30. juni 2019

MSM: Helt okay at bringe fotos af døde velfærdsmigranter, da det sætter fokus, kan skabe forandringer

Det er altid underholdende når MSM taler etik og moral. Når velfærdsmigranter drukner, så bringer alle medier knivskarpe billeder af de døde. En del vil huske 3-årige Allan Kurdi, og for tiden er det fotoet af 23-årige Oscar Ramirez og hans 1-årige datter Valeria, der druknede i Rio Grande i forsøget på ulovligt at krydse grænsen til USA.

I seneste udgave af Presselogen var der bred enighed i panelet om nødvendigheden af at bringe billedet, og argumentationen er et par ord værd. Vi får ikke billeder af døde terrorofre (af etiske årsager), men vi skal se døde grænseoverløbere, fordi 1) Billedet er ikonisk, et symbol på en konflikt og 2) Det sætter fokus, og kan være med til at ændre forholdene. De to på skærmen citerede Twitter-kommentarer var helt på linje.

Jeg ville gerne illustrere denne her post med et sløret ’still’-billede fra den meget omtalte video af Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland, der blev dræbt af islamister sidste år, men jeg må hellere lade være. Snaphanen endte i håndjern, og har endnu ikke fået sine computere tilbage.

“… et ikonisk billede, som kan være med at sætte fokus på den grænsekonflikt.” (Lisbeth Knudsen, Mandag Morgen)

“… der er billeder som bliver symboler på en konflikt.” (Ulla Pors, TV2 News)

“… et ikonisk billede… der kan skabe nogle forandringer (Michael Dyrby, BT)

“Billeder kan jo ændre ting… Der er mange som synes det er godt, at der bliver bragt fokus på at der er noget galt her. … det her er alvor – der er faktisk mennesker der dør.” (Poul Madsen, Ekstra Bladet)

(Oscar og Valeria Ramirez fra El Salvador, druknede i Rio Grande, 2019; Foto: CNN)

“… hvis de billeder hjælper med til at få folk til at indse konsekvenserne af krig og den førte politik, så vis dem endelig.” (Dorthe Annette Hansen på Twitter, 30. juni 2019)

“… billedet i dette tilfælde er nødvendig for at skærpe problematikken for migranter og flygtninge. Vi skal have den rå, ellers glemmer vi problemerne. (Jesper Sebberlin, på Twitter, 30. juni 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102505/trackback

52 Comments »

 1. Fuck dansk politi, der er til at lukke op og skide i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juni 2019 @ 22:16

 2. Så vidt jeg kan regne ud så er løsningen på landsforræderne og psykojournalisterne og abeperkerne og nigga-niggaerne, at vi snakker og ævler og bævler og øvler og snøvler og vrøvler og sludrer og pludrer og plidrer til verdens ende

  Kommentar by Cat Girl — 30. juni 2019 @ 22:16

 3. De fakejournalister er de mest uhyggelige. De ved det jo udmærket, deres enorme hykleri. Men penge er jo penge..ludere for invasionen, der slagter løs foran næsen..

  Kommentar by Gaflen — 30. juni 2019 @ 22:21

 4. Billeder som dem her kan vel illustrere hadet mod vestlige https://www.document.no/2014/08/25/barn-trener-pa-halshugging-av-dukker/

  Kommentar by jønne — 30. juni 2019 @ 22:36

 5. Politikerne tvinger skatteborgerne til at støtte fake news med såkaldt mediestøtte, pga. af fake news burde politikerne fjerne mediestøtten omgående og bruge pengene til de ældre og børnene, men næh nej politikerne kunne jo komme i bad standing hos medierne og det kunne give bagslag i form af ulækre afsløringer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. juni 2019 @ 22:37

 6. De venstresnoede massemedier og den danske folkeskole har massivt hjernevasket den danske ungdom igennem de sidste 30 år. Nærmest til et punkt, hvor al form for kildekritik og selvmodsigelser slet ikke debateres.

  Her er et andet eksempel, hvor BT udøver mikrofonholderi for Peter Scharf, der om nogen må sidde inde med information omkring potentielle risici i fremtiden. Generation Identitær bliver kaldt højreekstrem/højreradikal og beskyldes for at være ansvarlig for angreb på asylcentre mm. Vi skal åbenbart ikke frygte islamistiske terrorangreb, men snarere dem, som gør opmærksom på faren ved en stigende islamisering.

  https://www.bt.dk/samfund/ny-hoejreradikal-ungdomsgruppe-vaekker-bekymring-hos-tidligere-pet-chef

  Kommentar by Larsen — 30. juni 2019 @ 22:43

 7. De selverklærede humanister er de absolut værste mennesker der findes. De siger jo nærmest direkte at de kun er interesserede i ofrene når de kan udnytte dem politisk!

  Kommentar by Per — 30. juni 2019 @ 22:49

 8. Tag dig sammen, Larsen 22:43

  Han hedder Jakob Scharf, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. juni 2019 @ 23:00

 9. 13 betjente i koordineret indsats på tre adresser kl. 7 om morgenen den 8. maj 2019 mod to komplet tilfældige personer, der kun på rygtebørser kan knyttes til vores side, hvor man bl.a. kan nyde video af turister fra Marokko. Dig i morgen tidlig?

  Kommentar by Syrienblog — 30. juni 2019 @ 23:05

 10. Helt okay at bringe fotos af døde velfærdsmigranter.

  Og her bringer jeg een har Med de gode muslimer.

  http://www.barenakedislam.com/2016/07/26/islamic-state-isis-burns-alive-iraqi-two-year-old-and-her-family-in-a-cage/

  Stem på Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 30. juni 2019 @ 23:11

 11. @22:43

  Tak for rettelsen. Jeg skal nok tage mig sammen og aldrig aldrig nogensinde igen komme til at skirve forkert.

  Kommentar by Larsen — 30. juni 2019 @ 23:14

 12. 2. Cat Girl
  Du mener der er tre stopler der venter i Ryvangen. ?

  Kommentar by Charles Nielsen — 30. juni 2019 @ 23:15

 13. Jeg begynder at tro at emmagad — 30. juni 2019 @ 22:37 har ret. Viden er magt, som det så ofte er sagt. Så hvilke informationer har journalist stande på vores politikere i al almindelighed?

  Det må være skrappe sager hvis det kan få næsten et helt folketing til at danse efter deres pibe!

  Kommentar by Santor — 30. juni 2019 @ 23:15

 14. 3. Gaflen
  De fakejournalister er de mest uhyggelige. Ja, og det ender med, hvis de ikke holder inde med deres løgne og eensidig pladder, vil de ende som Stikkere, medløbere og 5 kolonne gjorde under WW2.

  Kommentar by Charles Nielsen — 30. juni 2019 @ 23:18

 15. Ps. Vores dommerstand har et forklaringsproblem hvis ikke samtlige ansvarlige redaktøre der har bragt dette billede bliver belønnet med en klækkelig bøde.

  Pps. Hvis Kim skulle får en bøde er jeg med på en deler!

  Kommentar by Santor — 30. juni 2019 @ 23:23

 16. Rigtig godt og skarp beskrivelse af hykleriet.
  Simpelthen uhyrligt at visning at det ene offerbillede straffes hårdt, mens det andet frit kan spredes viralt.Så er loven jo ikke andet end politiske tolkning udmøntet i censur.

  Kommentar by Zatopek — 30. juni 2019 @ 23:28

 17. HVORFOR bringer medierne ikke fotos af de danskere, børn som voksne, som er døde pga. de rødes, de radikales, de falske borgerliges og medløbernes djævelske politik?

  Man kunne jo bringe billeder af de mange patienter som er omkommet pga. sygdomsvæsnets nedtur, af børn og unge som er blevet tæsket, sparket og knivstukket af asylanter, af selvmordere som har taget livet af sig selv i skilsmisse-sager, af danskere som er blevet myrdet ved kvælning, med knivstik eller skud. Hvad med de lemlæstede ofre for migranters vanvidskørsel eller de forbrændte ofre for påsatte brande.

  Det kunne vise konsekvenserne af den førte politik. Ikoniske rå billeder kunne sætte focus på konflikter i Danmark. Kunne vise at det her er alvorligt, fordi danskere dør i hobetal.

  Men uha, nej. Det er kun afrikaneres, araberes og udlændinges tragedier der skal oplyses om. Danskernes tragedier mørklægges konsekvent. Her er fortielse og vildledning journalisternes foretrukne metode. Her er ikoniske fotos tabu.

  Samvittighedsløse hyklere og korrupte landsforrædere står i kø for at bilde os ind at de er humanister og hjertevarme mennesker. Men de er parate til at udrydde mænd, kvinder og børn når bare de er fra deres eget land.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. juni 2019 @ 23:42

 18. Tager nogen på twitter eller face-book afstand fra Poul Madsen, EB, Jesper Sebberlin, Ulla Pors, M. Dyrby, BT, Dorthe Annette og Lisbeth K ?

  (Kan man iøvrigt være sikker på at billedet ikke er svindel?)

  Kommentar by Ole Jensen — 30. juni 2019 @ 23:55

 19. Det er super, at billedet bliver bragt (hvis det er ægte). Lad alle se virkeligheden.

  Problemet er, at alle de gode mennesker ikke kan tåle virkeligheden.

  Kommentar by Bastardo — 1. juli 2019 @ 00:09

 20. Det her er den meget omtalte konstruktive journalistik.

  Er der nogen journalister, som læser med her – og gerne vil forklare og forsvare den her prioritering og praksis? Hvorfor er det lige, at man her i 2019 skal have stor respekt for journalister?

  Kommentar by BE — 1. juli 2019 @ 00:45

 21. Der har jo været hjemmerøvere og serie-mordere på spil på Østerbro osv. Hvorfor “glemmer” medierne hele tiden at bringe ikoniske farvefotos af ofrene?

  Og hvordan kan det være at man igen og igen og igen slører identiteten på migrant-forbryderne?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. juli 2019 @ 01:04

 22. Vi gider ikke mere høre på – eller tage disse ensidige hykleriske menstruationsrøde feminiserede politiserende møgfizzer af begge køn seriøst.
  Venligst sur brødfjabberne!
  Er I også komplet idioter?
  Jeres hjertevarme fortaler for at vise disse – for nogles vedkommende oven i købet – staged pics, er præcis de samme, der kan fremføres for at vise totalt uskyldige terrorofrer for Jeres syge verdenssyn og agenda.
  Klart det ikke passer bærmen.
  De fotos peger lige tilbage i fjæsene på forræderne og deres egen ageren. Og ku’ for en stund smide grus i maskineriet for Europas undergang, som vi kender det.
  Med dét – folk som dem, er ved at føre vores før så lykkelige land ud i. Er tanken om “tre eller flere pæle” i Ryvangen ikke længere en utopi og overreaktion.
  Ordene fra filmen “Hvidstengruppen” klinger således for mine ører:
  “NN – TODESSTRAFE” “NN – TODESST….” uzw

  HA! PISSELOGEN.
  Søg læge – i pisser rødt.

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 03:04

 23. DE billeder I ØNSKER at bringe. Er alle af folk uden lovlig adkomst.
  Jeg har heller ingen adkomst til US’s guldreserver i Fort Knox.
  Men hva’ med at fjerne beskyttelsen og al sikring af lortet. Så jeg – og andre – ikke risikerer liv og lem, i vores jagt på et endnu bedre liv i sus og dus?
  Så er der slet ingen der behøver komme til skade.
  Any takers Snotskovle?

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 03:18

 24. Tak, Kim Møller, for at sætte focus på dette hykleri. Endnu et eksempel på de store mediers bevidste manipulation med folks følelser for at opnå deres endelige mål: Total overgivelse til islams kolonisering af vores land.

  Kommentar by JC — 1. juli 2019 @ 05:44

 25. Hvor mange “kramme Charlotte” er der i politiet?
  Man påstår her, at det kun var unge med danske efternavne der angreb vognen
  https://www.bt.dk/krimi/politiet-afviser-teori-om-stenkast-mod-studentervogne

  Kommentar by k. m. — 1. juli 2019 @ 06:02

 26. Billeder (selv falske) kan virke stærkt på troskyldige menneskers sind, især kvinders. Det ved de rødgrønne medier godt og det udnytter de i deres krig mod det danske folk. Efter at aviserne og TV havde bragt billedet af den døde dreng på stranden i 2015, svingede stemningen i DK. Bekymringen over folkevandringen på motorvejene blev afløst af total overgivelse til godheden. Venligboerne blev oprettet, regeringen gik i dead-lock og Dansk Folkeparti blev handlingslammet. Fornuften blev besejret. Dette ene billede sikrede, at vi nu har en regering styret af godhedsfantaster.

  Vejen frem for modstandskampen mod islamiseringen, må være at bruge samme metoder som danskhedens fjender. Dog skal man til enhver tid holde sig til sandheden.

  Kommentar by JC — 1. juli 2019 @ 06:09

 27. Lad os glemme at bringe billeder af ofrene, lad os i stedet vise billeder af bødlerne. Vi sage jo hele tiden at heksen var syg psykisk psykopatisk sygeligt syg, nu er det også tydeligt for alle andre, at hun er sygeligt syg:

  dailymail.co.uk/news/article-7190649/Germanys-Angela-Merkel-seen-shaking-second-time-two-weeks.html

  Kommentar by Cat Girl — 1. juli 2019 @ 06:14

 28. Ja du har ret Kim. At konsekvenserne af Islam ikke må fremvises i medierne, men andre døde som konsekvensen islams uduelige regeringsførsel, som vi åbenbart skal have samvittighed over, må vi godt fremvise. Det er lidt ligesom Tommy Robinson, som bliver fængslet, fordi han fremviser de islamiske pædofeter. Pinligt. Støt SIAD. God mandag og næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2019 @ 06:44

 29. “Det er lovligt når det tjener vores sag”

  Kommentar by Winged Hussar — 1. juli 2019 @ 07:16

 30. Hvor er de borgerlige politikere henne i denne sag? Hvorfor er der ingen officielle protester fra NB, DF, LA, V og K mod dette åbenlyse hykleri – ikke mindst i lyset af at systemet samtidig retsforfølger personer som har delt videoen af de hal(al)shuggede kvinder i Marokko?
  Hvis “det borgerlige Danmark” skal genopbygges, så er her da et oplagt sted at begynde: Afslør og sig konsekvent fra overfor den falske medieskabte virkelighed, som jo i bund og grund også førte til de rødes valgsejr på en komplet overdreven klimadagsorden og et helt fortegnet billede af Danmarks ansvar for og indflydelse på den globale opvarmning.

  Kommentar by Thomas — 1. juli 2019 @ 07:30

 31. DET ER på en måde ret enkelt: de Konservative er ikke konservative, “humanisterne” er ikke humanistiske, Venstre er ikke et borgerligt parti, de Radikale er radiGALE, Socialdemokraterne er hverken sociale eller demokratiske, Alternativet er ikke alternativ til nogetsomhelst, SF er ikke et folkeparti, men en flok rabiate socialister, Enhedslisten er de forenede dødsboer, et sekterisk sammenrend af gamle fiaskoramte kommunistpartier, og Dansk Folkeparti er partiet som har glemt alt om folket, fordi det er så fedt at hygge sig med fadøl-bamsen og alle de andre pampere, europater og Merkel-fans.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juli 2019 @ 08:10

 32. PS: Lad os nu allesammen huske at læse vores indlæg igennem inden de sendes ind. Det er jo ærgerligt hvis der er stavefejl, hvis ord mangler, hvis sætninger er uklare, hvis man er kommet til at bytte rundt på årstal eller ligge og lægge, hans og sin, i og I, osv. Det betyder noget for Uriaspostens omdømme, om teksterne er ok eller ej.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juli 2019 @ 08:19

 33. At MSM handler, som de gør, må skyldes:

  1. Ond vilje
  eller
  2. En fuldkommen overbevisning om egen ret.

  Svaret ligger vel i mulighed nr. 2, og man tror, det er løgn, men de, som burde være demokratiets vagthund, er demokratiets fjender. De er så overbeviste om egen ret og overlegenhed, at de vil gøre ALT for at føre deres egen dagsorden igennem, som dybest set er en ødelæggelse af det kristne vesten, og her kan MSM/venstrefløjen se et naturligt potentiale i de importerede muslimske masser. Det bliver mere og mere åbenlyst, at det handler om kristendommen, men det er mange borgerlige/højreorienterede også modstandere af at sige, men det er kristendommen, der har skabt vesten med alle de frihedsrettigheder, vi har vænnet os til, men også på højrefløjen er der en doven tilgang til at tro på Gud. Penge er guden. Sådan har det altid været på venstrefløjen, men giften sniger sig også ind på højrefløjen.

  Kommentar by PiusXll — 1. juli 2019 @ 08:22

 34. Enig med PiusXII: En del af kommunisternes og de falske borgerliges taktik og strategi har været at gøre folk historieløse, at hetze alle kristne værdier og traditioner, at propagandere for ateisme og nihilisme….. at opløse, splitte og smadre familierne….. at udhule demokratiet og afskaffe nationalstaten. Kommunisterne er vores og menneskehedens fjender, hvad enten de forklæder sig som humanister, klimaeksperter, kvindesagskvinder eller radikale verdensreddere.

  At kommunister/rødnazister heller ikke går af vejen for statsterror, massemord og folkemord, er en dyrekøbt erfaring i over 35 lande.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juli 2019 @ 08:38

 35. Ja, Presselogen og de øvrige løgnemedier er villige propagandister for multi-kulti og befolkningsudskiftning.

  De vil have stoppet de frie online nyhedsmedier, fordi de fremmer den populisme, som de kalder racistisk og nazistisk. De er fanatiske “never Trump’ere”.

  Landsforræderne sejrede med:

  “Udlændingeloven (der) trådte i kraft den 8. juni 1983. Lovens vigtigste nyskabelse var en stærkt forbedret retsstilling for asylansøgere. Udlændingeloven af 1983 er ofte blevet nævnt som en af de mest liberale udlændingelove i Europa. Blandt de lovsikrede tiltag var at:

  Såkaldte ’de-facto-flygtninge’ fik ret til asyl (§ 7 stk. 2). ’De facto-flygtninge’ er ikke medregnet i Geneve-konventionen fra 1951, men bør af tungtvejende grunde ikke sendes tilbage til hjemlandet.
  Familiesammenføring blev et retskrav for de personer, der var tilkendt asyl.”

  Sidste nyt fra fronten:
  Støttebidrag strømmer ind til den 31-årige tyske kaptajn Carola Rackete, der er anholdt i Italien efter at have sejlet 40 afrikanske migranter i land på den italienske ø Lampedusa.
  En indsamling, som to tyske tv-personligheder har startet, har søndag aften foreløbig passeret 655.000 euro med bidrag fra omkring 24.000 mennesker.
  Det svarer til knap fem millioner danske kroner.
  Rackete sidder i husarrest i Italien, efter at hun natten til lørdag påsejlede en italiensk politibåd.
  Den 31-årige tysker er kaptajn på skibet Sea-Watch 3, som den tyske organisationen Sea-Watch driver. Skibet har befundet sig på Middelhavet i mere end to uger med 40 afrikanske migranter om bord, som er samlet op fra en båd på Middelhavet.
  Efter at have ventet forgæves på at få tilladelse til at sejle til Italien eller et andet EU-land med migranterne, besluttede Carola Rackete, at hun af hensyn til deres sikkerhed blev nødt til at bringe dem i land på Lampedusa.

  (Klip fra JP. Man mærker på vinklingen af forbryderen/ menneskesmugleren at JP også støtter masseindvandringen/befolkningsudskiftningen)

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2019 @ 09:27

 36. Kim, overvej at bringe marokkobilledet i en collage med de druknede fra Rio Grande og Alan Kurdi.

  Kommentar by River — 1. juli 2019 @ 09:29

 37. Hvad vil der ske hvis personer der har delt Rio Grande billedet bliver politianmeldt?

  Kommentar by JR — 1. juli 2019 @ 09:39

 38. Mig bekendt var det Lisbeth Knudsen, det f… læs, der startede med at anonymisere gerningsmænd, da hun var på DDR.

  Nu citeres hun så for at der er en “grænsekonflikt”!? Mig bekendt er der ikke uenighed mellem Mexico og USA om, hvor grænsen skal løbe, tværtimod er det en naturlig grænse i form af en flod, Rio Grande, som de illegale er druknet i.

  Grænser findes over hele verden og er almindeligt anerkendt, mon ikke også Lisbeth Knudsen har et hegn ind til naboen eller en lukket dør til eget hus eller egen lejlighed? Mon Lisbeth Knudsen bryder sig om at mennesker illegalt eller ulovligt trænger ind på hendes enemærker?

  Jeg er ikke skatteborger i USA, men i Danmark, så jeg kan til fulde sætte mig ind i, at man bør hævde sine grænser. Det forekommer mig at Lisbeth Knudsen er typen, der med glæde vil dele ud af danskernes økonomiske midler, spare på de ældre, børnene, arbejdsløse osv., alt imens det ville være interessant at se hendes egne lønchecks fra ikke mindst tiden i DDR for at se hvad hun har raget til sig af tvangslicensbetalernes midler, i form af løn, fedterøvstillæg, kørt i taxa for, rejst for osv.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 1. juli 2019 @ 10:44

 39. Halsoverskaeringer,afbraending i bure ,er dette ikke fakta , i saa fald,dansk oficiel presse er pilraadden

  Kommentar by dunk — 1. juli 2019 @ 12:47

 40. Hvilken gang LORT MsM spyr ud i hovedet på de sageløse skatteSlaver!

  Færre&færre ønsker de danske medier i den form vi ser pt. Ikke destro mindre er vi tvangsindlagt til at betale til lortet, via Mediestøtten!
  REgimet ved dette udmærket, så sadler man da om og tvangsopkræver! Så kan de lære det!

  Vi lever i et sygt samfund, parallell-samfundene får lov at blomstre, mens vi andre bliver mere&mere tyranniserede, flere regler/love/ sanktioner/straf og skatter&afgifter

  Var danskerne ikke engang, altså for længe siden, et Friheds-Elskende
  folk? Hvad skete der? for meget Velfærds-doping?

  Live free or Die! P.

  Kommentar by Piotr — 1. juli 2019 @ 13:01

 41. Ondt er godt. Surt er sødt. Antifacister er facister. Sort er hvidt.
  Og vi har lige haft en blåpandet justitsfilister, der ligeså godt ku’ ha’ menstruationsrød i hele fjæset.
  Børne-TV er blevet til virkelighed og dagligdag i DK.
  Vi lever i Omvendeslev.
  Jeg indså ikke hvilken monumental profet, der gemte sig under pottehåret på Poul Nesgaard dengang .

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 14:33

 42. …ha’ VÆRET..
  (Forbandede elendige undersigtsforhold i skriverubrikken😠)

  Kommentar by Anonym — 1. juli 2019 @ 14:35

 43. …ha’ VÆRET..
  (Forbandede elendige undersigtsforhold i skriverubrikken😠)

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 14:36

 44. Burde ret beset ha’ stået:
  Facister er (blevet til) Antifacister, for nu at bibeholde narrativet.

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 15:20

 45. De 40 illegale afrikanske migranter på smuglerskibet Sea Watch III er nu snart klar til at belaste de offentlige budgetter og kriminalstatistikkerne herunder voldtægtsstatistikkerne i flere EU-lande. Vi mangler bare et “Velkommen til Danmark” fra Mette Frederiksen, der har lovet sine mange kvindelige vælgere nye forsyninger af potente afrikanske unge mænd? Det må være lige på trapperne? :-)

  “Vier Länder – Deutschland, Portugal, Frankreich und Luxemburg – hätten sich bereit erklärt, Migranten von dem Schiff zu übernehmen, so Linardi. Deutschland hatte seine Bereitschaft schon am Donnerstag erklärt.”
  (Klip fra Zeit online)

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2019 @ 15:54

 46. Måske andre véd bedre, i så fald tak for yderligere oplysninger.

  Fotoet forekommer mig konstrueret:
  For det første er det taget på vand, der max. kan være ca. 30 cm. dybt på det fotograferede sted.

  For det andet ligger begge hoveder, så vidt jeg kan se, på landjord. Eller meget tæt på.
  Naturligvis, der kan have været stærk strøm i Rio Grande.

  For mig ligner det blot følelsesporno og holdningsmassage. Jeg er bestemt ikke ekspert, undrer mig blot over, at de ikke er fundet på dybt vand men nærmest på land, mens moderen, tilsyneladende uden problemer, har kunnet svømme tilbage til Mexico?

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juli 2019 @ 16:45

 47. Vi husker nok hvor den tidligere PET chef Jacob Scharf holdt ferie og havde gode venner: CUBA – det synes jeg er mere urovækkende end identitære der helt lovligt bruger deres ytringsfrihed

  Kommentar by H. Nielsen — 1. juli 2019 @ 18:18

 48. Jeg kan kun gentage:
  MSM burde, hver for sig eller samlet, stilles for retten for landsskadende undergranvende virksomhed / bevidst vildledning af den danske befolkning.
  Havde det de kalder for “den yderste højrefløj” været som de påstår, var de da for længst blevet ført til “rettergang i mindelunden”, følt retsopgøret/det civile retsopgør efter anden verdenskrig eller, mindst, venstrefløjens foretrukne: offentlig udskamning af folk med andre politiske meninger.
  Men vi, som de gerne vil have udpeget, som “den farlige politiske højrefløj”, der blot vil, at folk tager stilling ud fra et fakta betonet, oplyst grundlag, om Danmarks / Europas fremtid for vore efterkommere, holder, fortsat, trofast fast i, at ord og dialog skal står over krig, vold og intriger, når det gælder vestlige civiliserede mennesker mellem hinanden.
  – det er måske det, der er den største torn i øjet på venstrefløjen(inkl. MSM); at de ikke (i tide) kan få os til at “føre krig” mod den islamiske invasion, så de kan udpege os som syndere og dem selv som vindere?
  I så fald er der ikke noget at sige til, at de nu arbejder for livet, for at få flere røde klude (islamister) at vifte os om næsen med, for klokken er jo nu fem i tolv, inden den fuldkomne opfyldelse af KOranens formål går løs her i Danmark og da ryger venstrefløjen med, som enhver anden vantro.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. juli 2019 @ 00:59

 49. Som andre har vææret inde på,er billedet muligvis manipuleret. Meget muligt af “nyheds”kanalen selv. Alle midler tages i brug for at få Trumps gode initiativer taget af bordet,mens de selvsamme løgnespredere har travlt med at klappe i hænderne,når USA’s krige fortsætter som vanligt. ABC NBC CNN og msm i det hele taget minder mere om Hollywood-producenter,end nyhedsformidlere.

  Kommentar by Nielsen — 2. juli 2019 @ 07:38

 50. Meget enig med Kim. MSM er en skamplet igen igen.

  Apropos:
  Den 7. maj i år blev en (vistnok) dansk mand likvideret af en maskeret person på åben gade på Helgolandsgade nær Københavns Hovedbanegård ved skud gennem munden, mens han kom gående med sin gravide kæreste. Nogle filmede ham til live på Facebook.

  MSM berettede pligtskyldigt om sagen frem til dagen efter. Derefter har der været 100% tavshed om sagen. Hvad fanden skete der med mediernes og myndighedernes interesse for sagen, for den gravide kæreste, for at nogle filmede det osv.?

  Kommentar by traveler — 2. juli 2019 @ 15:26

 51. De er fuldstændig hjernedøde

  Kommentar by Borger — 3. juli 2019 @ 13:56

 52. Det har, i altid haft en vis “hjerteskærende” virkning at bringe sådanne billeder, for så er man sikre på at få den sympati som bl.a. Dansk Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp angler efter. Det vil altid kunne fremme deres “sag”. Jo, det hjælper altid at male “med den brede pensel”.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. juli 2019 @ 21:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper