9. juli 2019

Mohamad: “Som flygtning, der kæmper flygtninges sag. Der er det sådan, at man er venstreorienteret”

Mohamad vil ikke rejse tilbage til Syrien frivilligt, men fastholder desuagtet sine ’syriske værdier’. Han stemmer venstreorienteret, for venstrefløjen er uvist af hvilken årsag helt vilde med kulturimperialistiske bosættere. Fra FSB – En syrisk migrant forklarer om fremtiden for dansk politik.

‘Som flygtning, der kæmper flygtninges sag. Der er det sådan, at man er venstreorienteret.’

Radio24syv har inviteret den syriske migrant Mohamad Alnabhan i studiet. Historien er, at han har fået en HF-eksamen og bliver fejret på sociale medier.

Men den syriske migrant fortæller også, hvordan migranter ser det som naturligt at stemme på venstrefløjen. En udvikling danskerne først lige har set begyndelsen på med det røde valg i juni 2019.

Radio24syv stiller naturligvis ikke et eneste kritisk spørgsmål til den mellemøstlige velfærdsmigrant Mohamad Alnabhan, der engang skrev sådan her i Politiken:

‘Når syrerne opdager, at der findes nogle steder i verden, hvor de kan skabe en bedre fremtid og et mere attraktivt liv for deres børn, er de villige til at risikere deres liv for at opnå denne bedre fremtid for deres børn’.

Men danskerne skal ikke bare betale for syrernes bedre fremtid. Danskerne skal selvfølgelig også acceptere, at islam bliver en central del af Danmark i takt med, at indvandringen fra muslimske lande stiger:

‘Vi vil tilpasse os det danske samfund, som vi lever i, men med påpasselighed, så vi ikke glemmer vores syriske værdier og vores religion,’ erklærer muslimen Mohamad Alnabhan.

Allah bliver endnu større i Danmark i fremtiden, og danskerne betaler gildet.”

(Mohamad Abd Almonams studenterhue: ‘Alhamdulillah’; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 01:56 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102688/trackback

24 Comments »

 1. Alhamdulillah = Alt tilkommer Allah eller tak kun Allah. Aldrig de vantro værter.

  Der bor 15 mio. syrere i Syrien lige nu, men det er selvfølgelig sjovere at få en tidsubegrænset integrationsydelse på 6000 kroner om måneden end at aftjene værnepligt.

  Kommentar by Syrienblog — 9. juli 2019 @ 03:35

 2. Her er lidt fra Wiki:

  Syrien
  Indbyggere = 22.530 millioner ( 2012 )
  indbyggere = 4,574 millioner (1960) Verdensbanken
  BNP pr indbygger = 3.400 $

  Danmark
  Indbyggere = 5.806.081 ( 2019 )
  indbyggere = 4,566 millioner (1960) Verdensbanken
  BNP pr indbygger = 50.100 $

  Her er lidt fra FN:
  ” Alene fra 2017 og frem til 2050 vokser verdens befolkning med 2,2 milliarder, og af dem vil de 1,3 milliarder komme fra Afrika. Nummer to på listen er Asien, der bidrager med 750 millioner mennesker. ”
  (
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/fn-inden-2030-er-jordens-befolkning-vokset-med-en-milliard-mennesker)

  Mens vi arbejder for et bedre samfund… Så skider Syrere (Sunni muslimer) unger ud der vil til Vesten… OG DU BETALER

  Kommentar by Ignoranten — 9. juli 2019 @ 04:50

 3. muhammed bør straks udvises af vores land. Han har aldrig haft nogen som helst tilknytning til Danmark,og vil sandsynligvis aldrig få det. Assad har bedre brug for ham,end den siddende regering har. -andet end en dum undskyldning for dem til at beskatte os mere end de allerede har gjort.

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2019 @ 05:22

 4. VED VALGET havde de danskere der var sløve, uvidende og ikke så kvikke at det gjorde noget, kun valget mellem blå og røde galninge og landsforrædere. Kun valget mellem asociale blå familiefjender og asociale røde familiefjender. Kun valget mellem blå byldepest og rød hundegalskab. Der var godt nok to nye partier, men medierne havde jo fortalt at de var racister og ekstremister. Så var der jo ikke andet at gøre end at stemme på de røde tosser, for de blå pampere var jo åbentlyst frække, uforskammede og komplet uduelige.

  Vi vælgere der ikke kan gennemskue hvordan vi hele tiden bliver holdt for nar, er nogle stakler. Vi gør vores bedste, og vælger skiftevis blå og røde regeringer til magten. Og lige lidt hjælper det. Og selv DF har svigtet os fuldstændig. Så nu aner vi ikke vores levende råd, eller vi tror naivt at kommunistpartierne vil redde os.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. juli 2019 @ 06:18

 5. Ja det er katastrofen i en nøddeskal. (Hvad i alverden laver kirken?). Vi skal selvfølgelig aldrig nogensinde acceptere Islam overhovedet. Det vil være frihedens undergang og dermed også Demokratiet. Muhammed flygter fra Islams katastrofale påvirkning og tager denne katastrofe med sig som noget værdifuldt(?).Få ham ud med det samme.
  I England er Tommy Robinson igen kommet i alvorlige problemer, og skal vist i Fængsel. Følg med der, og støt ham alt Det I kan (Fængsel i England for Tommy er det samme som langsom dødsstraf. Han vil blive slået ihjel af majoriteten af muhammedanerne der). Hjælp ham.

  Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2019 @ 06:21

 6. DEN SØRGELIGE SANDHED er nok at Danmark snart bliver som Venezuela, Libanon og Sverige. Afkristningen og feminiseringen af Danmark har anvist vejen til undergang. Den katastrofale svækkelse af vores demokrati, kultur og sammenhold, er oveni blevet forstærket af løgnefabrikkers røde vildledning og EU direktiverne. De sidste søm til Danmarks ligkiste er så Kalergi-planen, Marokko-traktaten og vampyr-borgens vanvittige politikere.

  Noget som var utænkeligt før i tiden, er nu ved at blive til et hverdagsmareridt. Politisk idioti plus besættelses-troppers guerilla-krig mod danskerne er nu normal-tilstanden i det lille yndige land.

  De barske og alarmerende oplysninger om hvad der foregår i Danmark og Sverige som Uriasposten, Den korte avis og Snaphanen bringer frem….. ignoreres af mange politikere og journalister….. men de mange facts afslører at begge lande har kurs mod kaos og en rædselsfuld fremtid.

  Danmark er en velfærdsstat og civilisation som hænger i en tynd tråd.

  Se også Black Pigeon om Merkel og EU = Europas Undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. juli 2019 @ 06:45

 7. Som flygtning er det sådan, man vælger at være venstreorienteret.
  They’re like water:
  Who always choose the way/ path of least resistance.
  SKRIIIIID og ta’ yallah huen med.
  Var det også Allaaaaaaaaaah, der gik til eksamen for dig?

  Kommentar by White knight — 9. juli 2019 @ 07:06

 8. Boligministeren vil nu skrotte ordet Ghetto om de berigede boligområder. Måske også en god ide. Lad os i stedet kalde det et Islamiseret påvirket boligområde.

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2019 @ 07:19

 9. Integration synes at vaere et ord der burde fjernes fra den Danske Ordbog har overhovedet ikke nogen betydning mere.Lov religion,kan kun trives i den sandkasse de roder rundt i totalt uanvendelig og farlig i andre kulturer

  Kommentar by dunk — 9. juli 2019 @ 07:41

 10. Er det bare mig, der tænker det, men har der ikke været bemærkelsesværdigt mange territorie- afpissende, grove overfald udført i flok af ungersvende fra de kulturberigende folkeslag, siden de røde vandt valget? F.eks. vægteroverfaldet ved Åbenrå? Det ligner mere og mere krigshandlinger mod danskerne. For hvad handlede det overfald egentligt om? Visselulle lille Danmark, du døve og blinde forhenværende kæmpe.

  Kommentar by Uno — 9. juli 2019 @ 09:08

 11. Medierne vandt valget, og vælgerne slugte Mette Frederiksens løfter om stram udlændingepolitik.
  Nu ser vi resultatet. Det ene dansk-fjendske forslag efter det andet, og da eleverne samtidig har sommerferie, er der tid til mere hverdagsterror.

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2019 @ 09:13

 12. Retsmøde for lukkede døre. Den tendens breder sig. Lur mig om ikke det er en af Allah’s raske svende
  https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/anholdt-efter-knivdrama-ved-kontiki-bar-offeret-syet-med-38-sting/ac27b594-f0db-470f-b637-3b01a442dac1

  Kommentar by k. m. — 9. juli 2019 @ 09:43

 13. MOHAMAD HAR JO RET i at de røde venstrefløjsere kæmper de invaderende hærskarers sag, asylanternes og asylsøgernes sag, evighedsturisternes sag, fup-flygtningenes sag, snylternes og de kriminelle islamisters sag, gadebandernes sag, røvernes og voldsbøllernes sag, narkosmuglernes og klanernes sag, syrienkrigernes og moskeernes sag, fjendernes og terroristernes sag.

  De blå partier er dog praktisk talt lige så skøre, svigefulde og forræderiske. V, K, LA og DF lod titusindvis af kulturfremmede strømme ind 2O15-19. Og alle fire partier accepterede Marrakech-traktaten, Danmarks dødsattest.

  INGEN af de gamle partier kæmper danskernes sag. Tværtimod, tværtimod!
  Christiansborg er endt som en skummel borg hvor det myldrer med kommunister, ateister, nihilister, satanister, løgnere, svindlere, feminister, tåber, forrædere og krapyl. Der er enkelte hæderlige undtagelser, men flertallet er i fuld gang med at ruinere og ødelægge Danmark.

  Fra demokrati til kleptokrati og fjernstyret diktatur. Det er den røde, blå og radikale politik 1968-2o19. Og nu er afgrunden så tæt på, at danskere i hundredvis er begyndt at falde ned i den.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. juli 2019 @ 09:46

 14. På en eller anden måde er det lykkedes de røde og centrum- venstre at bilde befolkningen ind, at fortsat udbygning af offentlig velfærd afhænger af migration af kulturfremmede, især muslimske folkeslag, som repræsentanten her med sin nyslåede HF-eksamen. Personligt hælder jeg til den anskuelse, at for meget velfærd(eller forventningen om) svækker befolkningens modstandskraft, fordi afhængigheden af ydelserne får en til at støtte partier, der lover mere velfærd, og som samtidig sikrer nye klienter og arbejdere til dette voksende Deep State fænomen ved at give nærmest fri adgang til flygtningemigranter fra den 3. Verden. Meget ville være bedre hvis folk tænkte på Danmark før pension, lægehjælp, psykologhjælp, daginstitutioner, boligstøtte, børnepenge osv. Ikke fordi jeg ikke jeg vil afskaffe alt det. Men desværre tror jeg ikke længere på, at befolkningen har de evner, der kan sætte Danmark i front. Ungdommen vil måske opleve så meget negativitet direkte fra de muslimske indvandring i sin ufortyndede form, at de til sidst må ud i en overlevelseskamp. Lær dine unge mennesker om Danmark, og få en masse børn mens du kan. Der er jeg enig med Marie Krarup ved hendes Mosbjerg tale.

  Kommentar by Uno — 9. juli 2019 @ 10:12

 15. OT (men dog indenfor pædofetens interessesfære)

  Danmark har ifølge domstolen ageret forkert, da manden har fået afslag på at få en uvildig bedømmelse af, hvorvidt han fortsat er farlig.

  Manden blev i 1996 dømt til forvaring for at have forsøgt at voldtage et barn på 10 år. Siden har Herstedvester Fængsel igen og igen vurderet, at han er for farlig til at blive udskrevet på prøve.

  Men en afvisning af at give ham en uvildig vurdering er en krænkelse af artikel fem i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, lyder det.

  Domstolen i Strasbourg sagde i 2018 ja til at behandle klagen over Danmark, hvilket sker temmelig sjældent. Endnu sjældnere sker det, at afgørelsen falder ud til klagerens fordel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. juli 2019 @ 10:36

 16. OT (men indenfor området islam og den vrede hos hvide mennesker, der naturligt opstår, når vilde muhamedanere skærer hovedet af hvide, danske og norske kvinder, voldtager puruge, hvide tyske kvinder eller massakrer hvide, franske børn og voksne med en stor lastbil).

  Tre gange har den 45-årige hovedmistænkte i mordet på Walter Lübke angiveligt stået uden for den dræbtes hus med en pistol i lommen.

  De to første gange, stod han der bare. Men om natten til den 2. juni var han så vred over drabet på to unge kvinder i Marokko, at han slog til og skød.

  Ifølge en politirapport, som blandt andre Süddeutsche Zeitung bringer uddrag af, har særligt tre episoder provokeret den 45-årige mistænkte i en sådan grad, at han var klar til at slå ihjel.

  Først var det de seksuelle overgreb på unge piger i Köln i 2015 og 2016. Dernæst terrorangrebet i Nice, hvor 85 personer mistede livet i 2016, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. juli 2019 @ 10:44

 17. […] Politiet har spillet fallit, og den danske befolkning står tilbage som taberne.Se også Mohamad: “Som flygtning, der kæmper flygtninges sag. Der er det sådan, at man er venstreorienter… […]

  Pingback by Dansk politi giver op: Turde ikke anholde stenkastende migranter i ghettoen – Free Speech Blog — 9. juli 2019 @ 12:41

 18. # 1o.36: Da han blev dømt, havde han tre gange begået overgreb på sagesløse.

  Kommentar by TP — 9. juli 2019 @ 12:52

 19. Mohamad Abd Almonam – snart dommer i en racismesag imod dig…

  Scenariet bliver mere og mere realistisk – glæd jer.

  Kommentar by Polka — 9. juli 2019 @ 17:30

 20. At en ‘fluktning’ fra selveste Syrien har taget en HF-eksamen er selvfølgeligt så ekstraordinært, ja, en utrolig bedrift, at historien burde være Breaking News på CNN.

  Kommentar by Kuffar — 9. juli 2019 @ 19:20

 21. Hvor længe kan vanviddet fortsætte. På et eller andet tidspunkt må befolkningen da vågne op. Man kan sætte sin lid til at mediemonopolet DR på et tidspunkt mister grebet om holdningsdannelsen.

  Der skal oplysning til og den får de brede, uvidende masser ikke af DR. Men færre og færre unge ser TV, så det giver måske anledning til en spinkel optimisme.

  Et andet håb er at de nye indvandringskritiske partier får momentum. En personlighed som Rasmus Paludan kan vise sig at være den nye Glistrup og skabe en jordskredssejr næste gang.

  Kommentar by JC — 9. juli 2019 @ 23:59

 22. Uno — 9. juli 2019 @ 10:12

  Korrektion: Det er Venstre og Konservative der, tilskyndet af de erhvervsorganisatoner der finansierer dem, har den vrangforestilling at velfærden kan reddes af importeret lavtlønsarbejdskraft.

  Det mener de røde ikke. De mener til gengæld at vi skal importere de samme mennesker af humanitære grunde.

  Så uanset om man stemmer på de røde eller de gamle borgerlige partier, bliver resultatet det samme: Flere muslimske kolonister og besættere.

  Kommentar by JC — 10. juli 2019 @ 00:14

 23. ” med påpasselighed, så vi ikke glemmer vores syriske værdier og vores religion,”

  Denne livsholdning gælder ikke kun syrere, man ALLE muslimer, helt efter de livspligtige/lovpligtige påbud i KOranen. Påpasseligheden kastes ligeledes over bord i takt med og ved enhver mulighed, der kan fremme islams herredømme.

  Det er JPs blogger, Hardrun Demitras, et strålende eksempel på. I hans seneste blog:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/harundemirtas/ECE11490730/Hvorfor-integrere-sig-når-landet-pisser-på-en/
  har han igen, igen, kastet enhver påpasselighed over bord, til fremme for sagen, for til umiskendelighed at udtrykke sin foragt for danskerne og det danske samfund.

  Det, vist rekord, lange kommentarspor er værd at læse og viser at flere og flere danskere har gennemskuet/begynder at forholde sig til* det muslimske forehavende og at flere og flere udtrykker deres klare menig derom.

  * kan også ses i Morten Uhrskov Jensens seneste blog, i JP, 08.07.2019 kl. 22:14, hvor han omgående tager islam-agenten Hardrun Demitras op som blogtema.

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. juli 2019 @ 00:51

 24. Ja, der ser vi resultatet af 30, 40 års fejlslagne integrations politik. Det kan kun blive værre. Hvornår vågner Holger Danske op af sin søvn i Kronborgs kassematter?. Nok ikke foreløbig!.
  Vi skal nok ikke forvente for meget af den nyvalgte regering.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juli 2019 @ 21:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper