30. juni 2019

Spættet sæl (unge), Skåstrup Strand, 30. juni 2019

Jeg går først på sommerferie på fredag, men tidligere i dag blev der dog tid til en lille nordfynsk strandtur med eks-hunden Samson. Når de første balstyriske minutter er overstået, glemmer man helt at det er mere end halvandet år siden han fik nye ejere. Man kan se han har et fint hundeliv, og mere kan man ikke ønske sig.

Digesvaler på klinten, Strandskade og Lille Præstekrave ved strandkanten, og så et par babysæler, der solede sig. De lod sig ikke genere af forbipasserende, men vi gik hurtigt videre.

Oploadet Kl. 16:10 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102472/trackback

4 Comments »

 1. Dejlige billeder, Kim

  Kommentar by Martin — 30. juni 2019 @ 18:15

 2. Hvor er det skønt at se den skønne hund igen. Og dejligt at høre den har det fint i det nye hjem. Og det må være så hjertet svulmer af glæde igen at få den med på tur.
  Dejligt at se det. TAK Kim, at du vil dele det med os *SS*

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juni 2019 @ 22:33

 3. Smukke dyr. Tænk, hvilke fremtidige rædsler vort uskyldige dyreliv går i møde pga. den muslimske masseindvandring, allerede desværre gør.

  Kommentar by LarsB — 1. juli 2019 @ 19:15

 4. Jo da,han ligner en vaks vovse. Jeg kkommer til at tænke på den stakkels hund,som blev aflivet af en skydegal strisser. Den ville sandsynligvis kunne have reddet livet,hvis han havde taget sit arbejde alvorligt. Men det er vel vigtigere at komme hjem til kaffen og basserne.

  Kommentar by Nielsen — 2. juli 2019 @ 07:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper