19. juni 2019

Professor: Multikultur fungerer ikke i Mellemøsten, ‘Jeg er ikke engang sikker på, det vil virke i Europa’

På TV2 News her til formiddag forklarer Elisabeth Arnsdorf Haslund fra UNHCR, der kommenterer seneste FN-tal om flygtninge, at vi i Danmark skal ‘huske på at langt de fleste flygtninge ikke når op til vores breddegrader’. Hun leverede det som et argument for flere ‘kvoteflygtninge’, men hvis multikultur er en demografisk stillingskrig, så forsvinder ræsonnementet.

Yderst interessant interview med den israelske historiker Benny Morris i Weekendavisen. Han har netop udgivet ‘The Thirty-Year Genocide’, der konkluderer at det armenske folkedrab, var en del af en 30 år lang tyrkisk udrenselse af kristne minoriteter. Han påpeger også, at multikultur kun undtagelsesvis fungerer i praksis, og et etnisk homogenitet har nogle indlysende fordele.

Læs det hele på Weekendavisen.dk – Udrens­ningens logik (af antropolog Kathrine Tschemerinsky)

“Det armenske folkemord, som fandt sted mellem 1915 og 1916, er velbeskrevet, men de to forfattere mener, at der er grund til at indsætte begivenheden i et større perspektiv, og de forklarer, at Tyrkiet over en periode på 30 år gennemførte en systematisk udryddelseskampagne rettet mod alle landets kristne minoriteter, ikke kun armenierne. …

‘Når man begynder at se på materialet, opdager man, at det ikke bare handlede om armenierne. Tyrkerne forsøgte at slippe af med alle landets kristne ved at fordrive og dræbe dem,’ understreger Morris og forklarer, at hverken Ze’evi eller han selv på forhånd kendte til forfølgelsen af landets græske og assyriske minoriteter. …

Mens tal kan understøtte de to historikeres argument om, at folkemordets ofre talte hele tre kristne minoriteter, er det straks vanskeligere at bevise, at folkemordet strakte sig over tre årtier. Gennem de tredive år, bogen dækker, blev Tyrkiet regeret af hele tre forskellige regimer fra den ottomanske sultan Abdulhamid over Ungtyrkernes parti CUP med Talaat Pasha i spidsen til den moderne tyrkiske republik regeret af Mustafa Kemal Atatürk. Hvor ser Morris beviset for kontinuitet?

‘Det er én kampagne i forskudte akter. Det er ikke en kontinuerlig proces, men det er den samme politik, tankegang og hensigt, som præger alle tre regimer: at slippe af med de kristne,’ forklarer Morris, som også kalder det, der skete, en ‘etnisk-religiøs udrensning’, hvis metoder talte både massakrer, fordrivelse, tvangskonvertering og kulturel udslettelse. Beviserne finder man i det, som reelt skete.

‘Man kan spørge, om der var ordrer, og hvad de i så fald var. Konklusionen er, at der i 1924 stort set ikke var nogen kristne tilbage. Det er beviset på, hvad det var, tyrkerne ønskede at opnå.‘ …

Benny Morris forklarer, at bogen allerede er blevet mødt med modstand… Morris mener, at kritikken bunder i, at bogen sætter tyrkerne i et dårligt lys. ‘Og så tror jeg også, mange ikke bryder sig om, at bogen fremhæver islams rolle,’ bemærker Morris og fortsætter. ‘Vi traf ikke en beslutning om at hænge islam ud, men det er helt sikkert en væsentlig faktor.’

Morris skynder sig at understrege, at årsagerne til folkemordet er mange. Det skyldtes frygt, grådighed og seksuel tilfredsstillelse. Men islam var den forenende faktor.

[…]

‘… Paris og London kan de godt lide multikulturalisme, og de siger, at i den ideelle verden lever alle sammen i fred og harmoni og så videre. Det er måske den ideelle verden, det er i hvert fald et anti-nationalistisk perspektiv, som jeg respekterer. Men i den virkelige verden, såsom her i Mellemøsten, ser det bare ikke ud til, at multikulturalisme virker. Jeg er ikke engang sikker på, det vil virke i Europa,’ siger Morris.

At fred og stabilitet afhænger af etnisk homogenitet, er et argument, jeg indimellem hører europæiske nationalkonservative lufte. Mens det bliver fremsat som logik, er der belejligt nok sjældent nogen, der taler om, hvad prisen er for at nå derhen. Jeg spørger Morris, hvordan han har det med at lyde som et ekko af Europas renhedsfikserede højrefløj.

Jeg kan ikke lide at blive tænkt på som en højreorienteret europæisk nationalist, men måske de har en pointe,’ svarer Morris. ‘Her i Israel har vi nogle på den ekstreme venstrefløj, som tror, vi alle sammen kan leve sammen i én stat. Jeg tror ikke, det vil fungere.’

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102170/trackback

43 Comments »

 1. Det er ikke nødvendigt at ‘hænge islam ud’ Det gør islam selv så godt.

  Kommentar by BB — 19. juni 2019 @ 11:45

 2. Australien blev koloniseret via udsendte kriminelle. Modtager vi det samme?
  Kvote flygtninge. Hvis vi må vælge selv og tage de dygtige og så lave en skriftlig aftale om hjemsendelse.

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 11:56

 3. Redigering er en kunst Det trykte ord kan læses på papir

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2019 @ 12:22

 4. Katten gik rundt om den varme grød i 50 år. Smag nu lidt på den islamgrød og beslut jer for, hvad i mener om den. Det er ikke så farligt, og den er kold nu, i behøver ikke vente længere

  Kommentar by Cat Girl — 19. juni 2019 @ 12:29

 5. Man behøver ikke forskningsresultater, statistikker, ikke engang gamle historiebøger for at kunne fortælle sig selv, hvad den endelige skæbne er for ethvert multikultsamfund

  Kommentar by Cat Girl — 19. juni 2019 @ 12:31

 6. -> Niels

  “Redigering er en kunst Det trykte ord kan læses på papir”

  Hvad mener du?

  Kommentar by Kim Møller — 19. juni 2019 @ 12:47

 7. Sådan er det jo også i Danmark – Etnisk udrensning i islams hellige navn

  “Grønlændere stenet ud af Gellerup

  Grønlændere i Gellerupparken ved Århus har i årevis været udsat for racistisk betonet forfølgelse fra arabiske og somaliske beboere.”

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/groenlaendere-stenet-ud-af-gellerup

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. juni 2019 @ 12:47

 8. Til Weekendavisens antropolog-skribent:

  Det hedder ikke ‘ottomanske’ på dansk, men ‘osmanniske’. Osmannerriget er opkaldt efter Osman I, så her er det danske sprog tættere på end det engelske.

  Det er ringe, når universitetsuddannede forskere ikke længere kan deres eget sprog. Nok et tegn på, at antropologen ikke har haft historie i skolen. Hvordan kunne hun ellers undgå at vide, hvad osmannerne hedder?

  Kommentar by Sådan er det jo — 19. juni 2019 @ 12:48

 9. Det hele er en hvinende utopi.
  Vi vil se flyvende kør overalt, og vand der løber opad, før utopien går i opfyldelse.
  Still wanna give it a go, huh?

  Kommentar by White knight — 19. juni 2019 @ 12:50

 10. Multikulturen er problemet. Folk som kontant taler om islam og muslimer anerkender indirekte det multikulturelle eksperiment ved, at have fokus på en religion som problemet. Vi ser i USA en enorm segregering og konflikter mellem etniske grupper som alle er kristne. Uden islam i Europa ville konflikterne blot være etniske.

  Kommentar by CCC — 19. juni 2019 @ 13:23

 11. Jeg mener at vores penge har ingen som helst forbindelse til værdi
  Det er et resultat af konspiratorernes held til at overbevise først de engelske og siden de amerikanske politikere,at de alene bør kunne udstede penge(slå mønt).

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2019 @ 13:28

 12. DET ER NÆSTEN UFATTELIGT så uvidende og underbegavede forskere, eksperter og “højt uddannede” kan være nu om dage. Men forklaringen er selvfølgelig at den politiske “elite” har sænket kvalitetskravene til undervisningen, så en studentereksamen og embedseksamen nu er noget som enhver kan bestå, der ikke er direkte åndssvag, eller som opvejer den manglende IQ med medlemsskab af et rødt parti.

  Flertallet i enhver befolkning tænker kortsynet, uskarpt, ulogisk og uselvstændigt, og hvis masserne så på kommunistisk vis yderligere fyldes med tusindvis af løgne og halve sandheder, så ender det oftest galt.

  For enhver der har lidt historisk viden og fornuften i behold, er det aldeles indlysende at kommunisme er en dødbringende og altødelæggende form for socialisme/fascisme. Ligesom det er lysende klart at den masseindvandring som mafia-borgen længe har dyrket, nemt kan ende i hverdagsterror og blodbade. Som det allerede er blevet demonstreret i Libanon, Frankrig og Sverige osv. Mafia-borgen lægger op til massemord på danskerne. Det bør enhver dansker forstå. Trist og uhyggeligt er det at flertallet af vælgerne ikke forstod det ved dette valg, hvor selv partier som V, K, SF, S og R gik frem.

  5OO kvote-flygtninge lyder måske ikke af så meget. Men da hver indvandrer/asylant koster mindst 15O.OOO kr. i forsørgelse m.m. pr. år, bliver udgiften mindst 75 millioner kr., som vil blive suget væk fra danskernes velfærd og sundhed. I forvejen er der ca. 1 million migranter som koster mindst 15O.OOO millioner = 15O milliarder kr. årligt.

  Velfærden til danskerne er blevet forringet med samme beløb. De emsige verdensfrelsere som har travlt med at redde hele verden for andre folks penge, ønsker at fremture til sidste dansker er sendt ud i kulden og mørket.

  Elisabeth AH, Jelved, Zenia, Østergaard, Elbæk, Stine Bosse, Pernille Weiss, Lars Ulykke, Bertel Bims, Sofie Carsten osv., osv. er allesammen kun ude på at hytte deres eget skind. Det rager dem en fjer at de er ved at ødelægge Danmark, og at de er ved at sende uretfærdighed, ulykke, død og rædsel ind i utallige danske hjem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juni 2019 @ 13:44

 13. HVIS INGEN i ens familie har haft brug for velfærd, skilsmisse-retfærdighed, et hospital, en skadestue, politiets hjælp, understøttelse, ældrepleje, pension, hjælp til børn og unge, eller lignende, kan man selvfølgelig leve i lykkelig uvidenhed om velfærdsstatens smuldring og nedtur. Til gengæld risikerer man et CHOK den dag man får brug for samfundets assistance.

  Skattetrykket er nu i verdensrekord-højde, men velfærden er forringet voldsomt de sidste 25 år. Og 5OO skoler er lukket, 45 hospitaler og skadestuer er lukket, mange politistationer og posthuse er nedlagt, osv., osv. Og indvandrerne har fået førsteret til boliger, pensioner og meget mere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juni 2019 @ 14:06

 14. 5OO kvote-flygtninge lyder måske ikke af så meget.

  Plus familiesammenførte.

  Kommentar by Erling — 19. juni 2019 @ 14:08

 15. Jamen når man ikke vil forholde sig til hvad man har med at gøre, så kan det da kun ende galt. Islam tåler ikke frihed, så derfor skal den undertrykke alle andre. Enten ser man det i øjnene, eller også kan man ligeså godt stikke hovedet i busken og lade det blive der. Multikulti dure ikke, når man har med en usekulær diktatorreligion- med dens Førerprofet- at gøre: Det er simpelthen idiotisk at skulle høre den samme plade om- mangfoldighed, og Integration etc- når man overhovedet ikke vil forholde sig til virkeligheden og de religiøse indgridienser, eller bare Islam overhovedet. Vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af den religion, og så laller man videre i samme i rille i samme plade????? idioti. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2019 @ 14:27

 16. >12 Alexander Beaumont 13:44
  Du overser lige,at samtidig med at blodsugerne i hoppeborgen ikke kun suger 75 milllioner ud af finanslovens rådighedsbeløb,men hvert år kræver omkring over halvdelen af alle de penge du har haft i hånden. Berlingskeglobalisten Lau -vi må have afgifterne på flyrejser op- Svendsn regnede det ud til 69%

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2019 @ 14:30

 17. Jeg har læst, hvad Wikipedia oplyser om Mosbjerg festens taler Martin Sellner, som jeg ikke tidligere har hørt om.

  Hvis ikke man er enig i indholdet, synes jeg, at man skal dementere det og give Sellner en anden introduktion om ikke andet så for Marie Krarups og Gavin Bobys skyld. Ellers kan man dårligt beklage sig over, at der arrangeres en antifascistisk moddemonstration.

  Snaphanen har længe haft intense flirterier med fascismen, hvor netop den sygelige heltedyrkelse er et af de mest frapperende træk. I dag har han en artikel om et “patriotisk” oprør og demokratiets påståede død. For os med halvstore børn er denne umodne blogger en stadig pestilens, som vi er nødt til at advare imod. Heldigvis er det ikke svært.

  Kommentar by Peter D. — 19. juni 2019 @ 14:44

 18. Peter D
  Stakkels børn, der har en forældre som dig

  Kommentar by k. m. — 19. juni 2019 @ 16:10

 19. Det er jo netop det at de danske børn undervises i, at blive muslimer i den underneden. Så går det jo nok.

  Kommentar by p — 19. juni 2019 @ 16:20

 20. @Sådan er det jo (nr. 8): Min gamle farfar, f. 1888, benyttede ellers en vaskeægte ottoman til sin daglige middagslur :-))

  Kommentar by ino — 19. juni 2019 @ 16:21

 21. Multi-kultur er ikke et problem.

  Danskere kan udmærket leve sammen med stort set alle andre udlændinge, undtaget de voldelige og kriminelle som altid findes i enhver kultur. Til gengæld er der ingen problemer med at hjemsende disse voldelige og kriminelle personer så længe de IKKE er muslimer. Der er ALDRIG en eneste venstretosse der har forsøgt at forhindre udvisningen af en Englænder, Tysker eller Svensker.

  Så problemet er UDELUKKENDE islam og i naturlig forlængelse af det – muslimer!

  Kommentar by Santor — 19. juni 2019 @ 16:29

 22. Nå, nu har PETER D BEKENDT KULØR, og den er tomatrød. For Martin Selner er da nok en OK fyr. Der er en fair artikel om ham hos Information.

  At Snaphanen skulle have haft “intense flirterier med fascismen” er da noget vrøvl. Nok mest en fantasi hos Peter D. Gætter på at Peter D er lidt af en “anti-fascist”. Ha ha ha, hvor er de dog rundtossede disse “anti-fascister” som i realiteten støtter den røde fascisme, den kommunistiske socialisme, der siden 19OO har terroriseret og myrdet over 5OO millioner mennesker.

  Og som nu også er på vej til at terrorisere svenskerne og danskerne til døde.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. juni 2019 @ 16:31

 23. 17 Peter D.

  Som ansvarlig voksen lærer man sine børn to regler om forsvarlig omgang med information. Du har ret, det er ikke så svært.

  Regel 1: Gå altid til kilderne.
  Når du vil vide, hvad en person eller organisation står for, så se en video med dem selv, eller læs en tekst, de selv har skrevet. Enhver fortolkning har sin egen dagsorden, gør dig uafhængig af mellemled.

  Regel 2: Ingen information er farlig.
  Viden er altid bedre end uvidenhed. Den eneste, der har brug for at undgå bestemte kilder til viden er den, der har noget at skjule. Frygt aldrig nogen sandhed – frygt kun dem, der vil spærre dig adgang til at danne din egen mening selvstændigt.

  Voila. Så er dine poder optimalt udrustet livet ud.

  Kommentar by Sådan er det jo — 19. juni 2019 @ 16:36

 24. 19 ino

  Ja, det er jo en HELT anden historie! ;) En ottoman til at hvile ud på er en hæderkronet dansk glose. Sådan kan ord af samme oprindelse finde hver deres vej ind i et sprog. Det gør det kun endnu vigtigere at la’ vær’ at blande. Sproget er ikke en slikpose, men et præcisionsinstrument.

  Kommentar by Sådan er det jo — 19. juni 2019 @ 16:43

 25. Kællingen Kathrine Tschemerinsky(lyder som noget østperkerlort) må være sindssyg eller også er hun bare fuld af løgn som de fleste andre tosser der kalder sig “akademikere”. Den dag i dag bliver armeniere myrdet af det muslimske lort de er omringet af. Så sent som i denne måned er to armeniere blevet myrdet af tyrkerlortet fra aserbajdsjan.

  Kommentar by Piphans — 19. juni 2019 @ 16:51

 26. Alexander B 13:44 👌
  Faaark eksamenspapirer.
  Det vigtigste er, at du er en go’ socialist med kommunismen i ascendanten!.
  Commies employs solely other commies.

  Kommentar by White knight — 19. juni 2019 @ 17:15

 27. Kommentar by Piphans — 19. juni 2019 @ 16:51:

  The leadership of the Ministry of Defense expresses its deep condolences to the family and relatives of the shehid (martyr)!

  https://ona.az/en/nagorno-karabakh/serviceman-of-azerbaijan-army-was-killed-5844 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juni 2019 @ 17:17

 28. @26 Carlo Di Napoli II,
  Stol aldrig på en muslimer.
  Da islamisterne fra aserbajdsjan angreb Armenien sidste gang for ca. et års tid siden skar de hovederne af de Armenske soldater de tog til fange, og det aserbajdsjanske tyrkerlort holder sig heller ikke tilbage fra at skære brysterne af de armenske kvinder de tager til fange.

  Kommentar by Piphans — 19. juni 2019 @ 17:39

 29. O.T.
  Har set et friskt vid clip med vor tyske Beelzebub i en fiks spadsererdragt, der i eet stift minut står og ryster som i spasmer. Uden den SchutzFritz der stod ved hendes højre skulder ænsede noget som helst.
  (Med fuldt overlæg? Han er nok arbejdsledig fra i morgen)
  Nej, det viste sig desværre ikke at være dødskramper, havde jeg nær sagt. (Dét ville også være for let sluppet)
  Hun overlevede.
  Så, måske en for stor og stram buttplug gone wild på remote? Som nogle har antydet.

  Kommentar by White knight — 19. juni 2019 @ 17:44

 30. 16:36/Sådan er det jo

  Du glemte

  Regel nr. 3: Tag højde for dumheden og dovenskaben.

  Kommentar by Peter D. — 19. juni 2019 @ 18:19

 31. De flygter bare til SaudiArabien- der er så rent, så fint, så islamisk- god plads, masser af penge, alle kører guldRollsRoyce.. god tur.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. juni 2019 @ 19:26

 32. Jeg tror at det bedste vil være at hver religion og ideologi lever hver for sig. Altså adskilt fra hinanden. Det er bevist at bl.a. islam og den mederne vestlige civilisation overhovedet ikke kan eksistere sammen. Derfor, adskillelse.
  Det er jo også bevist at Tyrkiets præsident, Erdogan opfordrer alle herboende tyrkere til at stemme på partier som står Erdogan nær. En dødsens farlig situation, og utidig indblanding i vor del af verden.
  Hvad vil tyrkerne her, hvis de i virkeligheden hellere vil støtte deres hjemland. Inderst inde tror jeg at Tyrkiet aldrig har opgivet drømmen om et nyt osmannisk storrige, som skal være verdensomspændende.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. juni 2019 @ 19:30

 33. En svindende skare fascistoide med Pelle Dragsted i spidsen vil samle alle kontanthjælpsnassere til tiggerfest i Skanderborg.. der kommer vel de faste 60 tumber?

  Kommentar by Hul igennem? — 19. juni 2019 @ 19:30

 34. OT
  Climate change hysteria: the truth about weather control

  Gemma O’Doherty
  Blev streamet live for 89 minutter siden
  Kategori
  Nyheder og politik

  YT-Hash: j82Gfp5U08s

  Kommentar by Cat Girl — 19. juni 2019 @ 19:31

 35. Den morderiske krigsideologi og barbarerne i dens kølvand har fremragende forhold i Danmark.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2019 @ 21:18

 36. 17:44 Det videoklip er viralt på twitter. Mutti-kællingen sitrer som stod hun splitter-nøgen i frostvejr overhældt med nul grader varmt vand fra en jernspand.

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2019 @ 21:28

 37. Har Merkel rysteriet fra fremmede?
  https://www.youtube.com/watch?v=Oo5UAxjT0SQ

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2019 @ 21:51

 38. DET ER RIGTIGT at 5OO kvote-flygtninge via familie-sammenføringer kan blive til f.eks. 2OOO evighedsturister, som igen kan blive til 8OOO på evig kontanthjælp. Dvs. at når man starter med 5OO, kan det hurtigt ende med en udgift på 3OO millioner kr. eller 12OO millioner kr. Som vil blive suget væk fra velfærden til danskerne.

  Iøvrigt har man i de sidste otte år ikke gennemført nogetsomhelst virkelig effektivt for at begrænse indvandringen. Alle “stramninger” har næsten kun været bluff. Og som Snaphanen, Free Speech, Black Pigeon og den korte avis fortæller, har vi nu kurs mod Europas undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juni 2019 @ 22:01

 39. Ole Jensen/Alexander osv. osv. er den samme person eller værktøj for den samme mafia, der blot poster det samme hele tiden Først ødelagde den JP Blogs, siden blev det Berlingske, har jeg ladet mig fortælle. Nu har den jaget så at sige alle fornuftige mennesker bort fra denne blog og kan triumfere over en vellykket jihad.

  Ingen har på de danske sociale medier været mere destruktiv end denne brægende og latterlige person/mafia, der desværre narrer de enfoldige. Hvis dansk kultur skal klare sig mod den intrigante islamiske løgnekultur, er der brug for mere hjerne.

  Kommentar by Peter D. — 19. juni 2019 @ 23:35

 40. Udryddelsen af danskere er en kontinuert proces startet af de radikale som er på vippen til at blive tilendebragt kyndigt overvåget af uLøkke Frederiksen Anders Fup Anker Jørgensens og Staaunings spøgelser i.e. de autonome og bedstemødre for flere bekvemmelighedsflygtninge.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2019 @ 23:39

 41. Kommentar by Peter D. — 19. juni 2019 @ 23:35
  Ingen har på de danske sociale medier været mere destruktiv end denne brægende og latterlige person

  AAAARGH!!!!!! Niels O. tager den pris. Eller tog. Inden han havde smadret 180grader og døde på Sankt Hans Sindssygehospital https://www.180grader.dk/politik/niels-o-er-dd-svinet-haengte-sig-selv-p-sankt-hans-1/ forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juni 2019 @ 23:52

 42. “Jeg er ikke engang sikker på, det vil virke i Europa”

  Han er ikke SIKKER på, at det vil virke? WTF? Så han tror altså, at det muligvis vil virke?

  Er han uvidende eller bare manipulerende? Vi andre ved jo, at det ikke virker!

  Kommentar by HN3 — 20. juni 2019 @ 00:52

 43. 8 & 25 (25 – I særdeleshed)

  Kathrine Lund-Kirkeby er gammeldansker. Hun har blot opsøgt sin genealogi, som viser sig at ende i det nuværende Hviderusland, for 5-6 generationer siden. Og sikkert valgt det mere ‘fancy’ efternavn hendes formødre insisterede på, som mellemnavn da de blev gift. Og fred være med det.

  Man kan læse mere om hendes opsøgen, af hendes forfædre på mødrene side i Weekendavisen – # 01-2019 – Bøger p. 8-9 + 10.

  Kommentar by Thorbjørn — 20. juni 2019 @ 23:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper