30. juni 2019

Røde støttepartier vil integrere Islamisk Stat: “Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt.”

Enhedslisten, SF og De Radikale vil have børn med dansk statsborgerskab ‘hjem’ fra Syrien, også selvom det betyder at ‘de senere kan familiesammenføres med deres forældre’ i Danmark. På intet tidspunkt spekulerer nihilismens fortrop over konsekvenserne af den førte politik, for den helt almindelige skatteplagede danske lønarbejder. Her en artikel fra DR.dk, der berører problemstillingen – Ni-årig dreng i lejr fyldt med IS-støtter: Jeg vil være hellig kriger.

“Ni-årige Abdullah venter med sin mor ved en lægeklinik i al-Hol-lejren. … Ligesom de fleste andre af de 73.000 indbyggere i lejren tilhører Umm Abdullah og hendes søn de Islamisk Stat-støtter, der holdt ud til det allersidste i Islamisk Stats såkaldte kalifat. …

Jeg spørger ni-årige Abdullah, hvad hans drøm er for fremtiden.

– Mujahid, siger han. …

Jeg spørger ham igen for at være sikker på, at jeg forstår den ni-årige rigtigt.

– Ja, hellig kriger. Jeg vil kæmpe på Allahs vej, siger han og tilføjer, at han håber, at Islamisk Stats kalifat vil genopstå, så han kan vende tilbage til det.

En af morens veninder, der overhører samtalen, bryder ind:

– Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt.

Abdullahs mor afviser alle kritiske spørgsmål om Islamisk Stat. Hun forsvarer, at gruppen har taget kvinder og børn som slaver og ser ikke det store problem i gruppens terrorangreb i Europa.

Men hun er enig i, at lejren er en slags opdragelsesanstalt for nye IS-krigere. Hun ser det bare ikke som et problem.

– I skal ikke være bange for de Islamisk Stat-folk, der nu sidder i fængsel. I skal frygte den næste generation og den næste generation igen, siger hun og holder sin søn på skulderen.

– De vil bekæmpe de vantros verden. Om Gud vil.

… Andre kvinder stimler sammen om mig. De støtter alle Islamisk Stat.”

(Al-Hol-lejren med mindst 13 danske statsborgere, 2019; Foto: VoA)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102489/trackback

21 Comments »

 1. Deres kommende vælgere. Derfor.

  Kommentar by Ewing — 30. juni 2019 @ 17:54

 2. Vanvidet har inficeret hele Danmark. Politikerne er tyranner.

  Kommentar by Nielsen — 30. juni 2019 @ 17:58

 3. Et lige så vanvittigt foto, for ikke at tale om teksten, hvor vi alle skal knuselske disse fanatikere: Muligvis bag betalingsring.

  https://politiken.dk/udland/art7269049/FN-chef-IS-krigere-og-familier-b%C3%B8r-retsforf%C3%B8lges-eller-sendes-hjem

  Ja for søren, det er jo lige præcist den kulturberigelse, vi har behov for.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juni 2019 @ 18:05

 4. Kun krig vil ende vanviddet i vores lande

  Kommentar by Cat Girl — 30. juni 2019 @ 18:19

 5. De røde kunne ikke ødelægge Danmark alene, men det går som smurt sammen med Islam.

  Kommentar by k. m. — 30. juni 2019 @ 18:39

 6. En kort overgang for snart længe siden kunne man måske betragte rødstrømperne, feministerne, politik-kvinderne og eventuelt også de radikale med en vis overbærenhed og et let rysten på hovedet.

  Men nu er det ikke sjovt længere. De ovenfor fire nævnte grupper ER DØDSENSFARLIGE OG DE UDGØR EN SÆRDELES ALVORLIG TRUSSEL mod alle almindelige danskeres liv og fremtid. Deres politik er livsfarlig, familiefjendsk, mandsfjendsk, rødnazistisk og altødelæggende.

  De er fuldstændig blinde og døve overfor de omkostninger og konsekvenser som masseindvandringen fører med sig. De er blevet advaret mange gange, men når det drejer sig om Pia Dyhr, Zenia Stampe, Joy Mogensen eller Stine Bosse osv., er det som at slå vand på en gås.

  Da de skøre marxister, feminister og nihilister kom til magten i Sverige, lykkedes det dem på mindre end ti år at fylde landet med blodige forbrydelser, nedskæringer og velfærdstab, og landet er nu tæt på økonomisk og kulturel statsbankerot plus borgerkrig.

  Læs Snaphanen og JP-Jalvings skarpe og elegante beskrivelse af Danmarks situation: “Jeg foretrækker cyklismen fremfor humanismen”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. juni 2019 @ 18:46

 7. …en let rysten på hovedet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. juni 2019 @ 18:47

 8. Enhedslisten, SF og De Radikale har INTET lært af 36 års debat, og alle erfraringer vi har indhøstet om islam. Disse partier er livsfarlige.

  Kommentar by BB — 30. juni 2019 @ 19:09

 9. OT virker ikke:
  I dagens Presselogen på TV2 News, første emne, er alle mediecheferne enige om at billeder at druknede migranter skal vises, der er bred enighed om at billeder skal bringes for at skabe ikoner og symboler.
  De samme medier ønsker åbenbart ikke at skabe ikoner og symboler på terrorofre..

  Kommentar by Jens — 30. juni 2019 @ 20:10

 10. Der er de forbrydelser og svinestreger som kommer i avisen. Men hvad med de forbrydelser og svinestreger som systemet påfører svage danskere, og som sjældent eller aldrig afsløres af medierne. Her tænker jeg på f.eks. de grimme ting som patienter kan blive udsat for. En patient beskrev det som “ydmygende behandling”, “chok-oplevelser”, “dårlige faciliteter og forældet, utidssvarende udstyr” mv.

  I den forbindelse har jeg et par spørgsmål til psykiatrien i Åbenrå-Haderslev. 1: Hvorfor får I ikke-rygere til at ryge, selv når pårørende har oplyst jer om at patienten er ikke-ryger. Hvorfor ignorerer I breve fra andre hospitaler om at en bestemt patient ikke må ryge, pga. en operation efter et fald, fordi rygning vil medføre øget risiko for blodpropper, som en kirurg meddelte jer. Hvorfor er I så sløsede, ligeglade og ignorante?

  2: Hvorfor gider I aldrig samarbejde med de pårørende? Selvom det er dem som kender patienterne bedst. Og selvom de tit véd meget bedre besked om patientens situation og sygdomsforløb end I selv gør. Fordi I har en stor personaleudskiftning, fordi I er glemsomme eller er ved at drukne i hundredvis af notater og forskellige patient-journaler. Men hvorfor så ikke lytte til de pårørende, som ofte opdager medicineringsfejl og andre fejltagelser længe før I selv gør det. I skriver i jeres flotte brochurer om at de pårørende er en vigtig resource, men I ignorerer dem konstant. Ofte med betydelige ulykker til følge for de syge og deres familier.

  Hvorfor lyver I for de pårørende? Hvorfor overholder I ikke aftaler?
  Hvorfor spiller I hasard med de syges liv og helbred? Hvorfor er I så arrogante at I ikke gider bruge et minut eller to på at modtage livsvigtige oplysninger? Og hvorfor piner og plager I de syge og deres familier i et helt unødvendigt omfang? Og hvorfor sker der så mange selvmord, som kunne have været undgået med rettidig omhu?

  Den måde I driver jeres hospital på er berygtet i vidt omfang. Fremover vil jeg sørge for at sandheden kommer frem om jeres uduelighed og hårrejsende kynisme. Det her er blot begyndelsen på min oplysningskampagne

  Kommentar by P Jensen — 30. juni 2019 @ 20:14

 11. Kære Kim Møller, tak for at læse (mine) kommentarer herinde og ophøje mit indlæg i den anden tråd med netop DDRs Michael S. Lund og den niårige snothvalp fra Al Hol lortelejren i lortelandet Syrien til denne selvstændige postering, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juni 2019 @ 20:19

 12. Ovenstående er et svar til dem som mener at “vanviddet har inficeret hele Danmark”. (17.58 og 18.19) Den måde psykiatrien i Åbenrå-Haderslev opfører sig på, er et godt eksempel på system-vanvid overfor medborgerne.

  Kommentar by P Jensen — 30. juni 2019 @ 20:21

 13. Tjaaa, det vidste vi jo godt.

  Men, hvis regeringen og resten af de Danske væmligboer Osv. ikke vil lytte til vores klager kunne de i det mindste lytte til hestens egen mund.

  Gad vide hvilke undskyldninger de opfinder for at få så mange så muligt af disse terrorister “hjem” til Danmark igen og får vi i sidste ende overhovedet at vide hvor mange det drejer sig om – Totalt?

  Kommentar by Santor — 30. juni 2019 @ 20:34

 14. Det er noget af det mest perverse jeg har oplevet i politik. Folkeforræderi uden lige. Selvfølgelig skal forældrene overhovedet ikke familiesammenføres, da de selvfølgelig ikke er værdige som forældre til dette perverse svineri af Islamisk forforørelse. Hvordan kan man regne dem som egnede forældre til nogen børn overhovedet? Ondskabsfuldt Perverst. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2019 @ 21:08

 15. -rettelse (undskyld)- forførelse-.

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2019 @ 21:08

 16. Medier, godhedsindustri og vor nye røde regering vil arbejde ihærdigt for at få IS-krigere og disses familier “hjem” til Danmark.

  Danske skatteydere betaler for det reb, de skal hænges i.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. juni 2019 @ 22:25

 17. Jeg syntes nørrebrogade i Islamisk-stat københavn har ændret sig en kende siden jeg var der sidst.

  Kommentar by Piphans — 30. juni 2019 @ 23:58

 18. Udsigterne går helt efter iSlamiseringsplanen på alle niveauer.

  Foruden det fakta, at IS-krigernes børn, som det her dokumenteres, allerede i en, for os, meget tidlig alder er programmeret ind i strategierne for IS og at man derfor, med allerstørste sandsynlighed, ikke kan afprogrammere et sådant barn, så gad jeg godt læse en psyko-professors skriftlige rapport, om udsigterne til et vellykket forløb for en case magen til, UDEN henvisning til, at tilfældet er af islamisk herkomst. Og på samme vilkår en økonomisk vurdering af et sådant forløb, samt andre eksperter bud på, vad udsigterne er, hvis projektet slår fejl.

  Som jeg er orienteret, så afviser kommuner/regioner/stat, ret så konsekvent, at give dyr behandling, til selv alvorligt syge, patienter i Danmark, såååå hvordan passer dette lige ind over for ramte danskere, overbelægninger i psykiatrien, milliondyre 24/7 dækkende personlige boenheder osv. ???

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. juli 2019 @ 01:09

 19. Vi kommer nok til, at sku’ gi’ “pælene” i Ryvangen en gang Gori….

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 03:34

 20. k.m. 18:39

  Spot on!
  Hvad der ikke lykkedes i ’68 bevæbnet med fedtet hår, hullet islands sweater, 10 Kings og disInformation – (og ligesiden).
  Klarer de afdankede mosefund og konsorter i dag på glimrende vis med de brune brugt som rambuk

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 15:57

 21. Vel skal de forbandede horeunger da ej hertil, ej heller skal deres udanske heksemødre herop. De har alle tydeligvis valgt side, islams vanvid og dette skal de røde forræderpartier ikke lykkedes med.

  Kommentar by LarsB — 1. juli 2019 @ 19:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper