29. juni 2019

Folkemødet ’19: Fænomenet Paludan, sol over Gudhjem, uvejr over Vang, kvækkende Christiansø-frøer

Årets Folkemøde blev i forhold til tidligere år en lidt tam affære. Her var ingen stort opsatte højrefløjsdebatter, og det overståede folketingsvalg prægede i nogen grad stemningen. Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs deltog med egen stand, og der var gode mennesker overalt, blandt andet fra Trykkefrihedsselskabet og For Frihed. For mig var det en lille ferieuge, fokus var på det sociale, omend jeg ofte var asocial med det store objektiv.

(Louisekroen, Bølshavn)

Noget af det bedste ved Folkemødet er den afslappede stemning. Jeg fik ingen dialog med Antifascistisk Aktion-sympatisøren herunder, men talte lidt med den aldrende anti-kapitalist, der fremhævede Sverige som et mere ideelt land. Der findes mange skæve eksistenser på den yderste venstrefløj. De to venlige unge mennesker herunder kom fra Extinction Rebellion, og jeg spurgte lidt frækt, hvilken lokalafdeling af Socialistisk Ungdomsfront (SUF) de var medlem af. Efter en kortvarig trodsreaktion, indrømmede den unge mand, at han også var medlem af SUF. Det er svært at markedsføre den kommunistiske revolution, men kalder man det anti-racisme eller klimakamp, så går det hele meget nemmere.

Vi ankom sent tirsdag aften til et luksuriøst sommerhus i det sydøstlige Bornholm, der skulle udgøre boligen et par dage før vi skulle videre til ‘Camp Trump’. Jeg havde på forhånd bestilt billet til Christiansø-færgen om onsdagen, men den blev aflyst på grund af vejret, og det var ‘træls’ som vi siger i Århus.

Vi spiste flere gange i Gudhjem, et fiskerleje i stil med Allinge, men knap så mange djøf’ere.

Gudhjem

(Nørresand Havn, lidt nord for Gudhjem)

(Restaurant Gudhjem Bakke)

Torsdag og fredag gik med Folkemødet. Jeg så Rasmus Paludan og Helmuth Nyborg ved standen, og havde jeg været lidt længere ved den nærliggende skole, så havde jeg smagt gris med ‘noter’ af Koran. De unge var vilde med fænomenet Rasmus Paludan, hvorimod en ældre mand ved siden af mig, fnyste højlydt i antipati, og anglede efter støtte fra fra undertegnede. ‘Jeg er faktisk på Paludans hold’, svarede jeg storsmilende, hvorefter han forsvandt i vrede. Det er ikke meget der er gratis her i livet, men at tvinge intolerancen frem i selverklærede tolerante, er en af de få.

De tre krigsmanualer brændte hurtigt ud, men pointen var ikke til at misforstå. Der er ikke mange muslimer på Bornholm, og da slet ikke på Folkemødet, så politiets sikring virkede lidt overdrevent. Vi taler afspærring, visitationer, videoovervågning, droner og cirkulerende civilbetjente.

Vi kom forbi ‘Muslimer for Fred’, og havde en længere samtale med deres talsmand. Han undrede sig lidt over, at vi påpegede det sekteriske aspekt, og vi kom hurtigt ind på forfølgelsen af hans trosfæller i Pakistan. Hands down – han lød sympatisk. Han var senere på dagen gæst i Cordua & Steno, der sendte live fra Allinge, og her morede værterne sig over, at der nok ikke var nogen fra Stram Kurs, der kom forbi de her fredelige muslimer. Kendskab til Islam medfører ikke nødvendigvis accept, og det faktum at denne halv-islamiske sekt har flere menigheder i Danmark, understreger blot pointen: ‘Tolerant Islam’ fungerer kun i ikke-islamiske lande. Tolerance på trods af Islam, ikke på grund af Islam. Forskellen er alt.

Fredag havde vi tillige en tur til Hammershus. Som i 2016 og 2018.

Hammershus

Jeg forsøgte at booke billetter til Christiansø-færgen søndag, men blev advaret om, at den måske blev aflyst. Sidste chance var lørdag, Valdemarsdag, og sådan blev det. En pudsig detalje. Min yngste dreng hedder (Malthe) Valdemar, og min rejsemakkers førstefødte er døbt Sejr. Valdemar Sejr.

Sejlturen var hård, og da vi ankom skulle jeg bruge en lille halv time til at sunde mig. Min rejsefælle nørdede med det historiske, og jeg gik målrettet efter fugle. Håbede på en ny art til listen, måske Huldue. Færgen sejlede retur tidligere end forventet, og vi nåede slet ikke over på Frederiksø. Der var tusindvis af Alke og Lomvier, og en masse udefinerede sangfugle i krat midt på øen, men jeg kom ikke tæt på. Grøn frø/Latterfrøerne kvækkede lystigt fra vandhullerne, og de er nemme at fotografere. Sildeanretningen på kroen gjorde mig ikke mæt.

Da vi ramte Gudhjem, var uvejret lidt nord for os. Jeg afleverede min rejsefælle i Camp Trump, og kørte videre til Allinge. Himmel og hav stod i et, og jeg endte lidt tilfældigt i Vang Havn på vestsiden. Billeder af uvejret i tidligere post. Se evt. Instagram. Lynnedslag cirka 33 sekunder inde…

Lørdagens grisefest på Camp Trump druknede i regn, men vi sad inde og ude og nød helstegt pattegris. Det var lyst da jeg som en af de sidste gik i seng.

Søndagen blev der slappet af, omend der dog blev tid til at jagte Karmindompap på ‘Svenskerhavnen’. Forkert tidspunkt på dagen, eller også er jeg bare en middelmådig ornitolog. En Tornirisk poserede kælent. Eksotiske bjerggeder fouragerede på marken. Bornholm er virkelig en naturperle.

Mandag gæstede vi De Bornholmske Jernbaners Museum i Nexø og Østerlars kirke. Rundkirken præsenterede sig fantastisk med den klare himmel, og jeg nød kaffe i caféen overfor.

Vi sluttede af med POTUS-burgere på Restaurant Texas i Rønne før færgen til den besatte Østbred. Jeg var hjemme i det århusianske efter midnat, og havde ingen problemer med at sove. En lang uge.

Folkemødet

(Sønder Grinderslev og Pernille Pedersen fra Stram Kurs laver voxpop)

Diverse natur

(Blåmejse-rede, klods op af Stram Kurs’ stand)

Oploadet Kl. 13:41 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102204/trackback

49 Comments »

 1. Ahmadiya muslimerne er måske fredelige, men med deres islamapologi optræder de kun som enablers for den store majoritet af muslimer, der følger de voldelige retninger, sunni, shiaer etc..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. juni 2019 @ 13:59

 2. Superfine billeder. Tak for det.

  Kommentar by River — 29. juni 2019 @ 15:10

 3. @Kim

  Hvilket kamera + objektiv bruger du? Superfine billeder.

  Kommentar by Larsen — 29. juni 2019 @ 15:11

 4. @ Kim Møller

  “Der er ikke mange muslimer på Bornholm, og da slet ikke på Folkemødet, så politiets sikring virkede lidt overdrevent. Vi taler afspærring, visitationer, videoovervågning, droner og cirkulerende civilbetjente.”

  Aldrig sænke paraderne, Kim! Pim Fortuyn blev dræbt af Volkert van der Graaf – mere nederlandsk kan det næsten ikke blive – og Rasmus har allerede sammenlignet sig selv med Fortuyn, så lad os blot håbe, at den sammenligning kun holder stik mht. de politiske holdninger. Men venstrefløjen rummer nu en gang mange galninge, så hvis man kun holder øje med langskæggede mørkemænd, kan det ende galt.

  Fortuyn blev dræbt i 2002, og siden 2014 har van der Graaf atter kunnet nyde livet i friheden, så prisen for politikerdrab kan være billig i Europa – i hvert fald når det er dem på højrefløjen, det går ud over.

  I øvrigt fin reportage og gode billeder: man føler næsten, at man var med.;)

  Kommentar by R. W. Emerson — 29. juni 2019 @ 15:18

 5. Uh-ha-da for en interessant blogpost. Tak for det.

  Kommentar by jdm — 29. juni 2019 @ 15:31

 6. Enig med Waldo, Never Let Your Guard Down. ;

  Vi lever i en tid hvor angrebene kommer fra vores egne landsmænd for ikke at nævne vores såkaldte regering. Kampen bliver nådesløs så man kan lige så godt vænne sig til tingenes tilstand.

  Men, vores flag er smukkest i modvind!

  Kommentar by Santor — 29. juni 2019 @ 16:05

 7. Larsen 15:11

  Mener at Kim Møller har et Nikon DLSR nu, muligvis et DX hus, der automatisk cropper ind med 1,5x modsat Nikon FX, der er Full Frame kamerahuse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 16:27

 8. Kære Kim, var det politiet, der havde DJI Mavic dronen i luften (jeg har selv en DJI Mavic 2 Pro drone med ægte Hasselblad L1D-20c kamera med en tomme sensor ombord; tager helt fantastiske fotos og super smooth ægte 4K video), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 16:31

 9. Herlige billeder. Næsten som at være der selv.

  Kommentar by Islambert — 29. juni 2019 @ 16:44

 10. – Flere

  Har en Canon 7D mrk 2. Den med ti billeder i sekundet. Glasset er 24mm f2,8 fast eller 400mm f5, 6. Bør jo nok investere i et zoomobjektiv, så spændet lukkes.

  Kommentar by Kim Møller — 29. juni 2019 @ 16:51

 11. Du er da helt fantastisk til at tage billeder af fugle. Hvilket kamera/zoom bruger du til at fange dine flotte fuglebilleder?

  Kommentar by Cat Girl — 29. juni 2019 @ 17:07

 12. nå ja, kunne læse ovenover

  Kommentar by Cat Girl — 29. juni 2019 @ 17:08

 13. Så flotte billeder, tak Kim for god rundvisning på Bornholm, ja skønt er der.

  Kommentar by IES — 29. juni 2019 @ 17:08

 14. Apropos Stram Kurs og Rasmus Paludan:

  Hvad der skulle have været en uskyldig badetur til Hornbæk Stand kunne være endt helt galt for den kontroversielle partileder Rasmus Paludan.

  På Helsingørmotorvejen trak partilederen ud i venstre vognbane for at give plads til en bil fra en tilkørsel, da en BMW ifølge ham selv pludselig bragede frem bagfra med voldsom fart.

  Se også: Rasmus Paludan i trafikuheld

  – Den var meget få centimeter fra at køre op i mig. Jeg blev noget chokeret over situationen. Selvfølgelig havde jeg set, at der var bagudkørende trafik, men jeg havde ikke kunne forudse, at han kørte SÅ hurtigt, fortæller han til Ekstra Bladet.

  – Jeg orienterede mig for at kunne køre ind i højre vognbane, så han kunne komme forbi, når han nu havde så travlt, men det nåede jeg ikke, da han selv foretog en overhaling højre om i stedet for.

  Efter overhalingen lagde BMW’en ifølge Paludan sig foran hans bil og bremsede kraftigt op.

  – Under overhalingen svingede han desuden ind i mig. Han prøvede i bund og grund at køre mig af vejen, fordi han foretog et delvist sving over i venstre vognbane, da han var ud for mig i højre vognbane, fortæller han, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 17:11

 15. Du skulle samle alle dine nærbilleder af fugle på en tumblr/flickr-konto eller lignende, tak for kigget

  Kommentar by Cat Girl — 29. juni 2019 @ 17:11

 16. Nogle steder er der mere brug for sikkerhedsopbud end andre. De som piver over at Rasmus Paludan har brug for beskyttelse, og dermed lægger beslag på nogle af politiets ressourcer, er typisk de samme som er helt stille omkring sager som f.eks. denne:

  “Billeder fra stedet viser kampklædte politibetjente i hvert hjørne af bygningen, flankeret af hunde og maskinpistole, ligesom der er flere ambulancer på stedet.

  »Jeg hørte fem granat-lignende lyde, hvor hele bygningen rystede, og der kom røg ud fra huset,« siger vidnet og tilføjer:

  »Så går jeg ud, og så ser jeg, at en fyr prøver at hoppe ud af 3. sal.«

  ​B.T.s udsendte fortæller, at han har set omkring 40 fra ordensmagten i området.”

  https://www.bt.dk/krimi/politiaktion-i-gang-i-bispehaven-i-aarhus

  Efterfølgende bliver der brugt flere ressourcer på opklaringsarbejde, sagsanlæg (og sikkert appelsager efter domsfældelse), fængsel … og så kan det hele begynde forfra, når Muhammed bliver løsladt til gratis bolig og et job som rollemodel for sin egen gruppe bandeaspiranter.

  Men hey! Det er Paludan, som er problemet!

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. juni 2019 @ 17:50

 17. Mange skønne billeder. Tak igen i dag, hr. Møller.

  Kommentar by Crass Børsting — 29. juni 2019 @ 18:09

 18. OT

  Danmarx Radios bundnaive, ræverøde journalist Michael S. Lund sine egne ører i lortelejren Al Hol i lortelandet Syrien:

  Ni-årig: Jeg vil kæmpe på Allahs vej
  Jeg spørger ni-årige Abdullah, hvad hans drøm er for fremtiden.

  – Mujahid, siger han.

  Et ord, der i IS-sammenhæng bedst kan oversættes som hellig kriger.

  Jeg spørger ham igen for at være sikker på, at jeg forstår den ni-årige rigtigt.

  – Ja, hellig kriger. Jeg vil kæmpe på Allahs vej, siger han og tilføjer, at han håber, at Islamisk Stats kalifat vil genopstå, så han kan vende tilbage til det.

  En af morens veninder, der overhører samtalen, bryder ind:

  – Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 18:48

 19. OT FUCK MTV FOR AT FUCKE VORES UNGE ENDNU MERE OP 🖕🏿🖕🏿🖕🏿

  (CNN) — MTV started as a music channel when it launched in 1981, but its programming has evolved far beyond music videos.

  Ahead of this weekend’s Pride celebrations, MTV debuted a new season of the reality dating show “Are You the One?”
  The twist: The show features TV’s first sexually fluid cast. In other words, there are no gender limitations in the perfect love matches for its 16 contestants.

  “It’s very normal to see a heterosexual dating show. It’s been around since dating shows started,” said Nour Fraij, a contestant. “The fact that this is the first sexually fluid season in the US, it’s groundbreaking,”🥴🤢🤮 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 18:58

 20. Findes der så også muslimer der ikke er fredelige?
  Hedder de så ikke muslimer?

  Kommentar by Anders Nielsen — 29. juni 2019 @ 19:03

 21. Og jeg, der gik og troede, at sexual fluid var sperm og fisse saft, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 19:05

 22. OT

  Ramadan er slut, så starter perkernes deres krig. Mod hinanden. Først lidt AK47 geværild i Herlev fulgt op og mere blodig kamp i Aarhus, tjuhej hvor det går.

  Dommer i Glostrup bestemmer, at sigtelsen skal holdes hemmelig.

  En 21-årig mand er lørdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet bag dobbeltlukkede døre ved Retten i Glostrup.

  Ifølge TV 2s oplysninger forbindes varetægtsfængslingen med en mørkelagt politiaktion i Bispehaven i Aarhus fredag aften og dobbeltdrabet i Herlev tirsdag.

  Ved politiaktionen i Aarhus blev en person anholdt af svært bevæbnet politi.

  Anklager Jannik Rasmussen fra Københavns Vestegns Politi oplyser til Ritzau, at retsmødet, der varede én time og 40 minutter, er endt med en varetægtsfængsling frem til 25. juli. Tidligere har Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 ikke ønsket at oplyse, hvor lang tid den 21-årige er blevet varetægtsfængslet.

  En dommer besluttede dog, at offentligheden ikke skal have information om den præcise sigtelse mod den anholdte, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 19:17

 23. Frøer der parrer sig og lyden deraf bagefter….wauw (sexistisk) :-). Tak for billederne Kim. Fabelagtig tur. Superhelten Paludan, der sådan frækt siger sandheden om Islam og vores fejhedsmoral. Hurra for den mand! Det kan godt være han ikke får nogle elefantordner eller andre medaljer fra parnasset,….men hold da kæft. Han er også langt mere ære-værdig end nogen sildesalat kan tilbyde :-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juni 2019 @ 20:28

 24. Oij du fik min yndlingsfugl først i galleriet. Takker,men det var dog et forskrækkeligt udtryk de har i det ellers dejlige røde hus. Det må da være pædagog- eller lærersted.

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2019 @ 21:10

 25. OT

  Ih, hvor jeg dog beundrer den mand, Amerikas Forenede Staters 45. præsident:—Vi vil fjerne et stort antal mennesker.

  Washington(CNN) President Donald Trump said that his administration still plans to launch a series of Immigration and Customs Enforcement raids starting in about a week, sometime after the July Fourth holiday.

  Trump postponed the raids planned for 10 major cities last weekend, granting a two-week delay to see if an agreement on immigration reform could be reached with congressional Democrats and Republicans. Congress is now on recess through next week.

  When asked during a press conference Saturday if he was still holding to the deadline, Trump responded, “Oh yeah.” Trump was in Osaka, Japan, for the G20 summit.

  “Unless we do something pretty miraculous, but the Democrats it seems to me they want to have open borders,” the President said, adding, “We will be removing large numbers of people.”

  He said that the raids would come “starting in a week after — sometime after July 4th,” later adding that “at the end of the second week we’ll be removing people, legally removing (them),” forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 21:15

 26. Det er svært at markedsføre den kommunistiske revolution, men kalder man det anti-racisme eller klimakamp, så går det hele meget nemmere.
  He he he

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. juni 2019 @ 21:58

 27. Kan rigtigt godt lide Trump udtrykket FJERNE.

  Hvor mange uønskede perkere kommer Mattias Tesfaye og Nick Hækkerup til at FJERNE fra Kongeriget Danmark for evigt,?!? forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. juni 2019 @ 22:08

 28. Det blåmejse billede er da bare super. Bemærker at den fodre sin unge med en grøn parasit orm, og grøn er jo Islams farve ;) Tragisk at vores småfugle gør mere for at holde orden i landet end hovedparten af befolkningen.

  Kommentar by Hvideplov — 29. juni 2019 @ 23:08

 29. Ja, flot billedserie.

  Men oveni, så se lige jp-Jalvings nye skarpe artikel, “Jeg foretrækker cyklismen fremfor humanismen”.

  Kommentar by tp — 29. juni 2019 @ 23:33

 30. Tak for en rigtig god Bornholmer tur Kim

  Kommentar by dunk — 30. juni 2019 @ 00:12

 31. Ja, vi må nyde, hvad vi endnu kan.

  Her beskrives situationen i Sverige:

  https://24nyt.dk/sveriges-selvpaafoerte-kaos-uppsalas-skraemte-piger-boern-af-is-terrorister/

  -10årige med narko og våben, folket kan ikke færdes frit, politiet kraftig i underbemanding og skal nu sparer flere hundrede milliarder, mens regeringen arbejder kraftigt på, at få IS krigere, -koner og -børn, hjem til tvangsudvalgte kommuner.

  Uhrskovs seneste blog i JP “Stærkt stigende vold i børnehaver – hvordan kan det nu være?” tør svagt antydes.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juni 2019 @ 00:32

 32. Vigtig rettelse til 31:
  politiet skal nu spare flere hundrede millioner.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juni 2019 @ 00:36

 33. Det fremgår ikke af oo.32 om det er politiet i Sverige eller i Danmark der skal spare, men det er jo nok politiet i begge lande.

  Alle kommuner og regioner i Danmark skal nu spare mange millioner kroner. Tilsammen nogle milliarder. Det var og er den blå og røde regering enige om.

  DER SKAL JO SKAFFES PENGE til arabere og afrikanere, migranter, asylsøgere, asylanter, stærke kvoteflygtninge, svage kvoteflygtninge, almindelige flygtninge, fattigdomsflygtninge, behandlingskrævende flygtninge, storfamilieflygtninge, Congolesere med een mand, fem koner og 27 børn, uledsagede “børn”, ISIS- og ISIL grupper, Syrien krigere, hellige krigere fra Afghanistan, islamister, sunni-muslimer, shiamuslimer samt fordrevne atomfysikere, ingeniører, kirurger, overlæger, IT-eksperter, kemikere, astronomer og forskere i kunstig intelligens, robotter og samfundsvidenskab osv., osv. Oveni Somaliere, Pakistanere, Congolesere, Sudanesere og Nigerianere osv. Det er altsammen arbejdskraft som vi simpelthen ikke har råd til at undvære. Bare spørg DR, Marianne Helved, Pia Dyhr, Stine Tosse og Morten Østergaard osv.

  Om der også bliver råd til at beholde og bevare Danmark og danskerne? Nej, det bliver der næppe. Men til gengæld bliver vi en humanistisk, afrikansk og islamistisk stormagt!!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. juni 2019 @ 06:31

 34. Oveni almindelige somaliere, pakistanere, congolesere, sudanesere, nigerianere og anden billig arbejdskraft, osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. juni 2019 @ 06:37

 35. Din selfie med Joy et eller andet,minister og MF og en eller anden bebrillet SUFér eller Pestager-discipel,er ubetaleligt. Du er på Identitær Danmark niveau.

  Kommentar by Nielsen — 30. juni 2019 @ 07:32

 36. scuse té-t

  Kommentar by Nielsen — 30. juni 2019 @ 07:32

 37. Det hedder jo i den forbindelse ubetalelig.

  Kommentar by Nielsen — 30. juni 2019 @ 07:34

 38. Som altid flotte billeder, og en god rejseberetning.

  Du skulle næsten have spurgt kommunisten fra AFA, hvornår han var blevet kapitalist siden han kan stå og spise chips fra Pringles :)

  Kommentar by na — 30. juni 2019 @ 08:26

 39. Jeg har lige oplevet, at hvis jeg læser DDF,s hjemmeside, og “den korte avis”,….så går der cirka 10 sekunder, så kommer der en TDC reklame, som jeg ikke kan få væk. Jeg klikker så væk for den i øverste højre hjørne, men så ryger jeg helt ud af webet. Det samme med Den korte avis. Læser jeg derimod Ekstra Bladet eller andet ligegyldigt….Jamen så kommer den ikke.…..en form for elektronisk cencur?…Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2019 @ 09:14

 40. […] Artiklen pinder det ud. I modsætning til mange andre grupper af udlændinge, der over tid bliver integreret og assimileret i Danmark, så er muslimer i realiteten bosættere. Og bosættere, der bliver flere og flere og flere. Artiklen, der linkes til, er skrevet af journalist Mikkel Thykier, der er retsreporter på Jyllands-Posten. Se også Folkemødet ’19: Fænomenet Rasmus Paludan, sol over Gudhjem, uvejr over Vang, kvækkende Christia… […]

  Pingback by Muslimske bosættere i Danmark bliver flere og flere og flere – Free Speech Blog — 30. juni 2019 @ 10:45

 41. Dejlige fuglebilleder fra smukke Bornholm.
  Der har også sneget sig en håndfuld skader med på nogle billederne, kan jeg se.
  Elsker Antifa karnevals Rambo med bandana, p!khalsbånd(NO misprint!)om sammes hoved ædende kemisk Pringlesaffald(man bli’r hvad man spiser! “Blomsten af landets bundfald”(Matador) Samt den hengemte hippie med staveproblemer – og det øvrige pibekrads.
  Tænk, at forurene Bornholms skønne natur på denne måde – i disse klima- og forureningstider.

  Kommentar by White knight — 30. juni 2019 @ 10:59

 42. Bandana-kommunisten er med sit amerikanske superkapitalistiske pringles produkt i hånden bare fabelagtig. Ha Ha!! sikke et venligt glimt i øjet. Charmetrold ud over alle grænser. Toppen af dansk ungdom.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. juni 2019 @ 13:16

 43. Ohhh, det besungne, bestenede Bornholmstrup. Denne lille sårbare forpost til al helvedes socialustiske oprindelse, sovjetterne i øst. Den svøbe, der udover invasionen, nu har sat sin fede basunkindede røv på magten malkeskammel, opfundet af en apsinthskæv røverklovn i paris i 1880erne, Trotskytossen. Nogen sagde at religion: Opium for folket, men socialusmen endte, blodvåd, med selv at være det, Ohhh skæbne, din tunge slikker vores ben, som en ulv, der smager på maden, gnask gnask…

  Og dagens invasionstal: 342 mio, 12 døde, 24.000 tæskede, overvejende kvinder. Voldtægter, 5723. Freden strikes again. Allahn du røvbar.

  Fiskepisserne: Rød kuller står lavt, hvem gider købe et Venezuelansk fallitbo fra Nordkorea? Vi venter i spænding på orkaner i cafélatteglas og det uundgåelige hyklercirkus, hvor yderne rund-ydmyges og invasionen laver sin svenske rapebølge, så det er dkerne i ghetto, omringet af hadreligion.

  Klimaet: hedebølgen begejstrer invasionen, det er jo som hjemme, den bliver endnu mere bidsk og hysterisk over ingenting og de klimarøde bukker sig i skam over ikke at tilhøre is…

  Øvrigt nyt
  Første forsøg på at myrde paludan sejr, mislykkedes, men ingen tvivl om at der vil komme flere fingeret som noget andet. Hvis han skal overleve skal der flere væbnere til end krammepolitiet. De velfærdsfede TV 2 dkere synes han jo selv er ude om det, for dem er dk en skolegård.

  Kommuner nægter at tvinge invasionen til max at have 30% af deres børnesoldater i hver børnehave. Da børn er fremtiden og som med rød, deres vigtigste propagandaoffer, må man sige at invasionen har sejret.

  Børn lider af ulyst og er deprime, når de går i folkekoranskolen, derfor prøver de at undgå det, denne logik er nu ophøjet til at være en sygdom, der nok snart skal lykke og tolerancemedicineres. Hvem fanden gider også gå i skole med invasionen og dens voldelige kampselvfedhed? Red jer selv børn, benyt hjemmestudie-aktivitet og selvfølgelig sundhed og selvforsvar, sundhedsvæsenet bliver invasionens. Invasionen satser på at i konverterer, så gå hellere i kirke, trods alt.

  God sommershariah, raping soon near you..

  Kommentar by Gaflen — 30. juni 2019 @ 13:42

 44. Dagens sprogfejl i gaflens indlæg: pænt over..

  Kommentar by Gaflen — 30. juni 2019 @ 13:58

 45. tak for flotte billeder med “sigende” kommentarer.

  Kommentar by Elis — 30. juni 2019 @ 15:00

 46. se infowars

  Kommentar by Cat Girl — 30. juni 2019 @ 15:09

 47. og læs zerohedge

  Kommentar by Cat Girl — 30. juni 2019 @ 15:09

 48. Udsættes karnevals bandana’ens blik for en nærmere analyse, bliver man slået med tvivl.
  Som med andre karnevals kostumer; sørøvere, prinsesser – (for Guds skyld IKKE INDIANERE (eller black face n.ggere)schyyyy!! det mås man ikke meeeere) er det noget vi pretenderer. Noget vi leger.
  Dét, har jeg Rambo hér mistænkt for. Vi er jo ude i et mareridt af identitetsforvirring. Rambo-bandana’en og de Pringles er jo fjenden og det diametralt modsatte af, hvad prækes i katedralen i Baldersgade.
  Vi har efter største sandsynlighed at gøre med en identitets- og rodløs nul-bon, der har fundet plads og accept? i et fællesskab, hvis paroler han har iført sig – ikke ud fra nogen dybere overbevisning – men på samme vis, som vi for nogle timer leger pirater og kangelige.
  Egentlig er han jo bare et sørgeligt – omend farligt skvat.
  Som, atter i Matador:
  “Guud er dét nazister? – Tænk jeg synes nærmest, de ser lidt sølle ud”.
  Det skulle man som bekendt ikke lade sig narre ad.
  Med det in mente, kan vi stadig tillade os, at fyre en sund skoggerlatter af over “fænomenet”🤣

  Kommentar by White knight — 30. juni 2019 @ 15:33

 49. Michael Unna — 30. juni 2019 @ 09:14 :

  Jeg var også udsat for den særdeles aggressive reklame fra TDC på DKA i dag.
  Jeg måtte opgive læsningen, da det ikke lod sig gøre pga. TDC.
  ……….
  Jeg fik derfor først læst denne nu til aften:
  https://denkorteavis.dk/2019/somaliske-abdullahi-er-begejstret-for-den-nye-regering-nu-kan-han-faa-lov-til-at-blive-i-danmark-med-kone-og-syv-boern/

  og blev ret så harm, for hvordan i alverden kan en buschauffør tjene penge nok til, at ernære en hjemmegående kone og syv børn?
  Der er i forvejen over 12.000 somalier på dansk statsborgerskab og har de et lignende familiemønster, forbruger de godt nok en uforholdsmæssig stor del af vores børnepenge + alt til børn, fra dagtilbud, til skoler, tandpleje osv. tillige med, en gættet, men ret sikker udgift til ekstra pædagoger, specialundervisning, kommende fattigdomsydelse osv. der alt giver et minus i forhold til en almindelig dansk 3F-familie.
  Derudover har jeg også en del betænkeligheder med hensyn til segmentets børneopdragelse, i og med at somalier jo ligger i den aggressive ned af skalaen for indvandrere, hvilket kan/vil give ekstra mange problemer både i dagtilbud, skoler og uddannelser, som senere i kriminalstatistikkerne. Og 12.000, med deres fertilitet, bliver hurtigt til 100.000, der på samme måde vil overbelaste den danske velfærd.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juni 2019 @ 23:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper