12. juli 2019

Marienlysts golfbane: Politiet fandt ‘et oversavet jagtgevær, flere patroner, tre knive og en peberspray’

I 2004 boede jeg i Trillegården, men jeg fik hurtigt en overdosis multikultur og flyttede. Jeg husker hvordan den daværende borgmester Louise Gade for integrationsmidler åbnede en golfklub i nærliggende Marienlystparken. Herredsvang var et kvarter ‘nogle mener er belastet’, men her var repræsentanter for mere end 50 nationaliteter, og som den socialdemokratiske rådkvinde understregede, så kunne ‘Emil og Hassan’ spille golf sammen.

Udover en enkelt indisk familie, var der ingen indvandrere tilstede. Her 15 år senere er der kun danskere i bestyrelsen, og at dømme efter billederne på Golfklubbens hjemmeside, så er der ingen udlændinge overhovedet i klubben. Liljehvidt, midt i en islamiseret ghetto i Århus V.

Fra Århus Stiftstidende – Flere våben fundet under stor politiaktion i Aarhus V.

“I omkring ti timer arbejdede flere betjente med specialtrænede hundes sammen med Forsvarets Advanced Search Team systematisk i Marienlystparken i den vestlige del af Aarhus. Indsatsen var sat i værk i forbindelse med den verserende konflikt i området mellem to lokale bander og resulterede i, at politiet fandt et oversavet jagtgevær, flere patroner, tre knive og en peberspray. …

Politiet har tidligere fundet våben i området. Bl.a. fandt betjente i februar en skarpladt pistol gemt under en flise i Rydevænget i Aarhus V, hvilket endte med en dom på fængsel i to år og ni måneder til en 35-årig mand fra området, hvis DNA blev fundet på våbnet.”

(Marienlyst Golfklub, Herredsvang, Århus V; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 16:53 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102788/trackback

18 Comments »

 1. I vores nabolande opruster muslimerne/islamisterne. VÅBEN INDSMUGLES I TONSVIS. Besætterne vil være det nye “herrefolk”. Nazisterne havde samme mål. De ville styre og bestemme alt, både i Tyskland og alle andre lande i Europa. Ja, verdensherredømmet var det endelige mål. Men de tabte krigen.

  Nu forsøger den politiske “elite” sig så igen med krig. Denne gang med en stedfortræder- og guerilla-krig mod europæerne og skandinaverne. Se selv hvad der foregår i Sverige, Frankrig, Grækenland og Danmark. Læs net-aviserne.

  Kommentar by TP — 12. juli 2019 @ 18:18

 2. “… politiet fandt et oversavet jagtgevær, flere patroner, tre knive og en peberspray.”

  Muslimerne har da trods alt gjort et forsøg, og bidraget med det som de er bedst til. Hvis danskerne ikke ønsker at være imødekommende overfor den spændende og farverige kultur, så kan jeg da godt forstå, at muslimerne holder sig væk. Som Harun Demirtas spørger på sin JP-blog: “Hvorfor integrere sig, når landet pisser på en?”, og vi danskere har jo pisset boliger, skoler, sportsklubber, sundhedsvæsen, frihed og penge udover de stakkels muslimer, så det er da klart, at de ikke er så venligt stemt overfor os.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. juli 2019 @ 18:37

 3. Hr. Snusk, De har ret: Vi betaler for det reb, vi skal hænges i, og vi står endda med et dumt, flovt undskyldende udtryk i ansigtet, mens rebet bliver lagt om vores hals.

  Danmarks Radio leverer lydkulissen.

  Kommentar by Crass Børsting — 12. juli 2019 @ 20:46

 4. Hvis de ikke vil integreres ved at spille golf – så kan Århus Kommune jo imødekomme dem ved andre integrationstiltag.
  Hvad med at anlægge en racerbane for standardvogne?
  Så KUNNE man måske også slippe for de mange trafikdrab?

  Kommentar by Bastardo — 12. juli 2019 @ 20:46

 5. Tak til Uriasposten for at gøre opmærksom på denne dybt racistiske white supremacist golfklub. Indfør straks muslimkvoter i alle bestyrelser, så ingen føler sig ekskluderet. At de griber til våben er jo en reaktion mod daglig diskrimination og racisme – det er selvforsvar og nødværge mod de onde danskere.

  Kommentar by Fascist — 12. juli 2019 @ 21:12

 6. OT
  De psykopatiske aktivistiske og sataniske medier i Danmark = DEM ALLE, alle aflæggere og ejet eller solgt deres sjæl til verdens psykopatiske “jødiske” korporative sataniske vanvittige kommunistiske AKTIVISTISKE verdenspresse = Den psykopatiske venstreorienterede venstrefløj er så meget på vej ned af bakken sammen med deres elskede Silcon Valley, nu tager Trump så meget pis på dem, så de fucker sig selv op:

  Gorka RIPS into CNN Reporter: ‘You’re Not a Reporter, You’re a PUNK’!!!
  Dr. Steve Turley
  Offentliggjort den 12. jul. 2019
  Hash-YT : HBviCmfLQIs

  headlineswithavoice.com/2019/07/12/all-hell-breaks-loose/

  Gorka to Karem: ‘You’re not a journalist, you’re a punk’
  FULL VIDEO YT-HASH: zRogWTuS5HI
  Washington Post
  714K SUBS
  Offentliggjort den 11. jul. 2019
  54.410 visninger
  476
  97

  Kommentar by Cat Girl — 12. juli 2019 @ 21:24

 7. Danskerne har alt for længe fundet sig i alt for meget! Se bloggen om DRs usandheder og krav om berigtigelse, kl. 21.O8.

  Kommentar by TP — 12. juli 2019 @ 21:49

 8. Kommentaren den 11. juli kl. 21.O8 forklarer i kort form hvorfor vi nu er tæt på afgrunden.

  Kommentar by TP — 12. juli 2019 @ 21:56

 9. De kunne også jages til grænsen med bajonetter i ryggen.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. juli 2019 @ 22:29

 10. Var de blevet fundet ovre østpå,havde de muligvis været falkeøjes.

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 23:36

 11. her er den rigtige
  https://www.youtube.com/watch?v=5d9vx63Z0js

  Kommentar by dan hansen — 13. juli 2019 @ 01:50

 12. Iflg. menstruationsrød logik MÅ de fundne våben klart tilhøre racistiske højrerabiate onde hvide skin heads.
  Det er jo herfra al vold truer samfundet.
  Ingen grund til at undersøge nærmere.
  Halunken Demirtas kan sin Hitler.
  Fremkom med en anklage der legitimere anvendelsen af vold. Ja, din brune lort. Danskerne pisser 200mia udover Jer hvert evig eneste år.
  Så mange mønter ka’ sgu godt gøre nas.

  Kommentar by White knight — 13. juli 2019 @ 04:28

 13. Våbenfundet her er lille, i sammenligning med hvad indvandrere har haft gemt af vejen andre steder. I Spanien fandt man et depot med hundredvis af våben, rifler, pistoler, MASKINGEVÆRER, raketstyr og bomber. Også i Frankrig mv. er der fundet betydelige lagre af våben. Se Snaphanen, Black Pigeon og National Geographic ang. terror og forberedelser til islamisters guerilla-krig mod befolkningerne i diverse lande, Sverige, Frankrig og England etc. Og se hvad islamisterne stod for af grusomheder og blodbade i Syrien, Irak og diverse afrikanske lande.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 07:13

 14. Ja, der er noget “at se frem til”!
  Blot en tanke:
  Nu borgerkrigen kommer pr. stedfortræder.
  Hvilken side vil de decimerede regeringsstyrker i de borgerkrigsramte lande mon være på?
  Vores?
  (Tror, nej frygter! jeg kender svaret til dét spørgsmål)

  Kommentar by White knight — 13. juli 2019 @ 08:55

 15. Hvis hashforbudet ophæves vil perkerne begynde at sælge våben for at tjene til deres luxusforbrug. De skal nok sørge for selv at skabe markedet.

  Kommentar by Træt — 13. juli 2019 @ 09:04

 16. Ingen kvaler …skatteyderen betaler!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 13. juli 2019 @ 10:06

 17. Nåh, ja, galskaben, grusomhederne og de blodtørstige udskejelser er jo ikke bare foregået i Syrien, Irak og Afrika, men også i f.eks. Frankrig, England og Sverige osv. I Frankrig blev katedralen Notre Dame brændt af og 8OO andre kirker skændet. Titusindvis af biler er også blevet ødelagt. Og koncertgæster og spadserende samt tog- og bus-rejsende mfl. er blevet lemlæstet og myrdet på bestialsk vis.

  Og det er bare begyndelsen. Alle europæiske og skandinaviske borgere er i længden målet for fanatikernes had, og for deres erobringsplaner.

  Men foreløbig ignorerer næsten alle politikere, journalister og borgere hvad der er under opsejling. Utroligt, men sandt!

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 10:56

 18. Danskerne spiller golf, mens perkerne øver sig i at skyde, foreløbig mest på hinanden.

  Kommentar by Uno — 13. juli 2019 @ 11:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper