27. juni 2019

‘Den indholdstomme liberalisme er i stort omfang kompatibel med venstrefløjens opløsningsprojekt’

Knivskarp kronik af Eva og Rune Selsing i Berlingske. Læs det hele!

Fra Berlingske – Borgerligheden døde, da den opgav moralen.

“Det lignede et stort nederlag til folketingsvalget. Virkeligheden er dog meget værre: Nemlig at borgerligheden reelt har skrantet i mange årtier. Vi er slet ikke kommet os over den kulturradikale og marxistiske hærgen gennem Vesten i forrige århundrede.

Den borgerlighed, der overlevede den røde storm, var en flad, indholdstom liberalisme. Vi skal have frihed! Ikke rigtig frihed til noget bestemt, bare frihed. Ikke forholde sig til andre mennesker, eller hvad der er rigtigt eller forkert, men blot gøre, hvad vi nu synes. Lidt ligesom hippierne. En borgerlighed, der ikke går op i familien, dannelsen, fædrelandet, kirken, skønheden – ja, det meste faktisk. En moral, der hverken dømmer eller fordømmer, men er ligeglad og næsten stolt af det. Onelineren ‘folk må leve som de vil, så længe de ikke skader andre’ er ikke kun en af liberalisternes foretrukne ånds- og samtaledræbere. Den er også alvorligt ment og udtrykker totaliteten af den gennemsnitlige liberalists tænkning om kultur- og moralske spørgsmål.

I fraværet af indhold har liberalismen kastet sig over en amoralsk (ikke umoralsk!) jagt på større ting og flere dimser. Det attråede mål med tilværelsen er øget råderum, bedre konkurrenceevne og højere BNP. Ingen spørger hvorfor. Ingen spørger, hvad det gode liv er. Det er ikke sådan, at nogen har erklæret, at gold materialisme er livets salt; vi er bare holdt op med at tænke over, hvad alternativet kunne være.

For langt de fleste er der noget, som bør være vigtigere. Familien, kærligheden, venskaber, pligt, ansvar, dannelse og Gud. Nå ja, og så skal man da helst være produktiv. Men i den liberale borgerlighed er der kun det med at være produktiv tilbage. Derfor kan en yderligtgående, antiborgerlig, feministisk dagsorden vinde frem, selvom et stort befolkningsflertal ryster på hovedet af den. De venstreorienterede vil gerne bryde den borgerlige orden og dens institutioner ned. De liberale ser bare dumt til og spørger, om det er godt for bundlinjen. Når de da ikke selv deltager i nedrivningsfesten.

Den indholdstomme liberalisme er nemlig i stort omfang kompatibel med venstrefløjens opløsningsprojekt. De venstreorienterede hader eksempelvis skønhed, og har til lejligheden udviklet en forfærdelig, menneskefjendsk arkitektur, der skal hjælpe med at uddrive borgerdyrenes romantiske forestillinger om livet. …

Ligeså med familien, der med sine pligter, begrænsninger og frirum fra statsmagten altid har været de venstreorienteredes hovedfjende. Familien interesserer ikke rigtig hyperindividualisterne, der ikke kan forstå, at noget fællesskab kan komme før den personlige frihed. At familien er ét og alt for stort set alle børn, der kommer til verden. Der, hvor vi dannes og bliver til moralske væsener. Familien – ikke individet – er samfundets sociokulturelle mindsteenhed. Nej, du skal ikke gøre, hvad du har lyst til. Der er rigtigt og forkert. Noget, der er bedre end andet. Det er som udgangspunkt bedre at stifte familie og passe på den end ikke. Det er som udgangspunkt bedre, at et barn har en mor og far end blot én af dem. Det er som udgangspunkt bedre at gøre som de fleste end at spilde dit liv med at hade normen og søge det unikke. Og så videre.

… En livskraftig borgerlighed skal insistere på at håndhæve rigtigt og forkert. Der er ingen, der kan forklare, hvorfor kriminelle udlændinge skal have lov at blive i Danmark. Ingen, der kan forklare, hvorfor tilvandrede ikke skal tilpasse sig vores normer. Der er andre hensyn. De handler dog ikke om rigtigt eller forkert…

Vores moral er grundlagt i et nationalt fællesskab, og den moderne liberale internationalisme tilbyder ikke stort andet end politikker, der opløser dette fællesskab. Det er pudsigt, at den nationalliberale guldalder i 1800-tallet var sammenfaldende med en omfattende og oprigtig interesse for fremmede kulturer. Når det tynde øl i Venstre taler varmt om globalisering, mener de i virkeligheden homogenisering. De helmer ikke, førend alle verdens større byer er proppet med den samme mad, de samme butikskæder, samme dødssyge bygninger i glas og stål og de samme enstænkende mennesker. En stor, global lørdagskylling. Dét er drømmen. Så kan pøblen hygge sig med islam og udkantsværen.

… Borgerlighedens ‘krop’ er orden. Den eksisterer stadig, men der er brug for at revitalisere og styrke den. Middelklasseindkomster og middelklasseliv. Hovedsporet, som så mange, selv borgerlige, i dag skammer sig over – for de er blevet lært, i de røde institutioner, at småborgerlivet er uautentisk og uden værdi. En perfid løgn: uden vores orden var fred, frihed og velstand en umulighed. Hårdt arbejde, den sammenholdende familie, det livslange ægteskab, forældreautoritet, kirke, retfærdighed i retssalen, restaurerede hovedgader, tætte naboskaber, møder med morgensang og omsorg for alle de små særpræg. Hjælp til de værdigt trængende og krav, pligter og dannelse.

Alt sammen på en bund af aktiv moralsk stillingtagen.

(Østerlars kirke, Østerlarsker Sogn, Østerlarsker-Gudhjem Pastorat, Bornholms Provsti, Københavns Stift)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102369/trackback

31 Comments »

 1. Apropos Bornholm: http://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-06-27-ung-bornholmer-blev-voldtaget-og-forsoegt-kvalt-bag-arrest

  Det er ekstremt sjældent, at den slags sker på solskinsøen, men det er måske bare et udtryk for et samfund i generelt forfald.

  Kommentar by Larsen — 27. juni 2019 @ 10:48

 2. Godt!

  Kommentar by Winged Hussar — 27. juni 2019 @ 10:57

 3. Trpr jeg har stillet det spørgsmål siden jeg blev teenager, men der syntes aldrig at være nogen som interesserede sig for spørgsmålet, da folk som regel er helt blæste

  Kommentar by Cat Girl — 27. juni 2019 @ 11:11

 4. Jeg er enig i kronikken.
  I øvrigt er friheden en kæmpe løgn. Folk overvåges, vurderes, administreres og straffes som aldrig før. Fordi teknikken tillader og multikulturen kræver.

  Kommentar by Zatopek — 27. juni 2019 @ 11:21

 5. Kommentar by Zatopek — 27. juni 2019 @ 11:21

  Lige netop…nemlig…helt rigtigt set!

  Kommentar by Black Watch — 27. juni 2019 @ 11:26

 6. BORGERNE SKAL HELST være uden tanker og uden følelser. Bevidstløse og viljeløse zombier er marxisternes og de rødliberales folke-ideal. Fem millioner danskere som er uden kærlighed til familien og fædrelandet, uden troskab overfor hinanden, uden engagement i eller viden om deres egen kultur og historie, uden vilje til at forsvare og bevare deres demokrati og rettigheder, uden sans for forskellen på barbari og civilisation, krig og fred, løgn og sandhed……det er for de åndløse/ åndsformørkede radikale liberalister det ideelle danske folk.

  Når kærligheden til det smukke, gode og sande er afskaffet, skal vi også lære at vi ikke må hade noget. Had og vrede er sådant noget grimt noget. Derfor må vi endelig ikke hade noget eller nogen. Vi må ikke hade det hæslige, det uretfærdige, det onde, det modbydelige. Og vi må da slet ikke hade politikere, journalister, kommunister eller islamister. For så risikerer man at folket bliver uregérligt. Hvorefter det straks er mere besværligt at ensrette, undertrykke og udskifte/fordrive/etnisk udrense folket.

  Et folk uden moral, uden følelser, uden viden og vilje…… det er sådan et dejligt folk! Set fra de løsagtiges, de forryktes, de totalitæres og de korruptes standpunkt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. juni 2019 @ 11:32

 7. “Vi er slet ikke kommet os over den kulturradikale og marxistiske hærgen gennem Vesten i forrige århundrede.”

  Desværre væltede Muren, så kunne kommunismen ikke markedsføres længere.

  Heldigvis kom islam belejligt som noget lige så totalitært.

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2019 @ 11:40

 8. Apropos den tabte frihed. Loven blev indført fordi perkerne bar knive i byen, og nok også af frygt for terror generelt. Og siden alle er lige for loven, rammes alle. Danmark er helt i front når det gælder love af den type.

  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/jan-koebte-billig-springkniv-paa-nettet-mistede-jagttegn-og-fik-boede-paa

  Kommentar by Zatopek — 27. juni 2019 @ 11:40

 9. Det er da vist det samme, det franske Nye Højre har sagt i en del årtier (men godt at se det gentaget på dansk). Alain de Benoist har senest udpenslet det i sin bog fra i år ”Contre Liberalisme. La société n’est pas un marché” (Mod liberalismen, samfundet er ikke et marked). Hans mantra har siden 70’erne været, at vi lever i et samfund, hvor alt har en pris, men ingenting har en værdi. Se også det efterhånden ikke så Nye Højres manifest http://www.4pt.su/en/content/manifesto-french-new-right

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 27. juni 2019 @ 12:08

 10. Hvorfor, er det flag ikke på halv stang?

  Kommentar by Anonym — 27. juni 2019 @ 12:37

 11. Hvorfor, er det flag ikke på halv stang?

  Kommentar by White knight — 27. juni 2019 @ 12:37

 12. Apropos de kommende arveskatter:
  I mit skånske sommerland er naboen 12. generation på gården, og slægten kan vel derfor kalde sig dansk. Den 13. generation er på vej, men at “slægt skal følge slægters gang” ligger tilsyneladende langt væk fra den socialdemokratiske tankegang. Kontinuitet i tid spiller ingen rolle for socialisterne, desværre.
  (Det hører med til historien at den nuværende gårdejer fik gården overdraget helt uden arveafgifter i Frederik Reinfeldts tid som statsminister! Jeg gentager: Helt uden arveafgifter!)

  Kommentar by ino — 27. juni 2019 @ 12:45

 13. 12:45/ino

  De kommende afgifter på arv, formue og afkast af investeringer kommer efter alt at dømme alle til at ramme min familie hårdt og begrænse arbejdsglæden, -viljer og samfundsengagementet. På ikk eså langt sigt kommer det også til at koste mange arbejdsplader, Men sådan er det jo at leve i en socialiseret stat.

  Tak til dem, der kalder sig nationalkonservative, for et utrættelig had til det, der tidlgiere forhindrede det røde Danmark i at udleve sine drømme. Vi har nu fået en integrationsminister, der er en halvt somalisk murersvend, der tidligere var næstformand i Socialistisk Folkeparti og som har skrevet bøger om sit had til kapitalismen, dvs. den frie ejendomsret.

  Også bravo bravissimo til the Selsings, at sparke til dem, der allerede ligger ned viser virkeligt format. Det er mit gæt, at deres kendskab til dansk erhvervsliv kan ligge et meget, meget lille sted. For nu at sige det knivskarpt.

  Kommentar by Peter D. — 27. juni 2019 @ 13:36

 14. 12:45/ino

  De kommende afgifter på arv, formue og afkast af investeringer kommer efter alt at dømme alle til at ramme min familie hårdt og begrænse arbejdsglæden, -viljer og samfundsengagementet. På ikk eså langt sigt kommer det også til at koste mange arbejdsplader, Men sådan er det jo at leve i en socialiseret stat.

  Tak til dem, der kalder sig nationalkonservative, for et utrættelig had til det, der tidlgiere forhindrede det røde Danmark i at udleve sine drømme. Vi har nu fået en integrationsminister, der er en halvt somalisk murersvend, der tidligere var næstformand i Socialistisk Folkeparti og som har skrevet bøger om sit had til kapitalismen, dvs. den frie ejendomsret.

  Også bravo bravissimo til the Selsings, at sparke til dem, der allerede ligger ned viser virkeligt format. Det er mit gæt, at deres kendskab til dansk erhvervsliv kan ligge et meget, meget lille sted. For nu at sige det knivskarpt.

  Kommentar by Peter D. — 27. juni 2019 @ 13:37

 15. FAMILIEN ER SAMFUNDETS VIGTIGSTE og mest grundlæggende enhed. Men de røde marxister og feminister foretrækker opløste, splittede og smadrede familier. Det kan ses på antallet af retsløse fædre, faderløse børn, stofmisbrugende unge….. og enlige mødre som får præmier og dusører for at lade sig skille.

  De røde er mændenes, børnenes, familiernes og landenes fjender. Deres familie- og børnepolitik er pilrådden.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. juni 2019 @ 13:42

 16. # 13.37…. Sparker Selsings til nogen som ligger ned???

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. juni 2019 @ 13:46

 17. Da jøders forhold i Danmark tit har været drøftet her på bloggen, skal jeg hermed tillade mig at oplys, at også i den forbindelse viser Norge vejen.

  At Norge er førende på de fleste områder i denne verden, ved alle, der af og til læser norske aviser. Man har også et knivskarpt blik for, at det står anderledes elendigt i Danmark, og på det sidste har Danmarks Radio i pagt med det mosaiske trossamfund i Norge fået understreget, at også i forhold til jøder har Norge vist vejen. programmet hedder “Jøde!”

  I denne lille serie på tre korte afsnit om at være jøde i Danmark møder vi en ung jødisk kvinde, cand.mag. fra Vestjylland, der fortæller sin historie. Hun vil ikke mere “gå under radaren” og skjule sin jødiske identitet, og hun forkaster de råd hun får af sine forældre og ældre, erfarne jødiske damer i hhv. Tyskland og Israel. Ligesom dem i formiddagsbladene står hun nu frit frem og “fortæller alt”.

  En jødisk professor i psykologi tager hende under sine vinger og forklarer hende om forskellen mellem begrundet frygt og eksistentiel angst. Om hun helt forstår den, kan man godt komme i tvivl om, men hun ender med at se forklaret ud, da hun efter terapeutens råd konfronterer sin far med hans ubegrundede angst.

  For tilsyneladende første gang viser faderen hende billeder af ham selv som jødisk barn i Marokko, og hun hører om, hvordan familien blev tvunget til at flygte til Israel. Men det løste ikke problemet, for i Israel blev jøder fra Nordafrika betragtet som andenrangs borgere, og derfor flygtede den jødiske familie videre til Vestjylland og levede siden i fred og fordragelighed under radaren. Got it?

  At Danmark modtager flygtninge fra Israel, var nyt for mig. Men i grunden kunne de lige så godt være arabere, hvis man blot bedømmer familien på udseendet. De tunge vestjyder fatter intet eller er ligeglade, men vor heltinde lider.

  Undervejs på sin Odyssé mod befrielsen fra den virkelighedsfjerne utryghed og angst, hvenvises hovedpersonen til at besøge Oslo, hvor hun modtages med åbne arme af lederen af mosaisk trossamfund i Norge Ervin Kohn.

  Hun er blevet oplyst om, at i modsætning til det plumpe Danmark, der sender politi og PET på gaden mod fantomspøgelser i en sygelig fantasiverden, har man i Norge – surprise surprise – grebet sagen helt anderledes effektivt og intelligent an.

  I Norge anser man det nemlig for en selvfølge, at det er staten, der har pligt til at beskytte jøderne og at fortælle dem, at der ikke er noget at være bange for. Her glipper logikken ret fatalt, men det må seerne selv finde ud af. Sagen er, at en undersøgelse viste, at hver ottende nordmand tidligere havde en antisemittisk holdning, men så udarbejdede regeringen en handlingsplan, og nu oplyser man i skolerne om, at det er der ikke grund til, og dermed er problemet godt på vej mod sin løsning. ifølge Ervin Kohn.

  Det fremgår også, at Ervin Kohn blev voldsomt rystet og vred, da han hørte, at i det plumpe Danmark bevogter man synagogen i Krystalgade og Carolineskolen, og han siger klart og utvetydigt, at det er den forkerte vej at gå, og at antisemitisme skal bekæmpes med “viden og synlighed”.

  Bevogter man andre steder på samme måde, spørger Ervin Kohn stridslystent, og svaret er selvrfølgeligt et rungende nej. Det er kun jøder, de dumme danskere udsætter for bevogtning og dermed en hensynsløs forskelsbehandling

  Hvorefter vor heltinde føler sig bekræftet og sætter et navneskilt med sit jødiske efternavn uden på sin hoveddør.

  Man behøver kun at se seriens tredje og sidste afsnit for at fatte hele dens idë og budskab om synlighed i samfundet. Det er også her, at man møder Ervin Kohn, og man ser den jødiske psykolog i mildt sagt meget lidt afslappet tilstand. For nu at sige det knivskarpt.

  Er denne københavnske psykologiprofessor mon helt sikker på, at der ikke er et vist sammenfald mellem reel grund til frygt og de forældreråd, det fotogene unge menneskes fik af sine forældre i Vestjylland?

  https://www.dr.dk/tv/se/joede/joede-2/joede-3-3#!/

  Kommentar by Peter D. — 27. juni 2019 @ 14:35

 18. Som så ofte med the Selsings stilles en stråmand op, hvorefter den skydes ned.

  Det de harcelerer mod har ligeså meget med liberalisme at gøre, som Søren Pape har med national-konservatisme at gøre.

  Vi liberalister ønsker ikke at give politikere magt til at definere, hvad det gode liv er, og i al ubeskedenhed forekommer det mig, at vi her klokkeklart har empirien på vores side. Med en liberalistisk tilgang til samfundets indretning, var der i hvert fald ikke blevet importeret store mængder muslimske velfærdsnarkomaner.

  Hvorfor er det så svært at forstå, at selvom vi ikke vil brugs statsmagtens voldsmonopol til att tvinge folk til at leve på en bestemt måde, ved vi da godt, hvordan samfundet bedst skrues sammen. Og – helt centralt – det ved langt de fleste, og de vil så vælge at leve i kernefamilier.

  Der må være en liberalist, der engang har tisset på deres sukkermad, når de virker så fokuserede på at udskamme de af os, der burde være deres naturlige allierede.

  Kommentar by Jolly Jumper — 27. juni 2019 @ 14:41

 19. 14:41 Kulturkrig kommer i mange former. Owen Benjamin og de øvrige jøder springer frem i min bevidsthed. De minder ikke alle om hinanden, dog – de skriver alle i mainstreammedierne – så er de nok kulturradikale, skal du se

  Kommentar by Cat Girl — 27. juni 2019 @ 15:06

 20. Hele forestillingen om, at “det frie marked”, “min personlige frihed” og “folk må leve som de vil, så længe de ikke skader andre” skulle kunne redde nationen (det danske folk) fra at blive et degenereret multi-etnisk helvede forekommer at være utrolig naiv.

  Kommentar by HN3 — 27. juni 2019 @ 15:07

 21. 15:07/HN3

  Ih ja, lad os få planøkonomi og kæft og trit og retning under kirketugt og skam og skyld.

  The Selsings sidder trygt og hader igennem foran deres skærme og aner intet om at være derude, hvor der virkelig kæmpes. Som sådanne er de et eksempel på et samfund med et stort overskud. Vel at mærke generet af dem, de foragter.

  Intet er nemmere end at rakke ned på andre, men alting har sin tid, og selv Martin Krasnik er nu træt af parallellen til The Selsings, transen Kirsten Birgits ondskabfuldheder. Det brugte han enormt mange ord i en enormt tæt pakket tekst til, da han futtede denne mandlige pulverheks af til St. Hans.

  Kommentar by Peter D. — 27. juni 2019 @ 17:14

 22. Kommentar by Peter D. — 27. juni 2019 @ 17:14

  Martin Krasnik – er det ikke ham der dengang han var ansat i DR, lavede et karaktermord på Lars Hedegaard efter denne havde overlevet et attentat?

  i så fald, ja så skulle jeg mene at MKs pegefinger blot er et kvalitetsstempel for Kirsten Birgit og dennes ondsakbsfuldheder.

  Kommentar by Erik Øhle — 27. juni 2019 @ 18:28

 23. @HN3

  Du er enhver totalitært indstillede politikers våde drøm. Du overlader frivilligt din skæbne til tilfældige mennesker og håber så på, at de vil redde dig.

  Det vil de ikke. De vil – som os alle – have størst muligt udbytte af mindst mulig indsats, og du skal være umanerlig heldig, hvis deres adfærd medfører øget livskvalitet for dig. Igen, empirien er i den grad imod dig.

  Og hvordan tror du DK havde set ud, hvis vi, da vi begyndte at invitere muslimer til landet, havde haft en liberalistisk indvandringspolitik? Så kunne de kun komme, hvis de selv kunne eller frivilligt få andre til at betale for deres ophold, og eftersom ingen af de selvfede frelste spassere kunne drømme om selv at være i første række til at mærke konsekvenserne af deres virtue signalling, ville der være meget få af dem. Og dem der ville være her, kunne klare sig selv, og så skal jeg gerne medgive, at min liberalisme ikke tillader mig at bestemme, at de ikke må være her.

  Folk finder naturligt sammen med folk, der ligner dem. Kig dig omkring og du vil se, det er sådan og kun dem, der ikke har noget valg, ender med at bo i de muslimske ghettoer, så hvorfor pokker skulle en masse muslimer pludselig bestemme, at nu vil de flytte til det mørke, kolde land langt mod nord?

  Kommentar by Jolly Jumper — 27. juni 2019 @ 20:20

 24. Forstår ikke helt svaret til HN3s ganske fornuftige betragtninger 15.o7, eller hvorfor Selsings kritik af liberalismen skydes ned som værende noget med stråmænd. Det er muligt at Jolly Jumper er en ægte, hæderlig og ansvarsbevidst liberalist, men så er Selsings kritik jo ikke møntet på ham. De liberalister man giver en bredside, er jo dem som hyklerisk kalder sig liberalister, mens de i virkeligheden er civilisations-fjendske kulturradikale.

  Kommentar by tp — 27. juni 2019 @ 22:45

 25. @ Larsen,

  Bornholms socialdemokratiske borgmester har kæmpet ihærdigt for at udbrede mangfoldighedens lyksageligheder til hver en afkrog af øen, så det kan ikke undre at vi nu også ser sager som denne på Bornholm. Awet Tesfay Fantay har formodentligt sikret sig permanent ophold i Danmark da han næppe nogensinde kan hjemsendes til sit eget shithole-land pga en eller anden idiotisk konvention.

  Kommentar by Jan — 28. juni 2019 @ 03:27

 26. @Jan 03:27

  Han er blevet udvist for bestandigt, men som du rigtigt nævner, så kan han jo bare undlade at medvirke til sin hjemsendelse, så kan han blive efter endt afsoning. Ikke længere på Lindholm, efter den nye regerings tiltræden, men sikkert et fint sted med alt betalt.

  Ja, Bornholm var én af de få pletter på Danmarkskortet, hvor man ikke kunne forvente at opleve denne slags begivenheder, men det er vel også snart slut. Næste skridt bliver vel bander som i resten af landet.

  Jeg har absolut ingen tiltro til, at Danmark nogensinde bliver så idyllisk og sikkert at vokse op i, som da jeg var barn. Da min russiske hustru var højgravid med vores første barn rullede vi europakortet ud på spisebordet, for at beslutte, hvor vores børn skulle vokse op. Det blev til et sikkert sted i østeuropa, hvor 12-årige uden problemer kan tage metroen sent om aftenen.

  https://bornholm.nu/nyheder/26-aarig-doemt-for-voldtaegt-og-drabsforsoeg/92068

  Kommentar by Larsen — 28. juni 2019 @ 07:04

 27. @tp

  Hvis the Selsings vil kritisere kulturradikale, så kald dem dog det. Det svarer jo til, at jeg kritiserer De Konservative, men konsekvent kalder dem nationalkonservative. Det ville være uvederhæftigt og skabe splid mellem naturligt allierede. Jeg fatter ikke deres tankegang, og de gør mere skade end gavn.

  HN3s kommentar udviser udpræget kollektivistisk sympati og foragten for individets ukrænkelighed og vil få enhver kommunist til at klappe i hænderne. Hvis du synes, det er den rigtige måde at bygge et samfund op på, bliver vi aldrig enige.

  Kommentar by Jolly Jumper — 28. juni 2019 @ 08:10

 28. De nationalkonservative har i årevis hånet og hadet Venstre i en daglig strøm bl.a.på de sociale medier. Katrine Winkel Holm, Selsingparret, michael Jalving, Snaphanen, Uriasposten, Trykkefrihedsselskabet – you name it!

  Samtidig ser man tydelige totalitære træk under udviklen mod en blå fascisme. Den røde havde vi allerede. Udenlandske penge er forlængst indblandet i propagandaen.

  At det er kommet der til er sådanne som Jan E. Jørgensen og andre virkelighedsfjerne politikere i høj grad ansvarlige for. De er gået for langt. Det gælder da også pressen med dens evindelige “det yderste højre” eller “det ekstreme højre”. For slet ikke at tale om nazi-idiotiet.

  Jeg tror ikke, at der skal meget til for at bremse denne udvikling, men det kræver, at de rette mennesker indser, at der er grænser for, hvor godgørende man kan være på andres regning, når man deler deres fædreland og penge ud og ikke mener, at man kan dæmme op for befolkningsudskiftningen, som vitterligt er i fuld gang.

  Vi er da mange liberale, der for længst har indset, hvad der er under udvikling, og at vi vores tolerance overfor de intollerante er selvdestruktiv. At være selvdestruktiv er ikke en “værdi”, det er værd at dyrke og beholde.

  Kommentar by Peter D. — 28. juni 2019 @ 09:09

 29. intolerante.

  Gad vide om man i Venstre er klar over, at Rasmus Paludan ikke forsøger at skabe et nationalkonservativt parti?

  Paludan har erklæret, at hans parti er etno-nationalistisk utilitaristisk, og det er jo noget af en mundfuld.

  Dette har vakt ophidselse i dele af de nationalkonservative kredse, mens det andre steder – fx her på bloggen – knapt er blevet kommenteret, fordi det, der interesserer mere end noget andet, er, at man vil have stoppet den muslimske indvandring og i stedet sat gang i en muslimske udvandring, hvilket hele tiden har været Paludans mål.

  Kommentar by Peter D. — 28. juni 2019 @ 10:14

 30. 300 mill. årligt til “ofrene” for kontanthjælpsloftet står der i Rød bloks aftalepapir. Der er åbenbart stadig nogen politikere der mener at man skal kunne få mere i overførselsindkomst, end man nogensinde ville kunne opnå på at arbejde.

  Kommentar by Per K. — 28. juni 2019 @ 15:25

 31. Dem som Selsings kritiserer, er jo dem som hyklerisk kalder sig liberalister, borgerlige, humanister og godheds-personer, selvom de i virkeligheden er kulturradikale kommunister/rødsocialister, som nedbryder og forgifter samfundet og alle værdier, med deres EU-lefleri, familiefjendske politik og multi-kulti galskab.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. juni 2019 @ 11:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper