14. juni 2019

Århus: Gymnasieelever overfaldet i Mindeparken – ‘Ifølge vidner nikkede den ene pludselig en skalle’

Jeg kommer ofte i Mindeparken i Århus, og har bemærket en klar adskillelse langs etniske linjer. Ved legepladsen mod Marselisborg Slot hersker den liljehvide Højbjerg-overklasse, og i bunden mod Strandvejen samler indvandrere sig, Nogen gange arabere, andre gange asiater.

Jyllands-Posten fortæller intet om etnicitet på gerningsmændene, men fortæller dog, at den ene blev anholdt da han kom ‘gående ned ad Gudrunsvej i Brabrand, og ‘passede på signalementet’. Fra JP.dk – Gymnasieelever overfaldet i park i Aarhus.

“En gruppe gymnasieelever, der sad og hyggede sig sammen i Mindeparken i Aarhus, blev torsdag først på aftenen overfaldet af to mænd.

Ifølge gymnasieeleverne kom en større gruppe hen til dem, og et par kvinder spurgte, om de måtte låne en højttaler. Det sagde gymnasieeleverne nej til, da de selv skulle bruge den.

Afslaget fik to mænd til at blive aggressive, og ifølge vidner nikkede den ene pludselig en 18-årig mand en skalle. Herefter tog den anden mand en peberspray frem…

(Mindeparken, 9. juni 2019)

Oploadet Kl. 23:20 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102098/trackback

48 Comments »

 1. Fra off topic:
  “At tage afstand fra en uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme

  Er der nogen grund til, at danske vælgere skulle antage, at tilvandrede muslimer vil kunne forme attraktive samfund i Vesteuropa? Se på praksis. Den taler altid sandt.

  Som Utku Hayri Güzel, cand.mag. i mellemøststudier, forklarer om muslimer: »Vi er vidt forskellige og i evig konflikt med hinanden.«

  Det, som mange danskere har lagt mærke til, og som præsenterer det islamiske menneskesyn, de tager afstand fra, er bl.a. 4.000 muslimers demonstration i København med krav om knægtelsen af en europæisk borgers ytringsfrihed, Salman Rushdies, samt støtte til den islamiske dødsdom over ham. Det var herboende muslimers jubel, da mange mennesker indebrændte i Twin Towers i New York. Det er de godt tusinde gæster, der viste morderen Omar Hussein ære ved at deltage i hans begravelse, og det er de kulturelt betingede familiehenrettelser af unge kvinder.”

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11442364/at-tage-afstand-fra-en-uhensigtsmaessig-kultur-er-ikke-racisme/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. juni 2019 @ 23:25

 2. Man er vel dansker, så snart man har sagt asyl.
  Vi skal jo motivere og inkludere dem ved at give dem statsborgerskab først som en tillidserklæring.

  Lige som de ‘danskere’, som skatteyderne skal hente hjem fra Syrien, nu hvor IS-legen ikke er sjov mere.

  Kommentar by Fascist — 14. juni 2019 @ 23:26

 3. Og dagens invasionstal, 5døde og 43sårede uden grund, udgifter, 256.211.655,-. Og fiskerpriserne, rød kuller er hidtil højeste pris siden 1968…

  Kommentar by Gaflen — 15. juni 2019 @ 00:02

 4. Jeg er selv skide træt af denne islam debat. Ser man på USA er landet stærkt segregeret mellem etniske og racemæssige linjer mellem kulturer, som stort se alle er kristne. Det er den etniske og racemæssige baggrund folk associere sig med.
  Sådan er det reelt set også muslimerne imellem. Hvis islam forsvandt ville konflikterne være stort set de samme,- blot etniske. Det er multikulturen, som er svulsten, -islam er blot en af dens metastaser.

  Kommentar by CCC — 15. juni 2019 @ 00:39

 5. @4 Enig. Islam er vel egentlig kodificeringen og forsøg på guddommelig retfærdiggørelse af røver- og klanlevemåden.

  Kommentar by John Sorensen — 15. juni 2019 @ 01:33

 6. KOMMUNISTERNE, FEMINISTERNE, GAK-GAK HUMANISTERNE OG INDVANDRINGSINDUSTRIEN har skabt et råt, korrumperet og skrupskørt samfund, hvor partierne og medierne i de sidste fire årtier har vrøvlet løs om “berigelse”, konventioner, global næstekærlighed og det herlige ved multi-kulti og masseindvandring. Så sent som igår og idag sender DR deres løgnepropaganda ud i æteren, og lader korrupte galninge belære danskerne om at migranterne er velkomne, dejlige mennesker som vi danskere skal behandle respektfuldt og ordentligt og bla-bla-bla. Ikke eet ord om at vi danskere vel også har visse MR. Og ikke eet ord om hvordan Danmark hærges af en mangedoblet kriminalitet, hvor fredelige og sagesløse danskere igen og igen og igen overfaldes af modbydelige voldspsykopater fra Afrika og Arabien.

  Og ikke eet ord om at vi kan være på vej mod meget blodige tilstande, guerillakrig og folkemord á lá Sverige og Libanon.

  Kommentar by Ole Jensen — 15. juni 2019 @ 05:45

 7. > Fascist 23:26
  Gårsdagens og dagens hovedhistorie i Politiken handler om en muslima i en lejr i Syrien, som gerne vil tilbage til Danmark. Hér er også nok lidt rarere, og forholdene er bedre.

  Det rejser spørgsmålet om, hvorfor hun overhovedet er i Syrien? Svaret er, at hun tog med en forhåbentlig meget død mand, der ville IS, det ville hun så også som 16-årig (muligvis konvertit, det melder historien intet om). I de fem år har hun naturligvis fået en overflod af møgunger.

  Hun fortæller Politikens korrespondent, at forholdene i lejren er ‘umenneskelige’, fx brænder heden nærmest gennem lejrteltene.
  Indirekte fremgår, at hun i sin klagesang er iført heldækkende sort niqab, dvs. med en brevsprække til øjnene. Hvilket jo ikke er et krav, nu hvor IS er mumificeret.

  Ok, hjernedøde kvinde: Tror du seriøst, det bliver mindre varmt af at gå rundt i et sort telt?
  Og når du gør det, hvor meget dansk er det så lige, du er? Du lyder mere som en, der ønsker IS tilbage og en dejlig araber, der kan gøre dig gravid igen-igen.

  Du og dit kneppeaffald kan blive i en eller anden lejr. Det var dit valg, tag konsekvenserne og dø for min skyld gerne af tørst og selvvalgt varme. Cry me a River….

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. juni 2019 @ 06:26

 8. Stormuftien mener selvfølgelig, at det ikke er børnenes ansvar og at de derfor skal ‘hjem’. Ok, Abdullah Østergaard, børnene er født i Syrien, som derfor er deres hjem. Fat det dog!

  Det er altså kvinden, der har truffet sit valg som avlsdyr i Syrien, som stadig går rundt i et sort telt og nu skubber sine børn foran sig som murbrækker for at komme til Danmark, hvor hun kan gå med sine talrige barnevogne og børn samt få kontanthjælp og en bolig i Taastrupgaard, Mjølnerparken eller noget.

  Samtidig med, at hun formentlig – hvis hun mod forventning skulle være tilstrækkelig kvik, ellers er der såmænd nok et par arabere, der hjælper – planlægger terror mod dét land, hun har vendt sig mod.

  Tænk lidt over, hvor meget bombebælte der kan være i sådan et omvandrende sort telt, og hvor mange sømbomber osv. der kan være i en trillingebarnevogn.
  Coming soon to a place near you.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. juni 2019 @ 06:40

 9. Igen må vi takke de raadigale og andre landsforrædere for berigelsen. Hvis de fremmede virkelig er en berigelse for Danmark,hvorfor bliver vores penge så hele tiden mindre værd?

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2019 @ 08:28

 10. #4 Kommentar by CCC

  “Det er multikulturen, som er svulsten, -islam er blot en af dens metastaser.”

  Beklager CCC, dette helt selvindlydende faktum, kan de fleste, (også såkaldt konservative/nationale) ikke se.

  ALT handler om race. ” De er uniformerede i kødet som fremmede for os og vi for dem.”

  Kommentar by Danskeren — 15. juni 2019 @ 09:06

 11. Main Stream Mediers ytringsmoral kritik af Paludan er således. Hypotetisk eksembel: Hvis du fremture med noget sprogligt jeg ikke kan lide eller er uenig i, så henter jeg min fætter o.a og så slår vi dig til plukfisk. Skylden er selvfølgelig din, fordi du bare kunne have holdt din kæft, og derfor skal regningen sendes til dig. Vold betaler sig.

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2019 @ 09:14

 12. Til 10) Vi har da haft det udmærket med Grøndlændere, Vietnamesere, og Polakker o.a østfolk af kristen afstamning. Der har da heller aldrig været problemer med Buddhister (eller Jøder).

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2019 @ 09:15

 13. Der er ikke meget kød på multikulturen. Kun at ikke alle kulturer kan være en delmængde af et frit demokratisk samfund. Islam kan ihverttilfælde ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2019 @ 09:17

 14. Zen dem jem.
  Er man af opfattelsen af at være Guds udvalgte folk, kan man vælge at fremture med det eller lægge lidt begrænsning ind, så det for andre er til at holde ud at høre på…

  Kommentar by Peter Buch — 15. juni 2019 @ 09:34

 15. Over halvdelen af de hjernevaskede “gymnasieelever” ved med garanti ikke, at de skal efterkomme herrefolkets mindste ønsker. Ellers vanker der med garanti vold og forhånelse – mere end normalt.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2019 @ 09:49

 16. Drengestreger….sæt dialog kaffen over

  Kommentar by redneck — 15. juni 2019 @ 10:12

 17. #4: Er konflikterne mellem de forskelle grupper i USA og her, etniske, religiøse eller kulturelle? Er det ikke fuldstændig ligegyldigt hvad man kalder dem. Faktum er at konflikterne eksisterer, er reelle og kan være alvorlige for samfundet. De skyldes snarere en sammenfiltret blanding af etnicitet, religion og kultur.

  Kommentar by JC — 15. juni 2019 @ 11:30

 18. De største fjender af den europæiske civilisation er den herskende magtklike bestående af professionelle humanister, mediefolk, kunstnere, venstreorienterede politikere og anstændige borgerlige medløbere, marxistiske universitetsfolk, og globalistiske erhvervsledere. Det er lykkedes denne mafiøse alliance at styre meningsdannelsen og holde de almindelige, tankeløse vælgere nede i uvidenhed. Det vil være afgørende for Europas overlevelse at denne magtkonstellation bliver stødt fra tronen.

  Kommentar by JC — 15. juni 2019 @ 11:52

 19. Så må de sgu lære at aflevere værdigenstandene, når radikal ungdom beder om det.

  Kommentar by Lider af danskhed — 15. juni 2019 @ 12:05

 20. #7
  Det er jo ikke kun IS-kvinder, der gerne vil hjem. Den såkaldte ‘Jacob El-Ali’, der florerer billeder af med halshuggede hoveder i hånden, udtaler aktuelt fra Syrien gennem sin vantro skatteyderfinansierede advokat, at han blot var “spion” for såkaldte ‘moderate’ mod ISIS, og at han var nødt til at spille med og lege ekstremist, for at ISIS ikke skulle opdage ham. Han fortjener faktisk en medalje, når han lander i Kastrup Lufthavn.

  IS-legen var sjov, indtil IS fik røvfuld. Nu er de vantros penge og tjenester gode nok igen. Det er sådan muslimer er – kujoner i bedste stil. Når de har overmagt, er der ingen nåde. Når de har undermagt, er de åh så forurettede og sårbare. Og det virker!

  Kommentar by Fascist — 15. juni 2019 @ 14:10

 21. #12 Michael Unna
  Hvor mange grønlændere er der i danmark ? OG har vi det udmærket med dem ?? Langt hovedparten er sociale tabere. Dem der bor på grønland , ca. 50.000,koster os mindst 3 milliarder om året. Iøvrigt er det en ækel børneovergrebskultur ,seksuelt misbrug af børn i Grønland er så stor en udfordring, at landet nu rækker ud efter ekspertise og økonomisk hjælp fra Danmark.
  “Den kommende regering bør afsætte midler til at oprette en katastrofefond, hvor de grønlandske ofre kan søge om støtte. Det mener det grønlandske folketingsmedlem Aaja Chemnitz Larsen fra partiet Inuit Ataqatigiit (IA).
  Cirka hvert fjerde barn har været udsat for seksuelle overgreb, og udfordringerne har været kendt i Grønland i mange år. Men kommunerne har ikke formået at løfte det alene, siger hun til TV 2.”
  Så det skal vi danskere nu også til at betale. Jooo, “vi” har det sandelig godt med grønlændere ..??

  Og hvor mange vietnamesere bor der i danmark ?? max. 3000 ?
  Og,og.. polakker,letter,estlændere og lithauere, er HVIDE overvejende kristne som os.

  Kommentar by Danskeren — 15. juni 2019 @ 14:31

 22. #21
  Nu var det Danmark der besatte Grønland og gav dem rigsfællesskab og ikke omvendt. Men ja, du har ret – lad os skride fra Grønland. Deres land tilhører ikke os og grønlændere har aldrig nogensinde været danskere.

  Kommentar by Fascist — 15. juni 2019 @ 15:31

 23. > Peter Buch 09:34
  Jeg er hverken en af guds udvalgte folk,elle for den sags skyld kristen. Jeg er hedning og jeg ser helst de fremmede væk herfra samt politikere og lovsmede i galgen.
  Desuden tror jeg på frihed.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2019 @ 15:48

 24. #22 Kommentar by Fascist

  Du skulle prøve at læse noget historie og blive kureret for din hjernevask.

  Da de danske vikinger kom til grønland for mere end 600 år siden fandtes der ikke en eneste igloperker på grønland !!
  De begyndte først at indvandre nordfra mere end 100 år senere.
  Så den der løgne/tudehistorie om de oprindelige ædle vilde inuitter er … LØGN !

  LÆS IGEN:
  Cirka hvert fjerde barn har været udsat for seksuelle overgreb, og udfordringerne har været kendt i Grønland i mange år. Men kommunerne har ikke formået at løfte det alene, siger hun til TV 2.”

  Hvis man skulle opfinde en grønlandsk udgave af vild med dans skulle den hedde vild med snaps(og børn).

  Disse igloperkeres tilstedeværelse og grænseløse frækhed, at kræve selvstændighed, burde øjeblikkeligt stoppes ved militærets foranstaltning.

  Kommentar by Danskeren — 15. juni 2019 @ 16:55

 25. Rettelse til indlæg nr. 24.

  De første vikinger kom til grønland allerede omkring år 1000. Altså for mere end 1000 år siden.

  Kommentar by Danskeren — 15. juni 2019 @ 17:04

 26. Jørgen Nielsen — 14. juni 2019 @ 23:25: “At tage afstand fra en uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme …”

  Det er ligegyldigt om det er “racisme”. At tage afstand er naturligt og sundt.

  Kommentar by HN3 — 15. juni 2019 @ 17:18

 27. Noget som har medvirket til at vold og mord er blevet en del af hverdagens samfund, er den slappe, lemfældige, undskyldende og feminiserede retspleje. Hvis disse bøller blev eftersøgt effektivt og hvis de fik en hård straf på flere år i en arbejdslejr med knaldhård disciplin, efterfulgt af effektiv udvisning, ville de fleste af dem nok miste lysten til at overfalde danskere. I det mindste slap vi af med dem første gang de tæskede sagesløse.

  Men desværre er det røde retssystem slattent eller på forbrydernes side langt hen af vejen. Juristerne sjofler alt for tit voldens ofre.

  (skaller er bissernes våben, og ofte får folk alvorlige skader i ansigtet, med månedlange lidelser til følge)

  Kommentar by tp — 15. juni 2019 @ 17:18

 28. CCC skrev (00.39): “Hvis islam forsvandt ville konflikterne være stort set de samme,- blot etniske. Det er multikulturen, som er svulsten, -islam er blot en af dens metastaser.”

  Jep! Det det Multi-Etniske samfund, som er ondets rod.

  Kommentar by HN3 — 15. juni 2019 @ 17:23

 29. Fascist 15:31 og Danskeren 14:31 og Michael Unna 09:15 m.fl.
  Mit personlige sent udviklede syn på Grønland, hvor jeg desværre aldrig har været. Jeg har efterhånden opdaget nogle interessante oplysninger som jeg synes virker faktuelle.
  >Danskerne (dvs nordmændene) bosatte sig på Grøndland før eskimoerne (grønlænderne) indvandrede.
  >Danskerne (dvs nordmændene) der havde bosat sig på Grøndland blev overfaldet af de indvandrede eskimoer (grønlændere).
  >Klimaforandringen medførte kulde, så Danskerne (dvs nordmændene) som bosatte sig på Grøndland ikke længere kunne dyrke korn, så rejste de væk
  >Grønland forblev dansk og blev økonomisk subsidieret for mia kroner
  >Der er positive mellem danskere og grønlændere. Mange gifter sig med hinanden og får børn
  >Der bor flere mennesker på Bornholm end der bor på Grønland
  >Så få mennesker kan ikke alene gøre krav på så kæmpe et land som Grønland
  >Derfor skulle vi efter min mening have beholdt Grønland som en lige så naturlig del af Danmark som Bornholm.

  Kommentar by A-mad — 15. juni 2019 @ 17:32

 30. # 29 Kommentar by A-mad

  Som talt ud af min mund.
  Derudover skulle vi selvfølgelig gå hårdt i rette med grønlænderne som åbenbart er mere eller mindre ligeglade med deres børn.
  Tallene for sexuelle overgreb på grønlandske børn er ganske enkelt uhyrlige !

  Kommentar by Danskeren — 15. juni 2019 @ 17:42

 31. 29/A-mad

  Du har ret i, at der var skandinaver på Grønland, førend inuitterne kom til.

  Grønland fik sålede status som koloni, og da kolonier blev afskaffet efter WW2, kunne heller ikke Grønland statsretligt forblive en koloni.

  Det er bekevemt for grønlænderne (og færingerne) at skyde al skyld og ansvar mod Danmark. Det har de haft store fordele af.

  Den for alle parter mere ubekvemme kendsgerning er, at vi ud af de tidligere koloniers nyere historie har høstet samme bitre erfaring, som med den muslimske invasion. Nemlig, at kultur er noget meget dybtgående. Tænk bare på de tidligere afrikanske, caribiske og asiatiske kolonier, hvor nye despotier lynhurtigt opstod.

  Grønland er præget af et nassende socialdemokratisk despoti og dets fremtidsdrømme om fuld selvstændighed i samarbejde med USA.

  Kommentar by Peter D — 15. juni 2019 @ 18:13

 32. 16:55 Du har bare så meget ret, planen er selvfølgelig at Grønland bliver snuppet af USA, sådan som det ligger ubeskyttet derude i Atlanten. Det blev ham venstrepamperen jo betalt for, ikke?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 18:39

 33. Der findes da ingen selvstændig nation på kloden som forærer hovedparten af deres landmasse til en lille bygd med inuitiske indvandrere

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 18:43

 34. Grønland er et misfoster af et enormt landareal, hvor enhver 12-årig kan gå ind i nærmeste købmandsbutik og købe en cola samt en jagtriffel. Rimeligt nok, da det ikke er helt usandsynligt at møde en sulten isbjørn.

  Så længe det grønlandske flertal ønsker rigsfællesskab med Danmark, og Johnny Margrethe (tak til Tommy Kenter) ønsker at tøffe rundt i kamikker og gangstativ i Grønland, hænger vi nok på Grønland.
  Og det bliver nok vanskeligt at ændre på, da Grundloven i så fald skal ændres, hvilket historisk set nærmest er umuligt, medmindre det har noget med Kongehuset at gøre.

  Skal dette ændres, skal grønlænderne selv melde sig ud af rigsfællesskabet. Det ønsker flertallet ikke, da bloktilskuddet dermed bortfalder.

  Dette tilskud fra Danmark er på ca. kr. 4,3 milliarder/år til de godt 56.000 indbyggere (her ikke medtaget grønlændere i Danmark). Dvs. ca. kr. 75.000/indbygger/år.

  Grønland vil – såfremt de fossile brændstoffer i undergrunden bliver rentable at bore efter og dermed fremmende for Grønlands økonomi – med al sandsynlighed lynhurtigt melde sig ud af Rigsfællesskabet. Og fred være med det, en lykkelig skilsmisse.

  At der er seriøse alkoholmisbrugsproblemer i Grønland er ingen hemmelighed. Da alkohol faktisk er dyrere i Grønland end i Danmark rejser de mest belastede til Danmark, derfor er de meget synlige på fx Christianshavns Torv.

  At der er seriøse børneovergreb af seksuel karakter i Grønland er heller ingen hemmelighed. Heller ikke drabs- og selvmordsraterne.

  Danmark slipper blot ikke for problemerne, jævnfør ovenstående om Grundloven, men det er dog positivt, at grønlændere, i modsætning til muslimer, rækker ud og beder om hjælp til selvhjælp uden ønske om at tvinge diverse lovreligiøse særregler igennem over for etniske danskere.

  Just for the Record: Der er faktisk ganske mange yderst normale og velfungerende etniske grønlændere i Danmark, muligvis flere end normale og velfungerende muslimer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. juni 2019 @ 19:50

 35. Henrik Petersen Din underlige cost/benefit-analyse af landbesiddelserne, det grønlandske kontinent, kan vist ikke rigtig gøres op, som dit polit-view udover det, gerne vil lade som om.

  Det er klart at værdien af øen er enorm, udover det du har ridset op, og det giver ingen mening ensidigt at forære sine landbesiddelser væk til en lille gruppe der bebor et hjørne af landet

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 19:56

 36. Altså alene fiskerirettighederne knyttet til Grønland, må kunne betale et liv i luksus for alle danskere

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 19:59

 37. Afkommet af Fandens Tilbedere er x gange så dyr at få igennem børnehave, folkeskole og gymnasie, end det som det koster for vestlige børn. Alt under vejs, har “de veluddannede” dog ikke formået, at overbringe segmentet det eneste og vigtigste faktum: “Du er i Danmark og IKKE i islamistan!
  De “veluddannede” er selv et produkt af venstrefløjen og eftersom de har ladet sig løbe med af med dennes ideologi, står de nu med pædagogiske evner, der tydeligt ikke kan stå mål mod dem, som fløjen nu satser sine stemmer på.
  Og hunde angste, som de, fejt og stiltiende, er, for at sandheden åbenbares (måske af en ny Paludan?), er deres eneste/sidste håb for ikke at ende som nummer xyz i jobcentret, at fastholde venstrefløjens fejltrin længst muligt, med MSM som statsoverhovedets, uanfægtelige, sandheds åbenbaring.
  Må de stå forrest, når iSlamet meget snart er mange nok, til ikke at begrænse sig til vores yngste generation!

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juni 2019 @ 01:14

 38. > M.S.Carstens 01:14
  En ny Rasmus Paludan? Hvad er der dog i vejen med ham? Og hvorfor har vi brug for en ny? Masser af unge danskere lytter til ham og mange af dem tager forhåbentlig tråden op. Men at vi har brug for en ny,før den gamle er brugt op,kan jeg ikke se giver mening.
  Han har i den grad udtrykt de fleste danskeres mening om terrororganisationen islam,som ikke skal forveksles med terrororganisationen amerikansk-israelsk våbenproduktion som har nået højder vi burde forfærdes over. Se kommentarsporet på hanens post: Sommer – luntetrav
  https://www.zerohedge.com/news/2017-09-09/mind-chemtrails-us-air-force-dispatches-sprayer-aircraft-response-harvey

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 08:11

 39. >29 A-mad
  Grønland for grønlændere! Dette sagt er Grønland naturligvis dansk område. Og vi bør som danskere forsvare vores nordiske ø mod teknokratiet og dets værdiløse mønter og sedler.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 08:18

 40. Uenig Nielsen 08:18. Grønlændere er danskere, efter min mening.
  Bornholm for bornholmere giver heller ikke god mening.

  Grønland er for stort til at vi – der kom først! – fuldstændig skal overlade de 2.166.000 km² til de 56.171 grønlændere.

  Grønlænderne (inuitterne) indvandrede senere og overfaldt ovenikøbet danskernes allerede flere hundrede år tidligere etablerede kolonier.

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2019 @ 09:22

 41. PS. Nielsen 08:18. Enig i resten du skriver:-)

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2019 @ 09:26

 42. #40 Det var ikke danskere, der havde etableret bosættelser på Grønland, men islændinge, og det var kun på den sydligste del af vestkysten – en ret lille del af øen.

  Kommentar by Odo — 16. juni 2019 @ 10:10

 43. OK, Odo 10:10. Island og Norge, hvor de kom fra, var dansk på det tidspunkt, så da de indvandrede var de danskere:-)
  De danske bosættelser længe før inutterne (grønlænderne) vandrede ind i Grønland, var såvidt jeg ved mere udbredte end du skriver?
  Inutterne (grønlænderne) har jo heller aldrig beboet andet end “en ret lille del af øen”:-)

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2019 @ 11:42

 44. Nielsen — 16. juni 2019 @ 08:11 :

  Tak for din respons på nr.37 :-)
  Du har helt ret og jeg mener bestemt ikke at Rasmus Paludan skal udskiftes. Jeg kan se, at jeg har udtrykt mig, så det kunne læses som så.

  Jeg håber fortsat på, at Rasmus Paludan “går i kødet” på Journalistisk Venstreforbund* og får dem udstillet, som han gjorde det med iSlamtilbederne.
  Og hvis ikke, så er der måske en anden, der, med kløgt som Rasmus Paludan**, påtager sig afsløringerne af denne del*, af vore to største forhindringer, for et frit og tåleligt liv i vores eget land.

  * -> MSM og deres medløbere.
  ** -> deraf udtrykket “en Paludan”

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juni 2019 @ 15:27

 45. >a-mad
  Point taken. Jeg kan godt se jeg tog fejl.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 23:44

 46. -Men så var det vel også ret dumt af os at lade os den gå af hænde. Som vi lod de vestindiske øer sælge for dollar,som ikke er det papir værd de er trykt på.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 23:47

 47. øh, ja . det var ret dumt, og det burde vist overvejes, hvad vi kan gøre ved, at Danmark atter blot smider sig selv i havet

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 15:51

 48. Det er Dansk Folkeparti, der har bevæbnet dem med peberspray, ha ha :D

  Åh ja …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. juni 2019 @ 01:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper