13. juli 2019

Tyskland: Efterretningstjeneste definerer identitær bevægelse som ekstrem – ‘åndelige brandstiftere’

“Es darf keine Toleranz für Extremisten geben.”, slutter ‘Bundesamt für Verfassungsschutz’ deres officielle pressemeddelelse om ‘Identität Bewegung Deutschland’ (IBD), og her i 2019 er det tilsyneladende normalt at staten bekæmper enhver form for højrefløj med paroler der minder om Antifa-bannere. Modstand mod Islam, masseindvandring og det multikulturelle samfund er højrekstrem per definition, og som den danske afdeling pointerer, så skelnes der nu ikke fra officielt hold mellem holdninger og handlinger. IBD er ‘geistigen Brandstifter’, åndelige/intellektuelle brandstiftere. Fra Generation Identitær – Tyskland – et skridt nærmere mod totalitarismen.

“Bundesamt für Verfassungsschutz, den særlige tyske efterretningstjeneste, som har til opgave at holde øje med anti-konstitutionelle aktiviteter, har netop defineret den tyske identitære bevægelse som ‘højreekstrem’. En politisk beslutning, der ikke bygger på hverken farlige aktiviteter eller trusler om vold, men derimod alene på bevægelsens kritik af islam og multikulturalisme. At en efterretningstjeneste agerer politiske på denne måde er særdeles bekymrende, hvis man har demokratiet kært. …

Hvorfor mener BfV at IBD er ‘højreekstremistisk’?

I BfV’s pressemeddelelse om afgørelsen nævnes der to paragraffer fra forfatningen. Det ene handler om at alle er lige for loven, og den anden handler om religionsfrihed. BfV mener, at IBD har holdninger, der går imod disse to paragraffer.

Men hvad baserer de det på? Jo, der nævnes, at man vil diskriminere mod folk på baggrund af deres oprindelse, og at IBD mener at multikulturalisme ødelægger tysk kultur. Endelig nævnes der som årsag, at IBD mener at kultur eksisterer i forbindelse med etnicitet.

Du læste rigtigt. BfV mener det er højreekstremt at mene at multikultur er skadeligt. Et grundsyn for identitære, er at kultur ikke ’svæver derude et sted’, men altid er noget, der er skabt af konkrete folk. Dette synspunkt angives også som årsag. …

Som konkrete eksempler på dette angives blandt andet deltagelse i ‘Defend Europe’ missionerne, hvor identitære fra hele Europa symbolsk har protesteret mod masseindvandring på Middelhavet og i Alperne.

Helt absurd bliver det, når BfV nævner kampagnen ‘Stop Fatih’ som forfatningsstridig, da den netop handlede om at forfatningen, og ikke sharia skulle gælde i Tyskland. Kampagnen indeholdt slogans som ‘Imod islamisk universalisme – for ægte mangfoldighed’ og ‘Forfatningen, ikke sharia-lov’. Dette fremhæves altså som et form for bevis for at IBD skulle have holdninger, der er imod forfatningen. Man tror næsten ikke det kan være sandt.

Det fremgår klart og tydeligt af udmeldingen fra BfV, at IBD ikke anses for at være en voldelig organisation. Men dette er altså uden betydning. I stedet omtales IBD af BfV som ‘åndelige brandstiftere’, med en retorik, der sidestiller holdninger og ord med fysisk vold.”

Oploadet Kl. 11:25 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/102801/trackback

37 Comments »

 1. Apropos…. Multikulti er skrevet ind i den svenske grundlov. Modstandere af multikulti er derfor usvenske og imod grundloven.

  “Eftersom detta finns inskrivet i svensk grundlag är det ett rimligt antagande att mångkultur återspeglar svenska värderingar. En märklig konsekvens är därför att den som agiterar mot det mångkulturella samhället, följaktligen också propagerar emot svenska värderingar och för en ändring av grundlagen.”

  Utan mångkulturen hade vi varit fattiga
  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/dOroBj/utan-mangkulturen-hade-vi-varit-fattiga

  Kommentar by BE — 13. juli 2019 @ 11:55

 2. Har hørt DR P5, hvor Ole Tøpholm bragte et gammelt klip fra Danmarks EF afstemning.
  Dengang et stort JA til fællesmarkedet.

  I dag er demokratiet næsten afskaffet, og vi får ikke lov til en ny folkeafstemning

  Siden 70érne har EU taget magten fra Folketinget, og nu kommer turen til censur på nettet og fjernelse af ytringsfrihed.

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2019 @ 12:06

 3. Som sagt igen, igen må vi konstatere, at det er venstreekstremisterne og islamisterne, der står for den virkeliggjorte vold:

  Terroranslag i Europa i 2018:
  19 venstreekstreme
  24 muslimske
  1 højreekstremt

  100% af alle terrordrab i 2018 blev udført af muslimer …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. juli 2019 @ 12:11

 4. Er der sket en kortlægning af antidemokratisk vold og hærværk under forårets valgkamp?
  Hvis man er bekymret for noget sådant, kunne man jo rette sin bekymring imod dem, der allerede er udøvere.

  Kommentar by Henning — 13. juli 2019 @ 12:32

 5. Grundtvig, H.C. Andersen, Holger Drachmann, Herman Bang… åndelige brandstiftere alle som en. Lad os få dem udrenset, nu omsider!

  Kommentar by Crass Børsting — 13. juli 2019 @ 12:46

 6. Crass Børsting – @ 12:46
  Herman Bang? Er han ikke regnbuefarvet? Hvorfor skal han udskiftes?

  Kommentar by Henning Jensen — 13. juli 2019 @ 12:53

 7. Utroligt som tyskerne bare ikke kan holde sig i skindet, når chancen byder sig. Nu smadrer de Europa for tredje gang, fordi de hungrer efter den absolutte, totalitære magt. Shariablod lugter godt i deres næsebor.

  Og til jer tyskere: Jeg har sgu aldrig rigtig være trygge ved jer. I er ååeh så venlige – ja overvenlige – og høflige i det personlige møde med jer. Nu får jeg bekræftet, hvad mit berretigede ubehag, bunder i. I vil altid være sådan. Løsningen må være, når russerne kommer tromlende for at stoppe jeres muslimske vanvid inden det breder sig, at Tyskland bliver splittet til et utal af delstater igen. Den nuværende version som en samlet magtfaktor kan jeres magtsyge tydeligvis ikke tåle. Som Churchill sagde: Enten sidder germanerne for dine fødder eller i din strube…

  Kommentar by Margrethe — 13. juli 2019 @ 13:13

 8. ‘åndelige brandstiftere’ – men hvem har anlagt bålet, kære venner?

  Kommentar by BB — 13. juli 2019 @ 13:15

 9. I dag er det et hæderstegn at blive stemplet som “højreekstrem” af de politisk korrekte, regnbuefarvede me-too-multi-kulti-åbne-grænser-no-person-is-illegal-63-kønnede-klima-fanatisk-feministiske Greta-Thunberg’er som sidder på magten i både politik og medier og spiller diagnose-bingo…

  Kommentar by Thomas — 13. juli 2019 @ 14:03

 10. Nu er Merkel og hendes medløbere jo tidligere eller nuværende kommunister. Og den røde socialisme ligger jo side om side med den sorte socialisme, som nazisterne stod for. Så man skal ikke være forbavset over at demokrater og tilhængere af civilisation, udskriges som ekstremister.

  De virkelige ekstremister er de røde, de radikale, europaterne, pladderhumanisterne og de falske borgerlige. De er jo parate til at ødelægge hele Europas fred, økonomi, velfærd, sikkerhed og kultur, for at kunne forfølge deres vanvittige idéer om at afrikanisere og islamisere alle EUs lande.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 14:32

 11. Det er ikke første gang tysk kultur søger at ødelægge alles kultur.

  Kommentar by Peter Buch — 13. juli 2019 @ 14:38

 12. Henning Jensen > 12.53

  “Uden Nationalitet findes der hverken Kunst, Sandhed eller Liv. Der findes Ingenting.” (Herman Bang, 1857-1912)

  Kommentar by Crass Børsting — 13. juli 2019 @ 14:46

 13. P1 Orientering i går er åndelig brandstiftelse i form af nedgørelse af De Identitære ( der er imod vold og kun fortalere for europæisk og national identitet er bevaringsværdige). Kobling til terror og DF blev nævnt i samme åndedrag. At tyskerne har problemer ved vi. Men deres problem er deres folkesjæl.

  Kommentar by H. Nielsen — 13. juli 2019 @ 15:42

 14. PS: journalister har ikke hjerne til at se, at al demokratisk debat så er “Åndelig brandstiftelse”. Det tyder ikke bare på ikke-fungerende frontallapper, men også ikke fungerende stor- samt lillehjerne, tindinge-og nakkelapperog hjernestamme. Selv tak for den konstatering.

  Kommentar by H. Nielsen — 13. juli 2019 @ 16:28

 15. ..Og Danmark opfører sig stadig som om vi var et len af det Tysk-Romerske Rige.. R**sutning og Støvleslikning og betaling af høje tributter.. Mette F. har lige været nede og bekræfte lenseden.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. juli 2019 @ 17:00

 16. For noget andet.
  https://ekstrabladet.dk/112/to-anholdt-gramsede-og-skrev-luder-paa-unge-piger/7712098

  Kommentar by Anonym — 13. juli 2019 @ 18:37

 17. https://da.wikipedia.org/wiki/Tankeforbrydelse_(1984)

  “Tankeforbrydelse er et begreb i George Orwells roman “1984”. Tankeforbrydere dem der er uenige i den herskende orden, som tankepolitiet opdager, enten på teleskærmen (overvågningskamera det står i alle hjem og nogen steder på gaden); tankepolitiet kan også opdage det hvis nogen af de spioner der er på gaden opdager det.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. juli 2019 @ 18:56

 18. https://www.berlingske.dk/danmark/rapport-den-ekstreme-hoejrefloejs-sprogbrug-siver-ind-i-mainstreampolitik

  Kommentar by anno — 13. juli 2019 @ 19:49

 19. Da kulture er lavet på baggrund af lokale forhold kan disse IKKE overføres til nogensomhelst “multi-form”. For eksempel kan vi tage eskimoerne der bygger igloer af sne. Det er klart at hvis man bygger en igloo i Sahara ørkenen vil den hurtig smelte, styrte sammen og dræbe dem der står inden i den. Så Eskimo kultur kan ikke overføres til sandørkenen, men hvorfor klager multi-kultisterne ikke over dette? Jo det er fordi dette afsløre fundamentet i multi-kultismen som fantasi.
  Yderligere handler multikulturalismen slet ikke om kultur overhoved. For hvis den gjorde det ville vi jo bare importere kulturelle genstande ind i Europa, og IKKE millioner af lav IQ mennesker der aldrig vil kunne opretholde vores civiliseret samfund. Det hele handler om agenda 21 og elitens forsøg på at fordumme befolkningen så den blive ude af stand til at opbygge nogen modstand imod elitens styre.

  Kommentar by Hvideplov — 13. juli 2019 @ 19:57

 20. Mon ikke der står i den tyske grundlov, at foreninger der vil nå deres mål ved hjælp af vold, er forbudt. Så er islamiske trossamfund forbudt i henhold til forfatningen. Der står højt og tydeligt adskillige steder i koranen at islam skal udbredes ved hjælp af vold mod frafaldne og anderledes troende. De rettroende retter ind efter troens forskrifter.

  Generation Identitær er en ikke-voldelig organisation, der bekæmper overtagelse af de europæiske samfund af voldsbaserede ideologier/religioner. Det må være fuldt legitimt i henhold til forfatningen.

  Kommentar by JC — 13. juli 2019 @ 20:07

 21. Perverst. Gad vide om Saudi Arabien har opkøbt efterretningstjenesten i Tyskland? Næste bliver vel at Sophie Scholl fra “Die Weisen Rosen” også var ekstrem i ytringskampen imod Nazismen.

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2019 @ 20:25

 22. NU OM DAGE SVINDLES der både med grundlovene, menneskerettighederne, demokratiet, klimaet, kvindesagen, familieretten, ligestillingen, integrationen og Europas ydre grænsebevogtning.

  Oveni kommer mange, mange andre former for løgn, svindel og bedrag, som de røde og politisk korrekte betjener sig af.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 20:44

 23. Aner man et sammenhæng med Jakob Scharfs udtalelser om Danske GI for ikke så lang tid siden?

  I mine øjne er det ikke en tilfældighed, Jakob Scharf er stadig en del af “the old boys network” med dertil følgende indflydelse, hvilket er uacceptabelt i et Demokrati.

  Kommentar by Santor — 13. juli 2019 @ 20:52

 24. Det gik jo slet ikke som nazisterne havde håbet og forestillet sig. Og efterhånden er mange millioner borgere dødtrætte af EU og masseindvandringen. Som det kan ses af utallige protester i Frankrig, Tyskland, Polen, Ungarn og England mv. Vi kan håbe at EU opløses pga. bred folkelig modstand.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. juli 2019 @ 21:14

 25. 15) Danmark opsagde for bestandigt sit lensforhold til” Det tysk romerske rige” i 1182.– Absalon og Knud Valdemarsøn.— I øvrigt er de etniske tyskere ved at uddø. Først i det tidligere Vesttyskland fra 1970 og siden 1990 også i det tidligere DDR. I 1940 udgjorde tyskerne c 8,5 % af verdens befolkning. I dag c 1/2 %

  Kommentar by dansker — 13. juli 2019 @ 22:16

 26. OOOOOO TTTTTT

  https://youtu.be/godspgygiK4 Lars Andersen
  Facebooks regler tillader nu direkte trusler imod politiske modstandere

  Kommentar by Charles Nielsen — 13. juli 2019 @ 22:25

 27. JC 20:07

  “Slå den ikke-troende ihjel, hvor du finder ham.” Koran 2:191
  “Før krig mod de vantro, der bor i dit nabolag.” Koran 9:123
  “Når lejlighed viser sig, så dræb de vantro, når du pågriber dem.” Koran 9:5
  “Ingen anden religion end lslam kan accepteres.” Koran 3:85
  “Jøderne og de kristne er perverse; bekæmp dem.” Koran 9:30
  “De vantro er urene, lad dem ikke komme ind i en moske.” Koran 9:28
  “Straf de ikke-troende med ildens flammer, stænger af jern, kogende vand; smelt deres hud og maver.” Koran 22:19
  “Søg ikke efter fred med de vantro; halshug dem, når du fanger dem.” Koran 47:4
  “De ikke-troende er dumme; opfordr muslimer til at bekæmpe dem.” Koran 8:65
  “Muslimer må ikke have vantro fremfor muslimer som venner.” Koran 3:28
  “Terroriser og halshug de, som tror på andre skrifter end Koranen.” Koran 8:12 “Muslimer skal benytte alle våben for at terrorisere de vantro.” Koran 8:60, forbyd islam.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. juli 2019 @ 22:49

 28. BfV gjorde under Den Kolde Krig en fin og i høj grad prisværdig indsat mod “fjenden”, især mod DDR´s berygtede sikkerhedstjeneste (udlandsspionagen). Nu synes det som om at samme BfV ikke kan finde egne ben. At påstå omtalte gruppering er “farlig” er vist ude på overdrevet, Farligheden ligger nærmere i at BfV har omtalte holdning til en gruppering der netop ikke er voldelig.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 13. juli 2019 @ 23:25

 29. Alt hvad der kan true den politiske løgn bliver stemplet som “den ekstreme højrefløj” og skal, i bedste stil med nazismens metoder, bekæmpes, ved at true folket, med at blive hængt offentligt ud, hvis de vover, at indlade sig på, at betvivle løgnen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. juli 2019 @ 23:39

 30. Fornuftige, selvstændigt tænkende mennesker kan ikke ad frivillighedens vej falde for en sådan undertrykkende, irrationel og voldsforherligende religion. En sådan lære kan ikke appellere til mennesker med normal til højere IQ. Der er måske en grund til at troen har størst udbredelse i Mellemøsten og Afrika, hvor IQ-gennemsnittet for lande er mellem 70 og 85 (ifølge Wikipedia).

  Kommentar by JC — 13. juli 2019 @ 23:59

 31. Alt er højreorienteret hvis man er imod islam, NWO og for øvrigt dokumentere sine påstande.

  Kommentar by jrp — 14. juli 2019 @ 01:08

 32. NAZISMEN er tilbage i tysk politik. Og en ny europæisk katastrofe er på vej. Og meget tyder på at Holger Danske ikke bare sover, men er ramt af en slags kronisk besvimelse!

  Kommentar by Ole Jensen — 14. juli 2019 @ 01:29

 33. Helmut Schmidt | Erfahrungen und Einsichten (NZZ Standpunkte 2009)
  https://www.youtube.com/watch?v=r06Owl07wu8

  INGEN kan stole på liberale , DANER !

  Kommentar by dan hansen — 14. juli 2019 @ 03:27

 34. håber ikke Hr. Møller sletter !

  Kommentar by dan hansen — 14. juli 2019 @ 03:37

 35. Nazismen hører til på venstrefløjen. Husk det hed nationalsocialisme og nazismen kæmper for det kollektive og totalitære og er imod individuelle rettigheder som ytringsfrihed og forsamlingsfrihed ( som højrefløjen kæmper for).

  Kommentar by H. Nielsen — 14. juli 2019 @ 10:36

 36. Det er et så über groteskt absurd totalteater, at Samuel Beckett, Eugene Ionesco og Dario Fo græmmer sig i deres himmel over, at være blevet sat så grundigt til vægs udi i absurditeter. Og så, af en samling rene amatører.
  For de herres teaterstykker forekommer jo som de rene normaliteter i sammenligningen.
  Må EU’s forsamlede ridefogeder opleve et endeligt, der hvad absurditeten anbelanger intet lader tilbage.

  Kommentar by White knight — 14. juli 2019 @ 13:35

 37. ….at ønske.
  (Hope springs eternal)

  Kommentar by White knight — 14. juli 2019 @ 13:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper