5. juli 2019

Århus: 18-årige Malik Obeid dømt for voldtægt af 12-årig pige, der efterfølgende forsøgte selvmord

Free Speech Blog fortæller, at den voldtægtsdømte 18-årige hedder Malik Obeid, og er bosiddende i Højbjerg. Familien er fra Palæstina. Det forlyder endvidere, at det 12-årige offer modtager psykologisk behandling efter et selvmordsforsøg. Fra Stiften.dk – Voldtog 12-årig: Nu skal ung mand i fængsel.

Ingen medier fandt det interessant at overvære retssagen, så det eneste online er referater baseret på politiets pressemeddelelse. Fra Lokalavisen, der kalder palæstinenseren for århusianer – Aarhusiansk mand idømt fængselsstraf: Voldtog 12-årig i kælder.

En blot 18-årig mand fra Aarhus skal efter alt at dømme to et halvt år i fængsel. … Den 18-årige blev kendt skyldig i at have begået voldtægt mod en kun 12-årig pige i december sidste år.

Pigen og en lidt ældre veninde var uden deres forældres vidende taget fra Sønderjylland til Aarhus, hvor de mødte en gruppe teenagedrenge.

Drengene tog dem med til en boligblok, hvor de gik ned i en kælder, og pigerne fulgte frivilligt med. Nede i kælderen voldtog den dengang 17-årige mand så den 12-årige pige.”

(Voldtægtsdømte Malik Obeid, dansk statsborger siden 2009; Foto: FT.dk)

Oploadet Kl. 03:45 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102597/trackback

34 Comments »

 1. Ulovligt i danmark, men lovligt i deres hjemland. Og tænker her på barnebrude og teenage fødsler.
  Men hvad fanden selv i vores folketing siddder der pædofile.

  Kommentar by Anonym — 5. juli 2019 @ 05:09

 2. OT
  I Quit. They Won.
  YT-Hash: N2K4gYzopYE

  Kommentar by Cat Girl — 5. juli 2019 @ 06:54

 3. Hvornår stopper det?

  At den statsstøttede mediemafia kan blive ved med at dække over gerningsmænd? gang på gang bliver det skjult eller udeladt at nævne gerningsmandens baggrund – Hvorfor?

  Tror Mediemafiaen af befolkningen er så dumme, at vi tror, fordi gerningsmanden er født i DK – så er gerningsmanden også dansker. En gris født som gris vil altid være en gris, den bliver ikke en ko, selv om landmanden heller ville have en ko.

  Jeg bor i Nordjylland og vil altid være nordjyde, om så jeg flyttede til Bornholm, ville jeg være nordjyde og mine børn ville være nordjyder, i minst 3-4 generationer, men en araber kan flytte 3000km og wupti, så er vedkommende blevet dansker, NEJ

  Kommentar by Anders Nielsen — 5. juli 2019 @ 06:58

 4. Nu er det jo ALDRIG kvindens skyld når hun bliver voldtaget men det er sgu ikke særligt smart at lade 12 årige piger tage alene til Århus for at møde en perker bande

  Kommentar by redneck — 5. juli 2019 @ 07:21

 5. Det stopper måske først når ALT er for evigt for sent.

  Det er åbenbart eller naturligvis hvad der sker, når politikerne støtter medierne med millioner og milliarder. Både radio-, tv-stationerne og papiraviserne er købt og betalt af mafiaborgen til at skjule, fortie og bagatellisere det folkemord som de gamle blå og røde partier er ved at sætte på skinner.

  Medierne er gået fra oplysende og ucensurerede medier til at være korrupte og indvandringsliderlige medier. DR, Politiken, BT og EB, Stiftstidende osv. er af statstilskud og selvcensur forvandlet til skod- og lokumsmedier, som næsten konstant holder lytterne, seerne og læserne for nar.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. juli 2019 @ 07:22

 6. Kan forestille mig at de to (faderløse) småpiger kommer fra “familier” bestående af enlige mødre, der er røde væmligboere eller feltmadrasser, som betragter eller betragtede invasionen fra Afrika og Mellemøsten som ren og skær BERIGELSE.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. juli 2019 @ 07:28

 7. Det sidste nye er at retsvæsnet og politiet nu arbejder i en sådan SNEGLEFART, at det kan tage op mod TRE ÅR inden sager med overfald eller voldtægt bliver afgjort ved retten. Og i mellemtiden kan forbryderne hærge videre. Vores “retfærdige” retsvæsen begynder at ligne postvæsnet, DSB og sundhedsvæsnet hvad angår besparelser, massefyringer, forsinkelser, kaos og IT-roderi angår.

  Vores politikere udleverer gladeligt danskerne, mænd, kvinder og børn til importeret ondskab. Og i disse dage arbejder den nye regering og medierne på at fordoble- eller tredoble denne import.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. juli 2019 @ 07:38

 8. Ændret udgave med nyt afsnit nederst

  Vores politikere udleverer gladeligt danskerne, mænd, kvinder og børn til importeret ondskab. Og i disse dage arbejder den nye regering og medierne på at fordoble- eller tredoble denne import.

  Hvis man tæller op på de tusindvis af grove forbrydelser som danskerne har været udsat for pga. godhedsindustriens, Gammeltoft-Hansens, “humanisternes” og de radikales politik, er der rigeligt med materiale til at sende massevis af politikere og journalister i spjældet. Men det sker nok aldrig.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. juli 2019 @ 07:49

 9. 12-årige voldtægts offer?
  2½ års fængsel ?

  Hvad fanden har dommerstanden gang i?

  Hvorfor er svinet ikke udvist for bestandig efter 10 års fængsel?

  Kommentar by Vantroende — 5. juli 2019 @ 07:51

 10. To og et halvt år kun. Herren være med os!

  Kommentar by Realist — 5. juli 2019 @ 08:10

 11. Det er nok fordi han ikke var…godt nok integreret…:-)…At han gjorde det. Men I skal ikke være nervøse. Nu har regeringen (og den forrige) sat milliart pulje til at rive boliger ned og bygge nye, der hvor der bor for mange af- anden etinisk herkomst end dansk-. Så alt det skal jo nok hjælpe, og alt anden kritik er jo fremmedhadsk eller racistisk…..og det har selvfølgelig intet med Islam at gøre (og det gentages som amen i kirken). Det hjælper jo at styre helt uden om problemerne som katten om den varme grød, og stikke hovedet i busken. Det har intet med Islam at gøre :-). så det skal vi selvfølgelig ikke bekæmpe, også selvom vi sender hjemlige soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvenserne af det…..Godnat og sov godt :-)…Støt SIAD. God fredag. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. juli 2019 @ 08:19

 12. Hvorfor skal den 18 årige i varetægtsfængsel. En god snedker kan vel skrue en gabestok sammen og stille den på torvet, så folk kan passere forbi og give der mening til kende (efter eget valg)

  Kommentar by Pallemand — 5. juli 2019 @ 08:38

 13. 07:22 Ole Jensen
  Kan ikke sige jeg ikke er enig med dig, men det er meget værre end det, sandheden er at det hele er løgn, de selv fremstiller.

  Ikke alene lyver de om alt, de producerer løgnene selv:

  Dokumentation:
  The 2nd American Revolution
  Where We Go 1 We Go All
  53.000 subs
  Offentliggjort den 5. jul. 2019
  YT-Hash: 3DJK_kGlYR4

  Efter en underholdende gennemgang af omstændighederne som ledte frem til fejringen af Donald Trump d. 4. juli 2019 så
  ..
  14 minutter og 19 sekunder inde i videoen forklarer videoproducenten omstændighederne omkring deres måde at anvende medierne på imod befolkningerne

  Kommentar by Cat Girl — 5. juli 2019 @ 08:39

 14. Forældre har kæmpestor pligt til at fortælle om perkerdrenges indstilling til løstgående danske piger. Der er ingen andre til at gøre det.

  Kommentar by Uno — 5. juli 2019 @ 09:02

 15. En rask dansk dreng fra Aarhus.

  Nu må Aarhusianerne altså se at få lidt styr på deres drenge, så vi ikke hele tiden skal have de her misforståelser

  Kommentar by Bastardo — 5. juli 2019 @ 09:52

 16. Navnet Malik, et udbredt arabisk/muslimsk drengenavn, har jo – spøjst nok – sit ophav i navnet Molok og er den afgud man gennem tiderne ofrede små børn til, så det er ikke spor underligt at navnet Malik også dukker op, når der er tale om overgreb på børn.

  Det er overordentligt bemærkelsesværdigt, hvor mange brikker der pludseligt falder på plads, når man kigger på historiske fakta og relaterer dem til den tid, vi lever i.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. juli 2019 @ 10:07

 17. Det tolvårige offer er jo nok blevet belært af sine forældre og skolefrøkner (M/K)om, at anser hun ikke fremmede for, at “være venner hun endnu ikke har mødt” så er hun en fæl “racist”. Og dermed er forældrene og skolefrøknerne i givet fald skyldige i ikke, at have afværget, hvad der let kunne have afværget.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 5. juli 2019 @ 10:18

 18. Og Rasmus Paludan har fået en racisme dom selv om kun har sagt sandheden om de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, voldtægten er også begået af de skatteborger betalte klovne på hoppeborgen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. juli 2019 @ 10:35

 19. Retsvæsenet spildte 3 timer forleden på at hjælpe “rettighedshavere ” med at læse mig for 7500 kr for ulovlig fildeling. Jeg kan i øvrigt anbefale at påstå at kodeordet til Wi-Fi ved en fejl var slået fra. Det fortalte min advokat mig BAGEFTER .
  Min sag burde have været afvist så de kunne køre en voldssag i stedet

  Kommentar by Træt — 5. juli 2019 @ 11:18

 20. Han skal bare ud på røv og albuer.

  Hans “kultur” rager mig en bønne. Kan man ikke indgå i det Danske samfund på Danskernes vilkår så er det bare ud, tildelt statsborgerskab eller ej!

  Kommentar by Santor — 5. juli 2019 @ 11:36

 21. Forældrene skal retsforfølge de skyldige politikere.

  Kommentar by BB — 5. juli 2019 @ 11:45

 22. Den stakkels pige skal retsforfølge sine skyldige forældre, der har stemt for kulturberigelsen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. juli 2019 @ 11:56

 23. DER FINDES BESTEMT fornuftige og intelligente kvinder. Men 9 af 1O, eller 19 af 2O, af de politiske kvinder: rødstrømper, feminister, pladderhumanister og radikale madammer….. er skøre og dumme som snot. Listen over tåbelige politik-kvinder er uendelig lang. De huserer snart overalt. I EU, i partierne, ved domstolene, i råd og nævn, i skilsmisse-bureaukratiet, i skoler og børnehaver, i kommuner og regioner, i feministiske kliker, i DR og aviserne mv.

  Disse mange tåbelige finker, strigler og kællinger ser ud til at have tippet balancen mellem mænd og kvinder, mellem forstand og følelser, mellem fornuft og ufornuft, så ufornuft og navlepilleri har fået overtaget.

  I Sverige, som på få år er blevet gennemfeminiseret og kvindedomineret, er det nu jungleloven som præger hverdagen. Pladderhumanisterne og rødstrømperne har skabt et samfund med rekorder i vold og mord, vanvid og uretfærdighed, brændende biler og huse, utrygge borgere og familietragedier.

  Hele Europa er destabiliseret efter at frau Merkel og lignende typer har inviteret 45 arabiske og afrikanske lande til at sende deres befolkningsoverskud nordpå. Her i Danmark er Mette F, Jelved, Zenia S, Pernille S og Stine Bosse osv. med på at omdanne Danmark til en afrikansk koloni. Damerne har begejstret sagt jatak til Marokko-traktaten.

  Alt tyder på at politiserende kvinder bliver Europas skæbne og undergang.

  Mændene, de af dem som er medløbere, kan selvfølgelig ikke frikendes. Dem som har faste holdninger der minder om budding og kogt asparges…. dem som er bundnaive og lefler for kvinderne året rundt…. dem som er hoppet på feministernes evige vrøvl og pølsesnak om verdensredning, menneskerettigheder, ligestilling og globalistisk næstekærlighed…. dem som er mere tøffelhelte, slaskedukker og kvindagtige skabekrukker end rigtige mænd…. de er selvfølgelig allesammen medskyldige i at kortsynet politik er ved at gøre kål på den europæiske kultur, fred, sikkerhed og økonomi.

  Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”. Se Black Pigeon om Merkels migrant crisis og Kalergi-plan.

  Se Snaphanen og den korte avis om vold og mord. Læs “Kommunismens sorte bog”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. juli 2019 @ 11:57

 24. Der er kun en ting at sige:
  Tak til Forrædertinget.

  Kommentar by Fascist — 5. juli 2019 @ 12:36

 25. Træt 11:18

  Jeg kører med dobbelt VPN tunnel og modtager ikke længere breve fra Njord, der alle inøvrigt blev sent uåbnet retur med mærkatet adressat ubekendt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. juli 2019 @ 12:51

 26. Jeg skriver: Ubekendt efter adressen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. juli 2019 @ 12:58

 27. Befolkningen bør tage loven i egen hånd, når vi nu har et komplet lovløst samfund. Folkedomstole og gabestok på byens torv.

  Kommentar by Kuffar — 5. juli 2019 @ 13:54

 28. 25 – bruger du Virtual Shield? Betaler du for det? Jeg tænker at gøre det samme. Lisa Haven på tuben taler om det ofte.

  Kommentar by Kuffar — 5. juli 2019 @ 13:56

 29. Hvis det var sket den anden vej, hvad så? Hvad havde en ny mødom kostet?
  Livet!
  Men nu skal voldtægten bevidnes med 400 vidner.

  Kommentar by Anonym — 5. juli 2019 @ 20:30

 30. Hvornår stopper det?

  Når Løkke-Fonden og Co. ikke længere bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  HANG ‘EM HIGH. Nooses out.

  Kommentar by Iznogut — 6. juli 2019 @ 12:35

 31. I disse hvide barnløse tider med fertilitetsproblemer og masse adoptioner. Er det så daaajligt, at se, der findes skræv, der ka’ skide unger på kommando.
  Keep ‘em pregnant ‘n bare footed

  Kommentar by White knight — 7. juli 2019 @ 14:02

 32. Igen kan man kun undres over det mystiske valgresultatet…og tænke sit.

  Kommentar by LarsB — 7. juli 2019 @ 21:16

 33. 2½ år er 30 mdr. = afsoning 20 mdr. minus rabat for 6 mdr. varetægt. Dvs. han er på gaden inden 1. maj.
  I alle vore nabo lande England , Tyskland og Sverige er der massive voldtægter , begået af muslimer. Men I Danmark hænger dst. og msm ikke sammen…

  Kommentar by dan hansen — 8. juli 2019 @ 00:30

 34. dst.?

  Kommentar by TP — 8. juli 2019 @ 02:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper