7. juli 2019

Morten Dahlin, Venstre-MF’er: ‘Ahmed hånede mig og fortalte, hvad han havde stjålet i min lejlighed’

Som nationalkonservativ bliver man naturligvis lidt skeptisk når en tidligere VU-formand siger noget fornuftigt, men der er lang tid til næste valg, så måske mener han det for alvor. Højrefløjen får aldrig 90 mandater, og uden bevægelse i Socialdemokratiet og Venstre, kommer der ikke til at ske noget fundamentalt. De kan kalde den førte politik for socialistisk, liberal, stram, fast eller fair, blot de gør hvad der kræves.

Interview med den nyvalgte MF’er Morten Dahlin i Berlingske – En oplevelse i S-toget fik ung Venstre-politiker til at føle sig vred og magtesløs – i dag vil han stille større krav til indvandrere.

“Morten Dahlin er vokset op i Hundige på grænsen til den københavnske vestegn, og da han havde fået den røde studenterhue på hovedet, flyttede de fleste af hans venner til hovedstaden for at studere. … Efter gymnasiet flyttede Morten Dahlin ind i en etværelseslejlighed ved siden af det sociale boligbyggeri Askerød, der tidligere har figureret på regeringens såkaldte ghettoliste.

‘Der var jeg ikke i særligt lang tid, for jeg havde to indbrud på tre måneder. Jeg mødte endda en af dem, der havde gjort det, i S-toget. Det var en gut, der hedder Ahmed, som stod og hånede mig og fortalte, hvad han havde stjålet i min lejlighed. Sjældent har jeg følt mig så magtesløs. Det var på nippet til, at jeg gik hjem og græd af vrede og magtesløshed,’ siger han:

‘Så det med selv at bo lige ved siden af Askerød og opleve, hvad det gjorde ved et boligområde – altså, der var indbrud i alle ungdomsboligerne hele tiden – har også formet mig politisk.'”

(Morten Dahlin, tidligere VU-formand, MF’er for Venstre; Foto: Facebook)

“På min egen folkeskole var der tre tosprogede i min klasse, og det var intet problem. Nu er der 33 procent. Og jeg vil da tænke mig om en ekstra gang, før jeg sender mine egne unger i den skole. Og alle, der ikke gør det, lyver.”

“Der er ingen tvivl om, at ghettoplan, paradigmeskifte og opstramninger selvfølgelig er et skridt i den rigtige retning. Vi bliver nødt til at være hårde – også når det bliver svært.

Men jeg tror også, det handler om, at vi stadig ikke helt har fået smidt den eftergivenhed, som man mødte folk udefra med for 30 år siden, væk.”

Oploadet Kl. 17:52 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102646/trackback

26 Comments »

 1. Er selv vokset op i 2670 Greve Strand i firserne, det er helt sort nu, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. juli 2019 @ 18:19

 2. Det er fint med politikere, der mener alt det rigtige og forhåbentligt også til næste valg, men intet bliver rigtigt anderledes før vi får fjernet de rødes magt over medierne.
  Al mediestøtte skal væk hurtigst muligt. P1 skal nedlægges og genopbygges med journalister, der magter at holde egne holdninger ude af programmerne osv..

  Kommentar by Martin — 7. juli 2019 @ 18:49

 3. En vantro overfaldet af 10 perkere i Fredericia, skriver Lokalavisen. De slog ham til blods med at alubat for et guldur af ukendt værdi. Politiet erkender, at de er desperate i efterforskningen og stort set intet har at gå efter. Det er faktisk ikke helt dumt, at være så mange. Selv hvis de ti mænd bliver fundet, vil det være nær umuligt for offeret, med sikkerhed at udpege en konkret gerningsmand i retten. Det er en direkte frifindelse. Men det er selvfølgelig kun, hvis man overhovedet finder frem til nogen af dem.

  Den sag ender som så mange andre:
  Deres forældre fik asyl med varme åbne arme. De fik børn og fik en masse børnepenge. Børnene fik et pas og får bistand resten af livet. Og gulduret beholder de også.

  Kommentar by Fascist — 7. juli 2019 @ 19:33

 4. Værsgo; ta’ en stor bid af lorten – hver dag, Morten.
  Er du vågnet nu? – Så rusk lige i dine parteigenossene, så er de rar…

  Kommentar by White knight — 7. juli 2019 @ 19:38

 5. “Det var på nippet til, at jeg gik hjem og græd af vrede og magtesløshed”

  Dejligt at den danske mand stadig er en rigtig kriger.

  Kommentar by Kunta — 7. juli 2019 @ 19:41

 6. “Jeg mødte endda en af dem, der havde gjort det, i S-toget. Det var en gut, der hedder Ahmed, som stod og hånede mig og fortalte, hvad han havde stjålet i min lejlighed. Sjældent har jeg følt mig så magtesløs. Det var på nippet til, at jeg gik hjem og græd af vrede og magtesløshed,”

  Havde du været en mand med nosser, havde du klappet ham en på låget.

  Kommentar by centerpoint — 7. juli 2019 @ 20:00

 7. Der er en kæmpe mangel i den artikel i Berlinger. Er Ahmed sendt ud af landet sammen med hele hans indavlede lorte familie? Den mest relevante oplysning mangler.

  Kommentar by Zoren — 7. juli 2019 @ 20:47

 8. Når man ikke er nået længere end at ville “stille større krav”, så er det ligegyldigt at skrive en artikel i Berlingske om det. Det ævl har vi hørt på i årtier.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. juli 2019 @ 20:48

 9. Repatrier nu, eller tag hvad der kommer.

  Kommentar by BB — 7. juli 2019 @ 20:50

 10. Og det der kommer er formentlig uundgåelige borgerkrige i de europæiske lande, for uden en aktiv modstandskamp kan der næppe vindes over islamiseringen, i hvert fald ikke så længe folk bare passivt ser til og gang på gang vælger direkte landsforrædere.

  Kommentar by LarsB — 7. juli 2019 @ 21:01

 11. Lort m lort på.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2019 @ 21:48

 12. MORTEN DAHLIN LIGNER da ikke en slapsvans. Men tyveknægten var vel i selskab med andre berigere af samme skumle slags?

  At mange af asylanterne og berigerne er utrolig frække og voldelige, skyldes nok langt hen ad vejen at vores retssystem er utrolig slapt og blødsødent overfor forbryderne, og arrogant overfor ofrene.

  I deres egne lande var indbrudstyve og røvere ofte blevet sat i fængsel og banket gule og blå med stokkeslag. Mordere og voldtægtsforbrydere mv. var blevet hængt eller skudt. Kun den slags har hårdkogte og afstumpede forbrydere respekt for.

  Læs Snaphanen om mord-rekorder i Sverige….. og se den korte avis om gade-banders overfald på sagesløse danskere.

  Kommentar by TP — 7. juli 2019 @ 21:59

 13. Morten Dahlin glemmer at det er de folkevalgte på Christiansborg der står bag indbruddene i hans hjem og Ahmeds forhånelse af vantro Danskere, når politikere, medier, politiet samt skodforskere holder hånden over de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister så vil overgrebene mod de vantro fortsætte, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. juli 2019 @ 22:50

 14. I en rask verden havde Morten givet sit lorteparti fingeren og meldt sig ind i Stram Kurs.

  Kommentar by Lider af danskhed — 7. juli 2019 @ 23:14

 15. Jeg har ingen tillid til Venstre-folk, de er Anti-Nationale og dermed en del af problemet …

  Kommentar by HN3 — 7. juli 2019 @ 23:16

 16. Jeg vil tage hatten af, for den/dem der stifter en forening for kulturberigelsens ofre.
  Der er rigtig mange, der overfaldes hver dag af muslimske 2.-3.g´ere i flok, lige som der er mange piger/kvinder der voldtages af tilrejsende fra islamiske stater og endnu flere der udsættes for sexchikane i det offentlige rum af AEHere med KOranen som ufravigelig lovgivning i livet.
  Og de utallige etniske danske skoleelever, der hver dag må udstå et helvede i skolegården, på vej til og fra skole, til og fra fritidsinteresser osv. Tillige med alle de etniske danske, voksne som børn, der dagligt tyranniseres i og ved busser og tog, på gader og stræder og i deres eget boligområde, af muslimsk yngel, hvis forældre/bedsteforældre alle som en er kommet ind i Danmark under falske forudsætninger.
  Dertil kommer alle de etniske danskere, der på grund af deres arbejde i folkeskolen, sundheds og sygehussektoren, kommunale serviceorganer, offentlig transport osv., dagligt må frygte for, hvornår de næste verbale nedværdigelse eller fysiske lemlæstelser hagler ned over dem, fra Allahs invaderende voldsnarkomaner.
  – de har alle som en, brug for en fælles forening, med alt det som en forening har i sig. Og jeg tror ganske bestemt også, at den vil blive støttet og bakket op om af mange iSlamkritiske danskere, der endnu ikke er ramt. Måske er det ligefrem en sådan forening, der kan få politikkere og MSM til, at forholde sig til realiteterne omkring den accelererende islamisering af vort fædreland?

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juli 2019 @ 01:05

 17. Dagens invasionstal:big shit…afintegrationen virker fint. Skrid fra vores milikasserne, siger ahmed til slipsedansker, elementary..

  Vi skal op på 100 døde og 100 hjerneskadetæskede før staten synes det er mere end bekymrende.. Men den grænse kender invasionen minutiøst, det er oxbridge-uddannede invasions-sociologer, der styrer slagets gang fra saudi palads. Når der er døde nok, er politiet “svensk” og dem der vil overleve, konverterer. De har styr på det, de nationbødler. At ydmyge max, at stoppe dkere når de fejrer og er glade, at lyve konstant, er bare inva-forretning. At voldtage, har sjovt nok den effekt at dk-kvinder bliver bange for dk-mænd. Overføring. Således avler vantrosvinene færre ækle vantrobørn… Alt dansk er på tilbagetog overalt i 3D. Politikere er så grotesk naive at enhver tiltro til dem, i sig selv er at være naiv og bare vente.. Perfekt for invasionen… God shariah

  Kommentar by Gaflen — 8. juli 2019 @ 01:18

 18. Det ville være værdigt hvis dkstatistik, brød med hykleriet og undersøgte hvor mange indbrud der er i invasionshjem.. Gætter på det ikke er mange, jihadbørn-fabrikken skal jo køre non stop, som krematorierne i Auschwitz..

  Kommentar by Gaflen — 8. juli 2019 @ 01:42

 19. “FRISKE KRÆFTER I….” var moske liige knapt så velvalgte ord på plakaten.
  “LANGT STØRRE AFMAGT I…”
  Stem personligt på Morten Svækling – mere retvisende

  Kommentar by White knight — 8. juli 2019 @ 03:00

 20. Ledsagende foto fra Berlingske: “Her står Morten Dahlin foran et maleri af Venstre-koryfæet J. C. Christensen, som han håber at få med til sit nye kontor på Christiansborg” – Så må vi håbe, at når Ahmed kommer og stjæler inventaret, at han ikke også snupper maleriet af J. C. Christensen.

  Kommentar by T. Flodur — 8. juli 2019 @ 05:16

 21. Nååhhh, gik den bette slapsvans morten hjem og græd, hvor har vi ondt af ham…..
  Nu vil han så sprede sygdommen, lav IQ indvandrere, (Ghettoplanen) ud i resten af samfundet.
  Og for det skal vi danske skatteslaver så lige betale ham en tårnhøj løn og forgyldt pensionsordning.
  Morten er en klynkende kvinde af hankøn der ikke kunne drømme om at gøre det nødvendige for at løse problemet. morten er EN DEL AF PROBLEMET !!

  Kommentar by Danskeren — 8. juli 2019 @ 07:33

 22. # Gaflen kl. o1.18…. 1OO døde og 1OO gennemtæskede danskere vil ikke gøre det mindste indtryk på mafiaborgens afstumpede pampere og feminister. For de tal er passeret for flere år siden. Læs Nordisk kriminal Reportage og den korte avis. 1OOO døde og 1OOO tæskede har heller ikke fået ignoranterne til at vågne op. Selv DF har været en yderst sølle og passiv omgang overfor den hverdagsterror og de nye sygdomme som har indfundet sig.

  Læs også overlæger om Venstres katastrofale forringelse af sundhedsvæsnet. (5O hospitaler og skadestuer er sparet væk)

  Læs SVs storhed og fald af Niels Høilund. Læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med” og “Mordet på psykiatrien”. Læs de mange artikler som påviser at MANGE TUSINDER AF DANSKERE ALLEREDE ER OMKOMMET som følge af rødnazisternes udskejelser, der alle har været camoufleret som humanisme, velfærd, effektiviseringer og forbedringer.

  Se Snaphanen om de rædselsfulde og bloddryppende tilstande i det Sverige som er mafiaborgens store forbillede. (man må dage og uger tilbage i Snaphanens artikler og film)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 09:02

 23. ….der alle har været camoufleret som berigelse, menneskesyn, humanisme, næstekærlighed, verdensredning, velfærd og forbedringer.

  Ja, svinestreger og massakrer forklædes nu om dage som godhed og rettidig omhu.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 09:09

 24. Morten Dahlin er en ussel karrierepolitiker. Prøv at se en video af manden – han er en gennempoleret karrierepolitiker. Hvis man vil gøre noget ved indvandringen befinder man sig i Stram Kurs eller Nye Borgerlige – ikke “vi vil ikke rykke ved konventionerne”- Venstre.

  Lad jer ikke narre af karrierepolitikernes retorik. Det er ord, ikke andet end ord. De prøver at trække en “Villy Søvndal”, hvor de virker retorisk hårde uden at love noget. Stram Kurs stoler jeg på. Nye Borgerlige stoler jeg på. Venstre og Konservative er ikke andet end karrierepolitikere.

  Kommentar by Realisten — 8. juli 2019 @ 10:28

 25. Støt Stram Kurs. Også selvom du ikke er enig i andet end partiets enkle hovedbudskab “De skal ud”.

  Meld dig ind, stem på dem næste gang eller støt dem på anden vis. De andre partier har hverken viljen eller evnen til at gøre det der skal gøres.

  Kommentar by Michael Nielsen — 8. juli 2019 @ 19:54

 26. Der ser vi resultatet af mange års fejlslagne indvandrer politik, som bl.a. Venstre har stået for. Bedre sent, end aldrig at komme til den erkendelse, men det skulle være sket for længst. Så længe de gamle partier ikke vil erkende dette, sker der ikke en skid. Morten Dahlin har erkendt det. Bare andre vil gøre det samme.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2019 @ 21:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper