20. juni 2019

Injurie: Radikale Morten Østergaard om “… Rasmus Paludan der vil udrydde hele befolkningsgrupper.”

Adskillige politikere associerede under valgkampen Stram Kurs med nazisme (nationalsocialisme), og nogle gange så lykkedes det at overbevise dem selv. Radikale Morten Østergaard har næppe læst Stram Kurs’ partiprogram, og set herfra så ligner det en klokkeklar injuriedom.

(Morten Østergaard på Facebook, 21. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102184/trackback

41 Comments »

 1. Var det ikke især de radikale der samarbejdede med Tyskland om at indføre socialisme? De ynder jo salv at promovere sig som liberalister.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 02:07

 2. Verden udenfor vesten er som en stor KZ-lejr og vi er nazister hvis vi ikke lukker dem ind. Man ser samme misbrug af holocaust i USA i disse dage hvor lejre med illegale invandrer som er ved, at skabe et socialt sammenbrud i staterne mod grænsen sammenlignes med KZ-lejre.

  Bare for en ordens skyld. Den general, som stod bag sejren over Hitler, Dwight D. Eisenhower stod også bag masseudvisninger af 1.3 mio illegale mexicanere i USA da han blev president i 1951.Han burde vel også være en art nazist idag hvor 1968 har totalt forkastet historien til deres revolutionære post-nationale utopi. https://www.history.com/news/operation-wetback-eisenhower-1954-deportation

  Kommentar by CCC — 20. juni 2019 @ 02:38

 3. Men Eisenhower videreførte den økonomi som indførtes af primært Federal Reserve. I grundloven står at kun guld og sølv er gyldige penge.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 02:42

 4. Er der nogen der lugter af rendyrket nazisvin er det mullah østergaab. Han er skæv af sejr, via invasionen. Idag kostede den 268 mio. God shariah dag..

  Kommentar by Gaflen — 20. juni 2019 @ 03:51

 5. Det bedste forsvar er et angreb. Og Rasmus Paludan burde lave en tilsvarende video – og med et glimt i øjet gøre det klart, at det tværtimod er Morten Østergaard, der er en ondskabsfuld og modbydelig folkeudrydder. Og fortælle noget om, hvordan vi dog er kommet dertil, at typer som Morten Østergaard kan fremstille sig som gode og humane – og samtidig skabe en masse problemer med blod, sved og tårer for en masse uskyldige mennesker.

  Kommentar by BE — 20. juni 2019 @ 04:12

 6. Eisenhower (lyder navnet ikke lidt af nilfisk?) sagde i 1961 til daværede og afdøde Allen Dulles,at han skulle myrde Patrice Lamumba

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 04:25

 7. En god tyrk er en død tyrk. Skrev jeg engang. Jeg vil gerne fortælle lidt mere om denne opfattelse. Til at begynde med,vil jeg sige at alle mine personlige oplevelser med de fremmede,er dårlige. De gode oplevelser får jeg fra tilfældige møder med dem. Selv om jeg skal understrege at de gode og de dårlige oplevelser fordeler sig ligeligt. Men de fremmede der har taget sæde på dansk jord er som regel ubehagelige,uforståelige og (desværre) alt for ofte voldelige.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 04:42

 8. Morten østergaard har en pervers selvforståelse af sin egen ufejlbarlighed. Han lefler for Islam som helt sikkert vil udrydde vantro jøder som kristne, og så lyver han fuldstændigt om Rasmus Paludan. Håber da han får en injuriesag på halsen. Hans perversitetsforståelse, som er fuldstændig afstumpet for de ofre islam skaber, beviser hans løgnfulde moral. Støt SIAD. God torsdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. juni 2019 @ 06:28

 9. Hvis vi havde haft en seriøs og ærlig presse, så var Stram kurs blevet valgt ind. Det var jo kun fordi Paludan ramte “De gode mennesker” at de begyndte at lyve om ham. Uffe Albæk var ikke farlig for dem, selv om hans cirkus var langt farlige for DK end Paludan.

  Østergaard og hans trosfælder kan for alvor gøre skede på DK.

  Kommentar by Anders Nielsen — 20. juni 2019 @ 06:36

 10. Den lille opblæste betamand til Morten Østergaard bør sagsøges.
  Det kan ikke gå for stærkt!!

  Håber Paludan får det gjort. Østergaard er ækel.

  Kommentar by Veritas — 20. juni 2019 @ 06:53

 11. Det rigtige ord er “udsende”.

  Ser foreløbig ud til at Østergaard bliver kvindemobbet ved regeringsforhandlingerne. Hans bedste strategi er nok at stoppe med at kræve, og bare begynde at tude. Men hvem ved hvad det ender med. For min skyld kunne udlændingepolitikken godt være mere intelligent, og til tider mere menneskelig. Kvantitet ned (negativ), kvalitet op.

  Kommentar by Zatopek — 20. juni 2019 @ 07:26

 12. HVIS PALUDAN KUN vil udrydde folkegrupper, er han jo ret moderat i sammenligning med Østergaard, hvis politik går ud på at udslette Danmark og udrydde hele det danske folk gennem afrikanisering, islamisering, udskiftning og etnisk udrensning. Men iøvrigt er det jo løgn, hvad Østergakgak siger, for Paludan har på intet tidspunkt talt om at udrydde nogen. Og repatriering er da ikke det samme som massemord.

  Nej, det er den radikale kommunist/ rødfascist Østergård som er forbryderen og folkefjenden i det her spil. I forvejen står de radikale fascister i blod og tårer til anklerne eller knæene, for de er skyldige i at hundredtusinder af danskere har fået deres liv forringet eller ødelagt, og at tusinder er omkommet. De radikale politikere omtaler sig selv som humanister, liberale, ansvarlige og kultiverede, men sandheden er at de er en samling hårdkogte og afstumpede kommunister, der aldrig har gjort noget godt for danskerne.
  Jelved, Zenia, Sofie Carsten og Østergaard osv. havde forlængst været uden magt og afskediget af vælgerne, hvis det ikke havde været for massemediernes løgne og fortielser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. juni 2019 @ 08:10

 13. Lad nu de muslimer være i fred indtil de skal slæbes frem og X til næste valg.

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2019 @ 08:10

 14. @Alexander Beaumont
  Østergaard er ikke socialist eller kommunist, du burde slå op hvad de begreber betyder. Hans økonomiske politik er borgerlig, derudover er han supereuropæer og immigrationsvenlig. Der er ingen mere immigrationsvenlige og multikulturelle end store kapitalistiske koncerner, f.eks. Ikea, Novo Nordisk, Google, Grundfoss osv.

  Kommentar by Zatopek — 20. juni 2019 @ 08:42

 15. Hvad hjælper det at skrive her, hvis Uriasposten, ligesom andre net-aviser, har alt for få læsere? Kan der mon ikke skaffes flere læsere gennem annoncer, breve og uddeling af flyveblade. Eller har nogen bedre idéer? Hvad med en bedre lay-out i stil med Berlingskes nu lukkede blog- debatter? Det kunne måske også hjælpe.

  Kommentar by tp — 20. juni 2019 @ 09:07

 16. Som jeg sagde ca. 1 måned før valget så ender Rasmus Paludan som en meget rig mand hvis han trækker alle de tåbelige politikere, der udtaler sig om Rasmus Paludan og hans parti Stram Kurs uden at have læst hvad RP har sagt og skrevet, i retten.

  Jeg håber at Rasmus Paludan tager opgøret med morten østergaard!

  Kommentar by Santor — 20. juni 2019 @ 09:14

 17. Morten Østergaard har overhovedet ikke en borgerlig økonomisk politik. At være borgerlig handler først og fremmest om værdier, og økonomien kan ikke løsrives fra disse værdier. Mange borgerlige i dag har ingen sans for historien, men tror, at borgerlighed kan reduceres til noget, der umiddelbart handler om økonomisk ansvarlighed. Og derfor håner mange borgerlige en RP, fordi de ingen historisk bevidsthed har og ikke forstår, at RP udstiller sandheden om islam. Den dag, hvor ytringsfriheden er indskrænket og hvor man bliver forfulgt pga. de forkerte holdninger (ja, sådanne tilstande har vi allerede), så bliver det mere og mere mærkbart, at man sagtens kan være kapitalist uden at være borgerlig. Karl Marx var fuldt ud tilhænger af kapitalismen, som et middel til kommunismens og paradisets indførelse. Morten Østergaard har INGEN borgerlige værdier. Nok taler han om økonomisk ansvarlighed, men kun for at indføre endnu mere opløsning i samfundet, dvs. ophævelse af kontanthjælpsloft og bortskaffelse af integrationsydelse. Han er klassisk venstreorienteret nihilist, der med åbne øjne vil ødelægge det borgerlige samfund.

  Kommentar by PiusXll — 20. juni 2019 @ 09:32

 18. Berlingskes debatsystem var lige til at lukke op og skide i. Begynde med omvendt kronologi, tæt fulgt af misfostre træstruktur med potentielt uendeligt mange undertråde.

  Kommentar by Træt — 20. juni 2019 @ 09:40

 19. Mimi Jacobsen har alligevel besluttet at sagsøge Rasmus Paludan for at kalde hende “nazisvin”:
  http://jp.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11455475/mimi-jakobsen-laegger-alligevel-sag-an-mod-rasmus-paludan/

  Så skal vi bare have Mimi til at kalde Morten Østershår et eller andet, og så kører injuriemøllen rundt. De stakkels sultne DJØFere ved landets domstole skal jo have noget at leve af.

  Kommentar by Hertz — 20. juni 2019 @ 10:40

 20. @PiusXII
  Begrebet “borgerlig” er ikke veldefineret. Det refererer vel egentlig til en socialklasse snarere end et bestemt politisk program.
  Personligt oversætter jeg “borgerlig” til en Schluter-lignende ansvarlig økonomisk politik.
  “Pengene ligger bedst i borgernes lommer” var i sin tid et valgslogan for den konservative politiker Poul Møller, men man må erkende at den offentlige sektor også vokser under de borgerlige. Anders Fogh havde en liberal vision, men den gik hurtigt i dvale igen hos Venstre.
  Der er ikke nogen danskhed ved “borgerlig”. Man kan frit være national, Europæer eller globalist inden for rammen.

  Kommentar by Zatopek — 20. juni 2019 @ 11:17

 21. Apropos paludan

  https://www.bt.dk/politik/mimi-jakobsen-laegger-sag-an-mod-rasmus-paludan

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2019 @ 12:07

 22. Sandgnaskeren, det lille vinkeljern Moammar Mellemøstergård er proponent for en ENDNU større etnisk udrensning.
  Dén af alle etniske danskere.
  Manden er en himmelråbende fanatiker. Der er fotos af manden, hvor fanatismen lyser ud af ham med en så voldsom kraft, at man skal tilbage til Adolf for at bevidne noget tilsvarende.
  Og så taler han om Paludan!
  Hvis en tilsvarende ondskab og fanarmtisme kom derfra, havde det været dokumenteret på fotos.
  Det har jo ikke ligefrem skortet på en mangel for at sætte Paludan i et skidt lys.
  Så, flet kebaben Mellemø.
  Derved risikerer vi heller ikke, at bevidne din nedbrændte negerlandsby.
  Du giver skoletandplejen et hammerdårligt ry.

  Og nej Moammar Mellemø, sandkage laves IKKE med rigtig sand…

  Kommentar by White knight — 20. juni 2019 @ 12:07

 23. Pius XII kl. 9.32. Er enig i at de radikales politik ikke er borgerlig. Jeg vil kalde den nihilistisk, landsskadelig, kommunistisk, socialistisk, rødfascistisk, asocial, korrupt, forræderisk og altødelæggende. Det hele på een gang.

  Iøvrigt er der ikke eet eneste hæderligt, borgerligt og dansksindet parti tilbage inde i vampyr- og zombie-borgen. De ødsler ca. 5OO milliarder kroner om året væk på indvandring, “integration”, børnepenge til flerkoneri i afrikanske storfamilier, pengeforsendelser til fjerne lande…

  og de fjoller vores penge væk til IT-skandaler, djøfferier, bureaukratiske tosserier, nedrivning af udmærkede boliger, gyldne håndtryk til fyrede uduelige pampere, til klima- og co2 vanvid, til en sundhedsstyrelse og patientsikkerhed der mest er en narresut og syltekrukke…

  til høje lønninger til sig selv, til skøre projekter, prestigebyggerier, til flytten frem og tilbage af institutioner, til tog der ikke kan køre, til opretholdelse af DR og andre løgnefabrikker, osv., osv.

  Kun når det drejer sig om velfærd, boliger, tryghed og sundhed til danskerne, holder de igen. Så svinges den store sparekniv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. juni 2019 @ 12:08

 24. # Træt: Berlingskes måde at redigere blogs på var meget kritisabel. Censur og atter censur. Fjogede og uhumske indlæg slap dog altid igennem. Men lay-out er jo noget helt andet end redigering. Deres lay-out var glimrende. Og at senest indsendte indlæg kom øverst var også en fordel. For mon ret mange læser indlæg hvor de først skal forbi 3O-6O-9O andre indlæg? Jeg tror at mange opgiver at deltage her, fordi de regner med at det er spild af tid at skrive når ens indlæg står i bunden under snesevis af andre indlæg.

  De bedste bloggere fra Berlingske gik vist ikke videre til Uriasposten. Det undrer mig. Kan det skyldes at de ikke kendte til uriasposten? Eller kan det være andet?

  Kommentar by tp — 20. juni 2019 @ 12:23

 25. Desværre er det ikke ulovligt.
  Hvornår kommer der et reelt islamisk parti? Ekstra kvote flygtninge, isis børn = familiesammenføring = ekstra stemmer.
  Hvem slukker?
  https://ekstrabladet.dk/opinionen/nimazamani/pernille-skippers-hykleri-lod-sig-rose-af-sharia-imam/7681135

  Kommentar by Islamisbad — 20. juni 2019 @ 16:28

 26. Det nyeste skal IKKE øverst. Vi læser fra venstre mod højre og fra oven og ned.

  Kommentar by Træt — 20. juni 2019 @ 17:12

 27. corydonkopien taler til hele det danske folk

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 17:45

 28. For fanden, det er sgu da de radikales hede drøm at udrydde Danmark og danskerne til fordel for EU-imperiet og den islamiserede “multikulturelle” sump.
  De burde sættes for en domstol for forsøg på folkedrab.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. juni 2019 @ 17:55

 29. Jaiiii Ja.

  Og nu står vi her med Morten Østergård (Mellemøsten)
  Der vil udrydde hele den danske befolkning.

  De Radikale er emminent til at samarbejde med fjenden.
  Under WW2 med Erik Scavenius
  I dag under Morten Østergård.

  Nyhed:
  Mimi Jakobsen lægger sag an mod Rasmus Paludan – Morten Østergaard med injurier.

  “” Straffeloven § 267
  Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.””

  Det er netop det Mimi startede med, først på FB og derefter på TV.
  Hun kommer ikke langt med hendes sagsanlæg.

  Hvad angår Morten Mellemøsten, med hans Injurier, tror jeg heller ikke på.

  Den frihedselskende Patriot: Rasmus Paludan skal ned med nakken, koste hvad det vil. Men bare rolig: Folket vil tale i den sidste ende: !!

  Evt venter tre stolper med stor tålmodighed i Ryvangen.
  Men vi må jo håbe på det ikke går så galt. !

  Der er meget meget mere: og det vil føre for vidt at gengive her.
  Dog vil jeg komme med et par emner der kan googles.
  ————————————————————

  Udpluk af kilder til emnet omkring 9. april 1940
  1 / Maskerne falder af Ole Hans Jensen, 1993. ISBN 87-89926-00-5
  2 / Min tid, Vilhelm Leifer, 1987, ISBN 87-555-1111-2

  3 / Konflikt – Spil i mørke, Jan Pieter Kardam, 1967 (bog der blev forbudt og tilbagekaldt).

  4/ http://www.kasler-journal.dk har bl.a. artikel om Komparativ dokumenterbar hypotese vedrørende Munch og Himmler, marts 1940.

  5/ Bjørn Svensson, Haderslev har som redaktør flere gange behandlet emnet i avisartikler.

  6/ Historiker Peer Henrik Hansen har ligeledes i avisartikler behandlet emnet ud fra: Det er det pure opspind og kun en mynte – det kunne Danmark aldrig finde på.

  7/ Medgang og modstand af Hans Chr. Bjerg, 1995, ISBN 87-983989-4-6

  8/ http://www.thomasstaermose.dk (den absolut bedske og mest historiske behandling af emnet)

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. juni 2019 @ 21:11

 30. Jaiiii Ja.

  Og nu står vi her med Morten Østergård (Mellemøsten)
  Der vil udrydde hele den danske befolkning.

  De Radikale er emminent til at samarbejde med fjenden.
  Under WW2 med Erik Scavenius
  I dag under Morten Østergård.

  Nyhed:
  Mimi Jakobsen lægger sag an mod Rasmus Paludan – Morten Østergaard med injurier.

  “” Straffeloven § 267
  Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.””

  Det er netop det Mimi startede med, først på FB og derefter på TV.
  Hun kommer ikke langt med hendes sagsanlæg.

  Hvad angår Morten Mellemøsten, med hans Injurier, tror jeg heller ikke på.

  Den frihedselskende Patriot: Rasmus Paludan skal ned med nakken, koste hvad det vil. Men bare rolig: Folket vil tale i den sidste ende: !!

  Evt venter tre stolper med stor tålmodighed i Ryvangen.
  Men vi må jo håbe på det ikke går så galt. !

  Der er meget meget mere: og det vil føre for vidt at gengive her.
  Dog vil jeg komme med et par emner der kan googles.
  ————————————————————

  Udpluk af kilder til emnet omkring 9. april 1940
  1 / Maskerne falder af Ole Hans Jensen, 1993. ISBN 87-89926-00-5
  2 / Min tid, Vilhelm Leifer, 1987, ISBN 87-555-1111-2

  3 / Konflikt – Spil i mørke, Jan Pieter Kardam, 1967 (bog der blev forbudt og tilbagekaldt).

  4/ http://www.kasler-journal.dk har bl.a. artikel om Komparativ dokumenterbar hypotese vedrørende Munch og Himmler, marts 1940.

  5/ Bjørn Svensson, Haderslev har som redaktør flere gange behandlet emnet i avisartikler.

  6/ Historiker Peer Henrik Hansen har ligeledes i avisartikler behandlet emnet ud fra: Det er det pure opspind og kun en mynte – det kunne Danmark aldrig finde på.

  7/ Medgang og modstand af Hans Chr. Bjerg, 1995, ISBN 87-983989-4-6

  forsætter.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. juni 2019 @ 21:12

 31. forsat
  8/
  http://www.thomasstaermose.dk (den absolut bedske og mest historiske behandling af emnet)

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. juni 2019 @ 21:13

 32. Mustafa Østergaard på spil igen, hvis nogen vil udrydde hele befolkninger er det sgu da netop drengen selv, nemlig den danske befolkning. Hvis ikke fantasterne i R standes (politisk, forstås), lever danskerne kun på lånt tid i deres eget land. I øvrigt kom han til at sige noget morsomt, ikke i klippet der, men på Christiansborg i dag da R gik ind til forhandlinger hos Mette pigen, var hans sidste replik; “det her har ikke noget med De Radikale at gøre, det her har med virkeligheden at gøre”. -Den fik faktisk en lidt anden mening end nok ment, hvem sagde virkelighedsfjern…

  Kommentar by LarsB — 20. juni 2019 @ 21:59

 33. # Zatopek: Den “borgerlige” Poul Schlüter fra K, førte heller ikke borgerlig, dansksindet eller hensynsfuld politik. Han løj om at unionen var stendød, og hans “kartoffelkur” førte til at mange danskere måtte forlade hus og hjem. Antallet af tvangsauktioner satte rekorder. Men Schlüter kunne have rettet økonomien op på langt bedre måder, fremfor at prygle løs på boligejerne. Man har aldrig kunnet stole på de konservative, som har været infiltreret af radikale og røde pampere og hundehoveder siden 196O.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. juni 2019 @ 22:12

 34. Meget rigtigt er allerede sagt. Jeg vil kun tilføje, til

  Kommentar by Michael Unna — 20. juni 2019 @ 06:28:

  ” Han lefler for Islam som helt sikkert vil udrydde vantro jøder som kristne” -> samt enhver anden der ikke bogstavtro vil følge KOranen; Østergård og de andre islamleflere inklusive!, hvilket deres IQ ikke magter at kapere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2019 @ 00:45

 35. tp — 20. juni 2019 @ 09:07:

  Hvad ved vi/du da om, hvor mange der læser UP? Jeg ved f.eks. at der er flere aktive profiler i bl.a. JP, som både læser og refererer til UP, men som ikke aktive her*. Og som også i f.eks. JP eller tidligere i Berlingeren, så der de der er aktive i kommentarsporene, kun en meget lille del af det samlede læserantal.

  Og nu hvor vi er ved Berlingeren, er den tidligere kommentarspor godt nok ikke anbefalelsesværdig, med mindre man ønsker, at få flest mulig medkommentatorer til at bruge tiden på bedre vis/andet sted.

  Og NEJ TAK til reklame på UP; lad os da hellere bidrage noget mere, til, at UP kan forblive uden!

  Hvorfor den travlhed med, at kritisere hvad der er unikt for UP?

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2019 @ 01:12

 36. Rettelse:
  – så er de der er aktive i kommentarsporene, kun en meget lille del af det samlede læserantal.

  + det tidligere kommentarspor i Berlingeren

  OK: en mellemstation for redigering af ens kommentar ville være ønskeligt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2019 @ 01:17

 37. >25 Islamibad 16:28
  “..muslimerne stemmer på islamvenlige politikere, fordi muslimerne endeligt har fået nok af at blive omtalt som kulturelt og økonomisk belastende undermennesker.”
  Skriver gedeknepperen Nima Zimani som kalder sig jurist og vært på radio24syv i artiken i luderavertissementet som du linker til. Han giver her smatsoen Skipper legitimitet,idet hun kommer til at fremstå som hæderligere ved at blive kritiseret af en gedeknepper,som netop ER en økonomisk belastning. Det er nemlig os danskere der udreder hans såkaldte løn gennem politikernes bestjæling af os.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2019 @ 04:16

 38. Der er tre klare veje til muslimernes magtovertagelse:1. Danskernes uvidenhed om islams sande væsen 2. demografi 3. muslimsk infiltration, afpresning og integrationsmodstand indenfor ALLE samfundslag. Jeg vil ikke beskylde Morten Østergaard for at være uvidende. Ergo forbereder han sig på 2. og 3. og udnytter 1. Når han kommer med sådan en udtalelse, er det fordi han ved, at han kan slippe afsted med det. Det bliver en strid om, hvad udryddet betyder. Dommerstanden osv. er enten 1. eller 3. Det er jo bare politisk debat, ikke injurier. Jeg oplever faktisk klare islammodstandere ude i debatterne, der tror på, at muslimer og deres tilhængere debatterer. Det gør de ikke, de truer, klynker eller manipulerer.

  Kommentar by Uno — 21. juni 2019 @ 08:29

 39. Det Radikale Venstre var jo ringforlovet med nazisterne i 5 år fra 1940-45. Gammel kærlighed ruster ikke.
  Socialisterne elsker racisme og koncentrationslejre, som de selv har bygget mange af, hvor de som bekendt myrdede 100 mio af deres medborgere, der ikkr var enige med dem.

  Kommentar by A-mad — 21. juni 2019 @ 09:00

 40. Der er nogle som sammenligner Stram Kurs holdning til Muslimer med de jødeforfølgelser der fandt sted i trediverne .
  De, jøderne, var såmænd indfødte tyskere, danskere osv, osv. Deri forskellen.
  Det der sker nu retter sig ikke imod indfødte, med der imod mod indtrængere, som prøver, med godhedsindustriens og MSM,s hjælp at omstyrte VORES samfund, som vore forfædre har været med til at opbygge. ISLAM er, og bliver, en satans “religion/ideologi” som, ikke alene, vil ødelægge os, men også på den mest bestialske måde vil ødelægge hele verden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. juni 2019 @ 12:18

 41. RV -> Radikaliserede Væmmeligboere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2019 @ 16:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper