13. juli 2019

Qvist-Sørensen, Folkekirkens Nødhjælp: Drop ordet ‘ghetto’, blev selv stigmatiseret som Hellerup-boer

I skrivende stund er der News & Co. på TV2 News, hvor tre personer diskuterer aktuelle emner. Et af emnerne var boligminister Kaare Dybvads beslutning, om at droppe ordet ‘ghetto’. To arabere kritiserede begrebet i et indslag, omend den ene påpeger, at det ikke nytter noget at droppe begrebet, hvis man bevarer den særlige lovgivning målrettet boligområderne. De tre i panelet var helt på linje. Det være sig kreativ direktør Simon Vesth Hansen og rådgiver Lilian Mogensen. Værst var generaldirektør i Folkekirkens Nødhjælp Birgitte Qvist-Sørensen der talte om hvorledes hun engang var blevet stigmatiseret fordi hun boede i Hellerup-ghettoen. Det bragte ikke noget godt med sig, at bruge nedsættende ord, der fodrede fordomme.

Jeg kører i sommerhus ved Vejle fjord senere i dag, og satser på en uge helt uden mediernes holdningsmassage. Virkelighedsfjern. Fordummende.

(News & Co., TV2 News, 13. juli 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102795/trackback

13 Comments »

 1. Hej, Kim, hvis du holder ferie nu, kan vi så ikke få nogle af dine debatter hvor bloggerne frit kan skrive om de emner som de finder vigtige.

  Hvad “Folkekirkens Nødhjælp”, “U-landshjælp fra Folk til Folk”, “Læger uden grænser” og flere andre konstant indsamlende organisationer angår, er de jo stort set allesammen domineret af kommunister og pladderhumanister, som er helt syge efter at flytte så mange fra Afrika og Mellemøsten til Europa, som overhovedet muligt. Alle slutter de op om Merkel, Lars Lusk, de radikale, SF og Enhedslisten.

  Og DR og TV2 er også en rødfascistisk omgang.

  Vi danskere står i hykleri, svindel og samfundsødelæggende løgnepropaganda til op over hovedet.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 11:28

 2. En seriøs kommentar om at ”man selv blev stigmatiseret fordi man boede i Hellerup-ghettoen” viser, at man lever i en boble afsondret fra virkeligheden. De snakkeklubber, der kører på både TV2 og DR, bl.a. Aftenshowet og mange lignende shows, er ligeledes bobler afsondret fra virkeligheden, hvor journalisterne og deres meningsfæller kan sidde i trygge omgivelser og klappe hinanden på ryggen. Fordummende er faktisk et mildt udtryk her.

  Kommentar by JMR HH Jr — 13. juli 2019 @ 11:38

 3. News & Co. inviterer altid politisk korrekte gæster, der så kan sidde og rynke på næsen, hvis der er indslag der ikke lige passer ind i deres verdensbillede.

  Kommentar by M.P. — 13. juli 2019 @ 11:45

 4. Det allermest forargerlige er vel at disse “godheds-mennesker” er propfulde af “næstekærlighed” til negre, arabere og afrikanske/arabiske børn, mens de INTET har tilovers for danskere og danske børn, som de gerne udleverer til en blodig og grufuld fremtid.

  Iøvrigt er de jo højt betalte med skatteyderpenge. Og al deres godgørenhed foregår for andres penge.

  Er de virkelig “gode”, eller er de bare bundkorrupte pampere?

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 11:48

 5. Ole Jensen – @11:48
  Er godt og relevant spørgsmål: “Er de virkelig “gode”, eller er de bare bundkorrupte pampere?
  Hvor meget yder hvert enkelt af disse elitære ”frelste” personligt økonomisk til muslim og negerimporten?
  Hvor mange af disse godhjertede ”frelste” financierer blot een eneste af deres elskede ny-indvandrerfamilier – som velsigner Danmark med mange børn skabt til evig socialhjælp og u-værdi for samfundet?

  Kommentar by Henning Jensen — 13. juli 2019 @ 12:12

 6. At tale om Hellerup som en ghetto er sjov og satire, men disse professionelle godhedstrunter har som regel ikke humoristisk sans – og slet ikke, når det handler om dem selv.

  Kommentar by Crass Børsting — 13. juli 2019 @ 12:50

 7. @Ole Jensen: “Bundkorrupte pampere” er en ganske præcis betegnelse af DR’s medarbejdere; deres løn kommer jo fra offentlige midler, så de fremmer selvfølgelig “den offentlige mening” som er den holdning og de meninger der fremgår af først og fremmest Politiken, Information og sekundært af Berlingske og JyllandsPosten og de to gamle tabloidaviserne.
  “Gode” er de kun i egen indbildning.
  Vi betaler selv for det, og der tager de godt nok røven på os!

  Kommentar by ino — 13. juli 2019 @ 13:05

 8. Hvis man ikke Traumatiseret, Stigmatiseret eller Triggered før morgenmaden så er man et ufølsomt bæst – i den “tolerantes” øjne!

  Alting er Racistisk, Homfobisk og Misantropisk and what not.

  Luk røven, Luk grænserne og Luk EU!

  Kommentar by Santor — 13. juli 2019 @ 13:43

 9. På Deadline i aftes d. 12.07.2019 var temaet FoxNews i USA. Et nøje udvalgt holdningsrigtigt panel var enige om, at FoxNews var højredrejet og holdningspræget, noget vi ikke kender til i de større medier her i Danmark, bedyrede dette selvhøjtidelige panel af de rigtige meningsholdere. Jeg slog mig på låret af grin og henledte mine tanker til den nævnte udsendelse i News & Co på TV2 News og rigtig mange andre fordummende og holdningsprægede udsendelser fra DR og TV2 m.fl.

  Kommentar by Erik Skifter — 13. juli 2019 @ 14:13

 10. Nogle ækle mennesker. Godhedstrunter er blevet nævnt, meget rammende. Lad mig tilføje; debile og usympatiske.

  Kommentar by Bror lerbror — 13. juli 2019 @ 16:38

 11. De mange ansatte i godheds- og integrationsindustrien kombinerer deres trang til at vise sig frem som hellige menneskefrelsere med et indbringende job i det hastigt voksende erhverv.

  De har dog ikke magten til at bestemme over sproget. Sproget udvikles af folket. Hvis den udmærkede betegnelse “ghetto” mishager dem, kan de ikke gøre noget ved det. Hvem udover journalister og godhedsmissionærerne selv bruger den kluntede og misvisende betegnelse “udsatte boligområder”. Disse områder er ikke mere udsatte end andre bydele. Tværtimod består de ofte af fremragende almene kvalitetsbyggerier i attraktive områder, der engang havde høj status. De er blot blevet ødelagt af uciviliserede beboere.

  Kommentar by JC — 13. juli 2019 @ 19:43

 12. Drop ordet lort/bæ etc. Kald det berigende biologisk økologisk humanefterladenskaber.

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2019 @ 20:23

 13. V.fløjen, RV, Journalistisk Venstreforbund, skabsradikale og hele slænget af selvophøjede demokrati-terrorister er ved at være desperate for, at finde nye betegnelser, der kan pynte på problemerne*:
  Pyt med hvordan lorten lugter, bare den lyder godt.

  * de tror, at de problemskabende er de´res trojanske heste i den politiske kamp og at de derfor, med største selvforståelse, vil tjene de´res diktatoriske ideologi. Total forblændet af denne blodrøde ideologi, har de lagt enhver mulig intellektuel hjerneaktivitet i coma og magter derfor ikke at fatte, at uanset hvor mange trojanske heste de får slæbt til landet sydfra, så er, og forbliver, det islams eget tunge Kavaleri (Kyrasserer) de dækker over.
  For et Kavaleri af denne kaliber (uanset 1400års retarderende indavl), er de coma-ramtes ideologi/-strategi på forhånd tematiseret og indskrevet som bedste Gøg og Gokke film, i de islamistiske historiebøger.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2019 @ 15:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper