24. juni 2019

Klimahysterikere gik i selvsving over forsker-foto: “… et helt almindeligt vejrfænomen i Nordgrønland”

Klimahysterikerne fik et godt valg, særligt De Radikale og Socialistisk Folkeparti. Historien herunder illustrerer hvor lidt anvendelig MSM egentligt er, i forhold til forståelsen af væsentlige problematikker relateret til den fortløbende samfundsdebat. Det skyldes ikke kun forskeraktivister som DMI’s Steffen Malskær Olsen, men også massemediernes manglende evne og lyst til at dække en sag sag fra flere sider.

Man stiller ganske enkelt ikke kritiske spørgsmål til folk der mener ‘det rigtige’. Man kunne tweete et billede af et fyldt badekar, og postulere, at det beviser indlandsisens smelten – eller eventuelt, bruge den enlige gule badeand, som et eksempel på manglende artsdiversitet. På grund af menneskeskabt global opvarmning, forstås.

‘Se billedet: Den brændende sommersol har oversvømmet havisen i det nordlige Grønland’, skrev DR Online, og følger op med ‘Steffens billede fra Grønland gik viralt: Det er desværre ikke manipuleret’. Selvom forskeren allerede to dage efter det oprindeligt tweet vagt indrømmede, at billedet er ‘more symbolic than scientific’, så lod han sig bruge af medierne med bekvemme strategiske forbehold: ‘Interpretations are your own.’; ‘You can use it in any relevant context.’

Opklarende artikel fra Berlingske.dk – Grønlandsfoto viser ikke klimakrise men almindeligt forår.

“I løbet af den seneste uge er et fotografi af en hundeslæde, der kører gennem smeltevand på en fjord ved Thule i det nordvestlige Grønland, gået verden rundt.

Men det opsigtsvækkende billede, der af flere er blevet brugt som et eksempel på voldsomme klimaforandringer, viser faktisk et helt almindeligt vejrfænomen i Nordgrønland.

Det fortæller en forsker og flere lokale indbyggere til Berlingske.

– Det sker altid, siger Apollo Mathiassen, som er fanger og kommunalpolitiker for Siumut i Avannaata Kommunia.

– Særligt deroppe ved Thule, hvor billedet er taget. Det kommer bare an på, hvor tyk isen er. Det kan ikke ske, når isen er tynd. Det er, fordi isen er så tyk – så er der ingen huller, som vandet fra den smeltede sne kan løbe igennem.

… Men fænomenet, der af lokale ifølge Berlingske kaldes ‘imaq’, er blevet observeret siden 1800-tallet.”

(De Radikales Morten Østergaard, 19. juni 2019 – Socialistisk Folkepartis Pia Olsen Dyhr 20. juni 2019)

“For få dage siden tog den danske klimaforsker Steffen et billede i Grønland. Billedet viser, at klimaforandringerne er i fuld gang med at ændre vores planet. Det er det, vi er oppe imod venner.” (De Radikales Morten Østergaard, 19. juni 2019)

“Men kig på det her billede. Læs hvad forskere råber op om i de her dage. Det er altså nødvendigt. Vi skal i gang. Og det haster…” (Socialistisk Folkepartis Pia Olsen Dyhr, 20. juni 2019)

(Collage: DR.dk/nyheder/viden/klima; Bemærk timingen…)

“Fantastisk billede Steffen! Hårrejsende! Håber inderligt at I som forskere tager note af det her. Jeres gennemslagskraft ligger ik kun i jeres faglighed, men også I den historie i fortæller. I er nemlig derude. I ser hva vi andre kun hører om. Håber virkelig I tager det med jer!” (Lars Køhler, 18. juni 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102283/trackback

90 Comments »

 1. Jeg bliver så træt i låget. Forbyd klimatosser og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 11:57

 2. Sørgeligt, at forskere som Steffen Malskær Olsen er blevet menings-magere og smagsdommere, der spreder fake news

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. juni 2019 @ 11:58

 3. Hele klimahysteriet bunder i at folk generelt er SNOTDUMME og UVIDENDE.

  Hvis folk undersøgte de informationer de får fra MSM ville det hele være over på en uge og ingen gad diskutere alle de tossestreger de kan komme op med.

  Men lur mig om ikke det foto, og historien, vil dukke op med jævne mellemrum når “klimadiskussionen” igen igen igen kommer på tapetet.

  Kommentar by Santor — 24. juni 2019 @ 12:04

 4. Det siger desværre alt om lortedanmark. luk lortedanmark og spar vores børn fra at blive voldtager og myrdet af kommunister og islams friske fyre.

  Kommentar by Piphans — 24. juni 2019 @ 12:12

 5. En ting er klimatosser og miljømessende meteorologer, men journalister er i en helt egen kasse og klasse hævet langt over det jævne folk.

  Nu er de fandme også begyndt at vie hinanden. I. Kid. You. Not. En DDR2 journalist vier i hymens lænker en TV 2 LOSE journalist med en svensk journalist fra SVinT.

  Tv-vært gift: Surrugue stod for vielsen
  Stéphanie Surrugue viede Jesper Zølck og den svenske korrespondent Carina Bergfeldt i USA.

  PS. Revisoren: Her er et nyt i skæg til Den Store Hukommelse, da jeg har oplevet, at du præcist holder styr på ekstremt mange private detaljer på de røde svin, bøde på Mafiaborgen og i Lamestream Media. Ingen årsag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 12:14

 6. Rettelse:

  PS. Revisoren: Her er et nyt indlæg til Den Store Hukommelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 12:15

 7. Hvis man læser Jørn Riel vil man vide det er ganske normalt – i foråret er de sidste slædeture mellem bygderne på smeltevand – for isen smelter nemlig hvert år!…. men den snakkende klasse er jo også den historieløse klasse og derfor kan man jo kun forvente det værste

  Kommentar by redneck — 24. juni 2019 @ 12:27

 8. Nedrustningskampagne mod atomvåben (vist nok udelukkende i vesten), modstand mod Vietnamkrigen, kommunisme, socialisme, feminisme, åbne grænser for indvandrere, klima… all the same…

  Kommentar by PiusXll — 24. juni 2019 @ 12:39

 9. OT
  Vi er ved at bliver erklæret 2. klasses væsner på denne planet. Det er planen, det er vejen, det er 2030, senest ..?

  Da jeg var til midsommerfest var himlen fyldt med chemtrails, hele atmosfæren pumpet fuld af kræftfremkaldende metalpartikler – hele himlen og ingen aner noget om det, eller interesserer sig for det eller synes det er mærkeligt, at de er ved at aflive os allesammen, for at kunne bringe mere stråling ind i verden ..?

  The AI End Game – David Icke

  David Icke
  Offentliggjort den 23. jun. 2019
  YT-Hash: 0KNSAs4gEBQ

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 12:56

 10. Mon ikke msm’s massive klimasnak op til valget var for at det ikke måtte blive et indvandrervalg?

  Kommentar by Erik — 24. juni 2019 @ 12:57

 11. KLIMAHYSTERIET er et KÆMPESTORT SVINDELNUMMER. Der er tale om at partier, lyssky kliker og visse erhvervsgrupper kan få fat i penge, jobs og indflydelse ved at bilde millioner af naive og uvidende borgere ind at co2 er et gigantisk og livsfarligt problem. Men det er det slet ikke.

  Det ville folk også finde ud af, hvis de lagde deres tåbelige tillid til FN, EU og massemedier som DR, TV2, og Pollertiken osv. tilside, og selv satte sig ind i fakta. F.eks. kunne de læse bogen “Den maniske sol” og forskeren Svensmarks analyser.

  At der nu også SVINDLES med klimaet, bør ikke forbavse nogen. Se dog hvordan der er blevet løjet og bedraget mht. FN, EU, “berigelsen”, integrationen, velfærden, sundhedsvæsnet, kriminaliteten, grænsebevogtningen, barnets tarv, familiens ret og meget mere.

  Danske politikere og journalister lider ofte af storhedsvanvid og proportions-forvrængning. De prøver at bilde os ind at lillebitte Danmark kan redde og finansiere redningen af klodens klima og alle verdens lande.

  Det er galskab og dumhed hele vejen igennem. Vi KAN ikke påvirke solens varierende udstråling, som varierer klimaet. Og hvis de multi-kulti begejstrede og tossegode skvadderhoveder fremturer, vil de kun opnå at knække og ødelægge vores økonomi, velfærd, demokrati, sundhed, fred og tryghed.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juni 2019 @ 12:58

 12. Det er galskab, dumhed og korruption hele vejen igennem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juni 2019 @ 13:03

 13. Jeg har døbt massehysteriet “placeboreligion” . Giv folk en kalktablet og – for optimal effekt – farv den rød og samme tablet kan fjerne alskens smerter, og andre dårligdomme. Blot du lyder overbevisende nok, gerne iført hvid kittel.

  Det åndelige tomrum bliver nu udfyldt at vor tids tordenprædikanter, det vil sige politiserende personager inden for politik, journalistik og til dels forskningen, i hvert fald blandt de lunkne bevillingshungrende anløbne af slagsen.

  Fortæller de tit nok, at vandet stiger, og alt går under, ser folk tydeligt tegn på det, de bliver bildt ind. Selvom de modsatte fænomener faktisk er dominerende. Men mod tro kan intet stilles op Som når fløden skilte forkert og nægtede at blive til smør i kvindernes kærne i gamle dage, da var det djævelens værk – de så ham jo med egne øjne nede i fløden, så vov lige at påstå andet.

  Ak ja, hvad stiller man op?….

  Kommentar by Margrethe — 24. juni 2019 @ 13:04

 14. Så gjorde rød i nælderne igen, med passende mellemrum skal deres rødimamer jo prædike en løgn, for at holde virkeligheden ude og styrke det overfladisk fællesskab i offerrollemartyriet. Det lykkes, msm støtter op, korthuset bevaret. En anden rødsag(hvorfor er det de samme folk der går op i invasionsstøtte, klimaløgn, fake-red børn, femifascisme, fake kunst, kultur, narkoliv? – er det ikke en rødslamistisk religion?)

  Fra berlingske hyklersvinavis.. vækker det begejstring blandt menneskerettighedsaktivister verden over, at centeret nu har udstedt en fatwa, der sort på hvidt fastslår, at ægteskaber skal være baseret på samtykke fra begge personer – »særligt de unge kvinder.
  Azhars magtfulde storimamer på et topmøde i Senegal i weekenden. Et topmøde, der netop havde…

  Som om det nogensinde sker at pædofilireligionen vil bryde med deres psykopatprofet og papgud? Næppe. Det er fake, decepticon, men aktivister æder råt.

  Og her lidt fra samme, om tolkekorruptionen, der giver invasionen total straffrihed for vold, voldtægt, røveri, dominansspillet..

  .. I flere måneder har danske domstole været plaget af massive problemer med at skaffe tolke i kølvandet på en aftale med firmaet Easy Translate. Senest måtte Københavns Byret løslade varetægtsfængslede på grund af tolkeproblemer…

  Invasionen er mestre i korruption, nepotismekriminalitet, vildledning, hemmeligheder, det er deres varemærke, deres identitet, deres nassesystem. Og naivstaten dk falder for det hver gang, de skulle jo nødig være racistiske, ha ha ha, så hellere inkompetente. Hvad laver dommere i dk? Hvor mange af dem er rødradikale? Der stilles aldrig spørgsmål om dem..

  Dagens invasiontal, 239 mio. Vold, tæsk og mobning a/s, ca. 55.000.

  Fiskepriserne, rødkuller sidder fast i samme niveau, af talrige forsøg på at lave en aftale om rationel kolbøttelogik, den maniske iskolde bundføder mortenspætte, spræller hysterisk igen.

  Klimatal, nye arter er oostået, insekter viser sig at tilpasse sig naturlige ændringer, selv byliv, som de har gjort i ca. Uhyrlig mia. År, men de historieløse faktafornægtere er gået i masserus-klima, over at is har den fysiske egenskab, at det kan tø til vand.

  Invasionen, glæder sig over succesen med at skabe vanvid overalt, disruption, som den fede maddikeprop fra grædested, kalder det. Erhvervslivet bløder og spekulerer om danske ubank ikke er blevet invaderet af invasionen.. – god shariah, sct.Hansbål, bliver ligbål, mørket er på vej ved højlys dag.

  Kommentar by Gaflen — 24. juni 2019 @ 13:05

 15. PS: Det kan også anbefales at læse ældre bøger om Danmarks vejr gennem de sidste 1OO år.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juni 2019 @ 13:07

 16. Korrupte fjolser og løgnere uden videnskabelig baggrund og forståelse har fået en masse stemmer fra det skræmte stemmekvæg og vil pisse et kæmpe milliardbeløb væk for at redde os fra en imaginær fjende. Bagefter vil stemmekvæget undre sig over at det er bleet dyrere at leve og de forskellige offentlige services er blevet dårligere. IDIOTER!

  Kommentar by Jake Sorensen — 24. juni 2019 @ 13:13

 17. Når det kan anbefales at læse lidt ældre bøger om Danmarks vejr, end de allernyeste bøger, skyldes det at klima-bedragerne er kommet op i højt gear, og er blevet helt hæmningsløse i løbet af de sidste ti år. Nu udgiver selv uvidende tosser sig for at være “videnskabelige”.

  Se hvordan Morten Ø. fra de radikale fører sig frem med “kendsgerninger” om verdens klima. For ham er det vel en chokerende opdagelse at sommersol kan få is til at smelte.

  Det næste bliver vel at han fremlægger pinden fra en smeltet sodavands-is som bevis på at dommedag er nær.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juni 2019 @ 13:35

 18. Det er jo desværre meget sigende for niveauet herhjemme, når Morten Østergaard kan finde på at sige følgende under en TV-debat: “Hvor befriende, at Anders Samuelsen er begyndt at lytte mere til Greta Thunbo end Bjørn Lomborg.” Jamen altså – hvor lavt kan man synke?

  Ingen tvivl om at mennesket forurener. Bare se de uhyggelige floder af plastic, der bliver ledt ud i verdenshavnen. Det skær virkeligt i mit hjerte at se ligesom den uhæmmede afbrænding af regnskovene. Og det er også logik for perlehøns at afbrænding af fossile brændstoffer ikke gavner atmosfæren. Og det vil skade klimaet endnu mere med 3 mia. flere mennesker i løbet af de næste 30-50 år, når de skal brødfødes og ryddes endnu mere skov til landbrugsjord. Det er dér, der skal sættes ind – og på videnskabeligt grundlag. Ikke på baggrund af, hvad et par forvirrede hjerner siger, fordi de tror, det lyder godt.

  Kommentar by Realisten — 24. juni 2019 @ 13:42

 19. Glæder mig til at se Stormuftien Morten Østergaard og Stormblæst-kvinden Pia Olsen Dyhr svømme rundt i smeltevand i Grønland, der sært nok kommer hvert år. That’ll be the Day. Især, hvis en sulten isbjørn lægger vejen forbi…

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. juni 2019 @ 13:48

 20. Er Cat Girl = Kuffar

  Jeg ved det ikke, men skrivestil og emnevalg ligger meget tæt

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2019 @ 13:54

 21. Det kommende røde rædselskabinet vil reducere CO2-udslippet med 70 %, hvilket ifølge Berlingske vil resultere i, at Danmark får samme levestandard som Cuba og Botswana.

  Den gamle afdankede kommunist Mogens Lykketoft må juble – nu bliver hans gamle drøm om “samba-socialisme” en realitet i Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 24. juni 2019 @ 13:57

 22. 13:54 Jeg er ikke Kuffar, jeg er kun Cat Girl, en sjælden gang eer jeg et andet sted og skifter mit nick ud med et andet, men jeg er næsten kun Cat Girl. Jeg har skrevet med et nick ad gangen herinde i mindst 5 år.

  Jeg er blevet bannet ret mange gange, så min historik herinde er broget, men jeg skriver ikke som flere forskellige på en gang

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 14:02

 23. Og de forstår stadigvæk ikke, hvorfor vi kalder dem Fake News.

  Mon de lære af deres fejl! Det gas, Gu’faen lærer de aldrig af deres “fejler”

  Kommentar by Jan Huus — 24. juni 2019 @ 14:07

 24. Når de vores broderfolk på Færøerne bedriver grindefangst, der er mere færøsk end H.C. Andersen er dansk, lyder der også ramaskrig.

  Men hvor mange har besøgt en dansk svineproduktion eller Danish Crown fuldstændig automatiserede gaskamre, der ville gøre Heydrich og Himmler jaloux?

  Kommentar by Fascist — 24. juni 2019 @ 14:07

 25. 22. Fascist
  Jo det er Grise og dem æder vi.
  Det er Kun skriget og røvhullet der bliver til overs.

  Heydrich og Himmler jaloux, Jo. Men dog alligevel brugte de nogle jøder´s hud til Lampeskærme.

  Den næstkommende krig vil med garanti få lampeskærmene til se anderledes ud og lugte fæl.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juni 2019 @ 14:26

 26. Men det ændrer jo stadigvæk ikke ved, at moder jord har det utroligt svært med at skulle brødføde snart 10 mia mennesker. At venstrefløjen drømmer om et græs og insektædende hippiekollektiv er så en anden sag. Vi forurener og jævner naturen med jorden i et uhørt tempo.

  Kommentar by Flaskeposten — 24. juni 2019 @ 14:31

 27. 14:26 Lampeskærme er en skrøne, men det ved du forhåbentlig .. Charles

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 14:34

 28. # k.m.

  Du har ret!

  Der må sgu være varmt inde under sølvpapirshatten i de her dage…

  Kommentar by Revisoren — 24. juni 2019 @ 14:39

 29. Enig med Carlo Di Napoli II 11:57. “Jeg bliver så træt i låget. Forbyd klimatosser”
  I gamle dage var vi mange der brugte den lidt fladpandede vits “alle taler om vejret, men der er ingen, der gør noget ved det”
  Det skulle vi aldrig have gjort. Der var åbenbart nogen. der ikke forstod, at det var en vits og nu gør de noget ved det som klimatosser. Men ak, de kællinger ender som konen i muddergrøften! :-)

  “Manden råbte så højt, han kunne, men kunne ikke engang høre, hvad han selv sagde:
  “Flynder lille, flynder god,
  stig op til mig af havets flod,
  for min hustru Isabil
  vil meget mere end jeg vil.”
  “Hvad er der nu i vejen?” spurgte flynderen. “Hun vil være Vorherre,” sagde manden, og tænderne klaprede i munden på ham. “Gå hjem,” sagde flynderen. “Hun sidder igen i muddergrøften.”

  Kommentar by A-mad — 24. juni 2019 @ 14:46

 30. @Cat Girl — 24. juni 2019 @ 14:34, det var ikke Heydrich og Himmler, men derimod Koch og Müller.

  For the existence of a lampshade from human skin there are two credible witnesses who made statements under oath: Dr. Gustav Wegerer, Austrian, political prisoner, kapo of the infirmary, and Josef Ackermann, a political prisoner and secretary of the camp doctor Waldemar Hoven.
  Wegerer explained: “One day at about the same time [1941] the camp commandant Koch and the SS doctor Müller appeared at my work command in the infirmary. At that time a lampshade made of tanned, tattooed human skin was being prepared for Koch. Koch and Müller chose among the available tanned, parchment-thin human skins the ones with suitable tattoos, for the lampshade. From the conversation between the two it became clear that the previously chosen motifs had not pleased Ilse Koch. The lampshade was then completed and handed over to Koch.” Dr. Hans Mueller, later SS physician in Obersalzberg, was a pathologist in Buchenwald from March 1941 to April 1942. The time period can be defined more precisely through Ackermann’s statement.
  Ackermann delivered the lamp, as he testified in 1950 in court. The lamp-foot was made from a human foot and shinbone; on the shade one saw tattoos and even nipples. On the occasion of the birthday party of Koch [August 1941] he was tasked by the camp doctor Hoven to bring the lamp to the Kochs’ villa. This he did. One of the party guests told him later that the presentation of the lamp had been a huge success. The lamp immediately disappeared after the SS leadership learned about it. Ilse Koch could not be accused of making the lampshade, forbyd islam I Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 14:50

 31. 14:50 Begge vidner utvivlsomt venstreorienterede aktivister arbejdende for det amerikanske propagandaministerium, og også begge politiske fanger – ikke troværdige og ingen lampe nogen steder, so ..

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 15:42

 32. Og lige som menneskeheden havde fået styr på klimaet valgte Yellowstone’s super vulkan at gå i udbrud og skabte en 1000-årig atomvinter

  Kommentar by DS — 24. juni 2019 @ 16:07

 33. 25. Cat Girl

  Helt Skrøne tror jeg ikke på.
  Der med tro jeg det er noget om snakken.

  https://www.dengang.dk/artikler/2508

  “”Heksen fra Buchenwald

  Før
  omtalte Ilse Kock skabte opsigt med hendes
  udseende og adfærd. Og det var ikke kun hos personalet men også hos
  de indsatte. Ofte var hun ganske udfordrende klædt. Hun viste også
  en udhæmmet sexlyst, og blev hurtig upopulær hos de andre officers
  – koner. Og det var det god grund til. Hun havde adskillige forhold
  til officerer og læger.

  Ilse
  Kock interesserede sig meget for
  tatoveringer. Når hun så en fange med tatovering, fik hendes mand
  den pågældende fange dræbt ved hjælp af en sprøjte. Huden blev
  så brugt til lampeskærme. Rygterne gik også på, at hun havde en
  håndtaske, der var lavet af menneskehud.

  Hun
  blev også kaldt Heksen i Buchenwald. Hun brugte sin ridepisk hensynsløs på fangerne.
  Hun forlangte, at fangerne skulle udføre jobs for hende. var hun ikke
  tilfreds med deres indsats, beordrede hun dem afstraffet.

  Ridesal til 250.000 Reichsmark

  Ægteparret Kock var meget interesseret i
  heste, så Kock lod opføre en ridesal på
  40 x 100 meter til den nette sum af 250.000 Reichsmark. Og den skulle
  bygges i ekspresfart af fangerne. og det var ikke noget, der hed sikkerhed.
  Man mener, at 20 fangere mistede livet under opførelsen.
  “”

  Forsætter med et bevis:

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juni 2019 @ 16:14

 34. @DS 16:07

  YELLOWSTONE volcano threatens to kill more than five billion people and plunge the world into a nuclear winter the next time it erupts, a geologist has gravely warned.

  Hvis bare Yellowstone Caldera kunne ramme MENAP og udrydde 1.700.000.000 muhamedanere i et hug, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 16:14

 35. 16:14 Kunne godt være Zenias bedstemor eller en typisk antifa-venligboer

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 16:20

 36. Åååh, Gud. Hele panelet i TV 2 LOSE & Co. sidder seriøst og giver Rasmus Nordquist (Alt) og ævler om, at Islamisk Stat medlemmer, der er rejst derned, er nogle fjolser. Men de er VORES fjolser, og derfor skal ALLE hjem, mor, far, børn, uanset, hvor mange vantros hoveder, de har afslået i Allans navn i Raqqa og omegn.

  GU
  SKAL
  DE
  EJ!!!

  Landssvigerne ligger, som de har redt, og må blive i MENAP sandkassen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 16:22

 37. 25. Cat Girl

  Beviset på det. Dermed er det ikke er en skrøne.

  https://historienet.dk/krig/2-verdenskrig/holocaust/holocaust-hitlers-kvindelige-boedler

  Det stå noget nede i linket

  “” Lamper af menneskehud

  Ilse Koch elskede at tvinge fanger til at voldtage hinanden, mens hun kiggede på.

  Ilse Koch – “heksen fra Buchenwald” – vakte rædsel, når hun red gennem kz-lejren og piskede fanger efter behag. Hun var gift med lejrkommandanten Karl Koch og samlede på lampeskærme af tatoveret hud fra henrettede fanger. Angiveligt udpegede hun selv fanger med særligt flotte tatoveringer, som så blev slået ihjel. Ilse Koch nød også at vælge fanger ud til seancer, hvor hun tvang dem til sex med hinanden.

  Lige inden krigens slutning blev Ilse Kochs mand henrettet for svindel med SS-penge. Ilse Koch blev frifundet i samme sag.

  Lejre: Buchenwald, Majdanek.
  Skæbne: Fik en livstidsdom. Begik selvmord i 1967 “”

  Man må dog sige: Der findes giftige madammer

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juni 2019 @ 16:30

 38. 25. Cat Girl

  Til slut billedbevis.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lampshades_made_from_human_skin

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. juni 2019 @ 16:31

 39. 16:22
  Det er klart at valget var 100% snyd – Hør nu her: Disse mennesker inde på borgen, befolkningen må sgu have lagt mærke til at de handler direkte i modstrid med al rationalitet taget deres position i betragtning.

  Det er så absurd, at forestille sig, at mennesker med så satanisk tankegang, som der er tale om, i deres politikker gennem nu langt over 50 år, skulle afholde frie og ærlige valg, når de agerer 100% satanister i alt andet:

  Trump is chillin’ at Camp David

  American Intelligence Media
  Offentliggjort den 23. jun. 2019

  YT-Hash: XL-fw0hC6LE&t=223
  &
  YT-Hash: XL-fw0hC6LE&t=250

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 16:41

 40. 16:31 Kan ikke se det er menneskehud på det fotografi, men Zenias bedstemor ville være led nok til at gøre det

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 16:42

 41. Peter Tanev har netop på TV 2 LOSE konstateret, at billedet er brugt ukorrekt, og at situationen er normalsituationen om sommeren på Grønland siden Knud Rasmussens tid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 17:48

 42. Desværre er det jo sådan, at “first impression lasts” så det billede skal nok blive brugt og misbrugt fra nu af og til den dommedag, de hellige prædiker uanset, hvad det i virkeligheden viser. Det er løgnepressen, når den er bedst.

  Kommentar by Mette — 24. juni 2019 @ 17:50

 43. Hvis bare multikultur/klima-tosserne selv ville betale for deres fantasterier ville meget være løst. Mit problem med dem er at de hiver deres “ud af en tangent-diskurs” ned over alle andres liv. Derfor er en del af løsningen også en stærk nationalstat/regioner og ikke “vi er alle en stor landsby”. Lad folkeslag i forskellige egne eksperimentere med, hmm…islam som styrende redskab og lad os være i fred. Så mødes vi hvert 10 år og ser hvordan det går.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 24. juni 2019 @ 17:55

 44. Det eneste billedet beviser er, at de, der manipulerer offentligheden til at tro på menneskeskabt global opvarmning, ikke er i god tro.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. juni 2019 @ 18:25

 45. Og Deres løgn om Paris-aftalen

  “Trods partiers meldinger: Paris-aftalen har ingen krav om 70 pct. mindre CO2”

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11450162/trods-partiers-meldinger-parisaftalen-har-ingen-krav-om-70-pct-mindre-co2/

  Kommentar by wilty — 24. juni 2019 @ 18:33

 46. Danmarx Radios Michael S. Lund står live på DDR1 i Al Hol lejren i Syrien og fortæller, at han spurgte en muhamedansk dreng på 10 år, hvad han ville være som voksen: Islamisk Stats kriger, svarede det muhamedanske kneppeaffald, ifølge Lund.

  Kvinder i lejren vil ikke tage afstand fra Islamisk Stat eller deres terrorhandlinger i Europa, for vi er jo selv blevet bombet af jer.

  Og til sidste kunne den røde sjovnalist Lund erklære, at jeg ikke er helt tryg ved at være i lejren med de 70.000 muhamdanske indbyggere, da nogle af hans journalistkolleger var blevet overfaldet med stenkast for nylig samt at en anden person havde fået en kniv for halsen den anden dag.

  Og det er herfra, at Kongeriget Danmark ifølge Tylskørtepartiet, De Radigale Landsforrædere samt Enfoldighedslisten og Asocialistisk Falskeparti vil hente hjem til Danmark. NEJ TAK. LAD DEM BLIVE I AL HOL, SYRIEN.

  Alt sammen bragt i dagens TV Avisen klokken 18:30. Er de ved at vågne op på DDR!?!?

  FORBYD ISLAM I DANMARK

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 18:50

 47. https://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab_og_teknik/opdagelse-permafrosten-toer-op-med-70-aars-forspring/7683161

  Kommentar by p — 24. juni 2019 @ 18:55

 48. Rolig, gem nu høtyvene væk. Steffen Malskær Olsen opfører sig da på ingen måde som aktivist. Han har taget et billede af et usædvanligt fænomen og en af hans kolleger har lagt det på Twitter. Ingen af dem tager situationen til indtægt for klimaforandringer.

  At billedet så har fået et andet liv herefter kan manden jo ikke klandres for…

  Kommentar by JR — 24. juni 2019 @ 19:07

 49. Nå, ja, Michael S. Lund rapporterede også i sin reportage, at de adspurgte muhamedanske kvinder syntes, det var okay at tage vantro som slaver i kalifatet. Det syntes, de adspurgte kvinder var rimeligt nok.

  Klar tale fra muhamedanernes side, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 19:19

 50. Det er (endnu) en and fra Uriasposten.

  Først får vi at vide:

  “Historien herunder illustrerer hvor lidt anvendelig MSM egentligt er, i forhold til forståelsen af væsentlige problematikker relateret til den fortløbende samfundsdebat. Det skyldes ikke kun forskeraktivister som DMI’s Steffen Malskær Olsen, men også massemediernes manglende evne og lyst til at dække en sag sag fra flere sider.”

  Derpå:

  “Opklarende artikel fra Berlingske.dk – Grønlandsfoto viser ikke klimakrise men almindeligt forår.”

  Men hov, Berlingske er også MSM (!) og dermed falder Kim Møllers argumenter til jorden.

  Vi lever i et pluralistisk samfund med frie medier. Berlingske korrigerer DR. Alt er vel i den skønneste orden ? …

  Kommentar by np — 24. juni 2019 @ 20:11

 51. – np

  Tror du skal øve dig i at tænke lidt dybere.

  Kommentar by Kim Møller — 24. juni 2019 @ 20:18

 52. – JR

  Har du læst DR-artiklen?

  Kommentar by Kim Møller — 24. juni 2019 @ 20:19

 53. Pis nu af med dig, np, din fucking naragtige trold. Ingen gider dig og dit evindelige pis og lort, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 20:19

 54. Kim Møller 20:18

  Hvis du har et argument, vender jeg gerne tilbage …

  Kommentar by np — 24. juni 2019 @ 20:27

 55. For omkring 45 år siden var der forskere der fortalte at der stort set ingen isbjørne var tilbage i nord øst Grønland.
  Også det viste sig at være en ikke ganske sandfærdig oplysning.
  Få år senere måtte antallet af Moskus holde for, den holdt ej heller vand.
  For få år siden viste DR TV 1 en trailer hvoraf det fremgik at der er pingviner i Arktis, hmmmm!!!!
  Jeg henvendte mig efterfølgende til red. bag denne påstand, jeg modtog følgende “svar”: Vi kan ikke holde øje med samtlige de oplysninger DR TV udsender.
  Desværre er der stadig seere der fæstner lid til de oplysninger som DR udsender, SUK.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 24. juni 2019 @ 20:33

 56. Kender klimahysteriet ingen grænser?. Så langt jeg kan huske tilbage(70 år) har somrene været varme. Måske lidt mere sne om vinteren end i dag.
  Jeg er overbevist om at jorden nok skal holde min tid ud, og meget, meget længere.
  “Lille yndige” 16 årige svenske Greta Thunberg rejser verden rundt for at fortælle at jorden vil gå under om få år. Hun er nok bedre tjent med at passe sin skole, og derved blive klogere på alt ting, fremfor at spilde sin, og vores, tid med at tosse rundt og skræmme, især unge fra vid og sans.
  Vindmøller?. Nej de kan på ingen måder redde noget som helst. Hvis vi skal af med fossile energikilder vil den mest rimelige løsning på dette problem nok være kernekraft, thorium, som kan genbruges i mange år frem, kun udleder minimalt affaldsstoffer samt ligeledes IKKE kan anvendes til våben. Hvorfor rende rundt i angst neurose, i stedet for at nyde livet?!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 24. juni 2019 @ 20:36

 57. Husk at høre Imam Østergaard til fredagsbønnen!!!

  Kommentar by Moth — 24. juni 2019 @ 20:58

 58. Stik et spejl ind i buret til en hanbavian (som sidder og hygger sig med et par hunner) straks går den amok ved synet af sit eget spejlbillede – Det er den samme primitive rygmarvsreaktion vi ser hos Morten Østergaard. Vis ham et billede af is der smelter; uden tøven taber han både næse og mund – Policy through spinal cord response! – Velbekomme!

  Kommentar by T. Flodur — 24. juni 2019 @ 21:07

 59. Det aller vigtigste klima problem er, at der bliver født færre børn, men er det noget nogen lande gør noget ved, nej, så er vi lige vidt.

  Kommentar by IES — 24. juni 2019 @ 21:11

 60. @ 9 Cat Girl – ja, og de har virkeligt gået til den igen i dag! Altså way out Groteskt! Og det, de laver over DK for tiden, tror jeg kaldes Solar Radiation Management. Folk kommer til at dø som fluer inden længe, hvis det fortsætter med samme styrke, og det er muligt, at det mest har noget med militære aktiviteter at gøre, og et bestemt land er jo også på krigsstien lige nu….

  Til dem af jer, som tror, at det her er konspirationsteorier, så vil I nok blive rystede, når I læser US Air Force “Owning the Weather by 2025”, skrevet i 1996!! – her: https://archive.org/stream/WeatherAsAForceMultiplier/WeatherAsAForceMultiplier_djvu.txt

  Her er uddrag: “2025 is a study designed to comply with a directive from the chief of staff of the Air Force to examine the
  concepts, capabilities, and technologies the United States will require to remain the dominant air and space
  force in the future. Presented on 17 June 1996, this report was produced in the Department of Defense school
  environment of academic freedom and in the interest of advancing concepts related to national defense. ”

  Videre: “Technology advancements in five major areas are necessary for an integrated weather-modification
  capability: (1) advanced nonlinear modeling techniques, (2) computational capability, (3) information
  gathering and transmission, (4) a global sensor array, and (5) weather intervention techniques. Some
  intervention tools exist today and others may be developed and refined in the future.”

  Af yderligere punkter blot lidt længere nede: “Precipitation Avoidance” (altså at holde regn tilbage, eller flytte det), “Fog and Cloud GENERATION” (increase concealment; her tales der selvfølgelig om militære strategier), “Detect HOSTILE Weather Activities(!)”…

  “Current technologies that will mature over the next 30 years will offer anyone who has the necessary
  resources the ability to modify weather patterns and their corresponding effects, at least on the local scale.
  Current demographic, economic, and environmental trends will create global stresses that provide the
  impetus necessary for many countries or groups to turn this weather-modification ability into a capability.”

  “Scenario: Imagine that in 2025 the US is fighting a rich, but now consolidated, politically powerful
  drug cartel in South America. The cartel has purchased hundreds of Russian-and Chinese-built fighters that
  have successfully thwarted our attempts to attack their production facilities.”

  …”(WDSE) ..”is tasked to forecast storm paths and trigger or
  intensify thunderstorm cells over critical target areas…” læs selv videre. Det er uhyggeligt! Og jeg kan bare garantere jer een ting: den såkaldte ‘elite’, være det sig militær eller politiske overhoveder eller andre rigmænd, vil SKIDE på, om de i deres quest om at ‘owne the weather’ slår halvdelen af kloden, hvis ikke den hele, ihjel! Velkommen til virkeligheden, som de fleste på vore breddegrader ikke ser, eller ikke anerkender som et plausibelt, uhyggeligt scenarie.

  Ligusterhækken skygger så hyggeligt for den virkelige virkelighed…

  Kommentar by Kuffar — 24. juni 2019 @ 21:24

 61. Kuffar cat girl

  Der må være et bedre forum end Uriasposten til jeres bekymring om aluminium der falder ned fra himlen.
  Jeg er ligeglad med om det er fup eller fakta, men please- få jeres oplysninger ud i pressen, eller hvem der gider lytte–f.eks Enhedslisten og Alternativet

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2019 @ 21:33

 62. @ 60 km – det kan du godt have ret i, men nu drejede det sig jo om klima….

  Kommentar by Kuffar — 24. juni 2019 @ 21:37

 63. Man skal som almindelig dansker være meget, meget uheldig for at blive alvorligt skadet eller blive slået ihjel af vejr og vind, skyer og regn osv.

  Det er langt mere sandsynligt at man kan blive skadet eller omkomme, pga. masseindvandringen og de “svenske” tilstande som følger med. Eller hvad med de syge “reformer” og enorme forringelser på sundhedsområdet som VK og Lars Lusk har gennemført? Eller hvad med de utallige svinestreger overfor mænd, familier og børn som rødfascisterne og feministerne har sørget for? Eller vi kan tage den kyniske og asociale politik overfor arbejdsløse, hjemløse, faderløse børn, psykisk syge børn og unge, kræftpatienter og gamle på plejehjem osv., osv.

  Men på alle disse områder er de gamle partier enige om at der skal spares på velfærden. Derimod er der i både pose og sæk til indvandrerne. og nu er man parat til at bruge milliarder af kroner på at bekæmpe/redde klimaet.

  Velfærdsstaten er blevet kaldt en taberfabrik i en bog. Og sandt er det at Danmark nu vrimler med tabermænd, posedamer og taberbørn/taberunge. Pga. partier som er døve og blinde når det gælder danskernes reelle problemer.

  Og nu har “eliten” så udvalgt en naiv og uvidende pige på 16 år til at være den der skal belære os alle om de komplicerede sol- og klima-fænomener. Og om lidt går man i gang med at ødsle millioner og milliarder væk på klima-idioti.

  De danske skatteydere og borgere er da fuldstændig til grin. Hvad endnu værre er, at mens DR, Pollertiken og politikerne osv. vrøvler om klimaet, lider, skades og dør tusindvis af danskere pga. arrogance og forsømmelser overfor virkelige problemer.

  Læs overlæge Niels Høibys bøger om deroute, forringelser og hospitalsdød. Læs Nordisk kriminal Reportage. Læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. Læs snaphanen og den korte avis mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. juni 2019 @ 21:58

 64. Kuffar 21:37
  Ja, og mediers løgne om klimaet, så What dælen do we do? som de nattergale siger

  Nu siger de at en millionby i Indien mangler vand. Ingen rører ved at der er alt for mange mennesker til en given mængde mængde ferskvand

  Kommentar by k. m. — 24. juni 2019 @ 22:06

 65. Det bliver værre og værre:
  Har lige set DR Nyheder kl.21.30, og de bragte et indslag om slædehunde i vand-fotoet. De sagde ikke et ord om, at det var et normalt fænomen i Nordgrønland! Og den glatte fotograf lod alt blæse i vinden. Man blev efterladt med indtryk af, at vi her har dokumentation om, art undergangen er nær.
  Jeg siger fake news. Trump opfører sig som en nar, men meget af det, han siger, er faktisk korrekt. Bl.a., at man ikke kan stole på medierne.

  Kommentar by Gunnar Biering — 24. juni 2019 @ 22:23

 66. 22:23 Kan du dokumentere, hvordan Trump opfører sig som en “nar”?

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 23:03

 67. @Cat Girl 23:03 eksemplerne er legio, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juni 2019 @ 23:07

 68. Journalistisk Venstreforbund står højest blandt den selvudnævnte elite, der gang på gang på må tage Fake News, virkeligheds forvrængninger og fortielser i brug, fordi de ikke har hverken saglige, faglige eller ærlige argumenter at føre deres syge ideologi igennem med.
  I de seneste 5 årtier har de, som skalkeskjul for deres ideologiske mål, bl.a. brugt hungersnød, flygtninge og nu klimaet, til, bid for bid, at fratage den tidligere oplyste vestlige/danske befolkning deres realitetssans og handlemuligheder.

  Jeg skrev i øvrigt denne kommentar (for mig selv er ikke på FB), som jeg syntes manglede i kommentarsporet til den, for en gangs skyld realitetsvisende, leder i JP
  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11447527/teknologisk-udvikling-skal-vinde-klimakampen/

  “Debatten burde tilføjes; Der bliver skruet kraftigt op på skatter og afgifter, til skade for menig borger og luksus er tilbage i den nye adels eneret, hvilket giver magt over pøblen.
  Man vil med 0,1% på verdensplan sætte Danmark som ”fyrtårn” og vejviser for de resterende 99,9%. Eller rettere vore politikkere vil, for det gavner deres CV på de, attråværdige, internationale ”gør mindst-tjen mest”-pladser.
  Igen agerer politikkerne for eget ry på den internationale scene, mens de skattetyngede danske borgere betaler festen. Tilmed må vi se vort lands indre interesser tilsidesat, ligesom vi fremover må betale mere, proportionelt med, at vore politikkere svigter Danmark, til fordel for deres interesser i verdensmagten.”

  – hertil kan jeg så blot tilføje, at det som vore politikkere i dag agerer på/efter, er jo netop opbygget på/over de skalkeskjul (selvforstærkende katastrofer), som venstrefløjen har befordret.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. juni 2019 @ 23:27

 69. Ja, det er vel nok alarmerende: Grønlands indlandsis kan være væk om 1000 år. Ja, men inden da kan menneskeheden være ramt andre katastrofer. F. eks. en ny istid. Hvad vil man helst: Svede om sommeren og leve bag diger eller bo på en iskalot.

  Kommentar by JC — 24. juni 2019 @ 23:40

 70. Her er der et juni ’84 billed fra samme sted og ligeledes en DMI ansat som fotograf.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=152638702566228&id=100034602978044

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 24. juni 2019 @ 23:44

 71. Danmark er kommet under et regimente af uvidende og klimahysteriske kvinder, som har bemægtiget sig statskassen. Er der ikke en voksen mand der kan sætte dem på plads, nu hvor Sass Larsen er væk (det er ikke Østergaard som er endnu værre).

  Kommentar by JC — 24. juni 2019 @ 23:47

 72. Isen smelter i Grønland.
  Vi kørte på fjorden i 2 tons tunge Toyota Land Cruisere i februar og sejlede i motorbåd samme sted i juni.

  En Hercules C-130 kunne lande på fjorden om vinteren og Artic Sea Cruise ankom med turister i juli og august.

  Imam-Østergaard er snot-dum og fyldt til adamsæblet med LORT. Lorte”np” burde være misundelig.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 24. juni 2019 @ 23:49

 73. Til Gunnar Biering. Med din yderst begrænset real time berigelse fra Præsident Donald Trump (du følger ikke med live fra USA, vel?), så lad venligst være med, at vidrekolportere den opfattelse af Præsident Donald Trump, som Fake News Media ønsker du skal have. Tak.

  Mvh
  Iznogut.

  Kommentar by Iznogut — 24. juni 2019 @ 23:54

 74. -66. Trump har opført sig som en nar, bl.a. ved at gå ind i en offentlig diskussion om sin dillers størrelse.
  Desuden har han systematisk svinet sine politiske modstandere til med barnlige nedgøringer.
  Han er ikke en ordentlig statsleder, men en reality-TV-figur, der appellerer til det bestemte segment.
  Men jeg medgiver, at mange af hans synspunkter er efter min mening fornuftige. Og han har fået ting igennem, som mere normale præsidenter ikke lykkedes med. Det er faconen, den er gal med efter min smag. Men det virker jo for ham.

  Kommentar by Gunnar Biering — 25. juni 2019 @ 00:13

 75. Ingen kan bully Præsident Donald Trump og dem der prøver får tørt på. Det er sgu ikke forbudt at være klogere og smartere end sine modstandere og udstille deres perfiditeter for rullende kameraer.

  Husk på, at han har aldrig haft “brug for”, at bekæmpe satanisterne og al deres væsen. Han har altid haft sit på det tørre. Han gør det for det amerikanske folk og dermed også verden. Når Præsident Donald Trump angribes, er det en angreb på os alle, som er inderligt imod New World Order satanisternes.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2019 @ 00:24

 76. :”Mamma used to say, stupid is what stupid does”.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2019 @ 00:26

 77. Kommentar by Iznogut — 25. juni 2019 @ 00:26
  Du får point for at du kender den fantastiske film “Forrest Gump”
  Derudover så har i her p.g.a et lille hår i suppen fået et lille hårstrå at hænge jer i.
  Forskeren fra DMI påpeger jo at det ikke kan bruges i videnskabelig sammenhæng men påpeger at det ikke er sket så tidligt i de 10 år han har arbejdet der.
  Og der er adskillige reporter om at permafrosten der først i flg. klimamodeller først skulle smelte i 2060 allerede er smeltet.
  Alle ikke konspirationsteoretikere men 99% seriøse videnskabsfolk er enige om at de accelererende klimaforandringer er meneskabte

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. juni 2019 @ 00:49

 78. Polakkerne jubler hvis vi reducere co2 med 60-70% for så kan de bygge endnu 2 nye kulkraftværker.
  Sådan går det når klimahysteri går amok.
  Danmark kan ikke redde en skid af verdens co2.
  Men sådan går det når imam Østergaard og hans blonde kneppedame skal bestemme sammen med Dyhr og skipper tøsen.
  Danmark frit.
  Danmark helt muslim fri.

  Kommentar by Holger Danske — 25. juni 2019 @ 01:19

 79. Kommentar by Holger Danske — 25. juni 2019 @ 01:19
  Fake news.
  Udbredt misforståelse.
  Polakker er ikke så dumme som du tror.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. juni 2019 @ 01:33

 80. Har Per Henrik Rasmussen ikke observeret, at der er noget galt med rest-FN, og at den med 99% seriøse videnskabsfolk er en af Massemediernes løgne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juni 2019 @ 02:13

 81. Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juni 2019 @ 02:13
  Konspirationsteoretirekere gider jeg ikke spilde min tid på

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. juni 2019 @ 02:39

 82. 00:13 Altså, der er ikke noget galt med Trump og selve det han gør og mener, men der er noget galt med den måde, han siger visse enkeltstående ting på – det har formentlig noget med t-o-n-e-n at gøre? .. går jeg ud fra, fordi de ord, labels og sjove benævnelser han kommer op med, tilfældigvis er sande, Gunnar?

  Trump er ikke selv blevet svinet til, eller hvad synes du?

  Der er ikke andre end Trump, som siger ting med en tone der ikke overholder Emma Gad?

  Venstrefløjen taler aldrig grimt eller fornærmende?

  Trump kommer til at holde sig til den egentlige betydning og anvendelse af ordbogen, så´alt det han siger ikke er komplette lodrette løgne, er det det, som generer dig, Gunnar?

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 09:35

 83. Der er udbredt konsensus blandt verdens videnskab, herunder også blandt klimavidenskaberne, at man ikke kan henføre klimaforandringer hverken eksklusivt eller dominant til antropocæn.

  Der er også konsensus om, at der finder klimaforandringer sted, hvilket ikke er mærkeligt, da klimaet altid forandrer sig.

  99% konsensus er et falsum, på næsten alle måder det stilles op eller insinuerer konstant mere end udsagnet rummer. Det henviser til en specifik undersøgelse og fremstiller substansen af den undersøgelse bedragerisk.

  Prøv selv at undersøge kendsgerningerne omkring det specifikke udsagn med de 99% konsensus

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 10:29

 84. var i øvrigt 97%

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 10:31

 85. @ 58 T. Flodur.
  Ramt i i spejlet, genial sammenligning.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 25. juni 2019 @ 12:02

 86. @Gunnar Biering og Cat Girl: Gunnar – ja, og Trump er måske også farligere, end vi tror (han kan meget vel starte 3 verdenskrig), og han har netop været indblandet i “Gamble vs United States”. Se denne video, ca. minut 3 og frem taler han om denne lov, og om det ekstreme overvågningssamfund, som USA nu er ved at indføre. Det skal være globalt, samme type som i Kina – https://www.youtube.com/watch?v=y2j8cnWk1ek&t=597s

  Cat Girl: Jeg holder lav profil i noget tid fra nu af om disse emner. Den tekst, som jeg lagde op igår “Owning the Weather by 2025” er pludselig offline i dag (den kommer vel op igen..), men du kan finde den på Geoengineeringwatch.org, hvor du også kan se den sidste ugentlige rapport fra 22 juni – se til højre, der er videoerne. Jeg oplever pludseligt at blive cuttet midt i samtaler, når jeg nævner bestemte ord! Forbindelsen ryger, og jeg oplever, at mails ikke kan sendes…. og links ikke indsættes via smartphone.

  Kommentar by Kuffar — 25. juni 2019 @ 12:38

 87. 12:38 Ja, real-time censoring er trådt i kraft nu, som nævnt i en af mine talrige video-links, så er kontrollanterne glade for at vi kommer over på internettet og at de gamle medier dør, da de kan kontrollere alt på en elektronisk platform på sigt

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 13:23

 88. >82. Udtrykket “Tonen” er en stråmand, som de radikale og venstrefløjen bruger, når indvandringskritikere kalder problemerne ved deres rette navn. Trump har vitterligt sat nye lave standarder for at svine sine modstandere – eller bare konkurrenter – til. Det mener jeg er et problem, ligesom hans maniske brug af twitter og hans ugennemtænkte beslutninger – tilbagetrækningen af soldater fra Syrien, hvor han svigtede kurderne, er blot et eksempel af mange.
  Jeg er enig i meget af det, han mener, men når han skal udføre det, går han tit amok. Snakken om, at Mexico skulle betale for muren, er blot et eksempel.
  Du bør være lidt kritisk, synes jeg, overfor ham. Konstruktivt kritisk.

  Iøvrigt handler denne tråd om den skandaløse misbrug af et Grønlandsfoto, og senest Danmarks Radios gentagelse af fake news i aftes.

  Kommentar by Gunnar Biering — 25. juni 2019 @ 14:41

 89. 14:41 Det er det da muligvis, det er først og fremmest substansen af din kritik af Trump. Trump kan sige, hvad han vil, det kan alle.

  Det han siger er åbenbart populært, siden folk stemmer på ham til at blive præsident for de amerikanske stater, det er alt, jeg kan se i det. Han er velkommen til at give folk en knytnæve tilbage når de mokker ham, gennem ord, som han er ganske behersket med, kan enhver jo se. Om han har lavet nogle specielt naragtige ting, har jeg store problemer med at se, men kan godt se, at han har svært ved at regere med hele verdens flok etablerede psykopater i mod ham

  Jeg foretrækker at høre sande sætninger, i stedet for uforståeligt mumbo-jumbo pakket ind i sludder og vrøvl, konstituerende en stor fed løgn.

  Kurderne og hele flokken af abeperkere kan for min skyld blive brintbombet flade som en pandekage, så fuck da det kurdiske forsvar til verdens ende

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 14:52

 90. Hvis man ikke forstår Præsident Donald Trump er det let at blive forvirret og dermed uheldigt påvirket af Fake News MSM spin. Jeg giver eksempel:
  Da Nang-Dick (Stolen Valor)
  Pocahontas – (Stolen Heritage)I have more Indian blood in me than her, and I have none.

  Patrioter begynder straks at grave og sandheden finder de i fællesskab. De bliver ikke bundet en mening el. påstand på ærmet, men finder selv sandheden. Genialt eller?

  MAGA.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2019 @ 19:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper