16. juni 2019

Post-Stram Kurs: MF’ere vil hæve kravet til 40.000 vælgererklæringer af… ‘respekt for folkestyret’

De etablerede partier vil gøre hvad som helst for at bevare status quo, men hvis ikke det er muligt at ændre den førte politik, så er demokrati ikke andet end et dække for det modsatte. Der har ikke været flertal for den førte udlændingepolitik i tredive år, men valgforsker Kasper Møller Hansen vil gøre det endnu sværere for nye partier, så de ikke bare manifesterer ‘en helt umiddelbar reaktion’. Fra Berlingske – Efter ‘kaotisk’ valg med 13 partier: Politiske veteraner vil gøre det sværere at komme på stemmesedlen.

“Opfordringen til at stramme reglerne står på ryggen af, at indsamlingen af vælgererklæringer er blevet gjort digital. Derfor er det, lyder argumentet, de facto blevet lettere – og det skal modsvares af et krav om flere underskrifter.

Venstres Bertel Haarder, der er Folketingets længst siddende medlem, mener, det er blevet ‘alt for nemt’ at komme på stemmesedlen. … Han foreslår, at man hæver kravet til 40.000 vælgererklæringer.

Venstres tidligere formand og udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen er enig. Han mener, vi står med et ‘principielt problem’, som det er ‘vigtigt, at de gamle, etablerede partier tager fat på’.

‘Når du nu har en IT-løsning, er det en meget dramatisk lempelse af reglerne. Det har næppe været meningen, og jeg synes ikke, det skal være så let. Derfor er det noget, man skal se meget kritisk på,’ siger han:

‘Så er der nogen, der siger: ‘Det skal være vælgerne med deres sunde fornuft, som forhindrer folk i at komme ind – ikke regler og myndigheder’. Det er jeg bare ikke enig i. Jeg synes, der er nødt til at være et vist styr på det, så det ikke løber løbsk, som det gjorde denne gang,’ lyder det fra Uffe Ellemann-Jensen. …

På Christiansborg erklærer Venstres gruppeformand, Karen Ellemann, sig klar til at ændre reglerne…

‘20.000 underskrifter, som er kravet i dag, virker af lidt, når man ser den lethed, som der er i at indsamle underskrifter i det digitale system. Derfor synes jeg bare, at det er respekt for folkestyret at gøre noget ved det,’ siger hun.”

“Mange partier er ikke skidt, hvis folk vil have dem. Men mange partier er ikke godt, hvis de bare er en helt umiddelbar reaktion, så folk nogle måneder efter tænker: Hov, hvad var det lige, jeg fik skrevet under på der?” (Kasper Møller Hansen, professor)

Oploadet Kl. 23:23 af Kim Møller — Direkte link92 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102124/trackback

92 Comments »

 1. Hvorfor i alverden skal vi danskere stadig belemres med Uffe Ellemann-Jensen?

  Noget andet sjovt. Hørt fra andenhånd – der var vist også snak om at hæve det krævede antal PERSONLIGE stemmer, man skal have for at kunne blive MF’er. De eksempel-stemmetal, der nævntes…

  …ville have betydet, at Haarder ikke længere ville være minister.

  Kommentar by Quark — 16. juni 2019 @ 23:31

 2. – der kræves 500 vælgererklæringer i Norge og 1500 i Sverige. Til gengæld har de så en spærregrænse på fire procent. Men: “Det norske system er dog noget mere komplekst … Derfor kan man rent faktisk lykkes med at komme på tinge, selv om man får helt ned til en procent af stemmerne.” https://www.dr.dk/nyheder/politik/i-norge-kan-du-stille-op-til-valg-med-500-vaelgererklaeringer

  Kommentar by anno — 16. juni 2019 @ 23:49

 3. Det Radikale Venstre har 7000 medlemmer.

  Hvis blot 3500 Stram Kurs vælgere melder sig ind (kan gøres online på 2 min), kan vi passende vælge Rasmus Paludan til formand.

  Problem løst.

  Kommentar by Fascist — 16. juni 2019 @ 23:50

 4. Quark:
  Man behøver ikke være MF for at blive minister. Enhver kan blive udnævnt til minister af statsministeren – også dig.

  Kommentar by Fascist — 16. juni 2019 @ 23:53

 5. https://youtu.be/4HNZ9KeAm78
  Paludan: Min politiske rejse! (Folkemødet, 14.06.2019)

  Kommer om lidt, hvis nogen er interesseret.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. juni 2019 @ 23:56

 6. “Hvis blot 3500 Stram Kurs vælgere melder sig ind (kan gøres online på 2 min), kan vi passende vælge Rasmus Paludan til formand.”

  Lyder særdeles besnærende, hvis det er muligt.

  Kommentar by T. Snorrason — 17. juni 2019 @ 01:24

 7. Skrev vist nogenlunde noget tilsvarende i en tidl. post.
  Man sætter ikke navn på – med vilje. Men ingen er i tvivl om, at det nok ikke er Riskogeren og hans eenmandshær, der hentydes til hér.
  “De” – alle gode ræverøde møgsv!n – er véd at skide en stork, af frygt for Paludan – og hvad der evt. måtte ligge fremadrettet til højre for SK.
  Nu “gik den” lige akkurat – med lidt fiflen med SK-stemmesedlerne. Men næste gang kan det blive sværere – hvis ikke helt umuligt, at holde oprøret ude af Folketingssalen.
  Jeg er heller ikke overbevist om, at det kun blev til lige akkurat under spærregrænsen.
  Med det massive bedrag vi dagligt er udsat for. Er intet længere utænkeligt.
  OperettedemokratiEU – føj for den lede.

  Kommentar by White knight — 17. juni 2019 @ 02:44

 8. Dette med demokrati er da det rene LOTTERI OG HASARD. Man risikerer jo at folket mener noget andet end politikerne. Og folket er jo en fjollet forsamling i sammenligning med politikerne! Kan godt forstå at gamle gennemkorrupte, forræderiske, fascistiske og halv- eller helsenile politikere får nervøse trækninger ved tanken om alle de ulykker demokratiet kan føre med sig. Puha, sikke et held at det danske demokrati ikke blev et ægte og direkte demokrati som i Schweitz.

  Som enhver pamper véd, er folkestyre noget rigtigt grimt noget. Og for kommunister og andre ulve i fåreklæder er det indlysende at folket bør holdes nede. Selvfølgelig bryder hyklere som Bertel Haarder, Uffe Ellemann, Karen Ellemann, Kasper Møller og lignende betonhoveder sig ikke om et uansvarligt folk som kræver ytringsfrihed og effektiv indflydelse på sin egen fremtid.

  Det er jo også derfor at de er begyndt på at censurere samt fordrive, udskifte og etnisk udrense den danske befolkning. En helt naturlig reaktion hos begavede, ansvarsbevidste, humanistiske, fornuftige og fremsynede politikere, som kun ønsker det bedste for alle fårene og stemmekvæget, malkekvæget og slagtekvæget.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juni 2019 @ 02:53

 9. PS: Man kan selvfølgelig også overveje, om de politikere som vil gøre det sværere for nye partier og nye tanker at vinde indpas, i virkeligheden er nogle sølle kujoner.

  For hvad er de bange for? Det har jo vist sig at det er pærelet at hjernevaske vælgerne. Man bombarderer dem bare med valgflæsk og alle mulige løgne om klimaet, EU, “berigelsen” og velfærden osv. Så er den hjemme

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juni 2019 @ 03:31

 10. … og så bliver der plapret læs om mangfoldighed og folkemøde mv.

  Men vi har jo et et-parti system i Danmark: nemlig Frimurerlogen, og tænk en gang: vi behøver end ikke at stemme på dem, for at de bliver valgt!

  Hvor kan vi dog være stolte af vores ‘demokrati’.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 17. juni 2019 @ 04:36

 11. Uffe Ellemann-Jensen: “Folkeafstemninger undergraver demokratiet”. (Sic).

  https://uffeellemann.blogs.berlingske.dk/2016/06/27/folkeafstemninger-undergraver-demokratiet/comment-page-2/

  Både Frankrig og Tyskland ville forlade EU, hvis man spurgte befolkningerne. Løkke ville slet ikke diskutere muligheden, for de elitære politikerne ved bedst. Europæerne lever i moderne udgaver af diktaturstater. EU er heldigvis brudt sammen om 50 år.

  Tænk engang at have en Kommision, som ikke på nogen måde er folkevalgt, til at sidde over 700 millioner europæere og blandt anset udstikke 90% af Danmarks love, hvorefter et Parlament, der er blevet til med en 40% stemmeprocent i flere lande, allernådigst får lov til at stemme om det.

  Fremragende blog af Mikael Jalving: https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11444659/vesteuropa-betaler-allerede-prisen-for-radikal-indvandringspolitik/

  Kommentar by Larsen — 17. juni 2019 @ 06:27

 12. Hvis man forsker i valg og ønsker at begrænse stemmer,må det da være fordi man anser valg for uhensigtsmæssige. Men det er vel en af de sædvanlige såkaldte eksperter lame stream medierne ynder at underholde.

  Kommentar by nielsen — 17. juni 2019 @ 06:50

 13. Hvorfor tager de “ansvarlige” politikere ikke bare springet helt ud:

  1. Et nyt parti skal have 200.000 vælgererklæringer, for at komme på stemmesedlen til det næste folketingsvalg, og

  2. de nuværende “ansvarlige” Christiansborgpartier skal have tidoblet deres skatteyder tilskud om året.

  Alt i demokratiets navn, naturligvis!

  Kommentar by Karsten Lund — 17. juni 2019 @ 06:53

 14. > Quark 23:31

  Bertel Haarder var sidst minister i 2016, du er en anelse bagud.

  Den gode professor Møller Hansen
  (gad vide, om han er i familie med den altid festlige Preben Møller Hansen, sømandsboss med en papkasse fyldt med penge, senere partistifter (Fælleskurs) og på fornavn med Mogens Glistrup (Nå, jeg plejer sgu at kalde ham Mugge) og kroejer (Den danske kro, Nørre Farimagsgade))
  …fatter hat. At indlevere en vælgererklæring er ikke det samme som at stemme på partiet efterfølgende.

  Personligt har jeg været stiller for adskillige partier, også partier langt fra min politiske opfattelse, i demokratiets navn. Så må vælgerne afgøre, hvem der bliver valgt ind.

  Bertel Haarder og Elle Uffemand er ikke døde, det virker blot sådan.

  Og stop nu det vrøvl om valgsvindel: Vi lever ikke i Sverigstan, hvor man skal være ganske behændig for ikke at få aflæst sin stemme, ejheller i Venezuela, hvor der bliver gjort kort proces mod de, der stemmer forkert.

  Kravet til gyldige vælgererklæringer er ca. 20.000. I virkeligheden er det allerede ca. 40.000, al den stund, man som stiller har en periode på ca. 14 dage, hvorefter man overfor ØIM skal bekræfte sin vælgererklæring.
  Kan dog undgås, læs selv om Riskær-finten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 07:46

 15. Det er fuldkommen indlysende. Demokratiet må undertrykkes for at bevare demokratiet. Det kunne Hitler og Stalin nikke anerkendende til.

  Kommentar by PiusXll — 17. juni 2019 @ 07:51

 16. Det er skidt at franskmænd demonstrerer mod eneherskeren Macron
  Det er skidt at folk i Hongkong demonstrerer mod Kina.
  Det er skidt at Rasmus Paludan siger sandheden om Islam.

  Det er skidt, når uafhængige forskermiljøer bliver en del af den politisk korrekte propagandamaskine.

  Kommentar by k.m. — 17. juni 2019 @ 08:10

 17. Haarder besvære sig på TV2 over at Stram Kurs skal have 33 kr pr stemme. Journalist siger til ham at det kan de jo blot afskaffe. Herefter ligner manden en torsk der er trukket på land da han indser at det vil ramme ham og hans meningsfæller hårdest.
  Ja, hvorfor skulle mine “33 kr” gives til andre partier end Stram Kurs bare fordi jeg ikke er repræsenteret i folketinget.

  Kommentar by River — 17. juni 2019 @ 08:38

 18. HVORDAN KAN MAN vide at der ikke manipuleret eller svindlet ved dette valg? Flere har beskrevet at man nemt kan gøre stemmesedler ugyldige, at man kan stemme på vegne af syge, at man kan ændre på tal i indenrigsministeriet, at man kan få medierne til at forvirre vælgerne med store løgnekampagner.

  Bortset fra det, er det måske ligegyldigt om der er svindlet eller ej? For de allerfleste vælgere er jo som mæh-lam og får, man kan klippe uld af ind til skindet, eller som man kan lukke ulveflokken ind til, uden skygge af modstand. Efter at de gamle partier i 5O år i træk har snydt og bedraget vælgerne, efter at de har åbnet for alle sluser for afrikansk og arabisk indvandring….. stemmer vælgerne stadig på de samme utroværdige partier som har fået Titanic-Danmark til at ligne et skævt og synkefærdigt skib.

  Danmark får nok samme skæbne som Venezuela, Libanon og Sverige, som kommunister, fascister og feminister har bragt til fallittens rand.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juni 2019 @ 08:48

 19. […] Det er blandt andet den 17-årige og 55-årige migrant, som koster skatteborgerne mange millioner kroner i politibeskyttelse og ressourcer hver dag. Men den danske elite og journalisterne kigger væk.Se også Post-Stram Kurs: MF’ere vil hæve kravet til 40.000 vælgererklæringer af… ‘respekt for folke… […]

  Pingback by Sharia-optøjer på Nørrebro: Migranter fængslet for vold mod Rasmus Paludan og politiet – Free Speech Blog — 17. juni 2019 @ 08:56

 20. Hvad med en demokratisk sikkerhedsventil? 20.000 – eller 50.000 underskrifter så var regeringen tvunget til at udskrive valg efter 2 år?

  Kommentar by redneck — 17. juni 2019 @ 09:11

 21. Selvfølgelig vil man gerne indsnævre demokratiet, så man kan undgå Paludan og andre som tvinger politikerne til at være ansvarlige på jordnært plan. Lige nu bimler pressen over syndebukken Paludan, at politiet blev nødt til at skippe grænsekontrollen for at passe på ham. Ikke noget med at give dem som ikke kan tåle ytringsfriheden skylden, …men bortset fra det. Hvordan kan man skippe grænsekontrollen, når man har uddannet netop Politikadetter til at specielt at passe på grænsen? Gætter på det er den enøjede presse der vil gøre ham til syndebuk på et fake grundlag. Støt SIAD.Trods alt. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. juni 2019 @ 09:16

 22. “….. respekt for folkestyret …..” Ville være at gøre ALLE beslutninger i “folketinget” Digitale og lade FOLK, som i FOLKESTYRET, stemme hver gang.

  Men, det ville selvfølgelig gøre 90% af tinget arbejdsløse og partierne overflødige så det kommer nok ikke til at ske!

  Kommentar by Santor — 17. juni 2019 @ 09:20

 23. De er simpelthen syge i hovedet.

  Kommentar by Flaskeposten — 17. juni 2019 @ 09:36

 24. Hvor er det sygt. Hvad med at vi laver spærregrænsen på urealistiske 30 procent. Så er der aldrig nogen der kommer og forstyrrer.

  Kommentar by realist — 17. juni 2019 @ 09:45

 25. Du er kendt fra Paradise Hotel eller X Factor. Find en god sag – f.eks. mere ferie til danskerne. Omgå reglen om syv dages betænkningstid, og tjuhej har du indsamlet de cirka 20.000 digitale vælgererklæringer og er opstillingsberettiget til folketingsvalget.

  De første meningsmålinger lover godt – 2,5 procent – du er større end Kristendemokraterne.

  Debatterne går imidlertid ikke så godt. Du er klar i mælet, hvad angår mere ferie, men dit en-mands-parti har ikke rigtig nogle holdninger til arbejdsmarkeds-, udenrigs- og miljøpolitik.

  “Mere ferie til danskerne!” gentager du i det uendelige. Du føler dig dårligt behandlet i medierne. Hvorfor vil de ikke diskutere dit partis politik? Hvorfor tilgodeser de status quo-partierne? Mere ferie til danskerne er jo valgets vigtigste emne.

  På grund af mediernes unfair behandling begynder du at gå tilbage i meningsmålingerne. Dit parti ender med at få 1,79 procent til valget.

  Alligevel er du på valgaftenen glad. Du står til at modtage 8 millioner kr. de næste fire år, uden den mindste kontrol med hvad du bruger dem til. Du er et beskedent menneske, så du vælger at udbetale dig selv en månedsløn i omegnen af 60.000 kr.

  Pludselig giver det mening med valgløftet om mere ferie.

  Kommentar by np — 17. juni 2019 @ 10:38

 26. Jeg kender ikke lige reglerne i detaljer. Skal Stram Kurs nu samle vælgererklæringer igen? Eller kan Stram Kurs automatisk deltage igen ved næste valg?

  Kommentar by BE — 17. juni 2019 @ 10:41

 27. Jeg kunne måske få øje på et problem, hvis der gentagne gange var 8-10 nye opstillingsberettigede partier. Ved det nyligt overståede valg var der to. TO.

  Hvad f***** er det, der har været så svært at håndtere, at det kræver en forebyggende indsats allerede nu?

  Kommentar by BE — 17. juni 2019 @ 11:15

 28. Godt nok er dette her set før:

  Den forgangne Propagandaministeren Dr. Joseph Göbbels sagde:
  “” Demokratiet.
  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå til grunde. “”

  Det vil vise sig om Göbbels havde ret.
  Den eneste der kan redde situationen er og Bliver STRAM KURS, og han skal ind med mindst 50 mandater.

  Kommentar by Charles Nielsen — 17. juni 2019 @ 11:23

 29. Skamløst.

  Kommentar by Sådan er det jo — 17. juni 2019 @ 11:24

 30. Jeg kender heller ikke reglerne, men går ud fra, at Stram Kurs kun behøvede at samle vælgererklæringer denne gang. Har ikke hørt at “gamle” partier skal gøre det op til hvert valg.

  Kommentar by k. m. — 17. juni 2019 @ 11:28

 31. 25. BE
  Ja Stram kurs skal til at skrabe vælgererklæringer igen, men kan undgås hvis der bliver valg igen inden 8 mdr.

  De stående vælgererklæringer, står uændret, hvis de ikke opsiges.

  Det er det så vidt jeg ved, så du må ikke hænge mig op på noget.

  Kommentar by Charles Nielsen — 17. juni 2019 @ 11:35

 32. https://www.fyens.dk/danmark/-Jeg-vil-ikke-vaere-gidsel-i-Paludans-forlorne-korstog/artikel/3359035

  Og endnu en af de hundredtusindvis af dumme dumme kællinger vi har her i landet…dem der, kva deres stemmeret, er hovedansvarlige for Danmarks ulykker på vejen ned i det islamiske helvede…som de bevidst har valgt at vi alle skal omfattes af…!!!

  Man bliver kraftedeme så træt af de her skide kællinger…basta!

  Kommentar by Black Watch — 17. juni 2019 @ 11:46

 33. Folketingsmadlemmer skal selvfølgelig kun kunne vælges som personer. Hvilket parti de tilhører må de diskutere med deres ægtefæller.
  Man skal huske på at AL “støtte# til ditten og datten tages ud af danskere lommer.

  Kommentar by Nielsen — 17. juni 2019 @ 11:46

 34. Uffæ ævleman er islamliderlig

  Kommentar by Anonym — 17. juni 2019 @ 11:47

 35. Veganerpartiet kunne også være blevet opstillingsberretiget, hvis de havde omgået reglen om syv dages betænkningstid mht. vælgererklæring, som Riskær og Paludan gjorde det. Parti og antal godkendte vælgererklæringer:

  Veganerpartiet 5.557

  Jorden Frihed Kundskab 2.858

  Borgernes Folkeparti 2.094

  Nationalpartiet 1.847

  Fiskerlussing 1.478

  Feministisk Initiativ 1.182

  Luk hullet mht. de syv dages betænkningstid, så løser problemet sig selv.

  Kommentar by np — 17. juni 2019 @ 12:11

 36. LARS ULYKKE importerede trods sit løfte om STRAKS-STOP ca. 7O.OOO migranter. Hvis de koster bare 1OOO kr. om året pr. stk. er det 7O millioner. Hvis de koster 1O.OOO stykket er det 7OO millioner.Og hvis de koster os 1OO.OOO kr. pr. stk, er det 7OOO millioner kr. Det sidste tal er det mest sandsynlige, for gratis boliger, forsørgelse, gratis skoler, tolke, gratis møbler, cykler, taxaer osv., osv. koster kassen.
  Dvs. at velfærden til danskerne får et minus på SYV MILLIARDER KR…. bare på det ene løftebrud.

  Det er nok i det lys man skal se kravene til Århus Universitets Hospital og andre hospitaler, om at pille hundredvis af millioner ud af deres budgetter. Med yderligere fyringer af læger og sygeplejersker og andre forringelser til følge.

  At overlæger, pårørende og patient-foreninger har påvist at svovlregnen af “reformer”, besparelser og nedskæringer har ført til stribevis og hundredvis/tusindvis af tragedier for danske familier, det forstyrrer ikke politikernes sindsro. Og de gør nu klar til at invitere endnu hundredtusindvis af utaknemmelige, krævende, voldelige og fanatiske kulturfremmede indenfor.

  De radikale og deres lyssky medsammensvorne jubler, men for alle ordentlige og tænkende danskere er der tale om en uhyggelig og uhyrlig udvikling der truer Danmarks eksistens som danskernes hjemland.

  En storkatastrofe er ved at blive sat på skinner. Mafiaborgens samlede politik er rødfascistisk, vanvittig, forræderisk og morderisk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juni 2019 @ 12:13

 37. PS: Mon ikke trollen og feministen np er fra Jelveds eller Elbæks parti?
  Hun modsiger sig selv med jævne mellemrum, og er modstander af ægte demokrati. Hvorfor mon?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juni 2019 @ 12:22

 38. “folke”styret”” er blot en tynd fernis af kejserens nye klæder. Trækker du gardinet fra, så finder du mindre bevægelse end ved det absolutte nulpunkt bagved, mere tomt end i universets mest gabende tomme vidder. Der er intet bagved teaterkulissen. Det eneste der eksisterer, som vi alle dltager i, er deltagernes personlige liv, deres underholdnings- og distraktionsværdi for det tåbelige publikum, der tror forestillingen drejer sig om andet end den del af entreen, som går til aflønning af klovnedilettanterne oppe på scenen

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 12:28

 39. Der manglede anførselstegn i “”folke””styret””

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 12:32

 40. Stakkels Alexander Beaumont. Ingen reagerer på hans mange maniske indlæg. Så kaster han sig i stedet over en af de andre kommentatorer med usaglige personangreb. Jeg håber ikke, at det endnu engang lykkes for ham at afspore debatten …

  Kommentar by np — 17. juni 2019 @ 12:34

 41. Lad mig lige prøve at forstå det igen. “Folkestyret”, det er det, at vi sætter et kryds på et stykke papir engang imellem, og som tilsyneladende slet ikke optælles?

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 12:36

 42. “Journalist”-lorte”np” lukker stadig myldrebæ ud i tråden. Ingen hader som “de gode”.

  Løkke-Fonden og Co. elsker og tilbeder satanisternes penge.

  Kommentar by Iznogut — 17. juni 2019 @ 12:36

 43. Så er den debat slut.

  Kommentar by np — 17. juni 2019 @ 12:38

 44. Alexander har ret i alt han siger. Når jeg ikke reagerer er det fordi, at dem som tier, samtykker

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 12:38

 45. For at opstillingsprocessen skal være demokratisk, må det sikres, at mindst ti procent af stillerne (underskriverne) er muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 17. juni 2019 @ 12:47

 46. > np 10:38

  Tak for dagens sjove.

  > Be 10:41 og 11:15

  Find selv reglerne, det er relativt simpelt. I hovedtræk skal partier, der ikke er repræsenteret i Folketinget, indsamle vælgererklæringer, der så skal godkendes i ØIM. En vælgererklæring gælder i 18 måneder fra partiets opstillingsberettigelse og kan til enhver tid trækkes tilbage.

  Hvis et parti blev opstillingsberettiget i fx maj 2019 men ikke blev valgt ind, gælder vælgererklæringen – medmindre den bliver trukket tilbage – således frem til ca. november 2020.

  Og dermed er partiet med på listen, såfremt der udskrives Folketingsvalg før de ca. 18 måneder. Ellers er det forfra. Så er der lige Riskær-finten, som du selv må finde frem til.

  Nej, man kan ikke vælgererklære mere end ét parti i de 18 måneder, medmindre man trækker sin forrige erklæring tilbage.

  I øvrigt tager du fejl: Der var faktisk fire nye partier (ok, det ene er af ældre dato, men røg ud ved ft-valget i 2005): Nye Borgerlige, der kom ind, Kristendemokraterne, Stram Kurs og Partiet Klaus Riskær Pedersen, der ikke fik tilstrækkeligt med stemmer.

  Blandt partier med godkendte navne, men uden tilstrækkeligt mange vælgererklæringer, til ft-valget 5. juni 2019 var – blot til underholdning:

  Veganerpartiet
  Revolutionspartiet
  Moderate Mandschauvinister

  Mangler egentlig blot hønisse-partiet….

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 12:50

 47. > np 12:34

  Nogle af skribenterne formår ikke at skrive blot nogenlunde forståeligt, sammenhængende og uden personangreb, men kører blot ud af samme blinde vej og i samme rille som hidtil.

  Heldigvis har det gennem årene vist sig, at de hopper i havet, når de opdager, at ingen gider læse deres lettere sindsforstyrrede indlæg.

  Hvis jeg kunne abonnere på et filter mod – ah, de fleste ved det vist – ville det være velkomment.

  Dog en styrke på Uriasposten, at der er meget-meget højt til loftet. Hvilket samtidig er en svaghed, da det bliver ret let at udnævne alle i dette forum som nogle, der burde være iklædt en hvid skjorte med meget lange ærmer. Samt en gummicelle. Uden internetadgang.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 13:07

 48. Søren Krarup om 1953 Grundloven:

  “En anden nyskabelse var indførelse af folkeafstemning. Tanken kom fra konservative og indeholdt en påkrævet overvejelse. Via folkeafstemninger kan befolkningen beskytte sig mod politikerne og partierne. I det moderne demokrati styres folket af politikere, som igen er styret af partier. Men folkestyre betyder jo, at folket skal styre sin egen skæbne til landets, ikke til partiernes gavn. Med den parlamentariske udvikling er dette efterhånden blevet en illusion, fordi folket er afmægtigt over for partierne og deres politikere, men som bl.a. forholdene i Schweiz viser, kan folkeafstemninger være folkets form for selvforsvar. Folkeafstemningen er dermed en konservativ institution. Deri ligger dens værdi. Den giver folket mulighed for at beskytte sin virkelighed. Folket kan derigennem holde sig politikernes modebestemte luner og forandringssyge fra livet. Men det forudsætter naturligvis, at muligheden for folkeafstemning er reel og ikke kun en facade.

  Og det var dette sidste, paragraffen blev i den nye grundlov. Ifølge paragraf 42 i grundloven kan folkafstemning kun besluttes af en tredjedel af Folketingets medlemmer. Men det skal selvsagt være folket selv, der i et bestemt antal – 100.000 eller 200.000 – kan begære et forslag eller et spørgsmål sat til folkeafstemning. Ellers bliver folkeafstemning bare en del af det partipolitiske spil, som ikke behøver at have nogen forbindelse til den folkelige virkelighed. Eksemplerne siden 1953 er utallige.

  Hvilke ulykker kunne danskerne ikke have beskyttet sig imod, hvis de virkelig havde haft mulighed for at sætte en sag til folkeafstemning?”

  Kommentar by Hodja — 17. juni 2019 @ 13:13

 49. “Men er folkeafstemninger altid en god idé? Helt grundlæggende er jeg meget skeptisk over for folkeafstemninger.…

  Tænk hvis vi udbredte folkeafstemninger til indenlandske emner.”

  Simon Emil Ammitzbøll

  Kommentar by Hodja — 17. juni 2019 @ 13:14

 50. LARS ULYKKE importerede trods sit løfte om STRAKS-STOP ca. 7O.OOO migranter. Hvis de koster bare 1OOO kr. om året pr. stk. er det 7O millioner. Hvis de koster 1O.OOO stykket er det 7OO millioner. Og hvis de koster os 1OO.OOO kr. pr. stk, er det 7OOO millioner kr. Det sidste tal er det mest sandsynlige, for gratis boliger, forsørgelse, gratis skoler, tolke, gratis møbler, cykler, taxaer osv., osv. koster kassen.
  Dvs. at velfærden til danskerne får et minus på SYV MILLIARDER KR…. bare på det ene løftebrud.

  Det er nok i det lys man skal se kravene til Århus Universitets Hospital og andre hospitaler, om at pille hundredvis af millioner ud af deres budgetter. Med yderligere fyringer af læger og sygeplejersker og andre forringelser til følge.

  At overlæger, pårørende og patient-foreninger har påvist at svovlregnen af “reformer”, besparelser og nedskæringer har ført til tusindvis af tragedier for danske familier, det forstyrrer ikke politikernes sindsro. Og de gør nu klar til at invitere endnu hundredtusindvis af utaknemmelige, krævende, voldelige og fanatiske kulturfremmede indenfor.

  De radikale og deres lyssky medsammensvorne jubler, men for alle ordentlige og tænkende danskere er der tale om en uhyggelig og uhyrlig udvikling der truer Danmarks eksistens som danskernes hjemland.

  En storkatastrofe er ved at blive sat på skinner. Mafiaborgens samlede politik er rødfascistisk, familiefjendsk, vanvittig, forræderisk og morderisk.

  Men hvis man ikke læser hvad net-aviserne og you tube fortæller om de ulykker der vælter ned over danskerne, svenskerne og europæerne, forstår man nok ikke meget af hvad der foregår. Og man vil ikke blive klar over at man selv nårsomhelst kan blive det næste offer for de trusler, dumheder og svinestreger som politikerne og journalisterne ophober imod os.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. juni 2019 @ 13:19

 51. Henrik Petersen

  “Hvis jeg kunne abonnere på et filter mod – ah, de fleste ved det vist – ville det være velkomment.”

  Hvis vi indskrænker os til tråden her, gider du sætte navn på dem du gerne vil have sorteret væk?
  En Uriaspost med kun dig som kommentator bliver hurtig en kedelig omgang.

  Kommentar by k.m. — 17. juni 2019 @ 14:03

 52. > Hodja 13:13 og 13:14

  Gode pointer, især dén fra Ammitzbøll, der nu hedder Ammitzbøll-Bille i sin kønsforvirring.

  Han har jo ret: “Men er folkeafstemninger altid en god idé? Helt grundlæggende er jeg meget skeptisk over for folkeafstemninger.…
  Tænk hvis vi udbredte folkeafstemninger til indenlandske emner.”

  Det fremgår ikke helt klart fra den kønsforstyrrede person, hvad hen mener om demokrati også kaldet folkestyre.

  Tænk hvis det var muligt at stemme om de ganske simple ja/nej-spørgsmål:

  1. Er det en god idé at få flere muslimer i Danmark?
  2. Er det en god idé, at muslimer skal rejse til deres ca. 50 muslimske lande? i stedet for at invadere vesten, herunder Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 14:10

 53. Det er klart at 179 kommunistiske abekatte i form af en sæk psykopatiske kællinger og en spand slatne bøsserøve, ikke skal bestemme ensidigt over 5.6 mio mnennesker, for pokker.

  Vi skal alle forme vores politikker i fællesskab efter seriøs debat, overvejelser og forhandlen frem og tilbage omkring forskellige beslutningsforslag i forskellige styrelsesgrupper dannet som en del af den demokratiske proces af engagerede borgere og derefter bragt til folkeafstemning.

  Alle borgere skal skoles og trænes i at deltage i en fri og åben debatkultur og en demokratiske proces, der involverer befolkningen på alle leder og kanter og fremmer repræsentationen af så mange som overhovedet muligt borgeres individuelle synspunkter

  Skolen skal handle om at bruge knolden selv og ikke acceptere manipulation og idiotisk ideologi og den statspsykopati i form af totalitær satanisme og nazisme, som vi har set vokse frem lige siden 2. verdenskrigs afslutning gennem en mere og mere syg og fascistisk stat, ejet, kontrolleret og skabt af kapitalen. (Den virkelige, adlen og de store formuer)

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 15:34

 54. > Cat Girl 15:34

  Noget af svada og måske ikke helt gennemtænkt dér. Jeg vil undtagelsvist forsøge at svare, omend det nok er spildt krudt.

  1. MF’ere er ikke nødvendigvis kommunistiske abekatte, psykopatiske kællinger eller slatne bøsserøve. Dine egne udtryk.
  Der er faktisk en hel del, der arbejder for et bedre Danmark.

  2. De fleste borgere er faktisk i stand til at tænke selv, omend det ikke nødvendigvis er de tanker, som du tænker. Hvis alle beslutninger i form af lovgivning og deraf afledte bekendtgørelser skulle sendes til folkeafstemning, ville vi alle godt nok få meget travlt.

  Det er faktisk derfor, vi har et repræsentativt demokrati som styreform. Repræsentativt betyder, at vi vælger de til Folketinget, som vi finder os repræsenteret af. Demokrati betyder, at vi kan stemme på opstillingsberettigede partier. Kommer de ikke ind, er det bare ærgerligt. Sådan er det nu engang i det demokrati

  Du har naturligvis lov til at ønske dig en styreform som i Nordkorea eller SaudiBarbarien, for ikke at tale om Venezuela, DDR Congo eller noget. Du kan endda oprette et parti for disse synspunkter, det står dig helt frit for.

  Du har lov til at hade det repræsentative demokrati, det er der – skal jeg hilse at sige – også en hel del andre, der gør.
  De fleste muslimer, enkelte gammelkommunister og alternaivister samt såkaldte venstrefløjsaktivister.

  3. Når “Alle borgere skal skoles og trænes” minder det en del om, hvad Mao, Stalin, Pol Pot, Castro og DDR-regimet fandt brugbart. Hvordan synes du selv, det går med din totalitære tankegang?
  Personligt foretrækker jeg det repræsentative demokrati i form af det danske folkestyre, med de fejl og mangler, det indebærer.

  Demokratiet er en elendig styreform, men dog den mindst ringe, medmindre man til tilbeder allan og hans selvudnævnte pædofile profet. Som i øvrigt var analfabet og derfor ikke har skrevet så meget som et komma i krigsmanualen aka koranen.

  4. Sjovt nok er de fleste voksne i stand til at tænke og reflektere, undertiden på grund af, undertiden på trods af skolegang, og lad mig afsløre, at de færreste ønsker at underlægge sig dine syge forestillinger om, at andre mennesker er til fals for ‘totalitær satanisme og nazisme’.

  Tag nu blot stanniolhatten på og lad os komme videre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 16:38

 55. Også her i denne tråd fyger hadet til hinanden blandt nogle debattører…stop dog! – Det fører ikke til noget – skriv gerne, men hold jer til fakta og saglige formuleringer eller vedlæg links til det I vil debattere.

  Skal man endelig eksplodere (som jeg selv gør), så gør det mod det vanvid og dem der formidler det! Vi ved allesammen hvad og hvem det er…Det er målet for hadet…!!

  Kommentar by Black Watch — 17. juni 2019 @ 16:40

 56. 48) Man skulle nok se lidt mere til Schweiz for at finde et ægte Folkestyre….ville være fint at sætte sig ind i dette lands demokratiske politiske styreform. Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. juni 2019 @ 16:41

 57. Hmm, tænk hvis alex catgirl beaumonty er del aspekter sf os alle sammen! At samtlige indlæg er skrevet af en persons personligheder, incl kim møller! Det ville være tankevækkende.. Men scroll the troll, jeg kan nu se en beau, efter halvanden linie.. Personlig rekord.

  Interessant ting i crashnix avis, udland ser helt anderledes på valget. Og det slår mig om radi,s absurde fremgang er et invasionskup, planlagt.. Ff.

  Kommentar by Gaflen — 17. juni 2019 @ 16:47

 58. > Black Watch 16:40

  Atter tak for en fornuftens stemme.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 17:01

 59. .. Ff.. Længe, fra invasionens hovedkvarter i Teheran og riyadh, de skændes indbyrdes men invasion er de enige om! Det slår mig om ikke radi,s absurde fremgang er et invasionskup. SK udelukket via brøl af hysteri, hvor folk søger mod det trygge. Dvs Riyadh er nu i ft og har adgang til megadata på dkerne, skabe mere kaos med deres decepticon-stil, løgn, vildledning A/S..

  https://www.weekendavisen.dk/2019-24/samfund/anomalien

  Kommentar by Gaflen — 17. juni 2019 @ 17:05

 60. 40.000 tilmeldinger er da ingenting når nu det er så nemt. Uffe Ellemann-Jensen og Haarder hvor er jeg træt af disse to mænd. De skriver fast i “Berlingske” avisen er efterhånden meget hurtigt læst.

  Kommentar by IES — 17. juni 2019 @ 17:10

 61. skoles og trænes, betyder at der skal eksistere en demokratisk grundstruktur, som alle skal forstå og blive en del af, da et samfund kræver opmærksomme, spørgende, søgende, kritiske og engagerede, selvstændigt tænkende individer til at fundere det

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 17:28

 62. og for 28. gang, jeg har kun en profil ad gangen. Jeg er kun Cat Girl herinde.

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 17:34

 63. > Gaflen 17:05

  Øh nej. Som muslimer er flest, hader de og bekriger de hinanden, hvis der ikke lige er et vestligt land, de kan terrorisere. I så fald samarbejder de.

  Må jeg minde om Yemen, hvor Iran og SaudiBarbarien udkæmper en krig by proxy?

  Heldigt nok for os andre, for jo flere, de slår ihjel indbyrdes, jo færre potentielle terrorister hos os og i vesten.

  SK kom ikke ind, da partiet ikke fik tilstrækkeligt mange stemmer. Og spar mig venligst for konspirationsidiotiske idéer om, at der har været en voldsomt stor valgforordnet-skare, der med vilje og efter aftale har talt fejl.

  Den slags findes ikke i virkeligheden, dvs. uden for psykiatriske lukkede afdelinger.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 17:38

 64. Jeg bliver ved med at tænke på lange men afslørende video om invasionens m.O. Hvis man vil forstå ting i dk må man til udlandet det er som dengang vi så ind i ddr… Nu er vi selv ddr!

  https://youtu.be/H16oVZS53XY

  Decepticons.. en marche pour collonie nouveau…

  Og dumskerne fatter intet af en så organiseret Vildledningsfabrik som taqqiya er. Intet! I kristendommen må man ikke lyve, i invasiontroen skal man lyve. Kampløgn.

  Og dagens invasionstal fra uriasnyt. Samlet pris idag, 215mio, tallet er lavt da mange invasive er på græs, de elsker jo picnic i de nyerhvervede grønne arealer. Dødstallet er 7,hvoraf 1 er nævnt i msm, som uheld. Antal tæskede koner, 42.000, fordi det er lidt for varmt hjemme i jihadbørnfabrikken.

  Og fiskepriserne, rød kuller ligger lavt pga, nedsænkningen i den lammende commie-dynd-forhandling, hvor havgassetaskerne fra væmligeremitboerne, bredflæber deres red-børnene-messen, der slår børn ihjel.

  Og klimavejret, det ser ud til øget lortenskrald fra østen, plastikbarbiepolitikere vil snart besudle ædeltræet i eksfolkestyrets ævlelokaler. Der er udsigt til evigt halvmånemørke i europa og europøllementet. Det var alt fra uriasnyt, god shariah..

  Kommentar by Gaflen — 17. juni 2019 @ 17:40

 65. > Cat Girl 17:28

  Tak, en ren tilståelsessag. Jeg har kendt adskillige mennesker, der i sin tid var på partiskole i DDR.
  Og deres ord og udtryk var nøjagtigt de samme som dine.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 17:48

 66. # h. Pedersen

  Bla bla, sikkert ingen valgfusk, men vi taler 7000 stemmer, af var det 2.5 mio? Og valgtilforordnede tildeles jo eftet partiernes medlemmer, dvs, flest rød og er der nogen der tillader kriminalitet og rabiatisme i egne rækker, er det rød. Det er ok at være mistænksom, ligesom det er ok at være en sur gammel mand, der indlægger alle med anden opfattelse..

  Kommentar by Gaflen — 17. juni 2019 @ 17:56

 67. Cat Girl har ret i at 179, hvoraf de fleste er uduelige, ikke burde være nok i antal til at sende fem millioner danskere ud i kulden og mørket. Men det er de så alligevel i stand til. Fordi de støttes af medierne, og fordi så mange vælgere efter mange års afsløringer, stadig ikke har fattet at radiGALE, røde socialister og falske borgerlige er danskernes FJENDER. Tænke sig at V, K, SF og R gik frem. Alle fire partier er håbløse.

  Iøvrigt synes også Marianne Jelved, Holger K, Lykketoft, Bertel Bims, Uffe ævlemann, Karen ævlemann, Kasper Møller, Ida Auken, Pernille Skipper, Zenia og “Feministisk Initiativ” og mange flere politiserende typer, at alle nye partier bør bekæmpes via besværlige regler. FI vil ligefrem have NB og Stram Kurs forbudt.

  Kommentar by tp — 17. juni 2019 @ 17:57

 68. > Cat Girl 17:28

  “skoles og trænes, betyder at der skal eksistere en demokratisk grundstruktur, som alle skal forstå og blive en del af”.

  Wow, som oversat fra DDR-manualen på Stasi-uddannelsen.

  Kan derfor anbefale filmen ‘De andres liv’ der kan ses gangske gratis https://fjernleje.filmstriben.dk/film/2676076300/de-andres-liv

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 18:08

 69. Der skal slat ikke være nogen spærregrænse.
  Og der skal heller ikke være nogen partistøtte.
  Derimod er det helt fint med forbud mod demente afdankede udbankede sharialudere og -trækkerdrenge fra landsforrædderklanerne..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juni 2019 @ 18:26

 70. ….skoles og trænes kan formentlig også findes i terrormanualen fra IS.

  Jeg oversætter lige til al-arab – engelsk: They have to be schooled and trained in islam, so that they all learn, that there is a basic structure, which all people have to understand and be a part of.

  (Den omtalte struktur er naturligvis den islamiske).

  Medmindre indbyggerne gerne vil stenes, kastes ud fra et højhus eller hænges i en byggekran.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. juni 2019 @ 18:34

 71. Jeg mener spærregrænssen skulle fjernes helt. Hvis et parti eller en bevægelse kan få nok stemmer til ét mandat i folketinget, så bør de selvfølgelig have det.
  Kravet til indsamling af vælgererklæringer – der selvfølgelig gerne må gøres digitalt som i dag – bør være lig med det mindste antal stemmer, der gav valg ved sidste folketingsvalg.
  Demokrati må i vores parlamentariske version være at alle partier eller bevægelser har samme og lige adgang til at blive repræsenteret i folketinget.
  At partierne betales af staten i forhold til hvor mange stemmer, der er afgivet på dem, bør afskaffes. Det medfører partidiktatur og partipamperi.
  Alle økonomiske bidrag til et parti bør være kun private og bidragene skal ikke være offentlig tilgængelig info. Staten bør aldrig susidiere partierne eller nogensomhelst politiske bevægelser eller NGO’er eller almennyttige foreninger.
  Hvor svært kan det være?:-)

  Kommentar by A-mad — 17. juni 2019 @ 20:11

 72. Jeg støtter gerne vælgererklæringer tilgang ned til 10000,-. Rimeligt, så vi ikke hvert år skal høre på de samme afdankede levebrødspolitikere.

  Kommentar by Michael Unna — 17. juni 2019 @ 20:21

 73. Tilgengæld, mener jeg også det ville være rimeligt med 4 mandater, for at kunne komme ind.

  Kommentar by Michael Unna — 17. juni 2019 @ 20:22

 74. A-mad…. hvis det skal være hemmeligt hvem der støtter med hvad, kan du da hurtigt få korruption i store mængder.

  Unna: Hvis du kræver 4 mandater, er du jo tilhænger af en spærregrænse til gavn for de gamle afdankede politikere som du ikke kan lide.

  Så er A-mads forslag om 1 mandat da mere demokratisk! 1 mandat kan jo repræsentere 7O.OOO danskere som ellers ikke bliver hørt.

  Kommentar by tp — 17. juni 2019 @ 20:32

 75. 18:34 Du er så rundforvirret, det er en helt basal sproglig struktur, som kan være svær at skrive så meget anderledes, hvis man gerne vil gøre det kort, men jeg gjorde det jo også langt.

  Det jeg skrev betyder, at alle skal forstå hvordan demokratiet virker, når det engang etableres, og alle skal have mulighed for at deltage direkte i den formende og besluttende proces, hvis de er interesserede og alle skal have en stemme i selve beslutningen af politiken, hvad denne end drejer sig om, gennem det man kalder direkte demokrati. Selv, tak, det var så lidt, at pensle det ud for dig

  Kommentar by Cat Girl — 17. juni 2019 @ 20:44

 76. Børnehuset ROSENLY bliver lukket efter afsløringer af ansattes SKANDALØSE behandling af børnene. Se også film: “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”.

  Disse to sager og mange, mange andre sager viser at den kommunistiske familiepolitik som mafiaborgen har etableret overalt i Danmark siden 1968, er en fladpandet, pervers og børnefjendsk familiepolitik.

  Det med at anbringe børn i statens institutioner fra helt små, er en rigtig dårlig idé. Børnenes barndom bliver ødelagt af at opholde sig i årevis under urolige, forvirrede, støvede, støjende og smittefarlige forhold, omgivet af røde pædagoger som dårligt nok gider passe børnene ordentligt, og som hjernevasker dem fra små med røde “sandheder”. Eller børnene udsættes for grove svigt og overgreb. I Rosenly blev de vist ligefrem mishandlet. Der har været en snusket moral, korpsånd og “kultur” på stedet.

  At danske forældre og deres børn rutinemæssigt sjofles og tyranniseres af “systemet” er ikke noget nyt. Men heldigvis for de røde politikere fatter de fleste vælgere kun lidt, meget lidt.

  Kommentar by tp — 17. juni 2019 @ 20:49

 77. Nu vil de røde også have “road-pricing”. Så kan de blande sig i vores kørsel døgnet rundt, oog belemre os med endnu flere afgifter. Og se hvordan Københavns kommune jagter og plyndrer parkerende bilister. “road-pricing” kan også udvikle sig til endnu en IT-skandale, for politikerne dummer sig jo igen og igen hvad IT-angår. Milliarder af kroner er gået til spilde på IT-reformer der ikke duede og måtte skrottes. Og “sundhedsplatformen” er livsfarlig for patienterne.

  Kommentar by tp — 17. juni 2019 @ 20:59

 78. Kattebakken skal skiftes. Det stinker

  Kommentar by k. m. — 17. juni 2019 @ 22:05

 79. Nu skal der lægges mindesten for kz døde i gaderne. Meget romantisk og så har invasionen jo noget mere at urinere på for at vise deres foragt for liv. Som det at spilde penge på fortidens myrderier nytter noget når man med den anden hånd investerer store summer til den næste kz, shariamodel. Burde hellere bruge pengene på at bevæbne den etnisk danske befolkning lidt. Invasionen er bevæbnet fra top til tå. Dannark er sindssyg komisk, eller komisk sindssyg. Man kan kun sidde og more sig lidt med munterhed, mens landet udraderes af det brunrøde hadkollektiv. Ingen grund til surhed, vi er allerede døde, og kranier griner jo bredt og befriet.. God shariah

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/bagsiden/snublesten-bliver-lagt-i-koebenhavn

  Kommentar by Gaflen — 17. juni 2019 @ 22:18

 80. Der findes næppe en mere udansk person i kongeriget, end Uffe E. Det skulle da lige være hans sengekammerat, skabskommunisten Mugge.

  Kommentar by LarsB — 17. juni 2019 @ 22:31

 81. 74. tp
  De 70000 som ikke bliver hørt er Muslimer

  Kommentar by Charles Nielsen — 18. juni 2019 @ 00:55

 82. Okay, nummer EET; løver tolerer ikke ulve. Det ved vi fra det eneste land hvor de begge findes i naturen, Indien. Vi ved det også fordi løver dræber hyæner, lidt stærkere end ulve men ellers ca det samme, og fordi tigre, der overlapper mere m ulve end løver gør og er ca samme størrelse som løven, undertrykker ulve, i både Indien og Ruslands fjernøsten. Så valget i tegneserien ville være hurtigt afgjort; løven æder ulven og begynder bagefter på fårene hvis den da ikke kan finde noget større. (jeg kan personligt ikke snuppe når løver, eller tigre, gøres til billeder på vores fjender eller modstandere, sådan er det. Da jeg af personlige årsager ikke ville jage elefanter er løven det ultimative storvildt)

  For det andet, den her historie er et sjældent indblik i hvor meget ‘folkestyret’ er blevet erstattet af et regime. Præcis som i de gammelmarxistiske lande. Men med mere window dressing som ‘folkestyre’ (bare folket holder sig i ro og gør som der bliver sagt).

  Pinochet er det bedste det her kan ende med og det er ikke specielt sandsynligt. Alle andre realistiske muligheder er værre.

  Kommentar by Moran ya Simba — 18. juni 2019 @ 01:42

 83. 2019 Syrisk mand i Esbjerg kan få 214.128 kroner i børnepenge
  1998 Somalisk stor familie får 994.985 kroner i børnepenge (hjem på ferie og husbåd)

  Det er helt , utroligt som MSM bare sætter en dagsorden , og så stemmer folket.
  MAssiv mod DF , Marie Kraup var russisk spion , Omfartvejen , meld og feldt osv.
  BØRN !!! KLIMA !!! , det er det ? jamen …

  Det stopper aldrig , ikke før kassen er tom. og enhver ved , at det sker snart. Nu skal vi road prices, flere afgifter en ren dødsspiral. Klima krisen = flere afgifter.
  Vores skatte penge forsvinder til mellemøsten , ak listen er lang . Somaliere sender over 3000kr pr. (person ung som gammel) mdr. ud af landet ( 80% tygger kun kath intet andet) . moms svindel i million milliard konstant, refusion af bilafgifter osv. osv.
  ALLE IT platforme sejler. OG VI FORTSÆTTER
  Hvem husker ikke “dommedags computern” vi bestilte fra USA , som blev leveret 15 år senere , eller ic3 togene . det bliver bare ved og ved og ved . OG ej forglemme “vi laver en tænketank eller en kommission” til vores venner. som disrouption rådet osv. sov. årti efter årti.
  Der er bare ingen ende , Danmark er det mest korrupte land i verden.
  Jeg vil stoppe med at betale skat , og jeg skal nok finde en løsning, har noget i tankerne.

  Kommentar by dan hansen — 18. juni 2019 @ 01:48

 84. https://www.information.dk/debat/leder/2019/06/haster-faa-lukket-snydehullet-valgloven

  Kommentar by Islamisbad — 18. juni 2019 @ 06:16

 85. svar til tp 20:32. “hvis det skal være hemmeligt hvem der støtter”
  Måske skulle man blot ved lov forbyde fagforeninger og arbejdsgiverforeninger at støtte politiske partier økonomisk?
  Betalt annoncering som f.eks den omfattende fagforeningsbetalte støtteannoncering, som der var ved det netop afholdte valg for Mette Frederiksen, bør ligeledes forbydes ved lov.
  Folketingets medlemmer skal efter min mening være FOLKEvalgte.

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2019 @ 08:53

 86. DAN HANSEN har nok ret. Det stopper næppe før staten er bankerot. Det er den svenske stat allerede ved at være. Den er 9O MILLIARDER kroner bagud, iflg. Snaphanen. Vores eget underskud er nu så stort at hospitalerne bliver sat til at spare hundredvis af millioner på deres budgetter. En lidelsesfuld og dødbringende katastrofe for patienter og pårørende. Se “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. “Mordet på psykiatrien”. SV storhed og fald, af Niels Høiby. “Knuder i systemet”, IT-skandaler fører til fejl-medicinering, osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 09:00

 87. Mere svar til tp 20:32
  PS. For yderligere at støtte det folkelige element i valget burde man forbyde de statsejede medier (DR og TV2) at lave valgudsendelser. For at sikre et frit og rent folkeligt valg, bør staten ikke blande sig i valghandlingen med dens altdominerende elektroniske massemedier:-)

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2019 @ 09:00

 88. Iøvrigt en herlig tegning Kim Møller har fundet frem til denne blog.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 09:08

 89. https://www.bt.dk/debat/vi-kan-takke-rasmus-paludan-for-to-ting

  Kommentar by Islamisbad — 18. juni 2019 @ 13:54

 90. De får noget reklame.
  https://www.bt.dk/politik/juraeksperter-riskaers-og-paludans-snyd-kunne-vaere-stoppet

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 11:54

 91. Hvor må det dog “stå slemt” til for de såkaldt etablerede partier, siden de så nidkært forsøger at forhindre fornyelse i samfundet. Nej grunden er såmænd den at de krampagtigt vil holde fast i den magt, som disse mener sig berettiget til. Nej lad os bare beholde de 20,000 erklæringer som viser sig at fungere ganske udmærket.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. juni 2019 @ 20:40

 92. Et princip for en retfærdig valglov kunne være at alle partierne blev ligestillet, sådan at forhindringsløbet pålagt nye partier også skulle gennemføres af de etablerede partier uden at nogle af pamperpengene måtte bruges. Eller der kunne vælges at lave en valglov i overensstemmelse med Grundloven, altså uden partidannelser.

  Der er mange forskellige slags pamperpenge til levebrødspolitikere. Støtte fra fagforeninger og erhvervsliv var tidligere den foretrukne måde at holde idealister borte fra politik ved at kun politikere i lommen på fagbevægelsen eller andre særinteresser havde råd til valgannoncer for at blive kendte. Nu har de valgte givet sig selv så stor støtte bl.a. til sekretærhjælp i Folketinget udover de 33 kr pr. stemme i partistøtte at de kan opbygge et stort partiapparat på Christiansborg til støtte i en valgkamp.

  Hvis du ikke ville vide hvor mange pamperpenge politikerne har bevilget sig selv før medierne sætter fokus på at Stram Kurs får del i en enkelt af støtteordningerne, så viser det meget godt hvor uvidende almindelige mediebrugere er.

  Over halvdelen af de 88 partier officielt i gang med indsamling af vælgererklæringer har i øjeblikket ingen godkendte erklæringer. Blandt resten har langt de fleste kun ganske få erklæringer, og kun partierne Veganerpartiet, JFK, Fiskerlussing og Feministisk Initiativ har fået over 100 flere vælgererklæringer i den forløbne måned under valgkampen.

  Direkte forkert på flere måder er at Lars Løkke kunne have forhindret Paludan i at komme på stemmesedlen ved at udskrive valg en enkelt dag tidligere:

  1. Et parti behøver ikke være endelig godkendt i Indenrigsministeriet til opstilling for at kunne komme på stemmesedlen. Kravet er kun at partiet har samlet vælgererklæringer svarende til et mandat og anmodet om opstilling senest 2 uger inden valget afholdes. Hvis ministeriet forkaster opstillingen inden valget er det lidt uklart om der skal trykkes nye stemmesedler eller om krydserne på det ugodkendte parti skal erklæres som ugyldige. Partiet CD var netop oprettet i november 1973 men nåede alligevel at samle stillere og opnå valg i 1973.

  2. Paludan kunne opstille som løsgænger med et mere beskedent krav om stillere og en lettere procedure end kravene til nye partier.

  3. Paludan kunne bruge sin fars efternavn og melde sig ind i et parti som gerne vil opstille stort set enhver som kandidat, mest oplagt Kristendemokraterne.

  Korrekt at en vælgererklæring kan trækkes tilbage, men den forhindring politikerne ønskede at lægge ind i processen med en uges betænkningstid mister jo effekten ved at en del af besværet er omgået takket være at man kan bruge Nem-ID straks man har tilkendegivet støtten til partiet. Den politisk ønskede betænkningstid tjener i realiteten intet andet formål end at gøre det sværere for de nye partier at opnå de omkring 20.000 vælgererklæringer.

  Partierne har ikke brudt nogen regel ved at give stilleren en teknisk mulighed for at springe 7-dages venteperioden over. I henhold til reglerne er det Indenrigsministeriet med den opgave at skabe en løsning med ventetiden indbygget, og det har ministeriet altså ikke kunnet levere.

  Det passer ikke at Riskær og Paludan har overtrådt reglerne. Riskær rettede sig endda efter en henstilling om at give resten af stillerne 7 dages ventetid, mens Paludan valgte at springe ventetiden over som det mest effektive uden at bryde reglerne som de fremgår af bekendtgørelsen:

  Stk. 2. Partiet skal registrere støttetilkendegivelsen i den digitale løsning. Når der er forløbet 7 dage fra registreringen, modtager vælgeren en e-mail fra den digitale løsning. E-mailen indeholder et link, der sammen med vælgerens digitale signatur skal benyttes for at få adgang til løsningen.

  Et system med Nem-ID som identifikation ved stemmeafgivelsen vil blandt danskerne kunne skabe et marked for mere direkte stemmekøb end de sædvanlige valgløfter. Var det overståede valg afholdt på den måde kunne partistøtten bruges på at stemmekøbspartier indrettede deres egne valglokaler, hvor der blev reklameret med at man kunne få 50 kr for at stemme på det pågældende parti. Nu vil en sådan bestikkelse af vælgeren ikke altid lykkes, fordi det ikke er muligt at overvåge om vælgeren sætter kryds på den måde der betales for.

  Blandt muhamedanere kunne imamerne oprette valgsted i moskeen og sikre sig på andre måder end at true med Allahs straf at undersåtterne stemmer på De Radikale eller Enhedslisten.

  Folkeafstemninger i henhold til Grundloven er et fortolkningsspørgsmål med Højesteret som overdommer. Der har været ført sager om suverænitetsafgivelse til EU uden at Højesteret har forholdt sig anderledes end Justitsministeriets tolkninger. Havde nogen gidet rejse en påstand om at tilslutning til en EU-patentdomstol ikke behøvede udløse en folkeafstemning kunne Højesteret måske godt finde på at tilkendegive en anden vurdering end Justitsministeriet.

  Kommentar by perhag — 24. juni 2019 @ 11:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper