26. juni 2019

Mosbjerg Folkefest 2019: Gavin Boby, Marie Krarup, Rasmus Paludan, Jan Høeg, Aurelija A. Beattie…

Så er talerne fra Mosbjerg Folkefest 2019 online.

Gavin Boby (25 min) / Marie Krarup (21 min) / Rasmus Paludan (14 min) / Jan Høeg (20 min) / Aurelija Aniulyte Beattie (16 min) / Laurits Møllegaard Bjerre pva. Martin Sellner (7 min)

(Marie Krarup, Mosbjerg Folkefest, 22. juni 2019)

Oploadet Kl. 00:22 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102317/trackback

7 Comments »

 1. Tak for det Kim.
  Det er dejligt, at vi, som ikke kunne være med, på denne måde kan få del i budskaberne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. juni 2019 @ 00:28

 2. Jeg håber at Stram Kurs kommer i folketinget ved næste valg, Rasmus Paludan får sikkert ingen indflydelse, men han skal nok udfordrer klovnene på Borgen med intelligente spørgsmål der vil afkræve svar og det vil sikkert bringe sveden frem på panden på de fleste af klovnene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. juni 2019 @ 00:31

 3. DET VAR JO NOGET AF ET MIRAKEL at Trump blev præsident fremfor Hillary Clinton. Gud ske lov, siger mange amerikanere, at de radikale og ekstreme socialister som “demokraterne” er i USA, blev sat på plads af vælgerne. Fru Hillary var blevet en katastrofe, i stil med fru Merkel.

  Ser man på hvordan Trump har klaret sig indtil nu, afspejler det at DRs, TVs og papiravisernes hetz mod Trump har været både fladpandet og løgnagtig.

  Også vi danskere har brug for et mirakel, hvis vi skal undgå at Titanic-Danmark kæntrer og går til bunds. Den røde mafiaborg vil gøre alt for at udslette det Danmark vi kender. Enhedslisten og de radikale kommunister vil styre sammen med socialisterne fra S og SF.

  Indvandringen og AFRIKANISERINGEN vil blive speedet op, milliarder af kr. vil blive spildt på klimaet, kriminaliteten vil blive ved med at stige, sundhedsvæsnets skandaler og deroute vil fortsætte, pengesvineriet bliver slemt, diskrimineringen af danskerne vil fortsætte mht. boliger, jobs, velfærd, førtidspensioner og meget mere. Flere og flere penge og resourcer vil blive fjernet fra danskernes velfærd og flyttet over til evighedsturisternes velfærd.

  I længden kan socialisternes kyniske og svigefulde politik føre til Danmarks undergang. Og om få år kan København, Odense og Århus osv. være byer i stil med Malmø og Gøteborg og andre svenske byer hvor kaos, kollaps og terror-rædsler præger hverdagen. Se Snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. juni 2019 @ 01:27

 4. ALEXANDER BEAUMONT dette er DANMARK ! , en kamp for fædrelandet.

  Ikke USA og Youtube manipulation, focus junior.
  Mindre Youtube, mere historie bøger og mere kamp for DANERE

  Kommentar by dan hansen — 26. juni 2019 @ 02:17

 5. Danmark er et lille idiotisk geografisk område, som blev erobret af verdenssocialismens svindeldiktaturblok for 150 år siden

  Der er intet Danmark andet end i nogle få naive danskeres bevidsthed

  Kommentar by Cat Girl — 26. juni 2019 @ 07:15

 6. Tusind tak Kim. For alle os der ikke kunne være med, er det dejligt at kunne høre nogle af talerne. Har lige nu ikke tid til at høre dem, men glæder mig når jeg kommer hjem, og der er ro på. Støt SIAD. Fortsat god dag. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2019 @ 07:30

 7. Hvor var Gretha Thunberg?

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 20:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper