20. juni 2019

En dansktime i 3.A. på Thyregod skole: “Muhammed ville gerne vise hvordan man ‘er muslim’…”

Det tog ikke mange timer, før der kom nyt i historien om ‘allahu akbar’-undervisning i en dansk skoleklasse. Det viser sig, at seancen foregik i 3.A. på Thyregod skole, hvor ‘Muhammed’ fra Sydsudan, i anledningen af et skoleskifte, gerne ville vise klassen hvordan man bad som muslim. Det fandt sted i en dansktime. Den citerede forælder herunder, betragter det ikke som problematisk, og hermed er han formentligt på linje med et flertal af danske vælgere. Også i Kristian Thulesen-Dahls Thyregod.

(‘Muhammed’ lærer sine klassekammerater at bede til Allah, Thyregod skole, form. 2018-19)

Det er optaget på Thyregod Skole i 3A. Min datter er med i baggrunden. Begivenheden var i forbindelse med at Muhammed skulle skifte skole til Kbh. De havde talt kultur i skolen og Muhammed ville gerne vise hvordan man ‘er muslim’ inden han skulle skifte skole ud af klassen. På samme måde som han skulle lære at bede fader vor i kristendom. Klassen min datter går i indeholder børn fra 9 forskellige nationale baggrunde og læreren th gør en del ud af at børnene skal lære at forstå hvor hinanden kommer fra. Det var meningen at Muhammed skulle have vist muslimsk bøn som en del af en kultur uge de havde i klassen. Da Muhammed flyttede skole før kultur ugen, fik han lov til at vise ’sit indslag’ fra Syd Sudan i en dansk time.” (David Hauge, Give)

(Forælder kommenterer på Document,dk, 19. juni 2019)

Oploadet Kl. 10:28 af Kim Møller — Direkte link70 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102192/trackback

70 Comments »

 1. Folkeskolelærere stemmer i helt ekstremt overvejende grad på partier fra og med rv og ud til enhedslisten, så med kulturrelativismen tungt lastet i fjælræven kan dette da slet ikke undre. Slet ikke.

  Kommentar by PiusXll — 20. juni 2019 @ 10:37

 2. Isoleret set er det vel heller ikke et problem hvis Muhammed stillede sig op og bad foran klassen. Problemet opstår når resten af klassen skal bede MED Muhammed og dermed tilbede en religion der er dem fremmed.

  Tænk det omvendte, en dansk elev i Tingbjerg bad fadervor og den sorte hob blev tvunget til at bede med

  Kommentar by redneck — 20. juni 2019 @ 11:00

 3. OK, så er der mindst Én mindre kulturberiger i den gamle DF højborg.

  Egentlig skræmmende at der allerede er så mange forskellige nationaliteter i en mindre provinsby. Mon de også vil slå skoler sammen for at undgå 100% rene indvandrerklasser?

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2019 @ 11:11

 4. Citat: “Muhammed ville gerne vise hvordan man ‘er muslim’ inden han skulle skifte skole.”
  Hvis der bliver afsløret en volds eller voldtægtsforbryder, som efterfølgende må forlade skolen, har skolen så også tænkt sig at “illustrere” det på klasseniveau?

  Hvem er det der undervises i, og arbejdes på at integrere? Os eller dem?

  Kommentar by Henning Jensen — 20. juni 2019 @ 11:21

 5. bt.dk. Mimi Jacobsen lægger sag an mod Paludan. Hun kastede den første sten. Havde hun tiet stille den aften på TV, havde hun undgået den røvfuld
  :”»Under valgkampen ønskede jeg ikke at lade det her give ham endnu mere opmærksomhed, end han allerede fik.”

  Kommentar by k. m. — 20. juni 2019 @ 11:31

 6. Håber DR siger det er FAKE NEWS, ellers får jeg en blodprop.

  De danske oprindelige børn der er blevet udsat for dette må have en undskyldning af Mette Fredriksen, omgående.

  Kommentar by Anders Nielsen — 20. juni 2019 @ 11:45

 7. Så må der også undervises i jihad og halal slagtning. Alt hvad der hører ind under islam.

  Kommentar by Islamisbad — 20. juni 2019 @ 12:11

 8. Selvfølgelig flyttede han til København. Muslimer vil nemlig kun bo i hjertet af hovedstaden og ikke på landet.

  Hvad med om Muhammed lærte, hvordan vi lever og går påklædt i Danmark, i stedet for omvendt?

  Kommentar by Fascist — 20. juni 2019 @ 12:28

 9. Åh tak. Så har negeren slået skallen i stykker, ikke at der var indhold før.

  Men selvfølgelig synd for de øvrige børn, som også lige får blå mærker i panden. Det er nok vanskeligt at sige fra i den alder, når der står en noget ældre neger samt en kvindelig skolelærer og dikterer.

  Som før og også af andre nævnt, skal skolelæreren samt skolelederen, begge lige blæste, straks fyres.

  Thyregod, øh, er det ikke der, Thulesen Dahl bor, stiller op i Sydjyllands Storkreds og har sikret sig en dybt overflødig, ligegyldig og ekstremt omkostningsineffecient jernbane til Billund?

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. juni 2019 @ 12:32

 10. AFRIKANISERINGEN OG ISLAMISERINGEN af Danmark sniger sig ind alle steder. Både V, K, S, SF og DF osv. har accepteret Marokko-traktaten. Som kræver at Danmark importerer mange flere afrikanere og arabere….og oveni indfører statscensur.

  Alle de gamle partier er Merkels villigere håndlangere og marionetter, og de vil næppe kunne se noget forkert i at lærerinder hjernevasker danske børn med en ideologi som er tæt på nazisme, og som har ført til massemord på kristne og mange andre, i en række lande.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. juni 2019 @ 12:47

 11. David Hauge kan helt uden problemer og andet fnidder med, at skulle ændre initialer tage navneforandring til:
  Dhimmie Hauge
  SKÅÅÅÅL!

  Kommentar by White knight — 20. juni 2019 @ 12:57

 12. De gammelkendte politikere har ihvertfald meget svært ved at forstå, at danskerne på ingen måde er tjent med en politik som fører Danmark mod samme tilstande som i Libanon og Sverige!! Typer som Lars Ulykke, Østergaard, Tullesen, Jelved, Zenia og Olsen Dyhr osv. forstår slet ikke at vi danskere kan være utilfredse med en politik som har resulteret i mangedoblet kriminalitet og et hav af nedskæringer, besparelser, forringelser og tragedier.

  De er så fladpandede og selvglade at det er ubeskriveligt. Men med DRs og avisernes støtte kan de nok trives og fremture længe endnu.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. juni 2019 @ 13:00

 13. Sudan er reelt set ikke et land men et område med over 800.stammer som ligger i kronisk konflikt. Bare området Dafur rummer 100.stammer som dækker over muslimer, kristne og animister med forskellig etnisk baggrund. Australian har lukket sorte kristne fra Sydsudan ind som kvoteflygtninge hvor de giver massive problemer. Prøv, at søg på youtube på “sudanese gangs melbourne” og man vil se hvor massive problemer de giver. FN er en neokolonial organisation og hele vestens problem har rødder i vi ikke har afkoloniseret den ikke-vestlige verden. Afkolonisering betyder opgivelse, ikke føle ansvar og empati. Være ligeglad med dem. Lade dem død. Det vil man ikke og derfor ødelægges vesten.

  Kommentar by CCC — 20. juni 2019 @ 13:19

 14. Vi kan jo alle tjekke Thyregod Skoles personaleliste og se hvem der er femte kolonne….

  Kommentar by Moth — 20. juni 2019 @ 14:32

 15. Selv i den kristendoms undervisning man i sin tid havde måtte man ikke bede i timerne. Kristendoms undervisningen handlede udelukkende om at man lærte de bibelske historier at kende. Tænk på det hykleriske ramaskrig som den venstreorienterede løgne presse ville komme med hvis der undervises i hvordan man beder som kristen.

  Kommentar by Hvideplov — 20. juni 2019 @ 14:41

 16. Der må have været mindst én person i klassen, der filmede og sendte videoen til Uriasposten. Direkte eller via mellemled. Så nogen må have taget afstand fra seancen, der helt er lærerens ansvar.

  Kommentar by Peter D. — 20. juni 2019 @ 14:42

 17. På you tube er der også film om Mali hvor de radikale og lignende idioter nu meningsløst og hovedløst vil sende små hundrede danske soldater ned. Pris hundredvis af millioner af kroner incl. materiel og transport mv. Og så kan de danske soldater ellers få lov til at miste liv og helbred i vejside-eksplosioner og skudkampe, eller ved smitte med tropesygdomme.

  Typisk for vores røvsyge politikere som aldrig gad forsvare Danmark, men gerne ofrer danske soldater på fejlslagne fjerne lande.

  Se film som “Vejen til helvede”. Terror i Afrika. Ebola-epidemien. Malaria-myg og stik-fluer. Massemord på “vantro” osv.

  Kommentar by tp — 20. juni 2019 @ 14:42

 18. God shave the queen,or let Jacob Rotchild do it with his Pestager-vindmøller.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 16:30

 19. https://youtu.be/h1CdpMGcNHY

  En anden sag om muslimsk bøn på arbejdspladsen.

  Kommentar by k. m. — 20. juni 2019 @ 16:45

 20. Forældre som David Hauge, er en ussel forældre, der (i egocentret dovenskab/gloriepudsende “humanitet”?), bereder vejen, dels for svage/svigtede børn/unges flugt, ind i den iSlamistiske volds-religion*:
  Et barn i 3. klasse opfatter** og lagre oplevelsen, som en hyggelig og sjov oplevelse af andres, tilsyneladende, harmløse “religiøse” pligter, der oven i købet signaliserer et fællesskab, hvor enhver let kan indpasse sig og blive inkluderet. Børn i den alder afkoder stemningen og står den uimodsagt/uden perspektivering, bliver den meget let til en “problemløser” for et barn eller teenager, med forældre ikke har formået, at “rodsikre” deres børn i opvæksten.
  – og dels for accept, af at voldsreligionen* forherliges og gøres til en selvforstået del af det oprindelige Danmark. – også kendt som voldsreligionens ypperste pligt: iSlamiseringen af Danmark.

  * Islam -> “Fredens Religion” -> Fandens Religion -> Voldsreligionen. (Ved tvivl eller påstand om forkert fremlægning, læs venligst følgende livsforpligtelser: http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924 )

  ** som det også både ses og høres i videoen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. juni 2019 @ 17:29

 21. de Århusanske vittigheder mister med tiden deres mening.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 17:35

 22. Danskere er et dumt folk. Gedigent hjernedød, faktisk! Ham Muhammed har lært lektionen og har faktisk konverteret disse stakkels, naive børn, for har de sagt den muhammedanske trosbekendelse, så betragtes de som konverterede.

  Kommentar by Kuffar — 20. juni 2019 @ 17:37

 23. Aarhusianske-undskyler igen igen min mahglende korrekturlæsning og hvad det nu er

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 17:38

 24. Jeps Kuffare. De har behov for at blive vist ud. Ikke bare ud. men sendt langt væk hvor de kom fra.
  Utroligt at ingen har standset dem på vejen til Danmark eller Tyskland eller hvor helvede de render hen.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2019 @ 17:42

 25. Jeg har netop været med metro og bus, og jeg vil anslå, at over halvdelen i metroen var udenlandske unge mænd; arabere, afroer og hundespisere. Desuden var jeg inde og kigge på tøj i Illum, og selv moden bærer præg af en agenda om islamisering. Lange kuttelignende skjorter, kjoler og kaftans, noget af det dyre m palæstinenser-tern (som i det dersens ‘terror-tørklæde’, som i årtier har været moderne for fascisterne at gå med. I øvrigt bemærkede jeg, at mange kjoler går helt op i halsen, og det er noget, jeg har bemærket, at de kvindelige værter på news også bærer: tilknappede, højhalsede skjorter. Det er med garanti med en tanke bag! Islamiseringen kører i 3. gear lige nu.

  Kommentar by Kuffar — 20. juni 2019 @ 17:44

 26. Det havde været mere passende at skolen havde overladt til forældrene at fortælle noget om islam og islamister. Hvis børn overhovedet skal undervises om invasionen og migranterne, skal det vel nærmest være i form af advarsler mod at komme for tæt på de kulturfremmede. Men her nøjes man ikke med at fortælle, men vil have børnene helt ned på knæ for en blodtørstig og krigerisk ideologi, som har ført sig frem med terror og blodbade i mange lande. Det er sgu grove løjer.

  Kommentar by tp — 20. juni 2019 @ 18:03

 27. Den lærer og inspektøren burde fyres. Det er jo hjernedødt at lære danske børn hvordan man beder som muslim. Det kan de tids nok få at se.

  Kommentar by Popeye — 20. juni 2019 @ 18:18

 28. Al den kortsynede pladderhumanisme som feminiseringen af samfundet har ført med sig, kommer til at koste os dyrt. Mændene har været alt for naive og overbærende når rødstrømperne, ligestillings-fanatikerne, kvote-kvinderne, kvindesags-striglerne, feministerne og de krænkelsesparate klynker og jamrer løs over at de onde danske mænd undertrykker dem, og over at der stadig er mænd som ikke har ladet sig feminisere.

  Få km fra Kbhvn ser vi hvad feminisering af et land fører til, nemlig økonomisk kaos plus tyranni, diktatur, terror og katastrofe.

  Kommentar by tp — 20. juni 2019 @ 18:35

 29. Jeg vil anbefale at sognepræsten kommer i fuld ornat og messehagel og holder en god og vedkommende prædiken, med salmesang på karaokeskærm.

  Jeg mener det alvorligt. Dette burde en del af kleresiet betænke. Som medlem af Folkekirken ser jeg gerne min kirkeskat brugt bla.a. på hævdelse af dansk kultur,
  Og jeg ser også gerne alt halal belagt med 10% ekstraskat, der direkte skal gå til Folkekirkens bevarelse af dansk kultur- især mht. dåb, konfirmation, ægteskab og begravelse.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. juni 2019 @ 19:09

 30. Men først skal de jo lære arabisk, som er det eneste sprog der må bruges til bøn.

  Modersmålsundervisning?

  Kommentar by Bastardo — 20. juni 2019 @ 20:46

 31. Der var engang en Folkekirke, som også, qua Præsteløftet, havde en missionsforpligtelse pålagt den enkelte præst.

  Men de tør ikke få noget i klemme. Een ting er Jesu ord, en anden er en fast stilling.

  Kommentar by Bastardo — 20. juni 2019 @ 20:51

 32. Sandt at vi må forsvare de kristne ideer og enhver sognepræst har skrevet under på Confessio Augustana hvor man FORDØMMER MUHAMMEDANISMEN som direkte oversat fra latin!!!!!!!!!!!

  Kommentar by Moth — 20. juni 2019 @ 20:52

 33. Hvem er vi som folk? Hvem er vi som kirke? Svaret ser vi i spørgsmålene!!!

  Kommentar by Moth — 20. juni 2019 @ 20:54

 34. Kun en frafalden muhammedaner kan lære urene, grissedanske kartofler noget om krigsideologiens rædsler.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 20. juni 2019 @ 21:02

 35. Det er bare at komme i gang m missioneringen- igen mht. dåb, konfirmation, ægteskab og begravelse-
  hvem skal holde ritual for DIG? Kender Du nogen med ære og vedholdenhed?

  Så hellere købe sig ind på den almindelige..
  Men det skal ikke være en sovepude for præsterne.. støt your local præst og forlang noget missionering af dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. juni 2019 @ 21:13

 36. VIL FORESLÅ AT vi får en blog-debat om invasionens KONSEKVENSER. En blog hvor vi bloggere kan fortælle om hvad vi selv har oplevet af trusler, tyverier, røverier, overfald osv. Og hvor vi kan kan give eksempler på hvordan skoler, velfærds-ordninger og hospitaler m.m. er blevet ramt af besparelser og nedskæringer, som igen er gået ud over os og andre uheldige danskere. Hver eneste kommune og de fleste institutioner er af V, K, LA og DF blevet pålagt at spare mange, mange millioner. Tilsammen adskellige milliarder kr. Alene Århus kommune skal nu, har jeg hørt, til at spare et par milliarder kr. på det kommunale budget, på velfærd, ældrepleje og på sygehuse m.m., iflg. en lokalavis. Kan andre bekræfte store besparelser i deres egen kommune som fører til ringere service osv.?

  Kommentar by tp — 20. juni 2019 @ 21:35

 37. Hvad mon Marie Krarup siger til det her seneste eksempel på det islamiserende vanvid.

  Kommentar by LarsB — 20. juni 2019 @ 21:50

 38. @Moth 20:52

  De fleste bliver sikkert lidt overraskede, når de første gang erfarer, at Den Augsburgske Bekendelse (Confessio Augustana), i sin første artikel, Om Gud, indeholder en fordømmelse af en række kætterske grupper, hvor også muhamedanerne (som der står) er at finde. https://scriptoriumtheologiae.dk/2017/02/23/islam-confessio-augustana/#_ftn1 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. juni 2019 @ 21:52

 39. Kan det så også passe, at samtlige danske forældre til disse her forsvarsløse danske børn, er enige i at det var alle tiders gode ide med sådan en bedetime i 3. klasse og at deres børn havde godt af at lære om det?

  Nogle forældre må da være skeptiske og nogle absolut imod det her. Men de tør nok ikke bekende kulør – de skal ikke have klinket noget og risikere at komme i “bad standing” i deres lokalsamfund og af hensyn til deres eget barns/børns fremtid i den her skole og i den forening de måske dyrker sport m.m. …Så hellere føje sig, bukke sig og finde sig i urimelighederne.

  Islam og muslimerne har frit spil og de ved det…den nye norm!

  Og danskerne finder sig bevidst i det og lader det ske…at Danmark som de alle kendte, er på vej ud i glemslen og det islamiske mørke!

  Kommentar by Black Watch — 20. juni 2019 @ 22:33

 40. Hvis nogen klager over manglende normeringer, nedskæringer og forringet service i det kommunale regi, bør de konfronteres med, at der står 36 milliarder kroner, netto, klar til deling mellem de 98 kommuner ÅRLIGT + et svimlende, hemmeligholdt, beløb oven i, f.eks. til stat, region og skattelettelse.
  De nævnte beløb kan dog KUN realiseres i takt med, at det danske folk stemmer ud fra e´t eneste kriterium: NEJ til islam og skattefinansieret underhold af fremmede uden DANSK herkomst.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. juni 2019 @ 22:47

 41. FEMINISERINGEN af folkekirken har ført til at den sejler rundt i pladderhumanisme. Et par kvindelige biskopper fatter tilsyneladende ikke forskellen på kristendom og islamisme. Bibelens ord om at kvinder ikke skal føre ordet i offentlige forsamlinger, er nok klogere ord end mange tror. Nogle eller mange almindelige kvinder er fornuftige nok, men de kvinder som er med i politiske partier og i kirkerne m.m., er alt for tit en samling overfladiske snakkemaskiner som ikke aner hvad de snakker om, eller som er beregnende, selvoptagede, mandsfjendske, familiefjendske og rabiate feminister.

  Bare tænk på Marianne Helved, Pestager, Pernille Skipper, Carolina Magdalene Meier, Pernille Weiss, Stine Bosse, de kvindelige biskopper osv.

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2019 @ 22:47

 42. Bare vent om 10 år er der indført Eidfester overalt. Eksempelvis på arbejdspladser skal vi sidde og hygge til muslimske højtider, helst med et stort glad smil på. Undslår du dig har du bedt om at få røven på komedie.

  Kommentar by Uno — 20. juni 2019 @ 22:53

 43. Vil du vide mere om, hvordan man er muslim i Sudan?

  Så læs her.

  https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/world-watch-list/sudan/

  “All Christian communities in Sudan are afraid of having conversations about their faith with Sudanese Muslims because that could put them at risk for arrest or intimidation. The level of persecution that converts and ethnic Africans face is enormous. There have been arrests; many churches have been demolished with others on an official list awaiting demolition. In areas like the Nuba Mountains where there is an ongoing conflict between government forces and rebel groups, many Christians are attacked indiscriminately.

  So as not to be discovered, converts will often refrain from raising their children as Christians because this might lead to Christian persecution and attract the attention of the government and community leaders (since children might inadvertently reveal the faith of their parents). This fear even extends to funerals, where Christians with a Muslim background are often buried according to Islamic rites in Muslim cemeteries (even though Christian and Muslim cemeteries are separate).”

  SUDAN FACTS (on persecution of Christians)

  Score: 87 / 100
  Region: Africa
  Persecution Type: Islamic Oppression
  Persecution Level: Extreme
  Population: 41,512,000
  Christians: 1,910,000

  Profile of Persecution

  Violence 63%
  Church Life 96%
  National Life 93%
  Community Life 87%
  Family Life 89%
  Private Life 88%

  Kommentar by Sådan er det jo — 20. juni 2019 @ 23:18

 44. Black Watch — 20. juni 2019 @ 22:33 :

  – ja, mangt en dansker vælger åbenbart en magelig, egocentreret livsførelse, frem for at værne om og kæmpe for de værdier, som gjorde dette muligt. Med deres egocentriske magelighed, æder de både egen, vores og efterfølgernes arv op, uden at erstatte overlevelsens værktøjskasse med andet, end en billet til et liv uden perspektiver og handlekraft.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. juni 2019 @ 23:42

 45. Sådan er det jo — 20. juni 2019 @ 23:18:

  Tak for linket. Der er jo utroligt meget mere indsigt at hente, end “blot” tal og statistik.
  Jeg har gemt det, til nærlæsning, med googles oversættelse:

  https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/world-watch-list/sudan/&prev=search

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. juni 2019 @ 00:00

 46. Kulturberigeren er øjensynlig ikke kønsmoden, dvs kuglerne sidder oppe i lysken.
  Hans forældre er da forudseende nok til at kunne se, der vil blive et problem med Muhammed og voldtægt.

  Hvis en evt voldtægt ville ske i Tulleby, så var det meget nemmere at finde svinet der end i KBH. Det er det forældrene kunne se.

  Nu bor jeg lige i nærheden og har mine børnebørn der. Så det er meget mere sikkert for Muhammed at flytte inden han var blevet ustyrlig.

  Kommentar by Charles Nielsen — 21. juni 2019 @ 00:09

 47. # Sådan, kl. 23.18: Kan vi ikke få en nærmere udlægning eller forklaring på dansk, ang. de nævnte ting og tal?

  Hvad Frankrig angår, er en katedral i Paris blevet voldsomt skadet ved et brandattentat, og 8OO kirker er blevet angrebet. Præster og nonner er blevet myrdet. Fodgængere og koncertgæster etc. er blevet massemyrdet med lastbiler, revolvere og automat-geværer.

  I Sverige går det også voldsomt til. Tusinder af skoler, huse, børnehaver, biler og butikker er blevet brændt af. Over tusind svenskere er blevet myrdet. Over 3O.OOO er blevet overfaldet, mishandlet, røvet, svindlet eller har fået deres bolig sprængt i luften. Eller er blevet hjemløse ved at kriminelle bander har truet dem til at opgive hjemmet.

  I Tyskland står migranter og asylanter for flere hundrede tusinder af forbrydelser, fra vold og mord til narkohandel, kidnapning, røveri og pengeafpresning.

  Når de kulturfremmede bliver mange nok, kan de gå fra almindelig kriminalitet til guerilla-krig og terror. Se Snaphanen og den korte osv.

  Det bliver også Danmarks tur, hvis mafiosoernes, vampyrernes og zombiernes højborg fortsætter storimporten af evighedsturister.

  Hidtil har alle “stramninger” været pjat og bluff.

  Kommentar by tp — 21. juni 2019 @ 00:20

 48. Ups – glemte at sætte navn på 41, kl. 22.47 ang. feminisering (afventer moderation)

  Kommentar by tp — 21. juni 2019 @ 00:28

 49. Mon ikke det næste bliver, at poderne skal lære om stening af utro kvinder?

  Kommentar by hans01 — 21. juni 2019 @ 03:53

 50. Hul igennem? 19:09

  Ja, men først skal de lige ha’ besøg af en exorcist inden!

  Kommentar by White knight — 21. juni 2019 @ 04:07

 51. >29 Hul igennem 19:09
  Selv om jeg selv har forladt kirken for mange år siden,synes jeg du kommer med et fremragende forslag.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2019 @ 04:35

 52. Feminiseringen af folkekirken har ført til at den sejler rundt i pladderhumanisme. Se 41 kl. 22.47 når det engang kommer på.

  Kommentar by tp — 21. juni 2019 @ 07:44

 53. 46 tp

  Sudan har muslimsk flertal og en muslimsk præsident ved navn al-Bashir. Forfølgelsen af kristne i landet betegnes som “ekstrem”. Det er et af de værste steder i verden at være kristen.

  Du ved, hvad det vil sige. Vold, voldtægt, kidnapning og mord på kristne uden straf (begået af private eller af regeringen selv), nedrivning af kirker, forbud mod at bære kors, synge salmer og tale om sin tro, daglig chikane af alle slags, forsøg på tvangsomvendelse.

  Hvorfor vi lige har sudanesiske muslimer til at missionere i vores skoler, må man spørge vores regering om. Det svarer jo til at have nordkoreanske ungkommunister på propagandaophold i vores tredjeklasser.

  Tænk hvis læreren i stedet havde fået en af Sudans forfulgte kristne til at fortælle om sine oplevelser. Så havde eleverne fået en førstehåndsindsigt i islamisk kultur, de aldrig ville glemme.

  Kommentar by Sådan er det jo — 21. juni 2019 @ 07:51

 54. hans01 — @ 03:53
  Stening hører selvfølgelig med til almindelig viden om Islam, så det skal med på skoleskemaet.
  Og ligeledes lidt halal. En ged til hver elev og en sløv kniv.
  Og hvad med kvindelig omskæring? Smider lærerinden en elev på katedret og viser hvorledes det foregår?

  Kommentar by Henning Jensen — 21. juni 2019 @ 08:16

 55. http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2019-06-20/-Politimanden-der-konverterede-til-islam-og-kaldte-sig-Harun-5240131.html

  Kommentar by k. m. — 21. juni 2019 @ 08:43

 56. Hvorfor er der 9 forskellige nationale baggrunde i en dansk folkeskoleklasse? Hvem er de, og hvad vil de her ? Er det også noget børnene lærer om? Læreren gør en del ud af, at børnene skal lære at forstå hvor hinanden kommer fra, siges der. Men lærer de danske børn, hvor de kommer fra? At de måske kommer af en familie, der i mange generationer knoklede med jorden, dyrene, fiskeriet osv. for at skabe en tilværelse i vores land. Lærer børnene om kærlighed til fædrelandet, eller det kun de fremmede, der må elske deres baggrund og kultur? Hvorfor må vi ikke længere kalde noget for vores, men alle tilkommende får til gengæld at vide, at de er noget særligt.

  Kommentar by Uno — 21. juni 2019 @ 08:54

 57. #52, “Tænk hvis læreren i stedet havde fået en af Sudans forfulgte kristne til at fortælle om sine oplevelser.”

  Er du sindssyg? Det ville jo være rendyrket islamofobi sådan at fortælle sandheden om, hvordan muslimer vil opføre sig, når de bliver mange nok. Hate facts! Så det gør den humanistiske lærer IKKE.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. juni 2019 @ 08:55

 58. Islamisering af vores børn er resultatet efter flere års landsforræder regering med Venstre svinene og de konservative bøsser.

  Kommentar by Piphans — 21. juni 2019 @ 10:00

 59. Kuffar (17:44) skrev: “Jeg har netop været med metro og bus, og jeg vil anslå, at over halvdelen i metroen var udenlandske unge mænd; arabere, afroer og hundespisere”.

  Jeg kører jævnligt med Metro og bus i København og jeg kan fuldstændig genkende denne beskrivelse. Det er et trist syn.

  Kommentar by HN3 — 21. juni 2019 @ 10:42

 60. Manden, der er tiltalt for voldtægt af en kvinde og blufærdighedskrænkelse mod teknik- og miljøborgmester i København Ninna Hedeager Olsen (EL), har i flere år været politisk aktiv hos Enhedslisten og kæmpet for ligestilling, imod seksuelle krænkelser af kvinder og bedre rettigheder for voldtægtsofre.
  Ekstra Bladet kan nu også fortælle, at han sideløbende har arbejdet på flere folkeskoler i en betroet stilling som skolepsykolog.
  Nu risikerer han fængselsstraf, hvis han bliver fundet skyldig i overtrædelse af Straffelovens paragraf 216 og 232 om voldtægt og blufærdighedskrænkelse.

  Flere i sengen
  Ifølge anklageskriftet fandt lovovertrædelserne sted efter en fest hos Ninna Hedeager Olsen lørdag 30. marts i hendes lejlighed på indre Nørrebro i København. Om morgenen søndag 31. marts mellem klokken otte og 16 befandt den tiltalte sig i en seng med borgmesteren, det formodede voldtægtsoffer og en fjerde, ukendt person.
  Den tiltalte befølte først Ninna Hedegager Olsen på brysterne, mens hun sov eller halvsov ifølge anklageskriftet. Herefter begyndte han at beføle en anden kvinde i sengen på brysterne, på lårene og i skridtet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. juni 2019 @ 10:43

 61. Vi danskere har levet under en slags eet-parti regering de sidste 8-12 år, for S, V, K, SF og R osv. er enige om at vi alle skal lystre EU til punkt og prikke, ligesom de er enige om at Danmark skal AFRIKANISERES. Selv DF er jo blevet et slapt og slattent parti under “idioten i politiker-klæder”, som Snaphanen kalder Thulesen Dahl.

  At vi ender som et fejlslagent land á lá Somalia, Sudan, Congo, Libanon og Sverige, er der store chancer for. Vi regeres af løgnagtige, ubegavede, korrupte og ligeglade/selvglade politikere. Og vælgerne lader sig gerne manipulere af DR, TV og papiraviserne.

  Hæderlige og fornuftige danskere, politikere og journalister findes, men de udgør pt. et mindretal.

  Mon danskerne når at vågne op inden det er for sent?

  Læs om Merkel, kalergi-planen, Marokko-pagten…. og om protester, eksplosioner, mord og terror i Sverige, England og Frankrig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juni 2019 @ 10:59

 62. Det kan godt være at det var i forbindelse med et snarligt skoleskift, men det ændrer ikke noget ved den kendsgerning at Danmark bliver mere, og mere, islamiseret i dagligdagen. Jeg er stadig i mod at mindre børn bliver udsat for sådanne ting, da børn er kan være ret påvirkelige over for dette.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. juni 2019 @ 11:02

 63. […] video med danske skolebarn i 3. klasse på Thyregod skole skaper nå bølger på sosiale medier. Den viser hvordan en skoleklasse står bak en hvitkledd muslimsk gutt, ‘Muhammed’, i […]

  Pingback by Sjokkvideo viser danske skolebarn tvinges til å be til Allah i klasserommet - Lykten — 21. juni 2019 @ 11:06

 64. Hvis man efter en fugtig druk-fest med vin, øl og whisky og hash ligger fire halvnøgne personer i en seng, har alle fire vel frivilligt anbragt sig i en situation hvor alle er noget skæve og bimmelim, og hvor man nok selv har lagt op til lidt af hvert. Sagen nærmer sig det latterlige, og er vel lidt et udslag af “krænkelses-kulturen”?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juni 2019 @ 11:11

 65. Ja, selv i Udkantsdanmark går det rigtig stærkt med islamiseringen i øjeblikket.

  TV2 ØST har i de seneste dage fortalt om situationen i Nykøbing Falster, hvor der lige nu hersker oprørsstemning grundet en skolesammenlægning.

  I byen findes henholdsvis en velfungerende folkeskole med primært etnisk danske børn.
  I den anden ende af byen ligger der en ghettoskole med 80 % børn af negre og muhammedanere.

  Kommunalbestyrelsen har nu fået den geniale idé, at nedlægge den velfungerende skole, og tvangsflytte de danske elever til ghettoskolen, for at gøre “integrationen” bedre.

  Mon ikke forældrene også kan se frem til obligatorisk shariabøn på skoleskemaet i Nykøbing Falster?

  Kommentar by Revisoren — 21. juni 2019 @ 13:22

 66. > Revisoren 13:22

  Så langt, jeg gad at læse, har Guldborgsund kommune besluttet at sammenlægge det meste af de to kommuneskoler på samme matrikel, pudsigt nok på den brune skole.

  Gætter på en vis kommende familieflugt eller som i det mindste, at familierne sætter deres etnisk danske børn i efterskole/privatskole, selv om man vist skal til hovedøen Sjælland, før det bliver muligt.

  Ellers god fornøjelse med undervisning i koranen, sharia, kønsadskillelse, især i svømmehallen til den obligatoriske svømmeundervisning, samt opdeling af skolegården. Samt alt det andet….

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 17:16

 67. @k.m. 07:43

  Mit fokus blev ikke på drengene, men deres forældre, hvilket var nyt dengang. Jeg prøvede at komme i kontakt med forældrene, men det var en stor udfordring, fordi du som politimand blev set på én måde. Ligesom indvandrere bliver vi skåret over én kam, siger Harun, som ofte brugte sin muslimske baggrund til at skabe bånd til både unge og forældre. Når han sad med en ung dreng foran sig og kunne referere fra Koranen, rettede de sig op i stolen🤢🤮🤬😡 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. juni 2019 @ 18:43

 68. I en principiel afgørelse slår Flygtningenævnet fast, at et syrisk ægtepar og deres børn kan blive i Danmark.

  Dermed omgør nævnet Udlændingestyrelselsens afvisning på en forlængelse af familiens opholdstilladelse.

  Udlændingestyrelsen havde begrundet afvisningen med, at de sikkerhedsmæssige forhold var forbedret i Syrien, og at det dermed var muligt at hjemsende syrere med midlertidig opholdstilladelse.

  Men det har Flygtningenævnet nu afvist.

  – Klagerne er etniske arabere og sunnimuslimer fra en forstad til Damaskus, Syrien. Den mandlige klager har som asylmotiv henvist til, at han ved en tilbagevenden til Syrien frygter, at hans familie bliver slået ihjel som følge af krigen, skriver Flygtningenævnet i afgørelsen.

  Nævnet finder det sandsynliggjort, at den mandlige klager ved en tilbagevenden til Syrien risikerer forfølgelse som følge af, at de syriske myndigheder anser ham for politisk aktiv og modstander af styret, forbyd Flygtningenævnet og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. juni 2019 @ 19:15

 69. MSM har nu modstræbende opdaget miseren:
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-06-22-video-af-boern-i-boen-i-dansk-folkeskole-skaber-shitstorm

  Vinklingen er da også på forargelsen i stedet for hedenskaben. Det fremgår også, at videoen er lagt ud af negermor, der trods specifikt forbud mod dette optog den i klasseværelset.

  Kommentar by Hertz — 22. juni 2019 @ 13:26

 70. @Hertz 13:26 yderligere debat og diskussion om dette emne fortsætter her: http://www.uriasposten.net/archives/102230#comment-5103784 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 14:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper