18. juni 2019

Århus V: Mor rystet over vanvidskørsel – ‘Alle, der bor herude, kan nok fortælle en håndfuld oplevelser’

Man taler normalt om Gl. Brabrand (dansk) og Brabrand (udansk), men demografi er skæbne, og en dag giver det ikke mere mening at skelne. Her en af de mange petit-kriminalhistorier, der aldrig ville nå den brede offentlighed, hvis ikke det var for Lokalavisen – Mor med små børn i chok over vanvidskørsel: ‘Min søn græd og råbte ’skynd dig væk”.

“‘Min søn græd og råbte ’skynd dig væk, mor. Han kommer efter os’. Det var virkelig rystende,’ lyder det fra Line Brisson Skattum, da hun fortæller om episoden, der fandt sted om aftenen 31. maj i Brabrand.

… ‘Kort efter, at jeg svingede ud på J.P.Larsens Vej, blev jeg overhalet af en sølvgrå Audi. Bilen fortsatte i meget høj fart i modsatte vognbane og kørte venstre om helleanlægget ved Skovbakkevej, hvorefter den svingede til venstre og ind ad Hoffmannsvej,’ forklarer Line Brisson Skattum…

Line Brisson Skattum noterede bilens nummerplade for at melde ham til politiet. Det fik bilisten i Audien til at stige ud for at råbe grimme ting efter hende.

‘Jeg oplevede ham truende. Jeg var virkelig rystet. Jeg havde de små børn i bilen. …,’ fortæller Line Brisson Skattum, som stadigvæk virker til at være tydeligt påvirket af situationen.

Da bilisten satte sig ind i Audien igen, valgte han at køre som om, at han med vilje ville køre ind i Line Brisson Skattums bil i den side, hvor hendes lille datter sad i autostolen.

‘Han stoppede bilen, lige før han ramte ind i min,’ lyder det noget rystet fra Line Brisson Skattum. …

Alle, der bor herude, kan nok fortælle en håndfuld oplevelser, man har haft, hvor man har været helt rystet over, at folk kan finde på at køre så vildt.'”

(Leaset Audi A6 Avant, Brabrand, 31. maj 2019; Foto: Facebook, udsnit)

Oploadet Kl. 01:00 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102132/trackback

40 Comments »

 1. Det kan umuligt være en lokal perker, der kører denne bil ;)

  De kan bedst lide de sorte Audier, bimmere osv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. juni 2019 @ 01:17

 2. Audi og BMW er fortrukne biler blandt orker.

  Kommentar by CCC — 18. juni 2019 @ 01:30

 3. Psykopat muslimer kan opleves alle steder i Mohammedanmark og alligevel stemmer dumskerne hver gang på flere islamister og mere islamisering af Danmark.

  Og gad vide hvor hurtigt den kommende regering nedlægger den meget racistiske grænsekontrol, not!

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2019 @ 01:40

 4. Piphans — @ 01:40
  Jens Rohde eller Zenia Stampe fra ghettopartiet er begge oplagte emner som kommende integrationsminister. Så grænsen vil være noget af det første man går i gang med at nedbryde, når den nye regering træder til.
  Selv svinehegnet bliver vel fjernet igen.

  Kommentar by Henning Jensen — 18. juni 2019 @ 02:45

 5. De bruner rotter vrimler frem fra kloakerne overalt i landet.
  Det ligner et decideret rotteår.
  Er man helt stoppet med at gasse plagen?
  Det er det eneste, der hjælper mod bid og overfald.

  Kommentar by White knight — 18. juni 2019 @ 03:03

 6. > Piphans 01:40

  Grænsekontrol, hm tja bum-bum.

  Passerede for nyligt grænsen sydfra i en Flixbus, som blev vinket ind.

  De to kontrollører gjorde det personligt godt og venligt.

  Ca. en tredjedel af passagererne var tyrkiske/arabiske, ca. en fjerdedel tyske øldrikkende punkere, formentlig på vej til Copenhell, et Mekka for den slags dødsmetal-elskende typer.

  De to kontrollører forsøgte – desværre forgæves – at få kontakt til deres registre gennem deres ubrugelige og stærkt nedslidte telefoner. Selv 7-årige børn har bedre telefoner.

  Kontrollørerne fortalte mig, at forbindelsen var dårlig. Så de måtte ud af bussen i forsøg på at få forbindelse. Sjovt, for jeg havde fuld skrald på min telefon på 4g-netværket inde i bussen.

  Grænsekontrol, fint med mig, jeg kan godt leve med 20 minutters forsinkelse. Men få i det mindste grænsekontrollen udstyret med tidssvarende teknologi, hvilket ikke omfatter telefoner fra det forrige århundrede.

  > Henning Jensen 02:45

  Ghettopartiet, den var ny for mig, tak for et godt grin! Ghettominister bliver jo nok en af de to nævnte, ellers er Sofie Carsten Nielsen Jensen Thomsen Pedersen et godt bud.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. juni 2019 @ 03:21

 7. Invasionen kører på skinner, dæk, fødder..fuld fart fremad, sikke en naiv mor, der tror hendes søn har en fremtid..og at hun selv har nogen rettigheder, hun er jo kvinde. Nu er det for sent at stemme SK. Gad vide hvor mange tæsk dk-kvinder skal have før de fatter invasionen?.. Find en bookmaker. – Det er jo bare hans religiøse job, shariapligten, ikke personligt. Hendes fejl er ikke at have lært dhimmi og straks bøje hovedet og tilbyde seksuel ydelse til det nye herrefolk, foran sin søn. Allahn ejer dk nu, tak Østergaard.. Kvinder bukker, mænd ser stærke ud, men anerkendende. Tilbyd altid betaling som erstatning for måske at have fornærmet invasionen og vær glad for alligevel at få bank eller blive voldtaget, det er en ære at blive berørt af de ophøjede, udvalgte, slik deres sko som ekstra tak. Bare undren over invasionens adfærd er provokation. Velkommen til gaflens dhimmiskole, danskere, buk jer! Sut!

  Kommentar by Gaflen — 18. juni 2019 @ 03:40

 8. Sgu da alligevel pænt af ham fra Radikal Ungdom lige at stoppe og forklare hendes rettigheder: INGEN

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. juni 2019 @ 05:12

 9. Igen en opfordring til at få dash cam installeret i bilen. Søg YouTube og se hvad, der menes.
  Når man ser politijagt på tv kører mange uden kørekort, forsikring,falske nummerplader. Så du hænger selv på regningen.

  Kommentar by Anonym — 18. juni 2019 @ 06:15

 10. “Jeg skrev opslaget for at gøre andre opmærksomme på, at man er nødt til at lære sine børn, at de skal være ekstra opmærksomme i trafikken her i Brabrand.

  Facepalm. Det, hun burde forklare sine børn er, de skal være ekstra opmærksomme omkring perkere – noget i den her stil:

  https://www.takimag.com/article/the_talk_nonblack_version_john_derbyshire/

  Kommentar by Erling — 18. juni 2019 @ 06:33

 11. Jeg husker det tydeligt. Man vendte sig altid om på gaden, når man så dem. Før 2009 (hvor leasing blev lovligt) var disse biler på hvide danske plader en sjældenhed forbeholdt kongefamilien, ministre og toppen af dansk erhvervsliv. I dag leverer de kebab for 30 kroner og er allemandseje for ethvert ghettobarn.

  Tid til revidering af leasingloven?

  Kommentar by Fascist — 18. juni 2019 @ 07:09

 12. @ Henning og Henrik
  Kender personligt flygtninge i tyskland som har masser af “flygtninge” familie i Mohammedanmark, og de fiser uden problemer frem og tilbage over grænsen med deres familie fra Mohammedanmark på trods af, at de ikke har papirer.

  Vi er dybt til grin og latterliggjort fra vi står op til vi går i seng.

  Kommentar by Piphans — 18. juni 2019 @ 07:53

 13. Det er jo mit pastorat som beskrives ovenfor; så jeg kan bekræfte fru Skattums historie – Men det rædselssenarie hun oplever, er dog ren kagemand med fredagsslik, i forhold til det der venter hendes søn når han bliver teenager/voksen!

  Et godt råd til fru Skattum og andre danskere: Få nu for helvede fingeren ud af fænghullet, og få så sat krydset det rigtige sted næste gang I står i stemmeboksen!

  Kommentar by T. Flodur — 18. juni 2019 @ 08:18

 14. https://www.jv.dk/esbjerg/Anklager-vil-have-haardere-straffe-To-kvinders-liv-var-i-fare-ved-farlig-flugtkoersel-og-raa-bandevold/artikel/2727859
  Efter overfaldet i vejkrydset stak de fire af i Audien og kørte med stor fart over en kantsten og op på en cykelsti, hvor de to kvinder stod. Den ene var kun en halv meter fra at blive ramt af flugtbilen. Og havde hun ikke kastet sig i sikkerhed, var hun blevet ramt, fremgik det af referatet fra byretsdommen.

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2019 @ 08:34

 15. Egner danskerne sig overhovedet til at overvinde eller bare OVERLEVE TIDENS UDFORDRINGER? Eller er de så træge, sløve, dorske og langsomme i opfattelsen af hvad der foregår i omverdenen omkring dem, at de er en slags fortidslevninger og dinosaurusser i stil med Bertel Bims, Uffe Ævlemann, Marianne Helved, Pia Altfordyhr og Zenia Krampe osv. Den typiske vælger er jo bevidstløs og selvmorderisk når krydset sættes. Efter 4O års voksende ulemper og trusler har den typiske vælger jo stadig ikke forstået at kommunisme, feminisme og hyklerisk socialisme er menneskefjendsk, og at de gamle partier er ved at omskabe Danmark til et invaderet og besat område….. til en afrikaniseret junglestat, til et land hvor kriminelle udfører hverdagsterror, til et vanvids-samfund hvor alt med velfærd og sundhed konstant forringes med salami-metoder, og hvor danskerne foreløbig er gjort til 3. rangs borgere i deres eget land. I en ikke fjern fremtid ender vi danskere nok som 5. og 7. klasses borgere…. som underklasse under det nye “herrefolk”.

  Uriaspostens, Snaphanens, den kortes og andre netavisers samlede indsats nyttede vel noget, men slet ikke nok. Fordi langt de fleste danskere stadig holder sig til og lader sig manipulere af DR, TV2 og papiraviserne. Er problemet med at skaffe flere læsere til Uriasposten osv. et uløseligt problem?

  Lykkes det ikke, ender DK ret sikkert ligesom Libanon og Sverige.

  Læs om besættelsen 194O-45 som var en meget mild besættelse sammenlignet med det som venter os. Læs Antony Beevors bøger om 2. verdenskrig. Se film på you tube om Kalergi-planen og terror i Europa.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 08:40

 16. Rettelse: Egner danskerne sig til at overvinde eller bare OVERLEVE tidens udfordringer?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 08:49

 17. Oplever dagligt i København hvordan kulturdominans udlændinge blæser på færdselsloven. Hvordan har de råd til at køre i de dyre biler, og hvordan kan det være at mange af dem – selv unge mennesker – smækker et handicapskilt i foruden når de ikke kan finde en parkeringsplads?

  Kommentar by Axl — 18. juni 2019 @ 08:57

 18. > Piphans 07:53

  Når grænsekontrollen ikke er i stand til at detektere papirer som følge af defekt/forældet teknologi, er den rent til grin.

  Den ene af de tyrkiske storfamilier i førnævnte bus var nogle timer forinden blevet hentet i Istanbul, nok fra den anatolske højslette, og derefter med bus fra Frankfurt. Deres papirer var grænsekontrollen ikke i stand til at afkode, så de fik jo blot lov til at køre med videre til København.

  Den tyrkiske far, som var minimum 2. generation, nok snarere 3. generation, talte et ekstremt dårligt og gebrokkent dansk. Jeg gættede – hvilket han grinende bekræftede – på Taastrup i Tåstrupgård.

  Selv i et lillebitte land som Danmark er det let at høre, hvorvidt der er tale om arabiske migranter, der klumper sig sammen på ydre Nørrebro og NordVærst, tyrkiske migranter fra Tåstrupgård samt Gadehavegårdsvej eller somaliere, der bor i Tingbjerg og hvor mændende har deres khattyggeklubber i Griffenfeldsgade.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. juni 2019 @ 09:01

 19. Grænsekontrollen er hullet som en si, og det er nok med vilje. Både V, K, R, SF og S har jo i årevis været tilhængere af fri indvandring. At det vil føre til nød og elendighed for utallige danskere blæser de på.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 09:14

 20. PS: Alene det at vores hospitaler nu vrimler med afrikanske og arabiske læger med tvivlsomme papirer og uddannelser, og med elendige sprogkundskaber, er jo en kæmpeskandale. Har mafiaborgen andet end skandaler til os danskere?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 09:18

 21. Når man ser” Den korte Avis, “24 Nyt” med de mange tilfælde af overfald osv. begriber jeg ikke dette ikke kommer frem for vores politikere og i MSM. Danskerne: Ikke se, ikke høre, ikke sige — Vi er så dumme, og langsomt vænner folk sig til mere og mere bevogtning. Hvorfor skal politi bevogte de folk fra Iran i Ringsted, og hvad lever de af her, vores penge. Ud med dem.

  Kommentar by IES — 18. juni 2019 @ 09:19

 22. Huskede “mor” at stemme på Stram Kurs ved valget? Nåeh nej, de har jo sådan en “grim tone”. Værsgo mor. Her er hvad dine børn får til gengæld for dét, du med stor sandsynlighed stemte på.

  Selvom jeg sagtens selv kunne, tillader jeg mig den luksus at få ordnet fødder hos en professionel. Som min fodterapeut sagde, “Paludan er jo ikke særlig tolerant..” Jeg sagde for en gangs skyld ingenting. Man skal vælge sine kampe med omhu. Det er ekstremt trættende konstant at skabe “dårlig stemning” ved at fortælle danskerne, hvad der venter dem, når de stemmer som de gør…

  Kommentar by Margrethe — 18. juni 2019 @ 09:30

 23. @Erling. Tak for link. Det er præcist beskrevet, og det er virkelig hvad man skal forklare sine børn.

  Kommentar by Zatopek — 18. juni 2019 @ 09:32

 24. @ #6 Henrik Petersen 03.30
  En -politisk korrekt, og uden en selvstændig tanke – politibetjent på et bilforum jeg frekventerer, brokkede sig over at skulle være grænsevagt.

  Han kunne så også fortælle at der var blevet indkøbt et nyt TV til vagtstuen, hvor det skulle bruges som infotavle. Det mislykkedes, for det “nye” TV var dels urgammelt, dels en model beregnet for hoteller.

  Politiets indkøbsafdeling er altså uduelig og/eller korrupt, og det gælder nok også når det drejer sig om smartphones og mobilabonnementer.

  Kommentar by Træt — 18. juni 2019 @ 09:35

 25. Jeg og min familie har også oplevet adskillige truende episoder med indvandrere i trafikken. De truer, gestikulerer og er livsfarlige og PISSEprovokerende! Men heldigvis har jeg af og til haglgevær med ( når jeg kører på jagt), såhhh

  Kommentar by H. Nielsen — 18. juni 2019 @ 09:45

 26. Vi er til grin, Slavehæren som får lov at knokle til vi er 75 år. Vi knokler for vores egen undergang.
  Politikere må siges at have FEJLET i deres konventions- pis ( en enkelt regel kan GODT tages forbehold for, som andre lande gør (læs slutningen af flygtninge konventionen)..

  Kommentar by H. Nielsen — 18. juni 2019 @ 09:50

 27. Så ellers politet på patrulje her til morgen…. i foto vognen ved en indfaldsvej til Kolding i færd med at hapse det arbejdende folk der kørte 5km/t for hurtigt på den 4-sporede vej.

  Godt gået Bent Betjent!

  Kommentar by redneck — 18. juni 2019 @ 09:50

 28. Jeg oplevede selv for år tilbage at køre med bus til lufthavnen. En bus må gerne være til gene når den skal køre ud fra et stoppested, men en islam taxi mente at han havde forkørselsret, og jagtede bussen. Ved næste stop blokerede han bussen med sin bil og gik ind og skreg den danske chauffør trusler op i ansigtet. Andre islam taxier kom til. Chaufføren tog det dog helt køligt og lod perkeren rase ud, inden vi omsider kunne køre videre.

  Kommentar by Zatopek — 18. juni 2019 @ 09:56

 29. Blev “den unge mand” meldt til politiet? Nok ikke.

  Hvis politiet blev kontaktet, ville de ikke tage imod anmeldelsen. Det gør de kun, hvis der er personskade.

  Kommentar by Bastardo — 18. juni 2019 @ 09:57

 30. Men man må opfordre drengens mor til at begå æresdrab på ham.

  Kommentar by Bastardo — 18. juni 2019 @ 09:58

 31. Nummerplader skiftes ofte.
  Stelnummeret på Audien er: WAUZZZ4G0GN051050
  Så kender fremtidige interesserede købere lidt til bilen fortid og ejerens forhold.

  Kommentar by Fascist — 18. juni 2019 @ 10:26

 32. Perkerbilen er importeret for nyligt – afgiftet i marts 2019
  https://motorregister.skat.dk/dmr-front/dmr.portal?_nfpb=true&_windowLabel=kerne_vis_koeretoej_vurdering&kerne_vis_koeretoej_vurdering_actionOverride=%2Fdk%2Fskat%2Fdmr%2Ffront%2Fportlets%2Fregistreringsafgift%2FvisKoeretoejVurdering%2FshowDetails&kerne_vis_koeretoej_vurderingrowClicked=7aaa8623-e5f2-4b4b-bb9e-c009332829da-15067%40skat-dmrp-por02_prod_dmr_skat_nchosting_dk&kerne_vis_koeretoej_vurderingvfid=491419989536640834&kerne_vis_koeretoej_vurderingcolumnClicked=lblMaerke&kerne_vis_koeretoej_vurderingkid=9000000003066332&_pageLabel=vis_koeretoejsvurderinger

  Kommentar by redneck — 18. juni 2019 @ 10:33

 33. Er der nogle røde MF’ere som bor i Århus v?

  Kommentar by Prebber — 18. juni 2019 @ 10:42

 34. TIL POLITIET: CH54060; mon man gør noget; smid ham ud med faldskærm over Afghanistan!!

  I Kalundborg har der også været et voldelig overfald hvor en ung mand blev trukket ud af bilen og slået på!!!! Vi må lave en fabrikation af faldskærme.

  Kommentar by Moth — 18. juni 2019 @ 10:53

 35. Og det forvildede gl.fjols tidl. Overrabbiner Bent Melchior sad på tv, og manede til vorsicht overfor nye generationers fascination af Rasmus Paludan lå det implicit i luften.
  Det der højrenationale måtte vi forstå, havde vi prøvet med rædselsvækkende resultat.
  Jeg vil sætte spørgsmåltegn ved etiketten det højrenationale.
  Men Bent’emand behøver overhovedet ikke bekymre sig over evt. tiltag fra fædrelandskærlige unge som gamle.
  Katastrofen indtræder helt af sig selv – hvis ikke der gøres noget, der kan udsætte eller afbøde dens omfang.
  Ellers er der sat vand over til et scenarie, der let vil ku’ konkurrere med WWII – og formentlig også overgå den i grusomhed OG omfang.
  Og nej, I går heller ikke fri i denne omgang. Men kommer såmænd til at stå i 1.række.
  Dét er ikke faldet dig ind B.M.?
  Hvordan kan man ha’ læst så meget – og forstået så lidt?

  Kommentar by White knight — 18. juni 2019 @ 11:13

 36. Det er måske lidt uheldigt at damens fulde navn er kommet offentligt frem?

  Bortset fra det er det Vs Lars Ulykke plus K, LA og DF som har været så “venlige” at sætte pensionsalderen OP. Det betyder vel at ingen danskere fremover kan få folkepension før de er 75 år, mod nu 67? I forvejen sættes syge og nedslidte danskere jo bag i køen mht. førtidspension. Dér har indvandrerne nu førsteret.

  Forresten: Har folketinget etableret sig et nyt sted? Er zoologisk have flyttet til Chrborg? Da en bekendt fornylig besøgte mafiaborgen, så han kun få mennesker derinde. De fleste “politikere” derinde var ulve, sjakaler og hyæner i fåreklæder! Der var også en del giftslanger, flagermus, kvælerslanger, vortesvin, aber og sumpskildpadder samt gribbe, kamæleoner, ålelignende igler og talende papegøjer.

  Da min bekendt senere fandt ud af at zoologisk have ligger hvor den hele tiden har ligget, besøgte han for en sikkerheds skyld en øjenlæge, da han kom i tvivl om han havde set rigtigt. Men fik at vide at hans syn intet fejlede.

  Kommentar by tp — 18. juni 2019 @ 11:15

 37. Tjah, det er trist at høre om Lines historie, men danskerne har jo lige vist ved valget, at de gerne vil have mere kaos og opløsning.

  Kommentar by Veritas — 18. juni 2019 @ 11:42

 38. Det er helt efter bogen*:

  Sura 12.29 O i troende, bekæmp de vantro, som bor i jeres naboskab; lad dem føle hele jeres strenghed.

  Sura 47.36 Vær ikke svage overfor jeres fjender og inviter dem ikke til fred: I skal være de mægtige, for Allah er med jer og undlader ikke at give jer løn for jeres gerninger i krig.

  Sura 48.17 I skal bekæmpe folk medmindre de bekender sig til Islam.

  Sura 7.74 Den, som kæmper for Allahs sag, om han falder eller sejrer, vil vi give ham stor løn.

  Se også Koranens lovpligt mod vantro:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  * om end de endnu “kun” øver sig.

  Ps.
  Del det gerne, for iht. til hvad folket stemte, på vor Grundlovsdag, må der være mange, der endnu ikke har læst teksten, men som råt slugte “elitens” iSlam-fortielse og gammelpartiernes løfter om mere velfærd.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. juni 2019 @ 00:35

 39. Ja, afstumpethed hører desværre til dagens uorden nu til dags.
  Jeg husker selv en episode for år tilbage, hvor jeg blev overhalet af en cyklist indenom, er selv cyklist. Jeg bemærkede det til vedkommende med det resultat at jeg blev truet med tæsk, samtidig med at manden kaldte mig en gammel nar. Sjovt nok, han var mindst ligeså gammel som mig selv, jeg bliver 70 i år. Jo, desværre bliver verden mere og mere forrået efterhånden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. juni 2019 @ 20:29

 40. Det fremgår, at det er folk, der kører vildt. Ingen grund, altså, til at antage noget om kultur og baggrund.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. juni 2019 @ 00:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper