11. juli 2019

Danmarks Statistik: Mohammed/Muhammed er det mest populære navn i Københavns Omegn (2018)

Selvom enkelte fra Levakovic-klanen har skiftet efternavn til det danske ‘Sommer’, så siger udviklingen i nyfødtes navne en del om de demografiske ændringer der finder sted i disse år. Nye Borgerliges Mette Thiesen fortæller på Facebook, at Muhammed er det næstmest populære navn i Københavns Omegn. Det er faktisk værre end som så.

En afdelingsleder fra Danmarks Statistik fortæller på forespørgsel fra undertegnede, at statistikken deler de otte kendte stavemåder af Muhammed op i to. En Mo- (Mohammed, Mohammad, Mohamed, Mohamad) og en Mu-kategori (Muhammed, Muhammad, Muhamed, Muhamad). På landsplan blev 118 sidste år navngivet Mo- (svarende til plads nr. 72), og 103 navngivet Mu- (svarende til plads nr. 85). “Vi lægger ikke de to navne sammen, da vi sidestiller det med fx Pelle og Palle, der også betragtes som to navne.”, fortæller hun, og uddyber, at de otte stavemåder samlet set ville række til en 31. plads i Danmark.

Hvis der er 44 der er navngivet Mu- i Københavns Omegn, så er der nok også mere end tre der er navngivet Mo’, jf. tallene for Danmark som helhed. Med andre ord: Muhammed er det mest populære drengenavn i Københavns Omegn.

(Danmarks Statistik, 2019: Navne på nyfødt 2018 efter landsdel: Link)

PS: Jeg kæmper for at få de eksakte tal, der i så fald vil blive indskrevet i posteringen.

Oploadet Kl. 15:19 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102759/trackback

57 Comments »

 1. Mo. og Mu
  Er muslimske navne, så de skal ikke integreres, de skal ikke assimileres, nej de skal UD.

  Støt Stram kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 11. juli 2019 @ 15:55

 2. BORGENS PARTIER HAR GANG I EN DEL LYSSKY PROJEKTER, som ikke tåler dagens klare lys. Et af projekterne er befolkningsudskiftningen og afrikaniseringen/islamiseringen af Danmark. Medierne søger at skjule galskaben, men sandheden om hvad der foregår, pibler alligevel frem mange steder.

  Hvad sigøjner-klanen Levakovic’s angår, benytter den sig nu af forskellige danske efternavne. Se EB og BT.

  I øvrigt er det påfaldende, at mens harmløse små skolepiger smides ud af landet med brask og bram, kan man ikke finde ud af at smide voldsmænd, røvere og mordere ud. Det er selvfølgelig fordi asyl-systemet styres af politikere og bureaukrater som ikke har vilje til at være retfærdige/ til at bevare Danmark som et ordentligt land.

  For problemerne med de kriminelle asylanter kunne forlægst have været løst.

  Kommentar by TP — 11. juli 2019 @ 16:04

 3. I 198O’erne blev det lovligt at skifte navn i tide og utide. Det er noget som bl.a. har været til gavn for mange kriminelle. Når de blev for berygtede under deres eget navn, fik de bare et nyt. Også udlændinge har brugt loven, så arabere og negre nu kan bruge Olsen og Andersen osv. som efternavn.

  Kommentar by TP — 11. juli 2019 @ 16:20

 4. Der er mange flere; Mohammed, Muhammed, Mohammad, Muhammad, Mohamad, Muhamad – bare af dem jeg kender. Prøv at smide dem sammen.

  Kommentar by Fascist — 11. juli 2019 @ 16:23

 5. De skal ud. Alle skal ud.

  Kommentar by Ewing — 11. juli 2019 @ 16:46

 6. En tyrker lader sig skille fra sin tyrkiske kone. Gifter sig med en “tysker”. Opnår derved ret til familiesammenføring. Bliver skilt igen, gifter sig med sin oprindelige kone og vil nu have hende familiesammenført til Danmark + 4 unger vist. Det er bare en af platugle- historierne som når op til overfladen. Vil æde en rådden kebab-rulle hvis det ikke viser sig at det er meget mere omfattende.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 11. juli 2019 @ 17:00

 7. En anekdote som ikke holder vand i den virkelige verden, i ved, den som fornuftige mennesker lever i, er historien om frøen i gryden der langsomt sættes i kog. Pointen er at den koges ihjel, fordi det går så langsomt. Den er dog fin til at illustrerer nedbrydningen af vores værdier og samfund. Havde man meldt ud fra starten hvilke forandringer muhammed ville have vores samfund ville de fleste have betakket dig. Men vi er blevet småfodret med løgne, fortielser og håbefulde antagelser. Da jeg var yngre troede jeg at politikere var visionære, de politikere jeg har lært at kende halser efter en udvikling de overhovedet ikke kan overskue. Hvis væksten skulle være argumentet for at importere islam til vesten, vil jeg hellere leve på en sten og leve af suppe til mine dages ende.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 11. juli 2019 @ 17:30

 8. Bare lige en faktuel detalje: Muslimske børn bliver ikke døbt, men navngivet. Dåben er kun for kristne.

  Kommentar by tilfældig — 11. juli 2019 @ 17:32

 9. tilfældig 17:32 På landsplan blev 118 sidste år navngivet Mo…

  Der står intet—ikke ET ord—om dåb i Kim Møllers artikel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 17:46

 10. Den førstefødte dreng i en muslimsk familie, skal have navnet muhammed stavet på 8 forskellige måder. Jeg siger også som Carlo Di Napoli—- forbyd islam i Danmark

  Kommentar by IES — 11. juli 2019 @ 17:59

 11. Jeg undrer mig gang på gang – – – hvorfor alle disse indpakkede løgne?
  Jeg kan til nød forstå at man kan ønske sig et kommunistisk samfund hvor alle teoretisk er lige, men hvorfor nogen overhovedet kan ønske sig et muslimsk samfund hvor alle er ulige – det går over min forstand.

  Kommentar by Henning Jensen — 11. juli 2019 @ 18:48

 12. 18:48 Alle vores ledere, alle partierne, alle medierne, alle institutionerne er købt af globalisterne. De har stjålet alle pengene og demokratiet afskaffede vi i 1972 – Derfor

  Kommentar by Cat Girl — 11. juli 2019 @ 18:58

 13. Tyskland går all in i deres selvudslettende selvhad.

  Germany’s domestic intelligence agency on Thursday said it would step up observation of the far-right Identitarian Movement in Germany, after designating it an extremist body.

  The agency, known by its German acronym BfV, said the group had now “passed beyond the stage of suspicion” and was considered “a verified extreme right movement.”

  The assessment gives the security agency enhanced surveillance powers against the group, which was founded in 2012.

  Germany’s Identitarian movement is estimated to have some 600 members and has sister organizations in other European countries, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 19:04

 14. Åndssvagt argument fra DST, Palle er IKKE Pelle
  Men Muhammed = Mohammad

  Muhamad 1
  Muhammad 69
  Muhamed 1
  Muhammed 32
  I alt 103

  Mohamad 13
  Mohammad 51
  Mohamed 20
  Mohammed 34
  I alt 118

  Samlet 221

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. juli 2019 @ 19:52

 15. Det passe perfekt, Oscar, Noah, William og Olivers forældre knuselsker nemlig partier der arbejder for Muhammads klan. Og de bliver gode Dhimmoer i fremtidens danmarkistan

  Kommentar by redneck — 11. juli 2019 @ 20:03

 16. Muhammed er navnet på en historisk fiktiv person, vi tror sørme på illusioner; hvor blev nominalisten af?

  Kommentar by Moth — 11. juli 2019 @ 20:06

 17. vi sidestiller det med fx Pelle og Palle,

  Sikke noget ævl. Pelle er den svenske form for “Peter”, mens Palle kommer fra Paul.

  Petrus og Paulus er to meget forskellige navne.

  Kommentar by MartinH — 11. juli 2019 @ 20:58

 18. En møgbeskidt 19-årig Muhamad/Muhammad//Muhamed/Muhammed/ Mohamad/Mohammad/Mohamed/Mohammed er blevet tiltalt for at have dræbt den jævnaldrende Lorenz Matras med kniv nytårsnat.

  Drabet skete i Borgergade midt i København.

  Foruden drab er den 19-årige perkerhvalp også sigtet for drabsforsøg og grov vold mod i alt tre andre unge. Det fremgår af anklageskriftet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 20:59

 19. 16. Moth
  Muhammed er navnet På den meste Berygtede Pædofet.
  Vi skal blive ved til dette pædofile navn, er fjernet fra Danmark.

  Stem Stram Kurs. Dette er den eneste vej.
  Pernille Vermund lyver: Man kan ikke stole på hende.
  se:
  https://youtu.be/EnIH-OadKXQ

  Og den tilhørende link til videoen med “For frihed demoen” hvor Paludan holder tale. Dette vises længere nede i tilhørende tekst.

  “Se mere”

  Kommentar by Charles Nielsen — 11. juli 2019 @ 21:00

 20. Fire personer er blevet varetægtsfængslet for drabet nytårsmorgen på 19-årige Lorenz Matras, der var fra Farum. Det skriver Ekstra Bladet.

  Varetægtsfængslingerne skete torsdag, efter fem personer var anholdt dagen inden. Den ene blev løsladt. De fire varetægtsfængslede er mellem 18- og 28 år gamle og nægter sig alle skyldige.

  I samme avis stod den 19-åriges mor forleden frem og bad om hjælp til at opklare drabet. Ved samme overfald blev den 19-åriges tre venner også såret. Furesø Avis erfarer, at hele gruppen er fra Farum.

  Københavns Politi har tidligere beskrevet, at de to grupper først befandt sig foran 7Eleven i Gothersgade i København, og at de kom op at skændes. De bevægede sig derefter ind i Borgergade, hvor overfaldet skete foran en restaurant.

  Politiet efterlyste den 23. januar en sort Audi i forbindelse med overfaldet, der var blevet set og filmet køre fra stedet.

  Varetægtsfængslingerne er foreløbigt på 27 dage.

  Iiiiiiiiiiiiihh. Altzååååå. Hvor bliver vi multikulturelt beriget, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 21:04

 21. JA, VI DANSKERE FINDER OS I ALT FOR MEGET. Se bloggen foran denne om DRs usandheder, kl. 21.o8. (Gud se i nåde til os)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juli 2019 @ 21:17

 22. Fire mænd, hvoraf de tre er tyrkiske borgere, i alderen 18 til 28 år (mindst to af mændene er 28 år) skal i retten i forbindelse med et knivdrab på en 19-årig mand nytårsaften.

  Dette er så konklusionen fra en af TV 2 Nyhedernes kendte journalister og såkaldt live-reporter Lisbeth Davidsen.

  Måske dette forklarer meget godt, hvordan den københavnske medieelite ser på en sag, hvor en tyrkisk statsborger på 28 år er indblandet i et knivdrab på en ung dansk mand – Lorenz Matras – der var på sin første bytur i København, forbyd islam i Danmark. http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/02/tyrkisk-knivmand-er-bare-en-mgunge.html?m=1

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 21:46

 23. Muhammed er en nasser. Thor knepper hans mor.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. juli 2019 @ 21:52

 24. Og allah stjæler hans forhud- meget sølle dreng, endnu søllere mand (?).

  Kommentar by Hul igennem? — 11. juli 2019 @ 21:54

 25. Ifølge globalisterne er Muhammed helt sikkert et traditionelt dansk navn ligesom Ramadanen er en gammel dansk tradition.

  Kommentar by HN3 — 11. juli 2019 @ 22:24

 26. Carlo Di Napoli II skrev: “…knivdrab på en ung dansk mand – Lorenz Matras – “.

  Det lyder også som et godt dansk navn …

  Kommentar by HN3 — 11. juli 2019 @ 22:25

 27. Nu er sandniggerne på krigsstien igen; kupforsøg i sandniggerstaten Sudan er slået fejl og nedkæmpet, forbyd islam i hele verden.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 22:32

 28. Prøv lige at se det fra deres side, please…
  يعيش محمد على مدفوعات الضرائب الدنماركية
  yaeish muhamad ealaa madfueat aldarayib aldanimarkia
  Mohammed lever af danskernes skatteindbetalinger
  (Google translate. Kan du se komikken?)

  Kommentar by A-mad — 11. juli 2019 @ 22:35

 29. Egentlig en sjov religion, den islam.

  Man har en profet man elsker overalt på jorden – men man må ikke tegne ham

  Derimod må man gerne tage hans navn forfængeligt og navngive sine børn efter profeten.

  Og for at sætte trumf på, skærer man et stykke tissemand af Mohammed mens han er ganske spæd.

  Det er fandme da sjovt

  Kommentar by redneck — 11. juli 2019 @ 22:54

 30. Moh- Muh er Kneppeaffald.
  Det kan sgu da ikke blive andet, når parringen sker med en Kebabrulle, hvis indre aldrig bliver luftet. :) ☺☺☺

  Kommentar by Charles Nielsen — 11. juli 2019 @ 22:57

 31. A-mad 22.35 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 23:12

 32. Det er sandt, hvad Cat Girl siger: politikere, journalister osv er købt af globalisterne. Hvor meget har de mon fået under bordet for at tie og samtykke? En samling ufattelige forrædere, som skider på deres børn og børnebørn!

  Kommentar by Kuffar — 11. juli 2019 @ 23:27

 33. 17martinH) Pelle er den skånske afledning af det hebræiske navn Peter.( Dansk- svensk). Palle er et rent dansk navn af ukendt betydning. Måske afledt af Palnetoke.

  Kommentar by dansker — 11. juli 2019 @ 23:30

 34. Inden den beslutning blev truffet ved den særlige terrordomstol i byen Salé, læste advokaten til den danske familie et brev op, der var forfattet af Louisa Vestager Jespersens mor.

  – Hele retslokalet var i dyb stilhed og tavshed, da bistandsadvokaten læste brevet op. Det var meget rørende, og folk var meget bevægede, siger TV 2s korrespondent Jeppe Krogager, der dagen igennem var tilstede i retten.

  Han fortæller også, at mange af de 24 tiltalte både småsludrede, grinede eller lå henslængt i det glasbur, hvor de var placeret, da deres forsvarer plæderede for dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. juli 2019 @ 23:44

 35. GOD IDÉ AT forbyde barbari i Danmark. Men desværre er der ikke skygge af chance for at Borgen vil forbyde noget som kan ende i danskhedens og danskernes udslettelse.

  For Borgen er jo hovedkvartér for partier som ØNSKER og ARBEJDER FOR at vores kultur og civilisation udskiftes med barbari. Næsten samtlige pampere, mandslinge og politik-kvinder går ind for at omdanne Danmark til et skørt og jungleagtigt samfund hærget af utallige forbrydelser, skandaler, sygdomme og familietragedier.

  Og partierne støttes af de mange mandlige torskehoveder og kvindelige kyllingehjerner som befinder sig i DRs, TV2s og avisernes lokaler, hvor korruption, hykleri, løgne og dumheder driver ned ad væggene.

  Fordrivelsen og udrensningen af danskerne er ved at blive sat på skinner.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. juli 2019 @ 00:16

 36. DER SKER NU ETNISK UDRENSNING af svenskere på lokalt niveau. Borgerkrig er på vej i Frankrig. Se Snaphanen mv.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. juli 2019 @ 00:25

 37. Hej Kim,jeg ved ikke om du har bemærket det,men jeg skiftede mail :-)

  Os car… Er det ikke en el-bil?

  Og lidt om uskyldigt dømte Tommy Rbinson
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=208&v=HAaGa4SQ2Q8

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 03:57

 38. Undskylder denne o.t. her,men det lykkedes mig ikke at få den på i O.T.

  Denne “Bataclan survivor on the Brest imam in France” video på d punktum tube fandt jeg efter at have set den oversatte franske video om deep-mystery-around-shooter-of-imam-of-brest-mosque-and-his-motives som kan ses på vladtepesblog punktum com

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 06:57

 39. God morgen derude. Lidt nyt om den dræbte tyske borgmester.
  From the translator: “…this video is so important is because the German government and their propaganda media are using the case as a narrative to attack the AfD and to curb the speech and rights of the “radical right” (guess they define what is radical or right) . Heike Maas was saying that children should not only skip school for “Fridays for future” to fight climate change, but there should be a Thursday (Donnerstag in German) for Democracy to fight “right wing radicalism”. Horst Seehofer also said he wanted to look into take the rights of “right wing radicals” away.
  https://d.tube/#!/v/vladtepesblog/gwjb3b4y

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 07:06

 40. FORSLAG TIL KIM MØLLER – URIASPOSTEN

  Hvad med blogdebatter om hvordan især de sidste tre-fire regeringers “reformer” har nedskåret og smadret store dele af familiemønstret, infrastrukturen, sundhedsvæsnet, privatlivet, retssikkerheden og den sociale velfærd m.m.m. (for at overflytte penge og resourcer til indvandring og fup-integration)

  (overlæge Niels Høibys bøger om SVs nedtur afslører tusinder af grove svigt overfor patienter. Andre bøger og artikler påviser tilsammen at de gamle partier og medier er ved at gøre Danmark til et katastrofe-område i stil med Sverige og Libanon)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. juli 2019 @ 10:07

 41. Mmmmmmmmmmmm! Hvor lækkert. Not.
  Jamen, så følger vi smukt vore broderlande.
  Er der ikke noget med, at oppe i Oslo ER M-navnet DÉT Allahmest udbredte?
  Mit hjerte – hvad vil det mer’?
  Synes at være credoet for den bedøvede og snorksovende danske befolkning.
  Det bli’r en brat opvågnen.
  Glæder mig allerede morbidt til alle de forbløffede og hændervridende idioters bestyrtelse. Når det en dag dawner for dem.
  Beklager “kære” idioter – “skødet” ER allerede overdraget.

  Kommentar by White knight — 12. juli 2019 @ 10:09

 42. OT
  R Kelly er også arresteret, vi afventer at arrestationerne når frem til statsministeriet og den danske blogosfære

  En eller anden dag står det vel klart, at der var mange ting som aldrig blev sagt eller spurgt til, selvom det ville have givet logisk mening at begynde at spørge om disse ting og begynde at kræve og begynde at reagere og begynde at harcellere og begynde at samle sine emner om disse spørgsmål og disse ting, men det gjorde en hel masse mennesker jo aldrig

  Kommentar by Cat Girl — 12. juli 2019 @ 10:20

 43. VOLVO ER NU på vej til at forlade Sverige pga. kriminalitet og utryghed.
  Stedfortræder-krigen mod svenskerne er begyndt, og vil bare blive værre og værre. Se Snaphanen og Black Pigeon mv. ang. det voksende vanvid i Norden og Europa.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. juli 2019 @ 10:43

 44. […] Se også Danmarks Statistik: Mohammed / Muhammed er det mest populære navn i Københavns Omegn (2018) […]

  Pingback by Ny trend for muslimske studenter: Kønsopdeling og kvinderne bagerst – Free Speech Blog — 12. juli 2019 @ 11:30

 45. Apropos utryghed i Volvos Göteborg – for fem timer siden …

  “Man huggen i bröstet i Göteborg”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3VLgE/man-huggen-i-brostet-i-goteborg

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 12. juli 2019 @ 12:18

 46. #37 Nielsen, nej Ole Sommers biler var typisk baseret på … Volvo!

  http://www.bilhistorie.dk/Bilen.asp?id=79

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. juli 2019 @ 12:37

 47. #40 Cat Girl, der kommer ikke til at ske noget af betydning. Der er alt for mange magtpsykopater, som har fået fedtet rotten på Epsteins kosher-ø, og han har garanteret kompromitterende materiale nok til at være urørlig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. juli 2019 @ 12:41

 48. Når indvandrerne har telefonkæder, kan danskerne vel også få det? Eller har de for travlt med at gå på arbejde? Men hvad så med hjemmeværnet? Eller det har de radikale måske også handlingslammet? Politistyrken burde ihvertfald udvides til mindst det dobbelte, så de mange overfald og røverier m.m. blev bekæmpet mere effektivt. Men pt. går man den modsatte vej, med lukning af politi-stationer, besparelser og afspadsering mv.

  Kommentar by TP — 12. juli 2019 @ 13:01

 49. Ja, Danmark er så sandelig blevet muh-lighedernes land 👎☹️

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 12. juli 2019 @ 13:43

 50. >24 21:54
  Mon Dieau har du også mistet din forhud?

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 14:03

 51. >44 Hr Snusk
  Jeg vidste det godt. Jeg ville bare lave en joke. Men jeg var ikke helt klar over,at Sommer kaldte hans ombyggede for Oscar,oskar eller hvad.
  Min pointe var,at alt det der GRØN energi og KLIMAFORANDRING er en rådden sur hengemt fims i et tøndelys.

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 14:08

 52. Hva ‘fan er det Danskerne ikke forstaaer

  Kommentar by dunk — 12. juli 2019 @ 15:09

 53. Det beviser bare at muslimer ikke vil integreres i vestlig kultur og assimileres vil de slet ikke, derfor gifter de sig i miljøet og kulturen samt beholder arabiske navne. Hvem sagde racister.

  Kommentar by LarsB — 12. juli 2019 @ 18:33

 54. Det var ikke særligt klogt at den daværende regering i sin tid liberaliserede navneloven (kan man i det hele taget forvente sig noget klogt af politikere). Hvad siger den ægte, danske familie Sommer til at de pludselig er kommet i familie med den kriminelle Laevakovic klan? Det er da urimeligt at enhver nu kan kalde sig hvad det skal være, uden at spørge de der har den historiske ret til navnet.

  Kommentar by JC — 12. juli 2019 @ 19:03

 55. Man må ikke registrere folk efter deres religion. Men kunne man ikke få et mere retvisende billede af den muslimske befolknings størrelse ud fra en gennemgang af indvandreres navne? En computer må kunne programmeres til at optælle arabiske, tyrkiske, pakistanske, afghanske, somaliske, afrikanske navne osv., fra en tilgængelig navnedatabase. Selvom der findes nogle få kristne arabere, vil et sådan undersøgelse give et mere retvisende billede end det vi nu har. Det kan være at nogle politikere, embedsmænd og universitetsfolk ville få sig en ubehagelig overraskelse.

  Kommentar by JC — 12. juli 2019 @ 19:12

 56. ->Carlo Di Napoli II 23:12. Enig!

  Kommentar by A-mad — 13. juli 2019 @ 07:22

 57. For spas kan man prøv at skrive de forskellige udgaver af en berygtet pædofil landevejsrøvers navn og navnene på hans gæve svende ind i Navnehjulet:
  http://www.avisen.dk/navnehjulet

  Så får man at vide, hvordan folk med det navn gennemsnitligt og typisk er.

  Vidste I for eksempel, at de Mo’er, der staver deres navn med et enkelt M i midten, er mere kriminelle, end dem der staver det med to? (Alle Mo-varianter er selvfølgeligt mere kriminelle end den danske gennemsnitsbefolkning, deraf udtrykket M-faktor eller M-koefficient).

  Kommentar by Hertz — 14. juli 2019 @ 21:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper