7. juli 2019

Fredericia: 33-årig mand tævet med alubat af omk. ti AEH’ere – “… slår manden i hovedet og på låret”

Det skorter ikke på kulturberigelse, hvadenten man bor i Egå, Køge eller Fredericia. Overfaldet beskrevet herunder fandt sted sent fredag aften på Lumbyesvej i Fredericia. Lørdag aften, godt et døgn efter, gik jeg en tur på den gamle lillebæltsbro. Trumps ’shithole countries’ lurer lige under overfladen, få kilometer fra arkitekttegnede Snoghøj-villaer med egen badebro. Fra Fredericia Avisen – Voldsomt røveri: Mand tævet med alubat.

“En 33-årig mand fra Fredericia var på vej hjem fra byen, da en gruppe på omkring 10 mand kommer og overfalder manden med alubat. Gruppen er beskrevet som en større gruppe af mænd med anden etnisk herkomst end dansk, der flere gange slår manden i hovedet og på låret. … Under røveriet er gerningsmændene sluppet afsted med mandens ur.”

(Snoghøj ved Fredericia set fra den gamle lillebæltsbro, lørdag d. 6. juli 2019)

Oploadet Kl. 17:23 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102638/trackback

9 Comments »

 1. Hvorfor er der ingen, der skyder knoppen af de perkersvin, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. juli 2019 @ 18:17

 2. Det kommer, nu skal vi lige pløkke alle idioterne af vores egne først

  Kommentar by Cat Girl — 7. juli 2019 @ 18:57

 3. Smart at være 10 og slå ham i hovedet. Om man så fandt alle 10, så skal offeret under strafansvar med utvivlsom sikkerhed udpege den eller de der slog ham i retten, ellers er de frifundet.

  Den sag ender som så mange andre:
  Deres forældre fik asyl med varme åbne arme. De fik børn og fik en masse børnepenge. Børnene fik et pas og får bistand resten af livet. Og gulduret beholder de også.

  Kommentar by Fascist — 7. juli 2019 @ 19:38

 4. Hvis dommerne har vilje til det, kan de ti røvere godt idømmes en hård straf for i forening at have udøvet en forbrydelse. Der er paragraffer som gør det muligt at dømme en bande, selvom man ikke kan udpege hvem der lige nøjagtig gjorde hvad. F.eks. kunne hele Blekingegade-banden som dræbte en ung politimand, efter at den havde plyndret et posthus, godt have været dømt for mord. Men det ville dommerne ikke.

  Kommentar by TP — 7. juli 2019 @ 22:11

 5. #4
  Nej, det kommer aldrig til at ske. Der skal være en konkret gerningsmand. Du kan godt ramme bander med bestemte bandeparagraffer, men ikke alle for et og samme overfald. Det er ganske enkelt for tyndt, hvis der ikke med sikkerhed er en “manden med battet”. Blekingegadebanden blev aldrig dømt for drab, fordi ingen ville sige, hvem der trykkede på aftrækkeren.

  Kommentar by Fascist — 7. juli 2019 @ 23:41

 6. Jeg vil tage hatten af, for den/dem der stifter en forening for kulturberigelsens ofre.

  Der er rigtig mange, der overfaldes hver dag af muslimske 2.-3.g´ere i flok, lige som der er mange piger/kvinder der voldtages af tilrejsende fra islamiske stater og endnu flere der udsættes for sexchikane i det offentlige rum af AEHere med KOranen som ufravigelig lovgivning i livet.

  Og de utallige etniske danske skoleelever, der hver dag må udstå et helvede i skolegården, på vej til og fra skole, til og fra fritidsinteresser osv. Tillige med alle de etniske danske, voksne som børn, der dagligt tyranniseres i og ved busser og tog, på gader og stræder og i deres eget boligområde, af muslimsk yngel, hvis forældre/bedsteforældre alle som en er kommet ind i Danmark under falske forudsætninger.

  Dertil kommer alle de etniske danskere, der på grund af deres arbejde i folkeskolen, sundheds og sygehussektoren, kommunale serviceorganer, offentlig transport osv., dagligt må frygte for, hvornår de næste verbale nedværdigelse eller fysiske lemlæstelser hagler ned over dem, fra Allahs invaderende voldsnarkomaner.

  – de har alle som en, brug for en fælles forening, med alt det som en forening har i sig. Og jeg tror ganske bestemt også, at den vil blive støttet og bakket op om af mange iSlamkritiske danskere, der endnu ikke er ramt. Måske er det ligefrem en sådan forening, der kan få politikkere og MSM til, at forholde sig til realiteterne omkring den accelererende islamisering af vort fædreland?

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juli 2019 @ 01:01

 7. Kommentar by M.S. Carstens — 8. juli 2019 @ 01:01

  Hørt om TopDanmark, Tryg, Codan, Alka og Alm. Brand?

  Kommentar by Fascist — 8. juli 2019 @ 14:44

 8. Ja, det er det “nye” Danmark. Jo, vi har sandelig fået “kam til håret” takket være nogle slappe politikere, som for de fleste, bor i “pæne” kvarterer, som ligger langt væk fra problemerne, men, problemerne kan også ramme disse områder. Hvad vil de “pæne, humanistiske politikkere” så gøre ved det?. Fagre nye Danmark, HA.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2019 @ 21:59

 9. Fascist — 8. juli 2019 @ 14:44:

  Nej, i alt fald ikke så jeg kan koble dem på min ide, men jeg lytter da gerne?

  Hvad jeg i øvrigt, heller ikke, fik med var, at en sådan forening bør startes af PRIVAT PERSONER. Jeg trøstede mig dog ved, at foreningen KUN er for ofre af kulturberigelse og dermed der de´m, der alene kan komme på tale til bestyrelse og dermed er det ikke pengegriske fidusmagere, der øjner en lukrativ indtjening, der bliver styrende.
  – også af den grund skrev jeg “med alt det som en forening har i sig”

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. juli 2019 @ 01:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper