds danskere ønsker muslimerne direkte til helvede

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 13:59

 15. Alexander 13:40 Det er jo et realistisk scenarie, i og med der er så mange ankre for illegale allerede overalt i Europa. De kan jo bare opbygge illegale samfund, som allerede er etableret i Vollsmose osv

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 14:10

 16. Har læst “Mordet på psykiatrien”. Har i den senere tid også hørt og læst meget om psykiatrien i Åbenrå (tidligere Haderslev), hvor tingene åbenbart foregår på sælsom vis eller uforsvarlig vis, og bestemt ikke på måder som de syge er tjent med. Er der andre som kan fortælle om denne psykiatri i Sønderjylland? Den lader til at være ret berygtet.

  Kommentar by P Jensen — 14. juni 2019 @ 14:21

 17. 14:21 Psykiatri er i sig selv/sin grundform en form for social kontrol og egentlig også en løgn. Der findes ikke som psykiatrien hævder kemiske ubalancer i hjernen, som kan identificeres og/da der ikke findes en normal-tilstand for den.

  Psykiatrien i Vesten producerer via roulette-ordineret medicin der gennembryder hjernebarrieren, og hvis metabolismer ikke er fuldt forståede, deres egne patienter, og stigmatiserer altså yderligere en gruppe mennesker, som de har tager fra den population de finder genstridige eller besværlige :)

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 14:32

 18. Et samfund er som et spejl. Hvis man bare lader stå til, så gror skidtet og til sidst virker det nærmest slet ikke mere, pga snavs. Hvis man ser ind i spejlet/ind-ud i samfundet, så skal man helst få øje på sig selv, men hvis man en dag kigger på spejlet, og ser en anden person inde i det spejl, kan man få et chok og udstøde et skrig, som får spejlet til at splintre, og derefter har man så en masse små spejle og ikke et stort spejl, som før

  Kommentar by Cat Girl — 14. juni 2019 @ 15:05

 19. Vi ved ikke hvornår der kommer valg igen, hvis ikke sidste valg holder valg-perionden ud. Derfor mener jeg, at det fortsat er vigtigt at bakke op NB, SK og alle dets vælgere. -> at fastholde nuværende, gå foran og vise andre, at de ikke er alene, skabe rum for samtaler der ikke undertrykkes og ikke mindst: fortsat at holde fokus på ALLE de gamle partiers forræderier, udsalg af vore værdier og deres egocentriske taburet-klæberi, tillige med Journalistisk Venstrepartis politiske agenda og deres skattestøttede/-betalte manipulering af det danske folk.
  Vi, her på de alternative medier, har dokumentationerne og får løbende nye, fra de som uophørligt graver dem frem til os og dem skal vi bruge og dele udenfor de tilhørende kommentarspor -> det er de kolde fakta vi skal give folket i hånden. Gerne med nøgtern faktaliste, så de selv efterfølgende kan informere sig/gå ind i debatter.

  Vi har fået valgt dem af vore ind, vi kunne, for denne gang. Nu må de redde og gøre, hvad redes og gøres kan, på Borgen og vi andre det samme ude i marken, alt gennemsyret af fakta og sober ageren, der fuldt og helt kan tåle ethvert, nok så kritisk, eftersyn.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. juni 2019 @ 15:17

 20. # 3: Ja, vælgerne kan med egne øjne se at vrimlen af arabere og negre fylder mere og mere i gaderne, butikkerne, bankerne og busserne osv. Og de kan hele tiden læse om “unge” som overfalder og røver sagesløse osv. Og på Østerbro har en afrikaner myrdet fem pensionister. Men vælgerne tænker tilsyneladende ikke over at de selv kan blive de næste som rammes af masseindvandringens konsekvenser. Eller over at de tilstande i Sverige som tante B skrev om på forsiden, også kan opstå herhjemme. Er vælgerne selvmorderiske både på egne og børnenes vegne?

  Kommentar by tp — 14. juni 2019 @ 15:49

 21. Man forsøger at ramme Dansk Folkeparti, ved at bruge Dannebrog som løftestang.
  De påstår DF har taget patent på danskhed, men de samme dansk-fjendske partier udvandrer fra salen når Kongehuset ankommer til Folketingets åbning.

  Kommentar by k. m. — 14. juni 2019 @ 15:59

 22. redneck 12:13
  Tror ikke Kim ryger det mærke.
  Den lille falske ponypperbefængte Aalborgensiske tæppetisser, er der sgu forhåbentlig ikke nogen der hopper på.
  SÅ ER hun heller ikke kønnere!
  (Hun er så spinkel, hun skal surres ind i gaffatape om livet, for ikke at flække.)

  Nej, jeg bryder mig ikke ret godt om hende..

  Og så alligevel må hun se sig slået med et par omgange af den rene skære råddenskab:
  Olga’s mor Zkede Svampen.
  Kæææft, hvor er hendes rådne indre eksploderet som en geyser ved flere lejligheder. Med tsunamier af edder ud over Pia K. og Støjberg.
  De par xtra mandater har fået Zkeden til helt at miste jordforbindelsen. Og som en Tivoliballon fare til himmels.

  Nu vi ER ved den rene uforfalskede råddenskab:
  Hvis Moammar Mellemøstergårds “tænder”(HA! tænder?)er et pejlemærke. Så får han ikke brug for en bedemand den dag.
  Det bliver en ekspeditionssag for KummuneKemi for stærkt miljøfarligt affald.
  OBS! Husk “NASA” heldragter

  Kommentar by White knight — 14. juni 2019 @ 17:18

 23. Det sagt.
  Så er Bornholm, een af de smukkeste pletter vi kan opvise herhjemme.
  Specielt uden for denne forlængede weekend, wink wink!.
  Nyd det- trods alt.

  Kommentar by White knight — 14. juni 2019 @ 17:24

 24. En af de tre fik en betinget udvisning og en anden fik en ubetinget udvisning
  http://www.domstol.dk/lyngby/nyheder/domsresumeer/Pages/Treungem%C3%A6ndd%C3%B8mtforsamlet15gader%C3%B8verier.aspx

  Kommentar by Daniel — 14. juni 2019 @ 18:02

 25. I morgen fejrer vi så Valdemars dag,når vi rettelig burde fejre ravnefanen. Hvis det var tilfældet,havde vi nok ikke været så eftergivende overfor muhammeds lystige svende,som et halvtårhundrede dekade har holdt vores land besat.

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2019 @ 18:32

 26. lav selv korrektur

  Kommentar by Nielsen — 14. juni 2019 @ 18:33

 27. https://www.bt.dk/krimi/politi-advarer-mod-guldsaelgere-langs-motorvejene

  Kommentar by Anonym — 14. juni 2019 @ 18:40

 28. Har Søren Espersen helt tabt sin evne til at sætte ting i sammenhæng, eller er det manipulation af DR?
  https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-ghettoomraader-med-mange-muslimer-har-ikke-skaffet-de-radikale-valgsejren

  Pointen er at der er over 500.000 af meget fremmed herkomst i landet, som nu stemmer i takt, det er ikke hovedsagen om de bor i en officielt udnævnt og afgrænset ghetto. Det er bare i ghettoerne at man ser det klarest.

  Kommentar by Zatopek — 14. juni 2019 @ 19:41

 29. Utroligt, ved dette valg tales der om, at der mangler så mange varme hænder. Nu har jeg fulgt “Dagens medicin” i mange år og ser gentagende de sidste par år, at der skal spares på hospitalerne, og det kan kun gøres ved at nedlægge stillinger, både læger, sygeplejersker o.s.v. kan politikerne ikke se, at pengene bliver brugt til fremmed herkomst ikke blot 32 milliarder, men ca 100 mill. Pengene ryger lige ned i et sort hul. Det er det de skal enes om nu, mere velfærd altså flere penge til muslimerne.

  Kommentar by IES — 14. juni 2019 @ 20:39

 30. Hørte en direkte udsendelse fra Bornholm, med Øslem Cecic og andre rødkåls hoveder, overfor Marie Krarup fra DF. De røde var villige til at vi allesammen skulle betale mere i skat, så der kunne ydes endnu mere velfærd til evighedsturisterne. Og igen og igen udtalte de at dem af meget fremmed herkomst skulle behandles ordentligt. Og selvfølgelig ville det kun være fint, godt og dejligt hvis vi lod mange flere fra Somalia, Congo og Pakistan osv. slå sig ned hos os. Marie Krarup var vist den eneste fornuftige i det selskab, men virkede lidt tam og farveløs. Hvorfor brugte hun ikke Sverige som et advarende eksempel, nu hvor selv Berlingeren på forsiden har omtalt den bølge af terror som skyller hen over det blågule land? Og hvorfor blev marxismen, kriminaliteten og nedskæringerne som allerede har kostet tusinder af danskere livet, kun nævnt spagt og i forbifarten?

  Men især, hvorfor spurgte hun ikke om hvorfor danskerne ikke har krav på at blive behandlet ordentligt. Hvorfor er det kun arabere, negre, eskimoer, kinesere og indianere som har krav på hensynsfuld behandling? Det fremgår jo af de rødes hidsige retorik, at de altid har migranters velfærd og fremtid i tankerne, men aldrig danskernes ditto.

  Marie brugte også det officielle tal, 36 milliarder kr. pr. år. Det rigtige tal er at mindst 15O milliarder kr. bruges på den lille million indvandrere som nu forsørges af de danske skatteydere.

  Kommentar by tp — 14. juni 2019 @ 21:15

 31. Det skal lige med, at de røde forsøgte at afbryde eller overdøve Marie Krarup hver gang hun havde taletid, så hun havde det ikke nemt. Og DF-toppen har måske også pålagt hende at hun skal udtrykke sig “forsigtigt”?

  Kommentar by tp — 14. juni 2019 @ 21:38

 32. ¤ IES 2o.39…. ja, jeg har også fulgt med i hvordan man systematisk har skåret ned på sundhedsvæsnets kvalitet og kapacitet. Masser af patienter får ikke en lægefaglig behandling, men en slags samarit-agtig nødbehandling. Der er slet ikke sengepladser nok, så selv livsfarligt syge risikerer at blive nægtet indlæggelse. Eller de må ligge på gangene, hvor der hverken er ro eller nogen form for privaliv.

  Hvad psykiatrien i Åbenrå angår, er den lige blevet kritiseret i et læserbrev i Jydske Vestkysten. Som lader en regions-forkvinde svare med et flot officielt billede af hvordan tingene fungerer. Der er tale om en blanding af teori, fantasi og overfladisk skønmaleri.

  De utrygge og umenneskelige forhold som stadig flere patienter udsættes for, ignoreres eller bortforklares.

  Kommentar by P Jensen — 14. juni 2019 @ 22:04

 33. @ 6 cat Girl. Der er intet, som i INTET, at gøre. Heldigvis er det snart Dommedag, men inden bliver det frygteligt på jorden. De er ved at køre det hele i stilling, og der vil komme total kontrol med alle mennesker på kloden! Hvornår forstår folk det her?? Hvordan tror I, at politiet kunne have en lydoptagelse af det væmmelige mord på den kvindelige læge i Tisvildeleje? De ville ikke sige, hvordan de havde fået den lydoptagelse. Hvorfor er der små tv skærme oppe på lange, tynde stænger over lyskrydssignalerne, fx på Vesterbro og mange andre steder? Hvorfor ligner dk Kina efterhånden?

  Kommentar by Kuffar — 14. juni 2019 @ 22:46

 34. I Paris, Rom, Milano, London, Berlin, Chemnitz, Bruxelles, Amsterdam, Bordeux, Stockholm, Warzawa og mange andre byer har der nu været store protest-demonstrationer mod importen af de utaknemmelige, krævende, voldelige og fanatiske migranter fra afrikanske og arabiske lande. Hundredtusinder af bekymrede og vrede borgere har været på gaderne for at sige NEJ til mere indvandring, og NEJ til Merkels og EUs vanvid.

  Kun danskerne sover videre.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. juni 2019 @ 23:09

 35. . selvom Det Venstre- og Højreradikale Venstre fordoblede antallet af mandater – så skal vi huske at tænke positivt og ikke give op! https://www.youtube.com/watch?v=FK7pLOWEYJU tre mexicanske søstre 13/16/18 år.

  Kommentar by anno — 14. juni 2019 @ 23:57

 36. Jeg havde “håbet” på milliard dyre festivitas af Dannebros 800 års dag , stor opførelse af slaget 1219 med DDR koncert orkester med tusindvis at artister . Dannebrog veje overalt i Daners land ….
  Fælles sang i alle danske byer, en stor fest , der ville tangere em 1992.
  Slemt skuffet , hejser jeg ved solopgang Dannebro på matriklen.

  AK ja globalismen og EU

  Så kender vi DDR igen “VIDEO Myten om Dannebrog er (formentlig) en løgn I år fejrer Danmarks nationalflag 800-års fødselsdag.”

  Kommentar by dan hansen — 15. juni 2019 @ 00:35

 37. IES — 14. juni 2019 @ 20:39
  Mere her:
  Iflg.
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11391687/83310-flere-ikkevestlige-fra-2015-og-til-2019-hvorfor-mon-lars-loekke-snart-er-fortid/
  er der fra 2015 til 2019 registreret 83.320 nye, ikke vestlige, borgere i Danmark. Da der er tale om nye ikke vestlige borgere, er det nyfødte uden dansk statsborgerskab, familiesammenførte og fupflygtninge, der alle som en belaster de offentlige institutioner og budgetter.

  Reelt burde alle normeringer/offentlige udgifter øges iht. befolkningstilvækst, men det sker ikke. Tvært imod oplever vi nedskæringer over alt i de offentlige syge-, sundheds- og uddannelsessektorer, for de årligt stigende budgetter (mere velfærd), er IKKE baseret på denne belastende befolkningstilvækst, men alene på en gennemsnit-danskers forbrug.

  Hvis alle asyltildelinger til ikke vestlige tilvandrende blev genbehandlet efter gældende EU-regler og alle som en + deres afkom, rettelig blev sendt ud af landet, ville der ikke være nogen form for mangler/nedskæringer og almene afsavn for de hjemmehørende danskere og de der med rette bor blandt os. Tvært i mod, ville der oven i købet være penge oveni, til udvikling og nutidssvarende tilbud.

  Enhver der klager over mangler/nedskæringer i det offentlige fremover, må og skal (mindst) mødes med det korte fakta, at vores velfærdssamfund er vores skatteyderbetalte forsikring og i forsikringsregi er fremmede kunder IKKE dækket eller: hvis vores skattebetalte velfærd skal deles med ikkeforsikrede fremmede, bliver der logisk nok mindre til os og vore kære.

  Der er i øvrigt hænder nok, til at dække vort lands eget behov fremover, når hele godhedsindustriens ansatte bliver arbejdsløse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juni 2019 @ 00:51

 38. dan hansen — 15. juni 2019 @ 00:35:

  – ja, Journalistisk Venstreforbund passer da hellere op om tilførsel af nye stemmer til deres forehavende.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juni 2019 @ 01:01

 39. Utroligt at ingen danske mainstream medier skriver om Vox Adpocalypse eller den omfattende udelukkelse af konservative og højreorienterede stemmer på Youtube og det venstreorienterede sociale medie Twitter.

  Kommentar by Jens — 15. juni 2019 @ 01:01

 40. * rettelse med globalismen mener jeg selv følgelig islamiseringen.

  Det er virkelige sørgelige tider , det burde stå klart sole klart for en hver , at vi har støttet islamisering af europa via UN fra balkan krigen , iraq , libyen, syrien og snart iran .

  på det Iranske medie aparat com kan man søge på “tyskland” …….

  RT gengav hvad , jeg troede alle vidste søg “Pristina stand-off: How Moscow blindsided NATO with secret Kosovo airport raid 20 years ago ” .

  Sig mig hvad foregår der , jo dybere man graver , finder man danske skibe sejle våben fra bulgarien til jihadis i syrien , danske jihadister får film priser …. osv. osv. osv. alt imens censur bliver stærkere og msm manipulere mere og mere.

  Kommentar by dan hansen — 15. juni 2019 @ 01:13

 41. White knight — 14. juni 17:18

  “Mellemøstergård” – Det er vist dagens bedste sprogperle; udtrykket burde straks ryge ind i Dansk Sprognævns Orddatabase!

  Kommentar by T. Flodur — 15. juni 2019 @ 02:11

 42. BENT BLÜDNIKOW på kbh. avisen….radikal 5. kolonne.
  Bare vær Urolig Bent , daner vågner og til din værste frygt er det de unge.

  Kommentar by dan hansen — 15. juni 2019 @ 02:30

 43. Åben tråd – fint…..

  Mon ikke “Fruen på Amalienborg” burde vælge hendes idoler med lidt mere omhu ?
  Sidst er en vis Christian Kjær blevet frataget sine ordener på grund af en ganske banal overtrædelse af loven.

  Lad os nu se på hvem der i tidens løb er blevet dekoreret med langt større ordener. Her i tilfældig rækkefølge:

  Ceausescu Rumænien (Elefanten)
  Mubarak Ægypten (Elefanten)
  Kajserinde Farah (Elefanten)
  Kong Fahd (Elefanten)
  Kong al Khalifa i Bahrain (Elefanten)
  Hermann Gøhring (Dannebrog)
  Ribbentrop (Elefanten eller Dannebrog ?)

  Måske kan andre, der husker bedre en jeg, tilføje nogle ?
  – venligst ret mig hvis jeg har taget fejl…..

  Kommentar by Frost-Hansen — 15. juni 2019 @ 05:31

 44. Er det ikke mageløst den iver hvormed snart sagt ALLE de “etablerede” partier har travlt med, at agitere for en besværliggørelse for nye partier, at blive opstillingsberettigede til kommende FT valg?
  Hvor var den iver henne, da smørrebrø….onskuld STEMMEsedlen var grisset til med KAP’er, SAP’er og Bap’er med røde fjolser og utopister fra enhver gren af psykiatrien?
  Dengang havde man sgu ikke travlt. Tror sågar aldrig dette blev nævnt, som værende et “problem”. (Small wonder med alle de skabssocialister eliten er så rig på – på skrømt)
  Helt anderledes ser det ud nu.
  Ingen sætter navn på. Men alle med blot et minimum af blodtilførsel til hjernen kan se, at det er Stram Kurs (og tildels NB), der har udløst vild panik i horden af gl.landssvigere – dem alle 179.
  For med den orkestrerede smadring af Europa, vil nye endnu mere yderligtgående varianter komme på banen.
  Tror godt at “de” er klar over, at smædekampagnen og de uretmæssige etiketter hæfter på Paludan vil blegne, den dag den rene aftapning af nazismen vil forsøge at komme til fadet.
  Det ku’ jo gribe om sig. Og smadre their and the EvilUnion’s grand design.

  Kommentar by White knight — 15. juni 2019 @ 10:58

 45. 44 White knight

  Eftersom det næste parti i horisonten er et islamisk (hvilken man jo godt kan kalde for nazisme i ren aftapning, jvf stormuftien og Hitlers kærlighedsaffære), er det måske ikke så ilde i praksis, hvis de får besværliggjort tilgangen på nuværende tidspunkt.

  Kommentar by Sådan er det bare — 15. juni 2019 @ 11:06

 46. Til #7
  Valgsvindel virker ret normalt og i Danmark, dog ikke i de dele af valgsystemet der let kan tjekkes af vælgerne selv. Så det er iblandt de ældre på plejehjem og lignede at problemet er at finde. Husk på at selv på Korsika der har verdens absolut højeste deltagelse af afdøde borgere, er valgsvindel ikke noget som de almindelige vælgere kan se eller kommer i kontakt med. Naturligvis bliver vi bombarderet med at “vores” valgsystem er perfekt, men det er vores kræftbehandling også selvom alle statistikkerne viser det stik modsatte. Det er i øvrigt mærkeligt at alle de offentlige medier (DR+TV2) kunne fortælle hvad vælgertilslutning Stram Kurs præsis ville få, altså 1,8%, selvom fejlmargin på en exit-poll er over 1%. Det er desværre meget usandsynligt at dette var et tilfældigt gæt. Min konklusion er at i Danmark er valgsvindel lidt ligesom korruption, vi har ikke noget af det, fordi vi kalder det noget andet, se i øvrigt #43.

  Kommentar by Hvideplov — 15. juni 2019 @ 11:18

 47. Einheizlisten og folkesocilisternes drøm:

  https://www.youtube.com/watch?v=n-mUZRP-fpo

  5 min. video fra Cuba. Watch.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2019 @ 11:19

 48. >35 anno 23:57
  Det er ikke så godt som Sleepy Man Banjo Boys fra New Jersey
  Men næsten på højde med
  https://www.youtube.com/watch?v=EVoBdt2I4oM

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2019 @ 11:25

 49. Der er intet nyt i at msm medierne er venstresnoede men man kan stadig overraskes over hvor tydeligt det er.
  Jeg er så træt af den selvglade nar Søren Lippert på News så jeg kiggede lidt nærmere på hans baggrund.
  Ifølge Wiki.
  ” I november 2005 blev Søren Lippert valgt til byrådet i Frederikssund for Socialdemokraterne.. Han valgte inden sin tiltrædelse at trække sig, da der i offentligheden blev sået tvivl om, hvorvidt hans folkeregisteradresse hos svigerforældrene i Frederikssund var reel, idet Søren Lippert og hans hustru havde en lejlighed i København, hvor hustruen havde adresse.
  Søren Lippert har desuden været afdelingsformand for DSU Frederikssund.”
  Han har også arbejdet som spindoktor for Socialdemokraterne.
  Det lyder som en fuldblods rød.

  Kommentar by Erik — 15. juni 2019 @ 13:27

 50. TILLYKKE: Dannebro 800 år.

  MSM (Journalistisk Venstreforening) har formået, at underkue en, ellers total oplagt, rekord stor folkefest i anledning af 800 års dagen for vort nationalsymbol: Dannebro!

  Dagens Foto i Politiken Vest (tidl. JP) d.d. viser: På denne dag i 1967: København fejrer 800-årsjubilæet med verdens længste kaffebord.
  IKKE ET ORD om mediernes skyld i, at Danmark kues og iSlammet fester.

  Hos os er Dannebro er hejst og vi festliggør dagen sammen med et barnebarn.
  Dannebro er Danmarks sjæl. Må det smælde tusinde år endnu.
  I dyb respekt og en festlig TAK, til vores Dannebro.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juni 2019 @ 16:44

 51. CARSTENS: hvorfor skriver du dannebro tre-fire gange? Kan du ikke stave til dannebrog?

  Kommentar by tp — 15. juni 2019 @ 17:27

 52. White knight, 17:18

  “Hvis Moammar Mellemøstergårds “tænder”(HA! tænder?)er et pejlemærke. Så får han ikke brug for en bedemand den dag.
  Det bliver en ekspeditionssag for Kommune-Kemi for stærkt miljøfarligt affald.”

  I nedenstående link til filmen “Wild at Heart” findes en person (Bobby Peru) med et lignende gebis, dog ikke helt så grimt som Morten Østergaards.
  Om få år vil Morten Østergaards nye vælgere sikkert gi’ ham samme skæbne som Bobby Peru.
  https://www.youtube.com/watch?v=kZz5k_xsG0Q

  Kommentar by grove city, ohio — 15. juni 2019 @ 17:50

 53. tp — 15. juni 2019 @ 17:27:

  – for at selv typer som dig kunne se, at Dannebro staves Dannebro og ikke dannebro ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juni 2019 @ 20:30

 54. derfor bliver der aldrig borgelig flertal i Danmark:
  msm
  kommunisme , som er lang dybere integreret i Danmarks uddannelsessystem som i resten af europa, hvilket vil i årtier FORTSÆTTE med producere socialister / kommunister fra enhver uddannelse institutioner.

  INTERNATIONALE socialister, Danmark, de radikale landsforrædere, henrik sass -, mette, danskere.

  Vi har ikke stoppet ulykken endnu, jeg ved præcis hvad der vil forgå , fordi jeg har planlagt “the show”.

  Om 5 år ! DER kommer vi til total magt. smil nu græd senere .
  elsk EU “kommissionen” = demokrati

  Kommentar by dan hansen — 16. juni 2019 @ 00:38

 55. Fik ikke denne med.

  Her er den. Mon den er kendt her ??

  https://identitaer.dk/

  – nok værd at kigge på……

  Kommentar by Frost-Hansen — 16. juni 2019 @ 09:28

 56. Mæslinge vaccination forbydes pga tro, jødisk.
  Som ved ebola i Afrika hvor sygehuse angribes og påstås at det er vesten, der er kommet med sygdommen.
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/usa-nu-ma-trossamfund-ikke-laengere-naegte-deres-born-maeslingevaccine

  Kommentar by Anonym — 16. juni 2019 @ 20:39

 57. Kend dem på…
  https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-to-maend-med-billede-kan-du-genkende-disse

  Kommentar by Anonym — 17. juni 2019 @ 15:07

 58. https://ekstrabladet.dk/112/to-maend-i-mislykket-roeveri-endte-med-at-faa-taev/7676683

  Kommentar by Islamisbad — 18. juni 2019 @ 08:38

 59. https://ekstrabladet.dk/112/to-maend-ramt-af-skud/7678574

  https://ekstrabladet.dk/112/politiet-massivt-til-stede-tre-stukket-med-kniv/7678560

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 06:30

 60. Hvad politiet også er ude for. Skøre kællinger, der ser racisme over alt.

  https://www.facebook.com/430261213844728/posts/1018768101660700/?sfnsn=mo

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 07:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper