6. juli 2019

Black Lives Matter-aktivist skreg raciiisme, da voldtægtsmand blev efterlyst: Ny vært på Radio24syv…

Jeg hører mere Radio24syv end de fleste, men det varmer alligevel mit kongeblå blogger-hjerte, at FM-kanalen fra 1. november overtages af det såkaldte ‘Radio4’. Radio24syv er forlængst blevet et reservat for mediebranchens venstrefløjsere, og det giver ingen mening overhovedet, at de skal lønnes med mine skattekroner. Et af sommerprogrammerne hedder i år ‘Mary og De Gamle Hvide Mænd’, og hvis man vil høre Black Lives Matter-aktivisten Mary Consolata Namagambe tale om strukturel racisme en time hver formiddag, så er der chancen.

Torsdag problematiserede hun eksempelvis, at ‘minoritetsdanskere’ har højere risiko end hvide danskere for at blive anholdt ‘uden efterfølgende at blive dømt’. Et fantastisk eksempel på manglende selvindsigt.

Jeg har blogget om Mary Namagambe flere gange. Eksempelvis i 2017, da hun kritiserede BT, fordi avisen hang hendes venindes bror ud som mistænkt voldtægtsmand. Hun forsøgte sig med flere kreative forklaringer, og slettede til sidst alt. Det viste sig at Mary Consolata Namagambes venindes bror var manden på politiets overvågningsvideo, og han blev ikke bare anholdt, sigtet og tiltalt, men også dømt for overfaldsvoldtægten. Herunder afslutningen fra EB.dk – Idømt tre år for voldtægtsforsøg: ‘Hvis du råber, slår jeg dig ihjel’.

En 26-årig mand fra Valby blev i går idømt tre års ubetinget fængsel for forsøg på voldtægt, samt voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje. Forbrydelsen skete 1. september, hvor han overfaldt en kvinde omkring klokken 6 om morgenen på et stisystem ved Ny Ellebjerg Station i Valby.

Dommen faldt, efter den 26-årige Peter Sosthenes Boyi tirsdag og torsdag denne uge har siddet i anklagestolen ved Retten på Frederiksberg.

Udover fængselsstraf gik anklagemyndigheden ligeledes efter at få ham udvist fra Danmark. I retten blev han foruden fængselsstraffen tildelt betinget udvisning med en prøvetid på to og et halvt år. Han modtog dommen, selvom han under efterforskningen og retssagen har nægtet sig skyldig. …

‘Du må ikke råbe. Hvis du råber, slår jeg dig ihjel’, skulle den nu dømte angiveligt have sagt.

(Mary Consolata Namagambe på Facebook, 2017)

“BT har løjet omkring gerningsmanden, og hængt en uskyldig sort mand ud.” (Mary Consolata Namagambe, 6. september 2017)

(Mary Consolata Namagambe på Facebook, 2017)

Oploadet Kl. 14:18 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102622/trackback

57 Comments »

 1. Forbyd Radio24lyv og forbyd sandniggere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. juli 2019 @ 14:24

 2. Afrikanere, uanset hvor de er taler om det samme; om racisme, undertrykkelse, udnyttelse osv. Ser man på de etniske gruppers i USA identifikation med egen race eller etnicitet er det sorte de mest etnocentriske af dem alle. Over 80% føler en stærk identification med deres race. Det vil altid være andres skyld med den selvforståelse.

  Kommentar by CCC — 6. juli 2019 @ 14:32

 3. Justice for Harambe!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. juli 2019 @ 14:36

 4. OT
  Q – The Plan To Save The World (old version)
  1.356.904 visninger
  yt-hash: 6cYZ8dUgPuU

  Kommentar by Cat Girl — 6. juli 2019 @ 14:38

 5. Kim, jeg tror du glæder dig for tidligt

  Radio4 direktør Anne-Marie Dohm: Antikrist Partiets Bibel-afbrænding var ‘kunst’ – Koran-afbrændingen var ‘had

  Radio4 direktør Anne-Marie Dohm illustrerede Koran-afbrænding med Bibel-afbrænding: “Det giver bare ikke mening at vise den.”

  http://www.uriasposten.net/archives/category/journalister/dohm-anne-marie

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. juli 2019 @ 14:42

 6. Jeg tror de røde redder deres venner på 24/7… jeg tror ikke de lukker..

  Kommentar by Martin — 6. juli 2019 @ 14:46

 7. Umuligt, en neger?

  Hen Black lives matter tossen Namagambe og hens medtalsforperson Bwalya Sørensen kan være ganske rolige.

  Alle véd, at negre i Afrika, nu også i vesten, er de mest fredelige mennesker på kloden. Tydeligt vist gennem de seneste 30-40 år. Fx Rwanda….

  Dem må vi have mange flere af i Danmark, hvor der er stor mangel på heksedoktorer, muslimslagtere, halaprædikanter og andet. Det skal Stormuftien Muhammed Østergaard nok sørge for.

  Ren berigelse for civilisationen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juli 2019 @ 15:13

 8. Hvad laver hun i Danmark ?

  Kommentar by Ewing — 6. juli 2019 @ 15:20

 9. Vi kommer aldrig helt af med den fantastiske berigelse som er blevet importeret hovedløst til landet. Hvem fanden fik den åndssvage ide’?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 6. juli 2019 @ 15:28

 10. Nå ja, hun løj måske der. Men vi kan da garanteret godt stole på hvad hun ellers siger.

  Kommentar by Winged Hussar — 6. juli 2019 @ 15:31

 11. > FrafaldenModerat 15:13

  Prøv med Dansk Arbejdsgiverforening. I et vist omfang også i samarbejde med DASF, Dansk Arbejdsmand- og Specialarbejder Forbund, senere SID, nu 3F.

  Hvis formand dengang i 60’erne var Anker Jørgensen, senere uduelig statsminister, som dog allerede først i 70’erne (1. oliekrise) fortrød fejlen: At masseimportere især tyrkere, jugoslaver og pakistanere i forestillingen om, at ‘gæstearbejderne’ / ‘fremmedarbejderne’ ville vende hjem efter få år.

  Sådan gik det som bekendt ikke. I stedet masseimporterede fremmedarbejderne deres storfamilier fra den anatolske højslette og andre sjov områder til landet. Fremmedarbejderne havde og har stadig en overrepræsentiv formeringsrate.

  Udlændingeloven af 1983 cementerede retskravet for enhver, der kunne sige asyl, evigt ophold i Danmark.

  Endnu værre med palæstinensersærlovgivningen fra 1992, hvor ca. 600 folkekirkepræster med støtte fra utallige danskfjendtlige organisationer gennemtvang, at palæstinensere, typisk fra Libanon og Jordan, fik varigt ophold og kunne masseimportere deres enorme familier til Danmark.

  I dag er hele dette cirkus årsagen til, at i øvrigt glimrende lejligheder, bygget med grønne områder og omtanke, nu skal nedrives.

  Der er bare ingen, der har tænkt på, hvor de muslimske beboere så skal flyttes hen?

  Tidstypisk i 80’erne og langt op i 90’erne var, at det hørte til sjældenhederne at se kvinder med tørklæder.

  I dag, på Nørrebro og i Nordværst, er det modsatte lige så sjældent: Muslimer fra Somalia fylder fortovene med deres utallige barnevogne og børneflok.

  Dansk Arbejdsgiverforening, Dansk Industri og Radikale Venstre kan stadig ikke få nok af muslimsk indvandring. Her lades alt håb ude.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juli 2019 @ 16:02

 12. VORES RETSVÆSEN er ligesom postvæsnet, sundhedsvæsnet, forsvaret, politiet og infrastrukturen m.m. ved at blive udhulet og kørt i sænk.

  En ung indvandrer som myrdede og begyndte at partere en tilfældig og komplet sagesløs kvinde, blev idømt 13 års fængsel. Om 6,5 år er han nok ude igen og kan myrde videre. En anden indvandrer skulle købe en bil af en privat sælger, og slog danskeren ihjel med knivstik for at få bilen gratis. Han slap også med en mild straf.

  En somalier er seriemorder og pt. spærret inde, men mon det varer længe? Det er en kendsgerning at psykopatmordere oftest vedbliver at være psykopater, som intet lærer af dom og fængsel med eget værelse, TV, fodbold, god mad og god service mv. Mange gange myrder de igen kort tid efter deres løsladelse.

  Retsplejen er alt for slap og slatten, og er skyld i at rækken af ofre for psykopatmorderne er meget længere end den behøvede at være. (iøvrigt er mange fængselsbetjente sparet væk, eller presset væk af fangerne)

  Det er typisk for kommunistiske rets-systemer at de er ret ligeglade med forbrydernes ofre. Derimod er det altid synd for banditterne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. juli 2019 @ 16:17

 13. SKRIIIIIIIIIIIID nigga bitch!
  Væk mæ’ sig.
  Aaaaaaafrique er ikke mit.
  Ligeså lidt som DK er dit.
  Og, vi gider da slet ikke høre på dine beklagelser og sorte negerudflod.
  Har man gæster, der er utilfredse med traktementet:
  Så’ det bare “Out of Denmark”

  Kommentar by White knight — 6. juli 2019 @ 16:17

 14. De rødes Radio24 be-syv, vil blive savnet ligeså meget som tandpine og bylder i røvetten.

  Kommentar by White knight — 6. juli 2019 @ 16:23

 15. V, K, LA og DF planen om at nedrive tusinder af lejligheder viser vel klart og tydeligt, at nogle af vores politikere har drukket hjernen væk, eller er blevet sindssyge af at sniffe kokain og lignende. Planen er da skrupskør.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. juli 2019 @ 16:34

 16. # 9
  Der er naturligvis mange virksomheder, der har stor glæde af indvandringen. Alene i Danmark bor der vel en million flere mennesker, hovedsageligt fra Afrika og Mellemøsten, end der ville have gjort, hvis ikke folkevandringen var blevet sat i gang (af vores egne).

  Det skaber naturligvis en ganske betydelig mer-indtjening hos en bred kreds af interessenter. De handler i Netto, deres ghettoer bliver ombygget for milliarder, en hærskare af pædagoger og andet godtfolk får deres løn for at passe dem, taxier fragter dem til og fra institutioner, embedsmænd udarbejder handlingsplaner, og, og, og. Fortsæt selv. Gang det op til 50 millioner “kunder” på europæisk plan. Det geniale er, at de hverken behøver at kunne læse eller regne for at skabe omsætning.

  Den eneste ulempe er, at det er dig, der betaler for det hele.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 6. juli 2019 @ 16:47

 17. Efter al hovedregning at dømme, er voldtægtsnegeren forlængst løsladt, så der er fri leg igen-igen. Hans betingede udvisningsdom er jo også udstået.

  > AB 16:34
  Enig, hvorfor lukke reservaterne før vi får smidt pestilenserne og negrene ud af landet?

  Det er jo glimrende boliger, og i hvert fald i det storkøbenhavnske mangler vi betalbare boliger. Som for tiden er besat af invasive muslimer.

  Hende Namagambe har – som både Møllers link og Winged Hussar 15:31 nævner – en anelse vanskeligt ved at kende forskel på, om man har taget en uddannelse eller blot er i færd med det. Eller ikke i stand til det….

  Nå, hvad fanden, hvorfor skulle negeren dér ligge over det gennemsnitlige iq-niveau? Så hun er vel lovligt undskyldt i lighed med den bestemt ikke underernærede Bwalya Sørensen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juli 2019 @ 16:59

 18. Fandme sjovt da hun identificerede gerningsmanden. Stupide kælling.

  Kommentar by John Sorensen — 6. juli 2019 @ 17:34

 19. IKKE ALENE BETALER DANSKERNE det hvide ud af øjnene til dette indvandrings-cirkus og integrations-svindelen, men oveni de mange milliarder af kroner som politikerne forærer til migranter og asylanter, kommer så alle de menneskelige omkostninger som danskerne også påføres, ved at de må lægge krop og sjæl til overfald, røverier, brand og mord.

  Og til den udhuling af infrastrukturen som hele tiden er i gang.

  Over tusind skoler, politistationer, brandstationer, hospitaler, skadestuer, busruter, posthuse, biblioteker og meget andet er sparet væk. ALLIGEVEL kan vi konstatere at:

  Politiet er underbemandet.

  Forsvaret er underbemandet.

  Fængselsvæsnet er underbemandet.

  Grænsekontrollen er underbemandet.

  Psykiatrien er underbemandet.

  De fysiske hospitaler mangler læger og sygeplejersker.

  Skolerne er underbemandet.

  Børnehaverne mangler pædagoger.

  Vuggestuerne mangler personale.

  Hjemmeplejen mangler personale.

  Postvæsnet har fyret hundredvis af postbude.

  DSB har fyret hundredvis af tjenestemænd.

  Osv.

  Politikerne sparer løs. Helst med salami-metoder. De sætter skatterne op via afgifter som skjules for forbrugerne, men som tvinger virksomhederne til at sætte priserne op.

  Danmark er ude på et skråplan, en glidebane, en fattiggørelse som kan ende i en slags snigende statsbankerot i stil med Venezuela, Grækenland og Sverige.

  Alt hvad vampyr-borgen sparer på, eller suger til sig, fra velfærden, bruger den på indvandrerne og til en række tossede og landsskadelige formål.

  Danskerne og deres børn er ved at blive kørt ud på et sidespor hvor endestationen hedder “Her lades alt håb ude”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. juli 2019 @ 18:13

 20. Ha,og jeg hørte en nævne at hvorfor radio 24/7 bliver lukket ned var begrund af den er blevet for borgelig og kritisk overfor venstreorienterede ha ha.

  Kommentar by Jan huus — 6. juli 2019 @ 18:40

 21. EN OVERFALDSVOLDTÆGT, men gæsten/forbryderen må gerne blive. Den betingede udvisnings prøvetid er kun 2,5 år. Hvorfor ikke 15 år? Efter 2,5 år må han gerne overfalde et nyt offer, igen uden at blive udvist? Hvor blev de tre års dommen afsonet? Gik der mon mere end et halvt års tid inden han blev sendt på orlov? Hvornår blev han løsladt og helt fri? Betalte han en bøde eller erstatning?

  Viser sagen ikke at vores asyl- og retssystem er sygt?

  “There is something rotten in the state of Denmark”

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juli 2019 @ 20:50

 22. Muslimske pædofiles massevoldtægter af tusinder af engelske børn, SKJULES AF DET ENGELSKE RETSVÆSEN. Læs Snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juli 2019 @ 20:56

 23. Endnu en IQ 70ér En såkaldt Islammer.
  For at hæve IQ her i Danmark bør den slags have pikken skåret af.

  Kommentar by Charles Nielsen — 6. juli 2019 @ 21:31

 24. Var det Bwalya Sørensen der skreg raciiisme.??

  Kommentar by Charles Nielsen — 6. juli 2019 @ 21:34

 25. Løber prøvetiden fra domsafsigelsen eller fra løsladelsen fra fængselsdommen?

  Hvis prøvetiden på 2½år starter på samme tidspunkt han starter afsoningen af hans 3 års fængsel er det jo helt til grin… han kan forhåbentligt ikke voldtage nogen mens han sidder i fængsel??

  Kommentar by redneck — 6. juli 2019 @ 22:01

 26. HAM BERIGEREN SOM VOLDTOG en lille pige, slap også meget billigt. Hun forsøgte efterfølgende at begå selvmord. Han blev heller ikke udvist. (Uriasblog for et par dage siden). Fordi de gamle partier og medierne mener at Danmark skal være et gratis hotel og opsamlingssted for voldtægtsforbrydere, røvere, mordere, brandstiftere og terrorister. Har set et sted at V og Lars Lusk/Inger Støjberg indførte lempelser, så DK kunne modtage endnu flere “berigere”.

  Alle stramninger de sidste ti år har været 9O% eller 1OO% bluff og humbug. Mens tildelingen af flere og flere fordele og privillegier til migranterne ikke har været bluff. De er jo nu ober-menchen i forhold til de danske unter-menchen. (specielt mht. boliger, gratis møbler, gratis alting, jobtilskud, førtidspensioner og udbetaling af meget store kontantbeløb) (f.eks. en million om året pr. familie i børnepenge, halve millioner til at starte på en frisk, to-tre millioner kr. så storfamilier kan købe sig en villa, osv.)

  Politikerne og journalisterne har stor tillid til at danskerne altid gladeligt stiller børn og kvinder til rådighed, og aldrig bliver trætte af at betale det store indvandrings-gilde.

  (alle de danskere som omkom eller fik deres liv ødelagt af pervers, korrupt og forræderisk politik, glemmes nok hurtigt, og lad os nu se fremad)

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juli 2019 @ 22:04

 27. Godhavns-drengene var drenge som blev mishandlet på et statsligt børnehjem i tresserne. Hvor lå børnehjemmet? Se film ang. mere mishandling 2O19: “Rosenly skandale” – – “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juli 2019 @ 22:54

 28. for den oplyste, ved hvordan hele MSM ændrede sig i 2018 før valget ,DER blev den nye regering født. Rene Frederiksen , din svagpisser
  Radio 24/7 om Mary Consolata Namagambe 35.10 mærke
  https://www.24syv.dk/programmer/den-korte-radioavis/18952352/barbecue-og-blodig-bolo

  Kommentar by dan hansen — 7. juli 2019 @ 01:58

 29. Som en begyndelse vil jeg hævde at det overhovedet ikke giver mening,at dine frastjålne penge bliver brugt til noget som helst andet,end at tilbagebetale dig det der blev dig frastjålet. Staten er den største forbryder i hele denne mafialignende alliance mellem politikere bankstere og nyhedsmedier.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2019 @ 06:53

 30. Ud over en latterlig lille fængselsstraf,er det en hån mod os alle,at udvisningen er betinget. Svinet (undskyld sunde danske grisebasser) skulle ud på røv og albuer,efter udstået straf.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2019 @ 06:57

 31. Nu vil alle de gamle partier have at det bliver gjort mere besværligt for nye partier at blive opstillet. Astrid Krag, Bertel Bims, Tullesen og mange andre røde eller blå pampere mener at det er bedst for demokratiet at folket holdes nede og navnlig ude.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. juli 2019 @ 07:04

 32. Sveriges kommuner er på vej mod fallit, og det kan ende med statsbankerot og kæmpeinflation allerede i år, skriver Snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. juli 2019 @ 07:36

 33. Genindfør nu den dødsstraf, vi skal jo også henrette alle politikerne og journalisterne

  Kommentar by Cat Girl — 7. juli 2019 @ 08:07

 34. # 22.o1: Gætter på at prøvetiden er fra domsdatoen, så det er nok komplet til grin, som du skriver.

  Kommentar by tp — 7. juli 2019 @ 09:46

 35. # 8.o7: Slap nu lidt af. Det er dels ikke alle politikere og journalister som er forbrydere, dels er det aldeles urealistisk at forestille sig at der kommer et sådant opgør. Din fantasi løber vist løbsk ind i mellem.

  Kommentar by tp — 7. juli 2019 @ 09:50

 36. > redneck 22:01 samt tp 09:46

  En betinget dom angiver, hvilke betingelser der skal overholdes i prøveperioden og løber derfor fra domsafsigelsen. I dette tilfælde er der også en ubetinget dom, dvs. fængsel.
  I bedste fald, for negeren altså, er han ude efter ca. 2 år, igen underkastet nogle vilkår fra Kriminalforsorgens side.

  Så redneck, du har ret, det er til grin. Hvis han i øvrigt løslades med de nævnte vilkår, er han en fri mand om kort tid. Historien melder ikke om, hvorvidt han hurtigt blev fundet og derfor har siddet varetægtsfængslet siden begyndelsen af september 2017, jeg gætter på, det er tilfældet.

  Så hvis han ellers har opført sig nogenlunde ordentligt i fængslet er han ude i starten af september i år, og den betingede udvisning løber så frem til 2½ år fra domsafsigelsen den 9. november 2017.

  Uden sammenligning i øvrigt har diverse medlemmer af Levakovic-klanen fået ganske mange betingede udvisningsdomme.
  Da den ene blev eksekveret, stod fætteren få dage efter i København, fordi hans hjemland Kroatien er medlem af EU, og han derfor kunne rejse til Malmø og så et smut over broen…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juli 2019 @ 10:45

 37. Der er også fyldt med ræverøde journalister i Aarhus.
  Radio4 bliver også venstreislamistisk vrøvlepropaganda.
  Tuderierne fra 24/7 var bare rent københavneri.
  Der kommer intet nyt, bare mere af det samme..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2019 @ 11:08

 38. OT
  Lega i Milano

  All 12 speeches from the Lega / Identity & Democracy rally in Milan, English subtitles
  YT-Hash: dJcX0AEVXsU

  Kommentar by Cat Girl — 7. juli 2019 @ 11:19

 39. Fattigdomsgrænsen skal hæves.
  Det betyder den arbejdende befolkning plukkes endnu mere i skat, for at dovne og uarbejdsdygtige velfærdsflygtninge kan få flere penge.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2019 @ 11:32

 40. […] Allah bliver endnu større i Danmark i fremtiden, og danskerne betaler gildet.Se også Black Lives Matter-aktivist Mary Consolata Namagambe skreg raciiisme, da voldtægtsmand blev efterly… […]

  Pingback by En syrisk migrant forklarer om fremtiden for dansk politik – Free Speech Blog — 7. juli 2019 @ 11:48

 41. …at dette statsfinansierede medie 24/7 overhovedet producere et program med texten “gamle hvide mænd” !! WTF….

  Gamle hvide mænd, fibdes heldigvis overalt i Danamrk + de har taget del i at opbygge Danmark, via deres skatter&afgifter.

  Nu skal de nu affinde sig med, at en neger tilsviner dem i en sådan grad, at de skal føle SKAM over at de overhovedet er til!

  Lille SORTE neger-tøs. Rejs dog hjem!(til det SHITHOLE du kommer fra)

  Vi behøver ikke NasseRøve som dig! kan let bruge pengene på gamle hvide mænd, der behøver et dagligt bad og et godt måltid mad!

  Live free or Die! Ud af FN&EU! Direkte Demokrati NU! P:

  Kommentar by Piotr — 7. juli 2019 @ 12:38

 42. Debilos

  Kommentar by Charles Nielsen — 7. juli 2019 @ 12:55

 43. Alexander Beaumont 18:13

  Den går sgu ikke! Du må da vide det er racistisk at skrive:
  “De koster det HVIDE ud af øjnene” næ næ fy da føj.

  Må jeg, for nu at rette op på dette onde hvide overgreb foreslå, at vi fremover erstatte det med:
  “De koster det BRUNE ud numsen”
  Sådan Conchocolata Namnamnam, var det bedre?

  Kommentar by White knight — 7. juli 2019 @ 13:25

 44. 😈 ud AF…

  Kommentar by White knight — 7. juli 2019 @ 13:26

 45. FRA VELFÆRD OG FRED TIL HVERDAGSTERROR.

  Som sagerne omkring Levakovic-klanen viser, er både retsvæsnet og økonomi-styringen delvis brudt sammen. Og bevogtningen af landegrænserne er nærmest en parodi. Levakovic-banden er dømt for talrige forbrydelser, og iflg. et par aviser har denne ene lille gruppe asylanter kostet skatteyderne mindst 35O millioner kroner.

  Vores samfund udvikler sig på samme måde som det svenske. Omend forskudt tidsmæssigt med 4-5 år, men det bliver nok indhentet via Marokko-traktaten!!!

  Hundredtusinder af danskere er allerede ofre for den uduelighed, kommunisme, feminisme og pladderhumanisme som gennemsyrer Borgens politik. Nogle har kun haft mindre ulemper, men mange er hårdt ramt. Indvandringen og dens konsekvenser er en katastrofe i hastig udvikling. Desværre fatter størstedelen af vælgerne kun lidt af hvad der foregår omkring dem.

  Selv hårdt ramte danskere forstår tit ingenting, men tror at de bare har været uheldige. De indsér ikke at de er ofre for gammel-partiernes og mediernes hykleriske, amoralske, perverse og folkefjendske politik. Som har mangedoblet antallet af skilsmisser, psykisk overbelastede børn og retsløse, nedgjorte og ydmygede mænd….. samt mængden af indbrud, overfald, voldtægter, trafik-vanvid, knivstik, skyderier, mord og mordforsøg.

  Hertil kommer så nedbrydningen af den sociale velfærd og sundhedsvæsnets kvalitet m.m. (Hundredvis af milliarder er taget fra danskernes velfærd og er flyttet over til de kulturfremmede besættelsesstyrker)

  Sverige er i dag en galeanstalt, men det er Danmark også ved at være.

  Se hvad netaviserne skriver om at både EU, Norge, Sverige og Danmark befinder sig i en slags bevidstløs nedstigen til en kulturel og økonomisk statsbankerot, hvor civiliserede værdier og tilstande udskiftes med en kaotisk, barbarisk og kriminel underverden, hvor al tryghed, frihed, velfærd og sikkerhed vil gå tabt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. juli 2019 @ 13:36

 46. Der findes ikke noget mere ynkeligt end en neger som føler sig som et offer for den hvide mands kultur.

  Lidt negerfilm med negere fra negerland med negere i hovedrollen: hovedrollen:
  https://www.youtube.com/watch?v=kv1bOt_1P10
  https://www.youtube.com/watch?v=ENULYZknK0Q
  https://www.youtube.com/watch?v=Yj7mLmGa6bg

  Kommentar by jrp — 7. juli 2019 @ 13:53

 47. Welt.de skriver : In Freibädern häufen sich Gewaltausbrüche. Verdächtig sind meist junge männliche Migranten. Polizei- und Badenmeisterverbände warnen vor, “einer Parallgesellschaft” in den Bädern.

  Vold og hverdagsterror i tyske svømmebade, begået af unge mænd, immigranter.
  Politi og bademestre advarer om “parallessamfund”

  Det er fakta Namagambe ikke kan snakke sig fra

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2019 @ 14:32

 48. Hun har skrevet vanvittigt forkert.

  Kommentar by Ewing — 7. juli 2019 @ 14:35

 49. Dele af Levakovic-klanen er nu flyttet til et område i Ørestaden, hvor der stadig er ledige lejeboliger, kr. ca. 14.000-22.000/md.

  Klanens overhoved, Gimi Levakovic, har aldrig haft et arbejde, men bor nu i området, og har åbenbart efter fotoet at dømme en dyr Mercedes. Men han er meget fredelig, forstår man.
  Mere:
  https://www.bt.dk/krimi/levakovic-bossen-0-job-28-domme-10-aars-faengsel

  Udsmidning, næh, ligegyldigt, eftersom klanens hjemland er Kroatien, der siden 2013 har været EU-medlem. Indrejseforbud er lige så umuligt at håndhæve over for et andet EU-land.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juli 2019 @ 14:36

 50. Mere end 3 år gamle tal (Ritzau) men alligevel temmelig sigende:

  170 kriminelle udlændinge har modtaget mere end én betinget udvisning siden 2010. Heraf er 30 af de udenlandske kriminelle blevet udvist betinget tre gange, mens otte personer har modtaget fire betingede udvisninger.

  Det viser nye tal fra Kriminalforsorgen, skriver Radio24Syv.

  I alt har domstolene gjort brug af den betingede udvisning 1077 gange siden 2010.

  Vi hænger nok på ham negeren og alle de andre….
  Da de blot får en betinget udvisning igen-igen, og en udvisning sjældent får gerningsmændene sendt hjem.

  Hold op, hvor jeg elsker EU, forældede konventioner og DF, som heller ikke dengang, i 2016, formåede at gøre noget som helst. Retsordføreren, Peter Kofod, er i øvrigt nu DF’s repræsentant i EU, dermed ekstremt højtlønnet og uden indflydelse på noget som helst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juli 2019 @ 14:55

 51. OT

  Så er der bolignyt om de klammeste zigeunere i Danmark.

  Zigeunerfamilien Levacovic flyttede ind i det nye kvarter i Ørestad på Amager, da tredje del af byggeriet i Cobrahave stod færdigt i foråret.

  De første beboere i området ankom til deres spritnye lejligheder sent i 2018 og i starten af 2019.

  I foråret 2019 startede tredje rykind af beboere, og i den forbindelse bosatte Levakovic-familien sig på mindst tre adresser i Cobrahave, hvor en bolig koster mellem 14.000 og 22.000 kroner om måneden i leje, forbyd zigeunere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. juli 2019 @ 15:42

 52. Til #49
  Ja, og det viser sig nu at de gør brug af danske navne, Winther, for at narre os igen, igen:

  https://www.bt.dk/krimi/levakovic-bossen-0-job-28-domme-10-aars-faengsel

  Dette sætter også spørgsmålstegn ved sagen om kast imod studenter. Her sagde politiet at alle dem de havde tiltalt havde danske navne:

  http://www.uriasposten.net/archives/102572#comments

  Kommentar by Hvideplov — 7. juli 2019 @ 15:46

 53. Udgifter til klimaforandring skal bortforklare endnu højere skat i fremtiden:

  https://www.bt.dk/samfund/forsker-roskilde-kan-blive-danmarks-nye-hovedstad

  At Dumskerne stadig falder for venstrefløjens åbenlyse svindel kan snart kun forklares med at vores medieskat er verdens næsthøjeste:

  https://infographic.statista.com/normal/infografik_3150_rundfunkgebuehren_in_ausgewaehlten_laendern_n.jpg

  Kommentar by Hvideplov — 7. juli 2019 @ 15:52

 54. Politiet indstillede til det politiske system, at Levakovic-klanen og de øvrige sigøjnere skulle smides ud af Danmark.

  Men i sidste ende besluttede den socialdemokratiske regering med Anker Jørgensen i spidsen at lytte mest til sigøjnernes ønske om at blive og opføre sig ordentligt som ‘arbejdsomme folk’, der med glæde ville betale skat.

  Levakovic-familien i 1972
  ‘Vi giver vort ord på at overholde de danske love,’ stod der blandt andet i sigøjnernes daværende ansøgning om opholds- og arbejdstilladelse.

  Knap 50 år senere vidner hundredvis af retssager med tusindvis af forbrydelser begået af Levakovic-familien dog om en noget anden virkelighed.

  En virkelighed, som i 2016 også var ved at indhente klanboss Gimi Levakovic i form af en udvisning af Danmark.

  Gimi Levakovic havde dengang 28 domme bag sig. Men Højesteret besluttede med afsæt i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, at det ikke var nok til at udvise ham, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. juli 2019 @ 16:59

 55. Jeg kan ikke se at det giver mening at opfatte velfærd som noget positivt. Det er et buzzword opfundet af fantasifulde levebrødspolitikere,som ikke har bestilt andet deres hele liv,end frarøve almindelige danskere deres formuer og ejendom.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2019 @ 18:12

 56. Det her er vanVIGTIGT!
  Stave ka’ “det” også, dette Conchocolata Namnamnam.
  Lille kulsorte Sambo med den rene snehvide samVIGTIGhed, var..SUPRISE SURPRISE….GUILTY AS HELL!!
  Det hér er til gengæld VIGTIGT:
  Forsvind!!
  Tilbage til bomuldsmarkerne og sukkerrørsplantagerne mæ’ sig!
  Det er HÉR, Jeres “..lives matter”.

  Kommentar by White knight — 8. juli 2019 @ 03:19

 57. Hvis jeg for et øjeblik sku’ lege numerolog:
  Fra LEVacovic til DØvacovic.
  For disse løgnagtige parasitter.
  Få andre steder har ordet kneppeAFFALD været mere velanbragt.
  Spriiitnye lejligheder til mellem 14 og 22k. i leje om måneden huh?!
  Gimi Gimi Gimi🎵🎶 er født på en losseplads i en udkneppet campingvogn. Tilbage med ham og hele hans miljø- og samfundsskadelige affaldsfamilie.
  Det er da en gigantisk fuckfinger fra Slikke Frank og Kbh’s kommune til de danske skatteborgere – hvoraf rigtig mange ældre stadig bebor gl. mere eller mindre små usunde lejligheder. Men, er dem, der gennem et langt og slidsomt arbejdsliv har skulle betale for denne forhånelse.
  Husk nu endelig, at stemme på “Slikke”, “den fønnede fighter” – også næste gang, AAAAAAAAAh!

  Kommentar by White knight — 8. juli 2019 @ 07:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper