8. juli 2019

Afvist asylansøger i TV-Avisen, DR1: “Jeg vil bare være ligesom danskerne. De bor i deres eget hus.”

Som sognepræst Sørine Gotfredsen indirekte påpeger, så har det aldrig handlet om broccoli eller muligheden for at spise på eget værelse. Det handler om at blødgøre danskerne, så der bliver politisk stemning for at lade migranter blive i det land, de ikke har ret til at opholde sig i. Politisk motiveret holdningsmassage, der har som endegyldig slutmål at åbne grænserne for enhver der måtte ønske det. ‘Intet menneske er illegalt’, som redaktionel rettesnor.

God kommentar af Søren Gotfredsen i Kristeligt Dagblad – DR vinkler historie om Sjælsmark-børn følelsesmæssigt manipulerende.

“Sagen er jo ikke i sig selv ud af så meget. De afviste asylfamilier, der opholder sig på udrejsecenteret i Sjælsmark, har nu af den nye regering fået lov til at spise på deres værelse frem for i centerets kantine.

Imidlertid rummer sagen så mange dimensioner, at den fyldte godt op i mediebilledet hele onsdag – og også i TV Avisen på DR 1, hvor den blev vinklet på en måde, som statsminister Mette Frederiksen (S) ikke kunne have ønsket sig mere inderligt.

DR’s reporter byggede sin historie op omkring et interview med en pige fra en af de implicerede familier, der fortalte, at hun drømmer om at leve som ‘andre danskere’, at hun ikke kan lide maden på centeret, og at der ‘ingen fremtid er i det her fængsel’. Enhver må føle med børnene i Sjælsmark, men det undrer, at et sådant indslag kan få grønt lys hele vejen igennem DR’s nyhedsredaktion.

Det er følelsesmæssigt manipulerende og fremlægger tingene yderst ensidigt i en stærkt symbolladet sag, der har været i centrum både før, under og efter valgkampen. Man kan ikke andet end at mistænke DR for at nære en vis lyst til at bakke op om Morten Østergaard (R) og hans opgør med den forrige regerings udlændingepolitik, og hvad enten det kaldes venstrehåndsarbejde eller journalistik med politisk slagside, øger det ikke troen på objektiviteten i DR.

… på TV 2 kunne man berette, at regeringens nye madudspil nærmest falder til jorden. Det viser sig, at man bredt blandt beboerne på centeret er ret ligeglad med, hvor måltiderne indtages, for man vil ud at leve i det samfund, som man har fået afslag på at blive en del af. Naturligvis vil man det.”

(Afvist asylansøger i TV-Avisen, DR1, 5. juni 2019 Kl. 18.30)

“Jeg vil bare være ligesom danskerne. De bor i deres eget hus.” (Hadis Ramazani, afvist asylansøger)

Oploadet Kl. 11:36 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102666/trackback

21 Comments »

 1. TERRORISTEN KAN BARE BYGGE ET DANMARK I SIT EGET LAND – GIV HENDE VERDENS STØRSTE LOS I RØVEN HELE VEJEN HJEM TIL PERKIEN

  Kommentar by Cat Girl — 8. juli 2019 @ 12:15

 2. DR P1 OG TV2 ER DECIDEREDE PROPAGANDA-STATIONER og løgnefabrikker. Det ville være en sensation hvis de en blot en enkelt dag sprang deres manipulation af lytterne og seerne over.

  Godhedsindustrien og dens korrupte medsammensvorne mener det er frygtelig synd for arabere, afrikanere, muslimer og islamister hvis de ikke får lov til at invadere, besætte, udplyndre og overtage Danmark. De åh så gode “humanister” og “migrant-venner” er fuldstændig døve, blinde og ligeglade med indvandringens omkostninger og konsekvenser. Hos dem er selv kriminelle, røvere og voldsforbrydere velkomne til at blive i Danmark for evigt. Bliver de evt. udvist pga. deres kriminalitet er det in-humant og u-menneskeligt. Bliver de evt. udvist fordi de er fup-flygtninge, er det bare så synd, så synd for dem.

  Derimod er det aldrig synd for danskerne. Dem skal man ikke have medlidenhed med. De er alligevel bare nogle racister, fascister og skimlede kældermennesker. At de trues, overfaldes, røves, voldtages, mishandles, gennembankes eller det der er værre, er ligegyldigt. At vores velfærd og sundhed nedbrydes og udhules, det vil vi “humanister” og “verdensfrelsere” da bare ignorere.

  At masseindvandringen har forringet og ødelagt tilværelsen for tusinder af danskere, og har kostet hundredvis af danskere livet, pyt da med det. At tusinder af danske børn hver dag lider under frygt og stress pga. afrikanisering og hvad deraf følger, det gider vi da ikke vise noget om i tv. Der har ikke været een udsendelse om de danske børn og unge som er blevet overfaldet og knivstukket mv. af migranter.

  At masseinvandringen nemt kan ende med rædselsfulde og blodige “svenske” tilstande, finder godhedsindustriens folk også uinteressant. De rager dem med andre ord en høstblomst om danskerne ender med at blive fordrevet eller massemyrdet.

  Forræderiet kan næsten ikke blive grovere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 12:16

 3. Med menneskerettighedernes triumf er velfærdsstaten blevet global. Problemet er bare, at velfærdsstatens finansiering er lokal – ikke global. Dermed er der en indbygget asymmetri, og dermed medfører menneskerettighederne og velfærdsstaten til ulighed: De lokale betaler, de globale befaler.

  Kort sagt: Velfærdsstaten diskriminerer mod sine egne. Vi, der betaler, diskrimineres – og vi diskrimineres dobbelt: Først diskrimineres vi af velfærdsstatens repræsentanter, nemlig de folkevalgte lovgivere i Folketinget og af deres udførende embedsmænd og -kvinder rundtom i velfærdsstatens bastioner. Dernæst diskrimineres vi af de fremmede klienter, der intet betaler, men som alt modtager. Det vækker politikerlede og misundelse og had mod de fremmede.

  Desværre har denne groteske farce nu stået på i over 40 år, og vi har som lydige undersåtter internaliseret uretfærdigheden. Over halvdelen af vælgerne forlanger en rød regering, som kan kue dem endnu mere og tvinge dem til at betale endnu mere i skatter og afgifter. Over halvdelen af vælgerne forlanger endnu mere indvandring, som kan sætte dem og deres familier endnu længere tilbage i indtægtshierarkiet, smadre deres sociale kapital og ødelægge deres og afkommernes fremtid.

  Hvor idiotisk er det?

  Kommentar by tilfældig — 8. juli 2019 @ 12:19

 4. RETTELSE: Der har ikke været een eneste tv-udsendelse med følelses-porno om hvordan danske børn lider under invasionen og dens følger for skolegangen, familielivet, sundhedsvæsnet og trygheden m.m.m.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 12:28

 5. “Hjemsendelsen alle advarede imod: Om et øjeblik er en af disse to brødre stenet ihjel af Taleban”

  (Billede af to hazara afghanere, der sidder hjemme hos dansk bedsteforælder for asyl og drikker te og spiser morgenbrød)

  Budskabet er klart: Vi slog ham ihjel. Skam os. Alt hvad afghanske Taliban gør ved afghanere i Afghanistan er danskernes skyld.

  https://politiken.dk/indland/art7278264/Om-et-%C3%B8jeblik-er-en-af-disse-to-br%C3%B8dre-stenet-ihjel-af-Taleban?ref=eblistermest

  Kommentar by Fascist — 8. juli 2019 @ 12:34

 6. Enig med “tilfældig” kl. 12.19. Den samlede politik er idiotisk og anti-dansk. Vælgernes flertal nøjes med skod-skoler, skod-medier, ugeblade og romaner og foretrækker tilsyneladende røde og blå gammelpartier som fører Danmark mod ødelæggelse og kollektivt selvmord.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 12:37

 7. Enig med ALEXANDER BEAUMONT: Tragedien er total. Hvad vil det sige? Jo, at den danske tragedie ikke er fordelt på enkeltstående, isolerede lommer af tragik, men at hele Danmark, i bredden og i dybden, langt ud og dybt, dybt ned, er forankret i tragisk selvdestruktion.

  Kommentar by tilfældig — 8. juli 2019 @ 12:46

 8. Jamen hun kan flytte tilbage til islams hus. Hun er trods alt muslim, ikk.

  Danskerne der bor i deres eget hus har som regel arbejdet i flere årtier for at opnå det “gode”. Eget hus dækker i de fleste tilfælde over at det dybest set er en eller anden bank der ejer huset.

  Lad os se om der er en bank der er villig til at tilbyde dig og din familie et lån der strækker sig over 30 år, nej vel. Bankerne er ikke helt så venligbo-agtige, de forlanger nemlig en kalkuleret tilbagebetaling som de med garanti aldrig ville få beregningsmæssigt fra en flygtningefamilie.

  I øvrigt er dig og din familie allerede udvist og skulle hellere tænke på at smutte, helst med så lidt ballade som muligt, for vi er efterhånden godt trætte af at høre på jeres klynken.

  Kommentar by Santor — 8. juli 2019 @ 13:23

 9. […] Den danske stat ville sagtens kunne opretholde ordentlige rettigheder og vilkår for egne borgere uden at skulle stå til regnskab overfor Afghanistan, Saudiarabien, Pakistan, Somalia, Nigeria og Qatar.Se også Afvist asylansøger i TV-Avisen, DR1: “Jeg vil bare være ligesom danskerne. De bor i deres eget h… […]

  Pingback by FN gør grin med danskerne: Saudiarabien ‘kæmper’ for menneskerettighederne – Free Speech Blog — 8. juli 2019 @ 14:06

 10. @ #8, Santor

  Det var også min tanke. Dertil kommer så alle dem, der bor til leje eller i andelsbolig. Det nærmeste jeg nogensinde har været at bo i eget hus har været et andelsrækkehus i provinsen.

  Desuden koster den ikkevestlige indvandring hvad der svarer til omkring 200.000 gennemsnitslønnede og fuldtidsbeskæftige LO’eres samlede skatte- og afgiftsbetalinger. Det er i princippet 200.000 mennesker, der må sætte sig i livsvarig gæld, fordi de skal bruge halvdelen af deres arbejdsliv på at brødføde arbejdsløse muslimer, hvis de ønsker at bo i deres “eget” hus. Det er 200.000 mennesker, der på 5-10 år kunne spare sammen til at købe en ejerbolig kontant, hvis man gav samme beløb til dem i skattefradrag, som man bruger på ikkevestlig indvandring.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 8. juli 2019 @ 14:37

 11. Den førte udlændinge- og asylpolitik har i årtier kunnet sammenlignes med at holde fest. Og der har været en interesse i at gøre festen permanent og grænseløs. Men som med alle fester så bliver der på et tidspunkt noget med tømmermænd, oprydning og dagligdag.

  DR’s indslag er et forsøg på at skubbe gang i festen igen. I Sverige er der ikke længere festligt – og tømmermændene bliver slemme.

  Kommentar by BE — 8. juli 2019 @ 14:43

 12. “Enhver må føle med børnene i Sjælsmark, men det undrer, at et sådant indslag kan få grønt lys hele vejen igennem DR’s nyhedsredaktion.”

  Ja, enhver må undre sig over, hvad forældrene udsætter disse børn for, men når det gælder DR, undrer jeg mig ikke.

  Nogen har jo også ansvaret for Steen Nørskovs tilstedeværelse i Deadline og den lille vimse Abdel, der ideligt svanser rundt i programmer beregnet for intelligensmæssige amøber.

  Hvorfor skal jeg betale for al den hjernedøde og venstreorienterede symbolpolitik?

  Kommentar by Peter D — 8. juli 2019 @ 15:05

 13. @ Dansk – Skatteyder – Frustreret — 8. juli 2019 @ 14:37

  Yup, allah will provide.

  Kommentar by Santor — 8. juli 2019 @ 15:24

 14. > Fascist 12:34

  Har også læst artiklen. Alle ved, at talebanere, isidioter, boko haram negre og hvad disse terrorister kalder sig for tiden, slår mennesker ihjel for et godt ord.

  Der er blot et stort men: Er det virkelig vores ansvar i fx Danmark? I så fald skulle vi importere millioner af migranter fra deres dysfunktionelle lande.

  Lad os prøve noget nyt. Lad alle disse dysfunktionelle landes befolkninger tage ansvar for eget land og egne indbyggere.
  Det skal såmænd nok gå galt, dog næppe mere end hidtil, og uanset hvad kan vesten ikke redde disse shitholes.

  Sådan meget OT: Andre end mig, der har set fotos fra Roskilde Festival efter ‘gæsterne’ har forladt deres ufattelige svineri?

  I det festivalske hjørne: En deltager, 20-årig dreng og dermed med stemmeret fortalte Politiken, hvad der var hans største oplevelse på FørstiHegnet.

  Var det mon noget musik? Nej. Havde han mødt en sød pige. Nej.

  Han og et nogle andre tosser havde såmænd haft sildegilde med både marinerede sild og karrysild, dertil syv forskellige slags snaps. Efter ca. 2 timer var han så stangberuset, at han sov i 13 timer. Suk!!

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. juli 2019 @ 16:04

 15. Et andet aspekt ved pigen på billedet, den afviste asylansøger Hadis, er NETOP, at hun ikke vil og ikke kan blive som os danskere. Hun vil gerne bo i eget hus “som os”. Men mange danskere har netop ikke råd til at bo i eget hus. Og de danskere, der bor i hus, står tidligt op og går sent i seng for at arbejde til den løn, der skal holde realkreditten og boligskatter kørende. Et stressende liv for to fuldtidsindtægter. Og forud for dette fuldtidsarbejde ligger mange års skolegang og uddannelse, fri af kriminalitet. En perlerække af slidsom indsats.

  Sådan vil mange fremmede fra mindre udviklede lande ikke leve. Det viser statistikkerne over uddannelse, kriminalitet og deltagelse på arbejdsmarkedet. Man vil leve som sultan. Fede sig med dadler og halalkød, henslængt i vandret stilling på divanen og uden egen indsats. Allah og kommunen skal betale. Den går bare ikke længere i Danmark. Måske en tid endnu, men stemningen er for alvor vendt med Nye Borgerlige og Stram Kurs.

  Kommentar by tilfældig — 8. juli 2019 @ 16:14

 16. @tilfældig

  Din tilgang til sagen er super: “Med menneskerettighedernes triumf er velfærdsstaten blevet global. Problemet er bare, at velfærdsstatens finansiering er lokal…”

  Glidebanen – eller vejen til helvedet – sælges i udgangspunktet som et marginalt problem: Lige de få enkelte migranter bør vi da også tage os af – en mosaik af enkelttilfælde egnet for mediekampagner, som den hungrende velfærdsstat lige omfavne for nogle få uskyldige marginale skattekroner ekstra.

  Og så længe migrationsprojektet sælges som en marginalbetragtning, har “humanister” og “verdensfrelsere” held med at forføre/bedrage skatteyderne.

  Men så vågner skatteyderen op en dag og opdager, at det marginale er blevet til mainstream, at aktivistiske ideologer og medier har taget magten og pengene, og samfundets udløbsdato kan fastlægges ved simpel fremskrivning.

  Denne afsløring får i første omgang aktivistiske ideologer til at kalde den åbenlyse befolkningsudskiftning for en konspirationsteori, opfundet af den ekstreme højrefløj. Men virkeligheden kan selvfølgelig ikke skjules i længden gennem fornægtelse, udskamning og fordømmelse. Og her er vi så.

  Kommentar by traveler — 8. juli 2019 @ 16:22

 17. Smid dem ud og luk DR.

  Kommentar by Ewing — 8. juli 2019 @ 18:34

 18. Jeg mener at det er fuldstændigt malplaceret at blive ved med at “tærske langhalm” på den Sjælsmark historie, i stedet for, ganske enkelt at lade disse afviste fremmede sejle deres egen sø. Børnenes ve og vel er ikke vores sag, men UDELUKKENDE de forældre, som NÆGTER at forlade landet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2019 @ 21:17

 19. Ja, naturligvis vil de gerne have det som danskerne. Høj levestandard og masser af gratis goder. Det er jo derfor de er kommet til landet: For at få del i den (en stund endnu) forholdsvis høje velstand, og ikke for at redde livet fra forfølgelse. Dette faktum er efterhånden gået op for flertallet af danskerne.

  Broccolikrigen er selvfølgelig, som den skarptsynede Sørine Gotfredsen udtaler, et led i kampen for at slå en breche i flygtningepolitikken og få Danmark åbnet for fri indvandring af muslimer. De slappe politikere på venstrefløjen, er som sædvanligt nemme at gøre bløde i knæene. De lider åbenbart af den vrangforestilling, at det tjener deres egen sag at bøje af for den højtråbende flygtningelobby.

  Skal man være lidt kynisk, kan man dog sige at det såmænd ikke vil gøre den store forskel om de få familier på Sjælsmark får permanent ophold. Den meget høje gevinstprocent i asyllotteriet, gør det under alle omstændigheder yderst tillokkende for velfærdsjægere at søge til Danmark.

  Kommentar by JC — 8. juli 2019 @ 21:31

 20. En anden mulig løsning på Sjælsmarkproblemet, kunne være at tvangsfjerne børnene fra forældrene. De magter jo åbenlyst ikke deres forældreansvar når de misbruger børnene som gidsler i deres kamp for at få permanent ophold. Det ville måske desuden have en motiverende effekt på forældrenes lyst til at rejse.

  Kommentar by JC — 8. juli 2019 @ 21:42

 21. Et kollektivs funktionsniveau bygger på at flertallet følger vedtagne retningslinier. Hvis dem som, slidsomt og loyalt, bakker op derom, bliver taget ved næsen, af tilpas mange, bryder det sammen. For min skyld kan vi afskaffe velfærdssamfundet, de høje skatter og i øvrigt overgive alle de boliger, der blev bygget til danske arbejdere, til netop, danske arbejdere. Lad synke, hvad ikke kan flyde…..

  Kommentar by FrafaldenModerat — 18. januar 2020 @ 16:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper