15. juni 2019

Kirsten Damgaard, psykolog: “Afstandtagen fra uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme.”

Læserbrev af psykolog Kirsten Damgaard i Jyllands-Posten – At tage afstand fra en uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme.

“… Er der nogen grund til, at danske vælgere skulle antage, at tilvandrede muslimer vil kunne forme attraktive samfund i Vesteuropa? Se på praksis. Den taler altid sandt. Og tristheden skyldes ikke kun krigstraumer, for der er egentlig ikke så mange flygtninge med direkte krigstraumer (med nogle af de nytilkomne syrere som mulig undtagelse); ligesom megen modkultur skabes af indvandrere fra gæstearbejdergruppen, der aldrig har været flygtninge.

Den danske forsker og psykolog Karin Riber fandt i øvrigt, at mange PTSD-skader hos en gruppe herboende arabere var psykiske skader opstået ved familiens forholdemåde i barndommen og ikke krigsskader. Det var ikke overraskende.

Denne utryghed ved muslimers tilgang både i forhold til egne børn, naboer og den øvrige befolkning underbygges af forskning, der viser, at mange såkaldte mainstreammuslimer, der opfattes som integrerede, ikke hviler i deres identitet eller har et stærkt selvværd. …

Mainstreammuslimer forstår sig selv som knap så korrekte muslimer, alt imens de tolker salafisterne/de ortodokse som den mere fromme og ægte udgave af islam, skriver professor Hoffmann (Weekendavisen 10. maj 2019.) Dette dokumenteres også af forskerne Anja Dalgaard-Nielsen og Lotte Lund (2019), hvor forfatterne refererer anerkendte internationale forskere for, at der er stort sammenfald mellem mainstreammuslimers og radikaliserede og endog voldelige muslimers holdninger.

Psykiater Kurt Charleman har flere gange i dagspressen gjort opmærksom på det ødelæggende i – for både person og samfund – når muslimen i opvæksten ikke får udviklet en moden personlighed, bl.a. fordi streng lydighedsopdragelse mikses med indpodning af frygt for en overnaturlig straf (fra Allah).

Charleman analyserer bl.a: ‘(…) Dertil vil det være gavnligt for den enkelte og samtidigt nødvendigt for at vende udviklingen mht. den stigende radikalisering, at man styrker udvikling af en personlig identitet og selvværd, hvor man går fra at være følelsesstyret til at kunne ræsonnere over livets muligheder og dermed tage et personligt ansvar for sine handlinger (www.respublica.dk, 2017).

Afstandtagen fra uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme.

Oploadet Kl. 00:06 af Kim Møller — Direkte link125 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102101/trackback

125 Comments »

 1. Et klogt indlæg.

  Jeg supplerer med at henvise til Bertel Haarders udtalelser om, at hvis vi vil give borgerligheden dens tidligere styrke tilbage, er vi nødt til at generobre moralsk “territorium”.

  Haarder brugte andre ord, men illustrerede sin mening med, at venstrefløjens argumenterer ud fra en påstået højere moral og alt for længe er lykkedes med at få borgerlige til at fremstå som “de onde”. Også selv om det er os, der har genereret en meget stor del af det overskud, den har travlt med at forære væk til hele verden.

  Til brug for denne moralske udskældning føres begreberne racisme og nazisme ustandselig i felten, hvorefter en borgerlig med orden i begreberne efterhånden gribes af afmagt over stupiditeten.

  Den samme reaktion opstår pga. propagandaen fra de kredse, der sætter lighedstegn mellem liberalisme og ondskab og synes at have svedt ud, at den frihed, som vi nyder på mange områder bl.a. som ytrings- og forsamlingsfrihed, er en liberal landvinding, som blev erobret i hård kamp mod konservatismen. Liberalismen og konservatismen har i århundreder prøvet kræfter og begge vundet derved, og begge har vildskud og frække små brødre.

  I Deadline forleden mente den trættende muslimske Tarek Hussein, der på trods af sine juridiske studier synes at være i samme liga som Sørensen/black live, at han fik trådt grundigt på Marie Krarup, der ikke fortrak en mine, når han kaldte hendes nazist.

  Og hvorfor skulle hun også det? Marie Krarup ved, hvad nazisme er, og hun er ikke ude på at skabe et nyt tysk storrige. Desuden er hun blevet kaldt racist og nazist så tit, at det preller helt af på hende.

  At dømme efter senere kommentarer til Hussein, “vandt” han diskussionen, fordi han brugte de værste begreber, han kunne komme i tanke om mod Marie Krarup. Dette er den sædvanlige primitive taktik i Mellemøsten, hvor den, der skriger højest og bruger de værste skældsord, “vinder”.

  I vores vestlige civilisation og da ikke mindst i et nordeuropæisk land, er taktikken mere forfinet og ofte underspillet. Deri ligger der bl.a. et signal om overskud og overlegenhed.

  Men dette har Tarek Hussein og vel de fleste af hans trosfæller, aldrig forstået. Et morsomt eksempel er den måde de typisk maser sig frem på andres bekostning, hvorimod fx en englænder typisk vil insistere på, at andre går først ind ad en dør. Dermed signalerer han nemlig, at han har et stort overskud og er fuldstændig klar over det.

  Der findes også en umoden og fladpandet dansk proletarfacon, som i disse år udfolder sig meget synligt på de sociale medier og med selfie-kulturen. Forleden forsvandt kronprins Frederik fra Royal Run i Aarhus, hvor han skulle have uddelt præmier. Det blev for meget for ham, at folk råbte “haaj, Frede! og ville have selfier med ham, og det forstår man jo godt. Det er i forvejen svært at være et symbol, og hvis folk ikke er voksne nok til at forstå det og vise respekt for den person, der skal bære en sådan tung arv, som de færreste af os ønsker, må det være ret ubærligt med den stupide folkelighed.

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 01:10

 2. Og det er ikke en naturlov at bliver Dansker, som HMS Dronning Magrethe den II har sagt.

  Kommentar by Charles Nielsen — 15. juni 2019 @ 01:20

 3. kongehuset er jo selv perkere

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 04:26

 4. Marie Krarup og andre kultiverede danskere er måske lidt for pæne og høflige overfor brøleaberne. Eller véd de at DR aldrig fremover vil invitere dem til at deltage i debat, hvis de giver en muslim tørt på.

  Selvfølgelig er det ikke racisme elller nazisme at tage afstand fra masseindvandringen…. og den besættelse og uhensigtsmæssige (og voldelige) kultur som følger med! At de radikale politikere og journalister i årevis har gjort alt for at bilde danskerne ind at de var tarvelige og skimlede undermennesker hvis de tog afstand fra Danmarks omdannelse til besat område og en afrikansk koloni….. ændrer ikke ved at det er naturligt, fornuftigt og fremsynet at sige fra overfor EUs, DRs og mafiaborgens planer om at nedtromle og smadre Danmarks kultur, fred og sikkerhed.

  For siger danskerne ikke fra, men fortsætter med at snorksove, vil de en dag inden så længe, vågne op til vold og mord, hverdagsterror og blodbade i samme omfang som svenskerne, libaneserne, franskmændene og englænderne oplever, efter at alt for mange kulturfremmede, migranter, asylanter og fup-flygtninge har vundet indpas i deres lande.

  Se nettet ang. terror i Europa osv. Læs om de krigslignende forhold i mange byer, pga. EUs afskaffede landegrænser m.m.

  Kommentar by Ole Jensen — 15. juni 2019 @ 06:22

 5. Det er som med fra barn at blive fortalt til at tro på julemanden, påskeharen, tandfeen. Man bliver klogere med tiden. Hvorfor tror nogen på de religiøse symboler, guder. Og lever derefter. Fantasi venner og stemmer. Andre bliver indlagt for det. Gør dig fri.

  Kommentar by Anonym — 15. juni 2019 @ 06:38

 6. Spørgsmålet som af sig selv, rent historisk, vil komme for nasserne er ; rejs eller dø.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juni 2019 @ 06:41

 7. At de RØDRADIKALE politikere og journalister er det danske folks bitre FJENDER, er så soleklart at ingen bør acceptere deres korrupte løgne.

  De rødradikale har ødelagt utrolig meget for hundredtusindvis af danskere. De har undergravet familieværdierne. De har skabt splid og splittelse mellem mænd og kvinder. De har forpestet mange danske børns barndom. De har bragt antallet af skilsmisser op i aldrig før sete rekordhøjder. De har etableret et uretfærdigt, korrupt og menneskefjendsk familiebureaukrati og “børneværn” som styres af feminister og kommunister. (se “Næstved kommune tvangsflytter 11-årige pige”)

  De blå og røde radikale har også afskaffet mange velfærdsordninger, eller de har forringet dem voldsomt. Oveni har de indført diskrimination af danskerne i et omfang, så man kan sammenligne med apartheid i Sydafrika i firserne. Danskerne diskrimineres nu mht. boliger, jobtilskud, pensioner, ældrepleje og meget mere.

  Yderligere har de slagtet løs på sundhedsvæsnet i et omfang, så det har sendt unødvendig lidelse og død ind i tusinder af danske familier. Læs Niels Høibys og andre overlægers vidneudsagn om horrible tilstande på hospitalerne.

  Og så der der jo mangedoblingen af kriminaliteten, som der fortælles om af Uriasposten, den korte avis og snaphanen osv.

  De røde og blå radikale i partierne og medierne er det danske folks FJENDER. De har blod på hænderne, og får de lov, vil de vil fremture til alle menige danskere har fået deres liv, land og fremtid ødelagt.

  Kommentar by Ole Jensen — 15. juni 2019 @ 06:51

 8. Der er jo mange holdninger og idéer som ikke er racistiske,men de fremmede kommer som regel syd fra. Og når man i dagligdagen oplever at de fremmede begår overgreb på os danskere,er det svært at tage afstand til vores forfædres uvilje mod dem. Den der myte at en fremmed er en ven du ikke har mødt,er blot en af kollektivisternes mange floskler,som de ynder at kaste os nationalister i hovedet,hvis vi udtrykker vores utilfredshed med kulturradikalisme og globalisme. Eksempelvis Pestager eller Krasnik som sandsynligvis begge har noget godt at sige om- og mange undskyldninger for Levakovic familien.

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2019 @ 07:42

 9. Hvad eller hvem er “samme liga som Sørensen/black live…” ????

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 15. juni 2019 @ 08:54

 10. Bwalya Sørensen, Black Lives Matter …

  Kommentar by np — 15. juni 2019 @ 09:04

 11. Peter D. 01:10
  den frihed, som vi nyder på mange områder bl.a. som ytrings- og forsamlingsfrihed, er en liberal landvinding, som blev erobret i hård kamp mod konservatismen…
  Det kan du mene, men ytringsfriheden blev indført under enevælden og havde sit hidtil største omfang derunder. Senere begrænsninger er opstået både under enevælden og demokratiet. Kritikere af denne tolkning er ikke i stand til at fremlægge begrænsninger i udøvelsen foretages med love, (eller beslaglæggelser uden lovgrundlag), FØR enevælden selv ændrer loven i begrænsende retning. Noget demokratiet har bibeholdt.

  Ved kongeligt reskript af 14. september 1770 indførtes uindskrænket trykkefrihed – en handling, der vakte en sådan opsigt i Oplysningstidene Europa, at selveste Voltaire sendte et smigrende brev til kong Christian 7., selv om det var den egenrådige førsteminister Johan Friedrich Struensee, der havde givet ordren.
  https://www.trykkefrihed.dk/peter-frederik-suhm-om-trykkefriheden-1771.htm

  Kommentar by Peter Buch — 15. juni 2019 @ 09:12

 12. Er der en lille smule Münschausen by proxy ved muslimer ?
  At de gør børnene syge med vilje for at opnå opmærksomhed

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2019 @ 09:13

 13. “De blå og røde radikale har også afskaffet mange velfærdsordninger, eller de har forringet dem voldsomt.”

  Hvis det var tilfældet, ville det være god borgerlig-liberal politik.

  Kommentar by np — 15. juni 2019 @ 09:14

 14. Jeg tager samme afgrundsdyb afstand til muhammedanere som til kanibaler.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2019 @ 09:32

 15. Kannibaler er imidlertid et overstået kulturelt fænomen. Man fandt ud af, at det økonomisk set var mere rentabelt at bruge tilfangetagne medlemmer af nabostammen som arbejdskraft i stedet for som føde.

  På lignende måde er det – teoretisk set – muligt, at muslimerne en dag ændrer adfærd og lader sig assimilere. Hvad får man ud af at bekæmpe den moderne vestlige civilisation?

  Kommentar by np — 15. juni 2019 @ 09:49

 16. Din optimisme på besætternes vegne er helt og aldeles dit eget problem. Hvis du mod forventning skuer på virkeligheden og 51 lorte-lande med 1400 års gammel krigsmanual som rettesnor, så forstår du promte, at du endnu engang har lukket lort ud i tråden.

  np – rend og hop.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2019 @ 09:58

 17. Peter D @ 1:10 desværre tror jeg, at Marie Krarups stoiske ro overfor den ækle Tarek Husseins nazi-anklager i mange muslimske og blandt danske medløbere bliver betragtet sim svaghed. I modsat ende har vi Paludans soejlings-taktik, hvor han vender retorikken mod modstanderen på en meget morsom måde (synes jeg). Det kan hun jo ikke gøre, fordi sådan er hun ikke, og det skal hun heller ikke. Men vi er nok til at lade os inspirere lidt af Paludans tilsyneladende vanvid og besærkergang, hvis vi skal fremstå som andet end slagne på historiens nådesløse slagmark. Som situationen er nu, må vi konstatere, at danskerne er et bange og svækket folk, selvom vi endda både er rige, flittige og har gode grundværdier.

  Kommentar by Uno — 15. juni 2019 @ 09:58

 18. Iznogut 09:58

  Tak for stråmanden.

  Men jeg har rigtignok et problem med den nederlagsstemning og forfaldshistorie, som hersker blandt os islam-kritikere. Og hvis man som du fremstiller optimisme som værende et problem, ja så er der ikke noget håb for fremtiden.

  Men okay – undskyld at jeg fornærmede en på allerbagerste række.

  PS: Du glemte i din vrede at nævne LøkkeFonden :-)

  Kommentar by np — 15. juni 2019 @ 10:11

 19. Det er virkelig rørende at høre om Tarek Husseins og andre muslimers omvendelse til demokratiet. Nogenlunde oplyste europæere ved at islam og demokrati er uforenelige størrelser. Det fremgår af deres Koran, og den faktiske virkelighed i de muslimske lande.

  Når de nu favner demokratiet, skyldes det gustent overlæg med henblik på at udnytte demokratiet til at nå deres endelige mål: Erobringen og islamiseringen af Danmark.

  Tænk blot på det i naivistiske kredse så højt lovpriste “arabiske forår”. Det demokrati som ved Obamas hjælp blev forsøgt oprettet i Ægypten, endte på et hængende hår med det muslimske broderskabs totale magtovertagelse.

  Islam bliver aldrig en del af danskheden.

  Kommentar by Anonym — 15. juni 2019 @ 10:13

 20. Det er virkelig rørende at høre om Tarek Husseins og andre muslimers omvendelse til demokratiet. Nogenlunde oplyste europæere ved at islam og demokrati er vanskeligt forenelige størrelser. Det fremgår af deres Koran, og den faktiske virkelighed i de muslimske lande.

  Når de nu favner demokratiet, skyldes det gustent overlæg med henblik på at udnytte demokratiet til at nå deres endelige mål.

  Tænk blot på det i naivistiske kredse så højt lovpriste “arabiske forår”. Det demokrati som ved Obamas hjælp blev forsøgt oprettet i Ægypten, endte på et hængende hår med det muslimske broderskabs totale magtovertagelse.

  Kommentar by JC — 15. juni 2019 @ 10:27

 21. En af socialisternes helt store propagandasejre er vedtagelsen om, at socialismen er venstreorienteret og at borgerlighed er højreorienteret.
  Sandheden er, at socialismen er delt i 2 fraktioner. En venstreorienteret, der er internationalt orienteret (kommunister) og en nationalt orienteret (nazister = NaZionale socialister). I midten findes borgerligheden.

  Kommentar by Sussi — 15. juni 2019 @ 10:30

 22. Cat Girl 04:26
  Hvad mener du med, at Kongehuset er perkere?
  Kom med et rigtigt godt svar, eller hold dig væk fra UP.

  Kommentar by Bastardo — 15. juni 2019 @ 10:34

 23. 3. Cat Girl
  Med Perkere mener jeg Sandnegere og hottentotter.
  Det er de ikke i kongehuset, De er af slægtningen Oldenburg.

  Kommentar by Charles Nielsen — 15. juni 2019 @ 10:38

 24. 20 Sussi

  Jeg har hørt en “grammar nazi” sige ude i byen, at z-et i nazi kommer fra det tyske ord SoZialismus. Nationalismus er nemlig også med t på tysk.

  NaZi = NationalsoZIalismus.

  Kommentar by Sådan er det bare — 15. juni 2019 @ 10:40

 25. …Nu kom “grammar nazien” så efter mig og sagde der skulle stå:

  NaZismus = NationalsoZialismus.

  Kommentar by Sådan er det bare — 15. juni 2019 @ 10:42

 26. Dagens invasionstal, 2døde,24sårede-15knivstik, 9tæskede, 35.050ydmygede dkere, gennembankede kvinder 16.446, 4,32mio-svindel, pris idag 244,67mio.

  Meget ofte i forsamlinger, demoer, foreningsmøder, klimademoen mandag, kbh, er der indført en tradition for at håne dkere for racisme mod den stakkels invasion, en meget effektiv mundlukker og massepropaganda. Vil du med i fællesskabet her, veskaber, koster det dit land!. Stor succes for rødbrun. Dette muliggør bagatelliseringen, tilladelsen til det massive røveri. De gamle holder fast i at brun er lig ww2 jøder, en nem holdning. Dumskerne vil ikke forstyrres, det ødelægger søvnen og sexlivet. Komisk at brun er de mest usunde, klimasvin, dyrepinere, flybrugere, affaldkastere, kødædere voldelige, i dk. Hellig er virkeligt blevet lig urørlig, usynlig, ulastelig, romantisk, mandig, høflig.

  Mændende, lige det mere muskelstore end dkere, lige det commie Pernille skipbrudden og andre tændstikkvinder, i hemmelighed tænder hårdt på. Ikke mig, jeg ser en psykopatsoldat.

  Nogen burde, som oplægget handler om, fremlægge en typisk helhedsprofil af en bruns liv. Invasionsdjævlen ligger i detaljen, men detaljer er jo lig med racist. Stadig strømmer brunsoldater ind i eu, koste hvad det vil, saudi betaler, som en del af,, nye markeder,,… Pføøj, for en sandstorm, invasionen smadrer alt, også klimaet..

  Kommentar by Gaflen — 15. juni 2019 @ 10:49

 27. #1: Bertel Haarder bliver af mange betragtet som en fornuftens stemme og et borgerligt fyrtårn. Han har da ind imellem sagt noget klogt, men man skal ikke glemme at han mere end nogen anden i Folketinget er medansvarlig for den vanvittige flygtningepolitik, der er blevet ført gennem 40 år. Han har været med hele vejen. Denne politik har ført til en accelererende vækst i de kulturfremmede enklaver og sat turbo på befolkningsudskiftningen. Dette vil vedblive med at være det største politiske problem i Danmark i en uoverskuelig fremtid.

  Kommentar by JC — 15. juni 2019 @ 10:49

 28. Jeg noterer mig, at ikke mindre end fire kvindelige forskere/eksperter står bag dette nye fokus (resultater fra 2018-19) på væsentlige, politisk ukorrekte fakta. Med den store optagethed på bloggen af kvindelige forskeres indsats i modsat retning må dette vække særlig glæde. Det er et tegn på nye vinde: Flere frigør sig fra feministiske og andre politiske spændetrøjer for at forske reelt.

  Kommentar by Sådan er det bare — 15. juni 2019 @ 10:57

 29. “Afstandtagen fra uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme”

  Denne rituelle jeg-er-ikke-racist-men indledning gør mig efterhånden lidt træt. Jeg ser det som en bedre strategi at lade “racisme” beskyldninger have samme effekt som vand på en gås. Undlad overhovedet at kommentere på eller forsvare sig mod vrøvlet, men gå direkte til stålet. Dermed signalerer man, at diskussionen IKKE skal foregå på deres banehalvdel. Det andet ér og forbliver en “Jeg er ikke sur – Jo du er – nej jeg er ikke” – diskussion, og så kan dén ellers køre til evig tid.

  Kommentar by Margrethe — 15. juni 2019 @ 11:08

 30. Det vil kræve en IQ marginalt højere end snot.
  Slimet er blevet så degenereret gennem århundreders systematisk indavl, at resultatet er en horde gale hunde.
  Apropos hunde.
  Selv her, er man nødt til at blande blod, for ikke at få en stamme syge, gale og deformerede køtere.
  Den er ikke feset ind under fez’en hos Slimet. Og gør det nok aldrig.
  De befinder sig jo mentalt på børnehavestadiet.
  Hvormange liljehvide etnisk danske børn, ka’ du skræmme med, at den store farlige BØØHmand kommer og ta’r dem, hvis de gør noget de ikke må – efter de har nået skolealderen?
  Nej vel?!
  Det bli’r sgu FOR meget op ad bakke, at få ændret Slammet. Og få en stamme af raske ikke-dysfunktionelle åndlige krøblinge ud af dén gen pool vi allerede har.
  Forgettit

  Kommentar by White knight — 15. juni 2019 @ 11:16

 31. Gaflen 10:49
  Invasionstal! Ahahaha. Fedt tiltag, bliv ved med det! Det er fuldfed dansk sarkastisk galgenhumor. Hvis man ikke forstår den slags, anbefaler jeg, at man får noget hjælp, eller kigger på en globus efter et andet sted at være. Der er mere og dybere humor i den sætning, end i et gennemsnitlig show med en dansk fladpandet politisk korrekt stand-up’er.

  Kommentar by Lider af danskhed — 15. juni 2019 @ 11:45

 32. DANSKERNE HAR MANGE FJENDER, og flere end de nok selv er klar over. De fleste vælgere er supernaive, og har bildt sig selv ind at europaterne, indvandrerne, partierne, kommunisterne, ministrene, medierne, feministerne, kvindesagskvinderne og pladderhumanisterne bare er flinke folk og dele af et velfungerende demokrati.

  Sandheden er jo at “de flinke folk” slet ikke er flinke, men tværtimod en samling selvgode hyklere, marionet-dukker, kommunister og falske humanister hvis samlede forræderiske politik nemt kan ende i kæmpekriminalitet, velfærdskollaps, smadrede familieværdier, hverdagsterror og Danmarks totale ødelæggelse.

  Lige nu ligner det danske folk en samling får der ligesom svenskerne frivilligt er på vej til slagtehuset. Lokket af ulve i fåreklæder og kommunister og “borgerlige” forklædt som humanister.

  Rigtig meget tyder på at det Danmark vi kender, kan forsvinde på kort tid. Hundredtusindvis af afrikanere og arabere er på vej, efter underskrivelsen af EUs og Merkels MAROKKO-traktat.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juni 2019 @ 11:47

 33. 11/Peter Buch

  Trykkefriheden blev indført i Danmark af Struensse, der var grebet af de nye liberale tanker. Da man havde henrettet ham, afskaffede den nye nationalkonservative regering de fleste af hans love, og trykkefriheden blev bombet tilbage,

  Dette var således – stik imod din intention – et aldeles glimrende eksempel på, hvad jeg skrev om de borgerlige stridende kræfter mellem konservative og liberale. Socialismen og kommunismen var endnu ikke medspillere.

  17/Uno

  “desværre tror jeg, at Marie Krarups stoiske ro overfor den ækle Tarek Husseins nazi-anklager i mange muslimske og blandt danske medløbere bliver betragtet sim svaghed. I modsat ende har vi Paludans soejlings-taktik, hvor han vender retorikken mod modstanderen på en meget morsom måde (synes jeg).”

  Du har givetvis ret i, at mange muslimer betragter Marie Krarups optræden som en svaghed, fordi de ikke har fattet pointen. Rasmus Paludan er uden for kategori, og jeg synes, at vi behøver dem begge, det er ikke et enten eller.

  Politiet synes nu at insistere på, at der ikke er råd til beskyttelse af Paludan, hvilket de fleste jo nok har i det mindste en vis forståelse for. Men politiet viger der, hvor den egentlige kamp jo står. Og det er at råbe det ud til alle verdenhjørner, at Paludan har ret i, at det ikke er ham, der er problemet.

  En masse mennesker har stemt på Paludan, 25 mio har eftersigende set hans YouTube videor, og samtlige højt lønnede spindoktorer må jo tabe kræben over, hvilke enkle midler han har brugt til at opnå al denne publicity. Folk fotograferer ham endda med deres børn på armenen, og hvis politiet ikke beskytter ham, er sandsynligheden for, at han bliver slået ihjel jo jættestor, og den efterfølgende vrede vil blive endnu større.

  Dette er virkelig noget særligt, som både er meget, meget morsomt, og meget, meget tragisk, og uanset hvor mange, der råber nazist og racist, kan vi altså konkludere, at Paludan følges tæt af en stor del af befolkningen. Journalisterne ved ikke rigtigt, hvad de skal gøre uden at grave sladder frem, men det preller også af, folk får blot ondt af Paludan, som dermed indirekte kommer til at bekræfte den vidt udbredte foragt for medierne.

  25/Msrgrethe. Vi er helt enige.

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 11:55

 34. Lige et pusterum: Tillykke til at vi dags dato fik Dannebro. Dannebros fødselsdag i dag. Husk det, og hvis det stolt frem. (Støt SIAD) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. juni 2019 @ 11:58

 35. Struensee

  kæben

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 11:58

 36. Ja, tillykke med Dannebrog, verdens smukkeste flag.

  Før i tien blev der hvert år den 15. juni solgt små silkeflag til at sætte på tøjet. En smuk og stilfærig fejring af noget uendelig dyrebart.

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 12:02

 37. Nåh ja, så er demokratiet jo heller ikke velfungerende. Det er et skin-demokrati som fjernstyres fra Bruxelles og Berlin, og som skævvrides af DR, TV-stationerne og papiraviserne som året rundt indoktrinerer vælgerne med halve og kvarte sandheder og fuldfede løgne.

  Mangelen på ægte og direkte demokrati sender hver eneste dag tab, uretfærdighed, elendighed og død ind i danske hjem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juni 2019 @ 12:04

 38. Peter D. 11:55

  Min intention, i kommentarer nu som tidligere under emnet, er at understrege at det skete under- enevælden.
  At du ser betydningen af trykkefriheden sker ud fra en liberal-konservativ tvist er dit område.

  Kommentar by Peter Buch — 15. juni 2019 @ 13:00

 39. Det er egentligt mærkværdigt at man er nødt til at understrege det indlysende i at “Afstandtagen fra uhensigtsmæssig kultur er ikke racisme.”. Man kunne dertil lægge at “uhensigtsmæssig adfærd” er i samme boldgade sammen med “uhensigtsmæssig selvopfattelse” Osv.

  Hele invasionen af gæstearbejdere, indvandre, flygtninge er i den grad uhensigtsmæssig set fra en Danskers synspunkt, så selvfølgelig er vi nødt til at diskutere hvordan vi fremadrettet skal håndtere situationen så Danskerne kan leve med den. Vi er trods alt i Danmark.

  Danmark skylder IKKE de ovenfor omtalte noget som helst, tværtimod de burde være os evigt taknemmelige for vores lette tilgang til deres “uhensigtsmæssige kultur”, men katten er ude af sække og det må selv de mest naive Danskere forstå og de burde skamme sig over deres naivitet i et omfang der bragte dem på selvmordets rand eller i det mindste i en tilstand hvor de var villige til at rette op på den nederdrægtige situation de har bragt alle Danskerne i.

  Kommentar by Santor — 15. juni 2019 @ 13:44

 40. Bertel Haarder er blevet lige så ekstrem modstander af Dansk Folkeparti som den yderste venstrefløj.
  Ham der slog sig op på Danmarks kanon, højskolesangbogen o.s.v., er ved at hoppe af hængslerne, når han omtaler DF’s “patent” på Dannebrog.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2019 @ 14:08

 41. >46 Santor 13:44
  Vi skal ikke leve med dem. De skal bedes om at forlade landet igen. De er ikke gæster. Der er nemlig i virkeligheden ingen her i laandet,som ønsker at have dem indenfor dørene.
  Desuden tror jeg der er begået valgfusk,som også Cat girl var inde på. Det kan ikke have sin rigtighed at et par eller en procent af danskerne mener islam ikke skal sparkes til helvede.
  Forbyd skat og forbyd falske penge

  Kommentar by Nielsen — 15. juni 2019 @ 14:11

 42. 34/Peter Buch

  “At du ser betydningen af trykkefriheden sker ud fra en liberal-konservativ tvist er dit område.”

  Nej, det er ikke mit område, det er et faktum, at liberalismen gjorde op med den undertrykkelse, som suveræner havde udøvet fra arilds tid, og som enevældens/Kongelovens afskaffelse og Grundlovens indførelse var med til at reducere.

  Men træerne vokser aldrig ind i himlen, der er altid en pris at betale, og ustyrlige ismer opstår i alle lejre. EU er en ny suveræn med stærke diktatoriske tendenser i miskmask med store fordele, der hidtil er blevet præsenteret som uadskillige. Det må der gøres op med.

  De sociale medier har også stærke diktatoriske træk, hvor en åndløs tarvelighed er godt på vej til at udviske fordelene, som bl.a. er, at politikere og andre kan komme til orde uden at blive filtreret gennem journalisternes holdninger.

  Jeg fralægger mig enhver sympati med den løbske “globalisme”, men tilslutter mig gerne et frugtbart samarbejde over grænserne, sådan som vi altid har haft det og også har et stort behov for, medmindre vi vil lade os reducere til yderligt gående fattigdom.

  Desværre er der altid nogle letvægtere, som er mere end parate til at tro på “de vises sten” og at bilde andre ind, at den findes. Det gør den ikke. Menneskelivet er em kamp mellem modsatrettede kræfter, og hvis man tror, at der findes en endegyldig vej ud af det dilemma, er man enfoldigt tung i det.

  De, der er gamle nok, husker munkemarxisterne, der idiotisk faldt for Stalins, Lenins og Trotskijs pølsesnak, og partier som KAP og SAP opstod og gik under igen, fordi de byggede på den samme løgn om de vises sten og forløsning til idel lykke. Drømmen er der altid, og nogen bilder sig ind at finde den i religionen. Andre tror på heltene, der redder dem ën gang for alle.

  Det er ikke mit område, men det skulle være ganske vist, at der er forskningsmæssige beviser for, at det at gøre en god gerning, giver et fysisk velbehag, som kan spores biologisk. Og der er for mig ingen tvivl om, at Pernille Skipper. Pia Olsen Dyhr, Mette Frederiksen og den kvindagtige Morten Østergaard alle er godhedsjunkier med drømme om et Nirvana hinsides al fornuft. Deres had mod sådanne som fx familien Krarup-Langballe eller Inger Støjberg og andre borgerlige politikere er også hinsides al fornuft, og nu nærmer vi os en fase, hvor de bliver lette at angribe. Og skal angribes på alle fronter.

  For tag ikke fejl, det røde politiske vælde bygger som altid på drømmene og illusionen om, at penge og god vilje kan løse alle problemer, skønt virkeligheden fonr længst har vist sig at være en helt anden og også kræve mod til en vis brutalitet for at redde mere, end der ødelægges.

  Islamisk kultur kan ikke udryddes eller tæmmes vha. penge og god vilje, det viser alle “integrations” tiltag. Blandt andet af den simple grund at “integration” er et gummibegreb, som enhver kan definere efter ønske, og som for det meste tolkes på et løsagtigt grundlag, der siden viser sig at være samfundskadeligt og -nedbrydende. Fx som en sutteklud, der skal bilde den danske befolkning ind, at alt er vel.

  Valgets sejrherrer og -damer kan ikke levere. De har bedøvet deres vælgere med urealistiske drømme, som de ikke kan leve op til.

  Tarek Hussein hyldes af sine egne for stupid snak mod Marie Krarup, men har nogen set ham gå til angreb på dem, der erobrer landets største pladser til deres bønnemøder, og som hylder shariaen?

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 15:50

 43. Det er meget SANDSYNLIGT at der er lavet VALGSVINDEL overfor Stram Kurs.

  Det er også meget sandsynligt at de røde socialister som har infiltreret ALLE de gamle partier, vil gøre alt hvad der skal til, for at Danmark udslettes som dansk nation og danskernes land. Hver dag tager de sammen med indvandrerne en bid af vores kultur, en bid af vores økonomi og en stor bid af vores sikkerhed, selvbestemmelse, frihed og fremtidsmuligheder.

  Enhver som ikke er helt uvidende véd, at den kommunistiske og den nazistiske socialisme er dødsensfarlig og har millioner og atter millioner af tragiske skæbner på samvittigheden. Alligevel har flertallet af vælgere i årtier støttet de borgerlige, liberale og radikale partier, som stort set ikke er andet end forræderiske kommunister forklædt som “ansvarlige humanister”.

  Det har sin pris når et flertal snorksover i årevis, eller letsindigt lader sig lokke af fordærvet valgflæsk. Prisen her bliver sandsynligvis massedød og Danmarks undergang.

  I starten bliver det som i Frankrig, Sverige, Libanon og mange andre lande, hvor kulturfremmede “herrefolk” kom til. Man starter med overfald, nålestiksoperationer og terror-aktioner, hvor højst tre-fem hundrede borgere ad gangen lemlæstes eller dræbes.

  Siden udvikler det sig til massenedslagtninger af “vantro”, “urene”, kristne og shia- eller sunni-muslimer. Som vi har set i Syrien, Irak, Iran og en række afrikanske lande, hvor millioner af uskyldige er blevet myrdet.

  Socialister er bl.a. kendetegnet ved at de er ligeglade med sandhed, retfærdighed og deres eget lands borgere. De er iskolde overfor deres egne landsmænds liv og velfærd. Hvad enhver selv kan konstatere ved at sætte sig ind i kommunisternes og nazisternes blodige og morderiske opførsel i snesevis af lande.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juni 2019 @ 16:29

 44. PS: Pia Olsen Dyhr, Pernille Skipper, Mette Fredriksen, Pernille Weiss, Carolina Magdalena Meyer, Marianne Jelved, Pestager, Zenia Stampe, Johanne S-N, Birthe Rønn Hornbech og Stine Bosse osv. samt Morten Østergaard, Uffe Elbæk, Bertel Haarder, Lars Lusk, Tullesen og Pape er alle eksempler på pladderhumanister som er fulde af ord, men som ikke har den moral, samvittighed, fædrelandskærlighed og realitetssans der er brug for, hvis Danmark skal undgå at gå til bunds. De er uduelige eller korrupte snakkemaskiner hele bundtet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juni 2019 @ 16:47

 45. Franskmænd og øvrige fejlfarver er perkere, det ved alle. Sinken de kalder kronprins er fejlfarve

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 16:54

 46. Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. juni 2019 @ 16:29

  Vrøvl…hvis vi ser på valgdagen og valghandlingen…anderledes ser det ud, hvis man ser på optakten til valget og den politiske/mediemæssige behandling af SK. Da har det været op ad bakke for SK…dog kan man da sige, at de mediemæssigt via deres happenings og provokationer i perkerland, i starten fik en del mediemæssig dækning. Man har jo også haft medierne inde over forbruget af politimillioner…her kan vel de fleste danskere godt gennemskue, at omkostningerne skyldes perkeradfærden!

  Ren valgsvindel…tror jeg ikke på!

  Kommentar by Black Watch — 15. juni 2019 @ 16:55

 47. Hele folketinget er blot et skuespil til ære for idioter. Hvor meget opfatter vi lige af konsekvenserne og intentionerne i de handlinger de foretager sig inde i fascisttinget? Det er jo bare en lille psykopatadel, som sidder derinde og diskriminerer danskerne og favoriserer de multinationale og de fremmede magter de arbejder for. Danskerne er da totalt til grin, men sinkerne kommer aldrig til at fatte det

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 16:58

 48. Cat Girl mangler noget stærkere medicin

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2019 @ 17:03

 49. 17:03 Alle kommunister og socialister (altså alle nazister, kan vi lige sammenfatte dem til, som gruppe af psykopatiske totalitære kollektivister) kommer altid med den der med medicinen. Hvilken medicin taler du om, som skal være stærkere?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:05

 50. Margrethe skrev (11:08): “Denne rituelle jeg-er-ikke-racist-men indledning gør mig efterhånden lidt træt. Jeg ser det som en bedre strategi at lade “racisme” beskyldninger have samme effekt som vand på en gås. Undlad overhovedet at kommentere på eller forsvare sig mod vrøvlet, men gå direkte til stålet.”

  Jeg er fuldstændig enig! Jeg kan her anbefale YouTuberen “No White Guilt”, som ved de sædvanlige anklager om “racisme”, “anti-semitisme” etc. stiller spørgsmålet: Hvorfor er du Anti-Hvid?

  Kommentar by HN3 — 15. juni 2019 @ 17:06

 51. Vi skal have en lov hvor de islamiske skoler skal undervise børnene i LGBT, ligestilling 2 timer ugentligt hvor de bruger statsautoriseret undervisere til denne opgave og der skal være møde krav eller ryger børnechekken og evt bistanden

  Kommentar by Prebber — 15. juni 2019 @ 17:12

 52. nazisterne har ingen substans, kun slander

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:22

 53. Cat Girl
  Du er ikke rask. Så er det sagt

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2019 @ 17:23

 54. 17:23 såeh, hvad fejler jeg?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:25

 55. Paludan trick breder sig til Norge, og det politisk korrekte politi reagerer prompte
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11446410/norsk-politi-greb-ind-efter-korankast/

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2019 @ 17:26

 56. der mangler et s på Paludan, før eller siden genopretter vi et rigtigt ss til at rydde alle nazisterne, dvs altså kommunisterne og socialisterne og deres såkaldte journalister fra deres psykopatsprøjter, som skriver med herinde og slynger om sig med vilde medicinske postulater imod agtværdige debattører

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:29

 57. Vil blå blok hente stemmer tilbage? Så skal venstre fløjens politikker fremstilles som hyklere, dvs lav blog posts/artikler om hvor de røde bor og her tænkes på om de bor mulitkulturrelt, ikke kun kommune men tjek nabo navne, og hele gadens navne, går deres børn i multikulturelle institutioner/skoler? Kører de eller andre i den nærmeste familie i diesel eller benzin biler, rejser de med fly ofte, det samme kan man gøre ved medie chefer og journalister. Derudover find nogle jøder som er villige til at udtale sig specifikt om udviklingen i alternativet, Enhedslisten og de radikale hvor de tydeligvis omfavner islamister for magtens skyld.

  Kommentar by Prebber — 15. juni 2019 @ 17:32

 58. OT, for jeg kan ikke lægge dette BRAG af en video om Globalisterne og Deep State op i off topic; det accepterer ikke denne slags videoer. MUST-see! Se, at soros, hitlery og andre svin har manipuleret hele klodens befolkning mht indvandring osv. https://youtu.be/MRtEgdgj_XQ. De ER ude på at udrydde landegrænser – og flere milliarder mennesker!!!

  Kommentar by Kuffar — 15. juni 2019 @ 17:46

 59. Cat Girl, Alexander B, Bent Jensen og Ole Madsen – mindst – er Femte kolonne, der har været i gang siden blogverdene blev til.

  Kommentar by Peter D — 15. juni 2019 @ 17:48

 60. 52/Kuffar

  Vær venlig at fortælle, hvad det er for en halv- eller helfake adresse, du linker til?

  Det kan jo være, at nogen overser det ekstre punktum i youtu.be.

  Kommentar by Peter D — 15. juni 2019 @ 17:52

 61. femte kolonne af hvad? Hvad mener du med femte kolonne? :)

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:52

 62. ekstra.

  Kommentar by Peter D — 15. juni 2019 @ 17:52

 63. 17:52 Det er et helt alm yt-link

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:53

 64. hvem er jeg femte kolonne til og hvad har jeg med de andre du nævner at gøre?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:53

 65. Jeg kan jo give dig alle mine gamle aliasser, så kan du læse alle mine kommentarer, ikke ligefrem femte kolonne til Dannebrog, men det eksisterer jo ikke mere, så jo, jeg er da sikkert femte kolonne til multikulturhelvedet, jeg vil sjovt nok ikke forære mit land til nogen som helst, heller ikke franskmænd

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:57

 66. Cat Girl
  dine vilde skriverier taler for sig selv

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2019 @ 17:57

 67. 17:57 Det er da dig der er vild. Du skriver bare platte postulater, som ikke gør andet end at afsløre dig, som den sædvanlige gemene hob af nazistiske psykopater

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 18:13

 68. @52 – Kuffar: Jeg er helt enig i, at vi bliver ført bag lyset af logefolket og deres lakajer aka MSM-journalister.

  Det hele er som i en Hollywood-film, hvor alt er konstrueret og iscenesat, og vores demokrati er ikke-eksisterende, men vi kan ikke få oplyst, hvad der virkeligt foregår – kun efter at beslutningerne er truffet – og befolkningen forinden er blevet duperet/smurt via spin og teatralsk medie-mølle.

  Jeg så forøvrigt et billede af Enhedslistens guder – Karl Marx, Lenin og Stalin mfl., der gjorde den velkendte frimurerloge Napoleon-hilsen som mange storkapitalister jo også gør.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. juni 2019 @ 18:15

 69. Muslimer i landet tror de har fået en sejr, ved at Stram Kurs ikke kom ind, men det større sammenhæng er de ikke i stand til at gennemskue. F.eks. at deres normale fjende, USA (Danmarks egentlige hersker), kan have en finger med i dette. At Stram Kurs først står til 3,9% men angiveligt ender på 1,8% virker ret mærkeligt, når man tænker på at dette valg de facto var en folkeafstemning for eller imod islam. Jeg nægter at tro, kun så få danskere er imod islam, jeg tror der simpelthen har været to optioner i spil. I valgkampen bombede samtlige andre partier (på nær Nye Borgerlige) løs på Stram Kurs, i håbet om at appellere til vælgerne og skulle det ikke lykkes (hvad det formentlig ikke gjorde), var der fra den danske dybe stats side svindeloptionen tilbage hvis partiet stod til over 2%. Formentlig er det egentlige valgresultat omkring 6% eksempelvis, men det måtte det jo ikke ende med. Man har ganske enkelt ikke vovet gøre andet, i lyset af et muligt skærpet trusselsbillede mod landet og Tinget. Man kan let forestille sig ny bekymrende og omkostelig beskyttelse af institutionerne i det tilfælde, en alt for dyr pris for systemet. Især når målet alligevel er islamisering, den vanlige underliggende globale dagsorden. Sådan svindel kan selvfølgelig aldrig komme for dagens lys, det ville for evigt beskadige befolkningens tro på demokratiet og fair valg. Globaliseringen skal jo køre videre som planlagt, det må forstyrrende elementer som en Trump eller en Paludan ikke ændre på, riskoen for mulig terror blev derfor vejet tungest.

  Kommentar by LarsB — 15. juni 2019 @ 18:47

 70. 18:47 Tak, LarsB. En, i mine øjne, perfekt analyse

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 18:50

 71. Det tjener til Rasmus Paludans ros, at han selv har erkendt valgnederlaget og ikke er kommet med anklager om valgsvindel.

  Han har anklaget medierne for at grave i hans privatliv – og de artige oplysninger, som kom frem i den forbindelse kan have skræmt potentielle vælgere – men konspirationsteorier om valghandlingen og stemmeoptællingen er han trods alt for begavet til at begive sig ud i.

  Hvad har han også at klage over? Han har udsigt til omkring 8 millioner kroner de næste fire år, hvor af han mindst vil udbetale omkring en halv million i løn til sig selv.

  Kommentar by np — 15. juni 2019 @ 19:10

 72. Tråden stikker helt af i mærkelige konspirationsteorier, og man kan se hvem der er sammen om at holde galskaben kørende

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2019 @ 19:45

 73. 19:10/np
  Netop.

  Desuden gør det næppe den store forskel, om Plaudan blev valgt eller ej, da der umiddelbart ikke var udsigt til samarbejde af væsentlig art.

  Rasmus Paludans indflydelse ligger på helt et andet plan.

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 19:50

 74. 19:10/np
  Netop.

  Desuden gør det næppe den store forskel, om Plaudan blev valgt eller ej, da der umiddelbart ikke var udsigt til samarbejde af væsentlig art.

  Rasmus Paludans indflydelse ligger på helt et andet plan.

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 19:52

 75. 19:45 Sådan er i nazister jo, i antager per definition at dem der mener noget andet end jer er syge, skal medicineres (stærkere) og holder sammen, alle kollektivisters store skræk, at andre mennesker, som ikke er kollektivister og fascistoide psykopater, men blot bruger almindelig (egen) sund fornuft, tilfældigvis kan holde sammen.

  Det har du altså et problem med, at vi holder sammen om, at der var valgsvindel? Man må ikke holde sammen og mene det samme, som er noget andet end det, du mener?

  Og når man mener noget andet end dig, så er det konspirationsteori og galskab? Hvor har jeg nu hørt det før, der tegner sig altså et mønster her

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 20:21

 76. # Peter D: Kan du forklare hvordan man kan være 5. kolonne ved at fortælle sandheden om “systemet”, indvandringen, Venstres løftebrud og de radikale osv. Er du selv fra godhedsindustrien, de radikale eller alternativet? Eller står D for dum?

  Kommentar by tp — 15. juni 2019 @ 20:34

 77. 76/tp

  Står tp for tumpe?

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 20:42

 78. PeterD er vist bare k.m. i et tomt redaktionslokale på Rådhuspladsen, der render rundt mellem to computere :) Men det er nok også bare en konspirationsteori at danske såkaldte journalister er små djævle, som angriber danskerne i ekstrapladderens læserspalter og på Uriasposten

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 20:45

 79. Trump ansvarlig for valgsvindel i Danmark

  Hold nu kæft hvor åndssvagt

  Kommentar by k. m. — 15. juni 2019 @ 20:51

 80. 20:51 Hvordan bliver Trump ansvarlig?

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 20:52

 81. 20:51 Du har læst forkert, læs det igen

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 20:53

 82. Killery ville vinde 95% mod Trump 5%. Fake Polls proklamerede i ugevis, at Donald J. Trump ikke havde en chance.

  Fake Polls har det formål, at tage modet fra personer der ville stemme anderledes, men opgiver fordi det alligevel ikke nytter (med de udstigter).

  Fake DDR og TV-MeeToo udsendte stakkevis af Fake Polls, med samme formål. Ingen skulle tro, at det ville batte noget, at Rasmus Paludan fik 4-6 mandater i FT. Derfor var han på 3-4% og ikke 8-10% som ville være et jordskredsvalg.

  Hvad blev resultatet? 1,79%.

  Svindlen er så tyk, at EUrabia og George Soros sikkert fylder en ekstra skærv i Løkke-Fonden.

  tp er en bagbordsindianer som er forvist fra bagerste række. Han lugter fælt og tror, at det forsvinder fordi han kalder sig islam kritiker.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2019 @ 20:54

 83. Sorry, hvis der er en tp. Det var selvfølgelig np, den lille bøsselort.

  Kommentar by Iznogut — 15. juni 2019 @ 20:58

 84. #”Iznogut” 20:54

  “Fake DDR og TV-MeeToo udsendte stakkevis af Fake Polls”

  Det er en uhørt beskyldning mod de uafhængige meningsmålingsinstitutter, som lever af at lave så præcise forudsigelser som muligt.

  Jyllands-Posten har valgt at indstille al brug af politiske meningsmålinger indtil videre, fordi det meningsmålingsinstitut, de benytter, Nordstat, ramte så galt, som de gjorde. Det betyder mindre indtjening for Nordstat.

  Problemet med de mange konspiratonsteorier, som bl.a. kolporteres her, er, at de kræver så mange menneskers medvirken, og at ikke en af dem taler over sig.

  Hvis vi bare tager den sidste konspirationsteori, foreslået af “Iznogut”, så kræver den, at meningsmålingsinstitutter, aviser og TV-stationer indgår aftale om at snyde med målingerne og at holde tæt med det.

  Kommentar by np — 15. juni 2019 @ 21:25

 85. np, ikke så svært at lave præcise polls, hvis hele valghandlingen er svindel, af de samme mennesker, som også producerer meningsmålinger. Alle ved at meningsmålinger blot er bestillingsarbejde, hvor man starter med at sige hvilket resultat, man gerne vil finde i målingen

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 22:14

 86. 21:25 Som sagt tidligere, alle ledende danske mediers ansvarlige direktør får hver dag en udskrift af dagens talkingpoints, oprindelig formuleret af CFR og Pentagons stab

  se cfr dot org, der finder du nok Pompeo

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 22:20

 87. Er der nogle voksne til stede?
  Kors hvor er lige netop denne tråd ødelagt af en masse indbyrdes uforsonlige og ondskabsfulde “indlæg” fra en hoben “skøre” alias-ekvilibrister, der sejler rundt i sumpen af en selvhævdende overdosis af ordskvalder og debatmæssige hid og did retninger!!

  Folk der læser med her må tro vi alle er lige til indlæggelse…

  Ta´ jer dog sammen!

  Kommentar by Black Watch — 15. juni 2019 @ 22:30

 88. Der mangler i den grad en “ignorer”-funktion på Uriasposten.
  Det tager en evighed at scrolle forbi manikeren AB og CG (Var CD for tykt?)

  Kommentar by Træt — 15. juni 2019 @ 22:34

 89. 22:30 Du kan sige, hvad du vil, men valget er svindel, ligesom alt andet i det her syge land. Det er sgu ikke så svært at se.

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 22:36

 90. Træt, jeg har ikke problemer med at finde det jeg vil læse. Der er masser af plads at skrive på, og jeg kan ikke se det skal være forkert at alle kan komme til orde, bare et sted i Danmark

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 22:38

 91. 22:30/Black Watch.

  “Kors hvor er lige netop denne tråd ødelagt”

  Man kan også se det fra den positive side og betragte de mange forsøg på destruktion som en øjenåbner for, at emnet rammer et ømt sted, og at nogen ønsker at sløre det.

  Blogejeren brugte en sen time af sin ferie til at poste et særdeles seriøst og tankevækkende indlæg. Jeg udsatte min sengetid, for at svare, og andre fulgte. Der kom nogle gode argumenter på bordet af den type, vi får brug for i nærmeste fremtid.

  Det er meget afslørende, at dette er blevet forsøgt ødelagt af Uriaspostens meget aktive Femte kolonne.

  Kommentar by Peter D. — 15. juni 2019 @ 22:50

 92. Peter D. var ikke i stand til at forklare hvordan bloggere som fortæller SANDHEDEN om indvandringen og politikernes udskejelser, kan være en “femte kolonne”. Vi mangler ihvertfald stadig svaret.

  Kommentar by tp — 15. juni 2019 @ 23:01

 93. De to spammeres 50 daglige enslydende indlæg gør det besværligt at læse Uriasposten på telefonen.

  Kommentar by Træt — 15. juni 2019 @ 23:17

 94. JC – 27 kl. 1O.49 – 15/6 fortæller noget om Bertel Haarder som tyder på at BH ikke er andet end en ussel radikal forklædt som borgerlig.

  Kommentar by tp — 15. juni 2019 @ 23:24

 95. Der optælles naturligvis korrekt rundt omkring på selve stemmestederne, formoder jeg da i hvert fald, svindelnummeret foregår i så fald bagefter inden tallene skal offentliggøres. Paludan, eftersom han er ret intelligent, bør i det mindste selv udmærket være klar over muligheden, han kender om nogen løgnepressens motiver og systemets status quo de arbejder for. Hvis ikke, kunne man jo næsten have tvivl om personen Paludan selv, YouTube fænomenet opstået nærmest ud af den blå luft. Staten stod muligvis i et ret vigtigt etisk dilemma her, hvad er vigtigst; at et valg foregår efter bogen eller nationens sikkerhed. Nye Borgerlige, det ‘mindst onde’ af to nye (for det globaliserende magtsystem problematiske protestpartier), fik med nød og næppe lov. Husk i det hele taget, der foregår en krystalklar islamisering af Europa, det må man aldrig glemme er magtelitens endelige mål.

  Kommentar by LarsB — 15. juni 2019 @ 23:27

 96. # 23.27 :Ja, Merkel og EU arbejder på at afrikanisere og islamisere Europa. Det er blevet beskrevet mange steder på nettet. Adskellige vidende og tænksomme personligheder har vurderet det som Berlin og Bruxelles har gang i, som vanvidsplaner. Den planlagte import af flere hundrede millioner afrikanere og arabere beskrives som en kulturel, økonomisk og social atombombe under Europa. Trump har kaldt Merkel en forræder mod Tyskland og Europa. Andre taler om destabilisering, kaos og kollaps og mulige borgerkrige.

  Men det går ikke så glat som Merkel og EU forestillede sig. I Polen, Ungarn, Italien, Frankrig, England, Belgien, Tjekkiet, Holland, Østrig og Tyskland har der været protest-demomstrationer med hundredtusindvis af borgere. Og i lande som Polen, Ungarn og Italien er regeringerne begyndt at sige fra overfor de vilde planer om at gøre Europa til en afrikansk koloni.

  Se Kalergi-planen og Marokko-traktaten. (Og se de indlæg som påviser at der kan snydes med optællingen af stemmer)

  Kommentar by tp — 15. juni 2019 @ 23:50

 97. OT
  redpill phil (independent)
  THE MIGRATION PACT WITH THE AGENDA 2030 EMBEDDED WITHIN , PART 1
  yt-hash: 09LBgQQhK3U

  Kommentar by Cat Girl — 16. juni 2019 @ 00:09

 98. Valghandlingen er særdeles sikker og der kan ikke svindles med stemmeafgivelsen!!

  Valgets udfald er kun underlagt mediernes og den politiske aktivitet før og efter valget…man kan selvfølgelig lyve om alting før og efter valget…det kan man med alt!
  Men stemmerne på f.eks. SK kan ikke lyves bort.

  Kommentar by Black Watch — 16. juni 2019 @ 00:37

 99. 55. k. m.
  Er de Norske Grundlov ikke ens med den Danske. ??
  Har de en Blasfemiparagraf. ??

  Hvis den Norske Grundlov ikke ens med den Dansk, overtræder Politiet den.

  Hvis Norge ikke har en Blasfemiparagraf, er der fri bane til at brænde lortet af.

  Det Norske politi, som det Danske og Svenske har mistet grebet om magten. Det tilrådes at løslade Breivik da han derved kan lære fra sig, i stedet for at sidder der og ikke lave noget. Jo Jo Norge har et problem, og den blev ikke løst ved bare at bure Breivik inde. Volden sejre, ved at politiet giver dens medhold.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. juni 2019 @ 00:56

 100. 98. Black Watch
  Se blot Permille vermund:

  https://youtu.be/EnIH-OadKXQ
  Hvorfor Paludan blev Hevet ud af NB, er pga en løgn, (02.06.2019)

  Neden for videoen bedes du læse hele teksten.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. juni 2019 @ 00:59

 101. >49 Cat Girl 17:05
  Jeg foreslår du tager noget Liberty Report (20 min.) noget Corbett Report (60-120 min.) og lidt G Edward Griffin. Alle tre indtages visuelt. De udleveres på Bitchute. Har de dem ikke kan du finde dem via duckduckgo eller startpage. Har dette ikke kureret dit k.m.,må du konsultere skrevne tekster.
  >51 Prebber 17:52
  Vi skal ikke have en lov,vi skal afskaffe en (eller mange tusinder). En god en at starte med ville være finansloven. Skal vi endelig have en lov,skulle den være: Alle tillægslove skal vedtages ved folkeafstemning. Og så skulle vi revidere vores grundlov.
  >58 Kuffar 17:46
  Tack så mücket. Ser den senere,selvom jeg har været gennem møllen mange gange, Senest om California wildfires og 5G
  >69 LarsB 18:47
  Flere gode pointer tak. Har du endnu ikke set How Ron Paul was cheated out of Predicency,så gør det.
  >71 np 19:10
  Jeg tror Paludan havde haft større gavn af at komme på fjolsetingets talerstol,end at få partistøtte,som jeg ikke regner ham for at stikke i egen lomme. Men du har ret i at han gjorde klogt i ikke at rejse tvivl om valgets gyldighed.
  Det gør jeg imidlertid gerne.
  >92 tp 23:01
  Det lagde jeg på tidspunktet for læsningen af din kommentar også mærke til.
  >100 Charles Nielsen 00:59
  Jeg er stadig lidt loren ved hende. Men lad os se hvad hun driver det til.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 03:39

 102. > Black Watch: Tak!

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 04:58

 103. Hvis man har tillid til NB og “at løse “de her “problemer”””, så er man altså også bare en retarderet nar

  Kommentar by Cat Girl — 16. juni 2019 @ 05:40

 104. > Cat Girl 05:40

  Er du venlig at adressere dine talrige indlæg?

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 06:33

 105. Ikke fordi jeg er sart, men tager lige en pause fra det/de løse missiler der har ramt Uriasposten

  Det her er værre end kommentarsporet på EB’s nationen

  Kommentar by k. m. — 16. juni 2019 @ 07:12

 106. Virkeligheden og verdens ondskab overgår næsten altid fantasien. Det kan man læse om i bøger om kommunisternes-, nazisternes-, fascisternes-, socialisternes-, islamisternes- samfundsordninger og diverse forrykte eller korrupte klikers og sekters udskejelser. Læs selv om hvad der foregik af ufattelig galskab og ondskab i Sovjet-unionen, Tyskland, Tyrkiet, Rumænien, Kina, Cambodia, Congo, Uganda, Syrien, Afghanistan og andre lande, fra 19OO og op til vore dage.

  Nogle bloggere har stor tillid til myndigheder, autoriteter, partier, ideologier, DR, aviser og hele “systemet”. Selvom vores demokrati ikke er ægte og direkte. Selvom lovgivningen 8O% fjernstyres af EU. Selvom medierne i årtier har manipuleret meningsdannelsen. Selvom partierne har vist sig at være utroværdige igen og igen.

  Er visse bloggere måske en smule naive?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. juni 2019 @ 07:37

 107. “der mangler et s på Paludan, før eller siden genopretter vi et rigtigt ss til at rydde alle nazisterne, dvs altså kommunisterne og socialisterne og deres såkaldte journalister fra deres psykopatsprøjter, som skriver med herinde og slynger om sig med vilde medicinske postulater imod agtværdige debattører

  Kommentar by Cat Girl — 15. juni 2019 @ 17:29”

  denne kommentar fra Cat Girl er bevis nok på, hvorfor vedkommende burde kigges grundig efter i sømmene.
  Cat Girl har åbenbart nogen i kikkerten som han/hun ønsker udryddet med SS metoder.
  Det kan ikke passe det kun er mig der kan se at Cat Girl har syge tanker.

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2019 @ 07:42

 108. > Cat Girl
  Lad nu være med at harcellere over k.m. og især Henrik Petersen som meget længe har kørt deres eget løb.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 07:54

 109. Nielsen
  Vi kender udmærket din røde, autonome Christiania tankegang

  Kommentar by k. m. — 16. juni 2019 @ 09:42

 110. 7:54/Nielsen.

  Hvis nogen “kører sit eget løb”, hvem er så “de rigtige”?

  For en udenforstående er dette et komplet galehus, og det lægger Kim Møllers indlæg ikke op til.

  Men hvad ved jeg. Forleden hørte jeg Sørine Gotfredsen rose Ôzlem Cekic og sige, at hun havde fået stor respekt for hendes dialogkaffeslabberaser.Kun Gud og Allah ved, hvorfra denne respekt kommer, for har nogen set resultaterne af de mange kaffebønner? Hvorom alting er, synes Gotfredsen og Cekic imidlertid at være blevet kaffesøstre undervejs i de talrige medieseancer, som uopfindsomme journalister bliver ved med at indkalde dem til.

  Katrine Winkel Holm er derimod på krigsstien og gør et stort nummer ud af at håne Marie Høgh, fordi denne ikke opnåede at blive valgt til Folketinget. Rasmus Jarlov kommenterer denne reaktion ved – ganske korrekt – at gøre opmærksom på, at det ikke er borgerlig tone og kun venstresiden, er opfører sig så nederdrægtigt. Det gør den så til gengæld også med fråden sprøjtende og med sjælden ondskab og mangel på almindelig pli. Tværer rundt i sårene med den aller største fornøjelse. Som Winkel Holm.

  I dag kan Berlingske meddele, at nogen har nedsat en arbejdsgruppe for at styrke DF’s nationalkonservative profil, og et medlem af familien Krarup udtaler, at det er mediernes skyld, at vi andre ikke har kunnet gå øje på den. NÅ.

  Nogen bekræftelse fra Thulesen Dahl og Skaarup foreligger dog ikke, og der må vel også være en grænse for galskaben. eller er der?

  Da DF kørte sit eget løb, blev partiets flirterier med Soialdemokratiet skæbnesvanger. Det stod på i flere år, men det har vi altså helt misforstået, forlyder det nu fra familien Krarup. Måske kører den sit eget løb. Den kan jo også forsøge sig med spirituel dialogkaffe med alle os dumrianer, der blot har troet, at DF mente, hvad DF’s ordførere gav udtryk for.

  Kommentar by Peter D. — 16. juni 2019 @ 09:47

 111. PS. Racismebegrebet har mistet indhold. Som det bruges af mange – især venstreorienterede – i dag, har det ikke noget med menneskeracer at gøre.

  Det nye racismebegreb betegner det at føle skepsis overfor det fornuftige i at lade fremmede – især muslimer – indvandre. Ifølge venstrefløjserne er det hvad “racisme” betyder i dag.

  Racister er for venstrefløjserne dem, der er modstandere af masseindvandring af muslimer eller generelt dem, der ikke er venstreorienterede.

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2019 @ 09:50

 112. Mit gæt er at den diplomatiske fejhed har triumferet for billig olies skyld, og dermed skabt grobund for importen af muhammedanske u”integrerebare” bare muhammedanere, og man dengang så brugte de Radikale som til salg moralsk pejlemærke. Det passer jo også meget godt til Deres leflen for naziregimet. Man har så moraliseret udenom kendsgerningerne om Islam (usekulær diktatorreligion med Førerprofet ideal) i blinde hen over hovedet på alle dens ofre. Det er foregået fra 1970 ernes oliekrise herhjemme, med højdepunktet fra udlændingeloven af 1983 om familiesammenføring, som så har skabt denne fatale massive indvandring, med ghettoer, “æresdrab” etc etc etc, og så har eliten på tryg afstand af problemerne moraliseret ud i det blå om fred, tolerance og mangfoldighed o. a blålys. Jeg selv var naiv, men indså et par år før 11 september 2001, selvom jeg var usikker på mig selv, islams katastrofale frihedsødelæggende virkning, og dens modbydelige undertrykkelse. Da 2001 11 september oprandt, troede jeg (åbenbart) naivt, at der ville komme et skifte, og jeg gik åndeligt aktivt ind i modstand imod den religion, men måtte sande at det naivistiske idioti fortsatte, fordi de elitære politikere havde kompromiteret sig for meget hen over hovedet af befolkningen, og derfor fortsatte Deres afstumpede moral, selvom vi sendte soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvenserne af den modbydelige religion. Islamkritik og bekæmpelse, er en frihedskamp. Det har intet med racisme at gøre. Islam har langt mere med facisme og nazisme at gøre, end nogen anden religion. Støt SIAD. Trods alt. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. juni 2019 @ 09:56

 113. Kommentar by Charles Nielsen — 16. juni 2019 @ 00:59

  Det er vel også det jeg skriver, at valgets udfald er kun underlagt mediernes og den politiske aktivitet før og efter valget…man kan selvfølgelig lyve om alting før og efter valget…det kan man med alt!

  Kommentar by Black Watch — 16. juni 2019 @ 10:04

 114. Jeg gentager gerne: Mennesker fra vores vestlige kristne civilisation, der af den ene eller anden grund har haft bopæl i Mellemøsten eller Nordafrika i længere perioder, oftest flere år på grund af tjenestelige opgaver, kan udmærket se, at islam og dets følgere ikke er foreneligt med vores kristne kultur og lande. Man har simpelthen oplevet islam first hand og helt tæt på i dets kerneområder. De mennesker ønsker ikke at se mere islam i Danmark, for de ved godt hvilke problemer det projekt fører med sig.

  Så at frelste mennesker som Uffe Elbæk, Rasmus Nordqvist, Zenia Stampe, Morten Østergaard og likes rejser 1,5 uge til motionsløb i Mellemøsten eller vandrer rundt i Jerusalems gader og synes det er synd for alle islamisterne, har intet indsigt givet dem overhovedet. Deres eneste motiv for flere islamister til Danmark er ene og alene, at sikre deres eget mandat i Folketinget. De handler mod landets (og Europas) bedste, hvilket nok skal føre til en plads på anklagebænken i de kommende retsopgør.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 16. juni 2019 @ 10:19

 115. Nielsen: Hvad synes du om debatten, Nielsen?
  Nielsen: Jeg synes, der er for mange idioter, Nielsen.
  Nielsen: Men har de skrevet noget om dig eller til dig, Nielsen?
  Nielsen: Nej, men de er alligevel idioter, Nielsen.
  Nielsen: Har de skrevet noget, du er uenig i, Nielsen?
  Nielsen: Nej, men de er bare idioter, Nielsen.
  Nielsen: Og du kan selvfølgelig argumentere imod alt, hvad de ikke har skrevet, Nielsen?
  Nielsen: Ja naturligvis, for de er idioter, Nielsen.

  ….osv. ad absurdum. Dejligt at være enig med sig selv. Det ville blot være endnu bedre, hvis der ikke var andre end Nielsen til at debattere med Nielsen. Når nu ingen andre gider at debattere med Nielsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 10:29

 116. > Dansk Stolthed 10:19

  Du glemte Pernille Skipper, der gerne ifører sig palaraberklud og lave selfies med ekstreme imamer. I Danmark.

  Man behøver ikke at have været i muslimske lande for at kende til muslimsk uduelighed.

  Det er alt rigeligt at køre safari i en pansret mandskabsvogn til de muslimske exklaver på ydre Nørrebro, Nordværst, Pestegnen, Voldsmose og Gællerup.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 10:37

 117. …jeg bør nok tilføje, at safariturene giver udblik til de ædle vilde, hvilket dog kun gælder machohannerne. Hunnerne er dresserede og iført passende telt, i bedste fald med brevsprække til øjnene, da de gerne skal kunne se, hvor de bedst kan pløje deres barnevogne og deres løsgående drengebørnsmissiler ind i ældre danskere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 11:01

 118. Tak til k.m., Peder D, Black Watch, Henrik Petersen og heldigvis flere andre for berigende indlæg i denne sø af slam, Nielsen og kattepigetis.

  Kommentar by bjarne binee — 16. juni 2019 @ 16:14

 119. A-mad skrev (09.50): “PS. Racismebegrebet har mistet indhold. Som det bruges af mange – især venstreorienterede – i dag, har det ikke noget med menneskeracer at gøre”.

  Begrebet/ordet “racisme” eksisterer kun for at tilsvine, udskamme og censurere hvide mennesker.

  Kommentar by HN3 — 16. juni 2019 @ 17:29

 120. Det er klart at der er katte i kattebakken, det er ligesom vores bakke, Og det er ganske rigtig meget ned af bakke med den danske journaliststand i al fremtid

  Kommentar by Cat Girl — 16. juni 2019 @ 18:05

 121. Vil lige gøre opmærksom på at der er redigeret i indlæggene her på siden, tingene står ikke som de opstod i kommentarerne

  Kommentar by Cat Girl — 16. juni 2019 @ 18:14

 122. Uh, Cat Girl har gennemskuet, at små grønne mænd, formentlig fra Mars, har rodet i Cat Girls utallige indlæg.

  Mit forslag: Da du skriver utallige uforståelige og ligegyldige indlæg, kunne det tænkes, at du ikke heeeelt husker, hvad du egentlig skrev.

  Blot et hint: De enkelte indlæg kan flytte plads, især hvis de afventer moderation aka godkendelse, typisk pga. links eller bestemte udtryk. Det ved enhver, der har været her længe nok, dvs. over to uger.

  Og nej, der er ikke en moderator, der redigerer i dine eller andres indlæg.

  Hvilket er et af frihedsgoderne på UP, at du kan vrøvle løs som du lyster, hvilket synes at være en hel del.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 20:04

 123. 20:04 Ved ikke hvad du taler om, jeg konstaterer bare at flere af k.m.s indlæg er fjernet og nogle er tilføjet, og det er klart, at det kræver lidt hjerne at lægge mærke til det, som jeg tilfældigvis er i besiddelse af

  Kommentar by Cat Girl — 16. juni 2019 @ 22:47

 124. >110 Peter D 0947
  Hvorfor stiller du et uforståeligt spørgsmål til mig? Jeg har aldrig læst dine kommentarer før nu i disse dage. Jeg har ikke henvendt mig til dig,men til Cat Girl.
  Men jeg kan til gengøld fortælle dig,at jeg har hørt Sørine Gotfredsen udtale sig imod afskaffelsen af en af paragrafferne 140 eller 266B som i mine øjne begge er grundlovstridige. Jeg husker ikke lige hvilken en af dem det var,men jeg hørte det i et af Dhimmi Radioens tv-programmer.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 23:28

 125. >Cat Girl
  Det hedder ned ad bakke ;-)

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 23:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper