16. juni 2019

Tingbjerg: Far må ikke se sin datter svømme – “Kønsopdelt svømning er ikke et mål i sig selv, men…”

Berlingske-journalisten spørger folkeskolelærer Mikkel Elsinger, om ikke han ‘har fået muslimer på hjernen’, og sådan kan et nominelt borgerligt dagblad diskret rulle den røde løber ud for hverdagsislamiseringen. Fra Berlingske.dk – Mikkel Elsinger må ikke se sin datter svømme i Tingbjerg Svømmehal – for Mikkel Elsinger er en mand.

“Sagen er, at hans seksårige datter i Tingbjerg går på et svømmehold under Hovedstadens Svømmeklub. Svømningen er kønsopdelt og foregår sådan, at forældrene afleverer de seks til niårige piger til svømmetræningen og henter dem efterfølgende. Seks gange på en sæson har forældre lov til at komme ind i svømmehallen og se børnene i vandet. Men dette tilbud gælder kun kvinder – mænd har ingen adgang.

Det udgør imidlertid et praktisk problem, idet Mikkel Elsingers hustru, som arbejder med psykisk syge, ikke har mulighed for at deltage hver gang. Det er dog ikke værre, end de finder ud af dette.

Derimod rejser det et principielt problem, fordi Hovedstadens Svømmeklub for at tilgodese minoriteter i hans øjne giver køb på princippet om lighed mellem kønnene.

‘Jeg er helt med på, at man skal tage hensyn til hinanden, men jeg synes ikke, at dette er et rimeligt hensyn. Og jeg forstår ikke den forestilling, man har om mænd, siden udelukkelsen er nødvendig,« siger Mikkel Elsinger:

‘Skal kulturerne lære at forstå hinanden, er man nødt til at mødes. Og ved at lave sådan nogle regler, adskiller man i praksis folk. Vi er blevet direkte opfordret til, at vi bare kan finde et andet svømmehold.‘”

(Foto: Maps)

“Desuden ser jeg ikke det her som et ligestillingsproblem. Tværtimod ser jeg det som ligestilling, at vi sikrer, at disse piger også kan være med. Kønsopdelt svømning er ikke et mål i sig selv, men det kan i en periode være et nødvendigt instrument til at sikre, at piger dyrker idræt og melder sig ind i foreningslivet.” (Kulturborgmester Franciska Rosenkilde, Alternativet)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102105/trackback

33 Comments »

 1. Åh, ikke nyt. HS har gjort i den slags i minimum 30 år. Første gang, jeg stødte på det, var omkring 1990 i Vesterbro Svømmehal. Hvor der så blev opsat gardiner for vinduerne osv., så børnelokkere, datidens ord for pædofile, ikke kunne se ind.

  Man kender det jo fra sig selv: Man bliver bare så seksuelt opstemt af 6-9 årige piger i badedragt….?

  Utroligt hvad vi finder os i af særregler af hensyn til – ikke religiøse minoriteter – men lige nøjagtig én gruppe, nemlig muslimer, hvis nogen ikke skulle have gættet det allerede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 12:11

 2. Det behøver ikke være så kompliceret. Vi behøver blot et Danmark med:
  – norsk/britisk relation til EU
  – svensk/finsk relation til NATO/Rusland
  – tjekkisk skattesystem og skole/sygehusvæsen
  – schweizisk/japansk udlændingepolitik og ungarnsk grænsekontrol
  Det er allierede lande vi sammenligner os med. Hvor svært kan det være?

  Kommentar by Fascist — 16. juni 2019 @ 12:15

 3. Åh ja. Med den regering vi har nu, bliver den slags sager kun endnu værre.

  Kommentar by Flaskeposten — 16. juni 2019 @ 12:39

 4. Hjem til Mekka..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2019 @ 12:44

 5. Right in your face, Mikkel -og det med en stor smedehammer.
  Du + kone har med garanti selv stemt jer til disse latterlige regler samt mere islamisk indvandring. Nu smager i frugten, som i selv har avlet.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 16. juni 2019 @ 12:56

 6. Husk nu, at det er for at beskytte de unge kvinder imod fædrenes og hannernes natur.

  Muhammed angav normen, da han besprang den 9-årige Aisha.

  Kommentar by Bastardo — 16. juni 2019 @ 13:01

 7. > Fascist 12:15

  Meget enig, og til første pind kan du roligt tilføje Schweiz, der de facto omend ikke de jure som Norge er EØS-associeret. Island og Liechtenstein er også EØS-associerede.

  Disse lande klarer sig fint uden EU.
  Polen, Slovakiet, Slovenien og andre østeuropæiske EU-lande, du nævner selv Ungarn, bøjer sig ikke i støvet for svagtbegavede muslimer med korte lunter.

  Til emnet findes der åbenbart ganske mange eksempler på lukkede arrangementer for typisk muslimske kvinder, i dette tilfælde børn.

  Det ender sgu nok med, at vi alle, også mænd, skal bære burkini i svømmehallerne, så vi ikke krænker de altid forurettede muslimske stakler. Da vi i modsat fald er ikke-inkluderende…..Suk!

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 13:04

 8. […] den står på kønsopdelt svømning i Tingbjerg, ser Ibn Hani stranden i Latakia sådan her ud lørdag den 15. juni […]

  Pingback by Ibn Hani stranden i Latakia - Syrienblog — 16. juni 2019 @ 13:05

 9. Endnu engang skal Danskerne indordne sig under en fremmed kultur der ikke har bragt andet end død og ødelæggelse med sig. Hvem er de “kloge” hoveder der er kommet frem til den beslutning?

  Der burde rulle hoveder for den beslutning!

  Kommentar by Santor — 16. juni 2019 @ 13:37

 10. Det er fandme heller ikke nemt når nu trenden er at pædofili er en del af det flydende køn. Så er det da bare så dejligt at disse ventretosser kan alliere sig med muslimer og islam. Den store lykke er at de fleste overgreb begås mod kvinder der overvejende arbejder på ødelæggelsen og det rigtige menneskesyn. Den sidste holdning er nok nærmest bittersød.

  Kommentar by River — 16. juni 2019 @ 13:47

 11. #7, Henrik Petersen
  Gad vide hvordan Folketinget vil forklare, at lille Tjekkiet uden råstoffer, kan have skattefinansieret sundheds- og uddannelsesvæsen med 15% indkomstsskat, 15% moms på fødevarer og blot 21% moms på andet.

  Alle universitetsuddannelser på tjekkisk sprog er gratis. For engelsk undervisning er der egenbetaling. Sådan undgår de eksempelvis uddannelsessnyltere inden for EU.

  I Danmark er undervisning på engelsk gratis for alle og vel nok også efterhånden på arabisk, tyrkisk og somali.

  Kommentar by Fascist — 16. juni 2019 @ 13:47

 12. > Fascist 13:47

  Rent gætteri: For det første har Tjekkiet ikke synderligt mange ‘migranter’ af muslimsk herkomst. Der er nemlig ikke de samme luksusforhold for migranterne som i Danmark.

  For det andet har Tjekkiet ikke kvalt sig selv med overdådige overførselsindkomster.
  Uddannelsesniveauet er nu heller ikke fantastisk, omend jeg sidst var der i foråret 1990 efter Fløjsrevolutionen. I Tjekkiet smider man blot ikke gode penge efter dårlige.

  I Danmark derimod smider vi rask væk penge til såkaldt ‘modersmålsundervisning’, selv om migranterne, og det er de, de har været igennem talrige andre EU-lande, der blot ikke er så generøse med skatteydernes penge som Danmark.

  I stedet diskuterer vi, om migrantbørnene kan få en kogt kartoffel mere….

  Og om vi ikke skylder de stakkels ‘danske’ terroristkvinder fra det forsvundne IS-kalifat at få dem og deres børn tilbage til Danmark. For min skyld kan de blive i deres selvvalgte kalifat, som blot er et andet navn for koncentrationslejre, nu drevet af andre muslimer.
  Forhåbentlig slår de hinanden ihjel dernede.

  Støjberg er ikke strammer. Hvis hun var, ville hun skæve til Visegrad-landene og lære, hvordan man holder de invasive velfærdsmigranter ude.
  Desværre bliver det nok kun værre med en socialdemokratisk mindretalsregering baseret på de Radikale med Stormuftien i spidsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 15:11

 13. I øvrigt er jeg temmelig sikker på, at fjollerier som kønsopdelt svømning osv. næppe vil have gang på jord i Tjekkiet, Ungarn osv.

  Så måske vi skulle forlange noget af de mennesker fra de varme lande, fx til en begyndelse, at de indretter sig efter normerne i dette land.
  I modsat fald kender de jo vejen tilbage, eftersom de har fundet herop.

  Muslimer lever fint i muslimistan, lad det forblive således.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 15:17

 14. Henrik Petersen:

  Der er 5000 muslimer i Tjekkiet. Jeg har endnu til gode at møde en af dem. Da der ikke er nogen taberydelser som i Danmark, forsørger de i det mindste sig selv – hvor end de gemmer sig.

  Sjov leg 1:
  Tag til Tjekkiet og led efter en hijabkvinde.

  Sjov leg 2:
  Prøv for sjov at oprette en profil på bøssesiden boyfriendd.dk. Hver tredje profil er “Perker”, “StorOmskåret”, “InvandrerFyr”, “TyrkiskPar”. Fælles for dem alle i profilteksterne er at de “kun søger diskrete aftale”. Men de spiser død og vold ikke svinekød og vil ikke røre alkohol og man kan lige tænke sig, at krænke deres hellige skrifter.

  Sjov leg 3:
  Stå op kl. 6-7 om morgenen, hvor alle er på vej på arbejde og bevæg dig ud i Københavns tidlige myldretid. Stort set en muslimfri oplevelse. Gentag så gåturen kl. 12 om formiddagen.

  Kommentar by Fascist — 16. juni 2019 @ 15:23

 15. Jeg forstår absolut godt kønsopdelingen…Piger skal passe ekstremt meget på når muslimer ser på dem. Der bliver hurtigt sat griller i hovedet på disse individer der underkaster sig islam. Flerkoneri og sexslaver som ens højrehånd lynhurtigt kan besidde, er svært at stå for, specielt når nu de er lige der.
  Islamiseringen er i fuld gang og danskerne skal bare integrere sig under en ideologi beregnet til imbecile, mentalt afstumpede, ignorante og fascistiske individer.
  Vi kan dog løse alle problemerne her og nu, hvilket vil gavne Danmark og vores velfærd…
  Send dem hjem, prompte!

  Kommentar by En rigtig dansker — 16. juni 2019 @ 15:32

 16. Det er efterhånden en del år siden at “Berlingske” overtog den ledige betegnelse som “Politiken Light”. Betegnelsen har været ledig siden den forhenværende “Jyllandsposten” efter nogle år som “Politiken Light” blev til en fuldblods udgave af “Politiken” under betegnelsen Politiken Vest” eller “Aarhusudgaven af Politiken”.
  Dagbladssituationen i Danmark er nu således:
  Politiken
  Politiken Vest/Aarhusudgaven af Politiken (før Jyllandsposten).
  Politiken Light (før Berlingske).
  De 3 udgaver af Politiken er alle delvist betalt af alle skatteyderne og med ganske få undtagelser kun skrevet af Journalistisk Venstreparti.

  Kommentar by bjarne binee — 16. juni 2019 @ 15:47

 17. Faren udtaler, at begge kulturer må bøje sig lidt. Fandeme nej! Vi skal sgu da ikke lave om på vore liv, for at gøre plads til andre kulturer.

  Rosenkilde taler varmt om mangfoldigheden, men der er åbenbart ikke plads til en far på tilskuerrækkerne. Man burde anmelde denne sag til Ligestillingsnævnet.

  Svømmehallen fastholder hårdnakket, at der ikke er tale om religiøse hensyn. Man tager det hensyn, fordi flere muslimer svømmer ved kønsopdelt undervisning. Altså et religiøst hensyn. Hvor dumme tror de, vi er!?

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-06-16-far-maa-ikke-se-sin-datter-svoemme-der-er-ikke-tale-om-integration-paa-denne-her

  Kommentar by Larsen — 16. juni 2019 @ 16:41

 18. Vær dog konsekvente og opret raceopdelt svømning i stedet.
  Så slipper de helt for os, og vice versa.

  Husk at erhvervslivet elsker immigration, det øger arbejdsudbuddet og væksten.
  At de samtidig koster 30 mia på statsunderskud og ringere offentlig service, er jo ikke deres hovedpine.

  Alle kunne være tilfredse hvis immigranter kunne arbejde midlertidigt, og skulle forsørge sig selv 100%, og hvis ikke skulle der være en 100% sikker udvisning i vente.

  Kommentar by Zatopek — 16. juni 2019 @ 16:48

 19. > Fascist 15:23

  Gode legeforslag. Desværre bor jeg tæt på en hjemmeplejestation, hvor alle – som i alle – synes at være overvægtige rygere, derfor elcykler, og hvor rigtig mange er iklædt muslimsk tørklud. Bwalya Sørensen ville være en rigtig god brobyggerperker hér.

  Hvilket ses fra kl. ca. 06 dagligt og naturligvis også i weekender, på helligdage osv.
  Én af dem er mand, neger og udstøder vuf-vuf lyde, når han cykler på fortovet for fuld skrue. Ok, jeg sparer udgiften til abegrotten i Zoo.

  Det der bøssesite hopper jeg nok over. Kan de for fanden ikke blot få nogle kneppegeder af begge køn, eventuelt nogle kameler, så de kan føle sig hjemme?

  > Larsen 16:41
  De kan for min skyld udleve deres fanatiske ideologi i deres rundt regnet 50 muslimske hjemlande. Ikke her.

  Og vi skal fgm ikke bøje os mod musliske tosser. Man skal vist være Radikal eller fra Alternativet for at mene dette.

  > Zatopek 16:48
  Nix, vi har allerede rakt dem lillefingeren, hvorefter de tager hele negerarmen.

  Svømmehaller i Danmark er for europæere og de af anden etnisk herkomst, der indordner sig efter dansk kultur.

  Det er rigelig, at man fx i Frederiksberg Svømmehal kan leje et ‘lændeklæde’, som ikke har den store omsætning. Idet araberne og negrene ikke gider vaske sig, før de går ind i svømmehallen.
  Halleluja colibakterier.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 17:26

 20. Mikkel Elsinger skulle møde op til sin datters svømning og meddele dem, at han nu “identificerer sig som kvinde” og skal kaldes “Mikkeline”. Hvis de herefter ikke lukker ham ind, kan han anklage dem for “trans-phobia” etc.

  Kommentar by HN3 — 16. juni 2019 @ 17:27

 21. Set fra de muslimske pigers synsvinkel er det positivt. De får lov til at more sig sammen med deres veninder og slippe væk fra det klaustrofobiske patriarkalske miljø i hjemmet, ghettoen og moskeen.

  På den anden side opleves det, som det danske samfund bid for bid giver efter for muslimernes middelalderlige kultur.

  Multikultur bliver aldrig harmonisk. Vores samfund virker skizofrent. På den ene side er der optog med homoseksuelle og lesbiske og transkønnede. Man siger, at det er fronten blandt de progressive. På den anden side har vi kønsopdelt svømmeundervisning, som om vi befandt os i det forrige århundrede, hvor kvinders og mænds roller på problematisk måde var opdelt.

  Det er svært at sige, hvor det ender.

  Kommentar by np — 16. juni 2019 @ 17:36

 22. Islamisterne kan starte med at lære at vaske sig i skridtet før de sviner badebassinet til med deres urenligheder..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2019 @ 18:15

 23. En stor tak til landsforræderne fra Venstre og de konservative og resten af det røde lort samt deres vælgere for at islamisere og smadre Danmark.

  Kommentar by Piphans — 16. juni 2019 @ 18:57

 24. > Hul igennem 17:36

  Godt skrevet. Mener, men husker muligvis fejl, at i hvert fald én tysk svømmehal var nødt til at lukke som følge af forhøjet antal colibakterier. Det fremgik vist endda, at synderne var muslimer, der er ret ligeglade med hygiejne.

  Det er faktisk også sket i Bellahøjbadet, og så kan man nok gætte, hvilken befolkningsgruppe, der er tale om.

  Før i tiden var der som regel en bademester i bruserummet, der kommanderede bukserne af over for de, der ikke kunne afkode de normale piktogrammer, der viser rød cirkel på hovedet, under armhulerne, i skridtet samt fødderne.

  Gæt selv, hvilke etniciteter, der ikke kunne finde ud af det. Nok ikke et tilfælde, at der, så vidt jeg husker, aldrig er givet en Nobelpris i de hårde emner, fysik, kemi og matematik, til en araber eller en tyrk.
  Arafat fik en fredspris, det kan man så undre sig over. Et mere morderisk folkeslag end palarabere og arabere i almindelighed skal man lede efter i andre solsystemer.
  Tænk blot på 9/11, hvor hovedparten, muligvis alle, var fra SaudiBarbarien.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. juni 2019 @ 19:36

 25. np@17:36: “Set fra de muslimske pigers synsvinkel er det positivt. De får lov til at more sig sammen med deres veninder og slippe væk fra det klaustrofobiske patriarkalske miljø i hjemmet, ghettoen og moskeen.” Det gør de jo netop ikke. Det er os, der får mere islam at trækkes med i det offentlige rum.

  Kommentar by Uno — 16. juni 2019 @ 20:16

 26. Lorte-np: Shitty KRANK-KHAN fik for lidt tøze-svømning med Pernille Vermudt? Det er derfor hun er sår’n?

  Og så en mængde tyndskid for at pudse glorien, ikk’?

  Kommentar by Iznogut — 16. juni 2019 @ 21:11

 27. “Iznogut”

  Med en finsk, kristen mor har det næppe været forbudt for Sherin Khankan at gå til svømning på hold med både drenge og piger.

  Men det er det for nogle af de muslimske piger, som kommer fra strenge religiøse hjem. Jeg under dem lidt fornøjelse. Alternativet er, at de er hjemme hos kvinderne i lejligheden og deltager i madlavning, vask og børneopdragelse.

  Du kunne i øvrigt også trænge til en dukkert med dit latrinære sprog.

  Kommentar by np — 16. juni 2019 @ 22:16

 28. Sjovnalister ikke bare støtter islamiseringen,de skriver også et dårligt dansk. Deres møgspredere er fyldte med fejl. Over hele linien. Men selvfølgelig skal Jens Bech Nielsen have lov til at skrive hvad han vil. Men det er ulideligt at den avis han “arbejder” for bliver subsidieret af penge som staten stjæler fra dig og mig.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2019 @ 22:56

 29. Der er desværre ikke sket meget desangående, siden vi sidst havde temaet oppe her på UP for ?år siden, udover at islamiseringen, med tiltagende hast, hjælpes på vej af iSlammets nyttige idioter.

  Også dengang argumenterede kønsopdelende, mandediskriminerende?, svømmeklubber med, at det var en overgangs ordning, der skulle få de iSlamtilbedende piger/kvinder inkluderet i klublivet og en masse andre flosker om integration.
  Nu som dengang, vil jeg gerne vide, om disse piger/kvinder virkelig kom/kommer med ind i det aktive klubliv og får tilegnet sig nogle danske adfærdsmønstre?
  For mig at se, nu som dengang, så deltager de fortsat KUN i de danske fællesskaber, i det omfang og den rækkefølge, hvor de kan få det islamiseret først. Det er, som vi mange her forsøger at åbne folkets øjne for, den omvendte integration.
  – helt efter iSlamisk kodeks.

  Og den forurettede far her må jo kende det iSlamiske kodeks for piger/kvinder i og med, at han bor i området, hvor særhensyn åbenbart er så nødvendige.
  Hvorfor accepterer han, med hans kulturelle danske baggrund, at hans datter dyrker svømning i et kønsopdelt regi? Han ynker, at ha´n ikke må se sin datter svømme, men hvorfor i alverden skulle han det, når han åbenbart mener, at det er okay, at hans datter dyrker svømning under iSlamisk kodeks?

  Jeg mener, nu som dengang, at slige selvoptagne borgere har valgt, at leve livet efter egen magelighed, frem for at påtage sig det forpligtende ansvar og arbejde, der ligger i, at nyde godt af fællesskabets goder* og værne om dem, til arv for vore egne.

  Det er den egocentrerede magelighed, der er befordre islamiseringen af Danmark og det ve´d iSlams tilbedere at udnytte over alt, hvor de befinder sig.
  Derfor skal der ikke klynkes når magelighedens forventninger** lider afsavn/knægtes; der skal tages ansvar!

  * -> velfærdsstaten, vores gensidige forsikring.
  ** i foreninger og omgivelser, så vel som til kernevelfærd.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. juni 2019 @ 23:53

 30. Når intolerance møder tolerance viger den tolerante altid, den intolerante vinder og intolerancen med den. Dermed forsvinder de tolerante og tolerancen med dem.
  Intolerance skal pareres med målrettet intolerance mod den intolerante.
  Danske traditioner som bevisligt har eksisteret i mindst to tusinde år, for så længe ved vi at mænd og kvinder næsten nøgne har badet sammen i floderne i de germanske lande, tolereres ikke af muslimer. Den muslimske intolerance mod danskere og samtlige deres traditioner og moral er uendelig.
  Muslimen siger: jeg kan ikke gå i svømmehallen, men mener i virkeligheden: min far, onkel, bror, kusine, iman vil ikke have at jeg går i svømmehallen. Jeg kan ikke gøre for hvad gud har bestemt, og derfor er jeg et offer. Det er de andre, danskerne, som er intolerante. De må altså vise tolerance og rette sig efter mig.

  Og vips, alle elsker et offer. De tolerante danskere giver efter, og forandres selv uden selv at lægge mærke til det til ofre. De udviser nu solidarisk intolerance og diskriminering mod dem som ofret ikke kunne lide. På denne måde har en offerstatus gennemført at der nu udvises intolerance og diskriminering af mange flere mod en meget større gruppe, nemlig alle familiefædrene.
  Intolerancen har vundet. Og sådan spredes det muslimske svineri skridt for skridt. Google engang på Karl Popper og tolerance. Der er en interessant person.
  Kan det virkeligt være lovligt i Danmark at diskriminere på denne måde. Jeg tvivler. Det burde går til retten. Findes der ikke advokater som stiller op og hjælper folk som bliver diskriminerede?

  Jaleh Tavakoli: Islams Offentlige Hemmeligheder. Jalehs bog fremlægger meget af svineriet på dansk.
  https://www.jaleh.dk/shop/

  Kommentar by jørgen — 17. juni 2019 @ 11:18

 31. Tager man det netop overståede Folketingsvalg for gode varer, ønsker denne befolkning mere af denne islamisering, selvom man rent faktisk havde muligheden for at standse udviklingen. Det var måske sidste chance, inden det helt store sociale kaos indtræffer.

  Kommentar by LarsB — 17. juni 2019 @ 23:32

 32. Ja, atter et totalt knæfald for en primitiv “religion/ideologi” som ikke hører til her hos os. Burde ikke kunne praktiseres af civiliserede mennesker.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. juni 2019 @ 21:03

 33. Ved yderligere eftertanke, er det jo “integration” gennem dobbelt/3-4 dobbelt separation:
  De muslimske piger skilles fra dansk ligestilling, faderen skilles fra datterens fritid og den danske familie skilles indbyrdes i vigtige familie-relationer + at den danske pige skilles fra dansk kultur.

  Bemærk også, i hvilke byer fænomenet hersker: I byer hvor RV + venstrefløjen og dens yderligheder har flertal i kommunalbestyrelsen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. juni 2019 @ 14:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper