3. juli 2019

Velbalanceret: “Sådan sammenfatter DR’s medieforskere… danskernes vurdering af DR’s valgdækning”

Et statsmedie som DR har naturligvis ansat egne ‘medieforskere’, der kan fortælle hvor godt det går. Send flere penge! Fra DR Presse – Undersøgelse: DR’s valgdækning helt i top.

– Velbalanceret og bred folkelig opbakning. Ros, ros, ros.

Sådan sammenfatter DR’s medieforskere Michael Oxfeldt og Henrik Gregor Knudsen danskernes vurdering af DR’s valgdækning. De er netop blevet færdige med at granske svarene fra et repræsentativt udsnit af befolkningen, der i dagene efter folketingsvalget blev spurgt om, hvordan de oplevede mediernes dækning af valget. Altså ikke de konkrete seer- og lyttertal på programmerne, men hvordan de blev oplevet sammenlignet med andre mediers dækning og valget i 2015.”

Oploadet Kl. 10:30 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102561/trackback

16 Comments »

 1. Når Trump siger han er verdens bedste præsident, griner alle.
  Når DR siger de laver verdens bedste tv, klapper alle.
  Sådan er DR’s verdensbillede.

  Kommentar by ino — 3. juli 2019 @ 10:39

 2. DR’s osteklokke opfattelse af sig selv, er helt på linje med resten af idiotdanskernes opfattelse af dem selv og deres samfund.

  Helt og aldeles totalt idiotisk selvovervurdering og løgnagtigt vås, der tangerer forvrøvlet sludder så meget, så deres mening ikke kan opfattes som andet end forsludret vrøvl

  Kommentar by Cat Girl — 3. juli 2019 @ 10:59

 3. Man har lidt det indtryk, at DR har strammet konklusionen fra “mindst ringe” til “helt i top”.

  Men det er egentlig lidt svært at sige noget som helst. Da DR hverken offentliggør rådata eller metode.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 3. juli 2019 @ 11:31

 4. DR lider forfærdeligt meget af narcissisme og bør komme i behandling omgående.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. juli 2019 @ 11:32

 5. 877,5 læsere af Landsbytossen.dk erklærer deres ubetingede tilfredshed med avisen. De 131,4 læsere, der tog forbehold, fik hver en lussing og kom derefter på bedre tanker.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. juli 2019 @ 12:06

 6. Sandy French: “Vi har gennem hele valgkampen formået at holde et ekstremt højt niveau, hvor vi har vist, hvad DR er i stand til, når vi virkelig ruller os ud” – Når vi virkelig ruller os ud – Wow!

  Nu sidder jeg sgu og bliver skidebange for, at brugtvognsforhandlerne får fingre i det spørgeskema som medieforskerne fra Danmarks Radio har anvendt, gisp!

  Hvis brugtvognsforhandlerne, med det spørgeskema i hænderne “virkelig ruller sig ud” – så vil trafikken på de danske landeveje blive ren stockcar-ræs med gamle livsfarlige bilvrag – Og? Ja så kan det vel slås fast, at spørgeskemaet har vist sig at virke efter hensigten – Nu er den danske bilpark lige så plumrådden som Danmarks Radio. Ikke sandt!?

  Kommentar by T. Flodur — 3. juli 2019 @ 12:24

 7. Hr. Børsting, omtalte dagblad er da også langt mere lødigt og tidssvarende end DRs samlede udbud. Var de 131,4 tilflyttere fra Holstebro eller blot indfødte med et lidt usundt forhold til drikkepetroleum og hestepilsner?

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. juli 2019 @ 12:40

 8. Tænke sig at de gamle partier/den nye regering vil være bekendt at støtte en løgnefabrik som DR med fire milliarder kr. Også andre løgnefabrikker modtager rundhåndet støtte.

  Vores demokrati er degenereret til at være et skin-demokrati, et fjernstyret diktatur, en art pamper- og gangstervælde. Det ægte og direkte demokrati i Scweitz siger ikke politikerne noget. De vil meget hellere bruge Venezuela, Sverige og Libanon som forbilleder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juli 2019 @ 13:10

 9. Hr. Snusk, de suspekte personer var i hvert fald ikke opdraget i mine og hr. Knockels hjemsogne, men det bliver de nu.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. juli 2019 @ 13:53

 10. Politiken er også ganske kanon tilfreds med sig selv, og uimodtagelig for andre syn.

  Kommentar by Bastardo — 3. juli 2019 @ 15:35

 11. Havde DR valgudsendelser?
  Det må de have gemt imellem de engelske feel-good krimi soups og den store mængde af “fald i søvn mens vi snakker svensk” programmer.

  Kommentar by Erik — 3. juli 2019 @ 19:36

 12. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige til dette. På begge kanaler fik Stram Kurs og Rasmus Paludan ikke nogen særlig fair behandling, nej han blev nærmest negligeret.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. juli 2019 @ 20:13

 13. Resultatet af undersøgelsen viser vel bare at de fleste kritiske og selvtænkende seere var faldet fra, og ikke gad se DR’s valgdebatter.

  Jeg så selv en enkelt af partilederdebatterne. Her spildte DR næsten halvdelen af tiden med en temmelig ligegyldig debat om tobaksafgifter. Punktet vedrørende udlændingepolitik blev indledt med en længere propagandavideo produceret af DR. Rasmus Paludan blev cuttet af med løftet om at han ville blive hørt senere, hvilket så ikke skete.

  Kommentar by JC — 3. juli 2019 @ 21:07

 14. Skattefinansierede – og skattestøttede medier har alt overvejende et kodeks der hedder: Med alle disse tvangsinddrevne penge, er det vores overordnede ansvar, at folket bliver præcenteret for færdigpakkede meninger, de ikke kan gennemskue, men som de gladelig tror, er deres egne.

  Danmarks Radio Anne Skjerning/Henriette Marienlund udtalte f.eks. i efteråret, ifb. med nedskæringerne:

  “I en svær situation** for DR har vi søgt at lægge en plan, der peger fremad og ind i en ny medievirkelighed. Vi kan ikke ændre på, at mange fremragende og værdifulde programmer vil lukke i de kommende år. Men vi kan prioritere at fortsætte forandringerne mod et nyt DR. Til et DR med en klar kultur- og aktualitetsprofil, et yngre og mere digitalt DR, et mindre DR med et skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne.”

  “skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne” ->
  DR bestemmer hvad danskerne skal danne “deres” meninger ud fra!

  ** underforstået; en svær økonomisk tid, med pålagte nedskæringer.
  – hvor svær den økonomiske situation var, er dog svær at få øje på, i og med at lønfesten ufortrødent fortsætter på DR, hvor selv menige journalister tjener nu over 550.000 kroner om året:

  https://journalista.dk/loenfesten-fortsaetter-paa-dr-selv-menige-journalister-tjener-nu-over-550-000-kroner-om-aaret/

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. juli 2019 @ 22:42

 15. Hver eneste gang jeg læser eller hører noget om ddr. (danmarks statsfinansierede propagandamedie ) kommer jeg til at tænke på sovjetunionens pravda. ddr er grotesk uvederhæftigt og manipulerende.

  Kommentar by Danskeren — 4. juli 2019 @ 06:22

 16. Jeg ska’ lige hold op.. host hik haha… med at grine færdig.
  Dén “undersøgelse” må være foretaget af DdR Underholdningsafdelingen.
  Jeg vidste! de havde humor derude i Nissen’s glasmausuleum.
  Selvom de gør alt hvad de kan, for at dølge det for os tvangsbetalere.
  Er der een ting vi ikke er fattige på herhjemme. Er det løgn og selvbedrag.

  Kommentar by White knight — 4. juli 2019 @ 06:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper