27. juni 2019

Ingen brændt bil, blot et dobbeltdrab: Afdøde bandekriminelle muslimer var i krig med ‘Dødspatruljen’

Her til morgen kunne man på Radio24syv høre et lille indslag som journalist Tine Toft optog under lørdagens Mosbjerg Folkefest. Hun interviewede blandt andet en nationalsindet kunstner, der talte om et Danmark med ‘brændende biler’, noget journalisten lod forstå, hun ikke mente havde hold i virkeligheden.

Tirsdag eftermiddag, tre dage senere, fortæller Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelse, at gerningsmændene bag et dobbeltdrab i Herlev, forsøgte at brænde den stjålne Audi S4 på Skodsborgvej i Nærum. Skudofrene er ’svenske gangstere’ skriver BT, men det er et temperamentsspørgsmål – Skudofre er svenske gangstere.

“Ifølge den svenske avis Expressen er den ene af de skuddræbte en 23-årig kendt kriminel, der er hjemmehørende i Stockholm-forstaden Rinkeby. Avisen oplyser, at han skulle have været en lederfigur i en lokal bandegruppering, der kaldes Shottaz. … Den anden dræbte skulle ifølge den svenske avis være en ung mand fra naboforstaden Tensta, der også er plaget af bandekriminalitet.

Samtidig bekræfter den lokale imam Hussein Farah Warsame fra det islamiske kulturcenter i Rinkeby dog, at han har været i kontakt med de to mænds familie, som sørger efter skuddrabene.

Grupperingen ‘Shottaz‘ har ifølge den svenske avis i længere tid ligget i en blodig konflikt med en rivaliserende, kriminel bande, der kaldet ‘Dødspatruljen‘.”

(Formodet dødspatrulje, Herlev; Foto: Politiet)

Opdate.

(De to ofre fra ‘Shottaz’ på Instagram: ‘farrechocolate‘ & Faisal Abdikarim Mohamud)

(Den ene offer)

Oploadet Kl. 01:49 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102352/trackback

40 Comments »

 1. Det er jo tilfældigheder der har gjort, at det er noget så sølle som hash og interne markeder, de vil slå hinanden ihjel for med automatvåben. Vil man slå ihjel for så lidt, vil man slå ihjel for alt. Ikke om, men hvornår er det efter Politiet, normale vantro forretningsdrivende og sagesløse danskere, dødspatruljerne kører ud efter? Vi har været meget heldige indtil videre og på lånt tid.

  Kommentar by Fascist — 27. juni 2019 @ 02:27

 2. De har præcis ingen hjerne, så det vil ikke betyde noget, at blæse deres hovede af

  Kommentar by Cat Girl — 27. juni 2019 @ 03:44

 3. VI ER VIST MANGE her hos Uriasposten som kan se at Danmark bevæger sig i en retning som kan ende med et vanvittigt og rædselsfuldt samfund, hvor man som dansker vil blive udplyndret, undertrykt og terroriseret, samt frataget enhver for for sikkerhed, frihed, velfærd og værdighed. Noget som vel giver anledning til bekymring hos alle hæderlige og fornuftigt tænkende danskere.

  Tag nu denne skudepisode hvor to er dræbt med Kalashnikov automat-geværer, af en “dødspatrulje”. En mord-episode som føjer sig til mange, mange andre noget lignende gangster-mord i Danmark gennem de senere år. Og som begynder at få København og omegn til at minde om Malmø og omegn.

  Før i tiden var Malmø en uhyre fredelig, venlig og sikker by at besøge. Det er den slet ikke mere. Og før i tiden var Danmark et trygt, frit, fredeligt, familievenligt og ordentligt samfund. Men alle værdier er smuldret siden 1968-7O.

  Nu er både Østerbro, Vesterbro, Nørrebro og mange andre boligkvarterer i København med korte mellemrum steder hvor der foregår overfald, mord og påsat brand m.m.m. Og rammes danskere af skilsmisse, sygdom eller social modgang, kan de risikere at “systemet” svigter dem fuldstændig, eller ligefrem pisser på dem.

  Pga. svigefulde og korrupte partier og politikere, og pga. manipulerende og løgnagtige medier, som i årevis og på snesevis af områder har forringet vi danskeres liv og vilkår.

  De allerfleste herinde er vist enige om at vi har kurs mod en uønsket, uhyggelig og uciviliseret fremtid, hvis vælgerne ikke vågner op og udskifter de gammelkendte partier med nye og bedre kræfter. Men der er også enkelte bloggere som bekæmper sandfærdig oplysning om hvad der sker i samfundet. De bruger en del tid på at nedrakke og mistænkeliggøre bloggere som prøver at fortælle om hvad der foregår af ondskab, overgreb og lyssky ting i retsvæsnet, i familie- og skilsmisse-systemet, i røde og feministiske kliker, på velfærdsområdet, i sundhedsvæsnet, i boligpolitikken osv.

  Om de er en femte-kolonne er svært at sige, men hvorfor de har så travlt med at mistænkeliggøre medbloggere som oplyser om hvordan demokratiet og velfærden osv. udhules og undergraves, det er da underligt.

  Danmark er et truet land, og danskerne et truet folk, så alle gode kræfter bør vel undgå fnidder og smålighed, og samles om at forebygge at Titanic-Danmark kæntrer og går til bunds.

  Men så længe vi kan, og der ikke er censur her hos Uriasposten, vil vi dansksindede nationalkonservative naturligvis fortsætte med at oplyse om syg, farlig, rødradikal og uretfærdig politik. I håb om at det kan undgås at Danmark ender som Sverige og Libanon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. juni 2019 @ 03:50

 4. Hvad er det helt præcist, du ikke forztår Tzine Tzoft?
  Nej ztoooop!, undzkuld jeg zpurgte..

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 05:50

 5. ALEXANDER BEAUMONT — 27. juni 2019 @ 03:50 Det er for sent. Danskerne har lukket et monster, en uhelbredelig kræftsygdom, ind i samfundet.

  Kommentar by Flaskeposten — 27. juni 2019 @ 06:32

 6. Problemet er, at MSM, som i forvejen har kraftig slagside, nu kan føre sig frem uden nogen form for tøjler. Vi kan jo se, at deres konstante agitation virker, og medvinden fra en rød regering, vil desværre kun forstærke den massive vildledning af vælgerne. En ond cirkel, og med de Radikales alliance med religiøse kredse, er det ikke usandsynligt, at vi har haft den sidste borgerlige regering i Danmark nogensinde…

  Kommentar by Bror Lerbror — 27. juni 2019 @ 07:15

 7. Ja nu hvor vi har fået en ny regering, skal vi nok få en del mere af den slags klanopgør…..Det er ikke noget problem. De skal bare mødes med mere -forståelse- og -integration- (Søger en karriere hos De Radikale :-) :-) :-)) :-) :-) :-). Støt SIAD. God torsdag og weekend (hvis jeg ikke får skrevet mere i weekenden). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2019 @ 07:28

 8. Det er så oplagt, tydeliggjort for enhver med din knivskarpe blogpost her, at journalisterne på de toneangivende medier lever i en boble af selvfed indforståethed. Deres verdensbillede synes præget af et utopisk glansbillede af en løve, der græsser sammen med et lam mens de reciterer menneskerettighedsevangeliet. Hver gang virkeligheden punkterer deres boble, er det imidlertid virkeligheden, ikke deres boble, der er noget i vejen med. Man føler sig nogle gange hensat til The Matrix filmene. Problemet er, at de toneangivende medier med skatteyderfinansieret mediestøtte eller direkte tvangslicens-og skatteyderfinansiering er så altdominerende i den informationsstrøm, der når landets borgere. Hjernevask på samfundsniveau er, hvad der foregår.

  Kommentar by JMR HH Jr — 27. juni 2019 @ 07:51

 9. Udenlandske kriminelle skyder på hinanden i Danske gader men os der advarer imod den “adfærd” er racister. Go figure!

  Kommentar by Santor — 27. juni 2019 @ 09:28

 10. Der er “tolkekaos” i msm. “bande” betyder den militant velfungerende invasions fremskudte einsatzgruppe. Velfinancieret, velbevæbnet, alle udviste hjem til mere jihad, før de kommer igen. Alle i invasionen er soldater, selv 3årige opdrages til had, 14 årige ydmyger folk på gaden, ved at bevidst bryde færdselsloven, til livsfare. Dagens invasions og tæsketaltal: pænt over middel, 311 mio. God shariah..

  Kommentar by Gaflen — 27. juni 2019 @ 09:29

 11. @JMR HH Jr

  …………..eller denne her:

  https://www.youtube.com/watch?v=x3cZJ3iURzk

  Kommentar by Va Sawva — 27. juni 2019 @ 09:31

 12. Man ser tydeligt, at loven mod bedsteforældres 5,5mm luftbøsser har hjulpet. Der forekommer nærmest ingen likvideringer med luftvåben længere.

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. juni 2019 @ 09:35

 13. Hvad med grænsekontrol? så svært bevæbnede gangstere ikke kan køre uhindret ind i Danmark

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2019 @ 09:41

 14. Fik lige et kort glimt morgen-TV – Pludselig kommer fru Frederiksen styrtende ned ad en af gangene på Christiansborg !? – Hvad pokker sker der? Stikker hun pludselig af fra det hele?

  Nej, så heldige var vi desværre ikke. Den kvikke kvindelige journalist (Læs: Mikrofonholder) som stod parat, kunne beroligende oplyse, at hastværket skyltes, at ministeren blot skulle skide! – Således beriget af Danmarks Radio, vil jeg nu fortsætte dagens arbejde.

  Kommentar by T. Flodur — 27. juni 2019 @ 09:57

 15. Warsame = somalier

  Kommentar by Henrik — 27. juni 2019 @ 10:28

 16. Vi er da mange, som finder vores tarmbevægelser mere interessante end et gennemsnitligt DR-program…

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. juni 2019 @ 10:53

 17. 14. 15. ☺ ☺ ☺ ☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. juni 2019 @ 11:42

 18. Jeg har set 3 udbrændte biler i nærheden over de seneste uger. Har stort set aldrig set den slags før. Man kan ikke læse et ord om det nogen steder.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. juni 2019 @ 11:59

 19. De sorte avekatte er sgu bedre “klædt” på end danske “Jenser”.

  “En AK 44….” “47 Thorkild, AK 47! Det er den største gang skydeoptur…” (citat: Arne)
  Dét lader de sorte primater til, at være helt enige med Arne i…
  Nej, ikke dén “Arne”, i véd Sossernes RP’ede “plakat Arne”.
  Nej ARNE!, ham fra “Blinkende lygter”

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 12:08

 20. Der er kun een vej smid lortet ud

  Kommentar by dunk — 27. juni 2019 @ 13:18

 21. De dræbte – en 21-årig og en 23-årig – somalisk baggrund og kommer fra Stockholms-området.

  https://ekstrabladet.dk/112/draebt-i-kugleregn-ofre-identificeret/7690170

  Kommentar by Ewing — 27. juni 2019 @ 15:04

 22. @18 Winged Hussar

  Du kan følge med her: https://danmark-i-brand.online/overview/

  Jo…der er efterhånden brand i gaden, men ikke mange taler om det.

  Det er dårlige biler, der laves her i de moderne tider. Der går meget let ild i dem.

  Kommentar by Va Sawva — 27. juni 2019 @ 15:30

 23. Når udlændinge dukker op på Danske gader og veje iklædt militære angrebsvåben så er der fornuftigt set ikke langt til borgerkrigen starter.

  Dem der ikke bliver betænkelige over den slags billeder har ikke begreb om hvad der foregår lige foran næsen på dem.

  Hvordan vil den nye regering bekæmpe denne “uhensigtsmæssige” adfærd?

  Kommentar by Santor — 27. juni 2019 @ 15:35

 24. Det er ret ‘interessant’ at se et billede af AKere på gaden i Danmark. Er billedet fra et overvågningskamera eller tog en politimand billeder??

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. juni 2019 @ 17:21

 25. Moran ya Simba 17:21

  Det er et privat foto optaget med smartphone ud af vinduet af en af indbyggerne i Sennepshaven i Herlev.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 27. juni 2019 @ 17:38

 26. @22 – tak

  Kommentar by Winged Hussar — 27. juni 2019 @ 18:48

 27. Carlo Di Napoli II — 27. juni 2019 @ 17:38

  Okay, tak.

  Kommentar by Moran ya Simba — 27. juni 2019 @ 23:04

 28. Dejligt at 2 kriminelle negere er “taken out”..

  Lad os få lidt flere solstrålehistorier ovenpå vores nye regering.

  Kommentar by jrp — 28. juni 2019 @ 11:32

 29. […] Gad vidst, om politiet nu raider mig i morgen kl. 07 og lægger mig i håndjern igen? Eller er det kun, når ofrene er danske og norske? Eller når man peger hen på levende billeder eller når det foregår i Marokko? Politiken og DR må gerne, men ikke rød-grønne medier må ikke. Ligegyldigt, der vil komme uhyre mængder af dette fra Sverige. Ophæv pasunionen nu, og lad os for en sjælden gangs skyld foretage os noget præventivt og forudseende. Ingen brændt bil, blot et dobbeltdrab: Afdøde bandekriminelle muslimer var i krig med &… […]

  Pingback by ‘Den svenske’ dødspatrulje i Herlev « Snaphanen.dk — 28. juni 2019 @ 12:59

 30. En “Muhammed”-kvotient på 50 % – hvem havde lige set den komme? 😁

  I hvert fald ikke DR, TV2, Radio24syv og vore aviser samt de berygtede og utroværdige svenske PK-medier, der ikke lige syntes, at det var relevant at oplyse os om identiteten og etniciteten af attentatofrene og deres formodede rivaleri Dødspatruljen, men tværtimod forsøger at fremstille hændelsen som et opgør mellem to grupperinger / bander af kridhvide etniske Svensson’er.

  Kommentar by Bjovulf — 28. juni 2019 @ 18:12

 31. Bjovulf — 28. juni 2019 @ 18:12

  Det er Jönsson ligaen der brager sammen m Svenson’s hårde elgjægere, det må det bestemt være lol

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. juni 2019 @ 18:21

 32. 😂

  Kommentar by Bjovulf — 28. juni 2019 @ 19:12

 33. Uwes overblik er nok lidt videre end Tine Tofts.

  Kommentar by Nielsen — 28. juni 2019 @ 21:52

 34. De tilstande har Dansk Flygtningehjælp med Hans Gammeltoft Hansen i teten bragt os i. Det hele danske fjolseting påfører os danskere i vorres hverdag uendelige lidelser. Mange af os må se at vores børn eller koner bliver dræbt. Ikke så få af os har oplevetde fremmedes utilbørlige adfærd på egen krop. Vi har været udsat for tyverier, voldtægter og fornedrelser. Takket være vores politikere og embedsmænd,som har sat klappen for øjet når nogen har stillet spørgsmål ved nytten af fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 28. juni 2019 @ 22:05

 35. Det gode ved netop denne situation,er at de slår hinanden ihjel. Men det gør dem også vante til drab,som gør det endnu sværrere for os at forsvare os selv og hinanden.

  Kommentar by Nielsen — 28. juni 2019 @ 22:08

 36. Et styks død neger. Det er ikke så skidt endda.

  Kommentar by Voltzejn — 28. juni 2019 @ 22:15

 37. jeg melder det her til politiet.
  du så fjerne dette billedet med et samme .
  det her er min familie.
  jeg lover dig at jeg tager dig med i retten vi ses

  Kommentar by nadim — 29. juni 2019 @ 17:56

 38. alle jer der kommenter osv vi ses også i retten

  Kommentar by nadim — 29. juni 2019 @ 17:57

 39. nadim 17:56

  Hey, dit modbydelige perkersvin, du fletter brødfissen. Det eneste, der bliver fjernet her er dig og hele din muhamedanske familie. UD UD UD UUUUUUUUUUD AF KONGERIGET DANMARK MED JER.

  Og husk altid: En død muslim, er god muslim.

  Fuck dig.
  Fuck Muhamed.
  Fuck Allah.
  Fuck Koranen og
  FUCK DEN DØDE PERKER, DER LIGGER UNDER BILEN, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juni 2019 @ 14:29

 40. To mænd likvideret: Central figur i berygtet indvandrerbande fængslet

  En 21-årig central figur i den Stockholms baserede gangster-gruppering Dödspatrullen er lørdag ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet frem til 25. juli i en totalt mørklagt sag, som har relation til dobbeltdrabene i Herlev i tirsdags.

  Det er endnu uvist, hvordan sigtelsen mod manden præcist lyder, ligesom det det heller ikke vides, hvordan manden forholder sig til sigtelsen. Dommer Anne Horstmann valgte at lukke dørene, inden sigtelsen blev læst op.

  Årsagen til de usædvanlige retslige skridt var ifølge anklageren, at sagen har rod i ‘organiseret kriminalitet i bandemiljøet med tråde til udlandet’.

  Inden dørlukningen var manden blevet ført ind i retten iført blå plasticdragt, badesandaler og fikseringsbælte omkring livet. Retsmødet blev gennemført, mens betjente med automatvåben bevogtede retslokalet.

  På vej til sin plads ved siden af forsvarer Bjørn Lund Hansen nikkede den 21-årige til en af politiets efterforskere, som sad på tilhørerpladsen. Også Ekstra Bladets udsendte fik et nik fra manden, der måtte have hjælp af en svensk tolk til at forstå, hvad der blev sagt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juni 2019 @ 15:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper