10. juli 2019

EU-vejsidebombe mod dansk udlændingepolitik: Kan genåbne ‘8.000 afslag på familiesammenføringer’

Sommeren 1998, da EU stadig var den yderste venstrefløjs fjende, tog autonome fra København til grænseovergangene i Kruså og Padborg for at aktionere imod EU under navnet ‘Grænseløse EU-modstandere’. ‘Luk røven – åben grænse’, og ‘Asyl til alle’ var parolerne. Junibevægelsen opløste sig selv i 2009, og Folkebebevægelsen mod EU er ude, og Enhedslisten taler ikke mere om dansk udmeldelse. En helt naturlig udvikling. Ingen promoverer bedre AFA-parolerne end EU-domstolen. De kan lukke røven på danskerne, åbne grænsen og give asyl til alle. No borders – No nations! er ikke graffiti for EU-domstolen – det er rendyrket ideologi.

Fra Berlingske – EU-Domstolen: Danmark har handlet i strid med reglerne om familiesammenføring.

“EU-Domstolen har netop vurderet, at Danmark har handlet i strid med reglerne i forbindelse med familiesammenføringer fra Tyrkiet.

Sagen er blevet kaldt en potentiel ‘vejsidebombe’ under dansk udlændingepolitik af nyudnævnte udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), og den har haft stor bevågenhed på Christiansborg, fordi en dom imod Danmark kan genåbne helt op til 8.000 afslag på familiesammenføringer fra Tyrkiet, så de familier altså kan få ret til at bosætte sig i Danmark. …

Sagen drejer sig om det krav, som Danmark i mange år havde om, at ægtepar, der søgte om familiesammenføring til Danmark, skulle have en samlet tilknytning til Danmark, som var større end til et andet land – f.eks. deres hjemland, Tyrkiet. Det såkaldte tilknytningskrav. …

Associeringsaftalen har bl.a. haft den betydning, at EU-lande ikke må vedtage nye begrænsninger for tyrkiske statsborgere med arbejds- eller opholdstilladelse i et EU-land samt for deres familiemedlemmer…”

(‘Grænseløse EU-modstandere’, Kruså Grænseovergang, 23. maj 1998; Foto: Collage)

Ministerpræsident Recep Tayyip Erdogan…

“Moskeerne er vores kaserner, kuplerne vores hjelme. Minareterne er vores bajonetter, og de troende vores soldater.” (1989)

“Assimilation ist ein Verbrechen gegen die Menschlichkeit” (10. februar 2008)

“We will multiply our descendants. They talk about population planning, birth control. No Muslim family can have such an approach.” (30. maj 2016)

“Make not three, but five children. Because you are the future of Europe.” (17. marts 2017)

Oploadet Kl. 20:24 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102737/trackback

65 Comments »

 1. Brugen af ordet “vejsidebombe” er helt ekstremt passende. Hvem bruger vejsidebomber? Det gør islamisterne.

  Kommentar by Quark — 10. juli 2019 @ 20:31

 2. Ovennævnte viser, med al, tydelighed, hvor vigtigt det er for Danmark at vi forlader EU. Hellere i dag, end i morgen!!!. Forbliven vil kun gøre vores problemer værre og værre ud i fremtiden. Ovennævnte bliver ikke det sidste, der vil i fremtiden komme mere, jo tættere vi kommer på EU føderationen, derfor UD NU inden det er for sent.
  Erdogan har direkte opfordret landsmænd, bosiddende i EU til oprør mod det bestående, netop for at, med tiden at bane vejen for et Stor Tyrkiet, en genrejsning af det osmanniske rige, overalt. Tænk lige over det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juli 2019 @ 20:38

 3. Dansk kultur med kristendommen i højsædet er kaput med denne dom.
  Pr. efterdag bliver der 3 valg muligheder:
  (1) Muslim.
  (2) Dhimmi.
  (3) Et hoved kortere.

  Kommentar by centerpoint — 10. juli 2019 @ 20:45

 4. Mette hviner af fryd. Nu har hun den perfekte undskyldning til at kassere paradigmeskiftet.

  Kommentar by Erling — 10. juli 2019 @ 20:45

 5. EU OG MERKEL ER VED AT GÅ AMOK overfor de europæiske og nordiske lande. Man kræver at vi skal give afkald på vores nationalstater/fædrelande, på vores fred, frihed og kultur. Der er tale om mørke, skumle og korrupte kliker som ønsker at forvandle Europa til et afrikaniseret, fattigt og krigshærget område. Der er tale om politiske sekter hvis medlemmer er åndsformørkede af kommunisme, magtgalskab og grådighed.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. juli 2019 @ 20:47

 6. Læs om det rædsels-regime som er etableret i Sverige. Læs “Terror-ofre hånes”. (24nyt.dk)

  Kommentar by Ole Jensen — 10. juli 2019 @ 20:50

 7. Det er rigtigt at også Tyrkiet presser på for at få magt til at oprette et kalifat, et osmannisk herredømme over europæerne. Og Merkel yder ingen modstand mod de tyrkiske planer.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. juli 2019 @ 20:54

 8. Under 2 verdenskrig samarbejdede de radikale med nazisterne. I dag samarbejder de med muslimerne, det viser de radikales fremgang ved sidste folketingsvalg tydeligt.
  Morten muslim er lige kommet i sine underbukser, flere vælgere til Danmarks eneste parti der slår sig op på landsforræderi.
  Ud af eu og ned med de radikale.

  Kommentar by Hagmann — 10. juli 2019 @ 21:04

 9. Vi bliver invaderet af muslimerne, og det er også deres oplagte mål, at erobre hele verden, så alle de vantro bliver udryddet. At danskerne ikke forstår det, er en katastrofe.

  Kommentar by IES — 10. juli 2019 @ 21:08

 10. Borgens flertal kan godt komme uden om denne dom, ved at ignorere den, ved at omformulere reglerne, ved at opstille andre og nye forhindringer. (som mange lande gør!) Men det er der næppe vilje til. Flertallet af politikere har kun vilje til at undertrykke, fordrive og udskifte det danske folk. Migranterne er deres kæledyr. Vi danskere er kun stemme-, malke- og slagtekvæg.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. juli 2019 @ 21:10

 11. Tyrkere og andet ross, med gedeknepper og pædofilistiske tendenser skal fjernes fra Danmark.
  Fætter og kursineforhold giver indavl, og det har stået på i næsten 1400 år.

  Vi bliver dikteret af EU hvad vi SKAL gøre, og det uanset hvad den Danske lov siger på området.
  Uanset hvad EU siger har de ingen bemyndigelse til at diktere os hvad vi SKAL og ikke SKAL.
  Ud af EU lortet kan ikke gå hurtig nok.

  Kommentar by Charles Nielsen — 10. juli 2019 @ 21:13

 12. Skid på diktaturer; luk røven-luk grænsen ingen islamister i vores land!

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juli 2019 @ 21:16

 13. Utroligt vi allerede har glemt den føderale republik Sovjetunionen som faktisk agerede på samme måde. I daglige diskussioner siger jeg blot nu at vi ligger som vi har redt, ja vi havde muligheden for at rede vores seng. Gud hvor jeg savner Levithan og tiden under Thomas Hobbes!!

  Kommentar by Moth — 10. juli 2019 @ 21:37

 14. Associeringsaftalen er fra en tid hvor man arbejdede på at optage Tyrkiet i EU. Man brugte pisk og gulerødder. Associeringsaftalen var en gulerod. En understregning af EU’s troværdighed, seriøsitet og målrettethed.

  I vore dage er Tyrkiet ikke længere kandidat til optagelse. Men guleroden er her stadigvæk.

  Kommentar by BE — 10. juli 2019 @ 22:00

 15. “Den brune Pia” (hvem grinte ikke af det journalistiske forsøg på at skabe en illusion af den nye minister som strammer?), gadekrydsmulatten, Mattias Tesfaye, agter helt forventeligt at respektere afgørelse om tyrkers ret til familiesammenføring.

  “Jeg er først og fremmest ærgerlig over, at vi har fået en dom imod os, men jeg synes ikke, at det er nogen grund til at gå i panik. Lige nu er vi i gang med at grave os igennem dommen og dens præmisser for at finde ud af, hvilke konsekvenser den får for Danmark, siger Mattias Tesfaye, der fastslår, at Danmark vil holde fast i ’stramme’ krav til familiesammenføring.”

  Det bliver meeeeget ’stramt’ med 5.000-10.000 flere tyrkere oven i alt det andet affald der strømmer ind i vores – engang – så dejlige og fredelige land.

  Nu venter vi på at DF springer op af æsken – for at blive helt og aldeles væk igen… Lidt som med Marrakesherklæringen og invasionsstyrkerne på motorvejene. NB vælger nok samme taktik.

  Messerschmidt vil puste sig op i en times tid og så er alt glemt, for det vigtigste er jo at være stueren (og folkelig på en kikset socialdemokratisk facon).

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/minister-kaldte-eu-sag-en-bombe-under-udlaendingepolitikken-nu-er-der-ingen-grund

  “Den brune Pia”

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/den-brune-pia/7695549

  Kommentar by Polka — 10. juli 2019 @ 22:19

 16. Danskerne er et folkefærd som SVIGTES OG TYRANNISERES mange-dobbelt:

  Familie-, børneværns- og skilsmisse-bureaukratierne tyranniserer utallige familier, børn og mænd. Masser af familieproblemer forværres derfor så meget, at børn får traumer eller bliver narkomaner, mens mænd ydmyges, hånes og gøres mindreværdige og retsløse.

  De øvrige bureaukratier tyranniserer også borgerne. F.eks. blev en kvinde i region syd ved en fejl erklæret død. Det betød at hendes indtægter ophørte og at hun blev påført talrige meget ubehagelige problemer som hun bøvlede med i et par år. Nu har regionen så tilbudt hende 445 kr. i erstatning for flere tusind kroners tab og to års besvær, ulemper og ubehageligheder. Hvis det ikke er at bureaukrater pisser på en borger, hvad er det så?

  Bliver man syg, overfaldet, skadet i trafikken, nedslidt, arbejdsløs, fraskilt, hjemløs….. kan man også opleve at blive tyranniseret. Se f.eks. hvordan kræftpatienter i behandling med kemo-terapi er blevet tvunget i arbejdsprøvning, se hvordan arbejdsløse er blevet behandlet af job-centrene.

  Så er der de danskere som bliver tyranniseret eller terroriseret af de mange fremmede kriminelle som er kommet til DK pga. åbne grænser og masseindvandring.

  Der er også de patienter og pårørende som svigtes eller tyranniseres indirekte, ved at der mangler sengepladser og resurcer, så patienter smides ud inden de er færdigbehandlet og kommet til kræfter. Eller livsfarligt syge stuves sammen på gange og kælderrum, eller nægtes ligefrem indlæggelse. (med dødsfald til følge) Eller ved at Sundhedsstyrelsen og “Patientsikkerhed” virker ad H…… til.

  Der er også danske skolebørn som mobbes og tyranniseres i skolerne, pga. overbelægning, uro og ballade.

  Også den faldende retssikkerhed som snyder massevis af danskere for retfærdighed, kan opleves som svigt.

  Der er også tyranniet overfor mange erhvervsdrivende (samt husejere, bilister,skatteborgere) som af EU og Borgen pålægges et hav af regler, krav, påbud, forbud, administrativt bøvl og masser af afgifter.

  Eller hvad med tvangsdigitaliseringen og IT-skandalerne som har ført til identitets-tyverier, hacking af kørekort- og cpr-registret osv. og læk af tusindvis af strengt private oplysninger.

  Man kunne opregne mange andre ting som er med til at gøre livet trist, ufrit, surt og besværligt for danskerne. Vores demokrati er ved at være en parodi og illusion, og nu skal vi åbenbart også fordrives og udskiftes. Det minder om den bureaukratiske stats-terror der er foregået i andre kommunistiske og fascistiske lande.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. juli 2019 @ 22:20

 17. Det startede med kul- og stålunionen (Frankrig og Tyskland). Tyskland er iøvrigt en Forbundsrepublik, bestående af mere end 80 Hertugdømmer.

  Kommentar by Jsch. — 10. juli 2019 @ 22:37

 18. Grundet den nu udvidede censur og indførelsen af i praksis orwellanske tilstande,mener jeg det vil være lidet opportunt at kommentere på denne post.

  Kommentar by Anonym — 10. juli 2019 @ 22:39

 19. PS: De kolde kendsgerninger er:

  at røde, radikale og feminister har 5O-doblet antallet af skilsmisser og faderløse børn

  at tusindvis af patienter er omkommet som følge af “reformer”

  at hundredtusindvis af danskere lider under EUs fjernstyring

  at masseindvandringen er en plage for andre hundredtusinder

  at vi har kurs mod samme tilstande som Sverige

  at mediernes hjernevask bevirker at flertallet af vælgerne stadig snorksover

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. juli 2019 @ 22:48

 20. Hvis vi blot retter ind og genoptager de mange sager, vil det skabe et glødende had på mange fronter.

  – Mod EU

  – Mod politikere og især regeringen

  – Mod tyrkere i Danmark

  – Mod indvandrere i det hele taget

  – Mod venstrefløjen.

  Det er ikke vanskeligt at forstå, at Mattias Tesfaye har sovet dårligt i nat.

  Generation Identitær er allerede på tæerne, og jeg ønsker dem al mulig held med de forehavender, de måtte sætte i gang. Det her er jo ikke mindst forfærdeligt for de yngste danske generationer, og det var slemt nok i forvejen.

  Kommentar by Peter D. — 10. juli 2019 @ 22:58

 21. Hvad med højesteret? ingen nævnet den højeste myndighed? Er vi suveræne? Hvor er Levithan?

  Kommentar by Moth — 10. juli 2019 @ 22:59

 22. ..ingen nævner…

  Kommentar by Moth — 10. juli 2019 @ 22:59

 23. Dem der gerne vil ud af EU, mange af dem stemte vel for EF, jeg selv inclusive, skal da bare læne sig tilbage, det bryder sammen, helt af sig selv. Hvad der så på en eller anden måde genopstår, tja. Det er vist interessante tider vi står overfor.

  Kommentar by Jsch. — 10. juli 2019 @ 23:11

 24. Jeg kan ikke mere, lortedanmark er færdigt.

  Kommentar by Piphans — 10. juli 2019 @ 23:17

 25. Når man ikke længere er herre i eget hus så er man tjener eller det der er værre – Slave.

  Luk Røven – Luk Grænserne – Luk EU!

  Kommentar by Santor — 10. juli 2019 @ 23:34

 26. Fra Information:

  “Sagen, som Danmark tabte ved EU-Domstolen onsdag, er blevet karakteriseret som en potentiel bombe under den stramme danske udlændingepolitik. Den handler om et tyrkisk ægtepar, der i 2010 fik afslag på familiesammenføring med henvisning til det såkaldte tilknytningskrav.

  Parret blev oprindeligt gift i Tyrkiet, hvor de fik fire børn, før de blev skilt. Manden flyttede efterfølgende til Danmark og blev gift med en herboende tysk kvinde og fik familiesammenføring med de fire børn. Siden blev han skilt fra den tyske kvinde og atter gift med den første kone, men da han søgte om familiesammenføring med hende, fik han afslag med henvisning til tilknytningskravet.”

  Kommentar by BE — 10. juli 2019 @ 23:44

 27. Så skal de tyrkiske fødemaskiner og deres ligeså behårede mænd vel have kontanthjælp, boligsikring, børnepenge etc. for de 20 år, hvor de ikke har været i landet? Mindre kan vel ikke gøre det. Nåh jo – økonomisk erstatning for den helt urimelige behandling, som de har været udsat for. Og en Mercedes.

  Velfærdsstaten er global – finansieringen lokal.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. juli 2019 @ 00:19

 28. Al snakken om stramninger og paradigmeskift er kun hykleri, bluff og humbug. Ren svindel. Både de blå og de røde politikere er danskernes ridefogeder, slavepiskere og fjender. Vi går svære, farlige og blodige tider i møde.

  Men både i Tyskland, Polen, Ungarn, Frankrig, Italien, Belgien, England og Sverige vokser mængden af protester og demonstrationer i gaderne. Det kan tænkes at EU bryder sammen pga. folkelige oprør.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juli 2019 @ 00:46

 29. […] Vi er ikke længere herre over vor egen skæbne, og danskerne gjorde end ikke mine til at benytte sine sidste rester af demokrati ved det nys oversåtåede Folketingsvalg. Formentlig takket være DR’s bedøvelse, aner de ikke, hvad der er ved at ske. EU-vejsidebombe mod dansk udlændingepolitik: Kan genåbne ‘8.000 afslag på fa… […]

  Pingback by Why Won’t Muslims Assimilate? « Snaphanen.dk — 11. juli 2019 @ 01:12

 30. ->17, Jsch.

  “Det startede med kul- og stålunionen (Frankrig og Tyskland)”

  Det startede faktisk allerede i 1942 da ledende tyske økonomer og Hitlers rådgivere mødtes for at diskutere hvordan Europa skulle ledes når freden indtraf.

  Linket nedenfor indeholder en pdf fil med de planer man lagde i 1942.
  https://www.scribd.com/document/62264732/German-design-of-the-EEC-1942

  Kommentar by grove city, ohio — 11. juli 2019 @ 02:35

 31. En aftale fra 1972 underskrevet af Anker Jørgensen. Herregud, det er jo i en anden tid generationer siden. Hvordan kan en dansk regering i dag ville bøje sig for dem dom ?

  Kommentar by BB — 11. juli 2019 @ 03:33

 32. Sidste år Marrakesh-aftalen og nu EU-dommen – Det systemiske selvmord accelererer så sandelig i disse år gennem massive overgreb på befolkningen, uden at de har en chance.

  Hvad skete der egentlig med Folketingets forsøg de sidste par år på at udfase associeringsaftalen mellem EU og Tyrkiet fra 1963?

  Og hvis associeringsaftalen var blevet udfaset, havde vi så undgået EU-domstolens vejsidebombe?

  Kommentar by traveler — 11. juli 2019 @ 07:09

 33. Tyrkeren, der måske også er ægteskabssvindler, burde være smidt ud for længst.

  6. Udlændingeloven
  Udlændingeloven indeholder i dag en række betingelser for tredjelandsstatsborgeres familiesammenføring med ægtefælle/samlever og børn, jf.
  lovens § 9. Der er tale om betingelser af forskelligartet karakter, som stiller
  krav både vedrørende den herboende person og den person, der ansøger
  om opholdstilladelse, og i visse tilfælde endvidere til familien som sådan.
  For så vidt angår udlændingelovens betingelser om ægtefællesammenføring kan det nævnes, at den herboende person – bortset fra nordiske statsborgere – skal have opholdstilladelse som flygtning eller som udgangspunkt have haft tidsubegrænset opholdstilladelse i mere end de sidste 3 år og være over 24 år. Den herboende skal som udgangspunkt stille økonomisk sikkerhed og må ikke de seneste 3 år forud for ansøgningen have
  modtaget kontanthjælp mv. Endvidere må den herboende som udgangspunkt heller ikke, i tiden indtil ansøgeren opnår tidsubegrænset opholdstilladelse, modtage kontanthjælp mv. Den herboende må som udgangspunkt
  ikke være straffet i nærmere angivet omfang eller have forfalden gæld til
  det offentlige og skal råde over en bolig af rimelig størrelse, have bestået
  Prøve i Dansk 1 og have været under uddannelse eller i beskæftigelse i
  mindst 3 år inden for de seneste 5 år forud for ansøgningen og fortsat være
  under uddannelse eller tilknyttet arbejdsmarkedet. Den person, der ansøger
  om opholdstilladelse, skal som udgangspunkt være over 24 år og bestå en
  danskprøve som betingelse for fortsat ophold, jf. nedenfor. Endvidere kan
  nævnes, at begge parter skal underskrive en integrationserklæring, at parrets samlede tilknytning til Danmark normalt skal være større end tilknytningen til et andet land, og at det ikke må kunne anses for tvivlsomt, at ægteskabet/samlivet er indgået/etableret efter begge parters eget ønske.

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2019 @ 07:16

 34. off-topic

  retssagen mod Tommy Robinson virker meget mistænkelig. Danske medier er tavse, selv om han søger politisk asyl i USA, og dermed kan starte et diplomatisk slagsmål mellem Trump og England.

  Er de bange for han kommer til USA og afslører råddenskaben i engelsk retsvæsen og de mange overgrebssager, som også hemmeligholdes?

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2019 @ 07:34

 35. Ja det er selvfølgelig fortidens katastrofale aftaler, som ikke er ændret af fejhedspolitikerne, som hellere vil være Folkeforrædere overfor Deres egen befolkning, end bryde diplomatiet overfor denne…Usekulære diktatorreligion med dens Førerprofet, som Islam jo er alene i dens konstruktion, for ikke at nævne alle de andre modbydelige uhyrligheder som virkeligheden beviser der er, når tilhængerne følger skrifterne…Men når vælgerne vælger som de gør ligger de som de har redt (synd for dem af os som stemte DF, NB og Stram kurs…det gælder selvfølgelig ikke jer. Vil ikke bebrejde jer hvis i emigrere). til 34) (K.M) ja den er pilrådden, og er ren politisk forfølgelse overfor den mand som var med til at afsløre og dække de 1300 småpiger der blev holdt som sexslaver af islamiske bander.Han er i livsfare alene ud fra UK myndighederne behandling af ham. STØT TOMMY ALT DET I KAN.
  Ellers støt SIAD. Jeg holder nok selv skrivepause (sommerferie) fra nu. Hjertelig tak for jeres indsats. God sommer. God weekend :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2019 @ 07:53

 36. ALT KAN MAN bilde danskerne ind, hvis blot man jonglerer med ordene. Så bliver kommunister/socialister til humanister….. feminister, mandsfjendske kvindesagskvinder og krænkelsesparate typer, gøres til forkæmpere for retfærdighed….. og invaderende, krævende, utaknemmelige, voldelige og fanatiske muslimer og islamister udråbes som “berigere”.

  Mens skabsradikale udgiver sig for at være borgerlige. Der kalder fortsat masseindvandring for “stram politik”.

  Omvendt gøres modstandere af Danmarks ødelæggelse og udslettelse til racister, dæmoner, tosser og svinehunde.

  Det er ingen nyhed at socialisme og masseindvandring nærmest altid ender i elendighed, sygdom og død, diktatur og fallit, vold og mord, terror og krig. Se hvad der foregår i Venezuela, Sverige, Libanon, Frankrig, Grækenland, Nordkorea og mange afrikanske lande.

  Men danskerne flest stoler på hvad radio- og tv-kanalerne og papiraviserne fortæller dem. Propagandaen sluges råt. Sidst den store løgn om co2 og klimaredning.

  Mens familieopløsning, moralsk forfald og nedskæringer breder sig, lyves og ævles der lystigt videre om bomstærk økonomi, bedre velfærd og faldende kriminalitet osv. Og borgerne sover videre, mens radikale og fascistiske partier forbereder det danske folks fordrivelse og undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juli 2019 @ 08:33

 37. PS: Snaphanen bringer nu hårrejsende eksempler på voldelig fordrivelse og etnisk udrensning af svenskere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juli 2019 @ 08:45

 38. De siger Ursula von der Leyen er borgerlig. Det kan hun ikke være hvis går ind for at afvikle Tyskland og oprette en Eurpæisk diktator union

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2019 @ 09:11

 39. Danskerne og resten af verden for den sags skyld er knald i låget

  Kommentar by Cat Girl — 11. juli 2019 @ 09:57

 40. I dag mødes Mette Frederiksen med Angela Merkel. Det bliver vist en rystende oplevelse, hvor Merkel tvinger Frederiksen til at lempe vores asylpolitik.

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2019 @ 10:25

 41. Danskerne har nu 2 gange stemt ja til at have et retsforbehold. Det burde betyde at EU ikke kan blande sig i interne danske retsregler, herunder indvandringsregler. Retsforbeholdet er tilsyneladende en narresut, som ikke er noget værd i praksis. EU bestemmer på den ene eller anden måde altid i den sidste ende. Den danske befolkning er blevet snydt så det basker.

  Når danskerne bliver spurgt om hvad de mener om EU, er de positive. Det de mener er at de er bange for at få samme behandling som Storbritanien og miste penge. Under fernislaget er de særdeles negative overfor EU-diktaturet.

  Kommentar by JC — 11. juli 2019 @ 10:35

 42. Vafo.dk :flertal er imod at hente børn af IS krigere til Danmark

  Kommentar by k. m. — 11. juli 2019 @ 11:01

 43. Hvis man som dansk politiker eller vælger foretrækker ufred, ufrihed og BARBARI frem for fred, frihed og civilisation, har man naturligvis knald i låget, som Cat Girl skriver.

  Man kan derfor sagligt fastslå at rødkålshovederne, de radikale og lignende tumber er skrupskøre eller dummere end snot. Eller evt. korrupte ud over alle grænser. For det de arbejder på er jo at Danmark skal blive til et jammerligt og barbarisk land i stil med Somalia, Sudan eller Libanon.

  Det røde radikale parti er løgnens og forræderiets parti. Det vil aldrig bringe danskerne andet end idioti, ondskab og død. Og alle partier som accepterer eller løber med på den forvrøvlede radikale politik, er lige så skøre og farlige.

  Den radikale politik er altødelæggende, og vil skabe djævelske og uudholdelige tilstande i Danmark og resten af Europa.

  Det er nærmest ufatteligt at så mange politikere og journalister bakker op om politik som vil gøre deres eget land til et rædselsfuldt sted at være.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. juli 2019 @ 11:10

 44. k.m. — 11. juli 2019 @ 07:34

  Du har ikke forstået, at Stephen Yaxley-Lennon er færdig og politisk uinteressant.

  Sidst han var i USA, blev han smuglet illegalt ind af Pamela Geller/David Horowitch’ pengetank, og man var så kålhøgne, at man offentliggjorde det foran et svensk tv-kamera. USA vil ikke vide af Yaxley-Lennon, og pengetanken har ingen interesse i ham ude for UK. Heller ikke i UK efter det katastrofale valg. Han er heller ikke i besiddelse af nogen særlig viden, og hans opråb til præsident Trump er patetisk og begynder med en løgn: “My name is Tommy Robinson”.

  Yaxley-Lennon står ifølge egen vurdering til fængsel. De sociale engelske myndigheder har sikkert allerede i lang tid været involveret som sikkerhedsnet under hans kone og tre børn, hvis sind må hænge i laser efter den behandling, han har givet dem. De har som britiske statsborgere ret til at blive taget hånd om i form af den nødvendige hjælp, en hjælp de ikke kan regne med at få i USA.

  Yaxley-Lennon vil nu rive børnene væk fra deres skoler og det eneste, de sikkert har tilbage, nemlig retten til hjælp på skatteborgernes regning. I forvejen må det have været forfærdeligt for børnene igen og igen at erfare gennem medierne, at deres far fortæller, at han snart dør, fordi nogen vil slå ham ihjel.

  At Snaphanen refererer “Robert Spencers” vilde løgne om “hundretusinder” af voldtagne britiske piger, viser blot hvor fanatisk og hensynsløs den konservative jødiske propaaganda kan være. Den er også uendelig nedladende, tunet ind som den er efter et publikum med pygmæhjerner eller helt i deres følelsers vold.

  Kommentar by Peter D. — 11. juli 2019 @ 11:32

 45. 11:32 “Peter D”
  F.EKS: (FØRSTE HIT PÅ MIN GOOGLE SØGNING)
  independent.co.uk/news/uk/crime/grooming-gangs-uk-britain-newcastle-serious-case-review-operation-sanctuary-shelter-muslim-asian-a8225106.html

  Kommentar by Cat Girl — 11. juli 2019 @ 12:21

 46. Kort referat af Peter D (D for Denialist) ovenfor:

  1. Deadnaming
  2. Guilt by association
  3. Misrepresentation (straffen er ikke for at tale usandt, men for foragt)
  4. “Think of the children!”
  5. Selvvalgt uvidenhed og misrepresentation

  Retorik fra ende til anden.

  Kommentar by Quark — 11. juli 2019 @ 12:45

 47. 44) Læs og se venligst TR -tv. Nej De engelske myndigheder har kun chikaneret hans familie. Politisk er han selvfølgelig interessant alt imens denne domstol åbenbart selektiv anklager ham som BBC journalister fuldstændigt bryder. Det kan fuldstændigt dokumenteres, alene ud fra hans første arrestation (som blev filmet), og retssagens afgørelse. Det er et uhyrligt angreb på ytringsfriheden, ud fra en konstrueret anklage som intet har med virkeligheden at gøre ud fra anklagens påstand (aggressivt interview), og dermed er UK justits gået fra Jura til politisk forfølgelse af manden. Det er afstumpet at AI ikke har spurgt til sagen endnu. Følg selv med på youtube.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2019 @ 13:46

 48. Rettelse:. som ud fra den påstand, BBC journalister så forbryder sig imod overfor ham- uden konsekvens selvfølgelig. -Læg mærke til De stakkels pædofilslave anklagede muslimers mundtlige reaktion overfor ham under interviewet, som han selvfølgelig reagere roligt på.

  Det er afstumpet at affærdige denne politisk forfulgte person, som bravt at har kæmpet imod pædofile sexslavebander.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2019 @ 13:50

 49. Michael Unna.

  Alt hvad jeg har set og læst om den sag har bekræftet, at Stephen Yaxley-Lennon blev løsladt før tid på betingelser, som var tindrende klare. At han derefter undlod at rette sig efter dem, og at han derfor dømmes for foragt for retten. At journalisterne, som han sammenlignes med, arbejdede under andre betingelser, ændrer intet ved den sag, og den har intet som helst at gøre med i almindelighed at tage ytringsfriheden fra Yaxley-Lennon. Desuden mener man at kunne påvise, at han med sin uansvarlige optræden har ophidset til yderligere selvrådiske handlinger, som man netop havde forsøgt at undgå.

  Du kan vel også sige dig selv, at hvis der virkelig var blevet pakistaner-groomet “hundredetusinder” af britiske piger, ville der være måske flere millioner slægtninge, venner og solidariske, der bakkede op om Yaxley-Lennon, og det beviste valget, at der ikke er. Han fik kun procentvis ganske få stemmer i det nordvestlige England, hvor den berørte underklasse ellers er stor, og man ikke er sarte i det hele taget Men folk vendte tommelfingeren nedad.

  Hvad Snaphanen og Aia Fog i Danmark og Hans Rustad i Norge mener om den sag, har ikke den fjerneste betydning i en britisk retssal, ligesom den transatlantiske jødiske propaganda betyder nul og nix.

  Det engelske retssystem er, som det er, og jeg tillader mig i høj grad at tvivle på, at de nævnte har nogen som helst indsigt i det, de kritiserer ud fra egne erfaringer i egne lande. Som det ganske klogt bemærkes andet sted her på Uriasposten, er der en sammenhæng mellem britisk ret og briternes tidligere evne til at styre et verdensomfattende kolonirige. De kan være hårde og har altid været det også mod deres egne, men skal det ændres, skal behovet komme inde fra, og her vil jeg gøre opmærksom på, at vi stadig er mange danskere, der altid vil være taknemmelige over, hvad denne robusthed betød for os under WW2.

  At I har brug for helte, vedkommer heldigvis ikke de britiske dommere, ligesom de fleste heldigvis finder det moralsk forkasteligt, når nogen forsøger at købe sig til at influere på et andet lands retssystem i almindelighed. Det være sig jøder, russere – you namet it. Det er jo netop det, vi i igen og igen fremfører i vores kritisk af EU.

  Psykisk set er typer som Yaxley-Lennon velbeskrevet i faglitteraturen, og det gælder desværre også Boris Johnson. Overfladisk charme, hurtge på aftrækkeren, veltalende, elsker at være i rampelyset, stribevis af løgne osv.osv. Det ender altid galt.

  Kommentar by Peter D. — 11. juli 2019 @ 14:34

 50. “Peter D” – Din evne til matematik vil jeg vurdere til at være en stor evnesvag mangel, ligesom resten af dine ubehjælpsomme fordrejninger af virkeligheden, udover at afsløre at du er en sølle tabernazist fra Politiken-Rådhuspladsaffaldsskuret, yderligere blot viser din totale mangel på evne til at observere, sortere skidt fra kanel mellem affaldsløgne og almindelige lettilgængelige kondsgerninger, som med sig bærer vidnesbyrd om deres kendsgerningsnatur og forstå/erkende/indrømme virkeligheden, men da du er nazist fra affaldsskuret Rådhuspladsen, så var det altsammen forventeligt.

  Når der er 700 ofre i Newcastle så er der på landsplan .. flere

  Kommentar by Cat Girl — 11. juli 2019 @ 16:28

 51. 49) Jamen jeg vil da anbefale man kigger efter på Youtube. Tommy Robinson overtrådte intet i forhold til den første optræden, hvor han anklagede de nu skyldige, før de var blevet dømt. Man kan følge domsafsigelse på Tommy TV-et.
  Lad mig lige slå en ting fast. De britiske myndigheder kunne have valgt at holde ham under den første fængsling i det førstnævnte arresthus, men man flyttede ham direkte til et Islamisk dommineret fængsel, hvor han direkte var i livsfare, og hvor maden han fik serveret var blevet farligt at spise for ham, fordi man derigennem kunne chikanere ham yderligere. Jeg kunne blive ved. Jeg er enig med dig om WW2 og den britiske magt DENGANG, og en dem jeg beundre til at stå imod tidsånden DENGANG var og er Winston Churchill (Du kan selv se hvad han mente om Islam), men det kommer ikke sagen ved i dag…Desværre.
  Tommy blev dømt for- agressivt at interviewe de pædofildømte—“How do you feel about the werdict?” (Hvordan lyder det i dine øre? Agressivt? læg mærke til svarene han får fra de dømte…ikke megen anger (seksuelt nedladende udtalelser om hans mor etc)….Se det selv. Se selv hvordan BBC o.a interviewer ham, og netop her kan man kun sige. JO DET HAR ALT MED YTRINGSFRIHED AT GØRE. Judirisk teknisk kan man sige at, hvis man tiltaler en pædofil foran en retssal, før den pædofile er blevet dømt for pædofili af retten, kan man måske blive dømt for at underbygge anklagen i bagvaskelsens juridisk spidsfindige pæditessedetaljer. Tommy Robinson? vi taler om en Afghanistan soldat der vender hjem og finder hans kvarter islamiseret. Han går så i aktion…Er han perfekt? nej han har tidligerre været hooligan. Det har han erkendt og undskyldt.
  Hvad den britiske underklasse angår, så kender du godt det snobberi, som den må ligge under for, og den risiko den løber ved aktivt at bakke ham op. Vi skulle jo nødigt være racister og islamofober, så derfor er det nok bedre vi ikke bakker en mand op, som kæmper imod de bander som DOKUMENTERET HAR VOLDTAGET PIGEBØRN 1300 VIA SEXSLAVERI- hvilket et par modige aviser blev med at bore i. Men det er jo Tommy Robinson skyld det blev dokumenteret, så retssagen er tydelig politisk motiveret, og han gør ret i at søge asyl i USA. Se det selv på TR-tv youtube. (Trist. Han ikke har fået den opbakning han fortjener i befolkningen. Sikkert pga Engelsk diskression og forlegenhed, og vel også fordi man er bange for den store islamiske minoritets og aggresive fremfærd). Se det selv på youtube.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2019 @ 16:31

 52. Jura/Tommy

  AN OPEN ADVISORY TO TOMMY ROBINSON
  YT-Hash: hqgH9RIVlhc
  89.696 visninger

  Peter OfEngland
  Offentliggjort den 12. mar. 2019

  Kommentar by Cat Girl — 11. juli 2019 @ 16:42

 53. (Lige tilsidst. Det engelske retsvæsen har også dokumenteret voldtægterne.)

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2019 @ 16:47

 54. (Minirettelse: Underklassen må finde sig i snobberi fra de diskret arrogante politisk korrekte overklasse)

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2019 @ 16:54

 55. Michael Unna, jeg har ikke sået tvivl om voldtægter. Der er begået rigeligt mange til at gøre dette til et sort og tragisk kapitel.

  Men det var åbenbart ikke nok for den til USA udvandrede tyrkiske (jødiske?) “Robert Spencer”, som gangede tallet med flere hundrede. Han er en af stedets guruer, og dette gør debatten ligegyldig, fordi den under de præmisser automatisk ender i hegnet og alene bliver til et hyggeforum for en sekt, der dyrker samme interesser og svinger mellem blind heltedyrkelse og idelig nedrakning.

  USA kommer aldrig til at give Stephen Yaxley-Lennon og hans familie asyl, man er fuldstændig ligeglad med ham, og hvorfor skulle man ikke være det? Vær sikker på, at man ikke frivilligt vil fornærme briterne ved at overtage deres ballademager, for det er sådan han bedømmes. Det er også vanskeligt at se, hvorfor man skulle påtage sig forsørgelsen af en traumeramt familie på fem personer. Formodentlig har Stephen Yaxley-Lennon desuden stadig indrejseforbud.

  Jeg konstaterer, at du ikke tillægger det betydning, at der blev udvist foragt for retten, og det er du ikke ene om her på stedet. Derfor stopper min debatdeltagelse, for jeg tror ikke, at der er grobund for at ændre noget i konstruktiv retning, så at den kommer videre og ikke ender i rendyrket fascisme. Men I kan da glæde jer over, at I var med til at vælte den borgerlige regering. Den var ikke meget værd, men alternativet bliver sikkert værre, og det var uhyre nemt at forudse.

  Kommentar by Peter D. — 11. juli 2019 @ 17:19

 56. Grotesk at der stadig tales om, hvem der skal ind, fremfor hvem der skal ud.

  Kommentar by Winged Hussar — 11. juli 2019 @ 18:09

 57. Mødet imellem merkel og mette er de nok blevet enige om en ny neger indvandring syd fra.

  Kommentar by Anonym — 11. juli 2019 @ 18:47

 58. “Peter D” = Niels O, same same som altid

  Kommentar by Cat Girl — 11. juli 2019 @ 18:56

 59. Peter D’s store idolers rigtige navne var heller ikke Lenin og Stalin, men Ulyanov og Jughashvili.

  Kommentar by Træt — 11. juli 2019 @ 21:48

 60. Cat Girl 18:56, satans også. Troede møgsvinet forlængst var afgået ved døden.

  Niels O er død…. Svinet hængte sig selv på Sankt Hans

  Niels O er afgået ved døden, onsdag den 15. juni 2016 på sindssyge hospitalet Sankt Hans i Roskilde.

  Han havde kontinuerligt snydt sig adgang til sindsygehospitalets biblioteks computer med netadgang, hvor han kæmpede med sine indre dæmoner ved at overskide netmediet 180grader med radigalt sludder og defaitistisk vrøvl.

  Til sidst kunne Niels O – aka som psykopaten, Niller Nul, nulliteten – ikke leve med sine skingrende sindssyge udgydelser, så han hængte sig i et økologik hampreb på Sankt Hans.

  Han var nøgen under selvmordet, og han masturberede så voldsomt under kvælningen, at der blev fundet blodutrækninger på hans sørgelige asiatiske minaturegren, der dog ikke ejakulerede i denne forbindelse.

  Don’t Spank The Monkey After Midnight havde Niels O skrevet med sort tusch over sin store ølvom.

  Der er ingen pårørende, der vil vedkende sig afdøde, der derfor brændes og asken indhyldes i et durum brød, og så bliver retten serverets til svinene i en lokal grisestald i Roskilde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 23:42

 61. Carlo Di Napoli II 23:42

  WHOOOO-HOOOOA! I’m a sucker for sarcasm!

  Jeg véd, der er mange der er uenige med mig.
  “Tal et ordentligt sprog” osv.
  Det HAR vi prøvet i 40-50 år. Og det har sgh hjulpet fedt.
  Spot,og spe, forhånelse og sarkasme, er noget magtmennesker frygter. Det underminerer deres jagt på respekt og anerkendelse – og somme tider anglen efter at være frygtede.
  Tag vore brune invasorer. De kræver respekt og frygt. Intet kan få en perker til at eksplodere, som antydningen ringeagt og det de anser som manglen på respekt.
  Ironi og sarkasme fornemmer jeg, er den mest effektive måde at klæde idioter af på.
  Akkurat som i eventyret om kejseren.

  Kommentar by White knight — 12. juli 2019 @ 06:43

 62. Hverken et folketingsvalg eller en evt. EU-afstemning, vil man længere kunne stole på i resultat, den tid hvor magteliten accepterede et andet svar end det ønskede er forbi. Får man ikke først sin vilje af legitim vej, gennemtrumfes målet alligevel, det er formentlig allerede tilfældet i lande som England og Tyskland. Kun sådan kan planen føres ud i livet, for normale mennesker ville aldrig gå med til den invasion der foregår, så dumme er dog hverken englænderne eller tyskerne. Deres protestpartier får formentlig mange flere stemmer, end man officielt kender til (ligesom Stram Kurs herhjemme), men disse partier truer som helhed projektets gennemførsel i Europa.

  Kommentar by LarsB — 12. juli 2019 @ 18:43

 63. Landsforræderne får nye kronede dage under den nye forræderiske regering (den gamle var ikke meget bedre)

  Kommentar by Torsten — 12. juli 2019 @ 20:26

 64. http://www.Tommyappeal.com (youtube).

  Kommentar by Michael Unna — 14. juli 2019 @ 16:03

 65. Hvem falder for den slags gejl?

  Kommentar by Thomas — 17. juli 2019 @ 14:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper