28. juni 2019

Merete Bøye: “.. tillykke med det, men kristendom er det ikke. Det er kristendom og venstrepopulisme”

Det ville være godt, at landets kristne arv kunne være en mobiliserende faktor, men kirkelige samfund afspejler i lighed med diverse NGO’ere venstrefløjens march gennem institutionerne. Det går naturligvis helt galt i islamiserede områder, såsom Kreuzberg i Berlin, Tysklands Nørrebro.

Godt læserbrev af sognepræst Merete Bøye i Kristeligt Dagblad – Den tyske kirke er blevet venstrepopulistisk.

‘Rechtspopulismus schadet der Seele’ (på dansk: højrepopulisme skader sjælen) står der på et banner, der vajer fra en såkaldt evangelisk kirke i Berlin. Herinde er de nemlig inkluderende og tolerante, så deres dør er åben for alle i hele verden, men kun hvis du ikke har stemt på AfD, Alternativ for Tyskland, dit dumme svin!

Der er ikke meget tilbage af Anden Verdenskrigs bekendelseskirke her. I DDR-tiden var kirken et helle. Her var der et fællesskab, der ikke var konstitueret af forstilt opbakning til det kommunistiske regime. Her var man sammen om Kristus, og det fællesskab nivellerede medlemmernes indbyrdes uenigheder. Nu er det ikke samfundet, men kirken, der er socialistisk. Det er kirken, der sætter dig stolen for døren, hvis du ikke retter ind efter de socialistiske multikulti-paroler, som tilmed har fået et vist præg af ‘fromsethed’ ved at blive præget med kirkens stempel.

… C.S. Lewis lader i bogen ‘Fra Helvedes blækhus’ skrivebordsdjævelen Screwtape beskrive den teologi, som han ønsker udbredt i kirken: ‘Det, vi ønsker, hvis folk partout vil være kristne, er at holde dem i den sindstilstand, jeg kalder ’kristendom og’. Du ved: kristendom og krisen, kristendom og ny psykologi, kristendom og troshelbredelse, kristendom og vegetarianisme. Hvis de skal være kristne, så lad dem i det mindste være kristne på en anderledes måde. Erstat selve troen med en eller anden modedille med en kristen farve. Arbejd på deres skræk for Det Vi Plejer.’

Det er ikke godt nok bare at være kristen, nej, man skal gøre en forskel i verden, og i dag hedder det kristendom og flygtninge. Og de skulle komme fra øst og vest og nord og syd og sidde til bords i multikulti-regnbue-klappeland. … vig bort fra os, alle I, som tænker falsk. De, der ikke går ind for at åbne Tysklands og hele Europas grænser, er motiveret af ondskab og egoisme, derpå er man sikker. Det er højrepopulisme, og din evige sjæl er fordærvet, hvis du abonnerer på den slags beskidte tanker. Så kan det godt være, du selv tror, du er motiveret af retfærdighed og næstekærlighed. Det kan godt være, du selv tror, du bare gerne vil bevare dit lands kultur og skikke…

Medlemmerne forlader den tyske kirke hurtigere end vand gennem en si. Det forsøger den at reparere på ved at være tydelig nok i sin kommunikation omkring, at sjælen frelses via international socialisme. Virker det? Tjah, måske. Det kan da hænde, at vejen til det fyldte kirkerum går via flere frelste politiske floskler sejlende ned ad kirkemurene. I så fald tillykke med det, men kristendom er det ikke. Det er kristendom og venstrepopulisme, og Screwtape griner af os i sit helvede.”

(Helligkorskirken på Blücherplatz i multikulturelle Kreuzberg, Berlin, 2018)

Oploadet Kl. 12:22 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102414/trackback

65 Comments »

 1. Læste den igår, fantastisk at bringe C.S Lewis ind!

  Kommentar by Moth — 28. juni 2019 @ 12:47

 2. Sognepræsten vrøvler: Bydelen Kreutzberg har altid – også før murens fald – været en del af Vestberlin. Og dermed ikke DDR.

  I dag er bydelene Kreutzberg og Friedrichshain lagt sammen. Den første i det tidligere Vestberlin/BRD, den sidste i det tidligere Østberlin/DDR.

  Berlins spejling af multikulti Ydre Nørrebro og Nordværst for så vidt angår muslimer er i øvrigt ikke Kreutzberg, snarere Neukölln og lidt nordvestligere Wedding.

  Blot til orientering….

  Men hvem fanden forventer også historisk og geografisk viden hos en sognepræst? Godt, jeg ikke er medlem af tosseforeningen, der blandt andet understøttede pestilensersærloven af 1992.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juni 2019 @ 13:13

 3. Min fejl: Kreuzberg, beklager manglende staveevner.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juni 2019 @ 13:25

 4. Det er så sandt, også i dk, hvor der siden 80erne, blev besluttet at præster i dk gerne måtte prædike politik, nok af det også dengang svindende deltagerantal, og selvfølgelig blev 70% til rødvrøvl ingen gad høre på, der blev slappet, hvor burde strammet, men uni er jo rød, suk..

  Men de findes, de blå kirker der ved at kristendom IKKE er socialisme(kommunisme). Der wr langt i mellem, men find dem, af historisk logik, tror jeg, så er det med kristendom at invasionen skal bekæmpes, ikke fornuft, det har jo ikke virket, vel? Og med den afskyelige top-idiot til p.s.j., kbh,s biskop, som både er rød, dum, selvfed, fed og sløv..

  Find en blå præst, gå i menighedsrådet og byg modstanden op på ny. Det er derfor invasionen og rødgorillaen plyndrer kirker og smadrer gravsten, angrebet foregår multi-frontalt, multi-dræbkulturelt. I det mindste er man blandt venner om de værdier dk er bygget på. Og ved arrangementer er der støvsuget for rød, sortskæg og tørklæder. Men snart er kirken sparet væk, kirker blevet moskeer.. Saudi opkøber. Som altid sætter rød sin fede røv på alt og påstår de selv har opfundet det, fordi de er så kedelige og fantasiløse selv. Rød er ikke en kultur, men en ikke-kultur. Derfor elsker de invasionen, der vil give dem fylde og skarphed.. Et lem i røven og et krumsværd gennem halsen… Er der nogen fronter inva ikke har fundet?.. Tragikomisk er vores eneste chance at gifte os med dødskommunistiske kina, ha ha harrrr… God shariah..

  Kommentar by Gaflen — 28. juni 2019 @ 13:26

 5. 13:13 Vest-Berlin lå i DDR, så jo Kreuzberg lå i DDR

  Kommentar by Cat Girl — 28. juni 2019 @ 13:32

 6. Ps. Henrik p. Jeg gider ikke høre på dine stupide kommentarer om mine indlæg, du læser jo ikke korrekt og hvem fanden tror du gider høre på din karakter givning. Dit børnevrøvl er symbol på blå småskændes mens invasionen brænder samfundet af udenfor..
  Idiotisk.. Gå ud og kæmp og fat alvoren… Ellers.. God shariah..

  Kommentar by Gaflen — 28. juni 2019 @ 13:35

 7. Altså disse ånds(forræderiske) indsnævrede præster, kan vel stille sig selv spørgsmålet. Kan Kirken acceptere folk der går ind for sharialov, som -ret-troende muslimer gør? I så tilfælde, ville Jesus nok ikke være født, fordi Maria ville være blevet stenet ihjel for utroskab, eller sex før ægteskab. Dernæst ville Jesus jo også være dømt for blasfemi, på samme måde som Kristne i Islamiske lande jo risikere. F.eks Pakistan. Nuvel Helligånden kom imellem, men det har disse åndforræderske præster vel glemt alt om (for det kan vel ikke være åndsindsnævring det hele??? Eller er de virkelig så Dumme?). Bortset fra det, hvad har det så med højre og venstre at gøre??? Er de bare nogle Venstrepopulistiske præster uden åndeligt indhold, end hvor vinden blæser? Må magt ikke bruges til at beskytte folk fra folk som hader den frihed, som Jesus skabte ved at adskille loven fra Gud i forhold til at det drejede sig om Mennesker (Læs Markus evg kap 2 mod slutningen- Sabbathen var stram lov- med dødstraf for at bryde den i princippet)?. I så tilfælde kan man læse i Lukas evg. at Jesus bevæbnede sine disciple. Trist at kristendommen i Tyskland skal ødelægges af nogle Folkeforræderiske præster.Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2019 @ 13:36

 8. PS en lille fejl i 7) Jamen Jesus bliver dødsdømt for blasfemi, først af Kaifas (brugte det sikkert som en mulighed for at komme af med ham, efter han havde ødelagt det for de handlende i templet…Læs det i Lukas- Du siger det selv- …(underforstået. Hvem er blasfemisk). Pilatus fatter ikke Hebræisk, og hvad de indfødte jøder har gang i, men vil ikke blande sig i interne Jødiske forhold. – du siger det selv- giver ingen mening hos ham.
  Kristendommen (den protestantiske) adskiller loven fra gud til at være et afbalanceret forhold om kærligheden til mennesket. Både som Individ, men også som kollektiv (Da vi jo alle er syndere, og kan fristes over evne til at ødelægge det for vores medmennesker. Markus evg kap to imod slutningen: Loven (sabbathen) er til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for (sabbathens) lovens skyld.
  – Beklager den lille forståelsesfejl.:-) Støt SIAD. God fredag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2019 @ 13:45

 9. Angående jøder. Der den udbredte lodrette løgn, at jøder myrdede jesus. Alle glemmer at jerusalem var besat, som dk under krigen, men Med shariah oveni. Så alle prøvede at redde sig. Alle var forrædere. Det var romerne der myrdede jesus, færdig.

  Kommentar by Anonym — 28. juni 2019 @ 14:07

 10. Angående jøder. Der den udbredte lodrette løgn, at jøder myrdede jesus. Alle glemmer at jerusalem var besat, som dk under krigen, men Med shariah oveni. Så alle prøvede at redde sig. Alle var forrædere. Det var romerne der myrdede jesus, færdig. Skulle man forfølge nogen siden, i samme stil, er det jo så italienerne!..

  Kommentar by Anonym — 28. juni 2019 @ 14:10

 11. Angående jøder. Der den udbredte lodrette løgn, at jøder myrdede jesus. Alle glemmer at jerusalem var besat, som dk under krigen, men Med shariah oveni. Så alle prøvede at redde sig. Alle var forrædere. Det var romerne der myrdede jesus, færdig. Skulle man forfølge nogen siden, i samme stil, er det jo så italienerne!..

  Kommentar by Gaflen — 28. juni 2019 @ 14:10

 12. #2: Der er ingen grund til at angribe præster og kristendommen generelt. Der er mange gammelsocialistiske præster, men der findes også glimrende og forstandige præster, der har forståelse for danske værdier og betydningen af den danske kulturs overlevelse. Tænk blot på familierne Krarup og Langballe. Ovennævnte læserbrev var heller ikke helt skævt.

  Jeg synes i øvrigt at der er en ubehagelig tendens til at kommentatorerne her på bloggen er begyndt med at angribe hinanden på usaglig vis. Nationalkonservative skal koncentrere sig om at kæmpe mod danskhedens fjender og ikke spilde læsernes tid med at rage uklar med hinanden. Ellers bliver kommentarsporet irrelevant og kommentatorer med noget væsentligt på hjerte vil forsvinde fra bloggen. Det skyldes nok udbredt frustration over den røde valgsejr (som ærligt talt også er trist for bevarelsen af et dansk Danmark).

  Kommentar by JC — 28. juni 2019 @ 14:15

 13. Ifølge UNDP er Tjekkiet det 14. mest udviklede land i verden. Det er også verdens 6. mest fredelige land og har desuden en høj grad af demokratisk styre. Tjekkiet har den laveste arbejdsløshed i hele EU. Indkomstskatten i Tjekkiet er flad og på 15% af alle indtægter. En opgørelse i 2010 viste, at der var 3500 muslimer i landet, under 0,1% af befolkningen. Den mest midterorienterede socialdemokrat inden for tjekkisk politik har samme syn på islam som Rasmus Paludan i Danmark, der i Tjekkiet er et meget moderat syn. Våbenloven er meget liberal og Nåh ja, en stor fadøl koster 10 kroner. Pebersprays, knive og totenschlægere sælges på markeder. Er man mere til pistoler, skal man bare lige have et kørekort til det – så er den klaret.

  “A gun in the Czech Republic is available to anybody subject to acquiring a shall issue firearms license. Gun licenses may be obtained in a way similar to a driving license – by passing a gun proficiency exam, medical examination and having a clean criminal record. Unlike in most other European countries, the Czech gun legislation also permits a citizen to carry a concealed weapon for self-defense – 246,715 out of some 303,936 legal gun owners have a concealed carry permit. The vast majority of Czech gun owners possess their firearms for protection, with hunting and sport shooting being less common.”

  Kommentar by Migranten — 28. juni 2019 @ 14:28

 14. Faktisk meget forståeligt, hvis andre opfatter Uriasposten som et forum for tosser. Blot i denne indtil videre korte tråd:

  > Cat Girl 13:32

  Nå for søren, så Vestberlin, en del af BRD, var i virkeligheden en del af DDR??

  Nix, Vestberlin lå geografisk i DDR, men var – efter WWII og før murens fald – en del af BRD, faktisk en delstat som de øvrige i BRD og i princippet zoneopdelt mellem de tre øvrige parter, USA, England og Frankrig, i praksis en del af BRD.

  Gæt, hvorfor der var ekstremt strengt bevogtede grænseovergange mellem Vest- og Østberlin, og hvorfor der var en mur?
  Ok, du behøver ikke svare. Muren har nemlig aldrig været der, der har aldrig været mennesker på månen, jorden er i virkeligheden flad, Elvis lever og Hitler lever i Argentina. Eller noget….
  Glippede du geografi- og historieundervisningen i folkeskolen?

  Svarer nogenlunde til at hævde, at Kaliningradseksklaven, der geografisk ligger mellem Polen og Litauen, ikke er russisk. Eksklave, fordi den ikke har geografisk forbindelse til Rusland.

  Første og sidste gang, jeg gider besvare et af dine talrige bizarre indlæg. Men fortsæt endelig med chemtrails, 5G-stråling og andre forstyrrede indlæg. Og husk de sædvanlige 17-18 links til noget youtube-vrøvl.

  > Gaflen: Jeg har ikke på denne tråd kommenteret dine indlæg, jeg skrev, før du gjorde. Jeg gør det heller ikke i andre kommentatorspor, så styr venligst dine noget underlige og uforståelige indlæg. Forsøg i det mindste at adressere dem korrekt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juni 2019 @ 14:41

 15. Og igen, igen må vi konstatere at det er venstreekstremisterne og islamisterne der står for det virkeliggjorte had

  Terroranslag i Europa i 2018:
  19 venstreekstreme
  24 muslimske
  1 højreekstremt

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. juni 2019 @ 14:51

 16. 14:41

  Bortset fra at Kreuzberg var hipt, så var det et slumområde og venstreradikal højborg og selve det at muren faldt betød øjeblikkelig opslugen af Vest-Berlin. Det er klart, at hvis man er Øst-tysker efter murens fald, så er Berlin det første sted man kan bliver en del af det nye Tyskland.

  Kreuzberg og hele Vest-Berlin var jo selve murens fald for fanden. Murens fald betød enorme investeringer også i det gamle Vest-Berlin, som en del af investerigerne i at bringe Østtyskland op til Vesttysk standard.

  Ja, jeg kender godt zoneopdelingerne, prøv at lade være med at patronisere så meget, vil regne med at jeg er ældre end dig, i hvert fald en del uimponeret af dine skriblerier

  Kommentar by Cat Girl — 28. juni 2019 @ 14:55

 17. 14:41 Ved ikke hvorfor jeg skriver til dig egentlig, men du er da en nar. Hvad fanden de forskellige kvarterers historie har med accepten af det kollektive selvmord at gøre, har jeg svært ved at se

  Kommentar by Cat Girl — 28. juni 2019 @ 14:57

 18. > JC 14:15

  Jeg angriber bestemt ikke kristendommen, hvor læser du det i mit indlæg? Det er faktisk muligt at være kristen uden at være medlem af Folkekirken.

  Jeg angriber de ca. 600 sognepræster, der i 1992 var med til at fremtvinge pestilensersærlovgivningen, blandt andet ved at give såkaldt kirkeasyl til muslimer i primært Blågårds Kirke, styret af daværende sognepræst Lisbeth Søe. Resultaterne og kulturberigelsen har vi vist set så rigeligt til efterfølgende.

  Jeg angriber i det nævnte indlæg denne sognepræst Merete Bøye, der åbenlyst er helt blank på geografi og historie.

  Fx det helt banale og basale, at den viste og nævnte kirke lå/ligger i daværende Vestberlin, en delstat i daværende BRD og således ikke kunne være et refugium for DDR-borgere. Nu ligger den blot i Berlin.

  De, der har været i Berlin, det være sig øst eller vest, før murens fald (jeg har), vil vide at kende forskel.

  Tænk blot på den enormt strikse grænsekontrol ved Bahnhof Friedrichsstrasse, hvor toget – et DDR-tog, nattog fra København til Bahnhof Zoo – blev gennemkontrolleret af politi, med spejle under vognene, hunde, maskingeværbevæbnede vagter, der stod ovenfor togene på buerne på Bahnhof Friedrichsstrasse, før vi endelig fik lov til at køre videre over til den vestlige side.

  Og ja, bestemt findes der fornuftige præster, du nævner nogle, jeg kan komme i tanke om flere. De synes blot oppe mod et flertal af muslimelskere, der er/har været en del biskopper i blandt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juni 2019 @ 15:20

 19. jc – 14.15 Så rigtig at der er en kedelig tendens til, at nogle kommentatorende har et groft sprog mod hinanden. Vi skal kæmpe sammen for vort fædreland, og alle kan ytre sig om det emne der kommer frem. Det er så vigtigt.
  De fleste præster er dårlige, men få kan bruges f.eks. Sørine Gotfredsen i Jesus Kirken Valby

  Kommentar by IES — 28. juni 2019 @ 16:08

 20. Der findes stadig fornuftige præster.

  Kommentar by Winged Hussar — 28. juni 2019 @ 16:35

 21. Kommentar by JC — 28. juni 2019 @ 14:15

  Når krybben er tom for ideer og modsvar og følelsen af nederlag og fortabthed er fremherskende…bides hestene…Helt normal reaktion blandt alle mennesker…også når det er de andre der får smæk…ka´ i huske da DF vandt valget sidste gang…al den vrede og had de andre kunne mobilisere…det gør vi vel også nu…sådan er det bare…!

  Kommentar by Black Watch — 28. juni 2019 @ 17:01

 22. “Sognepræsten VRØVLER” påstår Henrik P. kl. 13.13. Men HP har vist misforstået denne sætning: “I DDR tiden var kirken et helle”. Her tales der vel ikke om en bestemt kirke, men om kirken i bred almindelighed, hvor den var et tilflugtssted for dem i DDR som var trætte af regimet.
  Så mon ikke HP bør trække sin lidt overdrevne påstand om vrøvl tilbage?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 17:31

 23. Merete Bøye har ikke helt ret i at kirken i DDR var et helle eller et neutralt fællesskab. Den største del af kirken bakkede regimet op. Man mente at man som kirke kunne være medspiller i socialismen. Jeg har set indskrifter i østtyske kirker som kombinerer marxistiske budskaber med bibelsteder.

  En lille del af kirken var mødested for oppositionen.

  Den tyske protestantiske kirke har en vis tradition for at være venstreorienteret – især i DDR – så det er egentlig ikke overraskende at den også er det nu.

  Går man længere tilbage, var kirken også politiseret, men mest på den højrekonservative måde, f.eks. i Preussen og i Nazityskland.

  Her har vi været heldigere i Danmark, på begge punkter, da der ikke er stor tradition for at folkekirken promoverer politik. Den national-grundtvigske bevægelse kom nok tættest på, med et stærkt engagement for Sydslesvig og lignende, men den eksisterer ikke rigtig mere. Tidehverv er ikke helt det samme, heldigvis.

  Kommentar by Casper — 28. juni 2019 @ 17:35

 24. P.S. Kreuzberg er Vestberlin, men hun skriver jo ikke at det lå i DDR. Hun sammenligner med situationen i DDR og i Nazityskland.

  Den bekendende kirke var en meget lille del af den protestantiske kirke i Nazitiden. De fleste præster var enten begejstrede nazister eller medløbere. De var således politiserede. Både nazismen, kommunismen, preussisk nationalkonservatisme og nu multikulturalismen har brugt kirken, eller kirken har ladet sig bruge af dem.

  Kommentar by Casper — 28. juni 2019 @ 17:40

 25. Er iøvrigt enig med HP og andre i at folkekirken er blevet delvis ødelagt af narxister, feminister og pladderhumanister. Palæstinenserloven var et stort fejlgreb og et spark i ryggen på danskerne. Her var kvindelige præster, kvindelige journalister og kvindelige politikere de værste og mest kortsynede 5. kolonne agenter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 17:42

 26. Intet nyt i at “kirken” arbejder imod almindelige mennesker. Religiøsitet og socialisme drejer sig i sidste ende om at kontrollere mennesker. Forskellen er ens det er bare farven der har en anden lyd!

  Hvis vi ønsker at slippe af med islam og alle islams onde gerninger er vi nødt til at arbejde sammen. Ligegyldige diskussioner om dit og dat er kun med til at mudre debatten til og så bliver vi alle en lille smule dummere for hver gang folk skal lufte deres små og ligegyldige kæpheste.

  Kommentar by Santor — 28. juni 2019 @ 17:44

 27. Det som er aktuelt er nok ikke zonegrænserne og procentdelen af diverse kirkeretninger. Mon ikke det er vigtigere at fastslå at hvis invasionen, besættelsen, afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark fortsætter, vil alle de fire-fem milloner almindelige danskere blive tabere. Kvinderne vil miste al ligestilling, de vil brutalt blive sat på plads og de vil brutalt blive gjort til undermennesker uden rettigheder. Kommunister, ateister, bøsser, lesbiske og mange andre vil blive myrdet/henrettet. Vores børn risikerer at blive slaver og trælle for det nye “herrefolk”. Det samme vil kunne ske for utallige danske mænd.

  Det er fremtids-perspektivet, hvis uduelige sinker, korrupte pampere og halvt sindssyge kommunister får gennemført deres politik.

  Se Iran hvor islamisterne sagde tak til kommunister og ateister m.fl. ved at torturere og myrde dem. I tusindvis blev de hængt op i galger, byggekraner og lygtepæle. Eller de blev kastet ud fra høje bygninger.
  Det var takken for at have hjulpet til med at gennemføre revolutionen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 18:12

 28. -> Henrik Petersen

  “!Men hvem fanden forventer også historisk og geografisk viden hos en sognepræst?”

  Du overfortolker. Merete Bøye skriver ‘kirken’ som trosinstitution, ikke en konkret stedfæstet kirke.

  “Der er ikke meget tilbage af Anden Verdenskrigs bekendelseskirke her. I DDR-tiden var kirken et helle. Her var der et fællesskab, der ikke var konstitueret af forstilt opbakning til det kommunistiske regime.”

  Kommentar by Kim Møller — 28. juni 2019 @ 18:46

 29. Der er nu opsigtsvækkende nyt i Snaphanen om hvordan hundredvis og tusindvis af sagesløse mænd, kvinder og børn er blevet dræbt eller lemlæstet af Merkels, Macrons og EUs politik. Og den korte fortæller om massevis af overfald på danskere, fortaget af asylanter og asylsøgere mfl.

  Kommentar by tp — 28. juni 2019 @ 19:00

 30. Folkekirken er lort, meld dig ud. Noget andet er at Merkel lige har haft en ny rystetur, åh det er godt at se på. Lad os håbe sommervarmen får krammet på den møgso en af dagene….

  Kommentar by Flaskeposten — 28. juni 2019 @ 19:37

 31. Det er umuligt at lave en præcis opgørelse, men hvis man regner de direkte og indirekte skadelige virkninger af invasionen fra Afrika sammen, kan antallet af dræbte ofre, bare til nu, være mange millioner!!! (vold, mord, narko, brande, trafikfarlig opførsel, velfærds- og sundhedsforringelser etc.)

  At Merkels, EUs og mafiaborgens politik er en stor og seriøs trussel mod Europæernes og danskernes liv og fremtid, kan der ikke være tvivl om. Ulykken og døden er allerede sendt ind i utallige hjem.

  Godt at vi slap af med Lars Lusk. Men Kim Møller har ret i at røde Mettes ministerliste er skræmmende.

  Kommentar by tp — 28. juni 2019 @ 19:43

 32. En del danske, rød/radikale eks-politikere får topjob i godhedsindustrien. Senest Karen Hækkerup der bliver generalsekretær i Unicef.

  Mimi Jacobsen, Red Barnet
  Johanne Schmidt-Nielsen, Red Barnet.

  Det har også indflydelse på Danmarks indvandrerpolitik.
  De producerer videoer med grædende børn, og får naive danskere til at åbne grænsen for en flod af børn som ikke passer ind i vores samfund.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2019 @ 19:43

 33. 9) 10) 11). Det var ikke specifikt Jøder eller specifikt Romerne, som fik Jesus Korsfæstet. Kaifas som Ypperste Rabbiner, ville nok af med Jesus, og satte en fælde for ham, for at få ham dødsdømt for blasfemi (Dette kunne man i Moseloven, hvis gudsnavnet blev bespottet). Læg mærke til at Jesus under hele sin opvækst ønsker at reformere Jødedommen væk fra den strenge lovreligion, som den var blevet. Eks Markus Evg kap 2 imod slutningen. Lignelsen om Samaritaneren fremviser det også, da Samaritanerne var en forhadt jødisk gruppering. Læg mærke til at Jesus i samtlige evg. kommer med et tankeopgør imod Farisærene, som egentlig var de mest lovhellige i forhold til Jødedommen (motivet kan være at han er undfanget udenfor den Jødiske lov….hvilket jeg også fremviser i 8). Sharialoven er en strengere kopi af Jødeloven især i forhold til den Wahhabistiske tankegang. Det var helt almindeligt for Romerne at korsfæste folk, som havde sat sig op imod romeriget. Pilatus forstår ikke hebræisk, så han fatter selvfølgelig ikke hvad det er -De indfødte- har gang i. Mit gæt er at Kaifas med de andre ypperste rabbiner har hidset folk op så de foretrækker at Jesus bliver korsfæstet end Barabas. Så simpelt er det. Det er hverken Jøderne som helhed der får Jesus korsfæstet, eller Romerne for den sags skyld. Det er situationen, som er opstået, efter mødet med Kaifas. Lukas evangeliet beskriver det ret præcist. Dødsstraf var almindeligt dengang for forteelser. Det har også været almindelig herhjemme (hekseafbrænding etc etc etc) Den opståede situation skabte omstændighederne til kristendommens opståelse som religion. Ikke et ondt ord ud fra datidens forudsætninger. Vi er jo på tryg afstand i nutiden, og med alle de ting vi afstumpet overser i Islam ed dens farisæisk lignende lovreligion, som faktisk i sharialoven er langt være (mange af os.), er vi vist ikke de rigtige til at bedømme fortiden. Men at man fra præsters side lefler for Islam, får det til at vende sig i mig, og havde jeg magt var de blevet fyret uden godtgørelse af nogen art. Støt SIAD. God fredag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2019 @ 21:38

 34. I 300-årene blev kristendommen til kristendom og kejsermagt, og det satte for alvor gang i udviklingen af kristendommen i Europa. Det sikrede vores kulturarv.
  Jeg ved ikke med sikkerhed, hvad kristendommen var inden Konstantin 1. overtog den, men mon ikke den også havde en politisk funktion for de troende kristne i Roms Katakomber ud over at være ren tro, moral og stræben efter det gode? Altså også for dem en ”kristendom og”?
  Kristendom som ren tro, moral og stræben efter det gode er muligvis godt, men jeg tror den altid vil være bundet op på nogle rent verdslige motiver. Altså ”kristendom og”. At disse verdslige motiver i tidens kristendom (menneskerettigheder, multikultur, socialisme etc) så er selvdestruktive for Europas nationer, er forkasteligt. Deri har Merete Bøye ret.

  Kommentar by JMR HH Jr — 28. juni 2019 @ 21:54

 35. GODHEDS-INDUSTRIEN er blevet til organiseret, rendyrket korruption og ondskab. Det er en industri som er fuldstændig skruppelløs og hensynsløs overfor danskerne. Men selvfølgelig bakkes den og den afrikanske invasion/besættelse op af radikale politikere og journalister.

  Det vil ikke genere godhedsindustriens hyklere det mindste, hvis dens “godhed” og “næstekærlighed” ender i libanesiske tilstande og danskernes udryddelse.

  Kommentar by tp — 28. juni 2019 @ 22:20

 36. Det lå før i tiden i luften at kirken skulle beskytte og forsvare de svage mod overgreb fra de stærke, dvs. politikere, myndigheder, magtmennesker. Men det er folkekirken stort set holdt op med.

  I de sidste ti år har man vist ikke een eneste gang været ude med hvas og bidsk kritik af politikernes og systemets afskyelige behandling af utallige familier, forældre, trafikskadede, invaliderede soldater og psykisk nedbrudte.

  Eller behandlingen af de gamle, de hjemløse, de faderløse børn, de retsløse fædre, de traumatiserede børn og unge, de voldsramte eller de kræftsyge osv. Folkekirken domineres nu af røde dagdrømmende, utopiske, feministiske og “humanistiske” præstinder som har mest travlt med at snakke magthaverne efter munden, eller de bruger tiden på at dyrke FN, klimaet og fremmede folkeslag.

  Invasionen af kulturfremmede bakker folkekirken nærmest 1OO% op om, selvom den kan ende med at alle kirker og skoler m.m. brændes ned, som islamisterne er begyndt på i Frankrig og Sverige osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. juni 2019 @ 22:55

 37. @13 Meth og andet godt er også tilgængeligt i Tjekkiet. For en med ubehandlet AD(H)D kunne det godt være interessant.

  Kommentar by Johnson — 28. juni 2019 @ 23:45

 38. Oooh denne altseende apostel, skulle hjælpes til et endnu bedre syn.
  Dét, via en tredie øjenhule på 9 mm., lige midt mellem de to øvrige.
  Mon det vil ku’ hjælpe?

  Kommentar by White knight — 29. juni 2019 @ 02:31

 39. Jeg er vel det, man i dag kalder kulturkristen (med Jule gudstjenester, barnedåb, brylluper og begravelser) fint nok.
  Men bliver den KRISTNE kirke ret meget værre, ka’ den danske folkekirke med alle dens efterhånden overvældende kontingent af hvinende gejstlige homoseksuelle hellikopter håndledssvingende feminine “mænd” af begge køn i sorte gevandter kysse hvide kristne røv good bye.

  Kommentar by White knight — 29. juni 2019 @ 02:42

 40. MIN, min hvide røv…

  Kommentar by White knight — 29. juni 2019 @ 02:43

 41. I bet they would!

  Kommentar by White knight — 29. juni 2019 @ 02:47

 42. Det gik også “galt” i New Zealand,hvor en af “os” hoppede på Rasmus Prestons limpind. -Den limpind han og bunkepuleren har siddet på i årevis,ja de er nærmest skidt ud på den.
  Krige udtænkes,holdes vedlige og afsluttes af bankstere. Fat det nu.

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2019 @ 03:08

 43. Jeg skulle måske have nævnt klassens dumme piger: Pia og Pernille,men de er trods alt kun skødehunde i hundegården det danske folkestyre.
  Og der er næppe nogen af den der forstår,at “penge” ikke har værdi. At kalde dem skødehunde,er for at formilde mine anklager mod dem,for i virkeligheden er de jo blot prostituerede i stil med terkelsen,krasnik,ramskov,aagård,bak hvordan tossens navn end staves og jeg kunne blive ved med at opremse journalisters navne. Jeg blev nemlig indoktrineret,lige som alle jer andre til at tro,at historien består af tilfældige begivenheder. Det gør den ikke. Den bliver skrevet af banksters og medlemmer af det gode selskab. Vi giver blot kalk til den jord de ejer.
  Tag den James,,,

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2019 @ 03:19

 44. et n skulle have været et m
  pardon korr.læser

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2019 @ 03:21

 45. Til de der mener jeg drikker af natpotten,er konspirationsteoretiker eller tager stoffer, kan jeg blot sige: I har helt ret.

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2019 @ 03:24

 46. De danske FEMINISTER er magen til de svenske feminister: de kan aldrig få nok! Deres grådighed, magtbegær, selvoptagethed og selvtilfredshed overgår alt andet. Nu var der et par lange avisartikler om de stakkels feminister som stadig lider under manglende ligeret, ligestilling, kvoter, privillegier og positiv særbehandling, fordi de onde, onde danske mænd stadig undertrykker dem året rundt. I den første artikel blev der jamret over at der endnu manglede lidt i at 5O% af regeringens ministre var kvinder. I den anden artikel blev det foreslået at man kunne og burde have opstillet en regering hvor 1OO% af ministrene var kvinder. For kvinder er jo så dygtige, begavede og kompetente i sammenligning med de dumme mænd, at det nærmest er uforsvarligt at have mænd som ministre og chefer mv. Noget som Pøllertiken også var inde på fornylig.

  Derfor er det også godt at feministerne og politik-kvinderne fylder mere og mere i bureaukratier, råd, nævn og styrelser. Nogle steder mellem 75 og 1OO%.

  Ser man på Marianne Jelved, Zenia Stampe, Sofie Carsten, Pernille Skipper, Pia Dyhr, Rosenkrantz Theil, Stine Bosse og lesbiske Joy Mogensen osv., må man jo indrømme at de langt overgår mændene hvad IQ, sund fornuft og realitetssans angår, og så er de jo også meget sødere. Mændene er da ikke nær så kære og tuttenuttede som Jelved, Zenia, Rosenkranz, Stine osv.

  Og tænker man nærmere over det, kan man da ikke være i tvivl om at det bliver kvinderne der redder Danmark, Sverige og hele verden. Mændene dur jo ikke til ret meget, og er vel efterhånden ved at være helt overflødige. Så lad os råbe hurra for feministerne, kvindesagskvinderne, striglerne, madammerne og de moderne hekseagtige typer.

  Det bliver helt sikkert dem som gør verden til et bedre sted.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. juni 2019 @ 07:21

 47. Det er ikke for børnenes skyld at de kræver minimumsnormering.
  Det er for at få flere røde pædagoger ind, som kan påvirke kommende generationer af børn i rød retning.

  Kommentar by k.m. — 29. juni 2019 @ 08:03

 48. Kirkerne var mødested for lokalsamfundet, hvor dåb, konfirmation, bryllup og begravelse fandt sted, og præsten var en betroet vejleder. Nu står mange nærmest tomme hen. Traditionerne uddør med generationerne, individualisme og ateisme har overtaget. Underholdningsbranchen klarer det spirituelle.
  Kirken har jo tabt alle værdidebatterne, om ligestilling, porno, utroskab, homoseksualitet, så der er ikke meget smag i suppen længere. Kirken er ikke kulturbærende, og den adresserer indvandring som et velgørenhedsanliggende,
  Den er betalt af staten, så den må tilpasse sig de herskende politiske normer og aldrig være kontroversiel. De glødende kristne er søgt til frikirker og sekter.
  Kristendemokraterne, som de nu kalder sig i Danmark, træder ikke i karakter i værdidebatterne ud over at de gerne vil være endnu sødere mod alle i hele verden.
  De burde kalde sig Humanisterne i stedet.

  Kommentar by Zatopek — 29. juni 2019 @ 09:15

 49. VS’er og gammel venstrefløjsaktivist Lars (Otto) Hutters er død.
  Herfra skal blot lyde et sidste taksomt Hut-Li-Hut!

  ONE down – a helluva lot more to go!!

  Kommentar by White knight — 29. juni 2019 @ 09:33

 50. Hvis præsterne ville opfylde deres embedspligt (missionsforpligtelsen i præsteløftet), kunne de være bannerførere i kampen mod satans tropper.

  Kommentar by Bastardo — 29. juni 2019 @ 11:29

 51. Rettelse: ‘imod allahs tropper’

  Kommentar by Bastardo — 29. juni 2019 @ 11:30

 52. “48, kl. 9.15: Ja, eller de kunne kalde sig verdensfrelserne. De er helt på linje med de radiGALE, når det handler om indvandring. Isabella Arendt er bundnaiv. Hun vil gerne være menneskelig overfor hele verden, om hun så skal være u-menneskelig overfor danskerne. Hun er lige så tåbelig som de røde feminister og pladderhumanister, Joy Mogensen, Stine Bosse, Jelved, Zenia, Pernille Skipper og Pernille Weiss osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. juni 2019 @ 11:32

 53. > Kim Møller — 28. juni 18:46

  Du mener, jeg overfortolker, javel så.

  “Merete Bøye skriver ‘kirken’ som trosinstitution, ikke en konkret stedfæstet kirke.”

  Så er det nok en meget dårlig idé at referere Bøye for noget, der åbenbart synes at handle om kirken som institution i daværende DDR og forsyne det med et foto af en kirke i Vestberlin.

  Jeg fristes til at benytte ét af dine yndlingstags: Associationstrick.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. juni 2019 @ 12:08

 54. Henrik, det er altså Merete Bøye, der har formuleret sig uheldigt, så det kan tolkes på to måder. Slap nu lidt af, mand. Nyd det gode vejr.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. juni 2019 @ 12:27

 55. > Casper 28. juni 17:35 og 17:40

  Enig, omend – du må gerne korrigere mig – var nogen forskel på den katolske og den Lutheransk-evangeliske (i det følgende kaldet protestantiske) kirke.

  Den protestantiske kirke var langt hen ad vejen relativt større støtter til nazismen end den katolske kirke. Som markante undtagelser kan nævnes Niemöller og Bonhoeffer.

  Religion rager mig i øvrigt en papand. Den slags overlader jeg trygt til teologer, Folkekirken, Kirkeasyl og andre religiøse tosser. Kender i øvrigt en fra Kirkeasyl, der absolut ikke er religiøs ud over hans medlemsskab af Enhedslisten.

  Så véd man nemlig, hvad man får, fx kogte kartofler og broccoli til de stakkels børn i Sjælsmark, som nu bliver befriede, om jeg har forstået regeringsgrundlaget ret. Og kan få en kogt kartoffel og en broccoli mere.

  Da forholdene i Sjælsmark naturligvis er væsentligt værre end i Syrien, Irak, Afghanistan, Libanon osv., hvorfor de med deres forældre spadserede på de danske motorveje i 2015-2016. Sammen med klappe-kage betjente…..

  Det kan derfor undre, at deres forældre ikke blot rejser hjem igen, med returbilletten samt en pose penge betalt af Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. juni 2019 @ 12:45

 56. > Hr. Snusk 12:27

  Javist, men det er Kim Møller, hvorledes et citat, en tekst mv. skal kobles med et foto. Sådan er det at være blogejer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. juni 2019 @ 12:47

 57. Efter min mening har der ingen grund været til at kritisere dette blog-oplæg. Fotoet er helt OK og teksten er helt OK. Desuden kan man jo ikke tage højde for alt. Nogen vil altid kunne finde en bagatel de kan besvære sig over.

  Det er jo rigtigt at folkekirken er blevet feministisk, radikal, pladderhumanistisk og venstrepopulistisk. Der er vist ikke megen ægte kristendom tilbage i de fleste kirker. Ihvertfald har mange præstinder travlt med at lefle for de invaderende-invasive-utaknemmelige-krævende-agressive kulturfremmede. Danskernes fremtid synes at være ligegyldig for diverse kvindelige biskopper og røde præster.

  Kommentar by tp — 29. juni 2019 @ 13:15

 58. Nazismen kan kun forstås som en reaktion på kommunismen og kirken har selvfølgelig hilst en modstander af kommunismen velkommen i nogen grad, men konkordater og den slags siger, at kirken kæmpede til det sidste indtil den endelige magtovertagelse i 1933

  Kommentar by Cat Girl — 29. juni 2019 @ 13:25

 59. Nazismen handlede nok mere om Hitlers personlige magtstræb og hans udnyttelse af den frustration og fattigdom som prægede Tyskland efter den tabte 1. verdenskrig. Hans angreb på Polen var ikke andet end ren galskab. Det var forbryderisk og helt meningsløst, men startede 2. verdenskrig.

  Kommentar by tp — 29. juni 2019 @ 20:11

 60. 20:11 Nazismen var så meget mere end Hitler. Det er derfor den kunne vinde krigen uden at nogen forstod, at den gjorde det, gennem EU.

  Nazismen var en folkemorderisk fascisme, præcis som den magt vi står overfor i dag.

  Kommentar by Cat Girl — 29. juni 2019 @ 20:26

 61. Den ellers på overfladen fornuftige Merete Bøye burde da vide at det hedder en og ikke et helle.

  Kommentar by Anonym — 30. juni 2019 @ 00:03

 62. […] direct translation of the Danish title of CS Lewis’ “The Screwtape Letters“. From a post at Uriasposten which is based on an essay from a Danish parish priest, Merete Bøye in the Danish newspaper, the […]

  Pingback by From Hell’s Inkwell | Things to Remember, Things to Cherish — 30. juni 2019 @ 03:26

 63. Sharialovsislam skader sjælen….Men de feje præster vil i stedet tale politisk om højre-venstrefløj hen over hovedet på alle Islams ofre….(Føj….og de er stadig ansat i en kristen kirke (?)). Støt SIAD. God Søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2019 @ 08:33

 64. Kirkernes præster er jo bare mennesker. En del af dem er bange for et samfund, der er ved at gå op i limningen pga. indvandring og anden opløsning. Forståeligt. Men det kan de ikke sige og tænke. Måske fordi de både er svage teologer, der mere hører sig selv, end ordene fra biblen, og fordi de som alle andre rammes i deres identitet, når konsekvensen af indvandringen, båret af deres humanistiske idealer, udfordres, endda knuses. I stedet for at passe deres arbejde for den betroede menighed, begynder de at fristes af verdens herre og bilder sig os andre ind, at lige netop de kan frelse verden for ufred og synd. Med paroler om andre mennesker. De kan ikke en gang se deres egen andel af den ufred og synd, der hersker.

  Kommentar by Uno — 30. juni 2019 @ 10:04

 65. Nielsen 03:19
  Er det trækkerdrengene Krasnik, Snotquist, Ramskov, Chr.Frispark, BagLadekarl, Sandgnaskeren et al, du hentyder til.
  De øvrige – pigerne – er bare små beskidte sidegadeludere.

  Er det rigtigt – hvad jeg hører. At vores allesammens lille Sandgnasker; Mellemøstergård, har ladet sig muslimsk vie til Sandsigersken😂?

  Kommentar by White knight — 30. juni 2019 @ 11:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper