26. juni 2019

Mette Frederiksens regering (De Radikale, SF, Enhedslisten): Flere flygtninge, flere gratis glæder….

Under valgkampen overtog medierne næsten umærkeligt venstrefløjens retorik, og det blev nu normalt at omtale kvoteflygtninge som værende ‘de svageste kvoteflygtninge’. Den slags virker, og nu hvor et flertal af danskerne valgte rød blok, så får vi igen FN-kvoteflygtninge til Danmark. Eks-kommunisten Anders Ladekarl fra Røde Kors har lige jublet på TV2 News over lukningen af Udrejsecenter Sjælsmark, og han blev efterfulgt af kurdisk-røde Mustafa Jaf, der takkede de fire partier. Herefter gjorde en sød 11-årig pige arbejdet færdigt. Well played.

I København hænger Enhedslisten klistermærker op med budskabet ‘Flere gratis glæder’. Det lyder dyrt, og det er også planen at at arbejdsløse indvandrere skal have endnu flere af andre folks penge.

(B.T.metro, 20. maj 2019, s. 4: “Danmark skal igen tage imod de svageste kvoteflygtninge”)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102335/trackback

66 Comments »

 1. Sidste migrant lukker og slukker…

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 10:49

 2. Flere gratis glæder ! det sagde de også i Venezuela

  I dag er der tomme hylder i butikkerne, og folk flygter i hundrede tusindvis.

  Kommentar by k.m. — 26. juni 2019 @ 10:51

 3. En syrisk pige blev interviewet på Tv2 omkring hvad hun syntes om, at hun nu skulle bo et andet sted……det lød som om hun troede, hun skulle tjekke ind på et fucking hotel, for det var maden og alt andet, det var galt med.

  Tror hun, at der serveres gourmet halal ædelse det nye sted, hun skal bo ?? Åbenbart !

  Kommentar by kent — 26. juni 2019 @ 10:54

 4. Håber alle der ikke stemte NB eller SK har ondt i røven i dag…. og glæd jer, det bliver kun værre de næste 4 år hvor skrigeskinken og mullah Østergaard tager jer bagi

  Kommentar by redneck — 26. juni 2019 @ 11:13

 5. Havde vi troet andet.
  https://ekstrabladet.dk/eblive/ny-regering/

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2019 @ 11:20

 6. Er de blevet enige.??

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. juni 2019 @ 11:47

 7. Det er kun de vestlige lande som tager imod kvote flygtninge. Igen, som alt andet, der har relation til FN er det de vestlige som unilateralt gør dette alene.Man taler om “internationale programmer” og forpligelser men det er vestligt ensidigt. Det er derfor vestens smadres i multikultur. Australien har set mange at deres byer som Melbourne bliver til et helvede af kristne kvoteflygtninge fra syd-Sudan. Meget homogene lokalsamfund i det amerikanske midtvesten er totalt smadret af kvoteflygtninge. Her er en oversigt over hvilke lande som tager imod kvoteflygtninge. Det er kun vestlige lande som tage imod 99% af dem.https://en.wikipedia.org/wiki/Third_country_resettlement

  Kommentar by CCC — 26. juni 2019 @ 11:48

 8. Shiiit, for en mudderpøl af brun hæslige, især den typisk ækle kommunistiske røde tone! ALSÅ tonen!..brækspand og tudeklud, små bidder…

  Kommentar by Gaflen — 26. juni 2019 @ 11:53

 9. Hvem skal nu betale? Holger Fællessanger med Elo Magnussens orkester 1954. Klik og syng med, så ruderne klirrer!

  https://www.youtube.com/watch?v=XqgPv99lhBc

  Kommentar by Crass Børsting — 26. juni 2019 @ 11:57

 10. https://www.berlingske.dk/politik/laes-hele-aftalen-der-goer-mette-f.-til-statsminister Invasionen knuselsker rød og så knusdræber de dk. God shariah og fly hvem der kan..

  Kommentar by Gaflen — 26. juni 2019 @ 11:58

 11. Paludan indblandet i et trafikuheld.
  Straks prøver man at ramme ham ved at antyde, at han kørte for hurtig

  Kommentar by k. m. — 26. juni 2019 @ 12:02

 12. Er vi virkeligt saa dumme

  Kommentar by dunk — 26. juni 2019 @ 12:03

 13. OT: Er Rasmus Paludan blevet udsat for terroranslag i dag?

  onsdag formiddag involveret i et trafikuheld i hjertet af København.

  Det bekræfter han selv over for Ekstra Bladet.

  Uheldet bekræftes desuden af Københavns Politi, der dog ikke ønsker at sætte navn på de involverede parter.

  – Der er formentlig tale om en, der kører lidt for tæt på en bus, og så for at forsøge ikke at ramme bussen trækker man ud foran et andet køretøj, der rammer op i det køretøj, fordi vedkommende ikke kan nå at bremse, siger Kristian Rohdin, vagtchef ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

  Han fortæller, at der udelukkende er sket materiel skade, og at politiet endnu ikke har det fuldstændige billede af, hvad der skete.

  ‘Kørte for stærkt’
  Uheldet skete på Tietgensgade mellem Tivoli og Glyptoketet kort før klokken 9 onsdag. Af de involverede parter sad Rasmus Paludan i den bagerste bil, som altså påkørte bilen, der svingede ud. Efterfølgende ramte Rasmus Paludan en modkørende bil.

  I den modkørende bil sad den 26-årige glarmester Daniel Bjørn Johansson, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juni 2019 @ 12:04

 14. Apropos kvoteflygtninge: Emmanuel Nzembele Katomwa, Congo

  DR Dokumentaren Voldtaget har rekonstrueret forløbet omkring de fire voldtægter han blev dømt for sidste år, og finder det nødvendigt at advare mod barske scener. BT opridser den ene sag – Offer for serie-voldtægtsmand om den frygtelige aften: ‘Jeg har aldrig hørt en så forfærdelig lyd komme ud af et menneske’.

  “4. oktober 2014 ændredes en 24-årig kvindes liv sig for altid. I flere timer blev hun kørt rundt i bagagerummet i en bil og voldtaget flere gange. Nu fortæller hun om rædslerne i en dokumentar.

  ‘Jeg ligger på passagersædet på alle fire som en hund. Han trænger så ind i mig, og jeg begynder at skrige, og det er nok en værste lyd, jeg i mit liv har hørt. Det er mig selv, der skriger. Jeg har aldrig før hørt sådan en forfærdelig lyd komme ud af et menneske,’ fortæller ‘J’…
  http://www.uriasposten.net/archives/76375

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. juni 2019 @ 12:06

 15. Mette Frederiksen tog røven på lærerne – hun tog røven på de arbejdsløse

  Og “Nu er det Arnes tur” – ikke til tidlig pension, for den er der ikke råd til, når migranterne skal have deres – men til at blive taget i røven af Mette Løftebryder

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. juni 2019 @ 12:11

 16. Mustafa Jaf, irakisk perkersvin, på TV 2 LOSE foran Sjælsmark:

  —Jaaag åh mæn kuune blir rægtæ, rægtæ MAAAAJET glæd i dæg. 🙄🙄🙄 forbyd islam i dag.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juni 2019 @ 12:12

 17. En reporter fra TV2 Fake News har netop fået ufrivillig sædafgang, da han foran Sjælsmark jublende kunne berette, at migranterne nu får frit spil.

  Man får hårdt brug for ekstra brækspande de kommende dage…

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 12:13

 18. DET ER NÆRMEST UFATTELIGT, at vælgerne bliver ved med at tage chancen med gamle, ekstreme og skrupskøre partier som har snydt og bedraget dem gennem årtier. Men det viser jo at har man propaganda-stationer og løgnefabrikker nok, kan enhver befolkning ensrettes og indoktrineres så grundigt, at den går ind for sin egen ødelæggelse. En mørk, bitter og blodig fremtid venter utallige danskere.

  Vi danskere er, generelt sagt, blevet forvandlet til forvirrede, uvidende og selvdestruktive får og mæh-lam. Ulvene i fåreklæder fører flokken af får og andet stemmekvæg afsted til klipning, malkning og slagtning, og den mentalt bevidstløse og viljeløse flok følger villigt med. De gamle korrupte partier og de røde medier triumferer i denne tid.

  Vælgerne kunne have lært en masse af Venezuelas, Sveriges og Libanons skæbne. De kunne have mangedoblet deres forståelse af deres egen sandsynlige fremtid ved at se på hvad der foregår i Malmø, Stockholm, Paris, London, Berlin, Rom, Chemnitz og Bruxelles. Men det var de nok for magelige til? De gad ikke lede efter sandheden om EU, om Chrborg, om masseindvandringen, invasionen, besættelsen og konsekvenserne. De stolede på DR, TV2 og papiraviserne.

  Det kommer titusinder af disse naive, godtroende vælgere til at betale en meget høj pris for. I de næste fire år vil de blive plyndret, overfaldet, svindlet, tyranniseret, hjernevasket og svigtet som aldrig før.

  Mængden af spareøvelser, skilsmisser, diskrimination, uretfærdigheder, narkomaner, faderløse børn, psykisk syge, nedskæringer, massefyringer, hospitalsskandaler, butikslukninger, familietragedier, sociale tabere, selvmord og mord vil komme op i rekordhøjder.

  Og København, Odense og Århus mfl. vil komme til at ligne Malmø mere og mere, hvad trusler, overfald, skyderier, knivstik og anden hverdags-terror angår. Se Snaphanen og den korte avis samt Document og Black Pigeon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. juni 2019 @ 12:14

 19. “Gratis” er lige efter “racist” det mest misbrugte ord i Danmark.

  Kommentar by Quark — 26. juni 2019 @ 12:14

 20. Faecesbook vil dele informationer om islamkritikere i Frankrig

  Faecesbook er for første gang gået med til at dele informationer om brugere, som mistænkes for hadefulde ytringer vendt mod muslimer. Det sker i Frankrig, hvor personer tilknyttet justitsministeriet og domstolene vil få udleveret informationer. Det oplyser den franske digitaliseringsminister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juni 2019 @ 12:29

 21. Hej Tulle

  Har hun glemt dit telefonnummer?

  Med venlig hilsen og ønske om indflydelse om 4 år!

  Kommentar by pseudonym — 26. juni 2019 @ 12:32

 22. Er der ikke noget med at Trump vil skride ind overfor den CENSUR og det angiveri/stikkeri som fjæs-book og google er begyndt på?

  Merkel og Macron ønsker vel at bruge censur til at fjerne borgernes demokratiske rettigheder? Det samme ønske havde man i DDR. Trods tonstunge arkiver, trods utallige husundersøgelser, trods spioner alle vegne der holdt øje med borgerne, trods et enormt undertrykkelses-apparat, endte det med at DDR kollapsede.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. juni 2019 @ 12:41

 23. De svageste kvoteflygtninge = det værste affald. Tillykke, Danmark.

  Kommentar by KJ — 26. juni 2019 @ 12:42

 24. OT

  Mere kulturberigelse fra 31 møgbeskidte, albanske perkersvin.

  Meget store mængder af heroin og kokain er ifølge politiet blev sendt til Danmark og videresolgt.

  Derfor har Særlig Efterforskning Øst i dag slået til mod en række personer af albansk nationalitet, som man mener har stået for narkotikasalget i et organiseret netværk.

  De vil blive sigtet for at have indsmuglet og solgt over 1.600 kilo heroin og kokain i Danmark, lyder det i en pressemeddelelse:

  – Det er en stor sag, der har tråde ud bredt i Europa. Vi har gennem længere tid – sammen med vores europæiske kolleger i Europol – efterforsket netværket, som vi mistænker for omfattende og organiseret smugling af kokain, heroin og våben, siger leder af Særlig Efterforskning Øst, politiinspektør Torben Svarrer.

  Politiet har samarbejdet med syv andre lande om aktionen. Alle lande har slået til simultant her til formiddag for at optrevle det mulige narkotikanetværk, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juni 2019 @ 12:42

 25. Danmark = Venezuela

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 12:46

 26. Hørte lige Enhedslistens Pernille Skipper, De Radikales Sofie Carsten, DFs Pia K og Rune Lund fra S i DR P1. Det meste af snakken handlede om hvordan den nye regering kan forbedre indvandrernes og de udviste kriminelles vilkår. En uduelig, asocial og anti-dansk regering er blevet afløst af en anden ligeså håbløs regering.

  DR beskylder nu de ældre danskere og børnene for at være skyld i at Danmarks økonomi bliver mere og mere anstrengt.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. juni 2019 @ 13:08

 27. Konfirmanden Jacob Mark fra SF har været ude på Twitter og skamrose MSM for en “fair og konstruktiv” rolle i valgkampen.

  Ja, det tror da fanden.

  Hele MSM inklusive såkaldte “borgerlige” medier har nu ført valgkamp for rød blok i 4 år, så mon ikke der vanker lidt ekstra statsstøtte som tak for hjælpen?

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 13:12

 28. # 2O kl. 12.41: måske var det netop den anmassende og agressive overvågning, som gjorde DDR-borgerne så trætte af DDR-styret, at de til sidst gjorde oprør.

  Kommentar by tp — 26. juni 2019 @ 13:12

 29. 4. redneck
  Til det kommende FT-valg, som forhåbentlig kommer meget snart, er Stram Kurs den eneste løsning på skadevirkningerne af Regeringen Mette Fæ, Imam Østergård, Waffen SF og Einhedslisten.

  Regeringens aftaler med partierne imellem er Ufinansieret.
  Virksomhederne flygter ud af landet, huse går på tvangen. Det skal ikke undre mig at Appel dropper byggeplanerne i Viborg.
  VI ser. ?

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. juni 2019 @ 13:14

 30. Stor Mufti Østergaard udbryder lalleglad at en ting ligger fast efter regeringsforhandlingerne cigaretpriserne stiger, det er ufattelig at politikerne kan inddrage kommunister i en kommende regering, skal Pernille Skipper have en minister cykel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. juni 2019 @ 13:22

 31. # tp

  Hvorfor sidder du, og skriver kommentarer til dig selv?

  Samtlige læsere her på Uriasposten har for længst gennemskuet, at Alexander Beaumont = tp = Ole Jensen = Bent Nielsen = Catgirl m.fl.

  Lider du af personlighedsspaltning?

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 13:23

 32. https://ekstrabladet.dk/112/rasmus-paludan-i-trafikuheld/7688158

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2019 @ 13:44

 33. Over 90% af vælgerne er enige i, at vi skal begå kollektivt selvmord, og over 50% støtter det røde rædselskabinet. Flertallet får det, som de vil have det. Tilbage er der kun at kæmpe for overlevelse og dele sporadiske bagkloge stikpiller ud, når man aner lidt bondeanger. Held og lykke til jer alle.

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. juni 2019 @ 13:54

 34. Johanne Schmidt–Nielsen, generalsekretær i Red Barnet, vil holde øje med, hvordan et nyt udrejsecenter vil udforme sig, efter at det står klart, at børnefamilier skal bo et andet sted end det omdiskuterede Udrejsecenter Sjælsmark. Hun mener blandt andet, at børnene har behov for at komme ud i almindelige folkeskoler, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juni 2019 @ 14:29

 35. At Røde Kors har ansat betonkommunisten Johanne Schmidt Mielsen som leder, siger vist rigtig meget om Røde Kors. Red Barnet, Børns Vilkår, Folkekirkens Nødhjælp, Læger uden grænser osv. er også domineret af røde betonhoveder

  Røde Kors og Red Barnet osv. vil gøre alt for indvandrernes børn, og intet for de danske børn. Sådan har det allerede været i årevis.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. juni 2019 @ 15:17

 36. “Public service skal styrkes” mon ikke DR får en tak for hjælpen i valgkampen..?

  DF beskar godt nok DR en smule, til ingen nytte, når de røde blot kan skrue op igen.
  Langt værre var det at DF gjorde DR til en evighedsmaskine ved at putte dem på finansloven, nu kan borgerne ikke længere vise der utilfredshed med pengepungen, jeg syntes også der har været tegn på at DR er blevet modigere i deres politisering, nu hvor de er sikret på finansloven, og har regeringen i ryggen.

  Kommentar by Jens — 26. juni 2019 @ 15:34

 37. Så fik alle tudetossede naive lalleglade humanistspassere (og desværre også; alle os andre) “den skallede vinylhævner” lige i ventilen:
  Mette Skideriksen’s til lejligheden indkøbte strap-on.
  (Jeg forestiller mig den ligner en mellemting mellem Gollum og Moammar Mellemø)
  Al rød valgsnak om velfærdsforbedringer, pension m.v. for ældre og nedslidte, er wupti vekslet til det brune kriminelle affald.
  DET var alzå paradigmeskiftet?!
  Jamen, Skideriksen, dét havde du da ikke behøvet kalde det.
  Bare: Rød biz as usual, havde rakt.
  Men så havde du nok heller ikke stået og raslet med nøglebundet til regeringskontorerne.
  P-leeeeeeze;
  don’t say we didn’t warn ya’

  Kommentar by White knight — 26. juni 2019 @ 15:45

 38. Kommer snart til din by.
  https://ekstrabladet.dk/112/kaempe-eksplosion-i-sverige-stripklub-spraengt-i-luften/7688470

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2019 @ 16:16

 39. ALLE de gamle partier, gentager ALLE de gammelkendte partier, har en hovski-snovski indstilling til danskerne, som de betragter som nogen der skal udskiftes. De regner os for ingenting. Deres kæledægger er migranter, kvoteflygtninge, asylanter og somaliske kriminelle osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. juni 2019 @ 16:42

 40. Revisoren har pissetravlt med HVEM der har skriver ind, istedet for at interessere sig for HVAD de skriver. Ind i mellem har han eller hun allieret sig med feministerne np og fru Carstens. Det vil ikke undre mig hvis “revisoren” viser sig at være en af flere trolle som hellere generer deres medbloggere end bidrager med positive og oplysende indlæg.

  Kommentar by tp — 26. juni 2019 @ 16:49

 41. tp 16:49

  Revisoren er faktisk helt unik.

  Hans minutiøse hukommelse af yderste private detaljer om de ræverøde journalister samt kommunistiske politikeres privatliv, dyre vaner, præcise privatadresser samt økonomiske detaljer om deres investering er guld værdi, og jeg adderer nye indlæg til min private udgave af Den Store Hukommelse på min Mac og iPhone, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. juni 2019 @ 16:53

 42. Alexander Beaumont aka tp aka Ole Jensen aka Bent Nielsen aka Catgirl m.fl. spammer dagligt Uriasposten med adskillige totalt enslydende og ligegyldige indlæg.

  Hen er formentlig en venstreradikal AFA-troll, der forsøger at skræmme læsere væk, og kortslutte enhver debat.

  Som andre kommentatorer tidligere har nævnt, har samme person også huseret på andre debat-fora, og formået at miskreditere dem.

  Dont feed the troll!

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 17:00

 43. # Carlo

  Tak for din support!

  Det er altid en kæmpestor fornøjelse at læse indlæg fra dig og White Knight.

  Lad os ignorere den venstreradikale troll…

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 17:08

 44. Så skal vi til det igen.
  En ræverød kvindelig “statsminister”, der lyver hendes egne vælgere direkte op i deres åbne ansigt, uden at blinke. Dette er Thorningdullen om igen (dog lader Næse Forædderiksens ydre en hel del tilbage at ønske).Men magtbegæret, uvidenheden, ladheden, inkompetencen,grådigheden og den manglende integritet er den samme. Og lige som Thorning gav roret til Pestager for at slippe for alt det”besværlige tænkearbejde”, så har Forræderiksen givet roret til Mellemøstengaard for at hun kan få snabelen endnu længere ned i skatteydernes penge. Vi har de facto fået en Statsminister som hedder Morten, ikke Mette til fornavn.

  Kommentar by Elvadatter — 26. juni 2019 @ 17:10

 45. Prøv at læse på BT, hvad Mette Frederiksen sagde 9 april. Hun ville hellere opgive at blive eller være statsminister, end at slække på udlændinge politiken…..(Det tangere vist til Nyrups efterlønsløfte :-)). (Kan også læses på DDF hjemmeside, hvis man søger). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2019 @ 17:12

 46. Ja, nu har vi også fået os en løgnerSKE – endnu een.
  Punker “jeg vil (heller)ikke være statsfilister for enhver pris!) Mette fra arbajer kvarterene i Aalborg, host host (det sælger godt på tryk – sålænge ingen gider undersøge rigtigheden af dén løgnhistorie) må – hvis hun ikke er fuldkommen deranged – lide af et monumentalt selvhad.
  Der burde således være materiale nok til, at se hende på den psykiatriske skadestue som “cutter” i nærmeste fremtid.
  Nååh nej. Det er derfor de hedder psykopater.

  Kommentar by White knight — 26. juni 2019 @ 17:34

 47. Der er vel ikke nogen der for alvor troede at vi ville få en strammere indvandringspolitik efter det her valg?

  Kommentar by Santor — 26. juni 2019 @ 17:37

 48. En etparti regering som har fantaster og selvhøjtidelige som parlamentarisk grundlag kommer ikke til at holde længe. Og slet ikke når den er ledet af en statsminister som sidder på posten af to grunde. Et:hun er kvinde, to:hun løj så vandet drev under valgkampen.

  Til næste valg kommer DF til at gøre kæmpehugst i socialdemokratiets vælgere.
  Paludan har haft nok mindst et år til at føre kampagne.
  NB har haft nok mindst et år i folketinget som løssluppen blodhund over alt hvad regeringen laver.

  Så måske er det regningen værd at Skrigeskinken får et års tid til at vise retningen under de radikale, SF og enhedslisten. Det kan betyde at de ved næste valg får klaps både for udlændinge og for at lege regering.

  Kommentar by Gregers — 26. juni 2019 @ 18:17

 49. Ja, Mette-tøzen er jo også en rigtig arbajer akkurat ligesom Gucci Helle.

  Botox Helle havde nemlig arbejdet i grillen i Bilka i Ishøj, men glemte dog at fortælle, at hendes far var kontorchef, og at hun boede i en stor villa ved Ishøj Strand.

  Hun forsøgte dog at ligne en rigtig kommunist, ved at abonnere på Land og Folk..

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 18:25

 50. Det er godt når revisoren ind i mellem skriver indlæg som Carlo kan bruge til sin “store hukommelse. Og hatten af for det. Men at “Revisoren” beskylder andre bloggere som er 1OO% dansksindede, og ærligt og reelt anti-fascistiske i alt hvad de skriver, at beskylde dem for at være venstreradikale AFA-trolle, det er da fjollet og forvirret. AFA’erne er jo ægte og fuldblods fascister. Nogle tumper som allerede Churchill advarede imod. Er “Revisoren” modstander af danskheden og Danmark, eller er han bare et surt løg? Eller hvad er årsagen til at han nedgør folk som sandfærdigt forsvarer danskerne mod kommunisme, løgnekampagner, afrikanisering, korruption og nedbrydning af velfærd og familieværdier mv. Og hvorfor bakker han til tider op om feminisme og pladderhumanisme? Lider “revisoren” selv under det som han beskylder andre for: personligheds-spaltning?

  Kommentar by tp — 26. juni 2019 @ 20:00

 51. Alexander Beaumont = tp = Bent Nielsen = Ole Jensen = Catgirl = AFA-troll

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 20:15

 52. Tilgengæld kan alle nedslidte Danskere, som har været på arbejdsmarkedet i mange år, se frem til at få en særlig tidlig Folkepension. De er så sandelig ikke glemt i Mette Frederiksens hensigtserklæring ud fra det hun lovede.…….vel?…..???? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2019 @ 20:28

 53. Mette F. = Anker Jørgensen i stiletter

  Kommentar by Revisoren — 26. juni 2019 @ 20:32

 54. 22) Var det ikke på tide Tulle ringede til hende (Mette)???? Eller har hun giftet sig med De Radikale???? Det kunne jo være Tulle kunne støtte hende, som gengældelse over Løkke som var så trofast under selve valgkampen, så hun kunne holde sit løfte om en stram udlændingepolitik…..(Men Tulle vil vel ikke foretage sig noget, eller hva?).

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2019 @ 20:32

 55. Den nye regering består af socialsocialisterne, som støttes af enhedslisten, de radikale, SF og “alternativet”. Altså rød socialisme og pladderhumanisme hele vejen igennem. Mette bliver den anden kvindelige statsminister som heller ikke dur til andet end snik-snak og pølsesnak.

  Om 4 år, efter et utal af overfald, stribevis af mord og utallige familietragedier og hospitalsskandaler, vil danskerne igen lade sig snyde af de gamle partier. Nye partier vil måske i bedste fald få 1O-2O% af stemmerne, men vil så blive ignoreret, ligesom nye partier er blevet det i Sverige. Og de blå fascister vil nok igen komme til fadet.

  Kommentar by Ole Jensen — 26. juni 2019 @ 21:22

 56. Jeg har påpeget det en del gange, og det er skide irriterende at høre på alle de lus i skindpelsen typer, som ikke har andet end deres forkerte mavefornemmelse, at holde det op på.

  Jeg er ikke Alexander eller nogen anden, jeg er kun mig – Cat Girl – før var jeg Jack Nille, og jeg har haft utallige niocks herinde, et ad gangen – stadigvæk.

  Jeg er enig i alt Alexander og np og andre gode skriventer skriver herinde og det skyldes sjovt nok ikke at jeg er den samme som dem som skriver det, men at vi er enige – det er ikke så skide svært altsammen – og jo, det er skide irriterende at nogen beskylder en for alt muligt, som ikke har noget på sig og ikke kan underbygges.

  Man kan nogen gange påvise folks fake ekstraidentitet – som når Niels O eller et af de andre fæhoveder glemmer at skifte deres aliasser og skriver fra den forkerte profil og svarer de helt forkerte på det helt forkerte f.eks.- men ingen har nogen evidens for, at jeg skulle være flere af profilerne herinde

  Kommentar by Cat Girl — 26. juni 2019 @ 22:01

 57. Santor 17:37
  Ikke strammeRE – “blot” en håndhævelse af de stramninger der nu een gang ER vedtaget.
  Desværre løb det for varmt ned ad inderlårene på Mette-pigen, og fristelsen blev FOR stor.
  Selvom hun – lissom den lille løgner (i husker nok ham dværgen fra Græsted-revyen) med klædelig (læs: falsk) beskedenhed havde bedyret, at det skam ikke var noget nogen af dem ligefrem HIGEDE efter. Yeah right!
  De er grådige, begærlige for enhver pris magtliderlige psykopater. Om man fatter det.
  Tag og kig på et foto af dværgen pre-2015 – og se ham som nu.
  Jobbet ligner ikke ligefrem et kurophold på Skodsborg Badesanatorium. Vel?
  Og se så allerede spindoktorerne og stylisternes make over på den tidl. Aalborg punker: Stramt tilbagestrøget hår og knold i nakken samt spadsererdragt.
  Når og hvis de 4 år går med Skiderikken ved roret, ka’ vi ikke se forskel på hende, og den golde Belzebub i spadsererdragt syd for grænsen.
  Pøj-me’tte!
  Er sgu lige nu i tvivl om, jeg overhovedet gider vrøvle ned og stemme næste gang. For:
  Til hvilken nytte?

  Kommentar by White knight — 26. juni 2019 @ 22:08

 58. De vælgere der har været dumme nok til at stemme på S i den tro at den “stramme” flygtningepolitik skulle fortsættes, bliver skuffede. De har været godt naive. Selvfølgelig bliver politikken lempet. Det kræver blot lidt sproglig behændighed at forklare at den er uændret, selv om den lempes efter salamimetoden. Socialdemokratiet har ikke været ærlig om sin holdning. Kulturradikalismen er stadig rodfæstet i partiet.

  Den borgerlige flygtningepolitik var dog også pilrådden. I praksis er det jo muligt at blive når blot man har sat foden på dansk jord. De fleste asylansøgere bliver godkendt, fordi det ikke kan modbevises at de vil være i fare i deres hjemland. Lars Løkkes ide om lade flygtninge få et statsstøttet deltidjob og efter et par års forløb få varigt ophold på denne konto, er jo også en åben invitation til fattigdomsflygtninge og derfor skrupskør.

  Uanset om det er V eller S der sidder på statsministerposten, er Danmark et værgeløst offer for invasion af en fremmed aggressiv erobringskultur.

  Kommentar by JC — 26. juni 2019 @ 22:24

 59. S vil ikke lægge vægt på om kvoteflygtninge er nemme at integrere eller ej. De ønsker ikke at bruge religion som udvælgelseskriterium. Dvs. om de er muslimer eller ej. Det er en ret tåbelig tilgang, da erfaringerne viser, at muslimer er de vanskeligste at integrere. Om en flygtning bør genbosættes i Danmark, må vel være et spørgsmål om man mener at vedkommende har chancer for at blive godt integreret her. Hvis ikke, vil det vel være bedre at finde et andet land hvor vedkommende kan integreres, f. eks. et velstående muslimsk land.

  Kommentar by JC — 26. juni 2019 @ 22:51

 60. Ang. tp — 26. juni 2019 @ 16:49 :

  TP-erne* har, som ret så mange andre vælgere, ikke intelligens nok, til at flytte sig fra et en gang vedtaget standpunkt, uanset at de konsekvent bringer sig selv længere og længere ud i fordærv.
  Jeg bringer, på opfordring, gerne en liste over links som beviser det.
  Her blot det seneste, som kan følges iht. kommentar nr. 30 i bloggen
  http://www.uriasposten.net/archives/102055

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. juni 2019 @ 01:56

 61. Problemet er, at MSM, som i forvejen har kraftig slagside, nu kan føre sig frem uden nogen form for tøjler. Vi kan jo se, at deres konstante agitation virker, og medvinden fra en rød regering, vil desværre kun forstærke den massive vildledning af vælgerne. En ond cirkel, og med de Radikales alliance med religiøse kredse, er det ikke usandsynligt, at vi har haft den sidste borgerlige regering i Danmark nogensinde…

  Kommentar by Bror Lerbror — 27. juni 2019 @ 07:18

 62. Moammar Mellemø leverer –
  sluger Mette?

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 07:22

 63. DF fik reduceret DRs skatteyderbetalte budget med 20% med deres deltagelse i medieforliget.
  Derfor vandt DR vha statslig mediepropaganda folketingsvalget for Mette Frederiksen og de øvrige kællinger m/k i den nye røde regering.
  DR gik specielt hårdt efter, DF som de næsten fik udslettet.

  Nu er der kontant betaling ved kasse 1 fra de røde med tak for hjælpen!

  Ifølge aftalepapiret mellem Socialdemokratiet, De Radikale, SF og Enhedslisten er partierne blevet enige om, at der skal gøres op med sidste års medieaftale.

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2019 @ 08:33

 64. Mette Skideriksen har sgu vist sig at have humor.
  Af den absurd barokke slags.
  Den svulmende pornomodel look a like Joy Møv skal styre det gejstlige i den socialakrobatiske regering som ny kirkeminister!
  WTF?!
  Falsk varebetegnelse?:
  Moske-minister er vel ret beset den rette titulering. Efter at den svulmende til tonerne af Oh what a Joy lavede presøvelser og nedkom med en ny stormoske i den i vorne tider så stolte gl. Kongeby RoasKilde.
  Har Sandgnasker Mellemø fået Mætte til at sluge – mere Slam helt ind i det KRISTNE kirkeministerie?
  Danmark SKAL iSlamiseres – koste hvad det vil.
  Det er der i dag sat en TYK FED streg under.
  (Og .neppe Klumpfoed som udenrigsminister. Jow jow – det har altid været dejligt med “noget fremmed”. Så han er den JELT rigtige på dén post.)
  Det er ren stand-up, det her.

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 09:34

 65. sorry for mine slåfelj😜:
  RoaRsKilde…og HELT

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 09:38

 66. Det forlyder fra Dubai, at Sanjay Sandhans bifalder Mætte’s valg af ny skatteminister.
  “En broder i ånden” indenfor (nød)løgne og bedrag.
  “Dat’s my kind’a guy!” forlyder det fra dubiøse Dubai på flydende pigeon engelsk

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 12:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper