19. juni 2019

Sexolog, bag børnebog om homoseksuelle prinsesser: “Der mangler LGBT-personer i børnelitteraturen”

Målgruppen for bogen er børn fra tre til otte år, og det kan vanskeligt kaldes andet end indoktrinering. Kønssociolog Cecilie Nørgaard lyder ligeså meget som en aktivist som en forsker, og det kendetegner de fleste kulturmarxister. Fra TV2 Online – Prinsesse forelsker sig i prinsesse i ny børnebog

“En prinsesse drager ud i verden for at finde en prins at danse med. Men hun kan ikke finde en prins at danse med, og hun bliver ked af det. Til sidst finder hun ud af, at hun meget hellere vil danse med prinsesser.

Sådan foregår handlingen i en ny børnebog, ’Prinsessen, som var alene’, der netop er udkommet på forlaget Bolden.

Bag bogen står Mai Mortensen, der gennem sit arbejde som seksualvejleder opdagede, at en børnebog om to prinsesser, der bliver forelskede, manglede.

– Der mangler LGBT-personer i børnelitteraturen. Jeg vil gerne fortælle børn, at det er ligegyldigt, om man er til mænd eller kvinder. Man er ikke mærkelig, og det er fuldstændig ligegyldigt, hvem man kan lide, siger Mai Mortensen.”

(Prinsessen, som var alene, Mai Mortensen, 2019; Foto: Facebook, udsnit)

“Jeg kan mærke det i hele kroppen, når du fortæller om det. Det runger frigørende i mit system. … Når børn har en forestilling om, at man kun kan blive forelsket i en af det modsatte køn, så er det jo ikke noget, de er født med. Det er fordi, det er normen på den romantiske fortælling i den virkelighed, de er vokset op i. … Hvis vi ønsker, at de vokser op i en virkelighed, hvor det er ligeså fint at blive forelsket i en af samme køn eller har venner, der gør det, så skal vi hjælpe med at præsentere dem for andre virkeligheder end normen, og der er børnebogen et godt sted at sætte ind.” (Cecilie Nørgaard, kønssociolog)

Oploadet Kl. 00:28 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102158/trackback

22 Comments »

 1. Der er noget galt hér: For det første ligner de oppustede balloner, for det andet er de kridhvide. Her mangler lidt etnicitet i form af negre, arabere, aboriginals, sigøjnere eller noget…

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. juni 2019 @ 02:15

 2. Hvide venstreorienterede lgbtq’ere er de største racister der kan gå på to ben. De har etnicitet og homoseksualitet på hjernen.

  Det er klart det er noget lort, hvis poderne ike kan finde ud af at blive tiltrukket af det rigtige køn.

  Kommentar by Cat Girl — 19. juni 2019 @ 02:47

 3. Vi fortjener sgu, at gå til grunde.
  Sidste homo lukker og slukker

  Kommentar by White knight — 19. juni 2019 @ 03:58

 4. Gad vide hvorfor vi føder færrer børn i den Vestlige kultur. Nååh ja vi kan jo bare hente et i et reagensglas af ukendt donor æg og sæd :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2019 @ 05:56

 5. Jeg tror ikke den vil sælge i den brede befolkning, men så er da jo bibliotekerne til at udbrede den.

  Kommentar by Zatopek — 19. juni 2019 @ 06:27

 6. LGBTXYZÆØ’erne udgør 1-2% af befolkningen, men i medierne og visse syge kredse fremstilles det som om de udgør 5O-6O procent af befolkningen. Men det er typisk for kommunisterne at de hetzer majoriteten, og dyrker afvigende minoriteter på majoritetens bekostning.

  Den danske majoritet har længe forsømt at sætte sig i respekt. Man finder sig i alt for meget, og i længden kan det føre til at vores civilisation afløses af vanvid og barbari.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juni 2019 @ 06:39

 7. Ja det er en ommer!
  To hvide kvinder/prinsesser.
  Neger prinsessen dukker nok op i toeren.

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 06:43

 8. Cecilie Nørgaard er vel lesbisk eller lignende. Hendes latterlige titel “kønssociolog” er sikkert selvopfunden. Enhver kan uden videre kalde sig forsker, ekspert og kønssociolog.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juni 2019 @ 06:43

 9. Cecilie Nørgaard bygger sin karriere på denne løgn:

  “Partnervold bygger på en kønsstereotyp magtstruktur mellem manden og kvinden. Magten er stadig maskulin, og den er grundlagt på en gammeldags maskulinitetsforståelse, der ikke rummer meget menneskelighed, empati og omsorg, men en høj grad af egocentrisme. Det er en maskulinitetsforståelse, der stadig har en meget høj status i vores samfund. Som konsekvens forventer vi generelt ikke i lige så høj grad af drenge som af piger, at de udvikler følelsesmæssige og sproglige egenskaber.”

  Hvis man formildende bare betragter løgnen som en fordom, så har man her dette typiske eksempel, at aktivister, der kæmper for at ophæve snærende normer, i virkeligheden er stærkt fordomsfulde mennesker, nærmest patalogisk fordomsfulde, hvor deres fordomme forvrider deres virkelighedsopfattelse. Det er mennesker med alt for store egoer, der vil tvinge omgivelserne ind under deres egne forvredne fordomme til stor ulykke for mange mennesker, der hopper på tossens limpind. I dette tilfælde vil denne fordomsfulde tosse underminere kønssocialiseringen og det vil garanti producere mange ulykkelig og forvirrede og stressede børn og unge.

  Kommentar by traveler — 19. juni 2019 @ 06:45

 10. Afvigelserne promoveres glad og gerne af lame stream-medierne.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2019 @ 07:41

 11. Tja, nu er der mand/mand i vild med dans.
  En svansepartner.

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 12:09

 12. Det morsomme er at homoseksualitet slet ikke er til diskussion længere, det er alment accepteret og de fleste gider slet ikke at beskæftige sig med ligegyldig minoritets adfærd.

  Kommentar by Santor — 19. juni 2019 @ 12:18

 13. #11 Det er nemlig rigtigt.

  Aktivister er drevet af en forvreden virkelighed, af patologiske fordomme.

  For eksempel: Dengang en lille gruppe ældre svagelige For Frihed demonstrerede fredeligt for vores frihed, triggede det venstreradikale aktivisters patologisk fordomme, så de så voldelige nazister foran sig, farlige fjender, som de ville pande ned.

  Kvindelige akivister som Cecilie Nørgaard ser jf. citatet ovenfor afstumpede voldsmænd i mænd, der følger traditionelle mandelige dyder. En sådan fordomsfuldhed kan hun bygge en hel karriere på. Og det gør mange andre kvinder også.

  LBGTx-aktivister ser diskrimination mod egne grupper overalt, helt uden for virkelighedens skive. Her er den også I den grad gal med virkelighedsopfattelsen. Jørgen Leths bog Det uperfekte menneske og det herostratisk berømte citat derfra om, at “jeg tager kokkens datter, når jeg vil. Det er min ret.” fik fordomsfulde kvindelige aktivister til at gå i sort af raseri.

  Vi er tilbage til den menneskelige hjerne. Hos mange mennesker er det meget svært med at bedømme menneskelige interaktioner og sociale forhold og ser i stedet spøgelser og fantasier overalt. Det kombineret med et stort ego skaber en ægte politisk aktivist.

  Det som børn og unge mangler er ikke træning i kulturmarxistiske fordomme, men træning i realisme – i at forstå verden som de lever i konkret – i at forstå andre mennesker som de er, og ikke som aktivister bilder dem ind ud fra fordomsfulde tosserier.

  Kommentar by traveler — 19. juni 2019 @ 17:20

 14. Jeg har normalt intet i mod homoseksualitet, men at lære små børn om det er efter min mening fuldstændigt afsporet. De finder såmænd nok selv ud af det, når de når den pubertets alderen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. juni 2019 @ 19:56

 15. Gammeldags maskulinitetsforståelse gik ud på, at når et skib går ned, kommer kvinder og børn først i redningsbådene. Mænd er i anden række. Dem er der nemlig nok af. Kvinder og børn er en kostbar gruppe for samfundet. I 1970’erne blev begge køn hjernevaskede på universiteterne. Kernefamilien og forældre var forkastelige fænomener. En gang hed det: “På tankens slot bor studenten godt!” Men i den røde tid plukkede lærere og studenter marxcitater og gik til eksamen i emnet uden at beherske tysk.” Denne generation skabte en isoleret verden med Che Guevara og kommunismen. Den følgende generation fik en overdosis Foucault, som beundrede Khomeinis åndelige præstation. Wilhelm von Humbolt kender de ikke, men der findes 37 køn, og en professor meddeler i 2018, at der er for få kvinder i rock-orkestre. Universiteterne degenererer til tosseanstalter med krænkelseskultur og hvidhedsstudier. Toppolitikere i Enhedslisten hygger sig med ritualmordere fra HAMAS = Det Muslimske Broderskab.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 19. juni 2019 @ 20:46

 16. EUrabia finansieret, velsagtens?

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2019 @ 21:34

 17. I fortællingen mangler der jo bare at de to prinsesser bliver gang raped af osman og muhammed og deres fætre, så de ligesom kan lære hvor at de hører til, og slutteligt bliver udstillet som ludere, så kan de lære hvordan at verdenen er nu.. For at gøre det hele lidt mere autentisk.
  Til tider – med den udvikling der ses her, så er jeg glad for at jeg nok har levet halvdelen af mit liv, for det styrer da lige imod afgrunden, som Heinesen engang udtalte, selvom hans mening var en anden – det var rent økonomisk..

  Kommentar by Sharan — 19. juni 2019 @ 21:55

 18. #12 Traveler: Hvis det ikke er et problem, at Jørgen Leth tager kokkens datter som han vil, – “det er min ret” som han siger, er det da heller ikke et problem at muslimske mænd tager engelske piger som de vil. “Det er min ret”, siger de, nemlig. Nu ikke se spøgelser og fantasier alle vegne – vel!

  Mage til konsistensløs tomgangssmøre…

  Kommentar by Margrethe — 19. juni 2019 @ 22:41

 19. @ Kommentar 3. Fortjener mine børnebørn at gå til grunde? De har ikke på nogen måde forårsaget de ulykker, som dagligt rammer tilfældige danskere. Skylden hviler tungt på afstumpede og politiserende journalister samt skurkagtige og uvidende parlamentarikere og jurister, som godkender konventioner og FN’s og EU’s vanvittige “compacts” om folkevandring til Europa fra Afrika og Arabistan.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 19. juni 2019 @ 23:02

 20. Det er et led i at seksualisere børn og preppe dem til pædosex. Man skulle tro, det var løgn, men det er det desværre ikke. De arbejder på det i de svinede lobbyer i Californien. Og jo, normale børn forelsker sig fra naturen i det modsatte køn. Ellers ville vi ikke være overbefolkede i dag. Homofili er unaturligt.

  Kommentar by Kuffar — 19. juni 2019 @ 23:05

 21. Der mangler helt klart også pædofile personer i børnebøgerne / kom igang, Gyldendal!

  Kommentar by Thomas — 20. juni 2019 @ 14:47

 22. Det er da faute de mieux-teorien om homosexualitet. Jeg troede, den var HELT yt

  Kommentar by Nemo — 21. juni 2019 @ 08:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper