9. juli 2019

Om ny udlændingepolitik: “Hvis man er radikal, kan den politik utvivlsomt udlægges som sund fornuft”

S-regeringens nye udlændingepolitik markedsføres som ’sund fornuft’, men er ret beset en ophævelse af Løkke-regeringens symbolske paradigmeskifte. Enhver regering der tager flere kulturfjerne ind i landet, end der kommer ud, er en del af problemet, uanset hvordan saucen serveres. God kommentar af Mikkel Andersson på Berlingske.dk – Socialdemokratiets udlændingepolitiske ’sunde fornuft’ er flere ind og færre ud.

“Mere tvivlsomt er det, at regeringen har genindført en ordning om, at flygtninge i arbejde i mere end to år kan blive i landet. Det var den nuværende integrationsminister, Mattias Tesfaye, ellers tidligere stærkt imod; han kaldte ordningen for ‘den lidt mærkværdige og oversete bestemmelse’ og ønskede den afskaffet, fordi flygtninge ’selvfølgelig skal tilbage og bygge deres eget land op igen’.

Tesfaye har forklaret sig med, at antallet omfattet af ordningen sandsynligvis bliver lavt… Argumentet om, at antallet, som har været i arbejde i to år, er lavt, underminerer desuden en anden af hensigtserklæringerne i det berømte forståelsespapir, hvor det på side 15 fremgår, at regeringen vil arbejde for ‘at mennesker, uanset hvor kort eller lang tid de opholder sig i Danmark (…) kommer i beskæftigelse’.

Hvis regeringens egen politik lykkes, og folk kommer i arbejde, bliver resultatet altså, at langt flere vil blive omfattet af reglen om, at man ikke bliver hjemsendt. På den anden side: Hvis man skal tro Mattias Tesfayes udmeldinger om, at antallet, der ikke skal hjemsendes, bliver lavt, skal regeringens egen integrationspolitik være en fiasko. Det er sund fornuft af den mere paradoksale slags.

Oveni kommer regeringens erklæring om, at Danmark igen skal modtage kvoteflygtninge, hvilket alt andet lige vil føre til et øget antal flygtninge i Danmark. Bundlinjen er, at den sunde fornuft har udmøntet sig i et scenario, hvor regeringen både øger tilstrømningen og har indført en politik, som vil gøre det sværere at hjemsende flygtninge, når der er fred i hjemlandet. Kort sagt: Flere ind, færre ud.

Hvis man er radikal, kan den politik utvivlsomt udlægges som sund fornuft. Hvis man er nyslået socialdemokratisk vælger, der er hoppet fra blå blok i forvisning om, at Socialdemokratiet ville videreføre den hidtidige politik, tvivler jeg på, at svaret er det samme.”

(Fra ‘Forståelsespapiret’: ‘En udlændingepolitik, der fremmer integrationen’; Grafik: UFM.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102693/trackback

18 Comments »

 1. “Antallet bliver sandsynligvis lavt”. Nej, det bliver højt når det rygtes ude i verden , at hvis man tager til Danmark og overlever 2 års statsstøttet deltidarbejde, så får man varigt ophold og forsørgelse af hele familien resten af livet. Danmark bliver en endnu større magnet for velfærdsjægere. Tesfaye skærer bare ud i pap hvad der er den uomgængelige konsekvens af Løkkes såkaldte paradigmeskift. Gad vide om Løkke eller DF selv har troet på at de ville rejse hjem efter at have arbejdet i 2 år. Som Rasmus Paludan siger: “De skal ikke integreres, de skal hjem”. Fordi de aldrig bliver rigtigt integreret, uanset om de har haft 2 års ufaglært arbejde eller ej.

  Kommentar by JC — 9. juli 2019 @ 11:23

 2. Politikerne arbejder utrætteligt for at indføre kalifatet i Danmark; jo før, jo bedre, synes at være mottoet.

  Kommentar by ino — 9. juli 2019 @ 11:28

 3. De Radikale vil tvinge danske børn ind i Vollsmose institutioner, hvor der er næsten 100% to-sprogene. Læs fyens.dk

  Kommentar by k. m. — 9. juli 2019 @ 11:29

 4. Det er en ond tankegang, at vi i vestlige lande vil frarøve lortelandene deres mest resursefulde individer for at drage nytte og rigdom ud af disse nærmest på imperialistisk måde, i stedet for at de kom til at gøre gavn i deres egne shitholes, som i den grad har brug for dygtige folk til at opbygge lortet.
  Det kan de politisk korrekte da ikke tillade?

  Kommentar by Knud Madsen — 9. juli 2019 @ 11:59

 5. Hvis man har svære hjerneskader efter at have sniffet lattergas, efter at have sprunget ud fra ti-meter vippen og ned i et tomt bassin, eller efter at have opholdt sig i et radikalt miljø i nogen tid, kan man da sagtens betragte de radikales politik som yderst fornuftig.

  Men hvis man har sin forstand i behold, vil man nok betragte radikal politik som snotåndssvag, rablende vanvittig og skingrende sindssyg. For det er en politik som er forræderisk, ondskabsfuld, landsskadelig og folkemorderisk. På een gang. Det radikale parti er et korrupt og skruppelløst rødnazistisk parti.

  Partiet går ind for at Danmark skal udleveres til besættelse og fjendtlig overtagelse. Dets medlemmer er vores fjender.

  Kommentar by TP — 9. juli 2019 @ 12:37

 6. I slut 90erne stod det klart at integrationen var fejlet og konceptet ikke virkede. Men vi skulle stadig bruge flere milliarder på det.
  I 00erne blev alt gentaget, men endnu flere milliarder i forbrug.
  I 10erne blev det igen bare være. Og med tanke på hvor mange gange vi gentager det samme eksperiment med forventning om at få det stik modsatte resultat, virker det efterhånden som om at integrationen er blevet en form for stats religion/kult. Og dem der ikke tror på den er naturligvis onde og så videre. Desværre er det MEGET svært at tale rationelt med kultister, og det bliver derfor mere end svært at gøre noget ved problemerne inden katastrofen rammer :(

  Kommentar by Hvideplov — 9. juli 2019 @ 13:33

 7. Kogt ned til dette: Hele Danmarks eksistens og ledelse/system er i dag baseret på løgn og bedrag på alle planer!

  Kommentar by Black Watch — 9. juli 2019 @ 13:44

 8. Det er simpelt:
  STOL ALDRIG ALDRIG PÅ EN RØD.

  samme med Deception-invasionen, men det er jo indlysende.
  Her en afsluttende komik fra fakekristelig daffald
  Ff

  Kommentar by Gaflen — 9. juli 2019 @ 16:13

 9. Folkekirken ville have godt af konkurrence fra andre religioner, mener Christian Juhl (EL), ny kirkeordfører for Enhedslisten

  Kristendommens næstekærlighed er for mig egentlig et socialistisk begreb. Jeg kalder det bare solidaritet.”
  Christian Juhl er døbt, men er meldt ud af folkekirken,..

  –nok gemmem årene ft,s suverænt dummeste og klammeste mand..

  Kommentar by Gaflen — 9. juli 2019 @ 16:17

 10. Hvis de med arbejdet mener kebabforretningen og med lokalsamfundet moskeen, er det jo faktisk ikke løgn.

  Kommentar by Fascist — 9. juli 2019 @ 16:19

 11. Du er en løgnagtig so-mikkel, Mætte Skideriksen.
  VI har hele tiden vidst det.
  Beklageligvis er den overvejende del af den DANSKE befolkning en samling godtroende blåøjede naive individer, der stadig tror på det bedste i andre.
  Hvor stor en fehler dét er. Er DU, og alle dine benægtende klakører det allerbedste bevis på.
  STORT TIL LYKKE med 4 år tops.
  Du får aldrig budet igen.
  Kost.

  Kommentar by White knight — 9. juli 2019 @ 17:09

 12. De radigale skal bare henrettes uden undtagelse når vi får fat i dem. Hele statsapparatet skal nedlægges og hele flokken af offentlige ansatte skal henrettes – alle uden undtagelse

  Kommentar by Cat Girl — 9. juli 2019 @ 19:25

 13. Vel er denne såkaldte integration (invasion) ikke gået godt, det er direkte løgn. Sprog og arbejde alene, er på ingen måde ikke det samme som at være velintegreret, endsige assimileret. Det er man først, når og hvis man tager kulturen og værdierne til sig, det har langt de fleste formentlig ikke gjort. Gjorde de det, kunne de slet ikke kalde sig muslim mere, da islam strider direkte mod det danske frisinds normer.

  Kommentar by LarsB — 9. juli 2019 @ 22:16

 14. To sprogede, betyder i realiteten, halvsprogede.

  Kommentar by Jsch. — 9. juli 2019 @ 23:16

 15. Cat Girl: selvfølgelig skal der være undtagelser, mange endda. Vi kan da ikke skære alle over een kam. Det ville da være yderst uretfærdigt. Slå nu koldt vand i blodet. Din frustration og fantasi løber jo helt løbsk ind i mellem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. juli 2019 @ 23:59

 16. Er Mikkel Anderson ikke bare en del af problemet? Han ævler løs i socialistbladet tide-berlingske. Men er han konservativ,eller fortaler for mere velfærd? Dagbladenes abonnenttal rasler ned. De eneste der efterhånden støtter dem er bibliotekerne og teve-radeo redaktioner,som i forvejen har snablerne nede i vores tegnebøger.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2019 @ 03:23

 17. Integration, assimilering?. Det eneste der bør gælde er at man som flygtning/migrant/asylant at de holdes inde i dertil indrettede lejre, indtil deres “sag” er færdigbehandlet hvorefter omgående hjemsendelse bør iværksættes i tilfælde af afvisning.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juli 2019 @ 20:59

 18. Ja, det går godt med invasionen her i lille Danmark. Sjov som venstrefløjen altid siger det går godt selv om alting er lort. Det gik altid godt med landbruget i sovjet den ene dag, og den næste dag skulle der importeres korn på grund af dårlig høst. På samme måde skal der importeres flere uciviliserede menneske til Danmark fordi integrationen går godt. Dog ikke i morgen hvor nyopstået vold og fordærv skal bortforklares med den oprindelige rationelle befolknings udskældning som racister. At de nytilkommende af genetiske (lav IQ) og kulturelle (inkluderende politik) årsager i de fleste tilfælde kun kan gøre skade på landet og vesten er en uønsket sandhed der skal ties. Kalifatet og agenda 21 må heller ikke nævnes, disse anti-civiliserede konstruktioner skal “virke” som en del af en “naturlig udvikling”.

  Kommentar by Hvideplov — 11. juli 2019 @ 10:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper