10. juli 2019

Røde Rosenkrantz taler sort: Instagram-selvmordsbrev kunne være undgået med etiske krav til blogs…

Som ung venstreradikal var hun med til at hetze masseindvandringens ofre, og hvorfor skulle man så ikke kunne retsforfølge folk der overlever et selvmordsforsøg. Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil understreger, at loven (?) ikke skal omfatte ‘helt almindelige privatpersoner’, men bloggere og lignende ‘med flere tusinde følgere’. Der er kun en ting der er værre end kollektivister. Kollektivister med magt.

Pernille Rosenkrantz-Theil kommenterer youtuber Fie Laursens instagrammede selvmordsbrev. Set hos Berlingske – Minister efter Fie Laursen-sag: ‘Dette ville have været en beskyttelse af både hende og hendes følgere’.

“En lignende hændelse må ikke kunne ske i fremtiden, mener Pernille Rosenkrantz-Theil, og derfor vil ministeren nu pålægge bloggere at følge de presseetiske regler.

‘Alle journalister kender til de presseetiske regler, der for eksempel siger, at man skal være påpasselig med at tale om selvmord i det offentlige rum. Når man administrerer store blogs med mange hundrede tusinde følgere, mener jeg, at vi kan stille samme krav. Havde Fie Laursen kendt disse regler, havde det forhåbentligt været en bremseklods, inden hun lagde brevet ud,’ siger Pernille Rosenkrantz-Theil til Berlingske.

Ministeren erkender, at der kan være tilfælde, hvor ejeren af en blog ikke er i stand til at træffe gennemtænkte beslutninger, og at der på den baggrund skal udpeges en form for bestyrelse, der har det overordnede ansvar for, at reglerne overholdes.

Bloggerne skal have en pligt til at udpege eksempelvis tre personer, som skal have kodeordet til bloggen eller profilen. Disse personer kan så fjerne et opslag, såfremt de vurderer…,’ siger ministeren.”

(Fie Laursen med 337.000 følgere på Instagram; Collage: 2017-19, se evt. her)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102721/trackback

26 Comments »

 1. Forbyd censur, beskyt GRL§77, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. juli 2019 @ 12:32

 2. Elsker Syrienblogs disclaimer:

  Har du tanker om selvmord? Så gør det! Eller det kan du måske heller ikke finde ud af?

  https://syrienblog.net/2019/07/09/regimet-vil-underkaste-bloggere-statsligt-naevn-pga-fie-laursen/ forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. juli 2019 @ 12:35

 3. Citat: “Bloggerne skal have en pligt til at udpege eksempelvis tre personer, som skal have kodeordet til bloggen eller profilen.”
  Med disse foreslåede pålagte krav til blogejere om at have mindst tre ansatte, så må der vel følge en eller anden form for passende økonomisk kompensation med kravet?

  Det gamle ordsprog om at “folk bliver klogere med alderen” gælder tydeligvis ikke alle.

  Kommentar by Henning Jensen — 10. juli 2019 @ 12:42

 4. Forbyd selvmord. Hvordan vil de lige håndhæve den lov?

  Hvorfor er Pernille Rosenkrantz-Theil lige pludselig blandet ind i en fladpandet narcissistisk bloggers ve og vel. Lad dog pigebarnet begå selvmord hvis hun vil, vi lever trods alt i et frit land. Vil Pernille Rosenkrantz-Theil straffe hendes familie eller tæve løs på den døde krop bagefter?

  Naaaaa, det handler om MAGT. Pernille Rosenkrantz-Theil vil bruge enhver lejlighed til at stramme magtskruen en tak mere og gøre os alle en smule mindre frie. Socialisterne i en nøddeskal.

  Pernille Rosenkrantz-Theil vil da skide på Fie Laursen.

  Kommentar by Santor — 10. juli 2019 @ 12:44

 5. Skuffende. Men også oplysende. Vi forstår ikke, hvordan vores modpart tænker, før de selv fortæller os det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. juli 2019 @ 12:59

 6. Det tog godt nok ikke langt tid fra skabskommunisten Pernille blev minister, til der kom forslag om at indskrænke vores alle sammens ytringsfrihed.
  Godt hun kun blev minister for børn etc., for tænk hvad det ellers kunne være endt med,

  Kommentar by Hertz — 10. juli 2019 @ 13:20

 7. Hvad med om ministeren bare selv får kodeordet til Uriasposten og bestemmer, hvad der skal fjernes? Det er det jo det, hun siger.

  Man kan evt. oprette en ny ministerium, der enten kunne hedde Propagandaministeriet eller Ministeriet for Folkelig Mentalhygiejne.

  Kommentar by Syrienblog — 10. juli 2019 @ 13:31

 8. Enhedslisten fik da heldigvis et halvsløjt valg, til gengæld fik partiet sin første ministerpost. At Pernille Rosenkrantz-Theil formelt opstiller for Socialdemokratiet skyldes udelukkende hendes ønske om at omgå Enhedslistens regler for hvor mange gange man kan genopstille til folketinget. At Socialdemokratiet og dets vælgere vil acceptere dette man man så undre sig over, men det er måske alligevel ikke så overraskende. Mogens Lykketoft er et godt eksempel på at man godt kan være formand for Socialdemokratiet selv om man åndelig set hører hjemme i Enhedslisten.

  Kommentar by bjarne binee — 10. juli 2019 @ 13:52

 9. Fie pigen med fuck racisme er ellers selv blevet kultur beriget
  https://www.bt.dk/kendte/fie-laursen-udsat-for-groft-overfald-jeg-har-ikke-fortjent-det-her

  Kommentar by redneck — 10. juli 2019 @ 14:34

 10. Fie Laursen og Pernille Rosenkranz er to eksempler ud af 1O.OOO på at politik-kvinder skader mere end de gavner. De er næsten altid kortsynede, forvirrede, overfladiske, lunefulde, selvoptagede, grådige, magtsyge og mandsfjendske.

  Kommentar by TP — 10. juli 2019 @ 15:32

 11. Danmark er inde i en dødsspiral og farten aftager bestemt ikke med sådanne åndelige undermålere på ministertaburetterne. Jeg tænker især på cigarrygerens søn eller barnebarn som politistats justitssminister. Puh ha vi lever i sandhed i spændende tider.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2019 @ 17:33

 12. Ja, det gik forbløffende nemt for kommunisten Pernille at skifte til Socialakrobaterne. Er de alle kommunister i det parti?

  Der var noget snak om et nyt og bedre lay-out for snart et år siden? Men intet er sket. Hvad med en tydeligere adskillelse mellem blogs og mellem indlæg? Hvorfor ikke tage ved lære af Berlingskes blog-debatter? De var overcensurerede så debatten nærmede sig svindel og bedrag, men teknisk set var de rigtig gode. Bl.a. blev der brugt nuancer i lysegråt til at adskille. Her flyder tingene for meget sammen. Vi er flere som synes at det kan gøres bedre rent teknisk. Noget som måske også kan skaffe flere læsere og debat-deltagere!

  Kommentar by TP — 10. juli 2019 @ 19:05

 13. Vi skal IKKE, gentager IKKE have noget makværk som Berlingskes “debat”system med omvendt kronologi og et i princippet uendeligt antal undertråde, hver gang der svares på en kommentar.

  KISS

  Kommentar by Træt — 10. juli 2019 @ 20:07

 14. Ikke nok med at PR er kommunist, så var det jo også hende, der skaffede adgang til de personer, der overfaldt vores tidligere statsminister og en minister fra de konservative. Men sådan en handling burde hun jo være fortid i et hvert parti med respekt for sig selv og demokratiet.

  En respekt der tydeligvis ikke findes på venstrefløjen, da Enhedslisten jo også gør brug af Pelle Dragsted. Til trods for at han har en fortid med politisk motiveret vold.

  Kommentar by na — 10. juli 2019 @ 20:13

 15. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid får lyst til at høre Boney M’s Painter Man, når snakken handler om Pernille https://m.youtube.com/watch?v=2BhIwytZWbg

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. juli 2019 @ 20:35

 16. #12 TP, vores tidlige statsminister, botox-bimboen, som kom fra fattige kår med indendørs swimmingpool, var jo også på partiskole i Moskva. Så intet nyt under Solen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. juli 2019 @ 00:25

 17. Pernille Rosenkrantz-Theil har, med fuld fart, kastet sig ud på glidebanen mod det totalitære styre, hvor censuren blot er ét af mange instrumenter til at holde befolkningen under kontrol.

  Vi begynder med: “Når man administrerer store blogs med mange hundrede tusinde følgere…”

  og

  “Bloggerne skal have en pligt til at udpege eksempelvis tre personer, som skal have kodeordet til bloggen eller profilen. Disse personer kan så fjerne et opslag, såfremt de vurderer…,” siger ministeren.

  Den fremtidige udvikling vil blive, som følger:

  Når man har en blog med “mange” følgere, så har man pligt til at udpege tre personer, etc.

  Senere:

  Når man har en blog, så har man pligt til at udpege to personer, og Ministeriet for Sandhed træffer den endelige beslutning om offentliggørelse.

  Du har kun en blog, hvis Pernille og hendes fascistiske venner, synes at det er ok.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. juli 2019 @ 00:34

 18. Mediernes etiske regelsæt tjener næppe andet formål end ensretning af befolkningens tankegang. Sagligt set er der ingen fornuftig grund til at undlade at omtale etnicitet, mens køn og alder fremgår af reportagerne. At være så grove smagsdommere at håndhæve forbud mod at omtale selvmord som dødsårsag i modsætning til andre dødsårsager er direkte dumt. Normativt at tabuisere selvmord må enten skyldes gammelreligiøs fundamentalisme eller et irrationelt had mod den frie valgmulighed at kunne træde ud af livet på et selvvalgt tidspunkt.

  Kommentar by perhag — 11. juli 2019 @ 02:39

 19. It takes one – to know Pernille, fra AFA til BZ – eller omvendt – er psykisk syg. Hun har derfor heller ikke svært ved at gense det hos Fisen Lauersen.
  En grim, syg kost, der angler efter opmærksomhed 25/8-366! og at blive elsket af alle. Hvilket ville ha’ været ulig meget nemmere, havde der været noget at holde af.
  Desværre er pigebarnet så belastende blæst og selvoptaget, at dette er et never happening concept.
  Fisen i et lyst selviscenesættende splitsekund:
  “Hvad nu hvis, jeg skriver et SELVMORDSBREV – OG OFFENTLIGGØR DET!”
  “DÉT, må ku’ aftvinge noget opmærksomhed og medfølelse og en masse; nej nej – gør det iiikkeeee!!” – “og dét endda, helt uden jeg behøver gøre det. Og ka’ sole mig i opmærksomheden”
  “Nøøøøj, hvor VIL folk helt sikkert sørge over mig, HVIS jeg er væk..” “SÅ, vil jeg få den ultimative sympati – og opleve folk ville ha’ grædt bollerne ud af hovedet over tabet…” (I’m guessing of course, but….)
  I wouldn’t bet on it Fiepigen.

  Men hør Pernille! DU er jo en handlingens mand;
  ku’ du ikke hente lidt praktisk inpiration hos Fisen hér?!

  Kommentar by White knight — 11. juli 2019 @ 04:54

 20. Nu har én af Pernilles venner hos youtube fået den geniale idé, at opfordre brugerne til at anmelde Lars Andersen for at fortælle om selvforsvar, fordi det er at betragte som opfordring til vold (smiley med himmelvendte øjne):

  https://www.youtube.com/watch?v=LLwvd0Kh6Gg

  Først inviterer de røde møgkællinger tusindvis af perkere og negre indenfor, og når disse tilbagestående individer opfører sig, som forventet, så må vi ikke forsvare os. Heller ikke mod fascisterne fra AFA, for de kæmper jo for mangfoldighed, eller noget… Vi må ikke engang tale om det, hvis det stod til Cristine Sørensen fra youtube.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. juli 2019 @ 05:03

 21. #19 White Knight, spot on! Jeg har set 2-3 minutter af hendes lortevideoer på youtube, sammen med en kammerat, der også havde stødt på navnet en masse gange, men uden at vide hvad tøsebarnet havde gang i. Findes der noget mere intetsigende, end en 20-årig tøs der pludrer om fester og make-up og vasketøj og hårplejemidler og og og … ?

  Men der findes tilsyneladende titusinder, hvis ikke hundredetusinder af idioter, som hellere følger med i hendes ligegyldige liv, end at interessere sig for f.eks. løgnekampagnen om “klimakrisen”.

  Og fordi det opmærksomhedshungrende tøsebarn fik den geniale idé, at skaffe opmærksomhed gennem et postuleret selvmordsforsøg, så kan vi iflg. Pernille Rødkrans Krejl nu se frem til, at hendes Ministerium for Sandhed skal afgøre hvad de brede masser kan tåle at høre.

  Ikke første gang at en enkelt eller nogle få tossers idiotiske adfærd får konsekvenser for alle os andre. Restriktioner, forbud, overvågning. Mindre frihed, for det synes die Parteigenossen ikke at vi skal have for meget af.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. juli 2019 @ 05:19

 22. Hun forsøger bare at indføre politisk censur ad bagvejen. Hun er og bliver en totalitær kommunist, uanset at hun har skiftet parti for at få magt. Torskedumt af S at give hende en ministerpost.

  Hendes strategi er for øvrigt meget smart og meget brugt. De yderste venstrefløjsaktive finder ud af at de ikke får indflydelse gennem et ekstremt parti. Så infiltrerer de et stort parti, og prøver at få deres ekstreme politik gennemført alligevel. Ligesom den tidligere kommunist Angela Merkel på succesfuld vis har gjort.

  Kommentar by JC — 11. juli 2019 @ 10:44

 23. Man kunne. starte med at indføre dødsstraf for selvmord, bare som et forsøg.

  Kommentar by Bastardo — 11. juli 2019 @ 15:27

 24. KISS=KEEP IT SIMPLE STUPID forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 15:29

 25. F*ck Islam.

  Kommentar by LarsB — 12. juli 2019 @ 18:53

 26. @ Carlo.

  Eller, i Pernille Rosenkrantz-Theil´s tilfælde Keep It Simple Sucker!

  Kommentar by Santor — 13. juli 2019 @ 18:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper