7. juli 2019

Arlys ‘forskningsvirkelighed’: “Vores forskning viser, at moskéer kan virke fremmende for integration.”

Det kan godt være at der findes et par fuldfede sølvpapirshatte på højrefløjen, men de får i det mindste ikke penge for at undervise aner i deres særlige parallelvirkelighed. Religionssociolog Brian Arla Jacobsen var til Folkemødet i år, og kan ses i en video lagt online af Københavns Universitet på Facebook.

“Det er en relativ ensidig skildring af moskéer, vi ser i de danske medier. Den måde, de skildrer dem på, er at de viser, at det er nogle religiøse miljøer, der er konservative, og den form for konservativ Islam overtager muslimerne i moskéerne. Og det er en måde at fremstille Islam på, der ikke helt stemmer overens med vores forskningsvirkelighed. Vores forskning viser, at moskéer kan virke fremmende for integration. Den måde vi undersøger det på, er jo at opstille nogle mål for integration, som vi beder moskéerne om at svare på. Eller som vi undersøger, når vi er ude i moskéerne. Den måde, man kan se det på, er jo for eksempel om moskéerne indgår i brobyggende aktiviteter, foreningsaktiviteter eller aktiviteter med myndighederne, som jo kan fremme alt lige fra lektiehjælp til arbejdsmarkedsdeltagelse eller andre af den slags aktiviteter.” (Brian Arly Jacobsen, Folkemødet 2019)

(Brian Arla, Københavns Universitet på Facebook, 14. juni 2019)

Oploadet Kl. 21:41 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102657/trackback

37 Comments »

 1. Det er løgn! Ingen islamister i Danmark, ingen kriminelle i Danmark, ingen udenlandske nassere i Danmark, tak.

  Han er bare endnu en betalt lakaj for EUdiktaturet, en sølle smisker..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2019 @ 21:47

 2. Klaphat.

  Kommentar by Ewing — 7. juli 2019 @ 21:52

 3. Mon Brian Arla Jacobsen så kan bortforklare disse lins:

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/grimhoej-moskeens-formand-selvfoelgelig-holder-vi-med-islamisk-stat

  https://www.bt.dk/nyheder/talsmanden-fra-grimhoej-moskeen-jeg-forstaar-godt-at-nogle-er-sure-paa-mig

  https://stiften.dk/aarhus/Nye-tal-24-Syrien-krigere-kom-i-Grimhoej-moskeen/artikel/308971

  https://politiken.dk/debat/kroniken/art5561371/Hjernevask-og-radikalisering-i-Grimhøjmoskeen

  http://nyheder.tv2.dk/2016-03-16-danske-victor-spraengte-sig-selv-i-luften-for-islamisk-stat

  + de 10 andre sider der med links på Google alene ved søgeordene:
  grimhøjmoskeen radikalisering

  + de mange andre der popper op under lignende søgeord????

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. juli 2019 @ 22:15

 4. Facebook link virker ikke

  Kommentar by Kristoffer — 7. juli 2019 @ 22:21

 5. Det mest utrolige er at de selv tror på det. ALLE ved at radikaliseringen foregår i moskéerne. I hvert fald dem der gider være ærlige.

  Jeg tvivler på at der er blot et eneste eksempel på at en muslim er kommet ud af en moské som et bedre menneske, her er selvfølgelig tale om et mere humant menneske.

  tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan : “Minareterne er vores bajonetter, kuplerne vores skjolde og moskeerne vores kaserner, de troende vore soldater. Denne hellige hær beskytter min religion. Allah-u-Akbar (Allah er stor)”.

  Kommentar by Santor — 7. juli 2019 @ 22:21

 6. GØR EN GOD GERNING- kommentatorer.– 33% af de ansatte i landbrugsbranchen er udlændinge. C 50% i primærlandbruget. C 7% af momsbeløbet bliver udbetalt som landbrugsstøtte. C 20 mia sender udlændinge ud af landet årligt.- Rejs øst eller sydøst. Og hent svinepest til Danmark . Ta`svampe klude og plastikposer med jer. 2019 skal være året hvor der kommer svinepest til Dk. Vis i er aktive modstandere af befolkningsudskiftningen. Det kan gøres indirekte som skitseret her. Den liberale ideologi er biologisk destruktiv for det danske folk. Bekæmp den . Udryd den. Vær illiberale aktivister. -” Sic transit gloria mundi”

  Kommentar by dansker — 7. juli 2019 @ 22:24

 7. RUC segmentets humaniora der kalder sig forskere prøver for skatteydernes penge at påstå at grise kan flyve men det kan de ikke, i moskeerne indoktrinerer hadprædikanter de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister til at slå jøder og vantro ihjel og det er i Danmark, løgneren Brian Arla burde fjernes fra sin stilling pga. mened, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. juli 2019 @ 22:30

 8. https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11486419/Hver-for-sig/

  Klog betragtning, men bag betalingsmur

  Kommentar by k. m. — 7. juli 2019 @ 22:37

 9. Mon der er forskning, der viser, at deltagelse i Faderhuset har været vejen ind i moderniteten for mange kristne? Nej, det er der selvfølgelig ingen, der tror.

  Det er magisk, at Islam har den særstatus, fænomenet har. Det har fuldkommen magt over mennesker med en lav bevidsthedsgrad.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. juli 2019 @ 22:52

 10. @dansker, 22:24 – lad os ikke sætte lighedstegn mellem udlændinge og muslimer. De der er ansat i landbruget er i overvejende grad ukrainerne, rumænere og østeuropæere generelt.
  Jeg ser Østeuropa som en allieret, der i højere grad har set risikoen ved overstatslige velmenere, der skider på den almene befolknings problemer og udfordringer.

  Kommentar by Morten — 7. juli 2019 @ 22:56

 11. Santor 22:21
  Arly-u-Akbar – BRIAN er STØRST
  JUHUUUUUU!
  Cirkus Arly kommer til byen.

  Kommentar by White knight — 7. juli 2019 @ 23:07

 12. HVIS hans far og mor dog bare havde givet ham BRAIN – i stedet for Brian.
  Var de ordblinde?

  Kommentar by White knight — 7. juli 2019 @ 23:13

 13. Fra Tunesien, Tyskland, Holland og Spanien ved vi, at moskeerne er muslimernes kasserner

  “The Muslim Turkish Prime Minister, Recep Tayyip Erdogan, bragged: “The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers.” Erdogan has also told Turkish immigrants in Germany that “assimilation is a crime against humanity.””

  Kommentar by Cat Girl — 7. juli 2019 @ 23:20

 14. Man kan også bare se på Al-Aqsa moskeen i Øst-Jerusalem, som utallige gange har været clash-hotspot mellem Muslimer og ikke-Muslimer

  Kommentar by Cat Girl — 7. juli 2019 @ 23:22

 15. Op i røven med FB
  Islam og dens Troende bør omgøres til briketter.

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. juli 2019 @ 00:04

 16. Nedlæg universitetet og derpå genopbyg det igen i analogi med de middelalderlige principper såsom juraens Bologna og teologiens Oxford og livlige filosofiske diskussioner såsom i 1600-tallets Cambridge!!!

  Kommentar by Moth — 8. juli 2019 @ 00:15

 17. Når talsmænd for besætternes kaserner lyver om, at de samarbejder med myndighederne, tror Arly-tossen hvert et ord. Han er nemlig forsker på KU.

  Løkke-Fonden og Co. (the Danish swamp) bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 8. juli 2019 @ 00:40

 18. Komiske arly

  Kommentar by Gaflen — 8. juli 2019 @ 01:36

 19. DANMARK SOM EN AFRIKANSK KOLONI, er de radikales store vision.

  Når millioner af “vantro”, “urene”, kristne, ateister, bøsser, lesbiske, kommunister, hvide europæere (og mange blot en smule “ukorrekte” muslimer) ER BLEVET MYRDET PÅ BESTIALSKE MÅDER af de fanatiske muslimer/islamister i mange forskellige mellemøstlige og afrikanske lande…..

  vil Brian Arla have os til at tro, at massemordene og terroren kun fandt sted, fordi de myrdede ikke samarbejdede nok med moskeerne. Han vil bilde os ind at hvis vi bare deltager i foreningsaktiviteter, “brobyggeri”, lektiehjælp og arbejdsmarked-deltagelse, så bliver alting godt, og freden sænker sig over land og by.

  Det er det samme som de radikale og liberale (og de falske borgerlige V, K og DF) prøver at snakke os i søvn med.

  For kommunister, europater og gak-gak humanister er invasionen og besættelsen, afrikaniseringen og islamiseringen vejen til et langt bedre samfund. Det tror disse galninge på. Udskiftningen, fordrivelsen og den etniske udrensning af danskerne, er blot ligegyldige detaljer i deres store plan, for Danmark bliver et bedre sted når stemmekvæget og malkekvæget er væk. Den tilstundende statsbankerot og guerillakrig skal vi ikke tænke på, det ordner sig nok. EU vil sikkert gerne hjælpe os, når først region Dänemark er kollapset.

  Se EUs og Merkels Kalergi-plan og Marokko-traktat, se Black Pigeon, Snaphanen og den korte. Se dokumentarfilm om grusom og blodig terror i Syrien, Paris, London, Stockholm og Malmø.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 02:05

 20. Kim hvorfor slettede du din post om Malik Obeid ?

  Kommentar by dan hansen — 8. juli 2019 @ 02:25

 21. http://www.uriasposten.net/archives/102597

  Kommentar by Kim Møller — 8. juli 2019 @ 02:47

 22. “…alt lige fra lektiehjælp…” – Lektiehjælp i moskéen!? Gosh! – Er det mon den lektiehjælp de danske syrienkrigere har fået i moskéerne, som Brian Arly Jacobsen hentyder til?

  Kommentar by T. Flodur — 8. juli 2019 @ 04:50

 23. Tro aldrig på folk, der siger “jo” i hveranden sætning.

  Kommentar by Bastardo — 8. juli 2019 @ 08:01

 24. Drømmeidealer langt fra virkeligheden sat op som Forskningsresultater (Hvor mange milliarder spilder vi på disse løgne?). Støt SIAD.God mandag og uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juli 2019 @ 08:28

 25. Danmarks Radio ved præcis hvilke knapper der skal drejes på.
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/mediekommentar/er-der-stadig-roede-lejesvende-i-dr?fbclid=IwAR1DQW-U8BtZJ3cIIwIpvQHIJo22_fPoa-OQcVCLfgQ0ERwoJPtQLSUQfEk

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2019 @ 08:28

 26. “Vores forskning,” det er en gang plat.

  Fra Den Store Hukommelse:

  ” Vi ved reelt ikke, om der findes parallelsamfund i Danmark. Jeg er ikke stødt på det i min forskning, og jeg kender ikke til forskning eller undersøgelser, som viser det.”
  (Brian Arly Jacobsen, lektor, ph.d., i Videnskab.dk 20.02.2018 og Uriasposten 26.02.2018).

  Kommentar by der Adler — 8. juli 2019 @ 08:32

 27. POSTEN OM MALIK OBEID, berigeren som overfaldt og voldtog en lille pige, er flyttet til Urias archives. Nr. 23 kl. 11.57 i samme debat-tråd forklarer hvordan feminister og politik-kvinder i høj grad medvirker til at smadre og udslette Europas familier, kultur, fred og fremtid. (men hvorfor er debatten flyttet?)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 08:34

 28. Idioter som ham Brian Arla skal der ikke diskuteres med. Det er spild af tid.
  Sådan nogen som ham skal bare chikaneres, skubbes, udtørres, bagtales, belemres, afsløres, noteres, udskriges, bortvises, latterliggøres, udslettes, fyres, beklikkes, belyves, bekæmpes.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juli 2019 @ 08:47

 29. … jeg tror at det er bedst for alle, hvis Brian holder sig til at høre heavy 😭🎸🏴‍☠️

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. juli 2019 @ 08:50

 30. ,
  Reuters•July 8, 2014
  By Crispin Dembassa-Kette

  BANGUI (Reuters) – Rebel fighters and armed Muslim civilians killed “many” people in an attack on a church compound in the Central African Republic on Monday where thousands of civilians had taken refuge, Catholic Church officials said.

  Islam ligger i krig med alt og alle.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2019 @ 09:36

 31. Hvor lang tid tager det at blive saa uvidende,og hvad koster det

  Kommentar by dunk — 8. juli 2019 @ 10:44

 32. Brian Arly er selvsamme idiot, som postulerede, at der var flere højreorienterede terrorangreb i europa end venstreorienterede. Han blev også vildt forbavset, da undersøgelsen omkring hvor mange herboende og muslimer i europa, der hellere bekendte sig til koranen eller demokrati.

  Forsker….statsfinasieret…..

  Kommentar by Cicero — 8. juli 2019 @ 10:53

 33. Brian, lektor, phd., forsker, universitetsuddannet :(

  Ja, men så er han jo bare endnu et eksempel på at vores højere læreanstalter udklækker idioter. Som muligvis er intelligente i et vist (nok ret begrænset omfang), men hvad hjælper det hvis de er skrupskøre, korrupte og uden moral?

  U-båds Madsen var vist også intelligent, men det hjalp ikke hans godtroende passagér.

  Kommentar by TP — 8. juli 2019 @ 11:39

 34. Slemt vrøvl fra en konvertit allerede, formentlig.

  Kommentar by LarsB — 8. juli 2019 @ 21:08

 35. Hvordan kan man hævde at moskeer kan fremme “integrationen”?, når man, den ene gang, efter den ser eksempler på imamers hadske udfald imod alle, som ikke ligefrem tager islam til sig, når vi ved at “religionen” islam står for undertrykkelse af dens udøvere.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2019 @ 21:30

 36. Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2019 @ 21:30:

  Netop!
  Og imamerne lægger slet ikke selv skjul på deres hensigter mere.
  Også her kan det meget hurtigt vise sig, at venstrefløjen, “eliten” og alle “de korrekte” allerede er ved at blive overhalet inden om af iSlam.

  Måske er det slet ikke så tosset endda, hvis det sker meget snart og INDEN islam får flere lovgivne rettigheder, for så kan sandhederne ikke mere skjules gennem MSM-fordummelse af den almene danske befolkning og det er da ved Gud på høje tid, at folket vågner.

  Men rystende er det, at selv ikke, såkaldte, forskere kan se, at jo mere de forsvarer islams voldsideologi, jo hurtigere falder deres egen i graven og de står da, hver især, precis lige så vantro for islam som enhver anden.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. juli 2019 @ 01:14

 37. Hvordan kan man fornægte virkeligheden 100% ?
  REgimet har den slags idioter(Marlene OverGe-Wind) til at indoktrinere/manipolerer befolkningen, på deres egen regning, fordi velfærds-tyranniet påstår at befolkningen ikke ved hvad der er godt for os selv!

  Fordi: vi forstår ikke at velfærden også er den slags tosser som denne Brian(IgenIgen) ArlyLa, hvis job er at indoktrinere befolkning til at destruerer sig selv, begå selvmord!
  Fordi det er endnu bedre for dig og Regimet!

  Jeg kan mærke et oprør i en ikke så fjern fremtid: Lev frit eller dø!
  P.

  Kommentar by Piotr — 10. juli 2019 @ 05:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper