1. juli 2019

Undersøgelse: Blot en ud af ti MENAP-indvandrere gifter sig dansk -‘Religionen er et ufravigeligt punkt’

Undersøgelse er udarbejdet af lektor Ulla Nørtoft Thomsen for tænketanken Unitos. Hun har kortlagt ‘ægteskabsmønstre i de ti største immigrantnationer’ (fra Vest- og Centralasien samt Afrika), og er kommet frem til, at blandt indvandrere og efterkommere er det blot 11,6 og 9,9 procent der gifter sig med danskere. Indvandrere fra islamiske lande er således langt mindre tilbøjelig til at gifte sig ind i danskheden, end andre ikke-vestlige indvandrer, uafhængigt af eventuel flygtningestatus. SF’eren Halime Oguz påpeger, at social kontrol er klanens måde at undgå tværkulturelle ægteskaber på. Man bliver som ung muslim ‘udskammet’, hvis man forelsker sig i en dansker.

Fra gårsdagens Jyllands-Posten – Halime Oguz turde ikke at fortælle forældrene om sin danske flamme (kræver login)

“Halime Oguz’ første forelskelse var i en dansk dreng. Dengang gik hun i folkeskole, men hun vidste allerede da, at hun ikke skulle nævne sommerfuglene i maven for sine forældre derhjemme.

‘Det var komplet urealistisk, at jeg skulle blive kærester med en dansk fyr. Jeg havde jo set, hvordan andre, der havde fundet en dansker, blev udskammet, udstødt og set ned på,’ siger hun.

Da hun var 17 år, blev hun gift i et arrangeret ægteskab, som hun forblev i gennem 14 år. Halime Oguz, som er folketingsmedlem for SF, er født i Tyrkiet, men opvokset i Vollsmose i Odense. …

En ny undersøgelse fra tænketanken Unitos viser, at 11,6 pct. af indvandrere og efterkommere fra de 10 største immigrantlande i Mellemøsten og Afrika har giftet sig med en person af dansk oprindelse. Ser man alene på efterkommerne, som er født i Danmark, taler dansk og har gået i dansk folkeskole, er tallet 9,9 pct. Altså lavere endnu. …

Halime Oguz, som netop er blevet valgt ind i Folketinget for SF, mener, at tallene er udtryk for social kontrol i muslimske familier: ‘I store dele af det muslimske miljø er der en klanmentalitet, hvor især kvinderne ikke selv kan vælge frit, når de skal finde en kæreste eller en ægtefælle. Så kan det være, at det går bedre med uddannelse osv., men på det sociale er der kontrol.’ Hun kæder tallene for tværkulturelle ægteskaber sammen med andre former for social kontrol.

‘I store dele af det muslimske miljø bliver piger holdt fra sociale arrangementer og ungdomsaktiviteter generelt. Det er alt sammen for at undgå, at de bliver for danske. Det er samme problematik,’ siger hun.”

(Ægteskabsmønstre. En kortlægning af ægteskabsmønstre…, Ulla Nørtoft Thomsen, Unitos, 2019, 11 sider)

“Det er normen, at en muslimsk mand gifter sig med en muslimsk kvinde, men han kan også gifte sig med en kvinde, som er kristen eller jøde. Den åbenhed finder man dog ikke, når det gælder den muslimske kvinde. Hun må kun gifte sig med en muslimsk mand. Det er regler, som bliver fulgt ret nøje blandt muslimer i hele verden, også i Danmark. … religionen er et ufravigeligt punkt for mange muslimer, når de vælger ægtefælle.” (Professor Thomas Hoffmann)

“Jeg tror helt ærligt ikke, at den debat, vi har, og den måde, vi taler om hinanden på, har nogen gavnlig effekt for ægteskaber mellem indvandrere og danskere. Hvis man får at vide, at man skal rejse hjem i både anden og tredje generation, føler man sig så virkelig velkommen i den anden gruppe, altså i et dansk ægteskab.” (Seniorforsker Vive Anika Liversage)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102514/trackback

66 Comments »

 1. “Om 20 år er de som os”, og så alligevel ikke

  Alle godhedsindustrien løgne falder til jorden

  Kommentar by k. m. — 1. juli 2019 @ 10:50

 2. Endelig kom der tal på hvad vi har vidst i 30 år…. Konklusionen er at integretion ikke eksisterer og at “afskyen” til Dansk kultur stortrives i muslimske kredse… Tillykke til Mohammed Østergård og Mette Frederiksen… Vi ser frem til den uundgåelige konfrontation… jvf Huntingtos https://en.wikipedia.org/wiki/Clash_of_Civilizations

  Kommentar by Ignoranten — 1. juli 2019 @ 11:10

 3. FORSKELLEN på kommunismen, nazismen og islamismen er minimal. Alle tre ideologier/politikker/regimenter er totalitære. Alle tre går ind for topstyring og massiv kontrol med borgerne. Deres tanker, meninger og holdninger skal topstyres og ensrettes. Frihed og demokrati skal udskiftes med diktatur, overvågning og utallige stramme og tåbelige regler.

  Privatliv skal der helst ikke være noget af. Staten/Moskeerne skal betyde alt for borgerne. Selv deres familier og børn skal tilhøre “systemet”. De røde radikale ønsker endvidere at fædrelandet, folkehjemmet og en stor del af økonomien opsluges af EU.

  Islamisterne er smarte. De må gerne beslaglægge vores boliger, kvinder, jobs, penge, velfærd og sundhed mv. Og deri støttes de af de rødblå “humanister”. Til gengæld har danskerne at holde sig langt væk fra alt hvad islamisterne får fat i, for ellers er der lagt op til vold og mord.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. juli 2019 @ 11:11

 4. Og i JP er der en udglatning med “mønsterbryderen” Rushy Rachid, som giftede sig med en dansker. Ufortalt er det så, at manden selvfølgelig måtte konvertere for at tilfredsstille familien.

  Kommentar by quimby — 1. juli 2019 @ 11:19

 5. Danske forskere er en skare af humaniora der har snablen dybt begravet i skatteborgernes lommer, disse overbetalte oraklers konklusioner stemmer enten overens med det den almindelige Dansker ved fra hverdagens hændelser eller også er rapporten fyldt med gennemskuelige løgne, halver DJØF segmentet i det offentlige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. juli 2019 @ 11:41

 6. “Det er normen, at en muslimsk mand gifter sig med en muslimsk kvinde…..” Naturligvis, det var profetens måde at sprede islam helt sindssygt på. En muslimsk man kan fabrikere ti andre muselmænd

  Kommentar by BB — 1. juli 2019 @ 11:46

 7. Øv jeg troede ellers at Enhedslistens Pernille Skipper skulle giftes med Kasim Said Ahmed, imam for Islamisk Trossamfund?
  Jeg ville ellers have været med til globryllup!
  http://www.uriascdn.net/FB300519.jpg

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2019 @ 12:09

 8. Grundlæggende er det jo også fint nok (hvis blot danske kvinder ikke kneppede med perkere og fødte deres børn..). Selvom det er udtryk for disrespekt, at de ikke finder danske mænd værdige til deres kvinder. Muzzierne skal ud, ikke “integreres”, og vi har ikke brug for flere “blandingsprodukter” til at knytte os yderligere til den muslimske verden. Forhåbentlig vil der så på et tidspunkt blive mulighed for at få renset landet for muslimer, hvis ikke må vi erkende landet er tabt og selv udvandre. Sammensmeltning med vores plageånder kommer der ikke noget godt ud af. Integration med muslimerne vil være døden for den danske folkstamme.

  Kommentar by Odo — 1. juli 2019 @ 12:14

 9. Arbejdede sammen med en flok indvandrere på en byggeplads for 2 år siden. Tror ikke en eneste af dem var gift med danskere. Når der var frokostpause gik alle danskerne op i skuret for at spise, og alle indvandrerne gik ned til deres biler. Jeg var ikke overrasket – for jeg har levet i den virkelighed i årevis.

  Kommentar by Realisten — 1. juli 2019 @ 12:15

 10. Indvandrer-terror i tyske friluftbade. Bademestre er magtesløse og må tilkalde politi
  https://www.welt.de/vermischtes/article196115985/Freibad-in-Duesseldorf-Polizei-setzt-Pfefferspray-gegen-Streitende-ein.html?fbclid=IwAR18ideE-GK9PwMyJSRnb9AHszI4Etlg6V9u7ZSiWBeVoykXrozUmll3MDA

  Mehrere Hundert Jugendliche, meist junge Männer, umringen am Samstag eine Familie in einem Düsseldorfer Freibad. Keine Ausnahme: In den vergangenen Tagen gab es gleich mehrere Vorfälle. Den Bademeistern reicht es.

  Kommentar by k.m. — 1. juli 2019 @ 12:44

 11. Selvom antallet af observationer er lille, viser tallene dog en enkelt undtagelse, iranerne. Her er andelen, der gifter sig dansk mere end 50 % for efterkommere mod kun ca. det halve for deres forældre. Mit gæt er, at hænger sammen med, at en betydelig andel iranske indvandrere ikke er muslimer, men Bahai’er, Zarathustrier. Det gælder f.eks. Farshad Kholgi. Det er også mit indtryk, at en mange iranske muslimer har et mere afslappet forhold til deres religion end sunnier. Kender nogle stykker, der er dansk gift, og har givet deres børn danske navne.

  Men ellers er det bekymrende og nedslående læsning. Nogen burde høre, hvad Muhammed Østergaard mener om dette, og om han fortsat synes det er en god idé med muslimsk masseindvandring til DK.

  Kommentar by Holger_Danske — 1. juli 2019 @ 12:51

 12. Religion. Et ultimativt krav…

  Kommentar by krassisten — 1. juli 2019 @ 12:54

 13. DR P1 har et program kaldet “Supertanker” hvor deltagerne kaldes supertænkere. Men de er vist tosser de fleste af dem. De mener ligesom de radikale, at masseindvandringen er stærkt berigende, og konsekvenserne for danskerne kan de ikke få øje på. De forstår dem tilsyneladende slet ikke. Og de gør sort til hvidt, og op til ned.

  Så var der en “sjov” debat lige efter radioavisen kl. 12. Først om at en masse busruter efter krav fra de blå partier nu nedlægges. Danskere på landet som ikke har bil, blæser man på.

  Dernæst var der noget med Inger Støjberg som virkelig LØD SOM OM hun gik ind for stramninger. Men i hele V tiden fra 2o15-19 var der ingen effektive stramninger, tværtimod!! Det sørgede Lars Lusk jo for.

  V, K, LA og DFs politik var ikke meget andet end falske løfter, nedskæringer, besparelser, symbolpolitik, slaphed, bluff og humbug.

  Det bliver det samme med de røde partier. Både S, SF, de radikale og enhedslisten går ind for at AFRIKANISERE Danmark. Det gode samfund vi engang kendte, vil blive totalt udslettet i de kommende år, medmindre de typiske og dybt sovende danskere vågner.

  Kommentar by tp — 1. juli 2019 @ 13:05

 14. Danske kvinder skal ikke gifte sig med muslimer. Man gifter sig ikke med en besættelsesmagt.

  Kommentar by BB — 1. juli 2019 @ 13:05

 15. Faktisk er det jo forkert, hvis vi skal følge deres analogi er både Mustafa og hans tørklædetyrker jo “danskere”, når bare de har et pas.

  Kommentar by Fascist — 1. juli 2019 @ 13:07

 16. Procenterne er svære at forholde sig til.

  Der er følgende varianter for en indvandrer at gifte sig med en dansker:

  1) Indvandrer er muslim og gifter sig med en dansker på betingelse af, at danskeren konverterer til islam – et led i den velkendte islamisering.

  2) Indvandrer er muslim og gifter sig med en dansker uden krav til danskerens religiøse åndsliv – dette er formodentligt næsten ukendt

  3) Indvandrer er ikke muslim og gifter sig med dansker uden krav til danskerens religiøse åndsliv. Denne gruppe består af kristne, Bahai-troende og andre, der er blevet forfulgt/undertrykt af muslimer.

  Kommentar by traveler — 1. juli 2019 @ 13:26

 17. @tp — 1. juli 2019 @ 13:05

  DR P1s program “Supertanker” med indbudte “supertænkere” er en både en studentikos komedie og en tragedie for det danske åndsliv. Vi mangler i den grad en moderne Holberg til at afklæde og udstille disse talløse Erasmus Montanusser, som universiteternes Humaniora spytter ud på samlebånd.

  Kommentar by traveler — 1. juli 2019 @ 13:41

 18. Hvis definitionen af ‘dansk’ er Danmarks Statistiks, må der tages et betydeligt forbehold. Men vi er inde ved kernen af noget.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. juli 2019 @ 13:51

 19. Om 20 år er de som os. Men ikke efter 40! Hva’ Olgas fødekanal(je)??
  Hvordan forklarer du det?
  Hold dig ikke tilbage – dølg ikke din viden for os onde liljehvide islamofobe racister.
  Hør du må tale lidt højere. Jeg kan ikke høre, hvad du siger pga. barnegråd.
  Så la’ mig hjælpe dig.
  Det er den største og værste gang hostile take over verden endnu har set.
  Klart at det brune affald ikke tillader deres “rene”(HA!) døtre, at lade sig besudle af hvide renskurede danske mænd.
  Det skaffer jo ikke nye soldater til besættelsesmagten.
  Anderledes forholder det sig, når Moammar tømmer sig i en blæst dansk islamophil skøge.
  Så er den næste generation af nye små brune jihadister for Allaaaaaaaahhh sikret.
  De underkastende danske feltmadrasser derimod er krigsbytte.
  Andeledes vil det forholde sig hvis en dansker skulle tænde på en esprit af koriander og hvidløg, fedme, overskæg og unibrow.
  En kneppeautomat tabt til fjenden.
  Er det klar nok tale Z.Svampe, hvis du da ellers ka’ høre mig for barnegråd.
  For grimt og uforsonligt?
  INTET er for grimt overfor den der med forsæt er godt i gang med uigenkaldeligt, at smadre ladet og den vestlige civilisation som vi HAR kendt den.
  Period!
  Nu har vi i 40+ år forholdt os forstående passive. Og se hvad det har bragt os?
  Sku’ vi lige gi’ den 20 år x 2 mere?
  I think not.

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 14:11

 20. ..smadre laNdet..

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 14:13

 21. Gammel viden på akademiske flasker. Står iøvrigt i korianderen. Og klan er lig invasionskompagni. Udskammet er lig gennemtæsket af hele den mandlige familie, og eller æresdrab… Newspeak.. Ww2 var så, uroligheder, som var bekymrende.. Kommunistkomik.

  Er ca 10% mixede ikke lige præcis et tal, der så kan proportional-bagatelliseres af både brun og rød, til “nogle” fremfor “alle”? – det er da totalt styret af generalerne i invasions toppen.

  Diktaturer holdes sammen med vold. Invasionen siger, vores politiske tyran-ideologiske lampeånd, siger ting til os som vi fortolker!- som at vi har pligt til at invadere, plyndre og slå jeres land ihjel langsomt. Ligesom nazi. Så kan vi jo ikke mixe, dk mænd må ikke sprede deres vantro sæd i verden og dk kvinder er besværlige at gennembanke til shariah-fornuft og så har de veninder, adr.

  Invasionen er verdens største svindelnummer, men svindel, Deception, taqqiya, er jo også kernen i invasionen.

  Børnetricket: 4 fattige børn giver flere penge fra rød, så der er råd til 7 fattige børn etc, direkte statstøtte til folkeudskiftning. Shariahmødre forguder deres børn, men behandler dem dårligt, fattigt og hårdt (hærdes til jihad). De er soldater for lampeånden, deres rigtige far. Smart lampeånd, hva?

  I øvrigt..
  Er der ikke et land, der er blevet helt shariah, der ligger så tæt op af dk som muligt i økonomi og livsstil, så vi kan se fremtiden for dk i detaljer, % af inva-folk lig voldstal, ovwrtagelsesfaser, fuldendt etc.. Er sverige det første vestlige land, eller? Jeg tænker Indonesien., men..

  Dejligt, hvis en akade-smisker samlede alle tal for invasions fremskrivningen, så vi ved hvornår vi og vores børn skal dø..

  Nogle bud?

  Kommentar by Gaflen — 1. juli 2019 @ 14:18

 22. Det er rigtigt nok, at for pigerne i Anden Generation er danske drenge/mænd/fyre endnu mere tabu end for den indvandrede generation, som ellers ikke holder sig tilbage i forhold til udskamning. Der udøves en massiv seksuel kontrol i de miljøer, og de “utilpassede”, seksuelt hjemløse muslimske unge mænd gør deres yderste for at reservere både danske, muslimske, og ikke-muslimske (men med anden etnisk baggrund) unge pigers seksualitet. Og det har de godt held med. Hvad tallene således ikke afspejler er, at der indgås ikke-ægteskabelige, seksuelle relationer mellem mænd med muslimsk baggrund og danske kvinder. Konstellationen danske mænd/muslimske kvinder, der lever på polsk eller dyrker andre ikke-ægteskabelige seksuelle samlivs-/samværsformer er derimod sjældent forekommende.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. juli 2019 @ 14:28

 23. Senior”forsk-host host host”? Viva la Versace:
  Tror du ikke hellere du sku’ ha’ givet den en skalle, og ha’ læst videre til kontanthjælpsmodtager?
  Mage til studentikost udflod skal man alligevel lede mindst 8 min. for at finde mage til.
  Det går sløjt med de tværkulturelle ægteskaber herhjemme, pga af den beklagelige tone der har sneget sig ind i debatten.
  Jamen, så MÅ vi jo nærmest skulle slå os med en machete gennem de horder af blandede dansk/ muslimske ægteskaber fra for 20/30/40 år siden. Foruden i de lande vi normalt sammenligner os med – ikke sandt?
  Er det ikke det du sidder og laller?
  Støt åndsvageforsorgen herhjemme.
  Hjælp fru Versace til en beskyttet bolig.

  Kommentar by White knight — 1. juli 2019 @ 15:12

 24. Som jeg har skrevet tidligere (23. maj 2016 @ 11:23) så er muslimer simpelthen en NY ART, fordi muslimer og ikke-muslimer ikke kan parre sig, og få levedygtigt afkom ud af det.

  Kommentar by hovsada — 1. juli 2019 @ 15:28

 25. JP vil gene bidrage til at belyse sagen og vælger at interviewe Rushy Rashid, hvis familie først reagerer meget negativt. Men efter et års tid var Rushy Rashid igen på talefod med sine forældre, idet hun fortæller til JP:

  »De respekterede først rigtigt Jens (Harder Højbjerg, red.) og hans familie, da de havde været på besøg, og mine forældre kunne se, at det faktisk var en god familie, jeg var kommet ind i,« siger hun.

  Hmm. Det som JP vælger ikke at fortælle, er, at Jens Harder Højbjerg først blev accepteret, da han konverterede til islam.

  Så når vi kigger på de 3 varianter:

  1) Indvandrer er muslim og gifter sig med en dansker på betingelse af, at danskeren konverterer til islam

  2) Indvandrer er muslim og gifter sig med en dansker uden krav til danskerens religiøse åndsliv

  3) Indvandrer er ikke muslim og gifter sig med dansker uden krav til danskerens religiøse åndsliv.

  Så eksisterer kun og alene variant 2) i MSM gennem passende fortielse, mens den ikke eksisterer i virkeligheden.

  Variant 1) har MSM derimod meget uvilje imod at nævne, og variant 3) interesserer ikke MSM.

  Kommentar by traveler — 1. juli 2019 @ 15:31

 26. Enig by Morten 13:51. Jeg tror nogen af de dem “blandt indvandrere og efterkommere er det blot 11,6 og 9,9 procent der gifter sig med danskere” gifter sig med muslimer, der nu som eftrekommere fejlagtigt af Danmarks Statistik er registreret som “etniske danskere”. Derved skjuler de sombekendt islamiseringen ved et statistisk fif.
  Som Professor Thomas Hoffmann skriver:
  “Det er normen, at en muslimsk mand gifter sig med en muslimsk kvinde, men han kan også gifte sig med en kvinde, som er kristen eller jøde.

  Den åbenhed finder man dog ikke, når det gælder den muslimske kvinde. Hun må kun gifte sig med en muslimsk mand. Det er regler, som bliver fulgt ret nøje blandt muslimer i hele verden, også i Danmark. … religionen er et ufravigeligt punkt for mange muslimer, når de vælger ægtefælle.”

  Hvis en muslimsk kvinde bryder denne regel, står hun til dødsstraf, som faderen eller brødrene må eksekvere med det hyppigt forekommende “æresdrab”. Det sker ofte, men det forsøger løgnemedierne også at skjule.

  Mange danske mænd holder derfor nallerne fra muslimske piger for at undgå at begge bliver udsat for æresdrab. De skal nok sørge for at ikke at blive grebet med bukserne nede sammen med en muslimsk pige, ligemeget hvor fristende de kan synes.

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2019 @ 15:32

 27. Så vil man have fisse med slør og overskæg skal man gå efter en iraner?

  Kommentar by redneck — 1. juli 2019 @ 15:52

 28. Næppe fuldt dækkende, A-mad

  “…, men han kan også gifte sig med en kvinde, som er kristen eller jøde.” siger Thomas Hoffmann. Men det kan kun ske kun, hvis hun konverterer til islam. Der eksisterer næppe den variant i virkelighedens verden, hvor en muslim m/k gifter sig med en ikke-muslim (her dansker) uden krav til ikke-muslimen at skifte til islam.

  Kommentar by traveler — 1. juli 2019 @ 15:55

 29. De 40 illegale afrikanske migranter på smuglerskibet Sea Watch III er nu snart klar til at belaste de offentlige budgetter og kriminalstatistikkerne herunder voldtægtsstatistikkerne i flere EU-lande.

  Vi mangler bare et “Velkommen til Danmark” fra Mette Frederiksen, der jo har lovet sine mange kvindelige vælgere nye forsyninger af potente afrikanske unge mænd, de såkaldte “kælenegre”:-)? De må være lige på trapperne? :-)

  “Vier Länder – Deutschland, Portugal, Frankreich und Luxemburg – hätten sich bereit erklärt, Migranten von dem Schiff zu übernehmen, so Linardi. Deutschland hatte seine Bereitschaft schon am Donnerstag erklärt.”
  (Klip fra Zeit online)

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2019 @ 16:03

 30. > Traveler

  Mandlige muslimer må gerne gifte sig eller blot være sammen med etniske kvindelige danskere/vesterlændinge i almindelighed.

  Kvindelige muslimer må kun gifte sig med etnisk danske mænd, hvis disse konverterer til islam. For ikke at tale om at være sammen med etnisk danske mænd, der ikke er konverterede, før eventuelt ægteskab.
  Måske husker jeg fejl, men var Özlem Cekic’ danske mand ikke også nødt til at konveretere?

  Det der med kønnenes ligestilling kan man vist kigge langt efter i terrormanualen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. juli 2019 @ 16:19

 31. @ 30. Traveler

  Øzze er gift med Devrim Ülgü – det lyder satme dansk !!!

  Kommentar by kent — 1. juli 2019 @ 16:28

 32. HVIS MAN LÆSER Snaphanen, Black Pigeon og den korte avis om forholdene i London, Paris, Berlin, Malmø, København, Århus og Odense, vil man hurtigt forstå, at EU, Merkel og vores egne kommunister, feminister og tossegode er i gang med bytte vores civilisation og kultur ud med kaos, gangstervælde og barbari.

  Snaphanen fortæller om hvordan Londons skolebørn overfaldes på vej til og fra skole eller i skolen, om hvordan byen hærges af overfald, voldtægter, røverier, knivstik og påsatte brande…. om hvordan voldsom død nu ligger på lur overalt i London og mange andre europæiske og nordiske byer.

  Vi er hastigt på vej mod Europas ødelæggelse. Danmark kan snart få samme skæbne som andre lande, som har ladet migranterne strømme ind. Og den nye røde regering er ligeså gak-gak, udansk og forræderisk som den afgående blå.

  Hvad med at danne lokale foreninger som uddeler pjecer og blade som man selv har udarbejdet. Eller skal vi bare lade stå til, mens samfundet går mere og mere i opløsning?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. juli 2019 @ 16:36

 33. Vi kan ikke leve med dem. De må hjem inden der er dobbelt så mange.

  Kommentar by BB — 1. juli 2019 @ 16:52

 34. Hvis de er dansk gift må den ene part være konverteret.
  Eller en væmligso, der vil give en. Nigger opholdstilladelse.

  Kommentar by Anonym — 1. juli 2019 @ 17:56

 35. https://www.berlingske.dk/internationalt/svensk-politi-slaar-alarm-vi-er-ved-at-miste-kontrollen

  Invasionen underholder sig selv…

  Kommentar by Gaflen — 1. juli 2019 @ 18:05

 36. Ole Jensen 16:36

  Du har fuldstændig ret i dine betragtninger. Mht. dit spørgsmål, så er der stadig for mange, der er i stand til at ignorere problemet. Deraf det håbløse valgresultat. Du lader ikke stå til, hvis du har modet til at tale om problemet med dine omgivelser. Hvis du tænker på væbnet kamp, er du for tidligt ude. Det opstår først når politiet er brudt helt sammen eller er helt islamificeret. En af delene kan dog komme hurtigt med Morten Østergård så tæt på rorpinden.

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. juli 2019 @ 18:14

 37. Den 26-årige Rulla El-Ali gik i gymnasiet, nu er hun tilsyneladende enlig mor i Slagelses berygtede ghetto i den nordlige del af byen og arbejder som pædagogmedhjælper. Så længe det varer.

  I dag er Rulla med stort fotografi på den digitale forside i Berlingske, fordi hun mener, at det danske samfund behandler hendes familie “grusomt” (kræver login). Sagen er, at hendes søn efter loven skal gå i dansk børneinstitution, hvis hun vil beholde børnechecken, og det er hun stærkt utilfreds med og påkalder sig menneskerettighederne.

  Sønnen er ellers glad for at være der og er kommet på niveau med de øvrige børn, og derfor er det interessant, hvad denne mor fremfører som sit argument for en “grusom” behandling, for som tidligere gymnasieelev m.m. magter hun jo at udtrykke sig præcist:

  “Jeg kan godt se det positive i, at han kom i vuggestue i en tidlig alder. Men jeg kan bare mærke, at jeg synes, at det var for tidligt, i forhold til at han skulle få tillid til folk. Der er det bare noget andet at få en særlig tillid til ens mor.”

  Ah ha. Ungen har fået tillid til “folk”, velsagtens de danske pædagoger. Uha, uha. Tillid til danskere!

  Det fremgår af profilen på Facebook, at Rulla El-Ali allerede er en tiltagende svær og sløret person med stærke religiøse tendenser.

  Der forlyder intet om barnets far, der ser ud til at være borte med blæsten. Måske ved fronten et eller andet sted, eller hos en anden kone. Men det kan selvfølgelig også være, at det er en importeret trosfælle, kanske en fætter, der af ukendte grunde ikke ønsker omtale, selv om hans barn og hans barns mor er på forsiden af landets næststørste avis.

  Dette kan ikke undre. Ifm. mit kendskab til nogle herboende tyrkere af 2. og 3. generation har jeg i den senere tid fået mange hints om stærke tyrkisk-nationale strømninger og nu også i socialistisk samspil med Che Guevara som idol. Der er rigtigt lagt i kakkelovnen.

  Kommentar by Peter D. — 1. juli 2019 @ 18:34

 38. Özlem Cekic’s første krav til hendes børns fædre var, at de skulle have “kurdisk blod” i årerne. Hun er derfor ikke – og bliver aldrig – gift med en dansker. Det er derfor, hun kalder sig “brobygger”. Bygger af en bro. Mellem os. Og de nye indbyggere på territoriet, kurderne. Kaldet dansk-kurderne. Den del af den kurdiske nation, der har taget bolig i Danmark.

  Til andre: Jo, vi kan sagtens leve med dem. Ikke på den måde, vi levede før, men ved at “inkludere” dem, og fjerne danmarkshistorien fra skemaet, ikke synge sangene fra Den Danske Sangskat. O. s. v. Se selv, hvor godt det går. De unge er ikke nær så reaktionære og racistiske som de ældre. De forsvarer deres brune kammerater!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. juli 2019 @ 18:36

 39. Og så påstår nogle naive tosser stadig, at f.eks. tørklædet ikke er noget slemt eller en forhindring i at være dansk. Det er det. Disse folk bor her kun, danske vil de jo ikke være, tørklæde eller ej (når klanmentaliteten er så stærk). Derfor må de også finde andre græsgange, ellers har vi endnu større samfundsproblemer fremover. Opdeling og zoner i landet kan aldrig komme på tale, derfor må man repatriere disse folk, koste hvad det vil.

  Kommentar by LarsB — 1. juli 2019 @ 18:47

 40. OT

  Den muslimske friskole Roser Skolen i Odense mister sit årlige tilskud med øjeblikkelig virkning. Desuden skal den tilbagebetale statsstøtte for millioner.

  Hvor mange penge, skal vi skyde på, at muhamedanerne betaler tilbage for deres illegale madras/koranskole?!? 200 kroner? 300? Måske 700 kroner!?!?

  Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. juli 2019 @ 18:59

 41. Afgørelsen kommer, efter en langstrakt tilsynssag hvor der er rejst mistanke om social kontrol og dårlig undervisning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. juli 2019 @ 19:02

 42. 18:59/Carlo Di Napoli 11

  Jeg synes ikke, at dit indlæg er OT. Det rammer jo lige i plet.

  Hovedskurken i dette langstrakte drama om den muslimske friskole Roser skolen er en gammel bekendt. Abu Bashar, lederen af den delegation der rejste rundt i Mellemøsten og startede Muhammedkrisen. Siden blev han fængselsimam, og det var han sandelig også den rette til.

  Roser skolen er økonomisk understøttet af Saudi-Arabien.

  Sidste nyt om vores allesammens Rulla El-Ali. Hendes barns far boede i hvert fald på et tidspunkt i Mjølnerparken, og de blev skilt, da hun var fire måneder henne i graviditeten, fordi de ikke kunne blive enige om, hvor de skulle bo. Siger hun.

  Kommentar by Peter D. — 1. juli 2019 @ 19:11

 43. Man nævner ingen steder, hvor mange der har giftet sig for at få en opholdstilladelse, eller hvor hurtigt de er blevet skilt igen..

  Kommentar by fidibus — 1. juli 2019 @ 19:36

 44. Personligt er jeg ikke bekymret over denne selv-segregering. Tværtimod. Jeg har ikke travlt med at få skiftet den danske befolkning ud med diverse “blandings-produkter”.

  Kommentar by HN3 — 1. juli 2019 @ 19:40

 45. Den anti-danske og FOLKEFJENDSKE borg tillader sig utrolige frækheder overfor det danske folk. Den har nedsparet og nedlagt postvæsnet, kriminalpolitiet, 5O hospitaler og skadestuer, 5OO skoler og store dele af velfærdssystemet og forsvaret m.m. Seruminstitutet og vaccinefabrikken og know-how for over en milliard kr. har den FORÆRET væk til Saudi-Arabien. Retsvæsnet og politiet er nu så invalideret at man kan komme til at vente 7-8OO døgn på retfærdighed, hvis man som sagesløs er blevet overfaldet af en voldspsykopat. Borgen går fra den ene IT-skandale til den næste, men lærer tilsyneladende intet af sine erfaringer. 9O-1OO milliarder kr. er blevet spildt på IT-systemer mv. som endte som skrot. Tinglysnings-skandalen, “Dora” og “sundhedsplatformen” (som slår patienter ihjel) er bare tre ud af 15O projekter som endte i skandale. Fordi politikerne er en samling lusede tumper og amatører, som er for dumme og dovne til at sætte sig ind i tingene, inden de fråser løs af skatteborgernes penge.

  Masseindvandringen etc. er også et projekt som var idiotisk fra starten, og som i dag er et både skørt, korrupt og katastrofalt projekt.

  Idioti plus frækhed synes at være den røde tråd i alt hvad de gamle partier foretager sig.

  —————————

  (Nu vil man også nedlægge skadestuen på Amager, mange busruter, flere skoler og kommunale service-ordninger osv. Spareøvelserne vil rulle videre, så danskernes tryghed, og Danmark selv, om få år er sparet væk)

  Kommentar by Ole Jensen — 1. juli 2019 @ 19:49

 46. Sent mandag eftermiddag er en 29-årig mand blevet stukket ned foran en Fakta i Tølløse på Sjælland.

  Ifølge politiets vagtchef er manden blev kørt på Holbæk Sygehus og er uden for livsfare.

  Klokken 19.21 blev en 20-årig mand anholdt, som mistænkes for at være gerningsmanden.

  Politiet har endnu ikke overblik over, hvad der førte til episoden.

  Er der perkersvin i Tølløse nu om stunder!?!, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. juli 2019 @ 19:57

 47. Enig Peter D. 18:34. Jeg tror, der ofte er flere enlige muslimske mødre, der afleverer bistandshjælpen til den samme muslimske mand, der har importeret flere koner. Som overhoved for den polygami husstand administrerer han selfølgelig deres økonomi og giver dem kun lidt til husholdningen. Jeg kender selv eksempler fra mine børns skole.

  Hvis en ikke-muslim skal konvertere til islam ved ægteskab med en muslim, er der jo tale om to muslimer, der gifter sig med hinanden og derfor udløser det ikke (af den grund) æresdrab.

  Islam er en religion, der vil erobre hele verden evt med vold og krig. Det har stået på i 1400 år og det stopper aldrig.

  Det er ‘fredens religion’, fordi der bliver fred, når alle vantro er omvendt eller ombragt.

  Det er ligesom kommunisterne, der mener, at der bliver evig fred i verden, når kommunismen er indført i hele verden.

  Derfor forstår kommunister og muslimer hinanden.

  Kommentar by A-mad — 1. juli 2019 @ 20:05

 48. Islam styrer ved at eje kvinderne. Derfor er det godt med flerkoneri, fordi de rigeste og mest magtfulde mænd får flest koner, og så er der ikke nok kvinder til resten, der må ud og bekrige omverdenen og røve kvinder. Til gengæld putter de kvinderne i guldbur. En muslimsk kvinde har lov til at skabe sig og te sig som tosset, hvis hendes del af kontrakten ikke overholdes. Der er også regler for flerkoneriet. De skal have lige meget hver især og sørges godt for. Muslimske mænd gør en dyd af det primitive ejerskab over kvinderne, kalder det, at de behandler deres udkårne som en prinsesse, hvilket heller ikke er helt løgn, men kun indtil altså at ….de taber ansigt og ære over en ligegyldig bagatel. Derfor er samfundene i de muslimske lande fulde af ævl, kævl, krig og ødelæggelse.

  Kommentar by Uno — 1. juli 2019 @ 20:15

 49. Neeej. Kommer det som en overraskelse?????? Har man overhovedet ikke fulgt med, angående Islam????? Støt SIAD. God aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2019 @ 20:42

 50. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide følgende:

  Hvor mange ‘danske’ ægtefæller til kvindlige indvandre og efterkommere havde flere end tre bedsteforældre med dansk pas i 1970?

  Mit gæt er, at det ikke er mange…!

  Der ses igennem fingre med at indvandredrengene finder en såkaldt “dansk luder” (hun er jo alligevel blot en fødemaskine, som potentielt kan konverterer til fredens religion – børnene er definitorisk muslimske), men pigerne skal giftes med en korandyrker!

  Danmarks statistiks talmanipulation forplumrer med statsgaranti også alvoren af situationen her.

  Kommentar by Polka — 1. juli 2019 @ 20:49

 51. Danmarx Radio går all in lige nu på DDR2. https://www.dr.dk/tv/se/luftens-perler/luftens-perler-2/luftens-perler-jeg-vil-jeg-kan-jeg-toer-1-5

  “Somalierne skal hjemsendes nu. Om det så sker med en faldskærm på ryggen, vil ikke genere mig.” Sådan sagde folketingspolitikeren Tom Behnke for lidt over tyve år siden.

  Hvad sker der egentlig, hvis man kaster somaliere ud fra en flyvemaskine med faldskærme på ryggen? Her er historien om Danmarks første somaliske hold i formationsspring, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. juli 2019 @ 22:13

 52. Inkl. klam, 31-årig muslima fra Vollsmose, uddannet sociolog og arbejdsløs på andet år, i lige så klam burkini i Greve Svømmehal, der har meldt sig til DDR2s holdningsmassage, fordi hun kørte træt i at skrive ansøgninger og alt det der.

  Hvem fanden betaler for det pis. Og fuck sandniggeren Muktar MJ fra Radio24lyv og Ghetto Fitness, der fandme også er med, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. juli 2019 @ 22:19

 53. 1. KM.
  ““Om 20 år er de som os”, og så alligevel ikke” Det var godt du fik det sidste med, for den med de 20 År er vrøvl.
  Det er og bliver Dem eller Os.! Religion.

  Og det kan ses i lyset af “Religionen, Et ufravigeligt krav”

  Kommentar by Charles Nielsen — 1. juli 2019 @ 22:20

 54. verdens langsomste blog

  Kommentar by Cat Girl — 1. juli 2019 @ 22:36

 55. I skolerne, i ældreplejen, på hospitalerne, i børnehaverne, i fritidshjemmene, i butikkerne og mange andre steder er det nu begyndt at vrimle med hættemåger/ personale der kommer fra Somalia, Congo, Sudan, Pakistan og Afghanistan osv. Er det betryggende at vi danskere skal betjenes af muslimer som er opdraget med at de hvide er vantro, urene og fjender, som skal udryddes hen ad vejen. Og hvad med de falske eller primitivt uddannede læger og sygeplejersker?

  Indvandrerne har større rettigheder end danskerne, og tildeles nu boliger, jobtilskud, ekstra ydelser og pensioner forud for danskerne, som må om bagi køen.

  Christiansborgs partier udgør en sammensværgelse mod det danske folk. Aldrig før i verdenshistorien har man set magen til galskab og forræderi.

  Kommentar by tp — 2. juli 2019 @ 02:35

 56. Folkeforræderi for billig olie….(Mit gæt).

  Kommentar by Michael Unna — 2. juli 2019 @ 07:11

 57. JP artiken 02.07.2019 “Kvindelig imam: Jeg er selv produktet af et succesfuldt ægteskab mellem religioner”

  Sherin Khankan repræsenterer på alle måder undtagelsen og ikke normen i islam. Denne undtagelse er acceptabel for MSM at diskutere emnet inden for, og derfor trækker JP Sherin Khankan frem i diskussionen. På den måde håber Journalistisk Venstreparti formodentligt at denne undtagelse kommer til at repræsentere islam generelt i offentligheden, så man kan ignorere den grusomme realitet om islam.

  Så man læser med interesse i JP-artiklen om, hvordan undtagelsen, den kvindelige imam Sherin Khankan, fremstiller sit falske skønbillede af islam til Journalistisk Venstreparti. Altså en massiv manipulation af den danske offentlighed formidlet af JP.

  I artiklen i JP går Sherin Khankan så langt at kalde det »et kæmpe problem« (hvorfor det skal stå i gåseøjne i artiklen er et stort mysterium – et det et kæmpe problem eller er det ikke, eller hvad betyder gåseøjnene ?¿?), at der findes familier i Danmark, som presser børnene til at gifte sig i overensstemmelse med etnicitet eller religion. Hun peger dog på, at mange unge muslimer har fået forældrenes velsignelse til et ægteskab med andre nationaliteter ved at henvise til Koranen.

  Det ved vi godt: Når klanen dominerer, foretrækker klanen, at man gifter sig inden for klanen og klanen er traditionelt knyttet til etnicitet. Men islam er en overbygning på klanen eller en udvidelse af klanen, hvor hele klan-mentaliteten er overført på den islamiske ummah.

  Som der står i artiklen: “Hun (Sherin Khankan) peger dog på, at mange unge muslimer har fået forældrenes velsignelse til et ægteskab med andre nationaliteter ved at henvise til Koranen. Altså: Islam betyder, at de unge kan gifte sig uden for den gamle klans rammer, men ikke uden for den islamiske ummahs rammer. »Der står, at man gerne må gifte sig på tværs af national identitet, der bliver faktisk opfordret til det. Og forældrene er nødt til at kapitulere, når de står med Koranen i hånden,« siger den kvindelige imam, Sherin Khankan.

  Hun siger endvidere »I Koranen står der, at muslimske mænd kan gifte sig med kristne og jøder, men der står ikke, at en kvinde kan gøre det samme…« Dette er et skønbillede, for den islamiske norm er, at den kristne eller jødiske kvinde selvfølgelig skal konvertere til islam, før hun og ægteskabet bliver accepteret. Og deres børn skal opdrages i islam. I islam er manden jo familiens åndelige overhoved og repræsenterer familiens religion. Men det bemærkes, at koranen kun tillader, at muslimske mænd kun gifter sig med kvinder fra bogens folk, ikke andre kvinder.

  Sherin Khankan fortæller så, at hun indtil videre har viet omtrent 35 par, hvoraf halvdelen har været interreligiøse. Idéen er her at fremhæve, at interreligiøse ægteskaber er muligt i islam. Altså 17-18 par ud af 100.000’er muslimer i Danmark, hvilket i den grad bekræfter, at hun i den grad udgør undtagelsen i islam; og derfor også må holde det hemmeligt, hvor hun foretager sine vielser. Men denne naturlige vurdering får vi ikke at vide af journalisten. I stedet gøres denne undtagelse til det repræsentative for islam gennem den journalistiske manipulation, selvom journalisten udmærket ved, at Sherin Khankan er den eneste ene undtagelse.

  Hvad vi heller ikke får at vide, er, om disse interreligiøse ægteskaber reelt er interreligiøse, eller om ikke-muslimen konverterer til islam i forbindelse med ægteskabet. For hvorfor vil de vies af Sherin Khankan og ikke i Folkekirken. Det spørger journalisten selvfølgelig heller ikke om.

  I Folkekirken kan man vie et par, når blot den ene part er medlem, dvs. en muslim og en kristen kan sagtens vies i en dansk kirke. Så hvorfor går de til Sherin Khankan i stedet?

  Gosh og gisp – hvor bliver der manipuleret med halve sandheder og dårlige løgne i MSM.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2019 @ 09:26

 58. traveler — 2. juli 2019 @ 09:26

  Endelig kan man jo også blive viet på rådhuset.

  Jeg synes, at du lader journaliten slippe alt for nemt. En af de ting, vi andre kan gøre, når vi støder på sådanne skønmalerier, er at udbasunere journalistens navn.

  Kommentar by Peter D. — 2. juli 2019 @ 10:16

 59. ??? Peter D. ???

  “Vi andre”, som du repræsenterer – og som jeg altså ikke gør – kan da bare slå journalistens navn op ved 2-3 klik.

  Og vupti: Hun hedder Sarah Kott og har sit eget tag på Uriasposten. Men selv hvis “vi andre” udbasunerer hendes navn langt nede i et kommentarspor, så ændrer det ikke på strukturelle politiske holdningsproblem hos Journalistisk Venstreparti.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2019 @ 13:15

 60. traveler — 2. juli 2019 @ 13:15

  Nå. Jeg forstår åbenbart ikke dit oplæg og definitivt heller ikke dit svar til mig. Du føler dig stødt over vendingen “vi andre”, hvor jeg brugte den om journalistens læsere. Jeg holder ikke JP, kender ikke journalisten og hører heller ikke til Uriaspostens inderkreds. Befinder mig i yderkredsen som næppe mere end tålt, hvis overhovedet det. Skældsord forekommer jævnligt, og dem er jeg ikke utilfreds med.

  Uriaspostener er da heller ikke det eneste sted, jeg blander mig i landets politik, og jeg kunne fx også tænke mig at få at vide, hvordan Sherin Khankan kan vie folk. Hvis en vielse skal have juridisk betydning, skal den. der foretager vielsen, mig bekendt have en særlig tilladelse til at at gøre det, og en sådan har hun vel ikke.

  Der har været mange overvejelser om, hvad Sherin Khankans religion egentlig er, for den virker jo meget hjemmelavet. Der har været gættet på en slags sufi-variant, men ingen synes at vide det eller at kunne få et klart svar fra hende selv.

  Så længe vi ikke får et sådant svar, må vi gå ud fra, at Sherin Khankans “vielse” er et privat udviklet ritual, der ikke kan stå alene men nødvendigvis må suppleres med fx en borgerlig vielse, hvis parret ønsker en juridisk gyldig vielsesattest.

  Kommentar by Peter D. — 2. juli 2019 @ 15:24

 61. Jeg kender flere eksempler på blandede ægteskaber. I alle tilfælde har den ikke-muslimske part måttet konvertere. De har simpelthen været hundeangste for represalier fra familiernes side i modsat fald. Islams vækst er grundet på social kontrol og vold.

  Kommentar by JC — 2. juli 2019 @ 17:50

 62. Eftersom ægteparret slog sig ned i DK, burde muslimen have konverteret til kristendom. Kun ret og rimeligt, og logisk.

  Kommentar by JC — 2. juli 2019 @ 17:54

 63. JC — 2. juli 2019 @ 17:50

  “Islams vækst er grundet på social kontrol og vold.”

  Ja, så kort kan det siges.

  Kommentar by Peter D. — 2. juli 2019 @ 19:34

 64. Jeg tror ikke på at det har noget med stigmatisering at gøre, men der imod med muslimske familiers æresbegreber og med muslimers almindelige had til vores livsstil.
  Hvornår vågner danske feminister og rødstrømper op og tager kampen op for deres “muslimske søstre”, for at få dem ud af den “spændetrøje”, som de i virkeligheden befinder sig i.
  Formentlig aldrig, under påstanden om, at man sandelig er nødt til at respektere den muslimske “religion” og kultur. Jeg kalder dette det rene hykleri.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. juli 2019 @ 21:24

 65. De skal heller ikke gifte sig med danskere…De skal hjem.

  Kommentar by Torsten — 4. juli 2019 @ 11:01

 66. Tag ikke fejl.

  De muslimske kvinder kan være undertrýkte, men de fleste, indordner sig og bliver en stærk faktor til undtrykkelse af andre kvinder og døtre.

  Der er mange rædselsberetninger om musimske kvinders hensynsløse sladder og ondskab mod deres medsøstre. Muslismke kvinder er for det meste helt på linje med deres mænd, når det gælder at påberåbe sig forældede og perverse “æresbegreber”.

  Kommentar by Peter D. — 4. juli 2019 @ 11:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper