21. juni 2019

Torben Snarup Hansen: Hitler og nazismen var venstredrejede revolutionære

Kommentar af historiker Torben Snarup Hansen.

Hitler og nazismen var venstredrejede revolutionære

I tiden mellem de to verdenskrige fandtes også en tysk ‘højreorienteret’ – konservativ – bevægelse. Efter Hitlers magtovertagelse i 1933 blev den på hans befaling svækket og derefter udslettet. Eksempelvis blev Kurt von Schleicher – en markant konservativ officer – myrdet af nazisterne i 1934. ‘Venstre’ terroriserede ‘højre’, men knuste også de venstreorienterede rivaler: kommunister og socialdemokrater!

Ledelsen af Reichswehr – militæret – var domineret af konservativt indstillede, som efter 1933 forsøgte at kontrollere Hitler. Hans nedslagtning i 1934 af det brune tæskehold ‘Sturmabteilung’ og den massive genoprustning af hæren, flåden og luftvåbnet blev mødt med tilfredshed blandt generalerne. Forskellen mellem de to parter var Hitlers ønske om krig. Men i verdenskrigens begyndelse fra 1939 til 1942 havde han heldet med sig, hvilket svækkede oppositionen. Først da nederlaget – d.v.s. de allierede hære fra vest og øst – nærmede sig i 1944 handlede en gruppe militære ledere imod deres ‘fører’, og Stauffenberg forsøgte forgæves at sprænge ham i luften.

Da krigen sluttede i 1945 vendte den kommunistiske Frankfurterskole tilbage fra USA til Tyskland. Som noget af det første fik Horkheimer og Adorno fordrejet det tyske sprog, så nazismen blev betegnet som ‘højreorienteret’. Her spillede det naturligvis ind, at Sovjetunionen – altså kommunismen og Stalin – havde deltaget i nedkæmpelsen af Hitler. Den dag i dag kan og vil danske journalister og i det hele taget venstrefløjen stadig ikke finde ud af, hvad der er op og ned på højre og venstre. Røde revolutionære, som kalder sig ‘antifascister’, forsøger med typiske nazimetoder at terrorisere immigrationsmodstandere. Efter mordet på den tyske politiker Walter Lübcke anvendes ordet ‘højre-ekstremist’ om den nynazistiske terrorist. Dermed stemples endnu engang enhver ikke-socialistisk tilkendegivelse eller bevægelse som affald fra Hitler-tiden.

Oploadet Kl. 15:34 af Kim Møller — Direkte link79 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102222/trackback

79 Comments »

 1. Ja og nej. Den rigtige røde venstrefløj i NSDAP blev udryddet af Hitler under De Lange Knives nat. Dette var Hitlers leflen for konservative og det tyske borgerskab, der modvilligt kunne acceptere Hitler, hvis han dog imødekom dem på en række specielt økonomiske punkter. I øvrigt var “de røde nazister” fra SA meget tæt på at kuppe Hitler, da han ganske enkelt var for borgerlig til dem.

  Økonomisk set var Hitler socialdemokrat. Han var ikke socialist, men han understøttede et velfærdssamfund og en række værdier, der gør, at han heller ikke var liberal eller konservativ.

  Mussolini var derimod langt rødere. En vaskeægte rødfascist.

  Kommentar by Fascist — 21. juni 2019 @ 16:00

 2. Hitler kombinerede de de politiske ideologier Kommunisme med Islam. Oprindeligt var Hitler en kommunistisk spion der skulde infiltrere Nazi-partiet men han blev senere dybt influeret af Islam, og konverterede Islams hoved begreber til vesten under nye navne. Kaliffen blev til Führer, personlig Jihad til “Mein Kampf”. Ideologien Islam undviger sig kritisk under dække af at være en perfekt Abrahamisk religion. National Socialismen undveg sig kritisk under dække af at være en perfekt Asa religion. Taqiya baseret propaganda var naturligvis også en grundsten i Nazismen.

  Kommentar by Hvideplov — 21. juni 2019 @ 16:36

 3. ja nu ser vi selvfølgelig bort fra hans (selverkendte åbenlyse) racistiske juridiske inddeling i mennesker. Men det var jo også dengang accepteret bredt politisk. Hitler var ihverttilfælde forelsket i Muhammedanismen (Islam), og var også bredt inspireret af denne religion (- Mein Kampf-..Mein Jihad). Albert Speer erindringer er kilden- Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismen selvopofrelse ville passe meget bedre til os, end kristendommens slappe tolerance- citat slut.
  Han havde også stormuftien af Jerusalem boende i Berlin (A- Husseini), i en lejlighed som protege og rådgiver (sikkert om Jøderne) . Andre kendte citater “Hvem husker længere massakren på Armenerne?” . Det er især vigtigt at vide, hvis man skal opleve fordummende selvfrelst racisme/nazisme anklage fra de hellige på Venstrefløjen, og vel også vigtigt at give Venstrefløjen besked på. Islam/Muhammedanisme- og Nazismen er konstrueret ligedan. En usekulær diktatorreligion (hvor vantro og rettroende deles op, og anderledes tænkene ikke toleres, og hvis man sympatisere med vantro, bliver man ligeledes slået sammen med dem) med en Førerdiktatorprofet, som ideal. Samme konstruktion. Samme Jødehad. Som Paludan sagde på Nazispørgsmålet…-Nej jeg er ikke socialist (NationalSocialismen). Men bevares de fleste af Venstrefløjens pavlovkse hunde aner intet om historen eller de rødder, som de kommer fra, da de har kappet dem, og derfor render de blind forvirret rundt i Deres socialindignations forargelse. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2019 @ 16:41

 4. Mange misforståelser kommer af at man oftest afbilder de forskellige ideologier på en venstre højre “stang” med nazisterne til højre og kommunisterne til venstre, og andre i midten. Derved ser det ud som om der er stor afstand mellem de røde og de brune banditter. Men bøjer man stangen til en cirkel, vil nazierne og de røde komme til at ligge side om side. Hvad islamisterne angår, kan man roligt anbringe dem mellem de røde og de brune. For alle tre ideologier har vist sig at være magtsyge, tyranniske og forbløffende blodtørstige. Og overalt hvor de vinder frem, ender det i elendighed, uretfærdighed, sygdom, vold og mord.

  Folk som støtter totalitære bevægelser som disse, er uvidende, historieløse, kortsynede eller simpelthen onde.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juni 2019 @ 16:57

 5. En “ideologi” er jo blot en betegnelse for en samling idéer, klicheer, slagord og doktriner” som kan være fornuftige, men som i de tre nævnte tilfælde er tåbelige, forskruede eller komplet vanvittige. Som nazisternes idéer om at massemyrde jøderne, polakkerne og russerne, som kommunisternes idéer om at bare staten bliver stor nok, bliver alting godt, som islamisternes idéer om at alle som er “vantro”, “urene”, kristne eller fra en lidt anden islamisk retning, absolut skal udryddes.

  Importen af millioner af muslimer/islamister fra Afrika er oplæg til kaos, terror og blodbade i hele EU…. og er en forbrydelse mod Europa og Skandinavien. Alle dem som er med i den kriminelle import-industri er enten forbrydere eller idioter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juni 2019 @ 17:18

 6. Nu er der jo ikke mange tyskere tilbage, som personligt har oplevet og forstået nazismens opståen og dens 25-årige udvikling frem mod sit endeligt. Enhver kan jo derfor nu om stunder påstå hvad som helst. Men at Hitler skulle være imponeret over de folkeslag, som bekendte sig til islam, det tror jeg simpelthen ikke på.

  Og at den tyske befolkning lige fra krigens slutning og frem til i dag skulle have følt sig dybt skamfulde over nazismen, er en skrøne. De har snarere følt sig ført bag lyset af et system, der i nogle få år tegnede så lovende, men som hurtigt forvandlede sig til et diktatorisk mareridt og et jerngreb om befolkningen – og som endte i det rene ragnarok. Skambegrebet blev først introduceret i 1990’erne som en forklaring på Tysklands modtagelse af stadig flere muslimer. Dermed kunne man forklare muslimernes ankomst til landet med en skyldfølelse, som udsprang af godhed, næstekærlighed og humanisme.

  Og da venstrefløjen per definition har patent på godhed og humanisme, så må al modstand mod “import” af muslimer til Europa naturligvis være højreorienteret. Og da nazismen unægteligt var ond, så må den jo være ekstrem højreorienteret.

  Det er netop den form for “logik” og effektiv holdningsbearbejdning, som disciple af Frankfurterskolen altid har excelleret i. Frankfurterskolen er et umådeligt effektivt propagandaorgan, som gennem en sand arme af påvirkningsagenter i især undervisningssektoren har formået at påvirke den politiske udvikling i hele den vestlige verden – og samtidig forblive aldeles ukendt i den brede offentlighed.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. juni 2019 @ 17:53

 7. > Fascist 16:00

  De lange knives nat havde, som du skriver, dét primære formål at gøre NSDAP respektabelt og acceptabelt hos de mægtige preussiske forretningsmænd.
  Og slippe af med gadegangsterne, anført af Ernst Röhm, Sturmabteilung, og hans horde af alkoholiserede og tildels homoseksuelle tosser.

  Hvoraf en del overlevede og deltog yderst aktivt i Krystalnatten i 1938, indledningen til jødeforfølgelsen.

  Sjovt nok var Röhm blandt de førende i det mislykkede ølstuekup i 1924 sammen med Hitler, men Hitler var aldrig den, der skånede medsammensvorne.
  Han fik henrettet ganske mange, der ikke adlød hans mere og mere vanvittige ordrer.

  Vi har rigtig meget at takke USA og GB for, blandt andet, at GB’s hær lige nøjagtigt kørte lid hurtigere end den sovjetiske, og dermed fik lagt zonegrænserne en smule øst for Lübeck og Danmark. Bornholm er et kapitel for sig.

  Helt logisk, at nazismen og islamismen ligger i ske. Forskellen er stort set ens, bortset fra at nazister ikke gider slå panden i jorden fem gange dagligt + det løse. De nøjes med en strakt højrearm.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 17:54

 8. Yes, nemlig.

  Og kommunisterne og nazisterne sloges i mellemkrigstiden ikke om meninger men om medlemmer.

  NSDAP står for NationalSozialistische Deutsche Arbeiterpartei og var selvfølgelig SOCIALISTISK som alle andre “arbejderpartier”.

  Sjovt nok bruger socialisterne stadig “de gamle” arbejderpartis metoder som gadebøller og tæsk til deres modstandere. Hvilket man kan læse om stort set hver dag.

  Socialisterne har ikke rykket sig en tøddel siden den gang hverken i meninger eller metoder. De er stadig en folk voldelige magtliderlige svin!

  Kommentar by Santor — 21. juni 2019 @ 18:12

 9. Der er faldet dom i den første sag fra urolighederne på Nørrebro 14. april, hvor en demonstration mod Stram Kurs-stifteren, den yderligtgående islamkritiker Rasmus Paludan, udviklede sig til optøjer.

  En nu 18-årig mand er blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel. Da han er udlændinge har han samtidig fået en advarsel i medfør af udlændingeloven for vold mod tjenestemand og for grov forstyrrelse af den offentlige ro og orden. Manden var 17 år, da lovovertrædelserne skete, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. juni 2019 @ 18:16

 10. > Henrik Wegmann 17:53

  Tysk historie er kompleks. Allerede i de tidlige 1960’ere var tyske unge og yngre angerfulde over for deres forældre, der havde deltaget i krigene, der bjergtog Europa med ”…de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring”. Erik Scavenius, UM, 1940.

  Det førte sidst i 60’erne til Rote Armee Fraktion, der terroriserede Tyskland i ca. et årti (de elendige rester en del år længere) og var allieret med PFLP, en palarabisk terrororganisation.

  Organisationen var – i hvert fald den intellektuelle del, dvs. Ulrike Meinhof og et par andre – inspireret af nok den bedst kendte fra Frankfurterskolen, Jürgen Habermas, der har rigeligt med tilhængere på danske universiteter blandt underviserne

  De øvrige var primært terrorister for spænding og profit, især Andreas Baader, som blot søgte et forum for sine forskruede fantasier, som kunne retfærdiggøre hans bankrøvererier.

  Af flere årsager har Tyskland den dag i dag en nærmest overdreven Vergangenheitsbewältigung. Måske også meget rimeligt, da den – ud over nazitiden – egentlig også gælder DDR-tiden.
  ‘De andres liv’ på Filmstriben giver et godt indblik i sidsnævnte.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 18:29

 11. > Carlo Di Napoli II 18:16

  Hvis terroristen er udlænding som asylansøger, og dermed hverken har asyl eller opholdstilladelse i Danmark,er det blot at smide ham hjem. Så kan han også afsone i sit sandsynligvis meget venligere hjemland, hvor de endda taler arabisk/somalisk/tyrkisk/urdu eller noget….

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 18:46

 12. For et par dage siden havde Deadline på DR2 et længere indslag om Habermas, der som bekendt var en Frankfurterskolens grundlæggere.

  Habermas er netop fyldt 90 år, og derfor havde Deadline inviteret et par venstreradikale “forskere” i studiet, for at helgenkåre ham.

  Kulturmarxismen og den systematiske nedbrydning af de vestlige samfund blev naturligvis ikke nævnt med ét ord…

  Kommentar by Revisoren — 21. juni 2019 @ 18:56

 13. Venstrefløjen har gjort alt hvad de kunne for at kalde Nationalsocialismen for “højreorienteret” for at aflede at det de ville kalde for deres modbillede faktisk var deres ligesindede.

  Kommentar by jrp — 21. juni 2019 @ 19:08

 14. Hvor meget vi kan “kreditere” Frankfurterskolen for påstanden om Hitlers højreekstremisme, ved jeg ikke, men som det er skrevet ovenfor, forblev denne filosofiske retning ukendt for den brede offentlighed i Danmark.

  Derimod ved jeg, at nogle af de værste venstreorienterede ideologer meget hurtigt fik fremtrædende poster indenfor undervisning og børneinstitutioner af enhver art. Ræverøde klubpædagoger med få ugers uddannelse blev pludseligt udnævnt til lektorer ved pædagoguddannelserne med fin løn og pension, og kommunister af den hårde skole strøg ind på topposterne på danske seminarier, hvilket alt sammen var nøje udtænkt.

  Fra straten gik man efter børnene, og i dag står vi med et meget ødelagt uddannelsessystem. Den bedste artikel, jeg har læst herom, var Christian Foldagers i Berlingske i går.

  Foldager går også i kødet på de borgerlige og ikke mindst Venstre for at have ladet det ske. Og hvordan det nu forholder sig mange steder, så vi, da undervisningsminister Merete Riisager og Kathrine Lilleør blev hånet bort fra gymnasiet i Ørestaden, og eleverne siden hyldet af lærerne for deres pøbelagtige opførsel.

  At venstrefløjen fik så stor magt skyldes, at de borgerlige i meget lang tid ikke gad at interessere sig for, hvad der foregik på universiteterne m.m. Studenteropørerne betragtede man som forkælede og uinteressante børn, og intet kunne være mere uinteressant end deres “revolution” under bekvemmelighedens bander.

  Nu står vi så med børnevoksne og drømmere på topposterne i regeringsforhandlinger, der kommer til at bringe os ud i et accellerende økonomisk vanvid. Det eneste sikkerhedsnet synes at være De Radikale, som til gengæld vil bringe os ud i et indvandrerkaos. Tal om at vælge mellem pest og kolera!

  Journalisterne har masser af gange fået forklaret, at Hitlers nazisme var en småborgerlig socialdemokratisme, men det passer ikke ind i deres kompas, hvor der til højre står ond, ondere og ondest. Kompasset kollapser, hvis de skal kalibrere det efter virkeligheden, så det undlader de med alle tænkelige krumspring, der er hinsides logik. Journalister er jo gennemgående halvstuderede uden megen ballast og med al for stor magt.

  Men journalisterne er ikke ene om at tale solen sort, og her synes jeg, at den islamkritiske del af befolkningen passende kunne revidere nogle af sine standpunkter og spille med åbne kort.

  Da Morten Messerschmidt i aftes var i Deadline fik han flere gange Niels Krause-Kjær til at bryde ud i vantro hånlatter, og det med god grund. Her så vi nemlig Messerschmidt i glat jurist stil og uden at fortrække en mine påstå, at der er noget, vi fuldkommen har misforstået, hvis vi har opfattet det, som om DF har gjort tilnærmelser til Socialdemokratiet. At Thulese Dahl i de senere år har flettet fingre med Mette F afviste han på det mest bestemte. Til nød ville han indrømme, at DF måske ikke havde fået understreget sit nationalkonservative standpunkt, så at vi andre havde fattet det.

  Nogle dage forinden var det i Deadline blevet slået fast af den dags indkaldte eksperter, at DF formentlig blot fik så mange mandater i 2015, fordi situationen var usædvanlig pga. indvandringen, og at man nu er tilbage ved et mere passende antal.

  Man var elskværdige nok til ikke at mene, at DF kan gå yderligere tilbage, hvilket der ellers er stor sandsynlighed for med den latterlgit nedladende form for damash kontrol, som Messerschmidt præsenterede danskerne for i går aftes Deadline. Man må jo have lov til at gå ud fra, at den repræsenter holdningen i den arbejdsgruppe, partiet har nedsat for at redde stumperne af troværdighed. Jeg tror ikke, at så luftige synspunkter stammer fra den altid jordbundne Martin Henriksen, og Messerschmidt var nok bare budbringeren.

  Nej, det er nok nærmere det tredje medlem af gruppen sognepræt Katrine Winkel Holm, der forsøger at sælge danskerne en stor løgn om DF’s gøren og laden. Men måske lagde hun aldrig mærke til, at selv Pia Kjærsgaard ved flere lejligheder har udtalt, at DF altid var et socialdemokratisk parti. Måske så og hørte Winkel Holm og hendes familie aldrig andre end sig selv.

  Dog med i det mindste én undtagelse. På Facebook er Winkel Holm nemlig gået i kødet på Rasmus Paludan, der givetvis har kapret mange DF-stemmer. Hun bryder sig ikke om hans “åndløse islamkritik”, så måske kan hun ved lejlighed forklare os, hvormed hendes egen islamkritik kan prale af at være det modsatte? Altså åndfuld islamkritik eller måske ligefrem åndelig islamkritik?

  Men ikke nok med det, for i Krarup-familien fedter man ikke med ordene, og Paludan får også at vide, at han står for en “etno-nationalistisk utilitarisme”.

  Av min arm.

  For det første må vi gå ud fra, at Katrine Winkel Holm er bekendt med betydningen af ordet nationalist og ikke er med på den vulgærterminologi, der sætter nationalisme lig med patriotisme. Og for det andet er utilitarisme jo et af liberalismens sideskud og dermed knap et mulehår fra Satan selv. Altså i de Winkel Holmske ordbog.

  Vi får se, om DF opnår mere sympati på baggrund af disse udspil. Jeg tvivler og ser mange andre eksempler på, at valget har dårlige tabere.

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 19:13

 15. I den tyske grundlov er det indføjet, at der ikke må vises nazi-symboler, fx hagekors, i det offentlige rum.

  Endnu vigtigere, hvilket vi kunne lære en del af i Danmark: At den tyske grundlov ikke kan fraviges.

  Oversat betyder det, at man ikke – selv på trods af flertalsdemokrati – kan overtage Tyskland, fx med muslimske værdier (værdier min bare, haha).

  Tyskland lærte det i 1933, hvor NSDAP sammen med et koalitionsparti fik lidt under 50 % af stemmerne og derfor kunne overtage magten samt afskaffe demokratiet. Lidt mere kompliceret, men ovenstående er nogenlunde dækkende.

  I Danmark er det ifølge Grundloven muligt at afskaffe demokratiet via demokratiet. Hvilket er folkestyrets dilemma. Se for jer scenariet: Stormuftipartiet, Enfoldighedslisten, Alternaivisterne og SF få tilsammen med stemmer fra muslimerne til at afskaffe demokratiet og indføre kalifatet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 19:17

 16. bekvemmelighedens banner

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 19:20

 17. Åååh, hvor jeg elsker præsident Trump. Ham kan vi lære MEGET af; nu går ICE jagten ind på illegale indvandrere i USA.

  President Trump has directed U.S. Immigration and Customs Enforcement agents to conduct a mass roundup of migrant families that have received deportation orders, an operation that is likely to begin with predawn raids in major U.S. cities on Sunday, according to three U.S. officials with knowledge of the plans.
The “family op,” as it is referred to at ICE and the Department of Homeland Security, is slated to target up to 2,000 families facing deportation orders in as many as 10 U.S. cities, including Houston, Chicago, Miami, Los Angeles and other major immigration destinations, said the officials, who spoke on the condition of anonymity to describe the law enforcement operation, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. juni 2019 @ 19:56

 18. #13 Peter D.

  “selv Pia Kjærsgaard ved flere lejligheder har udtalt, at DF altid var et socialdemokratisk parti”

  Det er da muligt at Pia K. har udtalt sig sådant. Men det bliver det ikke mere sandt af. Faktisk forholder det sig stik modsat.

  I 1996 offentliggjorde DF sit partiprogram, som i dag er stort set umuligt at opdrive en kopi af (men som findes i Rigsarkivet, hvis nogen er interesserede). Heraf fremgår det, at partiet den gang lå et pænt stykke til højre for, hvor Nye Borgerlige ligger i dag. Både for såvidt angår indvandring, og især hvad angår den økonomiske politik.

  I dag er DF, med Pia k.’s velsignelse, blevet sin egen anti-tese, og derfor forbavser hendes mulige udtalelse mig ikke.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. juni 2019 @ 20:18

 19. #Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 17:54

  Nu var det ikke briternes hastighed, der afgjorde noget. Hele Berlin blev eksempelvis indtaget af Sovjet, men blev efterfølgende delt. Kommunismen havde hele tiden en naturligt større opbakning i bl.a. Jugoslavien og Rumænien end i Danmark – også før krigen. Bornholm er ikke en historie for sig. Bornholm blev befriet af Sovjet og tilbageleveret til Danmark, den dag Danmark bad om det. At det så først var i 1946, må du bebrejde Danmarks daværende regering for. Der var ingen sovjetiske protester fra Stalin på Danmarks forespørgsel, der blev efterkommet. De kunne have beholdt det uden problemer og Bornholm havde været under Kaliningrad i dag, hvis de ville. Til sammenligning har de britiske og amerikanske tropper stadig ikke forladt Danmark eller Tyskland endnu.

  Kommentar by Fascist — 21. juni 2019 @ 20:50

 20. 6). Åh jo . Hitler var imponeret og tæt forelsket i den Islamiske religion. INGEN TVIVL OM DET. Der er rigelig med dokumentation. Selv vores hjemlige Karen Blixen erkender da også at Hitlers -Mein kampf- minder om koranen. De har da også Jødehadet tilfælles. Den menige tysker skulle ikke have noget at sige imod noget af det Hitler kom frem med, da det kunne betyde døden, eller politisk forfølgelse af de dengang politisk korrekte (ala Stalin) Mit gæt er at de bare ville have det overstået. Hvorfor skulle han ellers have stormuftien af Jeruslam som protege i Berlin (er til fulde dokumenteret)?

  Bortset fra det så jeg lidt af et TV2 interview med to af de nye muslimer i folketinget. En pige (uden tørklæde) fra SF, og en fra De konservative. Den konservative fortalte også om racismen blandt sine egne, da han blev kaldt- onkel Tom- kokosnød etc etc etc. Alle to jo afstand fra racismen på- højrefløjen- men ikke fra den muslimske minoritet etc etc etc etc, og det sædvanlige blinde kulturradikale sludder. Selvfølgelig. -Ikke en eneste gang spurgte journalisten/tv-værten “Når nu i er muslimer. Sætter i så sharialoven over grundloven?” eller “Hvordan forholder I jer så sharialoven, og den indbyggede undertrykkelse i Islam?” Selvfølgelig ikke. Nej det sædvanlige sludder for en sladder. Selvfølgelig ikke “Hvordan forholder I jer til Danmarks deltagelse i Afghanistan?”. Eller alle de kritiske spørgsmål som en – rettroende- muslim vel er opdraget til at skulle forholde sig til. Selvfølgelig ikke en eneste gang. “Hvordan forholder I jer til alle de køns o.a diskriminerende ting som er indbygget i Islam.” jeg får kvalme af den politiske elitære MSM, som under den forlorne fejhedsdiplomati, kvæler indsatsen imod undertrykkelsen af det som vores soldater er sendt til udlandet for at bekæmpe. Hader den enøjede public service fejhed, og håber snart licenstvangen bliver ophævet. Føj for den lede. Længe leve Paludan.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2019 @ 20:52

 21. videre til 6). jeg tror det er fordi Tyskland under 1 verdenskrig var tæt forbundet med det Osmaniske rige, som gik til efter 1 verdenskrig (armenske massakre). Hitler deltog jo under den krig, og har sikkert adopteret de islamiske tanker for derigennem, for på den måde at infiltrere de naive socialister og Deres vanvittige illusioner, som havde opbakning hos bl.a den nye sovjetiske republik, og lenin. Stalin holdt da også af Hitler, indtil han angreb Sovjet. via Polen.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2019 @ 20:55

 22. 20:52/Michael Unna

  Ja, Tyskland var under første verdenskrig allieret med Det osmanniske rige, og på Facebook er en tyrkisk warlord, der bekæmpede græske efterkommere i det østlige Lilleasien stadig en helt, som herboende tyrkiske muslimer op til 3. generation dyrker. De græske efterkommere var vel at mærke hvkern kristne eller jøder, de var også muslimer, men deres etnicitet var altså ikke acceptabel.

  I de senere år er mange jøder forsvundet fra Tyrkiet, hvor de tidligere kunne leve relativt fredeligt. Forleden var Erdogan i medierne med påstande om, at den tidligere egyptiske præsident er blevet myrdet og ikke afgået ved døden på naturlig vis. Han tilhørte som bekendt det muslimske broderskab, der i dag påstår, at Hitler konverterede til islam. Jo Hitler og racisme spøger meget synligt i den islamiske verden.

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 21:20

 23. Nej 21) De græske efterkommere var og er ortodokskristne. Der måtte betales dhimmiskat til osmanerne. Nogle af de yngste børn måtte afleveres til Osmanerne som Janisharer (DVS-hjernevakede krigssoldater, eller harems nydelsesobjekter i børnebøssekulturen) etc etc etc. Et faktum er at Hitlers bog- Mein Kampf- er en bestseller i Mellemøsten. både Lars Hedegaard, og den nu politisk korrekte journalist Krachnik har tidligere bekræftiget det. Stor beundring for Hitler blandt Mellemøstens muslimer (ikke uden grund flygtede også en del af dem til Syrien).

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2019 @ 21:33

 24. Fortsat. Da det Osmaniske imperium brød sammen (og de kristne armenere blev gjort til syndebukke og folkemyrdet) steg Atatürks tyrkiske imperium op. Det arabiske alfabet blev kasseret til fordel for det europæiske. “Der er kun en civilisation og det er den europæiske” mente Atatyrk. Han ville sekularisere Islam, hvilket man selvfølgelig ikke kan, men det var et godt forsøg. Nu har Erdogan taget over.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2019 @ 21:37

 25. Alle former for kollektivisme er samme totalitære diktatoriske psykopatiske ide, at en lille elite får totalt monopol på alt, og alle andre bliver slaver i en vanvittig militariseret åben dødslejr.

  Alle vanvittige ideer kommer fra den samme lille psykopatiske bøsseklan, som også besætter præsidentposterne og alle ledende stillinger i finans og industri + den såkaldte adel og aristokratiet

  Hele flokken som ejer al indflydelse og har korrumperet alle regeringer og transnationale institutioner på hele planeten, er ikke andet end en flok sataniske psykopater, men de kan da godt kalde sig ventreorienterede indtil vi udrydder dem, gør ikke den store forskel

  Wall-Street skabte de venstreorienterede, da de lod Engels understøtte Marx

  Venstrefløjen er ikke andet end en privat finansieret politisk fløj, præcis som nazisterne ikke var andet end en privat finansieret national hær, som kæmpede for industrien og den finansielle elite

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 21:42

 26. 20:18/Henrik Wegmann.

  Jeg har aldrig læst DF’s partiprogram og må indrømme, at jeg mest var irriteret over, at Katrine Winkel Holms bragte begrebet ånd ind i billedet, ligesom jeg tager mig til hovedet, når hun omtaler Robert Spencer fra Jihad-watch som en “intellektuel”.

  Jeg har heller aldrig betragtet DF som et borgerligt parti, men det skyldes nu, at jeg forbinder borgerlighed med nogle normer, som indtil for nylig altid har været fraværende i den islamkritiske debat. Man gjorde fra starten meget ud af at please kolonihavefolket. På den anden side var det jo et politisk dybt forsømt segment og hørte til de første, der mærkede indvandringens bagside og ofte betalte en høj pris, som de øvrige partier var blinde overfor – det være sig til højre som til venstre.

  Eller sagt på en kortere måde, jeg har stor forståelse for, at et parti som DF opstod, og det er utvivlsomt et sundt tegn.

  Du skriver:

  “Heraf fremgår det, at partiet den gang lå et pænt stykke til højre for, hvor Nye Borgerlige ligger i dag. Både for såvidt angår indvandring, og især hvad angår den økonomiske politik.”

  Som jeg husker det, var DF fra starten meget svag og diffus, når det gjaldt økonomien. Det samme gælder den islamkritiske debat. Uden at det skal opfattes som et forsvar for den fungerende statsminister, synes jeg, at islamkritikere virker forbløffende sorgløse, når det gælder økonomien, skønt beklagelserne i øvrigt vælter fra dem i en stadig strøm. Som jeg ser det, vil vi næppe kunne bibeholde vores høje levestandard, medmindre der sker et politisk under, og vi yder en højere arbejdsindsats.

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 21:46

 27. 21:46 DF “opstod” ikke, det blev tyvstjålet fra Mogens Glistrup, partiet hed Fremskridtspartiet

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 21:47

 28. 21:33/Michael Unna.

  Jeg betragter ikke Lars Hedegaard som en pålidelig kilde. Hans historieskrivning er bunden af bunden og fuldstændig ubrugelig. Den gang var jøderne hans fjender, selv om han i dag påstår allerede som ung at være konverteret. Hans bøger om islam magter jeg ikke at kæmpe mig igennem, ikke så meget pga. indholdet som det agiterende hysteri, der ikke kan skjules.

  Du kan prøve at læse Wikipedia artiklen om Zeybek og bagefter søge på YouTube med “Zeybek”. Så finder du en masse videoer med en bestemt dansetradition, som tydeligt nok er meget populær.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Zeybeks

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 22:06

 29. Peter D: Er det dig, Niels O.?!?

  Dit psykopatiske møgsvin.

  Troede ærligt talt, du var afgået ved døden, forbyd trolde og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. juni 2019 @ 22:17

 30. 27) Der er jo ikke noget han har skrevet der er forkert? Det er alt dokummenteret? Ingen af hans kritikere har nogensinde anfægtet nogen af hans bøger. Man kritiserede hans person og udtalelser sønder og sammen i TV (bl.a Martin Kracnik, som behandlede ham overrraskende nedværdigt), men hans bog – Muhammeds piger- blev jo aldrig anfægtet, hvilket skabte hele balladen om hans person- vedrørrende en (Hemmelig?) optagelse af snaphanen. Jamen det er da muligt at alle dem som kigger på Islam i moderat etisk forståelse for alle dens indbyggede grusomheder i diktatorprofetens navn, som virkeligheden historisk har bevist, ikke mener han vejer sol og vind lige, men -bevares- ligesom jeg, mener han vi er totalt afstumpede overfor den undertrykkelse den kræver og giver, og hans bøger er vel et nødråb til samtiden. Det er der selvfølgelig ingen – fejhedsdiplomat- der vil have kommer ud, og dvs hele Politiken og msm, o DR klanerne har og er imod ham. Nu på hans gamle dage, og efter mordforsøget på ham, holder han sig tilbage (sikkert også pga sygdom).Men der er altså ingen (jeg kender ingen. Du gør måske?), som anfægter noget som helst af det han har skrevet, indklusive alle hans kildefremvisninger. Han har min dybeste respekt.

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2019 @ 22:23

 31. venstreorienterede insisterer på deres løgne til verdens ende, det er deres hjerteblod, uden løgnen har de kun alle deres politiske udeladelser, alle deres manglende argumenter, og deres venden op og ned på alting.

  Løgnen ligger dem så nær, og er en så integreret bærende ide i det at være venstreorienteret og argumentere venstreorienteret, så venstreorienterede slet ingen skelnen har i deres indre mellem det rigtige og forkerte i at anvende løgnen som et argument

  Da venstreorienterede intet moralsk kompas har, så er deres mening per definition uden validitet, og deres meninger bør helt fjernes fra den offentlige diskurs

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 22:34

 32. @ 2. Citat: “Oprindeligt var Hitler en kommunistisk spion der skulde infiltrere Nazi-partiet…” Passer ikke. Han var i en periode agent for hærens efterretningsvæsen.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 21. juni 2019 @ 22:39

 33. 22:39 Sandt, Torben

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 22:42

 34. > Fascist 20:50

  Tysklands og Berlins zonegrænser var i det store og hele aftalt på forhånd, blandt andet i Teheran og ved Jalta-konferencen, hvor også interessesfærerne blev aftalt, således Grækenland i vestlig interessesfære, mens resten af Balkan kom under sovjetisk overherredømme.

  De amerikanske tropper holdt sig af samme grund tilbage, omend de nok kunne have indtaget Berlin, men 4-zone opdelingen var jo på plads.

  For så vist angår Danmark var det primært, fordi Danmark med nød og næppe – herunder modstandsvilje, og tak for det til modstandsbevægelsen, samt jødesejladserne til Sverige, der i øvrigt kom i stand som følge af tips fra højtstående tyske officerer, reddede sig ind i vestlig zone, og kun klarede det, netop på grund af den britiske hærs hurtighed, hvor man fik stoppet den allierede, Sovjetunionen, lige øst for Lübeck, og dermed kunne indtage Danmark. Dette var ikke planlagt, det var for småt at beskæftige sig med på de alliereredes konferencer.
  Men briterne vidste godt, at Danmark havde en vis strategisk beliggenhed i forhold til adgangen til Østersøen.

  Kig selv på ældre kort, der viser zonegrænsen mellem DDR og Vesttyskland ved Lübeck. Det var ganske få kilometer, der skilte.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. juni 2019 @ 22:50

 35. Nazipartiet opstod ud af det parti han spionerede på, i 1919

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 22:50

 36. 22:23/Michael Unna

  Mig bekendt skriver Lars Hedegaard fortsat hos document.dk, og ethvert ordentligt menneske må jo på det kraftigste tage afstand fra attentatet på hans person. Men hvis du tror, at hans forfatterskab er hævet over kritik, tager du meget fejl. Jeg kom som sagt ikke ret langt i det, fordi jeg fandt tonen for agiterende. Hedegaard.har ikke været god til at sælge sine budskaber til andre end den faste flok, og I elsker ham jo ukritisk og sikkert ikke mindst for det, der frastøder os “møgsvin” og dermed har spændt ben for islamkritikkens udbredelse.

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 22:50

 37. islamkritik er et latterligt begreb. Der er kun krig mellem islam og ikke-islam, der er ingen kritik, kun dødelig krig

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 22:54

 38. Peter D det er da en stråmand at skrive til Unna og postulere, at han kalder dig møgsvin, var det ikke Carlo, som skrev det?

  Kommentar by Cat Girl — 21. juni 2019 @ 22:58

 39. Det bliver næppe en etableret tolkning, at nazisme er venstrefløj, bl.a. er den forskellige holdning til egalitarisme for væsentlig. Aktuelt er der så den modsatte stemplingstendens, at kendte stemmer i det islamkritiske segment forsøger at associere “etnonationalister” med nazistisk tankegods. Som når Winkel Holm kalder Stram Kurs “afstamningsfikseret”. Nazisme var frugten af en unik historisk udvikling fra en esoterisk mysticisme i 1800-tallet, i virkeligheden skarpt afgrænset fra den klassiske europæiske nationalisme, der ikke var “afstamningsfikseret” – simpelthen fordi europæiske mennesker i Europa var en sådan selvfølge, at det ikke behøvede at artikuleres. Men det betyder ikke, at man er mere “afstamningsfikseret”, fordi man nu vil forsvare den historiske tilstand, når den udfordres. Det er ulykkeligt, at 90’ernes indvandringsmodstand nu mest er blevet “islamkritik” – ikke fordi denne er ukorrekt, men mildt sagt ukomplet. Demografi er vigtigere end teologi, hvis målet vitterligt er at bevare Danmark som et dansk hjem for det danske folk. Hvis det “nye DF” ser det som et job at bedrive polemik imod dem, der har dette folkehjem som det primære mål, er partiet blevet uinteressant for danskeren på gaden. “Åndløs” er desværre blevet et slagord fra skrivebordsmennesker mod handlingsmennesker, der mere konkret vil sikre landsmænds ret til at gå trygt på gaderne i eget land, og forbeholde landets brød til landets børn.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 21. juni 2019 @ 23:15

 40. Det er altid venstrerevolutionære, der først griber til vold. Det skete også i “Pariserkommunen” i 1871, og konsekvensen blev “hvid” modterror. Og igen i Tyskland i 1919, hvor spartakisterne – d.v.s. kommunister – forsøgte en magtovertagelse. De blev nedkæmpet af hæren, som blev legitimeret af socialdemokraterne. Samme år var det kommunisterne i Rusland, der gennemførte et statskup, og de kontrarevolutionære “hvide” officerer reagerede (men tabte). I 1934 prøvede de “røde” forgæves et oprør i Spanien. De blev slået ned af en “hvid” regering, som reagerede med at sende Francos kampvante tropper. I foråret 1939 forsøgte venstrefløjen endnu en gang at udslette oppositionelle med terror, hvilket fremprovokerede en militær sammensværgelse, som gik til modangreb – anført af Mola og Franco. Den “hvide” fløj vandt borgerkrigen. Men i dag er der ingen “hvide”. Kun “røde”.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 21. juni 2019 @ 23:22

 41. 23:15/Peter Neerup Buhl.

  Ja, nazismen var bundet til tid og sted, det har jeg ofte sagt og skrevet. Den handlede om Det tredie rige, dvs. en genoplivning af fortidens tyske storhed, som ikke har en kæft at gøre med Paludan.

  Jeg kan heller ikke prale af, at jeg har læst manifestet -“Mein Kampf”- heller ikke her nåede jeg langt, fordi indholdet var så agiterende monotont og omtalen af “masserne” så nedladende. Man kan diskutere, om nazismen var sig selv eller blot en af mange typer europæisk fascisme på den tid. Jeg mener det sidste. At Hitler sværmede for det mytologiske og fandt et ekko hos Wagner ændrer ikke på noget, alle former for fascisme har en mytologi om at genvinde noget tabt, som man har ret til. Den norske nobelprisvinder Knut Hamsun vævede også – ligesom Quisling – rundt i drømme om fortidens storhed og undermennesker.

  Jeg kan se, at nogle ord faldt ud af min kommentar ovenfor og gør den delvis uforståelig. Da Det osmanniske rige gik i opløsning kæmpede de islamiserede grækere i Lilleasien mod de europæiske grækere, der var på alieret side, og det er minderne om de islamiske grækeres bedrifter, der er så populære i disse år. Zeybek dansen er en krigsdans, hvor mændene efterligner høge, der slår ned på deres bytte og evt. lægger det foran deres brud.

  Kommentar by Peter D. — 21. juni 2019 @ 23:39

 42. En rigtig F E D Nyhed hvis det kan lade sig gøre.
  Hvis ikke bliver vi Danskere i mindretal, og så er det slut.!!!

  https://24nyt.dk/rasmus-paludan-stram-udlaendingepolitik-er-ikke-nok-vi-skal-foere-fordrivelsespolitik/

  Rasmus Paludan: Stram udlændingepolitik er ikke nok. Vi skal føre fordrivelsespolitik

  20. juni 2019 Tophistorie.
  Troende muslimer skal fordrives fra Danmark, mener Rasmus Paludan (P). Han mener, at det kan gøres med fredelige midler og indenfor grundlovens rammer.

  Kommentar by Charles Nielsen — 21. juni 2019 @ 23:47

 43. Det kan anbefales at se “The Battle of Vienna 1683: Poland saves Europe from Islam” – you tube. Se også de gule veste i Toulouse og Paris, acte 28. Eller se Black Pigeon, Snaphanen og den korte ang. Merkel – Sveriges blodige nedtur – overfald på danskere m.m.

  Er Peter D. kun med for at forvirre?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. juni 2019 @ 00:12

 44. 36) Nej selvfølgelig er hans bøger ikke hævet over kritik. Det må man da gerne…..der er bare INGEN…mig bekendt INGEN…som nogensinde har kritiseret indholdet af dem ud fra de kendsgerninger de repressentere. Lad os tage Martin Krachnik interviewet. På intet tidspunkt blev hans bøger fremhævet som værende løgnfulde. Der er ingen der har betvivlet indholdet ….overhovedet…..Man har ikke gået efter bolden, men efter manden…(fodboldudtryk). Hvad hans privatliv angår, så rager det jo mig og andre….Det var specielt efter bogen “Muhammeds piger” man for alvor gik efter ham. For mig at se repressentere det det mest pinlige i kritiken af ham. Han fremviser nogle facts vedrørrende det intellektuelle forræderi.

  For mig at vurdere er det flintrende ligegyldigt, i den nuværende situation, om DF hælder til Socialdemokratisme eller National Konservatisme. Jeg har altid støttet dem (og med undtagelse dennegang) altid stemt på dem fra år 2001 og frem. Om jeg lider at Islamafobi må andre vurdere, men jeg vedkender mig da gerne at jeg inderligt er Islamhader, fordi det er en -usekulær diktatorreligion med en Førerprofet- og jeg gider ikke nævne alle de modbydeligheder den repressentere, som hverken lader Nazismen (som den minder mest om), Stalinismen/kommunismen, eller andre diktaturer noget efter i modbydeligheder. Dens konstruktion fremviser det tydeligt. Vi SKAL bekæmpe den ellers er alt andet ligegyldigt. Derfor fik Paludan min stemme dennegang. Lars Hedegaard har modigt med sit eftermæle og ære i den politisk korrekte kredse på spild, og gjort hvad han kunne, sammen med Helle Merete Brix (Torben Hansen med flere) for at advare os. Hvis vi så vælger at gå efter manden i stedet for bolden, så må vi selv tage ansvaret.

  Men ja. Det er tidspilde at fortælle de døve, eller ingoranterne, eller de døde, hvad der venter dem, når de stemmer som de gjorde ved dette valg (Det er en total katastrofe). Trods alt. God tur til Mossø. God Sankt Hans. God weekend. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 09:41

 45. Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 09:41

  Nu gider jeg ikke læse din stavefejl mere, han hedder Martin Krasnik.

  Det udvander dine fine indlæg, at du ikke engang kan stave til mandens navn korrekt, forbyd idiotiske kulturjødejournalister og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 10:39

 46. Søren Pape er ihvertfald højreorienteret. Aaddd. Nå,men. Højre og venstre er noget relativt,så derfor kan man kalde Hitler venstreorienteret.

  Kommentar by Ole Larsen — 22. juni 2019 @ 11:00

 47. Det er vigtigt at forstå, at nationalsocialismen er skabt som et modsvar og en modsætning til socialismen.

  Socialismen er en international bevægelse og havde i sin begyndelse en forestilling om, at arbejderne på tværs af nationer skulle rejse sig mod kapitalisterne og jordbesidderne.

  Socialismen i nationalsocialismen gælder derimod kun for den tyske nation og den ariske race. Tilhørte man ikke dette biologiske/nationale fællesskab, var der som bekendt ingen solidaritet. Først forsøgte man at deportere jøderne. Derpå internerede man dem og gassede dem.

  Burde man ikke karakterisere nazismen som en hybrid? Den har træk til fælles med både socialismen og de meget højreorienterede nationalister og racister. Mange højrenationale lod sig forføre af Hitler.

  Det er i øvrigt endda meget vanskeligt at indentificere Hitler som socialist eller venstreorienteret, når man tænker på hans dyrkelse af Wagner, Luther og klassisk kunst. Det handler og om tysk galskab og Faust-myten.

  I sidste ende er spørgsmålet også, om ideologiernes katagorier overhovedet giver mening. Jeg mindes en historiker, som udtalte, at nazisternes magtovertagelse i 1930’ernes Tyskland svarede til, at Al Capone og co. havde overtaget regeringsmagten i USA uden den store depression.

  Det var gangstere.

  Kommentar by np — 22. juni 2019 @ 11:46

 48. 45) Undskyld…når jeg skriver går det hurtigt:-), og for mig er det vigtigste, at man ved hvem det er. Måske lidt for arrogant af mig, men jeg gider ikke at droppe et indlæg, som jeg har koncentreret mig om, for at finde en præcis stavemåde på en person eller et ord. Bare det ikke kan forveksles med en anden.
  Der var engang hvor jeg forvekslede Martin Krasnik med -sebastian klein- :-).
  Om Hitler var direkte konverteret til Islam ved jeg ikke, men mit gæt- OG OK DET ER KUN ET TEORETISK GÆT, UD FRA VIRKELIGHEDEN- er at Hitler var inspireret af Islam via det Osmaniske rige, som var Tysklands partner under 1 verdenskrig, som Hitler deltog aktivt i. Tyskland kæmpede for kejserriget, imod den dengang snigende demokratisering. Det Osmaniske rige brød sammen efter 1 verdenskrig. Armenerne blev gjort til syndebukke, fordi de var kristne. Noget ala ISIS i dag, men da attatyrk tog over ville han sekularisere Islam, og skabe mere frihed med Islam som grundlag. Desværre havde han aldrig ånden med sig i Islam (selvfølgelig ikke). Men uanset hvad var det en katastrofe for Hitler og hans kejsertilbedelse. så han har ihverttilfælde været stærkt inspireret af Islam- hvis ikke han var konverteret hemmeligt (som dengang var langt mere kontroversielt at konvertere til). Så mit GÆT er at Hitler var muslim i hemmelighed.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 12:32

 49. 47) ja mange højrenationale lod sig forføre af Hitler, men det gjorde mange Kommunister/socialister også. Man hetzede imod Churchill, som krigsmager. Det var først for alvor rav i den dengang, Hitler angreb Sovjet, at de gjorde modstand. Ellers var de pot og pande. De højrenationale så ham som en modvægt imod kommunismen, og selvfølgelig også hans drøm om et nationalt Tyskland. Kaj Munk var en kendt tilhænger af Hitler, indtil han inddrømmede han havde taget alvorligt fejl af manden, efter han havde været dernede og set, hvad der var sket efter han var kommet til magten. Derfra gjorde han åndeligt modstand, så godt han kunne. Han blev som bekendt dræbt.
  Der var dog et lille undergrundsblad, som udkom i Danmark der hed -Åndehullet-, som den politisk korrekte diplomatiske fejhed med et kneb fik lukket. Det kan sikkert findes på statsbiblioteket.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 12:40

 50. 11:46/np

  “Det er vigtigt at forstå, at nationalsocialismen er skabt som et modsvar og en modsætning til socialismen.”

  Hvis det havde været sandt, ville det da være mere end mærkeligt at kalde partiet nationalsocialistisk.

  Nazismen var uden tvivl et småborgerligt parti, der appellerede til de dårligst stillede samfundsklasser, som led meget under Versailles-fredens hårde betingelser.

  Hitler var også selv fra a-z en småborgerlig mand, der i ganske få år var den rette på rette sted. Uanset hvor meget de fleste af os ønsker at lægge afstand til Hitler, kan vi jo ikke tage fra ham, at han indtil 1942 havde stor succes med at genrejse landet og folks selvfølelse, og hvor ubehagelig tanken end er for nogle af os, havde han mange beundrede i det land, der blev Europas redning, indtil USA og Sovjetunionen besluttede sig for at aflast det: England.

  “I sidste ende er spørgsmålet også, om ideologiernes katagorier overhovedet giver mening.”

  De bliver som så meget andet skamridt i disse år og trænger alle som en til en tænkepause og kraftig oprydning, kasseringer og revitalisering.

  Paludan er efter min mening ikke løsningen men blot at betragte som et politisk enzym, der forhåhentlig sætter liv i andre partiers processer .

  I øvrigt vil jeg gerne vide, hvor de fæle højrenationalister, der altid fables om, befinder sig? Jeg ser aldrig noget til dem, og hvad Paludan angår, mener jeg som tidligere, at han er fuldkommen udenfor kategori. Jeg kunne ikke drømme om at stemme på sådan en person, men som størstedelen af landet følger jeg med i hans meriter og befinder mig midt imellem et gys og et grin.

  Kommentar by Peter D. — 22. juni 2019 @ 12:41

 51. Det demokratiske parti i USA var dybt involveret i skabelsen af den nazistiske bevægelse og det demokratiske klu klux klan parti, socialisterne/de liberale/radikale galninge i det psykopatiske nazistparti i USA var endog for meget for nazisterne, som ikke adopterede alle deres psykopatiske vanvittige ideer. Nazisterne opfangede dog ideen om racehygiejne

  “.. Remember that the Nazi party was actually Socialist in all regards, despite what the public school system teaches. Democrat party members only have the religious aspect of the Nazis to point to as being ‘right wing’. They conveniently leave out the fact that this was pagan gods, more akin the the wiccans, gaia-ists, and countless other religions and belief systems of the Democrat fringes …”

  Vi kan bare se på kendsgerningerne, som vi også mindes fra de skandinaviske socialdemokrater:

  Nazi party:
  Practiced eugenics; removed the old, lame, and the unwanted (by them) for the good of society. Dismissed the idea of sending the unwanted somewhere else (letting them go to other countries)

  Used movies to dehumanize the Jews, in preparation for societal attacks against them. (link fjernet, da jeg ikke kan poste links) – “Papers presented on the Nazi propaganda film ‘Der ewige Jude,’ or ‘The Eternal … the Jews’ ratlike behavior, while showing footage of rats squirming from …”)

  Jews were first deprived of their basic rights, and over the years of their possessions, freedom, human dignity and, finally, their lives (link fjernet, da jeg ikke kan poste links)

  Democrat party:
  Practice eugenics; removing the old (euthanasia), lame (Terry Schiavo), and the unwanted (by them) (abortion). Dismissed the idea of sending the unwanted somewhere else (letting them go to other families).

  Use movies to dehumanize the conservatives in preparation for societal attacks against them. (Michael Moore, George Clooney, et. al.) (link fjernet, da jeg ikke kan poste links)

  Conservatives will first be deprived of their basic rights
  (1st amendment: link fjernet, da jeg ikke kan poste links)
  (2nd amendment: link fjernet, da jeg ikke kan poste links), and over the years…?

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 12:44

 52. Peter D.

  Citat begyndt “Det er vigtigt at forstå, at nationalsocialismen er skabt som et modsvar og en modsætning til socialismen.”

  Hvis det havde været sandt, ville det da være mere end mærkeligt at kalde partiet nationalsocialistisk. Citat slut.

  Faktisk ikke. National og international er antonymer, dvs modsætninger. Derfor står nationalsocialisme i modsætningsforhold til den internationale socialisme.

  “Nationalsocialismen – i betydningen en national socialisme i modsætning til den internationale – opstod oprindelig som politisk strømning blandt tysktalende og tysksindede arbejdere og håndværkere i de sudetertyske grænseområder af Østrig-Ungarn, der følte sig truet af de ikke-tyske nationaliteter i dobbeltmonarkiet, især den tjekkiske, og i stedet for i klassesolidariteten så den egentlige solidaritet og socialisme i det tyske og nationale fællesskab.”

  http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Samfund/Den_korporative_stat_og_totalit%C3%A6rt_styre/nationalsocialisme

  “Nazismen var uden tvivl et småborgerligt parti”

  Det passer som sagt ikke med Hitlers dyrkelse af Wagner, Luther, klassisk kunst og det tyske folk som en højerestående race. Det er udtryk for et elitært syn på både kultur og race.

  Prøv i øvrigt at læse værnemagtens instruks af de tyske soldater om den danske befolkning og dens materielle sindelag. Herrefolket taler.

  Kommentar by np — 22. juni 2019 @ 13:03

 53. Hvis folk ikke forstår, at “national” som tilføjelse til “socialisme” grundlæggende ændrer betydningen af “socialisme” kan jeg komme med et andet eksempel.

  Utilitarisme er er en form for liberalisme, hvor flest muligt individer tilgodeses. Det er en politisk ideologi, som Cepos’ leder og intellektuelle tilknyttet Det Radikale Venstre hylder.

  Så langt så godt.

  Men hvis man sætter “etnonationalistisk” foran “utilitarisme” … well … så bliver det til noget helt andet.

  Og det gør Rasmus Paludan som bekendt i sin beskrivelse af Stram Kurs’ politiske ståsted. Der er næppe mange utilitarister, som deler værdier med Paludan.

  Fra Stram Kurs’ hjemmeside:

  Citat begyndt:

  Politisk grundlag

  Vores filosofiske grundlag er etnonationalistisk utilitarisme.

  Dette beskriver vi som “mest muligt lykke til flest mulige etniske danskere”.

  Denne filosofi søger vi at gennemføre i vores 2 politiske søjler:

  Den Identitære Søjle

  Identitær politik har fokus på den gruppe, i dette tilfælde danskere, som har etnisk, kulturel, religiøs, sproglig og normativt fællesskab. Politik, der udspringer af denne søjle vedrører således tiltag, som vil fastholde og forbedre den national homogenitet. Nøgleordene er fællesskabsfølelse og etnonationalistisk sammenhængskraft. Det store flertal af beboerne i Danmark skal være danskere, der etnisk, sprogligt, religiøst, kulturelt og normativt bekender sig til samme eller beslægtede værdier.

  Den Libertære Søjle

  Libertarianisme er den politiske retning, der radikalt fremhæver individets frihed og rettigheder. Statens størrelse og indgriben over for borgerens udfoldelse af sin individuelle frihed ønskes begrænset mest muligt. I Stram Kurs skal den libertære søjle tolkes i sammenhæng med den identitære søjle. Vi anser det som en forudsætning for libertarianisme i Danmark, at den etnonationale homogenitet er genoprettet. Først, når der er identitær sammenhængskraft, kan friheden blomstre og statens magt mindskes.

  Citat slut

  https://stramkurs.dk/vores-politik/politisk-grundlag/

  Kommentar by np — 22. juni 2019 @ 14:02

 54. Det er en interessant tråd, som afslører mere om dem som kommenterer end om nazisterne. Der er nogen som finder konklusionen meget vigtig.

  Socialisterne har altid været nazister. Ja, der er en forskel på nazisme og socialisme. Nazisme er nazisme nationalt baseret på det nationale folk, mens socialisme er nazisme internationalt, baseret på at alle lande skal være medlem af den samme nazistiske verdenssocialisme

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 14:24

 55. Faktisk er det ikke engang sandt, da nazisterne også var en international bevægelse med masser af ideologiske partnere rundt omkring i verden, feks. blev de støttet af det demokraiske parti i USA og store dele af den amerikanske finans og industri og de forskellige kongehuse osv osv støttede også udryddelsen af 100 millioner hvide mennesker

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 14:27

 56. 13:03/np

  “Det passer som sagt ikke med Hitlers dyrkelse af Wagner, Luther, klassisk kunst og det tyske folk som en højerestående race. Det er udtryk for et elitært syn på både kultur og race.

  Prøv i øvrigt at læse værnemagtens instruks af de tyske soldater om den danske befolkning og dens materielle sindelag. Herrefolket taler.”

  Alt, hvad der har kunnet graves frem om Hitler, vidner om en småborgerlig tankegang og i privatlivet en ditto gemytlighed.

  At folk får sig pustet op til, at de tilhører en elitær race, er ikke noget bevis for, at de ikke er småborgerlige neurotikere med kæmpe mindreværdskomplekser. Tværtimod.

  Med al mulig respekt for Wagners musikalitet, er hans ideologiske verden også præget af hans private liv med mange forstyrrelser og en voldsomhed, der kan virke særdeles plump for ikke at sige direkte grinagtig og indbydende for satiren. Hitlers sans for kunst var ikke elitær men støvet gammeldags og uden forståelse for de mange spændende kunstnere,der var hans samtidige. Hans egne malerier vidner som alt andet tydeligt om det.

  Kommentar by Peter D. — 22. juni 2019 @ 15:26

 57. Hitler var en glimrende maler. Set i forhold til modernisterne og den efterfølgende abstrakte bølge af frankfurterpølsefidusfupmagere så var han et kunstnerisk geni

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 15:42

 58. 14:2/np

  “Hvis folk ikke forstår, at “national” som tilføjelse til “socialisme” grundlæggende ændrer betydningen af “socialisme” kan jeg komme med et andet eksempel.”

  Der er ikke tale om ikke at være i stand til at forstå, og det er unødvendigt nedladende at påstå det.

  Den ubehagelige sandhed, som du åbenbart ikke vil vide af, er at der i alle verdensdele er og har været nationale socialistiske bevægelser, som har startet forfærdelige krige. Det er en kendsgerning, som jeg ikke behøver at forsvare, og Torben Snarup Hansen har jo også gjort opmærksom på det.

  At socialismen i ideologernes hoveder lagde ud med at være international var aldrig nogen forhindring for, at den rundt omkring i verden skød voldsomt nationalistiske sideskud. Netop fordi det nationale som næsten intet andet kan mobilisere folk og få dem til at løbe grassat for en sag.

  Det er heller ikke nødvendigt at forklare mig, hvad utilitarisme er, men mine bøger om emnet – fx den blide John Stuart Mills – bevæger sig unægteligt på et andet plan end Rasmus Paludan. For Katrine Winkel Holms vedkommende er det sikkert hip som hap og alt sammen Fandens værk, fordi det kredser om frihed.

  Rasmus Paludan nyder sikkert virakken i fulde drag, og dagen i dag bliver en af hans store, men spørger du mig, har han allerede brændt sine broer til fremtiden.

  Kommentar by Peter D. — 22. juni 2019 @ 15:46

 59. Peter D.

  Dybest set er jeg ligeglad med, hvad man kalder Hitler for. Man skal bare vide, at man går imod de etablerede faghistorikere, når man betegner Hitler som venstreorienteret, og ikke højreorienteret.

  Hitler skal endvidere sættes ind i en specifik tysk, historisk sammenhæng, hvori indgår Frederik Barbarossa, myten om Faust og den tyske romantik, for bare at nævne nogle nedslag.

  Det er en mærkelig historie. Det tyske folk vil så gerne elskes og respekteres af resten af Europa. Men vi elsker dem ikke, ligegyldig hvor civiliserede de forsøger at fremstå. Det har skabt krigene i Europa. Det er en viden, som nogle indsigtsfulde germanister har. Vi andre kan le af det. Men det er de uvidendes latter.

  Jeg regner ikke Torben Snarup Hansen for uvidende. Han ved besked om den arabiske besættelse af Spanien og den kristne generobring. Ingen tvivl om det. Men angående nazismen og Hitlers politiske ståsted, må man konstatere, at han tager fejl.

  Kommentar by np — 22. juni 2019 @ 18:20

 60. “Dybest set er jeg ligeglad med, hvad man kalder Hitler for. Man skal bare vide, at man går imod de etablerede faghistorikere, når man betegner Hitler som venstreorienteret, og ikke højreorienteret.”

  Måske du skulle gøre et nyt forsøg på at læse dem. Start med Ian Kershaw, som jeg mener at være meget på linje med. Han fremhæver bl.a., at Hitlers oplevelser under WW1 var ekstremt voldsomme og efterlod ham med en hævntørst og destruktive sider af usædvanlig voldsom art.

  Hitler gav jøderne størstedelen af skylden for krigens udfald og forbandt dem både med kapitalisme og kommunisme. I det hele taget er det velkendt, at nogle af ingredienserne i nazismen var anti-kapitalisme, som just ikke er noget borgerligt fænomen. At komme ind på, hvordan Hitler vred armen om på den del af borgerskabet, der havde størst mulighed for at modarbejde ham, vil være for omfattende. Desuden var der jo mange, der profiterede direkte af Hitlers uomtvistelige kreative evner og talent for at sætte nyt i gang. Han blev betragtet som en ny tids mest moderne igangsætter.

  “Hitler skal endvidere sættes ind i en specifik tysk, historisk sammenhæng”

  Det har vi ikke været uenige i. Det er heller ikke en unik viden, at tyskerne har været involveret i mange af Europas krige, men prøv at studere, hvor mange grænser Tyskland har mod resten af Europa, og du har en forklaring på mange sammenstød.

  Jeg er i øvrigt uenig i, at der stadig foreligger et ubodeligt had mod Tyskland, men forhandlingerne i EU i disse dage er ikke befordrende for et positivt syn på landet. Ligesom Angela Merkels vanvittige egensindighed, da hun åbnede sluserne, også har skadet landet betragteligt i andres øjne.

  Kommentar by Peter D. — 22. juni 2019 @ 20:02

 61. 20:02

  Mig bekendt opfatter Ian Kershaw ikke Hitler som venstreorienteret.

  I Sovjetunionen beslagde staten de velstilledes virksomheder og jordbesiddelser.

  Jeg har aldrig hørt om, at der foregik en lignende klassekamp i Nazityskland. Overklassen – hvis den var tysk, og ikke jødisk – fik lov til at beholde deres ejendom. De privatejede virksomheder brugte endda gratis arbejdskraft fra de lejrene med de jødiske fanger. Hvad har det med socialisme at gøre? Nada.

  I et socialistisk samfund vil fagbevægelserne også stå stærkt og kræve flere rettigheder til arbejderne. Jeg har aldrig hørt om en stærk tysk fagbevægelse i Nazityskland. Alt magt var hos føreren.

  Hvis det var antal lande, et land støder op til, der var afgørende for dets krigeriskhed, så ville øriget Japan være det fredeligste i verden. Der skulle to atombomber til for at standse nogle af de allermest fanatiske krigere i denne verden.

  Had til Tyskland? De havde nær udryddet alle jøder og ødelagt hele Europa. De tabte 2. Verdenskrig. I dag fremstår de som Europas hersker og ydmyger 2. Verdenskrigs vinder og Europas befrier, England.

  Det er grotesk.

  Kommentar by np — 22. juni 2019 @ 21:29

 62. Arvtageren fra Nazisterne i dag er Kina.
  Skånselsløs forfølgelse af politiske modstandere, afvigere og minoriteter.
  Tortur og koncentrationslejre.
  En statsstyret industri og infrastruktur.
  Nationalisme, territorial ekspansion og krav om Anschluss til Taiwan, Hong Kong.

  Kommentar by Zatopek — 22. juni 2019 @ 21:43

 63. 21:29/ np

  Japan var netop så fredelig, fordi landet er et isoleret ørige, der længe lukkede af for omverdenen. Tysklands centrale placering giver helt andre udfordringer.

  Nazismen var den stige, Hitler klatrede op ad, og han var en bizar ener, hvis sygelige had til jøder for altid vil være noget af det, der kendetegner nazismen mest. Men i disse år bruges og misbruges nazismens jødehad som et våben i nye kampe, der ikke har noget med fortiden at gøre og giver jødehadet en mere fremtrædende rolle, end det tidligere havde.

  Selv om udryddelse af de mange jøder var en rædselsfuld tragedie, udgjorde deres antal kun en mindre del af de ca. 50 mio, der mistede liver pga. WW2, og de fleste var civile. Jøder var ikke ene om at lide.

  Der findes mange beretninger om, hvordan Hitler tæmmede og tvang erhvervslivet, men også at det kunne have fordele af styret. Som i alle andre forhold er virkeligheden mere kompliceret end som så.

  Kommentar by Peter D. — 22. juni 2019 @ 22:29

 64. Danmark har i tidens løb været i krig med samtlige europæiske lande, bortset fra Rusland.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juni 2019 @ 23:09

 65. .Og vi er stadig i krig med Islamisk Stat. Dette gør samtlige overløbere og støtter til Islamisk Stat til landsforræddere- der er ingen vej tilbage for dem og deres.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juni 2019 @ 23:11

 66. Her er en herlig oversigt over de krige, Danmark har deltaget i:

  https://da.wikipedia.org/wiki/Krige_der_involverer_Danmark

  Under Napoleonskrigene var Danmark allieret med Frankrig. Fjenden var bl.a. Rusland og England. Vi tabte Norge til Sverige.

  Hvorfor er 1. og 2. Verdenskrig ikke med i listen, vil nogen måske spørge. Danmark var neutralt under 1. Verdenskrig. Den danske regering samarbejdede med Nazityskland under 2. Verdenskrig. Det havde nær kostet Danmark dets selvstændighed efter krigen. Sådan lyder myten i hvert fald.

  I øvrigt mærkede man ikke meget til nazisternes påståede “socialisme” under besættelsen. Danske virksomheder tjente masser af penge på at sælge bl.a. fødevarer til tyskerne.

  Vi er købmænd.

  Kommentar by np — 22. juni 2019 @ 23:57

 67. Mærkværdigt at feministen np pludselig producerer indlæg i en mængde så tråden næsten drukner i hendes indlæg. Og mærkværdigt at hun nu vil have nazisterne til at være højrekræfter. “Man skal bare vide, at…. de etablerede faghistorikere… (ha ha ha, de er jo stort set alle venstresnoede her i dagens DK)

  Kommentar by tp — 23. juni 2019 @ 11:31

 68. Danske virksomheder tjente…..på at sælge fødevarer til tyskerne. Ja, for selv socialister skal jo have noget at spise. Og landmænd og industrier måtte nødvendigvis have penge for varerne, ellers var de jo selv endt med at sulte. Og forøvrigt stjal tyskerne de penge de betalte med, fra nationalbanken og skatteyderne.

  Kommentar by tp — 23. juni 2019 @ 12:03

 69. Alt i den nazistiske samfundsmodel var massepsykose, hypnose, suggestion og tvangskollektivisme – hvilket er præcis det samme som socialisterne og kommunisterne arbejder frem imod.

  Masseløgn, propaganda på alle kanaler, hjernevask, massepsykose, massehypnose, tvangskollektivisering af masser af områder og som kineserne flytter partierne rundt på brede befolkningsgrupper og deres sammensætning, som det passer dem, da de de facto er uden opposition og med total og uindskrænket magt over alle høvederne i det danske kongerige

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 13:53

 70. Tak tp og undtagelsesvis også tak til Cat Girl for opus 13:53.

  23:57/np

  Det er muligt, at din familie består af købmænd, men det er ikke tilfældet med min, og de ældste har stadig mén efter sammenstød med bl.a. Petergruppen, der var den værste terror- og antisabotagegruppe i Danmark. I krigens sidste tid myrdede den bl.a. uskyldige samfundsstøtter for at demoralisere befolkningen. Lederen malersvend Bothildsen Nielsens var en psykopat fra folkedybet og meget langt fra at tilhøre en elite af nogen art. Han blev efter krigen henrettet i en alder af 27 år.

  Kommentar by Peter D. — 23. juni 2019 @ 17:30

 71. @Peter D 17:30

  Det bedste, der nogensinde er fundet sted på Fristaden Christianias område:

  Kai Henning Bothildsen Nielsen dømtes for 57 drab, ni drabsforsøg, 116 sabotagehandlinger, fem togattentater og tre røverier. Den 14. april 1947 blev han sammen med seks andre danskere dømt til døden ved skydning. Dommen eksekveredes kl. 03.15 den 9. maj 1947 på Bådsmandsstræde Kaserne i København, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 18:28

 72. “Peter D.” kl. 17.30

  “Det er muligt, at din familie består af købmænd …”

  Jeg forstår ikke personangrebet og stråmanden i et dybt anonymiseret blogunivers som Uriaspostens. Men OK, jeg tager til efterretning, at du finder en allieret i tp aka Alexander Beaumont aka Ole Jensen aka mange andre alias. Personen bag de mange alias tager de mange danske værnemagere i forsvar og deres samarbejde med nazisterne, som beviseligt forlængede krigen og de allieredes tab. Det viser personens mangel på moral og etik. Jeg siger: Føj for helvede.

  I øvrigt agerer person bag de mange alias som en art HIPO eller Schalburgkorps her på bloggen. Jeg gør mig ikke i stråmænd, men er personen nynazist eller er han bare psykisk syg? Dansksindet er personen ikke.

  Men for at vende tilbage til emnet for blogposten. Mit argument var såre enkelt:

  I Sovjetunionen og dens erobrede vasalstater i Østeuropa efter krigen nationaliseredes de privatejede virksomheder.

  I Danmark kunne det også være gået således, i og med at en del af Danmark var besat af Sovjetunionen i flere år, efter resten af landet var blevet befriet af de allierede.

  Man hold nu godt fast: Danmark var i fem år besat af nazisterne. De familieejede virksomheder blev ikke forsøgt nationaliseret. Tværtimod berigede familierne sig på samhandlen med Nazisterne.

  Det samme gælder de famileejede virksomheder i Nazityskland, Volkswagen/Porsche eller Hugo Boss. De blev ikke nationaliseret. Familierne berigede sig endda ved gratis arbejdskraft fra KZ-lejrerne.

  Det var kapitalisme for fuld udblæsning, og hermed er Torben Snarup Hansens tvivlsomme teori endnu engang tilbagevist.

  Kommentar by np — 23. juni 2019 @ 20:04

 73. Jeg forstår i øvrigt ikke den højstemte debat. Der er masser af plads til venstre for Adolf Hitler og andre højreorienterede diktatorer, til at være konservativ, borgelig-liberal osv.

  Det er også vigtigt at erkende, at vi borgerlige også har har en andel i syndefaldet. Vi er også faldne mennesker. Vi kan også lade os friste af den forbudne frugt og komme på vildveje.

  De vestreorienterede er i egen selvforståelse rene. I mine øjne mangler borgerlige, som på samme måde hævder at være rene og peger fingre af venstreorienterede, selverkendelse.

  Broder Hitler fejlede.

  Kommentar by np — 23. juni 2019 @ 20:33

 74. At “np” er en forvirret troll og feminist som lider under vrangforestillinger, fremgår ret klart af hendes hektiske aktivitet i denne tråd. Hun spilder vores tid med de halve og kvarte sandheder som vælter ud af hende.

  Kommentar by Ole Jensen — 24. juni 2019 @ 07:48

 75. Hørte forleden i Deadline hvordan man skamroste Frankfurterskolen og Habermas!!!!!!!!!!!

  Kommentar by Moth — 24. juni 2019 @ 16:21

 76. Nazi partiet. DNSAP= Deutsche National Sozialistische Arbejter Partie.
  Læg mærke til ordet arbejter. De røde appellerer jo også til arbejdere. Hvad er forskellen. Oberst Klaus von Stauffenberg forsøgte rigtigt nok at sprænge Hitler i luften, Operation Valkyrie, desværre mislykkedes det. Han og hans med sammen svorne blev henrettet, de fik dog efter krigen, Gud ske lov, æresoprejsning.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 24. juni 2019 @ 21:45

 77. Parti hedder ikke partie på tysk, men partei. Beklager.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 24. juni 2019 @ 21:46

 78. 21:45/Allan Gorm Larsen

  Ja, det er jo logik for perlehøns, at et parti, der kalder sig et socialistisk arbejderparti ikke er et borgerligt parti. Intet borgerligt parti vil jo have sådan et navn.

  Det skal også understreges, at nynazisterne/neonazisterne er socialistiske partier. I Greve stillede de for år tilbage op til kommunevalget med en socialistisk agenda.

  Kommentar by Peter D. — 24. juni 2019 @ 23:32

 79. For lige at afslutte denne lange tråd, vil jeg stille det interessante retoriske spørgsmål, hvem tæller stemmerne til valg mellem de forskellige helt ens “blokke”/”sider”/”partier” i Danmark?

  Er det partierne, som tæller stemmerne til folketingsvalg på partierne?

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 15:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper