28. juni 2019

Gl. Brabrand: “Vores børn vil gerne ud og lege, men det tør de ikke. Vi er gidsler i vores eget hjem.”

Artiklen bliver ikke konkret, men det er alligevel nødvendigt for Holger Lyngklip Strøm, formand for Brabrand-Årslev Fællesråd, at påpege at det skam ikke kun er ‘unge fra Gellerup’, men også ‘helt almindelige borgerlige typer’. Han fortæller samtidig, at det blot er ‘tre procent’ af de unge fra Gellerup, og de i øvrigt er ‘gode mennesker’ på bunden, der godt kunne bruge en (kommunalt finansieret) tur ‘til Jyllandsringen’.

Gammel Brabrand er ikke hvad det har været. Fra TV2 Østjylland – Fartgale bøller hærger villavej: – Vi er gidsler i vores eget hjem.

“Så sent som i lørdags gik det galt på villavejen. En 51-årig kvinde ville svinge ind på sin grund, da hun blev torpederet af en 24-årig mand, der ville overhale hende venstre om.

Det er ikke kun hastigheden, der er problemet. Det er også den opførsel, de unge mennesker udviser – i særdeleshed, hvis de bliver konfronteret med deres farlige kørsel.

Det kan Lasse Manshaus, der bor på en sidevej til Hejredalsvej, snakke med om.

– Jeg har været ude for en situation, hvor en bil ved en tankstation kører ud på vejen for fuld fart, så en anden bil må køre ud i grøften, siger han til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

– Jeg kører efter bilen og tager et billede af føreren ved et lyskryds. Så følger han efter mig hjem og sparker på bildøren og skriger, at han skal komme efter os. Min søn var med i bilen, og han blev skidebange.

– Der er en række unge testosteronbomber fra Gellerup. De udviser en mandschauvinistisk opførsel, og det er ‘mig først’. Det handler meget om machokultur, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.”

(Hejredalsvej, Brabrand; Foto: Maps)

“Der er simpelthen så meget vanvittig kørsel herude. Vores børn vil gerne ud og lege, men det tør de ikke. Vi er gidsler i vores eget hjem. … Ingen tør lade deres børn cykle deres børn i skole, og det betyder, man i stedet får en kæmpe trafikprop ved skolen. Det skaber så stress og farlige situationer om morgenen.” (Lasse Manshaus, forælder)

Oploadet Kl. 02:50 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102387/trackback

38 Comments »

 1. Det kræver noget mod at sige: “Vi vil gerne lege med jer – kom herover i vores sandkasse”, siger han til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

  “Hvis de begynder at kende os, har de heller ikke lyst til at køre os ned.”

  Hold nu kæft, altså.

  Kommentar by Johnson — 28. juni 2019 @ 04:40

 2. OT

  Regeringsaftale kan hindre hjemsendelse af somaliere
  Stik imod den tidligere regering og Socialdemokratiets ønske bliver det sværere at udsende herboende somaliere til Mogadishu, selv om de ifølge myndighederne ikke har behov for beskyttelse. Det skriver Politiken. Det er konsekvensen af den politiske aftale, som den nye S-regering har lavet med sit parlamentariske grundlag i rød blok, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. juni 2019 @ 05:30

 3. Mon ikke den nye regeringen bedste kan sammen lignes med IT Factory eller Kejserens nye klæder, det er tro partisoldater, der nu skal sikres et godt vederlag og en pension , som kun de fleste kan drømme om .Morten Bødskov er kendt som løgner, Simon Kollerup som boligstøtte svindler, sammen med Ane Hasbo, de kunne ikke lige huske hvor de boede.

  Kommentar by Anders Nielsen — 28. juni 2019 @ 05:54

 4. Iflg. LARS LUSK OG METTE SOCIALFIDUS er Danmark lige nu i topform. Det sagde Lars Lusk til Mette-pigen da han overlod hende nøglerne til statsministeriet, og Mette gav ham straks ret. Så hvad klager folk dog over? Forstår de ikke at Danmark er i topform, er et herligt demokrati, en vidunderlig velfærdsstat, et rigt land der har råd til det hele!

  Man har også masser af velvære, sikkerhed og personlig frihed, bare man bliver hjemme, og har barrikaderet dørene og har panserglas i vinduerne.

  Vover man sig ud, kan man møde en masse friske fyre som kører vanvidskørsel, eller hvis man er særlig heldig, kan man blive tilskuer til hvordan en dødspatrulje rydder op i fejemøget med flyvende geværprojektiler. Det er sådan noget som giver spænding og krydderi på tilværelsen. I modsætning til DRs lange kedelige serier og genudsendelser.

  Det lykkedes V, K, LA og DF på diskret vis at importere yderligere mindst 6O.OOO “berigere” (24O.OOO incl. familiesammenføring). Det kostede bare vi danskere lidt flere bøder, gebyrer og skjulte afgifter, plus en lang række nedskæringer, lukninger og forringelser af sundhedsvæsnet, infrastrukturen og den sociale velfærd. Det er jo bagateller, når bare Danmark er i topform.

  Og topformen vil snart blive endnu bedre. Takket være Marokko-traktaten og de yderligere 5-8OO.OOO “berigere” og svage, svage kvote-fupflygtninge som nu er på vej til vores lille idylliske, fredelige, pragtfulde og folkestyrede overflødighedshorn af et samfund. Hvor vores søde, kære og progressive politikere arbejder dag og nat på at skaffe os endnu mere hygge og flødeskum.

  Husk det nu: Vi er på en stor oplevelsesrejse sammen med partierne og medierne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 06:01

 5. “Måske de kan køre om kap med politiet på banen” (sic).

  Det er jo også det helt rigtige signal at sende.👍🏻

  Formanden for Brabrand-Årslev fællesråd udtaler vel bare, at de “borgerlige typer” sørme også udgør et problem, for ikke at få problemer med mændene fra Gellerup.

  Kommentar by Larsen — 28. juni 2019 @ 06:18

 6. 1 Johnson

  Nå, så problemet er børnene, der ikke “tør” lege med dødskørere. Hvad er de mon bange for? Voldtægt og “skader på halsen” som denne lille dreng fik i sit eget hjem? Det siger alt, at han kun overlevede fordi hans HUND forsvarede ham. Forældrene var værre end ingenting.

  . . .

  The 11-year-old victim has since suffered from post-traumatic stress disorder (PTSD) and can therefore no longer participate in school lessons. The boy’s mother said, “We always helped Abdulrahman. We don’t understand why he did this to us.”

  https://barenakedislam.com/2019/06/23/germany-muslim-migrant-repays-the-family-that-took-him-in-by-stabbing-their-child/

  Børn i Brabrand, lyt ikke til jeres vanvittige forældre. Hvis de vil tvinge jer sammen med røvere og mordere, så kontakt børneværnet. Find jer ikke i at blive ofret.

  Kommentar by Sådan er det jo — 28. juni 2019 @ 06:23

 7. Danmark i topform

  Kommentar by k. m. — 28. juni 2019 @ 06:44

 8. Gad vide om løftebruden med brudesvende og brudepiger er blevet raslet tættere sammen senere i går aftes under afsyngelsen af det gl. Bo Bendixen hit “Det er vores bryllupsdag i dag”?
  I véd, den der går noget i retning af:
  “….DÉT! må vi ha’ noget mere aaaf – meget meget meget mere aaaaaf!!”
  Man sku’ tro det…

  En trøst er det. At gennemsnitsalderen på sammenrendet ikke er mere end 41 år. Der bør således være rigelig tid til at nå, at stille landssvigerne til regnskab en dag.
  Og, den dag vil oprinde på et tidspunkt. Måske før de aner.
  Læs evt. Snaphanen dk.

  Kommentar by White knight — 28. juni 2019 @ 07:01

 9. Stemmefordeling Århus V 2019:
  A: 26,1%
  V: 16,8%
  B: 14,6%
  Ø: 9,4%
  F: 8,9%
  O: 6,6%
  C: 5%
  Å: 3,6%

  2015: Stort set samme fordeling bortset fra O havde et kanonvalg det år.

  I har redt Jeres seng. Nu skal I fandeme også få lov til at ligge i den.

  Kommentar by O — 28. juni 2019 @ 07:15

 10. En af de mistænkte i terrorsagen om påstået droneindkøb til Islamisk Stat, som DR har oprullet, er tidligere dømt seks år og fire måneders fængsel i en terrorsag i Bosnien med tråde til Danmark.

  Den 33-årige tyrkiske statsborger Abdul Kadir Cesur blev i 2007 i Sarajevo dømt for at planlægge et terrorangreb sammen med en række andre personer. Manden er opvokset i Danmark og har boet i Danmark i en lang årrække, men bor nu i Tyrkiet og er internationalt efterlyst.

  På grund af et navneforbud i den danske dronesag har DR ikke tidligere kunnet beskrive, hvilken sag Abdul Kadir Cesur tidligere har været dømt i, men Østre Landsret har ophævet navneforbuddet på DRs anmodning.

  Den bosniske terrorsag begyndte i 2005, da Abdul Kadir Cesur blev anholdt i en lejlighed i Sarajevo sammen med en svensk mand.

  I lejligheden fandt politiet blandt andet våben, sprængstof og et selvmordsbælte. I 2007 blev Abdul Kadir Cesur dømt for at planlægge et terrorangreb.

  Sagen i Bosnien havde forbindelse til den såkaldte Glostrup-terrorsag her i Danmark, hvor den dengang 18-årige Abdul Basit Abu-Lifa blev idømt syv års fængsel.

  Under Glostrup-sagen kom det frem, at Politiets Efterretningstjeneste havde holdt øje med Abdul Kadir Cesur, der dengang boede i Danmark, og havde gjort det, siden han var 18 år, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. juni 2019 @ 07:19

 11. @ 1 Den pågældende der udtaler følgende bevingede ord: Det kræver noget mod at sige: “Vi vil gerne lege med jer – kom herover i vores sandkasse”, siger han til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:“Hvis de begynder at kende os, har de heller ikke lyst til at køre os ned.” – han ligner sågu egne ord – en slags uredt seng.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 28. juni 2019 @ 07:20

 12. Sådan er det jo 06:23

  Jamen ham Abdullaaah, lyder da som en rah man.
  What’s not to like?

  Jeg ka’ nu ikke helt mønstre den store medfølelse med familien.
  Skift araberen ud med en tysker herhjemme under WWII. Og de ville ha’været tyskervenlige.
  Ikke sikker på, det ej heller ville ha’ kreeret mange fugtige øjenkroge dengang.

  Som jeg skrev i en tidl.postering:
  “DÉT! må vi ha’ noget mere aaaf….🎵🎶”
  Folk ER tilsyneladende nødt til, at lære det på den hårde facon.
  Hvis de er for naiive og fatsvage til at forstå, hvad de egentlig har gang i.
  Det er jo ikke kun dem selv de skader – men hele europa, ved at ta’ den Rah’e Man ind og gnaver op fra slap.
  Føj!

  Kommentar by White knight — 28. juni 2019 @ 07:21

 13. Så længe den egentlige årsag til problemet bortforklares med forslidte pædagogfloskler, bliver problemet aldrig løst. Valget er derfor ”flyt eller bliv kørt ned”. Den virker dog kun så længe, at der er andre steder at flytte hen. Den mulighed varer ikke ved. (Den effektive løsning på problemet er naturligvis en absolut nul-tolerance justits med omgående langtidsfængsling og – hvis ikke-dansk statsborger – udvisning. Fratagelse af tildelt dansk statsborgerskab skal også gøres lettere i tilfælde af kriminalitet).
  En interessant detalje er, at journalisten faktisk stiller et kritisk spørgsmål, det er man ikke forvænt med:
  ” Er det ikke at belønne nogle mennesker, der ikke kan finde ud af reglerne i samfundet, hvis man inviterer dem ud til Jyllandsringen, så de kan køre race?
  Svaret er faktisk også interessant: ”Bankdirektører får et gyldent håndtryk, selvom de bliver afskediget. Jeg kan ikke se, at der en forskel.”
  Underforstået: lige meget hvor meget lort de har lavet som bankdirektører.
  Lige på det punkt har han en pointe.

  Kommentar by JMR HH Jr — 28. juni 2019 @ 07:25

 14. De næste mange år vil der komme nye vælgere til som i barndommen har været ofrer for deres forældres forræderi.
  Spørgsmålet er jo så om det er indoktrinering eller vrede der sætter ind når de står i stemmeboksen.
  Stakkels børn.

  Kommentar by Hagmann — 28. juni 2019 @ 07:31

 15. Ak ja. Vi skal lige have 4 år mere af den slags. Måske vågner danskerne da eller måske vil de ligefrem have 8 år mere.

  Kommentar by NulTolerance — 28. juni 2019 @ 07:33

 16. JMR HH Jr 07:25

  —Måske kan de (perkerne, Carlo) køre om kap med politiet på banen, siger formanden for Brabrand-Årslev Fællesråd, Holger Lyngklip Strøm…🤦🏼‍♂️😕🤯 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. juni 2019 @ 07:34

 17. TAKKET VÆRE kloge og tænksomme vælgere, er Christiansborg blevet forvandlet til et perfekt dilettant-teater. Og derfor skiftes dilettanter fra rød og blå blok til at optræde. Men det går fremad, for nu er de elendige skuespillere fra V, K, LA og DF blevet udskiftet med strålende, begavede og filmstjerne-agtige skuespillerinder fra S, Enhedslisten og de Radikale. Vi vil fremover blive regeret af kvinder, feminister, kommunister, lesbiske og bøsser, og det er jo rigtig godt. Vi har længe, ret flovt, været bagud i forhold til Sverige, men nu vil vi nok snart indhente dem og overhale dem. Jubiiii og hurra!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 08:27

 18. Carlo Di Napoli II 07:34
  Ja, man ved ikke om man skal grine eller græde … jeg hælder mest til at græde, for det er et alvorligt problem for de danske borgere, der bor i området – og på lidt længere sigt for os alle sammen, også for os der endnu ikke er direkte belemret med problemet. Det er kun et spørgsmål om tid.
  O 07:15
  Jeg anerkender, at du har en pointe med stemmefordelingen. Mange har fået, hvad de selv har bedt om, selvom mange nok ikke havde gjort sig dette helt klart, inden de bad om det. De toneangivende medier bærer et medansvar med deres systematiske fortegnelse af virkeligheden, og vores velfærdsbaserede opdragelses- og uddannelsessystem bærer også et stort medansvar for den generelle manglende erkendelse af multikulturens problemer. Medier som Uriasposten med flere er vigtige som aldrig før.

  Kommentar by JMR HH Jr — 28. juni 2019 @ 08:28

 19. De små brune skånes for al modstand.
  Danskere skal bare tage imod tæsk og al mulig andet lort fra dem, Red Barnet Ungdom beskytter.

  “Børnene på ni danske asylcentre – heriblandt dem i Jelling og Sandvad – har fået overleveret de venlige hilsner, som danskerne de seneste tre måneder har kunnet skrive på Red Barnet Ungdoms hjemmeside. Negative hilsner er det også blevet til, men dem har organisationen slettet, og de retter kritik af de voksne mennesker, der bruger tid på at skrive sådanne beskeder.”

  mere på vafo.dk

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2019 @ 09:42

 20. Store Luxus biler på negerløn. Kørekort eller ikke. Stjålne biler, falske nummerplader. Ingen forsikring, vægtafgift.
  Men mon skat og politi er interesseret?

  Kommentar by Anonym — 28. juni 2019 @ 10:09

 21. Aj, det skulle de gode gl- brabrand’ere bare have vidst, inden den femte juni. Så kunne de have stemt efter det! Ærgerligt …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. juni 2019 @ 10:13

 22. Ja, Danmark er i Topform og det går rigtigt rigtigt godt i Danmark siger LLR og vi har fået løst indvandringproblemerne, send lige dette indslag til MSM.

  Kommentar by IES — 28. juni 2019 @ 10:15

 23. Jeg gætter på at Holger Strøm stemte for mere af samme slags ved valget. Fårene vil slagtes.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 28. juni 2019 @ 10:42

 24. k.m. 09:42

  –Men vi har desværre været nødt til at sortere en del negative og racistiske hilsner fra. Det er trist, at der er voksne mennesker, som rent faktisk bruger tid og kræfter på at sende ubehagelige hilsner til børn, siger væmmeligfissen Astrid Engberg.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. juni 2019 @ 10:47

 25. Nååh ja. Det er jo også lige op og ned af Gellerup. Ikke langt fra Grimshøjmooskeen. Et af de steder, hvor Morten Østergaard er yderst populær, sikkert sammen med Hitlers bog “Mein kampf” på arabisk selvfølgelig. Gætter på det lige nu er Palestinænsiske klaner sammen med Somaliske klaner der ejer stedet (Tyrkerne er vel flyttet). Flyttede også hurtigt derfra dengang jeg skulle være far….(Gad vide op håndbrygger lauget stadigvæk eksistere …nej selvfølgelig nok nedlagt for lang tid siden i 1990 erne…en joke at tro det stadigvæk er der). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2019 @ 10:54

 26. Michael Unna, de er der sgu endnu 😃😁: Haandbryggerlauget af 1970 på Edwin Rahrs Vej 6B, 8220 Brabrand

  Haandbryggerlauget er et laug af øl-entusiaster, som laver deres eget øl, kaldet for håndbryg. … geniale ide, at bringe beboerne i det nybyggede Gellerupparken tættere sammen via håndbrygget øl. https://haandbryggerlauget.dk tillad god øl, men forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. juni 2019 @ 11:00

 27. Valget var svindel – det er altid svindel. Danskerne stemmer på staten. De kan også stemme på staten. Lad nu være for fanden. Det drejer sig kun om nogle helt positioner som ministre og den slags helt uden indflydelse på landets politik og uden indflydelse på ministerierne for den sags skyld

  DET GØR INGEN FORSKEL OG DET GIVER NUL (0) INDFLYDELSE AT STEMME VED ET SÅKALDT DEMOKRATISK VALG – SELV HVIS DU ER ALLE STEMMERNE – HVIS ALLE GAV DIG DERES STEMME, SÅ DU HAVDE ALLE STEMMERNE TIL ET “VALG” – SÅ VILLE DIN INDFLYDELSE PÅ LANDETS POLITIK BLIVE ET STORT RUNDT FUCKING NUL

  Kommentar by Cat Girl — 28. juni 2019 @ 11:01

 28. Dagens jihad-voldtægt

  Den 16-åriges navn og tilhørernes sproglige og fysiske udtryk i retten efterlod ikke tvivl om, at der er tale om en personkreds med mellemøstlig baggrund.
  Drengens forældre var til stede, og der var desuden et par unge mænd, der præsenterede sig selv som ‘hans brødre’.

  https://ekstrabladet.dk/112/mystik-i-retten-16-aarig-dreng-sigtet-i-voldtaegtssag/7691665

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. juni 2019 @ 11:16

 29. “Ifølge Holger Lyngklip Strøm kan problemerne på Hejredalsvej og de omkringliggende veje, eksempelvis J.P. Larsens vej, dog ikke kun tilskrives unge mennesker fra Gellerup.
  – Der er også nogle testosteronbomber blandt os. Det er helt almindelige borgerlige typer, der giver fuckfingeren og gasser op ved til skolepatruljen, siger han”.

  Man er så bange for at sige man har et negerproblem.

  Kommentar by jrp — 28. juni 2019 @ 11:27

 30. Hvorfor, Kim Møller?

  Kommentarer lukket til Rønnebo: I hans kultur er det ikke udtryk for, at man ikke kan have sex, blot fordi kvinden siger nej, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. juni 2019 @ 11:37

 31. – Carlo Di Napoli II

  Rettet nu. Mac’en har nogle gange problemer med java.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juni 2019 @ 11:53

 32. Forstås… Det er en militær enhed, del autonom, uden sharia må ung-inva hærge så hånligt som muligt. Det er militær ordre, ikke personligt. Og dansk skam virker altså ikke på inva-jihad-pligt, den er kun succes bekræftelse. Sorg, vrede, fortvivlelse er endemålet for inva. Til sidst må dk nemlig indføre sharia straffe for at styre inva-børnene. Og så er sharia indført i dk. Smart.

  Dagens invasionstal: 197 mio. Død og tæsktal: 4d.-36.000t.

  Fiskepriserne: rød kuller er høj, der ser ud til at blive en rød solnedgang for demokrati fornuft og sandhed, afløst af fakelife, kaos, sindslidelser og selvfølgelig ultravold.

  Klima, er røvsygt, den store hjernedød der har ramt statstoppen, har skabt global afkøling i det gode humør..

  Paludan forever, sejr! Men indtil da,.. god shariah..

  Kommentar by Gaflen — 28. juni 2019 @ 12:07

 33. Cat Girl 11.o1: Det kan formuleres på en anden måde. Hvis vælgerne blot skifter mellem blå og rød stue, så de to stuer blot skiftes til at have magten, så gør vælgerne sig selv til grin, og sætter sig selv uden for reel indflydelse. For om man er i opposition eller regering betyder ikke meget, hvis man kun er med i politik for pengenes skyld, som de fleste politikere er. Man kan som levebrødspolitiker trives fint, bare man bliver ved med at være i folketinget. Ja, selv om man slet ikke vælges, kan man stadig få fede jobs, bare man har holdt sig gode venner med sit parti.

  Vælgerne har kun een gang sat sig en smule i respekt, det var ved jordskredsvalget i 1972 eller 73. Men skredet var ikke stort nok, og det nye parti blev isoleret, hetzet og udmanøvreret.

  Fordi danskerne altid har været fodslæbende og altid har fundet sig i alt, betragter partispidserne vælgerne som stemmekvæg.

  Og når vælgerne så oveni villigt lader sig ensrette af DR og TV2, og stemmer personligt på helt håbløse partier, og på typer som Marianne Helved, Uffe Elbæk, Pernille skipper, Sofie Carsten, Morten Østergaard og Zenia Stampe osv…… så beder de jo ligefrem om at Danmark skal omdannes til et skørt, kaotisk og jungleagtigt samfund á lá Libanon eller Sverige.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 12:17

 34. @ White knight – 07:01

  Jeg tænker lidt, at regeringen og deres venstreradikale støtter ikke har sunget med på selve teksten i “Det er vores bryllupsdag i dag”, men blot har budt ind, når koret har sunget den velkendte strofe: “Daaa—di-li-a-la-lahh”. Den er tilpas let, til at de kan være med, og så har den jo også sådan en smuk klang af multikulti.;)

  Kommentar by R. W. Emerson — 28. juni 2019 @ 12:30

 35. 12:17 Det ligger før det Alexander. Det er sandt, hvad du siger, men det er endnu mere sandt og mere grundlæggende, at dem vi stemmer på overhovedet ingen indflydelse har på landets politik. Den er for det første allerede fastlagt og for det meste helt andre steder, desuden er alle i folketinget, som du bemærker kun der for deres egen skyld og alle partierne er dermed 100% korrumperede, da ledelsen i generation efter generation har været interessenternes ledere.

  Helt ærligt – Hvor i den politiske ligning optræder det danske folk?? De er ganske rigtig totalt til grin og Egon i Olsen Banden kunne ikke udtrykke min mening om dem

  Valg er da et kæmpe narreværk. Du sætter et kryds på et stykke papir og det skulle konstituere hvad helt præcist i den politiske proces? At nogle mennesker vælges til at gøre, hvad der passer dem? Det er jo fuldstændig latterligt

  Kommentar by Cat Girl — 28. juni 2019 @ 12:38

 36. Beboerne i GL Brabrand må stemme Stram Kurs til det kommende valg.
  Det vil være med til at løse problemet.

  Testosteronbomberne fra Gellerup bliver dermed sendt hjem til deres Lortelande.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. juni 2019 @ 22:18

 37. Vi er ofte blevet bekendte med, at ofre for hverdags-Jihad nærmest undskylder for det skete og foreslår mere af samme pædagogik, som ikke har virket på noget som helst tidspunkt siden iSlam-invasionen begyndte.
  Jeg har bemærket, at folk i ghettoområderne, der tør stå frem, aldrig snakker om problemerne som et landskendt problem, men faktisk opfatter det som et isoleret problem for deres postnummerområde og ligeledes foreslår mere af det samme, som ikke virker.
  De må ikke have meget (be)kendskab uden for egen hverdag.
  Vi har også ofte set, ved Paludan-seancerne, at etnisk danske ghettobeboere (med lavere social status) er ret så aktive for at forsvare deres iSlamistiske ghettobeboere.
  Det virker meget indskrænket og lever man en så indskrænket en tilværelse, er man let påvirkelig af Journalistisk Venstreforbund og den lokalt herskende sociale kontrol/kodeks, hvor man jo er stemplet total ude, hvis ikke man åbent bekender sin afsky for Paludan.

  Måske var det bedre, at det var de etniske danske, der blev sendt en tur ud af deres komfortzone, så de´ kunne lære andre handlemønstre at kende?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juni 2019 @ 01:05

 38. Danskerne har stemt. Flertallet bestemmer.
  Lev med det, skrid eller skyd.
  Såre simpelt, men næppe uden konsekvenser !

  Kommentar by LukEllerSkyd — 29. juni 2019 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper