8. juli 2019

Høje Kolstrup: Arabere angriber vagt, affyrer ‘bomberør’, smadrer forrude med stenkast fra gangbro

Politiet var hurtigt på stedet cirka 03.30 natten til i dag, men valgte at vente på ‘forstærkning’, hvorefter de unge forsvandt. De talte ‘dansk med mellemøstlig accent’, forklarer Jens Peter Rudbeck fra Syd- og Sønderjyllands Politi til JyskeVestkysten. En detalje der eksempelvis ikke er inkluderet i TV2′ artikel. Fra JV.dk – Unge kastede med sten fra bro: Vægter fik smadret forruden. Foto af bilen kan ses på TV SYD.

“Det viste sig at være en falsk alarm, men da vægteren fra vagttjenesten var i gang med at skrive en rapport, blev han pludselig omringet af seks-syv unge mennesker, der var mellem 15 og 18 år gamle og iført hættetrøjer.

– De unge mennesker forsøger at provokere min vægter, og de fyrer også bomberør af mod bilen, siger Johannes Kley, der er indehaver af Kley’s Vagttjeneste.

Det lykkedes vægteren at køre fra stedet, men da han kører under en gangbro på Camma Larsen Ledets Vej, står den samme gruppe unge på broen og fyrer bomberør af mod bilen, og der bliver også kastet med sten.

– Der er en sten, som rammer bilen og smadrer forruden, men der sker heldigvis ikke noget med vægteren, siger Johannes Kley.”

(Camma Larsen-Ledets Vej, Høje Kolstrup, Aabenraa; Se evt. tidligere post)

“Jeg frygter, at der er et parallelsamfund på vej på Høje Kolstrup, hvor danske værdier og kultur ikke bliver respekteret.” (Johannes Kley, Kley’s Vagttjeneste)

Oploadet Kl. 12:36 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102678/trackback

48 Comments »

 1. Vagten var nok stadig vantro dansker. Det er ellers et meget sjældent syn efterhånden. De fleste vagtselskaber, togselskaber, busselskaber og metroselskaber har efterhånden lært lektien; Man ansætter kun de kriminelles muslimske brødre og betaler dem beskyttelsespenge, hvis man vil have fred. De har kun respekt for deres egne.

  Kommentar by Fascist — 8. juli 2019 @ 12:46

 2. “Johannes Kley Vagttjeneste” – der har vi fejlen.

  Prøv denne: https://sc-ag.dk/om-os/
  Firat Kandemir, CEO – Afdelings-Chef | Fyn | Sjælland.
  Iton Roni, Afdelings-Chef | Jylland.

  De bliver nok ikke angrebet.

  Kommentar by Fascist — 8. juli 2019 @ 12:50

 3. Ovre i det blå-gule land få km fra Kbhvn, har de gamle politikere indledt en STEDFORTRÆDER-KRIG mod det svenske folk. Over 1OOO svenskere er allerede blevet myrdet, og hundredtusinder er ofre for hverdagsterror, bombebrag, bilafbrændinger og hus- og skolebrande osv., samt utallige politisk besluttede nedskæringer og forringelser.

  Selv svenske vælgere begynder efterhånden at forstå at rigsdagens gamle partier har indledt en stedfortræder-krig mod svenskerne.

  Men forstår den typiske dansker at også Danmark har kurs mod jungleagtige tilstande med massevis af overfald på fredelige bilister, cyklister og spadserende? Med massevis af hjemmerøverier og skyderier, knivstik og eksplosioner i gaderne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 13:11

 4. Johannes’ åbenbaring?

  “Jeg frygter, at der er et parallelsamfund på vej på Høje Kolstrup, hvor danske værdier og kultur ikke bliver respekteret.” (Johannes Kley, Kley’s Vagttjeneste)

  Kommentar by redneck — 8. juli 2019 @ 13:25

 5. Høje Kolstrup, har været en Ghetto.

  Kommentar by Ewing — 8. juli 2019 @ 13:32

 6. Og 90% af danskerne har lige stemt for mere af det samme. Og de gør igen ved næste valg.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. juli 2019 @ 13:43

 7. @ Kommentar by Fascist — 8. juli 2019 @ 12:50

  Det var dog en uhyggelig side, du der henviste til!
  Føj for Satan i Helvede.
  Men hvorfor ikke? Det er fremtiden i al dens gru.

  Kommentar by Knud Madsen — 8. juli 2019 @ 13:44

 8. Skal der ikke en beviling til for at drive et “sikkerheds”firma?

  Kommentar by dunk — 8. juli 2019 @ 13:58

 9. En anden episode. Studser over en sætning nederst i artiklen:

  “- Det er dog ikke vores indtryk, at det her er banderelateret, siger pressemedarbejderen, som ikke må oplyse, om de involverede har indvandrer-baggrund.”

  Som ikke må oplyse om? Hvem fanden siger det, og hvorfor?

  https://ekstrabladet.dk/112/biljagt-paakoerte-mand-paa-fortov-med-vilje/7705044

  Kommentar by Realist — 8. juli 2019 @ 14:02

 10. Kim Møller

  Jeg synes det kunne være interessant, hvis du også kiggede lidt på Sydjyllands Politis håndtering af sagen på Twitter.

  Det er måske bare mig der ser spøgelser. Men jeg kan altså ikke lade være med at bide mærke i, at gerningsmændenes alder pludseligt er blevet lavere og enhver information om deres eventuelle etnicitet er blevet fjernet.

  Kunne det mon være til ære for den politisk korrekte kerne af mediefolk, ansatte i godhedsindustrien og lobbyistlignende personer, der bruger store dele af deres arbejdsdag på at tweete venstreorienteret ævl og kævl, at Sydjyllands Politi redigerer virkeligheden?

  Jeg synes i hvert fald det er interessant, at artiklen nævner mellemøstlige unge, i alderen 15-18. Mens politiet går på Twitter med en fortælling om børn, potentielt under den kriminelle lavalder, hvis etnicitet, på trods af politiets egne observationer af gerningsmændene på stedet, åbenbart er et kæmpe mysterium.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 8. juli 2019 @ 14:03

 11. Under bloggen lidt før denne (afvist asylsøger) skriver “tilfældig” at Danmark er FORANKRET I TRAGISK SELVDESTRUKTION! Og det er en god og præcis beskrivelse af den nuværende samfundsudvikling, hvor kommunister/socialister/ feminister og falske borgerlige fører an. Vores kultur, fred og sikkerhed m.m. undergraves flittigt.

  Den vigtigste og allermest grundlæggende enhed i vores samfund, familien, er også under angreb. Familie- og skilsmisse-bureaukratierne, som domineres af kvindesagskvinder og røde feminister, har en negativ og fjendtlig holdning til mænd, familier og børn. Mænd nedgøres og diskrimineres, børn gøres retsløse og faderløse m.m. Resultatet er utallige familietragedier. Der er tale om en art rødfascistisk terror mod forældre. (som medierne har skjult i årtier)

  Oveni kommer de radikales familie-politik som er direkte pervers og børnefjendsk.

  Se kortfilmen “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”. Se skandalerne “Rosenly” og “Godhavnsdrengene”. Læs “Skabet” og andre bøger om overgreb på danske familier.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. juli 2019 @ 14:04

 12. Først gang jeg så historien i dag, stod der at en hvid fodbold ramte bilruden.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2019 @ 14:10

 13. Skatteyder – Frustreret — 8. juli 2019 @ 14:03 Ha Ha, du kan på ingen måder regne med den slags oplysninger fra politiet, de behøver ingen hjælp fra medierne. Ledelsen er ræverød og hamrende islamofil.

  Kommentar by Flaskeposten — 8. juli 2019 @ 14:21

 14. Kommentar by dunk — 8. juli 2019 @ 13:58
  Der skal også en bevilling til at sælge kebab og modtage kontanthjælp. Det kaldes integration og uddeles med løse hænder til iværksætterhorden.

  Kommentar by Fascist — 8. juli 2019 @ 14:41

 15. Pløk disse svin, ellers griber det om sig. Se blot Sverige. !!

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. juli 2019 @ 14:52

 16. Nøøøøøj, hvor VAR det heldigt, at I forhalede Jeres indgriben. Sølle impotente PIKMIDEPANSERE!
  Så slipper I også for al det videre besvær med håndteringen af de brune militser.
  Indse det nu!, I har mistet Jeres voldsmonopol.
  Hvor betryggende

  Kommentar by White knight — 8. juli 2019 @ 14:55

 17. Hvordan kan det være at signalementer altid giver meget præcise intervaller på gerningsmændenes alder men sjældent eller aldrig noget om hudfarve, hårfarve osv?

  Kl 4 om natten er det svært at se hvor gammel en person er… men alligevel ved politiet med 3 års nøjagtighed hvem de søger?

  Kommentar by redneck — 8. juli 2019 @ 15:01

 18. @ #13, Flaskeposten

  Det er også mit indtryk og derfor jeg synes det kunne være et interessant emne for Møller at kigge lidt på.

  For jeg har lidt svært ved at se, hvad diverse politikredse overhovedet laver på Twitter. Det er selvfølgelig praktisk nok, når de informerer om trafikuheld der påvirker trafikken og den slags. Men det er samme historie, hver gang en gerningsmands etnicitet er politisk ukorrekt. Så går politiet ind og tilbageholder/udelader væsentlige oplysninger.

  Så sent som i går lagde Sydjyllands Politi f.eks. nedenstående efterlysning på Twitter:

  https://twitter.com/SjylPoliti/status/1147921640581402626

  Ikke et ord om gerningsmændenes etnicitet. På trods af vidnerne har identificeret den ene som “arabisk af udseende”:

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-vidner-efter-vaebnet-roeveri

  Og den forbindelse kan jeg simpelthen ikke se pointen i politiets tilstedeværelse på Twitter. Hvis politiet reelt ønsker at bruge Twitter i deres efterforskning, giver det overhovedet ingen mening, at de tilbageholder væsentlige informationer. Det kan kun gøre politiets arbejde sværere, at de aktivt bruger et socialt medie til at sprede modstridende informationer og vidneforklaringer, man bevidst har gjort mere uklare end nødvendigt.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 8. juli 2019 @ 15:01

 19. @4

  Apropos åbenbaring!

  Dagens leder fra Politiken Øst:

  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11486419/Hver-for-sig/

  Kommentar by Va Sawva — 8. juli 2019 @ 15:08

 20. JyskeVestkysten har fjernet et link til uriasposten.

  Det skete i kommentarsporet.

  Kommentar by Ewing — 8. juli 2019 @ 15:43

 21. Politiet er ved at nærme sig svenske tilstande, deovre siger man ikke noget om hvilke slags person det kan være, de siger et menneske. Derfor kan de ikke få megen hjælp af befolkningen

  Kommentar by IES — 8. juli 2019 @ 15:43

 22. Det som dette oplæg til debat fortæller om, foregår jo nu overalt i Danmark. Og så er det ikke bare underdanskerne som angribes. Nej, hele middelklassen, overklassen og alle mulige danskere, børn, unge og ældre, er i farezonen.

  Kører en bilist en tur, risikerer han at få en stor sten ind gennem forruden. Eller hjulboltene mangler. Går en kvinde en tur, risikerer hun at blive overfaldet og mishandlet, evt. myrdet. Har en familie skolebørn, risikerer de at børnene får deres barndom og ungdom ødelagt. Ejer man et ur eller en mobil risikerer man at en røverbande med køller omringer og tæsker en. I Norge blev en milliardær-frue kidnapped og ingen har set hende siden. I Danmark har en milliardær-familie mistet tre børn til islamistiske terrorister. I Sverige får borgerne deres boliger sprængt i luften. Og i snit har hver eneste dansk familie betalt en halv- eller hel million kr. i ekstra skat til Chrborg/indvandrings-mafiaen.

  Hele den danske befolkning burde stå sammen for at stoppe masseindvandringen, inden Danmark går rabundus.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juli 2019 @ 16:10

 23. Hvor mange er det nu de er? De afdøde danskere,som advarede mod muslimerne -muhammedanerne -muselmændene og hvad nu navnene har været for de infame voldsparate lystmordere,som adlyder Muhammed,deres profet -siger de selv. Som oven i hans profetiske adfærd også bedrev sex med en niårig pige,som 56-årig.
  Fra “toppen af hovedet” kan jeg nævne Ludvig Holberg,Karen Blixen og ikke mindst Sankt Glistrup. Jeg ved der er mange mange flere. Men jeg erindrer ikke alle navnene. Det er dog sikkert og vist,at islam er noget skidt at have med at gøre,og at man skal sky det som pesten!
  Alligevel har vores snyltere på christiansborg gennem flere end 50 år,lystigt importeret netop den slags plagfulde mennesker,vel vidende,at det vil ende galt.
  Må de skamme sig til døde.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2019 @ 16:51

 24. jv.dk 1.oktober 2017
  https://www.jv.dk/aabenraa/Efter-aergerlige-episoder-Hoeje-Kolstrup-kaemper-for-sit-omdoemme/artikel/2544731
  “Foruden de to episoder fandt der også en mordbrand sted på Høje Kolstrup i begyndelsen af året, og alle episoderne er blevet massivt omtalt og flittigt kommenteret på de sociale medier. Det har givet ridser i lakken.

  – Det er mere end ærgerligt med de episoder. Det skal stoppes, og det er et imagetab, siger Karsten Hansen, der er skoleleder på Høje Kolstrup Skole”

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2019 @ 17:22

 25. Som jeg tidligere har skrevet, frygter jeg politiledelsen har fået mundkurv på. Friends in high Places.

  Og det er helt galt, hvis Jyske Vestkysten sletter link til Uriasposten i deres kommentarspor.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2019 @ 17:42

 26. Det er gdpr DVS persondataforordningen der siger at RACE er følsomme oplysninger. Tak til EU for at beskytte de kriminelle ( jeg håber ikke den forbitrede sarkasme er spildt!). Men retsplejen er offentlig ( endnu), så man kan komme ind og se straffesager er i retten .

  Kommentar by H. Nielsen — 8. juli 2019 @ 18:59

 27. Realist — 8. juli 2019 @ 14:02
  Mon det ikke stikker dyber end som så, at det også indebærer rapportering af kriminalitet begået af indvandrere, bosiddende i Danmark og som har fået dansk statsborgerskab.

  The new Marrakech agreement however, is furthermore expanded with the aim that governments in the countries concerned – including Denmark – will commit themselves to promoting a certain (positive) attitude toward migration with regards to media coverage, and even gives instructions on how to report on migration and the language (wording) to use. Media that do not, according to the Government, comply with the “ethical standard” imposed, or which, according to the government, expresses “intolerance, xenophobia, racism and other forms of discrimination against migrants” must be deprived media support. This is clearly stated in the 17th aim of the agreement on page 24:
  https://www.trykkefrihed.dk/the-global-conduct-for-safe-migration-act-is-an-attack-om-freedom-of-the-press.htm

  Kommentar by Jan huus — 8. juli 2019 @ 18:59

 28. k.m. — 17:22 – Tak for linket til Jydske Vestkysten.

  Formanden for lokalrådet på Høje Kolstrup, Hans Peder Thomsen: “Det er som at blive slået hjem i ludo med alle fire brikker på en gang”

  Hvad forgår der oppe i knoppen på Hans Peder Thomsen? – Danmark er under belejring/i krig med et morderisk muslimsk terrorregime, og så taler manden om ludo!

  Tror journalisten/chefredaktøren på Jydske Vestkysten også at Danmark er i gang med et slag ludo?

  Kommentar by T. Flodur — 8. juli 2019 @ 19:01

 29. https://ekstrabladet.dk/112/bilist-angrebet-af-boern-med-romerlys/7705112?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%E6ste

  Og se hvad EB kan få ud af den historie…bimlende vanvid !!!!

  Kommentar by Black Watch — 8. juli 2019 @ 19:05

 30. Vagtmanden er lovlig undskyldt, han må ikke bære våben.
  Jeg mener bare kæden hopper af hans trehjulede cykel, hvis han tror det hjælper at kontakte SSP og andre mystiske foreninger.

  Der sker jo INGENTING, andet end at danskere er til grin.

  Politiet har en dum vane med at kalde på backup, i stedet for at bruge deres uddannelse og våben med det samme. De skal fandme ikke lade sig skræmme af en håndfuld store drenge.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2019 @ 19:48

 31. Også på Høje Kolstrup.

  https://www.jv.dk/aabenraa/Kanonslag-og-dommerskub-Politiet-rykkede-ud-til-serie-5-kamp/artikel/2543280

  Kommentar by Ewing — 8. juli 2019 @ 19:56

 32. @ #26, H. Nielsen

  GDPR har intet at gøre med det.

  Det ligger sådan set i sagens natur, at informationerne ikke er personhenførbare. Hvis de var, havde politiet jo ikke brug for offentlighedens hjælp til at identificere de efterlyste.

  Der er ingen lov, officiel forordning eller regulativ, der forhindrer politiet i at offentliggøre informationer om en mistænkts særlige kendetegn, som f.eks. race, hudfarve eller accent.

  Den eneste grund, jeg umiddelbart kan se, til at politiet redigerer den slags oplysninger bort fra vidneforklaringerne, når de offentliggør dem på bestemte digitale platforme, er hensyn til enkelte brugeres politiske overbevisninger. For der er, som sagt, ikke nogen lovmæssig eller praktisk grund til at gøre det. De har tværtimod alle mulige gode grunde til at være så konkrete som overhovedet muligt i deres efterlysninger. Først og fremmest af hvilke, at efterlysninger, der i bund og grund kan koges ned til “mand af alm. højde og alm. bygning, iført alm. fritidstøj”, sandsynligvis kun er en marginalt mere effektiv efterforskningstrategi end at lave tilfældige opslag i CPR, baseret på terningekast.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 8. juli 2019 @ 20:01

 33. De træner i stik angreb. Forbereder sig på noget større. Vagten var blot træningsredskab.

  Kommentar by Michael Nielsen — 8. juli 2019 @ 20:05

 34. Meget mere politi, nok tre gange så mange, tak. Flere fængsler, flere fængselsfunktionærer, tak.
  Pryglestraffen genindført, tak.
  Tvangsarbejde genindført, tak.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juli 2019 @ 20:32

 35. Black Watch 19:05

  Det er den savlende sjovnalist David Rettardo, hvad fanden havde du regnet med, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. juli 2019 @ 20:50

 36. ja, det er resultatet af “den moderne” opdragelse, det skulle bare have været i min tid, så havde der faldet en god, gedigen røvfuld af, men uha, det kunne måske “skade” ungerne for altid, men jeg mener at det der sker i dag er mere skadeligt end en røvfuld er.
  Indvandrere som udviser en sådan opførsel bør udvises lige på stedet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. juli 2019 @ 20:55

 37. Hvis brugen af faste kameraer og droner blev mere udbredt, blev det lettere for politiet at finde ud af hvem der udfører disse MORD-FORSØG med tunge sten ned i bilers forruder. Men hvis politiet så fanger disse terrorister, og dommerne løslader dem med det samme, eller efter få timer, så forstår man jo godt at politiet ikke gider fange krapylet.

  Det rigtige ville være at stenkasterne blev tvangsfjernet fra hjemmet, fik 3-1O slag med et spanskrør hver dag i ti dage, 2-5 års indespærring eller strafarbejde og derpå effektiv udvisning. Kunne det sidste ikke lade sig gøre, burde de sendes til en lejr på Grønland.

  Men det er drømmeri. I praksis har mafiaborgen ingen vilje til at beskytte danskerne. Fangede forbrydere fra shit-hole landene får kun straffe de griner af, eller er stolte af og glade for.

  Migranterne er mafiaborgens kæledægger. Hvorimod vi danskere er udsét til at blive terroriseret, fordrevet og udskiftet. (læg mærke til hvor enige Enhedslisten, SF, S, R, V og K er om at danskerne kun er malkekvæg og slagtekvæg. Og selv DF tager pis på os)

  Den psykopat der dræbte en kvinde, invaliderede en mand og skadede et lille barn alvorligt, ved at smide en 3O-4O kg tung sten eller jernklods fra en gangbro ned på en bil, bør have livsvarigt fængsel i et grønlandsk eller rumænsk fængsel, hvis man nogensinde fanger ham.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juli 2019 @ 21:57

 38. Hvad islamister er for nogle, dokumenteres hos you tube, hvor der er film om blodig muslimsk/islamisk terror mod civile kvinder, mænd og børn. Se film om isis, isils og boko harams barbariske regimer. Og om EUs og Merkels plan om at fylde Europa med fanatikere fra 3O-4O afrikanske og arabiske lande.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juli 2019 @ 23:13

 39. Danskerne er skingrende sindssyge, at de finder sig i det og lever med det, ser igennem fingre med det, ikke reagerer på det, ikke forstår sammenhængen og alvorligheden og graden af psykopati og dens konsekvens osv osv

  Kommentar by Cat Girl — 8. juli 2019 @ 23:33

 40. @ T. Flodur – 19:01

  Det kan være, at Hans Peder Thomsen kun kan forholde sig til virkeligheden gennem brætspil. I så fald kunne man jo fortælle ham, at vi lige nu er i gang med et spil Stratego, hvor vi har 39 spejdere og 1 fane (Dannebrog), mens modstanderen har 1 feltmarskal, 20 underofficerer, 18 bomber og 1 fane (med stjerne og halvmåne). Noget siger mig dog, at han ikke ville fatte det alligevel.

  Kommentar by R. W. Emerson — 8. juli 2019 @ 23:56

 41. “falsk alarm” tror jeg næppe, startet med det formål at lokke vægteren til…

  Kommentar by Johnson — 9. juli 2019 @ 00:17

 42. Som sædvanligt forsøger hipposvinene og lügenpressen at skjule, at forbrydelsen er begået af skadedyr fra Mellemøsten / Afrika. Man skulle tro, at befolkningen kunne gennemskue bedraget, men nej – jeg tvivler.

  Kommentar by MODSTAND — 9. juli 2019 @ 00:18

 43. Til de der påstår at vi erbesat af muslimer

  FORKERT

  Vi er inficeret af socialisme og liberalisme.

  Kommentar by MODSTAND — 9. juli 2019 @ 00:22

 44. Når man er så DUM, at man går fra DF til Venstre på stemmesedlen (eller stemmer på Radikale, Konservative, eller Sosserne o.a tv.)…Jamen så må man selvfølgelig acceptere den slags. Danskerne burde for lang tid siden have indset, at man ikke kan stole på de andre islamsharia leflende partier..end DF, NB og Stram Kurs.

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2019 @ 07:24

 45. Kommentar by Facist 8/07 14:52
  Tak ,og hvad siger man saa ??

  Kommentar by dunk — 9. juli 2019 @ 07:59

 46. Der er muslimer placeret i alle vitale dele af samfundet: vagtværn, politi, militær, sygehuse, apoteker, laboratorier, lufthavne, medier, kommunekontorer, børnehaver, skoler, gymnasier, ældreplejen, offentlig transport, beboerforeninger, sportsklubber, banker, Udlændingestyrelsen, retsvæsen. Hvad ønsker de? Selvfølgelig kun at fremme deres egne! Sådan som vi burde være. Bare en lille tur gennem byen, og adskilllige store Mercere, Audier og BMW’ er passerede mig. Ført af unge mænd af muslimsk tilsnit.

  Kommentar by Uno — 9. juli 2019 @ 09:33

 47. #41 Johnson, netop. At en gruppe “unge” tilfældigvis skulle opholde sig, hvor alarmen gik af ved en fejl … kl. 3 om natten, lyder bestemt ikke tilfældigt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. juli 2019 @ 12:14

 48. En skønne dag, vil overskrifterne være; “benzintransporter smadrer gennem åbningen i Københavns moske, dræber 30 og sårer 50, deraf mange livstruende og brænder op i eksplosionsagtig brand, moskeen er totalt brandhærget, politi og redningsvæsen beder folk ikke at filme de kaotiske tilstande.” “signalement en kvinde i 20’erne efterlyses.” “Københavns overborgmester og biskop samt de radikales leder Morten Østergaard og kirkeministeren Joy Mogensen rapporteres blandt de døde.” ” Et kulturelt stormøde i anledning af ramadanen var i gang i moskeen.””Imamen udtaler fra sin ferie i Tyrkiet at det er et angreb på islam..”
  Og det vil han have ret i.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juli 2019 @ 21:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper