25. juni 2019

Matematisk racisme: Befolkningsudskiftningen er ‘indiskutabelt’, “… hvis vi måler det på historikken.”

Flere medier har skrevet om ‘Den Store Udskiftning’, og det er nu ligefrem farligt, at anvende simpel matematik på masseindvandringens demografiske forskydninger. Professor emeritus Henrik Toft Jensen gav sådan set Generation Identitær med flere ret, men pakkede det godt ind i floskuløs antipati. Lektor Moritz Schramm opridsede modstanden med, at sådanne narrativer har ‘en handlingsgenererende dagsorden’. Ufiltreret kulturmarxisme.

Spring bare over DR Detektor og Politikens vinklede virkelighed. Det er nu ‘klassisk racisme’ at bekæmpe den af dem ønskede udvikling. Man kan diskutere hastigheden, men ikke hvorvidt der finder en befolkningsudskiftning sted. Det gør der, og det kan vi så kalde matematisk racisme. Morten Uhrskov kommenterer – Om Mosbjerg Folkefest, en udfordret journalist og Deadline, der ufrivilligt bekræfter, at den store udskiftning finder sted.

“Nu til aftenens clou i Deadline. Det ankom allerede i første del, hvor en professor emeritus i demografi skulle forklare, om man kunne tale om den store udskiftning af de vesteuropæiske folk. Der var mange politisk korrekte fraser, f.eks. at han selv stammede fra Norge. Uh huh, for en udlænding, hva be va?

Han var heldigvis også så intellektuelt hæderlig, at han sagde følgende, som i den grad fortjener at blive sat med fed og i kursiv:

‘Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt… Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo, hvis vi måler det på historikken.’

Af hjertet tak til den emeritussede professor, men især til Steen Nørskov for at invitere ham i studiet. Propagandisten Steen Nørskov ønskede at fremstille nationalkonservative som skøre mennesker, der ser spøgelser, og så kommer demografen og siger, så det ikke kan misforstås, at der lige præcis er tale om en udskiftning af det danske folk og af en stribe andre europæiske folk.”

(Politiken, 22. juni 2019: Når Pia Kjærsgaard spørger, om det danske folk er ved at blive udskiftet…)

“Påstanden om en ’befolkningsudskiftning’ er klassisk racisme i en ny form, siger europæiske forskere…” (Politiken, 22. juni 2019)

Oploadet Kl. 00:50 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102300/trackback

35 Comments »

 1. Når nazisterne benægter befolkningsudskiftningen, så er det bare den sædvanlige gamle nazistiske racisme blandt de danskhadende ansatte på psykopatskuret på Rådhuspladsen

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 01:21

 2. Steen Nørskov lyver:

  “I hvert fald ikke ifølge Henrik Toft Jensen og andre demografer er det noget som er ved at ske her og nu”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. juni 2019 @ 01:24

 3. Og demografen Henrik Toft Jensen lyver:

  “Men man kan ikke udelukke, at der er indklaver blandt indvandrere, hvor fødselstallet er højere, det kan vi bare ikke måle, for der er ikke statistik på det.

  Lystløgneren kan bare slå op i Indvandrere i Danmark 2018 side 25!

  Fertilitet for kvinder fra:
  Danmark: 1,74
  Pakistan: 3,066
  Somalia: 3,104
  Syrian: 3,849

  Læg mærke til, at de klamme syriske mænd sørger for, at fertiliteten for syriske piger i alderen 15-19 er over 23 gange højere end for danske piger.

  https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=29445&sid=indv2018

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. juni 2019 @ 01:39

 4. Syrian > Syrien

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. juni 2019 @ 01:41

 5. Er alle syriske mænd klamme ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. juni 2019 @ 01:50

 6. Er du selv klam ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 25. juni 2019 @ 01:51

 7. Alle der er født i Danmark og alle der har fået dansk indfødsret ved lov tælles som danskere. Så det er jo meget nemt at afvise den store udskiftning og kalde den for fake, hvis Musti og Abdi er danskere.

  Kommentar by Fascist — 25. juni 2019 @ 02:22

 8. EUrabia har forskere? Som videnskabeligt konkluderer, at sandheden er racistisk?

  Publiceret hvor? Nåhr-ja, i Pølletikken…

  Alle syriske muslimer i Danmark er klamme. Rejs hjem.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 25. juni 2019 @ 02:41

 9. FLERTALLET af borgens partier er ikke bare ved at udskifte det danske folk med arabere og negre, de er også ved at udskifte vores velstand, velfærd og civilisation med FATTIGDOM, ELENDIGHED OG BARBARI!!!

  Hvis man ikke tror på det, så undersøg hvad der foregår i Sverige, Frankrig, England og Libanon, hvor betonhoveder og pladderhumanister, heller ikke har været fremsynede. De fire lande hærges af politikerskabt familieopløsning og social elendighed samt sygdom, terror, vold og mord.

  Undersøg også hvad der sker i lande hvor islamister trænger frem.

  Undersøg hvad der sker i Malmø få km fra København.

  Undersøg hvordan S, V, K, SF og R har udhulet og forringet vores demokrati, infrastruktur, retssystem, tryghed, frihed, velfærd og sundhedsvæsen gennem de sidste 3O år. Plus at de har gjort tusinder af danskere til diskriminerede 3. rangs borgere i deres eget land mht. rettigheder, boliger, jobs, førtidspension og velfærd m.m.m.

  Undersøg det utrolige pengesvineri der foregår overfor skatteyderne og de menige borgere. Tæt på halvdelen af statsbudgettet bruges på fjollede måder som ikke gavner danskerne, men holder dem for nar eller skader dem.

  Borgens og mediernes samlede politik kan indenfor en overskuelig tid føre til gangstervælde, velfærdskollaps, hærgende sygdomme og utallige familietragedier.

  Det er hvad der nu sker i vores blå-gule naboland. Og vi bevæger os i samme retning som Sverige, hvor kommunister, feminister og gak-gak humanister styrer samfundet mod statsbankerot, kaos, hverdagsterror og guerilla-krig/borgerkrig.

  I lande hvor kommunister/socialister eller islamister kom til at dominere, endte det igen og igen i fordrivelse, krig og massemord/folkemord.

  DR, TV2, Pollertiken og partierne holder os alle for nar.

  Læs Snaphanen og den korte avis. Se hvad you tube og national geographic viser af dokumentarfilm om Merkels migrant crisis, Kalergi-planen, kriminalitet og terror i Europa osv. Læs om sundhedsvæsnets deroute med utallige unødvendige lidelser og dødsfald til følge.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juni 2019 @ 03:03

 10. Og så kan jo enhver dansker med egne øjne se hvordan evighedsturisterne fylder mere og mere overalt i gaderne, i butikkerne, i bankerne, på hospitalerne, i skolerne, i fængslerne osv. Tror man det er en gratis omgang at forsyne disse hundredtusinder af kulturfremmede med gratis boliger, gratis mæbler, gratis forsørgelse, gratis skoler, gratis pensioner, gratis hospitalspladser, gratis alt muligt?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juni 2019 @ 03:11

 11. mæbler – møbler

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. juni 2019 @ 03:12

 12. Kan vi ikke bekrige dem, kan vi overbefolke dem!
  Ayatollah

  Kommentar by p — 25. juni 2019 @ 05:14

 13. Borgerkrig nu, vælt partierne, hæng journalisterne

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 05:23

 14. Befolkningsudskiftningen er induskitabel -skriv ordentligt!

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2019 @ 06:36

 15. Man forsøger at gendrive påstanden om, at der ikke finder en befolkningsudskiftning sted, ved at “påvise”, at der ikke finder en drastisk befolkningsændring sted. Det er nok lidt dumt, for det kan folk se med det blotte øje. – Bevares, der findes mennesker med så lidt selvværd, at de bliver i tvivl, når en “ekspert” hævder, at det gør der ikke! Men de vil jo langs ad vejen møde mere saglige fagpersoner, der kan fortælle dem, at de ser helt rigtigt: tiår for tiår ændrer befolkningen sig drastisk.

  I 2060 vil der i Danmark være +10.000.000 indbyggere, hvis man fremskriver udviklingen. Det kan ikke tilskrives vores aktuelle fertilitet, tværtimod. Dertil kommer den faktor, at det ikke vil være givet,at danske kvinder får børn med danske mænd, hvorved overlevering m. m. afbrydes. For danske kvinder i fertil alder er “anti-racistiske” og “åbne”. Modsat f. eks. muslimske kvinder, hvis seksualitet er reserveret. En faktor, “talknuserne” bevidst udelader i deres prognoser.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. juni 2019 @ 07:54

 16. Kære venner, undlad venligst at indgå i videre dialog med stjernepsykopaten og redeskideren Per Henrik Rasmussen, bedre kendt som Niels O., indtil Kim får blokeret den landsforræderiske perker elsker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. juni 2019 @ 08:17

 17. – Nielsen

  Du har bemærket jeg har sat ‘ onkring ordet. Det er professorens ordvalg.

  Kommentar by Kim Møller — 25. juni 2019 @ 08:51

 18. DR Deadline og dens politisk frelste studieværter/styrende journalister er pinlige og tåkrummende.
  Er forlængst holdt op med – udover glimtvis et par minutter indtil brækspanden er fuld:-) – at se den slags DR hjernevask og DR propanda nyheder og indoktrinerende tv-serier.
  (TV2 Nyhederne med deres frelste kællinger m/k som tv-værter er næsten værre)
  Dræn sumpen af offentligt ansatte pampere. Nedlæg DR og sælg TV2 til Murdoch (som kulturminister Brian Mikkelsen i sin tid blev stoppet i af venstrefløjspolitikerne og deres statsstøttede/statsejede medier)

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2019 @ 09:00

 19. Etniske danskere kommer i mindretal omkring år 2065.

  Danmarks Statistik ‘konverterer’ imidlertid de muslimske efterkommere til etniske danskere. Det er fup-demografi, der slører billedet.

  Danmarks Statistiks fremskrivninger omfatter kun den første generation efter den person, der indvandrede til Danmark. Derfor har de officielle tal aldrig vist hvor mange, der er fra muslimske lande.

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2019 @ 09:14

 20. Syriske mænd slog sidste år rekord med et voldtægtsindeks på over 2100 (21 gange).
  Hvis danske mænd havde samme voldtægts hyppighed som syriske mænd, skulle 800 dømmes for voldtægt, men det blev kun 40 etnisk danske mænd.
  Se, det er fanme klamt!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. juni 2019 @ 09:36

 21. Det er en muslimsk tradition at gifte sig med småpiger
  Politiken (og så må det jo være sandt)

  “Fatwa skal ændre muslimsk tradition: Nu bliver det forbudt ifølge islam at gifte sig med småpiger
  Det egyptiske al-Azhar-universitet har nu udstedt en religiøs kendelse, der ulovliggør ægteskaber med mindreårige piger.”

  https://politiken.dk/udland/art7268812/Nu-bliver-det-forbudt-if%C3%B8lge-islam-at-gifte-sig-med-sm%C3%A5piger

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. juni 2019 @ 09:42

 22. Valget den 5. juni gik jo ikke godt, set fra et dansksindet nationalkonservativt og ikke-kommunistisk standpunkt. Det var nok gået endnu værre hvis det ikke havde været for net-aviserne. Men det understreger betydningen af at skaffe flere læsere til Uriasposten osv. Hvis det ikke lykkes, ser det meget sort ud.

  Hvad farwaen angår (9.42), er det slet ikke sikkert den får den store betydning. Der findes jo adskellige indbyrdes stridende fraktioner indenfor islam, og den kan mødes med en mod-fatwa. Det kan også være et bluff-nummer.

  Under alle omstændigheder fortsætter invasionen/masseindvandringen og besættelsen af Danmark.

  Kommentar by tp — 25. juni 2019 @ 11:32

 23. Man kan kun gætte på hvordan Danmark ser ud i 2O65. Alle spådomme og prognoser er gætterier vedr. et så fjernt årstal. Et velfærdskollaps, et fjernstyret diktatur, dobbelt gangstervælde, svenske tilstande, en statsbankerot, pestagtige sygdomme med multi-resistente bakterier, en borgerkrig, et massemord/folkemord kan have indfundet sig længe inden. Og Danmarks statistik kan man da slet ikke stole på.

  Det sandsynlige er vel at nedturen vil fortsætte nogen tid endnu, hvorefter der evt. indtræffer en nedstyrtning/ et frit fald á lá Sverige og Libanon osv.

  Kommentar by tp — 25. juni 2019 @ 11:53

 24. Der vil formentlig aldrig være et kollaps så længe staten kan betale hæren og politiet. Men fremtiden bliver værre for os, det er da helt sikkert.

  Kommentar by Morten/Realisten — 25. juni 2019 @ 12:47

 25. Hvis man ser bort fra muligheden af atombomber og massedød af epidemier af nye meget dødelige sygdomme a la Den Sorte Død, er det er ikke helt rigtigt tp 11:53.

  De demografiske fremskrivninger er baseret på den etniske sammensætning befolkningen har nu. ‘Mørketallet’ er det ukendte antal muslimer, der er efterkommere af de muslimer, der er indvandret. Efterkommere der nu rent teknisk af Danmarks Statistik registreres som etniske danskere, selvom de fortsætter med at være muslimer i flere generationer.

  Det er hverken lovligt eller datateknisk muligt at registrere om de fortsat er muslimer, hvilket de naturligvis er. Men de regnes (fejlagtigt) som etniske danskere ifølge en beslutning af Danmarks Statistik. Man ønsker åbenbart ikke, at det skal være muligt at se islamiseringen af den danske befolkning.

  Professor Ole Hasselbalch har foretaget en mere retvisende demografisk fremskrivning, der viser, at etniske danskere kommer i mindretal i Danmark i 2065. (Klip fra Den Korte Avis marts 28, 2019)

  “Danmark i en tilstand af urapporteret sammenbrud
  Ole Hasselbalch den 28. marts 2019.
  Medieportrættet af Danmark som et land, der er fjendtligt stemt og umenneskeligt over for migranter, er misvisende, hvis ikke fuldstændig forkert.

  En årsag til det upræcise billede er, at det tegnes af journalisters politiske partiskhed. En anden årsag er, at pålidelige officielle danske statistikker vedrørende landets indvandringsproblem både er vanskelige at finde og endnu sværere at fortolke. Endnu et problem er manglen på i bedste tilfælde troværdig forskning – i værste fald bevidst fordrejede data.

  Det efterfølgende sammenbrud viser, at Danmark, i stedet for at være relativt mere fri for masseindvandringens konsekvenser end andre europæiske lande i almindelighed og skandinaviske lande i særdeleshed, er i en tilstand af socialt sammenbrud. På trods af regeringens mange love på udlændingeområdet, der påvirker indvandrere, har det danske folk oplevet en stor kulturel og politisk forandring i deres liv i forhold til, hvad de traditionelt kendte.

  BEFOLKNINGSFREMSKRIVNINGER
  I 1960 var Danmarks befolkningstal 4.580.708. Antallet er i dag 5.768.712. Væksten ser ud til hovedsageligt at skyldes indvandring.

  I 2016 foretog Danmarks Statistik en fremskrivning, ifølge hvilken, landet i 2060 vil have 507.000 “ikke-vestlige” indvandrere og 342.000 “ikke-vestlige efterkommere“.

  “Efterkommere” omfatter dog kun den første generation efter den person, der indvandrede til Danmark. De officielle tal er derfor ikke retvisende.

  I 1989 udgav den private organisation “Den Danske Forening” en alternativ fremskrivning i en særudgave af foreningens tidsskrift Danskeren (september 1989, s. 3, ikke tilgængelig på nettet). Artiklen blev udgivet anonymt (hvilket viser graden af politisk korrekthed og påkrævne selvcensur i Danmark selv dengang), og den forudså, at indvandringen ville forblive relativt statisk – uanset forudsigeligt utilstrækkelige forsøg på at stramme lovgivningen. Forudsigelsen har hidtil vist sig at være stort set korrekt.

  Artiklen forudsagde omkring 1,1 million indvandrere omkring år 2020, hvilket er i overensstemmelse med, hvad der kan ses i aktuelle statistikker, hvis man medregner 3. generation af nytilkomne såvel som det sandsynlige antal af uregistrerede udlændinge.

  Hvis befolkningsstatistikkerne fortsætter med at følge dette mønster, vil etniske danskere – hvis fødselsrate er langt lavere end ikke-vestlige indvandreres rate – komme i mindretal omkring år 2065.

  Det vil med stor sandsynlighed ske, da indvandrere defineret som “flygtninge” fortsætter med at komme ind i landet, mens andre, såsom familiesammenførte og “tilvandrere” sjældent kan tilbagesendes til deres oprindelsesland.”

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2019 @ 15:15

 26. Danskerne affinder sig med deres teaterdemokrati, at blive svindlet ved højlys dag langt over 50 år i træk, uden at kny, slår fødderne sammen, ranker ryggen og fortsætter ufortrødent med at stemme næste gang, vær sikker på det … intet, som i ingenting, kan nogensinde i en milliard år forstyrre overfladekrusningerne på andedammen

  Kommentar by Cat Girl — 25. juni 2019 @ 15:19

 27. Ifølge Wikipedia var der ca 30.000 muslimer i Danmark i 1980 og 320.000 i 2019.

  Hvis vi regner med eksponentiel vækst, så passer det med ca 6% flere muslimer hvert år. Det betyder en fordobling på ca 11 år. 6% vækst hvert år lyder måske fredeligt nok, men det kommer snart til at gå hurtigt!

  Man kan også sige at der skete en 10-dobling på 40 år, så om 40 år (i 2060) kan vi forvente ca 3 mio muslimer i Danmark.

  Sverige er lidt længere fremme (ca 800.000 muslimer) men p.g.a. den eksponentielle vækst skal vi nok nå samme niveau i Danmark inden længe!

  Kommentar by hovsada — 25. juni 2019 @ 16:32

 28. hovsada 16:32

  Der LAAAAAAAAAAANGT flere end 320.000 perkere i Danmark pga. kæmpestore mørketal.

  Der er minimum 600.000 muhammedanere og muligvis op til 1,1 mio. perkere i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. juni 2019 @ 16:43

 29. Alle saglige beregninger bør vel tages alvorligt, men eftersom Marokko-pagten nu er trådt i kraft!!!!!, kan alle hidtidige prognoser viser sig fuldstændig forældede om kort tid. Og da der lyves om og svindles med antallet af kulturfremmede, og med omkostningerne og konsekvenserne, kan det jo sagtens tænkes at Danmark allerede om ti år ligner Sverige og Libanon til forveksling, hvad sammenbrud og barbari angår.

  I Sverige er politiet og velfærden ved at gå i opløsning, og mange kommuner er ved at gå fallit, iflg. Snaphanen og Black Pigeon mv.

  Kommentar by tp — 25. juni 2019 @ 17:12

 30. Hør Kim M.:
  Skulle den skimlede redeskidende idiot DummePer Henrik R. ikke bannes fra Urias.
  Hans stikvise svinere er irriterende på linje med mygstik og hæmorider.

  Det sagt:
  Er landet, foruden een mio. perkere i runde tal(hvis vi regner DET HELE MED, DS!!), overbefolket med liljehvide komiske Ali’er. Der som den ægte vare; irakiske Ali, krampagtigt forsøger at bortforklare det indlysende. Det åbenbare. Som det udfolder sig , hvis man går uden for sin dør.
  Var ikke klar over “Død Line”(ser det ALDRIG på min hjertelæges anbefaling🤑) var slået permanent ind på Sit-com.

  Kommentar by White knight — 25. juni 2019 @ 17:31

 31. @White knight 17:31
  PHR er desværre den evnesvage, asiatiske, radigale landsforræder Niels O., der på forunderlig vis er genopstået efter, at svinet hængte sig selv på det tidligere spedalskhedshospital Sankt Hans i Roskilde i juni 2016 (se 180grader), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. juni 2019 @ 18:24

 32. Det mest ufattelige ved befolkningsudskiftningen er konsekvenserne af en fødselsrate på ca 3% for de ca 3000000000 afrikanere og muslimer. Tager man en fremskrivning på denne vækst over en historisk kort periode der svare til den tid hvor der har været menneskelig civilisation, altså ca 6000år. Så har vi at der til den tid vil være:
  3e9*(1.03)^6000 = 3.17*10^86 mennesker.
  Til sammenligning er det estimeret at der i hele det observerbare univers er op til 10^82atomer. Altså vil der med den nuværende befolkningsudvikling komme 31700 gange flere mennesker til end der er atomer i det observerbare univers om bare 6000år! Dette kan jo umuligt komme til at holde fordi vi kun kan rejse med en fart under lysets hastighed, mens det observerbare univers udvider sig langt hurtigere som en konsekvens af Hubbles lov:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Hubbles_lov
  Der er ingen mulig måde hvorpå at vi kan tage imod dette vandvittigt voksende befolkningsoverskud indenfor fysikkens kendte regler. Og venstrefløjens holdning til befolkningsudviklingen er at vi bare kan lave noget bedre landbrug, så der er mad nok til alle. Men hvis alle atomer 31700 gange er brugt til at lave mennesker med, hvor skal atomerne til at lave landbrug med så komme fra? Det giver ingen mening! Venstrefløjens politik er rent selvmord for ALLE på planeten!

  Kommentar by Anonym — 25. juni 2019 @ 20:03

 33. Det mest ufattelige ved befolkningsudskiftningen er konsekvenserne af en fødselsrate på ca 3% for de ca 3000000000 afrikanere og muslimer. Tager man en fremskrivning på denne vækst over en historisk kort periode der svare til den tid hvor der har været menneskelig civilisation, altså ca 6000år. Så har vi at der til den tid vil være:
  3e9*(1.03)^6000 = 3.17*10^86 mennesker.
  Til sammenligning er det estimeret at der i hele det observerbare univers er op til 10^82atomer. Altså vil der med den nuværende befolkningsudvikling komme 31700 gange flere mennesker til end der er atomer i det observerbare univers om bare 6000år! Dette kan jo umuligt komme til at holde fordi vi kun kan rejse med en fart under lysets hastighed, mens det observerbare univers udvider sig langt hurtigere som en konsekvens af Hubbles lov:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Hubbles_lov
  Der er ingen mulig måde hvorpå at vi kan tage imod dette vandvittigt voksende befolkningsoverskud indenfor fysikkens kendte regler. Og venstrefløjens holdning til befolkningsudviklingen er at vi bare kan lave noget bedre landbrug, så der er mad nok til alle. Men hvis alle atomer 31700 gange er brugt til at lave mennesker med, hvor skal atomerne til at lave landbrug med så komme fra? Det giver ingen mening! Venstrefløjens politik er rent selvmord for ALT liv, selv det kunne befinde sig uden for planeten jorden!

  Kommentar by Hvideplov — 25. juni 2019 @ 20:08

 34. Det mest interessante ved eksponentiel vækst er de sidste 3 fordoblingstider. Hvis vi betragter befolkningen som en samlet masse:

  3. sidste periode – 25% af populationen
  2. sidste periode – 50%
  Sidste periode – 100%

  Kommentar by Hodja — 25. juni 2019 @ 23:15

 35. Til #34 Hodja
  Med en befolknings udvikling på 3% vil der, som vist i #32/33, snart skulle gøres plads til flere mennesker i Danmark end der er atomer i det observerbare univers. Så det er ikke kun Danmark der skal opløses/udslettes, det skal ALLE planeter, sole og alle andre astronomiske objekter også inden for bare 6000år. Den nuværende flygtninge politik er så sindssyg at den på ingen måde kan forsvares.

  Kommentar by Hvideplov — 26. juni 2019 @ 06:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper